Új privát üzeneted érkezett!

Tudom, Timo, hogy mindenkinek megvan a maga baja, csak azt gondoltam, hogy ha már ennyi bajunk volt a szülés után, akkor az nem lenne "igazságos", hogy még a szopival is bajlódjunk. De az élet nem ilyen. Talán majd legközelebb jobban alakul minden. :?

Gergő hasfájását kérdezed? Ha nem lenne, nem adnám neki az Espumisant. Sőt, ma megyek és veszek neki édesköményt, és abból kap teát a szopik között.

Barbus! Én adok Gergőnek szopik között inni (eddig forralt vizet, mostantól a teát), ha nagyon ordít. Néha elfogadja, kicsit megnyugszik tőle és soha nem iszik olyan sokat, hogy befolyásolja a következő szopit. Ahogy Ági is írta, csak egy-két kortyot iszik.
Vendég

hasfájás
állítólag 2-3 hónapos korukra kinövik...
én azt hittem Leának a tápszertől fáj apocija,de most hogy csak anyatejet kap uú sír esténként és jönnek a puki manók :D :cry:

koszmó?
a pofijára, szemöldök felett én Bepanthent használok,bevált :lol: szerintem ezek még nem is igazi koszmók csak hámlik a bőrük.
na és a hétvégére a fejbőre is elkezdte...hát most örülnék ha kopasz lenne :lol: izgalamasan néz ki a buksija...egy kis olívával (nem akarok babaolajat használni a, a gyógysuertári fürdető pdig nem volt elég...) :shock: úgy néz ki sikerült lekezelni...de nem volt egyszerű :lol:

szomjoltás
Lea szinte állandóan tátott szájjal alszik :D amikor látom hgy szárad a szája vagy köhög 1-2 adok neki pár csepp tejcsit.
de ági szerintem a teától sem lesz semmi bajuk,főleg hogy nem is iszik csak 1-2 kortyot

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Pann, ha mész teát venni: mi filteres édeskömény teát vettünk a patikában, de azt annyira nem szerette (értsd: még azt az egy kortyot se nyelte le), aztán vettünk Mecsek babateát, ami édeskömény és kamilla keveréke, ezt láthatólag jobban szereti (értsd: néha lenyel egy kortyot), ha rakok bele egy fél kiskanál cukrot, amit a Lorca tanácsára a vízzel együtt forralok.

Kép
Kép
agiboldi

sterilizálás
ti mennyit fertőtlenítetek?
én az elején kifőzte, mindent aztán a védőnő azt mondta nem kell ennyire óvatosnak lenni elég ha forró vízben elmosom a csészéit, cuisüveget (amit most már nem használunk! :lol: ) hogy ismerkedjen a bacikkal...
egyébként a kh-ban sem steril csészéket, poharakat kaptunk az etetéshez

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

most megyek mert épp ébredezik...
a tegnapi anyáról le nem vakarhatós nap után ma egész jól állunk 2 órája alszik... :lol:
gyors megjártuk még a gyógyszertárt is apának életmentő gyógyikért:-)

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi!
Én napi egyszer sterilizálok, többi esetben csak elmosom rendesen mosószerrel a bimbóvédőm. Mást nem használunk! :) Ja, a mellszívóm és a hozzá valókat is ugyanúgy.

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Szomjoltás:
Nálunk a vizet például sugárban köpi ki, akkár sim a forralt vizet adok, akár baba vizet.
Teából mi is vettünk Mecsek-et, de nekünk attól egy kicsit híg volt a székletünk. Most Babamosolyt (csak édeskömény) használunk és úgy néz ki ez jó. Minden babaának más vállik be.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Május,
Én fel nem ébreszteném :) Abban reménykedek mindig, hogy most nem fog fél óra múlva ébredni. Néha beválik. Nem rontom el az örömömet.

Timocska,
Szabinak is a szemöldöke koszmós, én simán levakargászom. Utálja, én is, úgyhogy nem túl gyakran. Így is elmúlik.

Barbi,
A büfipóz nálunk is nagy kedvenc. Sokszor nem is tudom letenni. Ma is több órát aludt így rajtam. Amint letettem, ordítás. Utána rázogatás, séta, prüntyögés, addig ő nyomta a nagyon álmos vagyok sírást. Inkább engedtem az erőszaknak és bámultam ki a fejemből. Még a könyv is messze volt, meg amúgy is álmos voltam.

Ágiboldi,
A 3 óránkénti szopival pont az ivásnál van gond. Ha szomjas, akkor épp, hogy csak cummog, lecsapolja a tetejét és abbahagyja. Ha kis mohó, akkor gondolom folytatná akkor is, amikor odalent már megtelt. Nálunk működik az igény szerinti.
A gyomorsav sajna nekik is ugyanúgy működik. Ezért üvöltenek a refluxos babák.

Hasfájás: A hivatalos verzió 3 hónap. De ez is olyan, mint a terhességi rosszullét. Hivatalosan az is elmúlik. Natival nem akart. Szomszéd Boginál 5 hónapig tartott.

Mazsi,
A hasfájásnál mindegy szerintem, hogy tej vagy tápszer. Ha van, bömbi

Kép KépKép
lorca

Nya haj.

Csajok, en olyan happy vagyok. Ez a kolyok egy tunemeny! A deli szopi utan (amikor kaki is volt) tok vidam volt, feloltoztettem es elmentunk a Plazaba futos cicifixet venni. Mar a liftben elaludt es az utat vegigaludta. A probafulkeben felebredt, de meg se nyekkent, csak fintorgott egy kicsit, aztan neztunk meg az egyik boltban babaruhat, de k...draga volt - 4 es fel rugoert mar megsem veszek egy db ujjatlan rugdalozot!!! Pedig a gyereknek mindent... de ezt azert nem! Ugyhogy mentunk tovabb, a Vaci uti Spuri futoboltba. Na, itt volt kis picsogas, babakocsibol kikap, elringattam a cipok kozott, aztan elfele jovet osszeakadtam egy volt kolleganommel, ismet pici picsogas, ismet babakocsibol kikap (legalabb a csajszi jol megnezhette :D), majd elaludt a dumcsi alatt a babakocsiban, ugyhogy elindultunk haza, de meg elmentem egy kajaboltba venni pilotakekszet meg kolalajtot (jaja, tudom, nem idealis egyik se...) Pontban 3-kor toppantunk be az ajton, es ismet megevett 130 grammot, mikozben ismet kakilt - es ismet mar csak a pelusban lattam, mert hallani semmit nem hallottam, se most, se delben. Lehet, hogy vege a pukizos-recsegos kakilasoknak es szep csendben alattomosan kakal mostmar? De jo lenne!!!

Most, hogy teli a pocak, gogicsel a kisagyban es tok jol elvan. Ha elpilledt (vagy altatni kell), kiviszem ma is az erkelyre es napozok egy kicsit, mig o huzza a lobort. Tegnap is ez volt :D

Ha ez a nyugi a korral jar, akkor remelem ti is eljuttok ide hamar. Ha pedig az "uj rendszer" okozza ezt a nyugalmas eletet, akkor nem gyozok halalkodni Saginak, hogy felnyitotta a szemem a napirendes kajalasra :D Nekunk a jelek szerint nagyon bevalt!!!
kami

Most jöttünk meg a sétából. Persze ordítással kezdődött, mint mindig, de most nem is akarta abbahagyni, pedig kitartó voltam :? Aztán egy idő után úgy döntöttem, hogy ha a 4. babakocsiból kivétel alkalmával se nyugszik meg, vagyis inkább nem tudom elaltani, akkor go home, mert ez így senkinek se jó. Na, akkor persze bealudt, és onnantól mentünk még 1 órát :D

Pann! Köszi :D
Sima forralt vizet adsz neki vagy teszel bele cukrot?

Ha nem babateát adok neki, hanem sima kamillát, az is jó?
Vendég

Barbi,
Ha hasfájós, szépen próbálkozhatsz vízzel, kamillával, cukrosan is. A cukor kicsit meghajtja a babákat(már nem tudom, hol olvastam), lehet, hogy használ. Gyógyiban lehet szőlőcukrot kapni, abból egy kevéske kell. Foga úgysincs, anyatej amúgy is édes, nem lehet rombolni vele az ízlését. Meg úgysem fogja literszám inni, csoda, ha egyáltalán...

Szabi még pár hónapig nem fog semmi mást kapni, feltételezve, hogy ideálisan alakulnak a dolgok.

Tejkő:
Elolvastam a cikket, ez nekem is ismerős és előtte én sem hallottam ilyenről. Főleg akkor találkoztam ilyenekkel, amikor abbahagytam a szopit és mielőtt Nati megszületett. Olyan a tejcsatornába beékelődött izékről van szó, ha jól értem. Csak kíváncsiságból szedegettem ki, nálam maguktól kijöttek, nem okoztak gondot. Én azt hittem, hogy simán beszáradt tejről van szó.

Most hallgatom a híreket. Délelőtt még azt mondták, hogy a kismamák orvosválasztása engedélyezett, most meg hogy nem döntöttek. Még jó, hogy nem most vagyok terhes.

Egy Nati Kép

Meg egy Szabi Kép

meg van még néhány talis, ha még nem unjátok:
Kép Kép Kép Kép

Kép KépKép
lorca

Sziasztok lányok!

Már nagyon rég óta olvasgatlak titeket! A szülés után voltak nehéz pillanataim sokszor a ti irásaitok tartották bennem a lelket. Azt szeretném kérdezni hogy be fogadnátok e a csapatba, ha nem zavarok. Üdv Ria :D
csongria

Ria! Micsoda kerdes! Persze hogy johetsz! Udv nalunk :D
Meselj magadrol, a babarol es esetleg a nehez pillanataidrol. Na es persze tegyel fol fotokat!

Ami engem illet, megvolt a jo kis 1-1,5 oras mai napozasom :D Tok joooo ez az erkely! Aront is kivittem magammal a babaulesben, szepen elalukalt benne. Hogy minel jobban erjen a nap, folvettem a kb 8. honapban vett bandazst, igy a dekoltazsomat, nyakamat, karomat es arcomat is erte a napocska, mennyei volt!!! Hat hasznaljam mar ki a bandazst, ha mar a 8. honapban vettem nem igaz???? :D

Kép Kép
kami

Kami! Köszönöm kedves fogadtatásod. Hát én február 14.-én szültem Benedek nevű kisfiamat. Aki nagyon tündér bár azért szokott sírni amikor nem foglalkozik vele senki. :D Magamról : A terhesség 20. hetéig dolgoztam szülésznőként a szülőszobán. Úgyhogy elég vicces volt az én terhességem és szülésem. Túl paráztam a terhességet a szülésnél pedig nem engedelmeskedtem a szülsznőmnek. :D :D
csongria

Képeket majd apa rak fel ehez sajnos nem értek. A nehéz pillanatok a szülés utáni depresszió volt ami nállam elég súllyosra sikeredett kórházban voltam egy hétig és sajnos már nem szoptatahatok mert gyógyszert kell szednem de a nagyon jó hír hogy már teljesen jól vagyok és élvezem az anyaság minden percét. Na rohanok mert megy a bömbi! :x
csongria

Jaj, Kami de irigylem azt az erkélyt!! :P

Ria, nagyon örülünk neked, mesélj még!! Miben különbözött a szülés attól amit szülésznőként gondoltál? Én se nagyon engedelmeskedtem, jobbára visítottam, h hagyjanak békén.. :?
Tegyél fel képeket, és csinálj vonalzót :D

Kép
Kép
agiboldi

Hát... Szülésznőként megtanultam támogatni a vajúdó kismamaát és azt hogy hogy segíthetek neki hogy minnél hamarabb megszülessen a kisbabája. A szülés közben rá jöttem hogy nagy hűlyeség amit szülésznőként montam ( igy álljon Úgy álljon stb). Nem lehet be tartani csak az a fontos hogy mi jó a kismamának. Nem álltam fel amikor kérték nem nyomtam amikor kérték mert nagyon rossz volt de a végén csak megszületett Beni. :D :D :D
csongria

Ria!
Üdv közöttünk, remélem jól fogod érezni magad és hasznosan tudunk eszmét cserélni! :D

Képzeljétek! Lilla a legutóbbi etetést szerintem teljes egészében kihányta... nagyon megijedtem. Szegénynek még a zoknija is olyan lett! :( Ő is megijedhetett, mert utána volt egy kis bömbi! Most már jól vagyunk, sőt, azóta már újra ettünk és most szundizik! Remélem semmi komoly, csak túlette magát!!!

Sági!
Mi újság?

Timi
Kép Kép
timocska

Szia Timi! Ilyen nekünk is volt sugárba hányta ki Beni a tápszert utánna persze meg éhes volt :D
csongria

Most mekkora a babád? Mennyivel született?

Timi
Kép Kép
timocska

Ria, Timi, nekünk is volt, mostanában néha előfordul, hogy távozik a tejcsi, meglepő mennyiség jön ki, nekem ma délelőtt át kellett öltöznöm, pedig normális esetben egy kis tejre rá se rántok..

Kép
Kép
agiboldi

Beni 3200 grmmal és 58 cmrel született most pedig 5 kiló és 59 cm. Szerencsére az éjsztszakáink jók 9- kor eszik meg fél 12 -kor van álom etetés utánna pedig 6-or eszik legközelebb és még 8- ig vissza alszik. Egy szavam se lehet igaz? De nappal nagyon sokat van ébren kétszer alszik fél órát és este 6-tól 8- ig nyügi van nagyon. Mi is hasfájósak vagyunk/voltunk nekünk a Gripe Water segített nagyon sokat. A héten be szerzünk egy pihenő székes hintát remélem az majd le foglalja és nem kell nekem a hordozót hintáztatnom :D :D
csongria

Jajj elrontottam 54 cmrel született.
csongria

Timocska,
Szabi eleinte gyakran dobta vissza a kaját, úgy kellett bánni vele, mint egy hímes tojással. Most már edződik, de időnként még meggyőz arról, hogy sok-sok tej fér a pociba. Nagyon ijesztő tud lenni. És pár percre rá jelez, hogy üres a poci :D

Ria,
Üdv itt :) Várjuk apuci képeit.
Ha megnyugtat, vannak, akik inkább a szülésznőkre szavaznak. Az első szülésnél dokit nem is akartam választani, de azt mondták, nem "etikus" csak szülésznőt hívni. A gondolataimat erről nem részletezném. A másodiknál is addig éreztem jól magam, amíg csak a szülésznővel viháncoltam - a két fájás közötti pillanatokban. A dokim enyhén szólva rontott a dolgokon. Először még hallgatni is próbáltam rá, másodszorra meg szerettem volna, ha van annyi idő, hogy hallgathassak rá.
A szülés utáni depi nagyon rossz tud lenni. Még szerencse, hogy felismerted/felismerték. Nekem ehhez képest egy enyhébb volt, magamtól keveredtem ki, de nem volt túl egyszerű.

Ma nálunk tejcsorgós nap volt. Nem tudom miért, de folyton eláztam. Oda süllyedtem, hogy kiraktam a napra száradni a ruhát, hogy egy óra múlva visszavehessem, amikor megszáradt.

Ráadásul azt hiszem, megfáztam. Robi nagyon viccesnek találja, hogy bejön a jóidő, én pulóverben rohangálok és mégis megfáztam. Szegény Szabimacira többször ráhoztam a szívbajt, amikor tüsszentettem. Főleg szopi közben nem értékelte. Lehet, hogy az a fél pohár jó hideg víz tett be, amit a Praktikerben ittam. Vagy az a rakat tej, ami végigcsurog a hálóingemen, ahelyett, hogy Szabi pocijában végezné.

A jó hír viszont, hogy elsatnyult karizmaim ismét szépen látszanak, amióta Natit ismét fel tudom venni. Minden rosszban van valami jó :twisted:

Kép KépKép
lorca

Kukucs!
Úgy látszik, nemcsak nálunk nem volt jó a babanet! :evil: :evil: Most egy kis nyugi van, anyósom elvitte sétálni Lillát kábé 10 percre, de mindjárt csatlakozom hozzájuk!

Ria!
Akkor te is Suttogó párti vagy? :D Néha én is próbálkozom egy-két fogással, de egyenlőre a leányzó nem igazán értékeli. Pl. magától képtelen elaludni.. :shock: Nem bánom, majd megtanulja idővel! :)

Lorca!
Jobbulás! Vigyázz magadra!
Ja, ez a szopi közben tüsszentés vagy köhögés ismerős... szegény gyerkőc, olyankor nem tudja mi történik és csak néz a nagy szemeivel! :)

Remélem még ma jöttök többiek is! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Szia Timi!

Igen elolvastam a suttogót és egy két dolgot próbálok hasznosítani belőlle. Például a altatás az 90% -ban bejön az álom etetés pedig az utóbbi pár napban be jött. Korábban is próbálkoztunk vele de akkor nem vált be. Biztos meg kell érnie erre a babának. :D

Kapott Beni ma egy hintáztatható pihenő széket. Nagyon szupi tetszik neki. :D :D
csongria

lányok! Hogyan kell vonalzót csinálni? Olyan béna vagyok az ilyesmihez! :?
csongria

Sziasztok!

Kicsit eltűntünk,de látom mindenki jól, "cicisek" kitartás!
Ria,üdv köztünk!!! :lol:

Mi szombaton voltunk uh-on,Peti nagyon ügyes volt,még el is aludt a vizsgálat alatt.Uncsi volt neki. :lol: Utána pedig irány haza a szülőkhöz.Egész jól viselte a 2 órás utat,aludt meg nézelődött.Otthon aztán úgy elnyomta a friiss,vidéki levegő,hogy egész nap csak aludt a kocsiban meg éjszaka is tök jól aludt,csak mi nem mert annyira hangosan alszik!!!Vasárnap délután vissza,az is simán ment.Tegnap meg elmentünk a plázába,na addig bírta még az apjának vettünk egy farit utána visítás volt.Még mindig alig alszik nappal,éjjel viszont még mindig jó,egyszer kel fel éjszaka!!! :D
Ma megyek Hábihoz a 6 (7) hetes kontrollra,semmi porcikám nem kívánja!!! :evil:
Ria,
Az a pihenőszék szuper jó,nekünk is van.Peti nagyon szereti,van amikor abban alszik egyet-na én akkor hozzá se nyúlok csak aludjon.Hogy csinálod az álometetést?Én már többször próbáltam,de mindig megzavarta Peti és a megszokott 3-4 óra helyett 1-kor már kérte a kajcsit.
Vonalzó:kattints rá valamelyikönk vonalzójára amelyik tetszik és bejön az oldal,ott kiválasztod melyik tetszik,beírod az adatokat aztán itt a profilodba beteszed a nem is tudom melyik kódot.Na nagy segítség vagyok.
Vendég

Segédletek-Profil és a BBCode-ot másold be az aláíráshoz.Jól mondomtöbbiek?Próbáld meg hátha. :lol:
Vendég

Szia Sági! Köszi a segitséget. Az álom etetést úgy csinálom hogy nagyon ovatosan ki veszem a kis ágyból és kinyitom a száját és bele a cumi. Úgy eszik mint a gép Ez van 11 és éjfél között és 5-6-nál hamarabb nem kér megint. De ez csak azóta működik mióta közel 5 kiló de már enni is csak 4 óránként kér. Ezt Ő döntötte el egy hete. Három óránként csak 30 grammokat volt hajlandó enni. Azt hittem éhen fog halni :D Megpróbáltuk négy óránként és igy meg megeszi a 110-et. Remélem segtség volt.
csongria

Sági: ez az UH miért kellett nektek?ez ugye nem kötelező, mert minket még nem küldtek semmi ilyesmire, de egy csomó anyuka mesélte már ezt a "muszáj vizsgálat alatt aludni" procedúrát.
Csongria: Hogyha 4 óránként eszik 110 körül, akkor azért hízik rendesen? mert Csenge- ugyan egy nappal öregebb :D - de most állt rá a 3 óránkéntire és ugyancsak 110 körül eszik. Mondjuk lassan átszokik a napi 6x evésre, mivel az éjszakát nagyon rendesen átaludja (tegnap este 10-től reggel 6-ig aludt :!: )

Feljődés: 1:hason fekve már tök jól és sokáig kinyomja magát és úgy figyelget. Kép Kép

2: én még nem láttam ilyet, de Csenge a felső ajkát cumizza!!! Hihetetlen cuki - sajna ezt nem tudtam lefotózni

Kép
Kép
deako

sziasztok

ria
üdv itt! hűűha, szülésznő, de jó lett volna, ha korábban csatlakozol, rengeteg kérdésem lett volna (én csak szülésznőt választottam, dokim nem volt).

sági
örülök, h jobb a kedved! mélységes irigységem az éjszakai egyszeri kelés miatt (bár igyekszem türelemmel lenni, tudom, h kele még kicsi ehhez)
álometetés nálunk se működik, lehet, h a szopi miatt? legalábbis én mire félkómában beleügyeskedem a szájába, addigra tuti magához tér

kami
csatlakozom ágiboldihoz, úúúúúgy szeretnék erkélyt!!

lorca
már én is gondoltam rá, h rem, nem fogok megfázni, mert éjszaka nekem is csupatej a pólóm. érdekes napközben nem folyik pedig akkor a melltartóba is tehetnék betétet, de éjszaka minden csupa tej és a melltartóviselésről is le vagyok tiltva.

itatás
pont ezen gondolkoztam, h mi lesz kelével, ha jön a melegebb idő, mert nálunk n beválik ez a 3óránkénti etetetés, de így honnan tudjam, h szomjas??? nyilván kínozni nem akarom, de nem tudom, mi a teendő, erről nem ír a suttogó :evil: :evil:

majus3

Szia Deako! Igen hízik rendesen mert ő is 6- szor eszik az álom etetés miatt.

Szia május! Hát én néha próbálom itatni de csak nagyon ritkán fogadja el a vizet. A teát inná nyakra főre de a köménytől jobban fáj a hasa :(
csongria

Nagyon szupi az alvásotok Május! :D :D
csongria

Nekem éjjel-nappal folyik a tejem... főleg, ha hozzányúlok a cicimhez! :shock:

Ági!
Már akartam sms-t írni, hogy mi van veletek! :) Majd írj, hogy mi volt Hábinál! :D

Drusza!
Az álometetés és az éjszaka kevesebbszer evés csak akkor fog működni szerintem, ha a bébi már 5-6 kiló körül lesz. Akkor már nem fogja igényelni az éjszakai többszöri kajálást. Mivel most Lillus 4340 gramm, kábé még egy hónap lesz, mire nálunk ez beválhat.
Mi olyan 80-90 grammokat eszünk egy étkezésre. Éjszaka gondolom kevesebbet, mert akkor kábé 10 percet cicizik csak.

Orsi!
Tök ügyes Csenge és nagyon cuki is! :) Lilla mostanában beügyeskedi a kezét a szájába (de nem tudatosan) és azon cuppog! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Orsi!
Mi holnap megyünk az uh-ra, minket az Uzsiból kötelezően elküldtek. De azt hiszem ez mindenhol így megy.. kérdezz rá te is!

Timi
Kép Kép
timocska

Lányok!
Az uram megcsinálta a vonalzót de nem tudjuk be tenni a levelezésbe! Nem tud valaki segiteni? Köszi :D
csongria

Ria, Boldi is 6-8 (9)-ig ordít, minden nap, egyszerűen nem tudjuk kitalálni, h miért. Ha evett, ha nem evett stb. Mi lehet az oka??

Aztán jól alszik, éjféltől 6-ig :D De nálunk akkor kezdődik az éjszaka, az álomszopi attól tartok mellből nehezen valósítható meg :(

Azt a kódot (asszem Ságinak igaza van, h a BBC, de ha nem működik talán másik) kell ide bemásolnoi, de nem hozzászólásonként, hanem egyszer felmész a fejlécbe, és ott a Keresés illetve Segédletekben van a Profil, és oda másolod az aláíráshoz. Most jól elmondtam mégegyszer amit Sági.. :P

Orsi, minket a gyerekorvos küldött, de a Schöfi is ráírta a zárójelentésre, h menjünk koponya és hasi uh-ra, a gyerekorvos csak a beutalót adta hozzá.

Kép
Kép
agiboldi

Agiboldi!
Ha minden nap este 6-tol 8-ig ordit, az nemkolika? A talin aszondtad minden nap maskor sirdogal... vagy csak nem figyeltem? Mindenesetre ha koraeste minden nap kb ugyanakkor razendit, az kolikasanszos... a szakirodalom szerint..
kami

hali!

Egész de. próbálkoztam, de ezek szerint nem csak nálunk nem ment a babanet. Azóta megjártuk a csípőszűrést: szegény Gergő jó mély alvásban volt, arra sem ébredt fel, hogy derékig levetkőztettem, úh nagy volt a meglepetés, mikor elkapták a lábát és elkezdték vizsgálgatni! :lol: Ma emiatt egy kicsit szétesett a napunk, úh jól túlpörgette magát, most betettem a kiságyába, hátha megnyugszik és sikerül végre elaludnia, mert fél 1 óta csak egy fél órát aludt. :shock:

Timo! Gergő már túl van az 5 kg-on és még mindig 2,5 óránként eszik éjjel is! :?

Álometetés: tegnap úgy jött ki a lépés, hogy fél 12-kor kellett volna ennie, de nem ébredt fel, én meg nem akartam fél óra múlva felkelni, úh szépen kivettem az ágyából, betettem a mi ágyunkba, megszopiztattam és vissza a kiságyba. A szemét nem nyitotta ki ezalatt, úh gondolom nem ébredt fel, de a következő etetést szokás szerint kettő körül kérte, pedig reméltem, hogy legalább egy órával többet fog aludni. Ennyit erről. :(

Ági! Nekünk is ez a kritikus időszakunk, ha ilyenkor nincs bömbi, az csoda! Szegény apának ez jut hétköznap a babából! :?
Vendég

ja, cumizás: Gergő az öklét cumizza, de remélem hamarosan rájön, hogy is kell profi módon ujjat szopni, mert már elegem van a "kiesett-a-cumi" bömbikből!
Vendég

ja2, Mecsek tea: ha elég éhes, simán megissza, sőt meg is sértődik, ha elveszem tőle :shock: , de nem tudom, hogy hat-e. Kicsit el is bizonytalanodtam, most, hogy olvastam Riánál, hogy a köménytől jobban fáj a Beni hasa....na mindegy, mire letelik a 3 hónap, kitapasztaljuk. :lol:

Pihenőszékeket nézegetek én is, kinek milyen tapasztalata van? Vagy másképp fogalmazva: ki mennyire elégedett a sajátjával? Mit javasoltok, mire érdemes figyelni a vásárlásnál? :roll:
Vendég

Pann, na örülök, h írod ezt az esti sírdogálást, és h hétköznap ennyi jut apának a babából. Most mindjárt megmutatom itthon, mert nálunk apa mára már elkezdte azt gondolni szegény, h miatta sír Boldi, merthogy ő ilyentájt ér haza.. ami persze nagy hülyeség.

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Orsi,
Az uh az kötelező vizsgálat!!!Has,koponya és csípő uh-ot csináltak.Nem kell aludnia a babának csak Petinek nem volt valami izgalmas ezért bealudt, de csak 5-7 percig tartott az egész vizsgálat.Kérdezz rá mindenféleképpen!!!!

Timi,
Nem volt semmi extra Hábinál,jól elröhögcséztünk! :lol: Megvizsgált alul-felül,minden rendben.Beszéltünk a fogamzásgátlásról,asszem spirált fogok választani,valami speckot ajánlott amiben van valami minimális hormon.Még biztosabb védelem,kevés vagy nulla vérzés!!!
Peti is mostanában a kezét szopogatja.Csatlakozom Pannhoz,már nagyon uncsi a "kiesett a cumim" bömbi! :lol:
Vendég

Sági! Kételkedhetek? Ha minimális hormon lenne benne, nem állítaná le a vérzést.... :roll:
Vendég

Szia Pann! Én az interettről reneltem mert atz ott olcsob a baba boltokba csak 20-30 ezerért lehet találni én olyat vettem ami hintázik és rezeg is ha kell. NAGYON SZUPI 130000 volt :D
csongria

Ja nem 130 hanem 13 ezer. :( Bocsi
csongria

Pann,
Kételkedhetsz.Még én is csak azt tudom amit a doki mondott,szeretnék azért jobban utána nézni,esetleg véleményeket keresni róla fórumikban.Annyit mondott a doki,hogy van benne egy kis sárgatest hormon,ami nem leállítja a vérzést hanem a méhnyálkahártyát elvékonyítja annyira,hogy alig vagy egyáltalán nincs minek kiürülnie.Hát ennyit tudok.
Ti meg tudjátok nézni a videót?
Vendég

Sikerült!!!!!Sikerült!!!!!Sikerült!!!!! :lol: Van vonalzóm nekem is.
Egyenlőre másra nem maradt időm.

Kami!
Köszi, hogy felajánlottad, hogy felteszed a képeket, de talán sikerült megoldanom.

Bendi

Kép
Kép
bendegúz30

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?