Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Vok,
ez aztán a jó hír! Ádi mit szól hozzá? Mikor lesz ez? Szülinapi képek? Jobbulást!!!
Anita,
itt is boldog szülinapot Neked!!!
Melitta,
jó lehetett Zazi, ahogy beájult. :D A képeket sajnálom... :(
Ildi,
akkor melyik nap lesz?

Mennem kell.
angi79

Anita: boldog szülinapot!!! :P

Vok: akkor nektek is jobbulást! Jövő héten azért összehozzuk!!!

Angi: én meg olyan szókimondó típus vagyok, úgyhogy néha bosszant, hogy Patrícia magába zárja sokszor a dolgokat.
Na Dorina viszont megmondja... ő skorpió

Melitta: elárulod az étterem nevét ahol voltatok?? :)

Vali: örülök, hogy Alíznak semmi baja!!!! :)
keress másik orvost a lábadhoz, hátha mást (jobbat) mond/csinál

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok lányok

Egy kis életjel, aztán megyek tovább. :)

ZAZIKA Boldog szülinapot neked, bocsi hogy csak így megkésve.

Anita
BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED is.

Ha jól olvastam akkor Mamackának is mostanság volt szülinapja így, neki is BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok.

nyf
Sajnálom a képeket, :(

Vali
Jobbulást neked, sajnálom hogy a lábaddal ez történt, :( nem lehet könnyű most neked, de remélem hamarosan rendbe jön.

Rólunk: MI is mostanában sokat biciglizünk, anyósomtól kaptunk 2 bicajt én is meg Gáborom is a gyerkőknek meg már volt, Martinnak vettün egy ülést ami a csomi tartón van és imád bicajozni, Úgy hogy mikor a srácok megjönnek a suliból és a lecke kész utána mindig 1-2 óra bicajozás jön nagyon jó. Igaz volt egy kis izomlázam az elején de már kezdem megszokni.

Na lépek mert mindjárt jön anyukám segíteni a takarításban mert teljesen elvagyok havazva.

Beteg babóknak jobbulást ez anyucikra is vonatkozik!!!!

Névnaposoknak sok boldogságot!!!!!

És akiknek most nemírtam ezer bocsánat!!!!!!!!!

Szép napot mindenkinek :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Vok, sajnálom :(
Jobbulást!!
Tünde, ti hogy vagytok???

oké, akkor legközelebb tényleg hozzátok megyünk :wink: :D

Melitta, hú, de dühítő tud az ilyen lenni, ha nem sikerülnek a képek :(
Édes lehetett beájulós Zazi :D

Angi, szerintem a szerda marad. :D

Akkor csajok SZERDA OKÉ??????

Aki eddig jön, és nem taknyis :wink:
Eszti+Angi
Edit
Anna (együtt jöttök???)
Nancsi
Valiék, ha minden oké a dokinál(reméljük) :D

megmelegedett az ebéd, mindjárt jövök :wink:
vas

Zsu, de jó nektek, hogy bicajoztaok
Mi is vettük Leventének egy szuper bmx biciklit (hú, rosszul lettem, mikor az uram mondta, hogy mennyiért vette), és Levente NEM használja. :?
Nem is akar biciklizni.
Persze, mikor szó volt róla, hogy kap, akkor nem ellenkezett.
erre apja hazahozza, és nem kell neki.
Azt mondtam, mindjárt kib****om az út közepére :roll:

Anita, boldog szülinapot!!!!
Kép

Csajok, van egy kérésem, aki jön azokhoz.
Ha valaki addig megy az ikeába, vagy útbaesik, hoz nekem egy ilyet légyszi?? :wink: :D
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... ctId=12644

Kép

Köszönöm szépen, aztán majd itthon elbótoljuk, 700 forcsi :D :D

VokEszti, és az anyukád oda is fog költözni az alsó szintre?
vas

Csóközön!

Csilla!
Sajnálom a mellgyuszkót. :( Ne aggódj, bár tudom nem vígasztal, de nekem karikor volt, majd rá 1 hónapra. Azóta semmi. De simán sanszos, mert van, h úgy ébredek fel éjjel, h a hasamon fexek, és érzem, h megnyomtat a cickóim. Amint érzem, h valami nem titi, azonnal kapkodom az algopirint. Ez eddig segített.

Melitta!
Sajnálom a képeket. :( Bosszantó tud lenni.

Vok!
Hűűű, ez jó hír. :) Azokból ítélve, amiket eddig elmondtál itt nekünk...;)

Jaj csajok. Szerdával nem toom mi legyen. Ma csicsergett a telefonom emlékeztetője, h szerdán vinnem kell Alát kullancsos oltásra. Fel is hívtam a dokit. vagy 10:20 körül, vagy 11:30 körül. Sztem oda megyek 10:15-re, és majd eldöntöm. De ha megkapja a bökit Alám, akkor szerintetek elvigyem "mulatni"? Múltkorinál kutya baja sem volt. AZtán még szerdán a nőgyogyihoz is mennem kell. Égy fincsi tengere jószág szűrés, meg a bogyeszom is elfogyott. Na az még a meleg. 9000 huf, és meg is vizsgál a dokim. Kicsit elszaladgált vele a ló. Még jó, h vizitdíjat nem kér. Vagy nála ennyi a vizitdíj? :evil:
Szal ha megyünk is, akkor nem leszünk nagyon sokáig. Megyünk és jövünk! ;)
Jah, és Ildi, elküldenéd a címet? Múltkor ugyan vitt az Eszti, de nekem már fogam sincs, h merre is kell menni... Melyik kőnél kell dobni egy balost? És utána? Ott vagyok eltévedve. Az még megvan, és átdzsandzsálok Fóton, kijutok a régi 3asra, de onnan? ;)

Nah, megyek, még Alának nincs ebédje, meg kicsit migint rajtam van az ideg. Próbáltam bölcsit intézni, de sztem semmi nem lesz abból :(

Kép

Kép
nancsika

Jajjjj, lányok, írtó kedvesek vagytok! Nagyon szépen köszönöm Nektek!!! :D

VokEszti, de hogy, Te honnan tudtad :?: Drága vagy! Szuper hír a lakáseladás-vásrálás :D Hannának jobbulást!

Tünde, én is általában magamban örlődöm :( Mostanában edzem ám magam, hogy mondjam meg egyből, amit gondolok (be is törik sokszor a fejem :?), de a fiamért mindent :wink:

Zsu, szuper a bicajozás. Mi is mostanság készülünk ülést venni Botinak. Én akkor kaptam a Zuramtól egy bicót, mikor terhes lettem, így kétszer tekertem még vele :lol:

Ildi, Levente: áááááááááááááááá, de gondolom, sajnos tipikus ilyen korban :cool: :twisted: Köszönöm a táncoló fickót :D

Melitta, ez tényleg nagy bosszúság. Enyém fiammal is az elmúlt másfél hétben kétszer történt meg, hogy hazafele este úgy bealudt az autóban, hogy reggelig nyomta az alvást. Én olyankor pelust is cserélek, átöltöztetem, sőt még meg is itatom. Úgy nyomja az alvást, hogy egy ágyu sem ébresztené fel :D
Étterem jól hangzik. Engem is érdekelne a név, cím, ha arra járunk...

Cory, hogy van a csajod?

Mi fodrászkodtunk a fiammal, mindketten hajat vágattunk, én még színeztettem is. Apája hazahozta 11 -kor, és azóta alszik. :shock:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita!
Az iwiw csodákra képes. :D:D

Ildi!
Aha. Anyu jön ide. :D Inkább anyám, mint anyós lakjon alattam. :D Vele könnyebb megbeszélni a dolgokat és nem fog soha beelrúgni a kutyámba és nem fenyeget meg,h ogy rámgyújtja a házat. :roll:

Nancsi!
Mindenképp irattasd fel a várólistára. És a munkahely szerintibe is fel kell venniükm csak ne hagyd magad lerázni...

Megyek, szétesik a fejem... tuti megint front jön.

Eszter
Kép
Kép
vok

Csoda történt, mindenki alszik (Peti is :lol: ), így dobok pár mai képet, itt Gödön voltunk van ám itt pálmafa, homokos part... :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Zsu: de jó Nektek!! Anyukádra meg kifejezetten irigy vagyok, hogy megy hozzátok takarítani. Nekem is jól jönne kis segítség néha, na de nem panasz képpen írtam!!

Ildi: Patríciának is van bicaja, ő használná, de egyszerűen nem tud megtanulni :shock:
Valahogy be van szarva, hogy elesik és épp ezért el is esik, tavaly is úgy megütötte alul magát, hogy fájt amikor pisilt :(
Amúgy sem a bátorság mintaképe, de remélem egyszer csak rájön az "ízére"

Egyébként köszi jobban vannak a csajok, már inkább csak Dorina orra folyik

Anita: én meg sokszor lelőném magam, mert sajnos itthon is megmondom egyből, én ezen dolgozom... :)

Vok: Hanna hogy van??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok lányok!

Tünde: persze, de nem étterem, hanem nézd meg: Frank-hegyi turistaház (így keresve feljön a honlapja). A kertben nincs felszolgálás, hanem összekészítik szépen tálcákra a cuccokat és egy-két ember kiviszi. De nekünk tökély volt. Inkább, mint egy belvárosi cosmo-étterem -abban volt részem eleget, a Zazit nem tenném ki neki... Itt a természetben viszont baromi jó!

Ildi!
TaliSzerda: mi is tudnánk csatlakozni 11 felé, ha az még jó. És ha valaki szeretne jönni, aki nem autós, azt szívesen elvisszük. Nos?
Mit hozzunk?

Drága Anita, te kis bika :)!!! Isten éltessen sokáig téged!!!

Kép

Melitta

Kép
nyf

Apropó! Akkor szervezzünk talit május 5-re? Anita ti jöttök ebbe a megyébe? :lol:

Zazi bealvása: aztán átöltöztettem pizsibe, peluscsere, ilyesmi... kicsit nyöszörgött, de a varázscicivel már nyomta is tovább... :) kicsit szétcsapta magát a buliban. 8) :lol: :shock:

Melitta

Kép
nyf

Tünde! A ti gépetek miyen? Dobsz egy privit? Köcike!

Melitta

Kép
nyf

Anita: boldog szülinapot :)
Köszi a kérdést, ma már láztalan. Voltunk dokinál is, futó vírus, de azért nézzünk egy pisit.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

SziasztoK!

Kicsit eltüntem, de nem igérem hogy ez nem lesz így továbbra is. :oops: :wink:

Mamacka!
Gratula ehez! Nagyon aranyosak vagytok!

Tünde!
Ha nem írtad volna oda, hogy hol voltatok azt hinné az ember, h a francia riviérán :wink:

Szülinaposoknak!!!
Kép

Jó éjszakát nektek!

(megyek és ismét eltünök)
Vendég

Na most akartam kizárni a gépet és vettem észre, hogy amihez Mamackának gratulálok az 50%-an az én művem, tehát magamnak gratulálok. :lol: :lol:

Mamacka!
Bocsika! :lol:
Ti itt vagytok szépek! :D
Vendég

Köszönöm szépen a köszöntéseket! :D

VokEszt, miután leírtam, rájöttem, főleg, hogy ott is záporoztak az üzik. Hanna?

Cory, szuper,hogy úgy tűnik, ennyi volt.

Melitta, igen mi készülünk 5-én :wink:

Tünde, tyűűűűűűűű, micsoda helyek vannak felétek :cool: Szépek a csajok, Bettus gyönyörű nagylány lett. Jó látni! :)

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok :)
Látom nem csak nekem nem működött a net :x

Ildi :)
Holnap mi is megyünk Edittel :D
Editnek napok óta nincs nete, se tévéje, de jól vannak :)

Livi :)
Apa érintésvédelemből és tűzvédelemből vizsgázott.
Nem irigyellek a dilemmád miatt :( Nem könnyű a legjobb megoldást megtalálni. Azért drukk :)

Mamacka :)
Nagyon boldog szülinapot neked
Kép
Áronnak meg jobbulást :)

Tünde :)
Atyám! A csajok egyre jobban hasonlítanak egymásra :shock: Nagyon jók a képek :)
Hol van Gödön pálmafa, meg homok?
Muszáj apának a jó kondi :D Edzi is magát minden nap fel a harmadikra :D
Nekünk oké a tali :D Szupi lenne :)

Éca :)
Üdv a csapatban :)

Cory :)
Remélem Liza jobban van már :) Szegénykém :( Kiderült, hogy mitől volt lázas?
Vezetéssel hogy haladsz?

Boscó :)
Oda se neki :) Azért nagyon vigyázz a hangodra, nehogy megerőltesd :)

Nancsika :)
Kitartás a kis nyekergődhöz :) Holnap dumcsizunk :wink:

Melitta :)
Zazinak nagyon boldog első szülinapot :)
Kép
Sajnálom, hogy nem sikerültek a képek :(

Csilla :)
sajnálom a mellgyuszit :( Ráadásul ez már nem is az első :(
Boldog névnapot neked :)
Kép

Anita :)
Boldog szülinapot neked is :)
Kép

VokEszter :)
Gratulálok a jó hírhez. Bár előre ne igyál a medve bőrére. Nekem azóta van viszonylag jó kapcsolatom anyámmal mióta 15 km van köztünk :D

Zsu :)
Klassz, hogy ilyen jól eltöltitek az időt délutánonként :) Kicsit irigykedem :wink:

Meli :)
Azért csak ne tűnj el :)

Velünk minden rendben. Szombaton még suli volt, de délután elmentünk a Hármashatár hegyre megnézni a paplanerősöket :)
Vasárnap meg egész nap takarítottam a nagypapa házát :D A gyerkőcök köben a kertet szedték szét :lol:

Nem tudom jövök-e még ma vagy hogy lesz-e net, de holnap mindenképp találkozunk :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

nekem se volt net reggel, meg aztán nem is voltunk itthon, de holnap akkor okés. :D :D

Nancsi, kikanyarodsz a 3-asra, aztán tök-tök egyenesen tovább, aztán Gödöllőn a 30-as km táblánál dobsz egy balost.
Onnan meg talán képbe vagy, ha nem csörögj.
Most rohanaok, Natus pakolja ki a zacskókat, amiket vettem kajcsit. :D :D
vas

Sziasztok

Végre van újra net, már nagyon mérges voltam. :twisted: :evil:

Utólag:
Csillának Boldog Névnapot! :)

Anitának
Boldog Szülinapot! :)

Mamackának
Boldog Szülinapot! :)

Ildi
Holnap megyünk, de látom Anna már írta. :D

Cory
Hogy megy a vezetés az új oktatóval? :? :)

Era
Mi van veletek? :)

Boscó
Azért nagy szemetek, hogy a rekedt hangod miatt karót kaptál. :evil:

Meli
Miért akarsz ritkán jönni? :?

Tünde
Nagyon cukik a lányok és baromi jó ez a hely. Ha megyünk hozzátok, megnézzük. :wink:

Többiekkel holnap beszélünk. :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ildi!
Ok. Sokat kell menni Gödöllőn?
Kikanyarodok, átmegyek körforgalom, első lámpán, utána még sok van? És észre veszem a 30-as km táblát? Tudom meresszem a szemem, és akkor látom. :D
Na, csak oda találok. Viszont, ha bekanyarodtam, onnan nem vágom merre. :? De majd akkor kérek telefonos segítséget! :P

Nem tudom mikor érkezünk, mert előtte megyünk szurira. Remélem nem lesz dél mire bejutunk...

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok,

Csak egy mondat erejéig ...
Holnap sajna mégsem tudunk menni a buliba, mert doki után megyünk háznézőbe :wink: :D

Érezzétek jól magatokat, fotók remélem lesznek dögivel! :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Jó rég tudtam jönni. Mikor tudtam volna, nem volt babanet.

Zazi!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!! :D

Anita!
Isten éltessen!

Tünde!
Szabolcs utca úgy tudom, még megvan. Én is várom, hogy mi lesz ezzel az orvos- és kórházválasztással, plusz 100 ezer forint ide vagy oda, nem mindegy. :? Most az a legújabb, hogy a szülésekre nem vonatkozik majd az új törvény, de még meglátjuk. Annyi verzió volt már...
Almaecetet én akkor ittam, mikor növelni kellett a tejmennyiséget. Nem fogytam tőle.
Lánykáid csoda szépek!!!

Era!
Mi van veletek? Martin meggyógyult?

Edina!
Kiseszti nem lehet vérszegény? A sok alvás annak lehet a tünete.

Mamacka!
Szülinapi képek- a tavalyiak is- szuperek!
Boldog szülinapot neked is! Szép kerek szám! :)

Annácska!
Nagyon szépek vagytok a képeken! Béka nem hiányzik?
Barátnőmet a nyári bobpályán olyan baleset érte, hogy a fél combjáról leégett a bőr. Azóta nem mertem rá felülni, pedig előtte imádtam.

Melitta!
Most önkormányzati képviselő vagyok, ott, ugye nincs gyes, egyébként meg gyógypedagógusnak tanulok, de ott halasztottam.
Szardínia nagyon szuper, én még mikor táncoltam turnéztam ott.
Szülinapi képeket sajnálom.
nem csináltok egy pót szülinapot, csak a képek kedvéért?

Ildi!
Főállású anya nem akarsz lenni?
Natikáról szuperek a tulipános képek, vak volt, aki lekisfiúzta! A barátnőm a múltkor lekislányozott egy vállig érő hajú, rózsaszín szoknyás - kisfiút. :roll:
Nekem a dokim azt mondta, hogy se uszodában, se édesvízben ne fürödjek terhesen, mert nagy a fertőzésveszély. A tengert nagyon élveztem, de azt nem terhesen is imádom.

Eszti!
Melyik utazási irodában van montenegrói szállás? Én régóta szeretnék menni, de csak olyan irodát találtam, akiknek saját szállodájuk van, horror árakért. A képeitek magukért beszélnek!

Faby!
Boldog névnapot, így utólag!
Mellgyuszit sajnálom! Javulgat már? Mennyi ideig tart egy ilyen?
Én kifejezetten elegáns ruhát kerestem a Keváre, de csak egy féle volt. Az pont úgy nézett ki, mint egy BKV-s egyenruha. Így aztán farmerben jött esküvőre.

Boscó!
Óvónőjelöltnek röplabda, gyógypedagógus-jelöltnek politikaelmélet! :lol:
Énekből szemétség, hogy meghúztak. Szerintem szabálytalan is, hogy beírta, max. visszahívhatott volna, mintha igazolt hiányzás lenne. :evil:

Livi!
Kistesó nálunk sem kap külön szobát, tekintve, hogy csak kettő van, de szerintem míg Keve iskolába nem megy, addig nincs is rá szükségük.
Keresztelőre ruhát én tavaly kerestem, a legnagyobb melegben. Persze csak plüssből volt fehér színű, elegáns. Végül egy tengerészcuccban volt, fehér zoknival.

Bartika!
Kistesó-ügyben tényleg ne számolgass! Bízzátok az ösztöneitekre! Nálunk Attila megérzi a peteérést, olyankor sokkal jobban nyomul. :oops:

Cory!
Örülök, hogy megoldódni látszik az oktatóval az ügy! :)
Keve egy éves adatai:
10,15 kg, 78,5 cm, fej: 49 cm :oops: , 8 fog. Köszönjük! :)

Nancsika!
A Budapest Banknak van adósságrendező hitele, azzal lehet összevonni többfélét.
9000 Ft nőgyógyásznál: :shock: Nagyon el vannak szállva, én is nézegettem az árakat most, hogy orvost váltok.
Bölcsi miatt ne aggódj! Ala gyorsabban meg fogja szokni, mint te! A gyerekeknél túlélési ösztön az alkalmazkodás.
A körzeti bölcsibe kötelesek felvenni, a munkahely szerintibe csak akkor, ha van hely, és a helyi rendeletben ez van.

Eszter!
Anyósod: :shock: :shock: :shock: :evil: A kutyád nem harapta meg? A férjed mit szólt ezekhez?

Zsu!
Biciklizés miatt irígykedem! Nekem van biciklim, Attilának nincs, és nem is akar. :(

Éca!
Szia! Végre nem én leszek a legújabb! :D Tényleg jó kis csapat ez!

Jó sok voltam, remélem senkit nem hagytam ki. Majd még jövök képekkel, meg beszámolóval rólunk.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Vali!
Holnap megy a drukk! Háznézéshez is!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok! Lányok!

El voltunk veszve pár napra, de azért megvagyunk ám!

Annácska!
Hű, az komoly vizsga, gratulínó a párodnak!

Faby!
Mellgyuszit sajnálom! Nekem most a bimbimen repedt be bőr, úgyhogy most az hanyagoljuk, a másik cici van csak. Remélem addig nem fogy ki belőle a kaja, amíg helyrejön.

Szülinaposoknak, Névnaposoknak Boldog születés- és névnapot! (Ja meg kellemes karácsonyt is :D )
Betegeknek jobbulást!

Rólunk: Tegnap reggel megnéztük a bölcsit, ahová tartozunk. Egész jó, ami nem tetszik, hogy borzasztó sebességgel gangolnak a gyerekek mocival az udvaron. Ja és minden második gyerek taknyis volt. De egyébként tetszik.
Aztán még volt más is tegnap. Tüncit letettem tegnap a pelenkázni és láttam, hogy fehér habos trutyi van a szájában. Mivel nem tudtam, hogy csak tejcsi visszabüfizve, vagy esetleg bezabált valamit, ezért hívtam mentőt. Főleg, hogy előtte az én fiókomban matatott, amiben mindenféle mütyür is van. Szóval az éjszakát a Heim Pál toxin töltöttük. Persze semmit nem evett meg, csináltak vizelet és vérvételt, minden negatív. A kórház egész jó, voltak bohócdokik is, Tündi rendesen megijedt tőlük. Ja és a költségek: háromezer pénzért lehet a gyerek mellett bent maradni, vagy egy húszcenti magas kisszéken ülve a rácsos ágy mellett. De azért jó volt, Tündi végigröhögcsélte az egész délutánt, és este viszonylag hamar elaludt. És egyébként egy tündéri fiatal dokinénit fogtunk ki, aki szépen megvárta, amíg az én félős babám megismerkedik vele, és csak utána vizsgálgatta. Vaklárma volt hála az égnek.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Kövecske!
Én már a fehér ruháról rég lemondtam, tekintve, hogy őfőméltósága a saját lábán megy a pap elé, és utána abban bulizik anyósék kertjében. Én valami világos, virágosra gondoltam, de azért lehetne rózsaszín, vagy akár halványkék is. De a templomban nagyon hideg lesz, hiába május közepe, szóval azért nagyon vékony se kéne legyen. Már vettem neki egy fehér bársony plóvert, nehogy megfázzon. Áááh és még magamnak is kéne venni valami ruhát, amiben mondjuk 20 kilóval kevesebbnek látszom.

Kép
szelivi

Pisit gyűjteni ugyan nem sikerült a bilis módszerrel, de ez a kép készült az alatt a 2 perc alatt, míg hajlandó volt ott ülni :)
Kép

cory
Budapest

Cory, ez a kép magáért beszél. Kb. ilyen feliratot lehetne alá nyomni:
Majd gondoljátok, hogy ÉN EBBE....:) :)

Lidke, mi az interneten kerestünk montenegroi szállásokat, az irodák mindig sok felárat raknak rá, és az interneten sokkal több is van. Ha beszélsz valamilyen nyelvet, nézz körül. De majd én is megkeresem, ahol mi voltunk, meg van egy másik is, amit tudok, megkeresem neked. :)

Ildi, akkor 10 körül érkezünk Angival! :)

Puszi

ja, meg a gyerekekkel :)
Vendég

Ildi és talis csajszik!

Szerintem mi is beugrunk egy picit, mert mindenképpen kell mennem Kerepesre. Ildi nem tudom a számodat, de Nancsié és Annácskáé megvan, lehet hogy rajtuk keresztül értekezünk majd, jó?

Köszi és mindenkinek szép napot!

Melitta

Kép
nyf

Eszter
Sajna én „A” vagyok, de drukkolok a barátnődnek ,hogy ne legyen semmi baj. :cry: Majd írjál róluk jó!!!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Cory
Nagyon vagány a csaj! :D Én is vettem bilit, de leugrik róla.

Anita
5-én még nem tudom, hogy ráérünk, de ha igen mi is szívesen talizunk veletek. :D
De addig is dobhatnál képet Botiról ,mert régen láttam. :shock: :D

Most ennyi, mert mindjárt itt van az Anna értünk. :)

Vali jó háznézést!! :D Kicsit se tudtok beugrani????? :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit: a szobatisztasághoz bilizés még baromi messze van, eszembe sem jutott volna ráültetni, ha nincs ez a pisigyűjtés.

Talisoknak jó szórakozást!

cory
Budapest

Melitta, oké :D

Vali, én is azt mondom, kukk be :wink:

Bilis Liza :P :P

Kotrok kajcsit csinálni :wink: :wink: :wink: :wink:

Nancsi, remélem idetalálsz az útleírás alapján :wink:
vas

Sziasztok

Ildi
sajnálom hogy Levi nem akar bicizni, nálunk ilyen probléma nincsen. De talán azért nem mert egyedül nem akar menni??? Ha menne vele valaki biztos menne ő is és jobban élvezné a cangázást. :wink:

Tünde
Nagyon klasszak a képek és nagyon szépek a kiscsajaid, gratula hozzájuk :)

Nancsika
szurit sajnálom :( de tudom muszály, nekünk is az lenne de még odáig nem jutottam el.

Vali
jó háznézőt, egyszer már csak össze jön egy szuper ház nektek, csak türelem. :wink:

Szelivi
Sajnálom hogy így jártatok, de hálistennek semmi komoly nem volt. Azért végűl nem derítetted ki hogy mi volt a szájában?

Cory
nagyon édi Liza, jobbulást neki :)

Talisoknak jó pletyizést :) és csináljatok sok képet!!!!!!!

Szép napot mindenkinek :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Szép jó reggelt anyucik és babucik!

Talisoknak jó bulit mára!

Cory!
Édes Liza, ahogy a bilin csücsül! És mivel gyűjtöttél pisit?

Zsu!
HÁt így régi emlékeim között kutatva, valószínűleg visszabüfizte a tejet, amit előtte fél órával szopizott. MOstanában megint sűrűn csuklik, aztán lehet, hogy most jött vele tejcsi is. Amikor benyúltam a szájába semmi darabosat nem éreztem, úgyhogy én biztosan tudtam, hogy nem gyógyszer vagy ilyesmi.

Tünci a változatosság kedvéért ma egy csomószor hányt, az összes kaját visszahányta, amit megevett, még a szopit is. Most van benne két falat zsömle. A dokinénink szerint ez tök természetes, hogy amelyik gyerek kórházban van, az ott összeszed valamit.
Ja és megnéztük a kórházban kapott elszámolást. Az, hogy a Tünci egy napig bent aludt, kaptt kétszer vajaskenyeret, áthúzták miattunk az ágyneműt, főztek rá egy liter teát, és este megfürdethettük, kapott egy fél tasak fluimucilt, ez így összesen 136000 Ft-ba került a Tb-nek. Ja, meg volt vizelet és vérvizsgálat, ami biztosan marha sokba kerül.

Kép
szelivi

Sziasztok csajszik!

Ildi! Köszi a csúcsszuper bulit és a csudafini kajákat! Most jut eszembe hogy a lazacosat meg sem kóstoltam... :shock: :(

Tünde! Köszi a privit!

Csajok, én nem biztos, hogy itthon leszek 5-én, de jön az Anita. Nem szervezünk egy jó kis talit???

Meli, Zazi kedvence a Sesame street! :) Köszi!

Puszi,
M.

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

A tali nagyon jó volt! Minden gyerkőc tök jól elvolt. Ala is eljátszott egy kicsit magában. Jó volt látni Ildiéket is végre. Na meg megismertük Zazit és Melittát. :D Képeket majd teszek.

Vas Ildi,
nagon szépen köszönünk mindent!! A szendók és a süti nagyon finik voltak. Na és a kávé is. :D Natka meddig aludt? Lidi rögtön bealudt az autóban.
Eszti,
köszi a fuvart meg mindent!! :D
Tünde,
a képek nagyon frankók. A csajok sokat nőttek. Olyan helyesek.
Vali,
lábad? Ház?
Livi,
jobbulást Tüncinek! Szegényke!! Azért jó hogy vaklárma volt.
Cory,
a kép : :D Sikerült aztán gyűjteni?

Pussz.

angi79

Melitta,
Lidié is. De az abszolút favorit a Kisvakond. :D
angi79

Azért feldob, hogy annyi egy éjszaka egy kórházban, mint a Kempiben... na, nem viccelek! Szegény Tünci! Gyógyokat küldünk!!!

Melitta

Kép
nyf

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
angi79

Kép
Kép
Kép
angi79

Nyf!

Ők Hunyor-major, mégpedig Hunyori Rafi és barátai Nándit teljes nevén Fernando Toro és Récefi Dana, nem Sesam street :wink:
Kép
Vendég

MELI!

Megint hülyeséget írtam... :) persze, ez a második kedvenc... Naná, hogy nem sesame... összekevertem valakiével, pedig tényleg nagyon megörültem neki! :)

Melitta

Kép
nyf

Vali! Mi van ház-ügyben?

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Livi!
Tündének jobbulást!!!!!!!

Csajok, hogy ti miket tudtok... :D:D
Hanna bele se szagol a tv-be. :D Aminek én örülök. szerintem később úgy se fogom tudni lerobbantani róla. :D:D

Foghiradó:
Kintvan mind a 4 felső foga. jobb-bal 1-2. :D Kezdi behozni a lenaradását a csajom! :D:D
És már vagy 10 lépést egyedül is megtesz. De egyre merészebb. Szerintem ha igy halad, pár nap és már nem is fog megállni. :D:D:

Jó lehetett a buli. :D Hanna már jól van, de még inkább pihizek vele egy kicsit, ne hogy valamit még elkapjon. :D

A szülinapi partyról még nem mutattam képeket. Pótolok. :D

Kép Hé, te ott.... :D

Kép vigyorogni is tudok ám. :D:D

Kép A torta numero 2. :D A tartó nénit nem kell figyelni... olyan csúnyának érzem magam ezen a képen.

Kép Az egyik ajándék

Kép A csomagolás is izgalmas volt. :D

Kép És végül mi ketten.

Megyek Dr. House-t nézni. :d

Jóéjt!

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok,

Szupik a talis képek, szokás szerint már megint jó volt a hangulat :lol:
Apának említettem, hogy volt lazacos kajcsi, nagggggyon csalódott volt, hogy erről is lemaradt 8)

Többiek kép? :wink:

Köszi az érdeklődést, lábam javulgat, szerencsére a cytológia semmi kórosat nem mutatott, de valszeg így sem úszom meg a műtétet :( Most nem vállalkoztam rá, mert ugye még szopi is van, meg majd egy hónapig gipszem és mankóm lenne, ami Aliz mellett nem igazán kivitelezhető. Mellesleg a nyarat nem szeretném sántán és víz nélkül tölteni, szóval abban maradtunk a dokibácsival, hogy ha nem romlik a helyzet, akkor ősszel randizunk megint.

Ház: Olllllyan csúcs szuper házat találtam, hogy egyből beleszerettünk mind a ketten apával. Csak annyi a bibi vele, hogy még nincs befejezve, és hát kb 10 millát rá kéne még költeni, ami sajna nincs :(
Szóval csajok, ha van valakinek otthon a ruhásszekrényben, vagy a matracban bevarrva feleslegesen, akkor légyszi légyszi kölcsönbe :wink: :lol:
Egyébként van egy másik befutó, de most babonából inkább nem mondok semmit, csak majd ha tutkó lesz :wink:

Livi: A frász jött rám, ahogy olvastam, hogy mi történt Tüncivel, jó, hogy csak vaklárma volt!
Nem semmi, hogy mekkora költséget számoltak el nektek egy éjszaka bentlétért :shock:

Meli: A Hunyor Major nálunk is nagy favorit, már van egy DVD-nk, meg 2 könyvünk is :D
Nekünk a birkák a kedvenceink belőle :lol:

Eszter: Hanna nagyon élvezte a szülinapozást, cukker az első képen, ahogy mutogat :D
Anyukád megnyugodhat, hogy így belendült a kiscsaj a fognövesztésbe :wink:

Most mennem kell, bocsi, hogy megint nem írtam mindenkinek, próbálok holnap jönni rendesen!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Pisink még mindig nincs, ellenben lassan fel fogok robbanni ettől az egésztől!

cory
Budapest

Cory: Tuti nem egy egyszerű eset, mennyivel könnyebb a fiúkkal!
Most hirtelen az jutott eszembe, hogy esetleg a kádban fürdés közben próbálhatnád (ez nálunk leginkább ácsorogva történik). Aliz egy csomószor bepisil olyankor, valszeg, hogy csurog a víz, meghozza az ihletet. Na akkor kéne gyorsan valamit Liza alá tenni.

Pedig nagyon csúcs, ahogy trónol a bilin :D

Tünde: A csajokat meg sem dícsértem, igazi nagylány mindegyik a képeken :) Láttuk a múltkor, hogy Göd szuper, hely, na de hogy ennyire??!!? :wink:

Taknyiból kigyógyultatok már?

Na most már tényleg húzok, jó éjt!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

SIKERÜLT!!!!!!!!

cory
Budapest

Hajrá Cory! :) :) És hogyan? :wink:

Melitta

Kép
nyf

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?