Sziasztok!
Jó rég tudtam jönni. Mikor tudtam volna, nem volt babanet.
Zazi!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!!
Anita!
Isten éltessen!
Tünde!
Szabolcs utca úgy tudom, még megvan. Én is várom, hogy mi lesz ezzel az orvos- és kórházválasztással, plusz 100 ezer forint ide vagy oda, nem mindegy.
Most az a legújabb, hogy a szülésekre nem vonatkozik majd az új törvény, de még meglátjuk. Annyi verzió volt már...
Almaecetet én akkor ittam, mikor növelni kellett a tejmennyiséget. Nem fogytam tőle.
Lánykáid csoda szépek!!!
Era!
Mi van veletek? Martin meggyógyult?
Edina!
Kiseszti nem lehet vérszegény? A sok alvás annak lehet a tünete.
Mamacka!
Szülinapi képek- a tavalyiak is- szuperek!
Boldog szülinapot neked is! Szép kerek szám!
Annácska!
Nagyon szépek vagytok a képeken! Béka nem hiányzik?
Barátnőmet a nyári bobpályán olyan baleset érte, hogy a fél combjáról leégett a bőr. Azóta nem mertem rá felülni, pedig előtte imádtam.
Melitta!
Most önkormányzati képviselő vagyok, ott, ugye nincs gyes, egyébként meg gyógypedagógusnak tanulok, de ott halasztottam.
Szardínia nagyon szuper, én még mikor táncoltam turnéztam ott.
Szülinapi képeket sajnálom.
nem csináltok egy pót szülinapot, csak a képek kedvéért?
Ildi!
Főállású anya nem akarsz lenni?
Natikáról szuperek a tulipános képek, vak volt, aki lekisfiúzta! A barátnőm a múltkor lekislányozott egy vállig érő hajú, rózsaszín szoknyás - kisfiút.
Nekem a dokim azt mondta, hogy se uszodában, se édesvízben ne fürödjek terhesen, mert nagy a fertőzésveszély. A tengert nagyon élveztem, de azt nem terhesen is imádom.
Eszti!
Melyik utazási irodában van montenegrói szállás? Én régóta szeretnék menni, de csak olyan irodát találtam, akiknek saját szállodájuk van, horror árakért. A képeitek magukért beszélnek!
Faby!
Boldog névnapot, így utólag!
Mellgyuszit sajnálom! Javulgat már? Mennyi ideig tart egy ilyen?
Én kifejezetten elegáns ruhát kerestem a Keváre, de csak egy féle volt. Az pont úgy nézett ki, mint egy BKV-s egyenruha. Így aztán farmerben jött esküvőre.
Boscó!
Óvónőjelöltnek röplabda, gyógypedagógus-jelöltnek politikaelmélet!
Énekből szemétség, hogy meghúztak. Szerintem szabálytalan is, hogy beírta, max. visszahívhatott volna, mintha igazolt hiányzás lenne.
Livi!
Kistesó nálunk sem kap külön szobát, tekintve, hogy csak kettő van, de szerintem míg Keve iskolába nem megy, addig nincs is rá szükségük.
Keresztelőre ruhát én tavaly kerestem, a legnagyobb melegben. Persze csak plüssből volt fehér színű, elegáns. Végül egy tengerészcuccban volt, fehér zoknival.
Bartika!
Kistesó-ügyben tényleg ne számolgass! Bízzátok az ösztöneitekre!
Nálunk Attila megérzi a peteérést, olyankor sokkal jobban nyomul.
Cory!
Örülök, hogy megoldódni látszik az oktatóval az ügy!
Keve egy éves adatai:
10,15 kg, 78,5 cm, fej:
49 cm , 8 fog. Köszönjük!
Nancsika!
A Budapest Banknak van adósságrendező hitele, azzal lehet összevonni többfélét.
9000 Ft nőgyógyásznál:
Nagyon el vannak szállva, én is nézegettem az árakat most, hogy orvost váltok.
Bölcsi miatt ne aggódj! Ala gyorsabban meg fogja szokni, mint te! A gyerekeknél túlélési ösztön az alkalmazkodás.
A körzeti bölcsibe kötelesek felvenni, a munkahely szerintibe csak akkor, ha van hely, és a helyi rendeletben ez van.
Eszter!
Anyósod:
A kutyád nem harapta meg? A férjed mit szólt ezekhez?
Zsu!
Biciklizés miatt irígykedem! Nekem van biciklim, Attilának nincs, és nem is akar.
Éca!
Szia! Végre nem én leszek a legújabb!
Tényleg jó kis csapat ez!
Jó sok voltam, remélem senkit nem hagytam ki. Majd még jövök képekkel, meg beszámolóval rólunk.