Új privát üzeneted érkezett!

Kata,
Ha ez nem jön be akkor a Szülészetek kórházak a kezdő oldalon oda lépj be és lesz egy olyan hogy Kaális párok fóruma.
Vendég

Nem értem neked, hogy adták tűszőrepire.Nem lehet, h kevered? Tüszőrepire Pregnylt szoktak adni.
katata

Panda,
köszi, keresem...
katata

Panda, köszi ari vagy, megvan. :)
katata

csajok akkor abszolúte aggódom....csak nem rossz injekciót kapok inszemek előtt??? mi a szarra kapom tüszőrepi helyett???? akkor a decapeptyl stimuláló szuri???
megőrülök, segítsetek
kicsiboris

Sziasztok!

Kicsiboris:én sajna nem tudok neked segíteni, csak legfeljebb nyugtató szavakat küldeni. Biztos vagyok benne, hogy a dokid tudja, hogy mit csinál. Fő a bizalom! Nyugi!!!
Ilona: nem vagy eltévedve, jövő héten inszemezek megint. Te hogy állsz most? Érzel valamit vagy nem? Bár ki tudja, hogy mi a jó? Nemsokára úgyis kiderül! Nagyon-nagyon szorítok.
Reni:de jó! Legalább egy kicsit megnyugtattál. Jó, ha az ember tudja, hogy nem vadállatok közé megy. Szorítok nagyon neked is.
Állandóan vacakol a babanet nálunk is. Gondolom a szerver.

Pusszancs mindenkinek!
kabócabobár

Jaj Boris,nem akartal így felkavarni. Nézd itt találtam leírást erről a szruról, hogy mire is adják. Én is most nézem. http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=1394
katata

Boris,
Akkor jól írtam a másik topicban hogy a hormonokat fogja vissza.
Vendég

Boris,
elolvastam és semmi oylasmit nem találtam, hogy jó lenne tüszőrepesztésre. Nem értem az egészet. De a dokik biztos tudják.Nekem azt mondta a dokim, hogy meg fog jönni, ez a szurik mellett, de közben most meg itt azt olvastam, hogy ettől nem fog megjönni. Beszarás!! Nem értek semmit. :shock: :twisted:
katata

Megnéztem a webpatikus oldalán is azt írja a Decapeptylhez amit a Suprefacthoz és a Supre arra van hogy visszafogja a petefészek működését ezt fogom szúrni én is.
Vendég

Panda,
de akkor Boris miért kapja tüszőrepesztésre???
Boris, tuti ezt kaptad? Nem kevertél semmit össze???
katata

Kata,
Nem tudom de lombiknál erre használják az tuti írta Fendike is a másikban.
Vendég

köszi csajok, most végképp nem értem....minek adták be inszem előtt? nem tüszőrepit kellett volna?? akkor nálam ez pont nem jó :cry: :cry:
mi a p.....csa ez....ó, hogy ne káromkodjak itt????
kicsiboris

igen megnézetm decapeptyl, de nem depot, hanem az alap 0,1 mg-os
kicsiboris

Boris,
én is az alapot kapom 0,1 mg-os. Nem értem.
Nem tudod most felhívni a dokit, vagy a rendelőt?
Próbálj meg egy kicsit megnyugodni és érdeklődj utána!!!
katata

Boris,
A kettő szerintem ua. csak az egyik por plusz oldószer a másik meg már összekevert.
Vendég

Boris,
Én megtudom neked kérdezni egy olyan lánytól aki ért hozzá csak lehet este kapok választ vagy holnap.
Vendég

Na,akkor már ezt is tudjuk. Nekem összekevert van, csak szúrni kell. Ezért is tudom beadni magamnak, mert rövid a tűje, nem tudom túlnyomni. :roll:
katata

Sziasztok!

Látom, jó sokan készültek most lombikra! Nagyon szorítok nektek én is!
Kicsit irigykedem is, mert én nem igazán hiszek az inszemben, számomra a lombik tűnik eredményesebbnek.

én már a 11. napon vagyok, de sajnos tegnap este óta görcsöl a méhem. Szinte egyfolytában. Ma emiatt nagyon magam alatt voltam, többször majdnem elsírtam magam a munkahelyen. (eddig sokkal jobban viseltem).

Ilona! te hogy vagy?

puszi mindenkinek

Kép
domo

Sziasztok!

Domo, mire jötrtem, már döntöttél is, hogy átmész a BMC-be? A Nyírőről sajnos semmi biztosat nem tudni, meddőségi múltam révén elég sok embert ismerek már ott, és innen onnan is befutnak a hírek, de 2 naponta mást mondanak, mert ők is nagyon bizonytalanok. És a lobbizás az folyik állandóan, hogy megmaradjanak.

Kihez jársz? Ha nem vagy megelégedve vele, akkor vagy a pénzéhes Vereczkeyhez, vagy a figyelmetlen Csepegőhöz. Én Fülöphöz járok, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Most a legutóbbi infóm az, hogy keresett magának új helyet, de lehet, hogy sikerül a Nyírőben is újraéleszteni a szülészetet, és lehet, majd ott szülni. A meddőségiről most nincs infóm, pénteken megy a barátnőm a 4. lombikot megtárgyalni, neki megcsinálják, mert van fagyasztott, akkor okasabbak leszünk.

Mindenkinek drukkolok. Katata beírnád nekem, hogy 15. hét, illetve, ha péntekig vársz, akkor már a 16. Nem sikerül vonalzót szerkesztenem, mert mindig hozzáadja a 40 héthez a terhességem idejét. Megszerkesztem és azt írja ki, most hogy 55. hét, szülésig 0 nap. Köszi. Ha tud valaki segíteni megköszönöm, és akkor lesz nekem is.

Mennyire lombik várós lett a topic, és senki nem fél tőle!? Érdekes, engem annyira megviselt az elején a gondolat, emlékszem egy hosszút írtam is róla, de ti nagyon lelkesek vagytok, én akkor kezdtem csak lelkesedni, amikor már elkezdtem a szurikat. Fel a fejjel nekem elsőre bejött az ikrek. És van egy nagy titkunk. Mi már vissza akarunk menni majd mégegyszer, majd ha az ikrek 3-4 évesek lesznek. Fura lesz, ha sikerül olyan testvéreket összehozni, akik valójában egyidősek velük, csak pár évet fagyasztva voltak. 10 babánk maradt lefagyasztva. Ezért is izgat mi lesz a Nyírővel, meg az orvosommal, ott vannak a babáink, én azt szeretném, ha nem vinnék őket sehova!!! Nehogy történjen velük valami!

Na puszi lányok, ezer drukk, föleg a teszt előtt állóknak.

Kicsiboris, remélem sikerül, mindig leslek, mert van egy endós barátnőm, és ha neked végre sikerülne, az neki is erőt adna.

Domo, írj a Nyírőről, minden infó érdekel, bár kicsit ritkán jövök, de itthon betárcsázós netünk van, és ez egy kicsit lassú.

Sziasztok
tamaranna

domo, fáj a méhed? Ugye nem könnyű? Az ember állandóan magát figyelgeti, és idegileg is sokkal instabilabb. Ha nagyon fáj érdemes lenne bemenni a dokidhoz, egy kukkantásra. Mi mindig kapunk inszem után egy papírt az ügyelet számával, ill. szöveggel arra az esetre ha gond lenne. Légy erős, és ne hagyd magad!

kabóca, domo én köszönöm szépen jól vagyok, kivéve az egy hete tartó körömrágást, de lassan mindenre fény derül. Őszintén, most valamiért nagyon bízom a dologban.
Kabóca én is erősen szorítok Neked, hogy ez sikeres legyen, és hamarosan forgathasd a kiskönyvet, amit a terhesgondozáson adnak :wink:

No persze, a többieknek is van talomban még 18 ujjam, így mindenkinek tudok bőven szorítani :D

kicsiboris, jó kis káosz lett az inszemed,a tüszőméreted körül, remélem most én leszek a boszi, és hamarosan itt nevetünk az egészen , amikor jön a jó hír, meg a zebrák. :wink:

tamaranna, szép kis család lesztek 4-5 lurkóval :D Tényleg furcsa belegondolni a fagyasztott tesókba, érdekes helyzet:wink:

Szép napot lányok!
bbilona

tiza, képek tegnapról? Milyen volt?
bbilona

pandácska nagyon kösz, szinte egyedül te válaszoltál nekem másik topikban, pedig 3-ban is feltettem a kérdésem, a mi topikunk a legeslegjob úúújjjééé :!: :!: :!: :!:
kicsiboris

hát ilona nagyon-nagyon gondolok rád, és bízni kell, hogy most lesz egy kis szerencse ami melléd áll :lol: :lol: :lol:
hát igen kicsit elkeseredtem, nincs is kedvem az egész várakozáshoz így, hogy lehetséges, hogy rossz szurival indítottuk az inszemet.....
bocsi, de tényleg elegem van.
nem is akarok semmit
kicsiboris

kicsiborcsám, ne keseredj, megreped az magától is. A dokit nem mered megkérdezni, mi is volt ez? Mit írt az a netes orvos? Remélem igazam lesz, és feleslegesen aggódunk értetek, én azért szorítok! :wink:
bbilona

ilonka, na most a barátnőm azt írta nekem, hogy azért adhatták a
tüszőrepedés előtt, hogy még addig megnőjjön, aztán mivel szép nagyra nő, meg is reped simán, most megbnyugodtam, igaza lehet :lol: köszi az aggódást..
kicsiboris

hol vagytok csajok?????
kicsiboris

tamaranna:
küldd el az adataidat, megcsinálom neked a vonalzót, ha kell:)

vagy írj priviben, megírom a lépéseket:)
55 hétig azért ne pocakosodj, bármenniyre is jó érzés :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

tamar, húú én béna vagyok a vonalzógyártásban, de szerintem újból kellene csinálnod, hosszab alap időt beírni...de nem biztos, hogy így van, majd talán mágnes tud segíteni neked :lol:
köszi a bíztatást! én is reménykedem mert talán most jól sikerült minden az injekciót meg csak tudja, hogy miért adja a dokim, nem igaz??
és a titkodhoz: hát én is reménykedem, hogy nem bolygatják át teljesen a szülészeteket, nagy gáz lenne, itt pécsen is mindent szétbombáznak ami eddig működött...de tuti meglesznek a fagyibabáitok, egyébként kérdezz rá szerintem, mondd el, hogy mi a tervetek, szeretnétek tesókat...húúúú milyen érdekes tényleg, hogy egy időben alakultak babákká :lol: :lol: :lol: :lol:

mágnes jól vagytok?

odry, sapé, babszi, jucmuc, olyan ritán írtok!!!!
kicsiboris

kicsiboris:
köszi, jól vagyunk, Anna a csócsálós korszakát éli, minent megrág, összenyálaz! Olyan, mintegy bulldog (biztos valamit összekevertek az inszeminációnál.. :D ). Nagyon sokat dumál, és huncut nagyon!
Én azért mostmár fáradok, egyre nehezebben kelek éjjel..
Na küldök egy két képet.:)
Én is tüszőrepi előtt kaptam szurit!! Szóval ne izgulj, jól kapod a dózist! Attól lesznek klassz óriástüszőid!:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1177493706.22.jpg[/img] Új sapkadivat

[/img] Kép Van egy feje ébredéskor:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Boris,
nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen. Ne add fel, szerintem is tudják a dokik, mit kell adni,csak mi okoskodunk itt félinformációkat összeszedve. :oops: Jobb, ha nem is olvasunk utána... :roll:

Ilonkám,
nagyon szorítok! Nem akarsz tesztelni? Vagy most mi van? Mire várunk már a 15. DPO-n??? :lol:

Tamar,
nagyon szeretném követni a példádat! Hogyan is kell?? :lol: Én is frászoltam a lombik miatt, de most már nyugodt vagyok, ezt mérte rám a sors, akkor ezt teszem és kész! Persze nem mondom, hogy nem izgulok, de csak kicsit. Most épp azon, hogy nem jött meg időre és várom már, hogy megjöjjön és menjenek tovább a dolgok a puncióig. Szerintem sem lesz semmi bajuk a fagyibabáknak, még ha költözniük is kell. Vicces, hogy meg szem születtek még,de már egy költözésen túl lesznek! :wink:
katata

Mágnes,
nagyon édes a Tündérkéd! :lol:
katata

mágnes, de szép is ez a lány (tudom unalmas vagyok, de nem írhatom, hogy ronda kis béka, mert nem igaz :D ).
Aranyos lehet, ahogy tágul neki a világ, és egyre ügyesebben kommunikál.

köszi katám a szorítást, nem tesztelek, az uram az előző hónapban megkért ne tegyem. Így tovább megmarad a remény, pénteken kell vigyek vizeletet, majd elválik. De addig még van ca. 2nap :?
A fagyibaba költöztetés merész, olyan utópisztikus az egész szitu.
Már többféle szurit kapsz, vagy hogyan is van?

tiza, elhiszem gyönyörködtök a képben nem érsz rá jelentkezni, de mi is szeretnénk :wink:

sapé, jól vagy, szupertüszők szupermenekkel találkoznak?

pandácska, most jutott eszembe, neked 28-án kezdődnek a szurik, nekünk az a 6. házassági évfordulónk, szurkolok, hogy neked is szerencsét hozzon az a nap :wink:

reni, ti mikor indultok?
bbilona

Sziasztok!
Megpróbáltam visszaolvasni, persze már nem emlékszem semmire. Az elég furi, hogy a sikeres inszemináció topicban lassan mindenki lombikra készül, de annak idején én is már csak abban hittem, aztán mégis sikerült.

Domo :)
A görcsölés akkor is jöhet, ha sikerült. Én ugyanúgy görcsöltem és már le is tettem az aktuális hónapról.

K.boris :)
Hát aztán jó nagy kavalkád lett az inszemedből. De olyan furi, hogy ez a doki mindent másképp csinál, reméljük pont ezért fog sikerülni.

Ilona :)
Benned még bízunk, nem ám átmenni lombikba! Most sikerülnie kell.

Zel :)
Azért fussál pár kört, hátha sikerül hamarabb elintézni a lombikot. Hol csinálják a hiszterot? Attól ne félj, amikor laparom volt mellettem két csajnak is azt csinálták és már aznap haza is engedték őket, úgyhogy nem lehet olyan komoly.

Tegnap megvolt a 4D. Most már egyértelműen kukacos a szentem, de nagyon rakoncátlan volt és nem akarta az arcocskáját megmutatni. (Bezzeg a zacsikat meg a kukit megnézhettük minden pozícióból.) Már fejjel lefelé feküdt, kifli alakban, de valami hihetetlen pózban. A lábikójával rugdosta a fejecskéjét, az egyik kezét hátra tette, a másikat jól behajlítva könyökben csuklóban takarta az arcát. A férjem már beparázott és engem is teljesen beparáztatott, hogy valami nincs rendben a kezével. A doki is azt mondta, hogy nem a szokásos póz, de szerinte nincs semmi rendellenes.

Íme 1-2 kép. Az elsőn az arca lenn, már ami látszik, a másikon a kuki a jobb alsó sarokban.

Kép

Kép

Kép
Kép
tiza

Ilonkám,
hát kitartás akkor péntekig! ++++++++++++++++++
Mi most arra várunk, hogy megjöjjön, mivel nem hívott a rendelőből senki, hogy álljak le a szurikkal (a vérvétel után), így gondolom nem vagyok terhes, szóval jó lenne, ha már megjönne akkor.... Még csak egy injekció megy reggelente, ha megjön, akkor kell majd elkezdeni a másikat is este, de nem tudom pontosan, hogy hanyadik naptól.
katata

Sziasztok!
Megpróbáltam visszaolvasni, persze már nem emlékszem semmire. Az elég furi, hogy a sikeres inszemináció topicban lassan mindenki lombikra készül, de annak idején én is már csak abban hittem, aztán mégis sikerült.

A görcsölés akkor is jöhet, ha sikerült. Én ugyanúgy görcsöltem és már le is tettem az aktuális hónapról.

K.boris :)
Hát aztán jó nagy kavalkád lett az inszemedből. De olyan furi, hogy ez a doki mindent másképp csinál, reméljük pont ezért fog sikerülni.

Benned még bízunk, nem ám átmenni lombikba! Most sikerülnie kell.

Zel :)
Azért fussál pár kört, hátha sikerül hamarabb elintézni a lombikot. Hol csinálják a hiszterot? Attól ne félj, amikor laparom volt mellettem két csajnak is azt csinálták és már aznap haza is engedték őket, úgyhogy nem lehet olyan komoly.

Tegnap megvolt a 4D. Most már egyértelműen kukacos a szentem, de nagyon rakoncátlan volt és nem akarta az arcocskáját megmutatni. (Bezzeg a zacsikat meg a kukit megnézhettük minden pozícióból.) Már fejjel lefelé feküdt, kifli alakban, de valami hihetetlen pózban. A lábikójával rugdosta a fejecskéjét, az egyik kezét hátra tette, a másikat jól behajlítva könyökben csuklóban takarta az arcát. A férjem már beparázott és engem is teljesen beparáztatott, hogy valami nincs rendben a kezével. A doki is azt mondta, hogy nem a szokásos póz, de szerinte nincs semmi rendellenes.

Íme 1-2 kép. Az elsőn az arca lenn, már ami látszik, a másikon a kuki a jobb alsó sarokban.

Kép

Kép

Kép
Kép
tiza

tiza, nahááát kukacos, de széép. Akkor Anna, Pannák mellé lesz egy fiú is aki rendet csap. Őszintén az első képet értem, a második hmm, hát lehet nem vizsgáltam még meg eléggé ezt a szervet :oops:

kata, látod mindenki másért rágja a körmét. Egy kis Aviva nem segítene? Az azért nagy kár, hogy nem telefonáltak, de sebaj legalább megtudtad milyen ügyes is vagy szuriadásban, jó hülyeségeket írok megint, de ez csak izgalmamban van bocsi :?
bbilona

Bocsi :)
Valahogy elment kétszer.

A jobb alsó sarokban az a kerek (betölti a képernyő negyedét) a két zacsi, és felfelé áll egy egyenes, az a kuki. A bébi fejjel lefelé van, ezért "feláll" neki. Már most egy szoknyapecér.

Kép
Kép
tiza

Hali!

Őrült mód rohanok.
Csak annyit muszáj leírnom, hogy Ilona! Nagyon-nagyon drukkolok Neked!!!!!!!

Tiza!
Cuki a bébid!

Puszi!
(Amúgy velem semmi extra.)

Kép

Kép
kamilla306

tiza, köszi :oops: Jó lesz már most beszerezni egy erényövet, a kis csibész :wink:

kamilla köszi!
bbilona

tizu, 'tök tuti' mind a két kép, én nagyon bírom a 4d-s képeket a babákról, jajjj bár csak ott tartahnánk itt mindnyájan :lol: :lol:

ilona, húúú de izgi, nagggggyon erősen gondolom azt, hogy sikerüljön
kicsiboris

kicsiboris, már érzem is, jaj én is nagyon szeretném már :D
bbilona

Sziasztok!

Tiza! Nagyon gratulálok a pici fiatokhoz! Én azért estem pánikba a görcsöléstől, mert ez így szokott lenni. Neked mindig görcsölt előtte, vagy csak amikor sikerült?

Ilona! Annyira azért nem fájt, hogy orvoshoz menjek, inkább csak úgy bejelzett (egyfolytában). Ma már jobb volt, és már csak 1 hosszú nap van a pénteki vérvételig! még picit bizakodom :? és közben érted is izgulok :lol:

Tamaranna! Még semmiről nem döntöttem, csak érdeklődöm. Sajnos én a pénzéhes Vereczkeyhez járok, ezért is szeretném otthagyni a Nyírőt. Az első inszememet a Fülöp csinálta, és ő sokkal szimpatikusabb volt, ezért utána megpróbáltam átmenni hozzá, de nem engedték: a Vereczkeyhez tartozom, és tőle kell engdélyt kérni! A V.-t eddig leszereltem, még nem sikerült pénzt kiszednie belőlünk, de egyre nehezebb.
Pénteken megyek a lányokhoz (ők is kedvesek) vérvételre, és majd jelzem, ha megtudok valamit. Te is írj, ha van újdonság.

Kicsiboris! Tényleg ne izgulj, az orvos tudja mit csinál! és nagyon szurkolok neked is!

szép éjszakát mindenkinek!

Kép
domo

kedves domo, ugye milyen rosszak ezek a végső pár napok, amikor megtudjuk a frankót. Nekem sajna már egyáltalán nem fájnak a melleim, a hasam annál inkább, valami olyasmi lehet mint neked, szúros, nyomós fájdalom.
Nem lehet jó azt érezni, hogy a doki csak a lovéra hajt, na én ilyet a BMC-ben még sosem éreztem. Persze látni, hogy az orvosok, nővérkék néha néha díszzacsival a kezükben jönnek mennek, de minden alkalommal azt nem igazán lehet győzni. Ha majd sikerül naná, akkor igen, de mi addig örülünk hogy a szurikra futja :?
Akkor most szurkolunk egymásnak péntekig, aztán ... :?:

Jó pihenést!
bbilona

Ilona,
Köszönöm :D

Most értem haza egész nap rohangáltam megcsinálták az Ekg-t minden vizsgálat készen van most már csak szúrnom kell :D

Kicsiboris,
Mikor tesztelsz?
Vendég

Mindig görcsöltem és mindig a 12. napon kezdődött. Amikor terhes lettem akkor is és még a 13. napon is görcsöltem, pedig mind a két nap volt egy halvány pozitív tesztem. Pont akkor találkoztunk K.borissal és mutattam neki is, de egyáltalán nem voltam bizakodó a görcsölés miatt. A 14. napon már nem volt görcs és egyre biztosabb lettem benne, hogy sikerült.

Kép
Kép
tiza

:cry: :cry: :cry:
bbilona

domo, remélem neked jó híreid lesznek!
bbilona

Ilona :cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom.

Kép
Kép
tiza