Sziasztok!
Megpróbáltam visszaolvasni, persze már nem emlékszem semmire. Az elég furi, hogy a sikeres inszemináció topicban lassan mindenki lombikra készül, de annak idején én is már csak abban hittem, aztán mégis sikerült.
Domo
A görcsölés akkor is jöhet, ha sikerült. Én ugyanúgy görcsöltem és már le is tettem az aktuális hónapról.
K.boris
Hát aztán jó nagy kavalkád lett az inszemedből. De olyan furi, hogy ez a doki mindent másképp csinál, reméljük pont ezért fog sikerülni.
Ilona
Benned még bízunk, nem ám átmenni lombikba! Most sikerülnie kell.
Zel
Azért fussál pár kört, hátha sikerül hamarabb elintézni a lombikot. Hol csinálják a hiszterot? Attól ne félj, amikor laparom volt mellettem két csajnak is azt csinálták és már aznap haza is engedték őket, úgyhogy nem lehet olyan komoly.
Tegnap megvolt a 4D. Most már egyértelműen kukacos a szentem, de nagyon rakoncátlan volt és nem akarta az arcocskáját megmutatni. (Bezzeg a zacsikat meg a kukit megnézhettük minden pozícióból.) Már fejjel lefelé feküdt, kifli alakban, de valami hihetetlen pózban. A lábikójával rugdosta a fejecskéjét, az egyik kezét hátra tette, a másikat jól behajlítva könyökben csuklóban takarta az arcát. A férjem már beparázott és engem is teljesen beparáztatott, hogy valami nincs rendben a kezével. A doki is azt mondta, hogy nem a szokásos póz, de szerinte nincs semmi rendellenes.
Íme 1-2 kép. Az elsőn az arca lenn, már ami látszik, a másikon a kuki a jobb alsó sarokban.