Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Volt egy pillanat amikor úgy nézett ki mégse tudunk menni holnap, de aztán megoldódott a dolog.

Tegnap kinéztük Réka új ágyát, szombaton megyünk érte, meg magunknak is veszünk ujjat.

Tegnap előtt este Réka önként és dalolva belepisilt a bilibe életében először. Levettük róla a pelust és úgy rohangált, odakészítettük a bilit, hogy abba menjen a pisi. Eddig mindig az volt, hogy hiába volt ott a bili ő eleresztette magát ott ahol éppen volt, de most szépen ráült. Remélem folytatódik a tendencia, mert olyan jó lenne ha csak egy pelenkás lenne a háztartásban :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Márti, garatulálunk Rékának! :D Csak így tovább. Nálunk a kaki megy a bilibe, kár, hogy 3-4 naponta. :( Tegnap elkezdtünk szedni rá homeós gyógyszert, kíváncsi leszek az eredményre! :wink:
Nálunk is az egy pelusos/háztartás a kitűzött cél! :wink:
Neveket nézegetitek már?

KépKép
KépKép
fioona

Ja, Kicsi írtam privit!

KépKép
KépKép
fioona

Ibolya, én nézegetem a neveket, ízlelgetem, aztán valami kifogást mindig találok benne. Mivel nálunk Rékánál is úgy működött, hogy én voltam az ötlettár, a férjem az elvető, akarok keresni 3-4 nevet ami tényleg tecc, aztán azzal állok majd elő apának.

Meg igazából meg akarom várni a 4D-s uh-t, hogy megerősítsék lány mivoltát :D
Május 12-én a szülinapomon megyünk és napra pontosan annyi idős leszek, mint Rékával amikor voltunk :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Réka, Lilla nagyon ügyik bili ügyben! :D

Nálunk Áki kissé taknyos, remélem nem bánjátok, ha mégis elmegyünk!
A holnapi viszontlátás reményében!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Én nem bánom! :wink:

Viszont nagyon szomorú vagyok. :( Akartam nektek muffint sütni, de nem sikerűlt. :cry: Nem tudom mi lehetett a hiba. Igaz, ezt a receptet még nem próbáltam, de olyan jónak nézett ki.

KépKép
KépKép
fioona

Ibolya, muffin :cry: (ha csak a kinézete nem jó, attól még megesszük :lol: )

Ha még valaki bekukk, akkor pontosan hányra menjünk?

Kép
Kép
robcsi03

Márti, elázott a tésztája. :roll: :oops:
Kicsivel 9-30-ra van megbeszélve a tali itt Szőnyben. Sztem, ha ti is akkor indultok, az jó lesz.

Jó éjt, holnap találkozunk!

KépKép
KépKép
fioona

Egy kis ízelítő, atöbbit majd később, most rohanok!
Szép napot mindenkinek!
Kép
Kép

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Rozika köszi a képeket, nagyon jók!

Kicsi, még egyszer köszönjük a vendéglátást mi nagyon jól éreztük magunkat. Réka annyira kirohangálta magát, hogy majdnem 2 órát aludt délután :lol:

Kép
Kép
robcsi03

A kismamák:
Kép Kép

A barátok:
Kép Kép Kép

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Hát mi is nagyon jól éreztük magunkat.Bár Szilárdkám úgy látszik azért annyira nem fárasztotta ki magát mert egy óra alvás után már fel is ébredt.Rozika Ibolya remélem ti is jól éreztétek magatokat?!
Rozika köszi a képeket!!!Nekem akkor tetszettek a legjobban a gyerekek amikor a két csajszi síkítva futott Szilárdkám megúgyan úgy sikitva futott utánnuk.Már most kergette a lányokat mi lesz még később???Ha van kedvetek bármikor összehozhatunk egy újabb talit.
Márti ide leírom a süti receptjét.

Díós krémes

6 tojás sárgáját kikeverünk 6 evőkanál cukorral,aztán hozzá a felvert habja,4 evőkanál liszt,fél csomag sütöpor,10-15 dkg díó.Sütöpapiros nem nagy tepsiben sütni.Krém ,16 dkg díót felfőzni 8 evőkanál tejjel,aztán hozzá keverni 16dkg vajat,25dkg porcukrot.A tetejére vagy torta bevonót vagy valamilyen táblás csokit szoktam tenni.De valamikor csak ráreszelem a csokit.

Sziasztok!!

Kép
kicsi77

Sziasztok lányok!

Még nem mondtam? Persze hogy mi is jól éreztük magunkat! :D :wink: Tali később jöhet! Csak attól félek, akkor már tanulnom kell ezerrel :cry: !

Szép napot mindenkinek!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Én is hoztam képeket. És van olyan is, amin mind a 4 baba rajta van! :D Ennek különösen örülök!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ennyi. :D Tényleg aranyosak voltak a gyerekek mikor kergetőztek. Azt jó lett volna levideózni. :mrgreen: El is meséltem azt apának is, mit műveltek. Sajnálom, hogy arról lemaradtunk (fényképezővel) mikor Szilárdka és Lilla kézenfogták egymást. :roll:
Mi is jól éreztük magunkat, Lilla egyből az ágyba ment, mikor hazaértünk, még enni se akart. :shock: Én meg jól lepirultam, de aztán barna lettem, nem hámlok. :wink:

Rozi, át tudnád küldeni nekem a képeket erdeti méretben? :oops:
Persze én is szívesen átküldöm annak aki szeretné.

KépKép
KépKép
fioona

Fiónám!
Egy kicsit analfabéta vagyok képküldésben, de ha kiokosítasz, szívesen!
Amúgy nagyon JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓK!
( De a morci arcvágósamat kihagyhattad volna :wink: :oops: :lol: )
Puszi nektek!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Én is kérni akartam a képeket.
Rozika, úgy tudod levélhez csatolni, hogy fájl melléklése és ott kiválasztod a képeket. Lehet, ha nagy a kép, akkor csak több levélben megy át.
Priviben küldök e-mail címet.

Ibolya, a te képeidet is kérem, te tudod a címem.

Kicsi köszönöm szépen a receptet, mentettem majd megpróbálom megsütni, remélem olyan finire sikerül mint neked :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Köszi a képeket mindenkinek!!
Sajnos én béna vagyok egyet sem tudok lekicsinyíteni.Mondjuk nem igazán sikerült ilyen jó pillanatokat elkapni mint nektek.
Ma megyünk ortopédiára délután ,nyak ellenörzésre.Kiváncsi vagyok mit mondanak,mert ez a torna nem sok minden amit most kell csinálnunk.Majd jelentkezem.
Sziasztok!!

Kép
kicsi77

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak párom szakdogát ír, így a gép foglalt! :oops:
A képeket ígérem megpróbálom elküldeni, csak adjatok egy kis időt, mert tényleg nem jutok a masinához, most is csak annyira szabad, míg fürdik!

Kicsi! Ortopédia miatt szurkolok! :D
Tényleg ne haragudjatok rá, ígérem jövök majd!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Nagyon szép idönk lesz ma is szerintem egész nap kinnt leszünk.Voltunk tegnap ortopédián nagyon megdicsértek bennünket szépen alakul a nyaka,fél év múlva kontroll addig tovább torna.Arany kisfiam édes volt volt egy másik kisfiú olyan három éves körüli.Megetette őt is kukival ,aztán volt nálam három kisaoutó azokat adogatta oda a kissrácnak hogy játszon velük.

Sziasztok!!

Kép
kicsi77

Sziasztok!

Kicsi örülök, hogy minden ok volt az ortopédián.

Rozika, egye fene meg van bocsátva :lol:

Tegnap voltam doki bácsinál, minden ok, 2 hét múlva terheléses vércukor :?
Ma voltunk a moziban, színházi előadás volt gyerekeknek. Réka egy darabig nagyon élvezte, aztán gondolt egyet és közölte hogy Réka megy haza.
Ha valakit érdekel holnap is lesz 9-kor és 10.30-kor előadás.
Meg valamelyik nap a Gekkóban is nyílt nap lesz, hozzánk ez nagyon közel van, mi tuti elmegyünk.

Kép
Kép
robcsi03

Márti!
Mi az a gekko? :lol: :oops:
Terheléses vércukor meg fincsi! :wink: :D

Kicsi! MA megyek felétek! Kéne melírni, de nom tom mi lesz, hogy lesz! Amúgy te otthon vagy ma? :) Ha bekukkantasz délig írd mán meg légyszi!
Szili meg édes poha!

Égnek áll a hajam a szakdogám miatt, minden tanár elutasítja a konzulensséget, akármi szaros témát meg nem akarok választani! Nem írnátok meg helyettem? Addig én elbabázok ! :wink: :D

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Márti mikor lesz nyílt nap a Gekkoban? Oda elmennék én is. Jó pár hete mehettünk volna Lillával, a védőnőn keresztűl, de végül is nem tudtunk elmenni. :(

Rozi:

http://www.gekkonet.hu/index.html
Amúgy nem tudom milyen morcos képről beszélt. :wink:

Ma voltunk dokinál. Méhszáj 1 ujjnyira nyitva. :D 4-én, 11-én NST.

Kicsi nem tudom eljutok e még hozzád hajvágásra. Pedig jó lenne, mert már most hosszúnak érzem. :roll:

Márti mindjárt küldöm a képeket!

KépKép
KépKép
fioona

Köszi Fióna! Most már képben vagyok! Én is elmennék a naggyal, de asszem most ez nem fog menni!
' újjnyi méhszáj :P :P :P :P :D :D :D :D :D
Azért csak vigyázz még, még várj egy két hetet, ha jól olvasom, most a 36-ban vagytok! :lol:

Segítséééééééééég! Már látni a vizsgaidőpontjaimat! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kicsi!
Bocs, hogy úgy beestem! :oops:

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Pénteken volt nyílt nap a Gekkóban :evil: Bocsánat. Mi elmentünk, de nekem személy szerint nagy csalódás volt. Két kis terem az egész, az egyik a váró, amibe most kivételesen vittek át pár játékot, a másik egy ici-pici foglalkoztató. Ami azért olyan kicsi, hogy a foglalkozások alkalmával semmi se vonja el a figyelmét :roll: Semmi extra játék nem volt, amik voltak az bármelyik gyereknek megvan otthon (szerintem). Ja és1 hónap 17.400 Ft, ami 4*1 órás foglalkozást jelent. Szóval nem leszünk törzsvendégek.

Ma 10-kor lesz Papp Rita koncert a sátorban, elviszem a leányzót, meg a rétessütést akarom megnézni (meg enni :lol: )

Nekem meg hirtelen hatalmasat nőtt a hasam, a kórházban jött a szülésznő, hogy NST-re jöttem? Hát mondom az még egy kicsit odébb lesz :)

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Ibolya köszi a képeket!

Kép
Kép
robcsi03

Márti!

Gyarapodjatok csak! :D
Ez a gekko-s dolog szentem is felesleges igy, és sok is! :)
Rétessütés??????? :P :P :P :P Nyammm nyammm nyammmm....! Csurog a nyálam ne légy ilyen szívtelen! :D Azért mesélhetsz róla! Max. készítek vödröt! :D

Minálunk meg nagy nap volt a mai: jött egy 85 éves bácsika, aki kimérte, hol lehet víz a telkünkön. Mostmár csak le kéne fúrni odáig! :lol: De optimisták vagyunk! :D Ha találunk vizet, aranyba foglalom a nevét! :)
Nagyon szép sör-virsli-mustár-os hétvégét és ünnepet!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Tegnapi Papp Rita koncert nagyon jó volt, legalábbis a gyerkőcök nagyon élvezték. Összefutottunk Réka kis barátjával, táncoltak, rohangáltak, szóval nagyon jól érezték magukat.
Átnéztünk utána a Fesztibe is (ott volt a rétessütés), hát nem tudom mi volt benne a rekord, de a hugom elkezdett röhögni, hogy az ő anyósa is megsüt ennyi rétest egyszerre :wink: Aztán akkor a kisütése még a habokban sem volt, úgyhogy elmentünk nyalni egy fagyit, közben Réka beájult a babakocsiba.

Ma megint lesz 10-kor valamilyen gyerekelőadás a sátorba, úgyhogy mi megyünk :lol:

Rozika, hajrá kútásás!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Mi szombaton voltunk kint a ligetbe, de nagyon s*** volt. Egy fa xilofont azért begyűjtöttünk, egy lufival, azóta azok az ászok itthon. Egyébként du. meg lett az eredménye is a sétának, kilökődött a nyákdugó. :shock: Így most pánikban csinálja apa a szobát, én non-stop mosok (na jó, a gép mos). Bepakoltuk amit már megvettünk a csomaghoz, ilyesmik. Komáromi napok elfelejtve. :? Nem mintha érdemesnek találnánk kimenni.
A de-i mese előadásokat sajnálom csak. Lilla élvezte volna, de akkor meg dokihoz kellett menni.
Apa ma már éjszakás. :( Szóval para indult, és szerintem most már tart is, amíg meg nem érkezik a fiatalúr. :roll: Igyekszem mindig jó sokat enni, mondván, hogy ha menni kell a kórházba, ott úgyse adnak rendesen. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!!
Ibolya nyugi nekem már Szilárdka érkezése elött két héttel elment a nyákdugó.Persze azért legyen puccparádéban minden hátha menni kell.

Mi is kinnt voltunk a Papp Rita koncerten ,Márti nem is láttalak.Szilárdka is táncizott egy kicsit.Persze nekünk lufit kellett venni na ná hogy kettöt egyszerre mivel ugye két kicsi kezecskéje van.Rétessütésre indultunk mi is mikor odaértünk még neki sem álltak visszafelé meg már elfogyott következöre várni kellett volna több mint fél órát pont ebédidő volt így kisfiammal nem lehetett várni.Lemaradtunk a rétesről pedig imádom.

Ma bográcsban főztem kinnt ma rakták fel az ablakköré a díszeket.

Rozika remélem szerencsétek lesz víz ügyben .Nekünk is van kút nagyon jó dolog.

Sziasztok!!

Kép
kicsi77

Sziasztok!

Fióna és is csak azt mondom, nyugi, nekem is két héttel elötte elment a dugó , őurasága meg váratott magára. Csak ne siess el semmit! :wink: :D

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Kicsi sajnálom, hogy nem találkoztunk. Koncert után még vagy negyed órát ott rohangáltak a gyerekek a szinpad előtt amikor kiürült a tér. Hát a másnapi (hétfői?) gyerekelőadás egy nagy kalap sz@r volt a Pap Ritához képest, kb. 2 percig tartózkodtunk ott. A csaj Kovács Kati számokat énekelt gyermekelőadás gyanánt :cry: persze hangulat sem volt, úgyhogy lovagolt egyet. Meg van veszve a lovakért. Csütörtök, péntek előadás volt a lovardában és szerepelt benne 3 kisfiú is (testvérek) és pónikkal léptek fel. Előadás előtt után meg a lovarda előtti füvön voltak kikötve a pónik. Mondanom sem kell, hogy mi délelőtt, délután a lovaknál voltunk. Lovagolt ha vitték, vagy csak simán ült a pacik valamelyikén. (mondjuk ez legalább ingyen volt, mert a sátornál 600 pénz volt a pacigolás)
Nálunk is nagy sláger a lufi, itthon tuti, hogy minden helyiségben van min. 2 db. Ő is szerett volna lufit, de én megoldottam a reklámlufikkal. :roll:

Nagyon-nagy csalódás volt nekem még a gyros, nálam a komáromi napok=gyros, de ilyen rosszul még nem sikerült megcsinálni nekik.

Ibolya, egyáltalán nem biztos, hogy az egész dugó kilökődött, meg én úgy tudom, hogy ez képes regenerálódni, ezért van az, hogy sokszor már a szülés előtt hetekkel távozik. Nekem annó azt mondta a Vadász akkor kell bemenni a kórházba amikor már a lábam közepén folyik.

Rozika, rétest mi se ettünk, mert mi is amikor odamentünk, akkor még csak pakolták meg a tésztát, nem vártuk ki a végét, hogy mikorra lesz belőle valami. Annyira röhögtem a nyugdíjasok kiültek a hüssbe és úgy várták a fejleményeket. Mi meg inkább elmentünk fagyizni egyet, az is nagyon fini volt :D

Az előbb osztottam-szoroztam és kijött, hogy még 100 napig tart pocakosságom :lol: (de azt hiszem kevesebb lesz)

Kép
Kép
robcsi03

Márti:

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre/index.php?id=070423
Vagy már hallottad?

A nyákdugót azóta én is hallottam. Pénteken nst, 11-én UH. :D
Ha még egybe leszünk, jó lenne, ha a Vadász doki lenne. Neki elhinném a nemét. :D

Megyek szunyálni. De előbb még fürödni is kéne. :( Utálom, hogy api megint éjszakás. :cry:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Ibolya, hallottam, de utána állítólag az újdonsült miniszter asszony cáfolt. Múlt héten meg se kérdeztem a dokit, hogy most mi van, mert szerintem ők se tudnak semmit, majd legközelebb megint rákérdezek.

http://www.bastiano.hu/index.php?todo=szepseg_galeria&lapoz=45&kat=2&lapoz=45
Ha van egy percetek nyomjatok Rékára egy szavazatot :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Márti!

Nyomtam! :D
És kitartás lányok, majd csak kisül valami a választott doki ügyben!
Megyek tanyúni :P !

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!!

Rozika sajnálom.Majd csak összejön valamikor.Mi is fennt vagyunk a www.bastiano.hu-n manó kategóriában kb a 16 oldalon ha van kedvetek ránk is szavazzatok.Bár az elsőkbe már biztos nem kerülünk.Végül is mindegy úgyis sorsolás utján lesz meg a győztes.Mi még mindíg a házzal kínlódunk hétvégén jönnek szinezni,remélem,és utánna neki állhatok a nagytakarításnak,már ráfér a lakásra.
Márti én is sajnálom hogy nem találkoztunk,egy kicsit még kinnt voltunk mi is csak elmentünk az ugrálóvár felé mert a keresztlányom ugrálni akart.Hát nem is tudom mostmár a tvben hallottak után mennyire engedheti be az ember a gyereket ilyen helyre ,pedig eddig semmi rossz nem jutott az embernek eszébe ha ugrálóvárat látott.
Sziasztok!!

Kép
kicsi77

Sziasztok!
Kicsi nics semmi baj, tudom én szólok mindíg későn! :wink: :)
Az ugrálóvár miatt meg totálkáros vagyok! :cry: Ne is mondjátok! :D Borzalmas, hogy csak jól akarta érezni magát az a kisfiú, játszani akart, és végül meghalt. Képzeljétek el, mit érezhetnek a szülők! :cry: Én már így is totálkáros vagyok a hírtől. tegnap Csabuséknál oviban Európa nap volt, és joztak ugrálóvárat, meg volt arcfestés is ( ő zöld kígyó lett). De Csabi nem akart ugrálni, elég félénk ( a hírektől függetlenül), hát mit mondjak, lehet jobb is.
A pici nem hagy, majd még jövök!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Tényleg borzasztó ez az ugrálóváras baleset. Én mióta egyszer együtt nyaraltunk egy sráccal, aki egy ilyenről esett le (nyílt szilánkos töréssel a kezén) már akkor megmondtam, hogy nem engedném fel rá a gyerekem (ez közel 10 éve volt). Rékának nagyon tetszettek amik itt voltak a sörsátornál, de még le lehet(ett) beszélni róla.

Tegnap este voltunk T.bányán a Plázában, hát hogy ott mennyi kisebbségi volt. Igaz Junior koncert volt biztos az miatt is, de én nem voltam hanyattesve a létesítménytől.

Kép
Kép
robcsi03

jaj nézzétek mit vettem délelőtt :D

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Márti homájosíts már fel légysz milyen üzletek lettek a plázában!
AMúgy nagyon útálom és kívülről írtó rondának találom, de talán ha van könyvesbolt, amiatt bemennék! És csakis a könyvesboltig! Úgy érzem maga mint egy ufó az ilyen létesítményekben!

A ruci tök édi! Erről jut eszembe, képzeljétek, havi 1x elmegyek tesco-ba bevásárolni, most is voltam, és volt/van 800 FT-ért lánykamelegítő, szabadidő nadrág. Megfogott nagyon,mert én mindíg régi , ócskákban járok itthon, hát képzeljétek vettem magamnak egyet, amt 13-14 éves lányokra való. A család jót röhögött, hogy gyerekcuccot vettem magamnak, de hiddjétek el, pont jó, nem kell felvarrni, és a fenekemen sem reped. Amúgy ajánlom a lányosoknak, bár asszem olyan nagyon pici méretben nincs.
Ja, és ne haragudjatok, hogy nem küldöm a képeket, de annyira nem tudok itt ülni huzamosabb ideig.... :oops:
Párom most lett kész a szakdolijával, mostmár felszabadul a gép, de mostmár nekem kell megint tanulni.

Tudom, uncsi téma, de hadd mondjam: :oops: sikerült a szakdolgozatomhoz konzulens tanárt találni, de sajna pont a legkeményebb vállalt el ( bár ez talán azt bizonyítja, hogy ő emberileg tán mégsem annyira nulla - remélem -)de mikor beszéltem vele, teljesen lezsibbadt a két kezem, utánna alig tudtam csinálni bármit is egy 10 percig. Tiszta adrenalin sokkot kaptam a görcstől. Valahogy tök félek és tartok ettől a tanártól, bár a tudását nagyon tisztelem. És most vele kell dolgoznom majd! :?
( Amúgy a szakdolim címe: A környezeti nevelés az oktatási intézményekben, melyben kidolgozom az iskolánk környezeti nevelési programját.)
Na jó nem fárasztlak benneteket tovább a tanulásommal.
Legyetek jók!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Márti tündéri ez a "sisters" szett! :wink: Remélem rajtuk is megcsodálhatjuk majd. :lol:

[quote]I írta:bolya, hallottam, de utána állítólag az újdonsült miniszter asszony cáfolt.

Én azért drukkolok nektek, bár ebből a "nőből" nem sok jót nézek ki. :evil:

Ugrálóvár: :x Ne is mondjátok. Nekünk is megvolt a meccsünk Lillával, pedig az még a baleset előtt volt. Amúgy se szívesen támogatok ilyen lenyúlást. 5 perc 400FT :shock: Melyik gyereket tudod kiszedni 5 perc után?

Rozi, én is imádok könyvesboltban boklászni, de azt kell, hogy mondjam, nem szabad ott vásárolni.
Nézd meg az árakat itt:
http://www.bookline.hu/?affiliate=sanboxbox238
http://www.alexandra.hu/

Én innen szoktam rendelni. Gyorsak és megbízhatóak. Boltban max. kinézem a könyveket. :wink:

Pénteken voltunk NST-n. (párommal) Fél 8-tól fél 11-ig voltunk ott. :evil: Azt hittem párom már bemegy, és kiveri a balhét. Még szerencse, hogy Lillát ezúttal nem vittük. Fájástevékenység nincs. :( Állítólag kicsit tovább tágult, de ua. az értéket írta a könyvembe. Jövőhéten pénteken megint megyünk. Lesz bacitenyészés is, gondolom megint + eredménnyel.
Megyek, ki kell halásznom a gyereket a fürdöből. Apa megint éjszakás. :cry: Túlórázik. :x
Ja, és a hónap végén kiakarják küldeni külföldre tréningre.

KépKép
KépKép
fioona

Jajaj Fióna! Apát ne engedd, mi lesz ha jön a baba? :shock:
Gondolom nem repkedsz örömödben. :cry:

A honlapokat köszi, már nézegettem én is, sajnos én csak a nézegetésig jutok, mert nálunk a családi kassza úgy működik, hogy hó elején a gyed-ből befizetem a csekkeket, a nagybevásárlást, az ovikaját, és minden ilyen kötelezőt, és a végén már nem marad semmi, kedves páromtól meg nem merek kérni könyvre, mert tom milyen drágák, és hogy most a házra kell még a pénz. Ha a Jóisten is úgy akarja, akkor örek koromban, mikor már nem kell venni sem kis, sem nagy cipőt a kölköknek, és a suluszezonuk is végetér, akkor talán már gondolhatopk könyvekre. Addig meg csak ajcsiba kérek, kuncsorgok egyet-kettőt. Megyek aluszni !
Puszi nektek!

KépKép
Kép
siprozi

suluszezon=suliszezon

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Rozika, Libri könyvesbolt van a T.bányai plázában, Média Markt, PhotoHall, amúgy semmi említésre méltó.
Remélem normális lesz a konzulensed és hamar vége lesz a "mizériának". Egyébként igen, sajnos a könyv luxuscikk. Ezért is utálom amikor arról beszélnek a tv-ben, rádióban, hogy az emberek keveset olvasnak. Jó, erre lehet azt mondani, hogy van könyvtár, de pl. az ember a komáromi könyvtárral nem sokra megy. Ott is megvan a keret amiből könyveket vehetnek és általában nem úgy van mint régen, hogy mindenből volt több példány, most jó ha 1-1 könyvet tudnak venni.

Ibolya, én is mindig a Bookline-ról rendelek könyvet ha akciós valami. Most pár hete rendeltem Rékának Micimackós foglalkoztató füzeteket, mert 60%-kos akcióban voltak, vannak május végéig. Én legjobban az Alexandra könyvesboltot szeretem, ami Győrben van a Plázában. Mielőtt Réka megszületett volt hogy órákig ott csellengtünk.
Hát már csak nem küldik el apátokat pont a szülés idejében külföldre. Tényleg erre nincs valami jogszabály?
2 hét múlva megyek a Rókayhoz, rákérdezek, hogy mi van már azért mindjárt itt a vége valaki kinyöghetné már mire számítson az ember.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!
Csak gyorsan beköszönök!
Képzeljétek Szilárdka ma délelött állandóan húzkodta a pelusát,lejárt a mosógép mondom neki megyek kiszedem a ruhákat,jön utánnam és rákéreckedett a bilire.Olyan ügyes volt hogy belekakilt a bilibe !!!!

Kép
kicsi77

Szilinek gratula! :D

KépKép
Kép
siprozi

Üdv mindenkinek a megkergült napok után! Most már talán újra vissza tudunk térni a fedélzetre, és nem megy el a net!
Mi megvagyunk, felköszöntöttük ma anyóst és apóst szülinapjuk alkalmából, volt családi vacsi, téves ajándék, sok nevetés, ...ja és a párom letett 7 vizsgát 2 nap alatt. Ehhez képest én már 5 napja tanulok egyre. Asszem fel kell, hogy nézzek rá. Most is megyek és nyomom az esti műszakot, kismamáknak kitartást, Kicsiéknek sok puszi!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Rozika, 7 vizsga 2 nap alatt? Ez igen, nem döntött ezzel rekordot? Gratulálok neki! Neked meg drukk a vizsgákhoz!

Szilárdkának is gratula a bilibe kakihoz. Réka is mindig bugyit akar felvenni, van neki egy olyan aminek egy kis nyuszi van az elején, azt mondja rá, hogy bugyinyuszi :lol: A múltkor is felvette, mondtuk neki, hogy szóljon ha jön a pisi, akkor gyorsan ráülünk a bilire, vagy a wc-re. Egyszer csak megy az apjához, hogy pisi, de akkor már megvolt a konyhában :)

Kép
Kép
robcsi03

Ja, szombaton megyünk Győrbe 4D-sre (ha még nem írtam volna) :roll:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Vadász doki szerint fiúnk lesz!!!!! :D

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Ibolya, akkor már tuti fiú lesz, nekünk meg mindjárt kiderül, hogy nekem is jót mondott-e, de ha nem 100% benne, akkor inkább nem is mond semmit.
Már csak max. 2 hét és babázhatsz :lol:
Lillának mikor kezdted el beadagolni, hogy pár napig kórházban leszel a babával?

Kép
Kép
robcsi03

Márti nagyon kíváncsi vagyok az eredményre! :wink:
Tegnap amúgy meglepően beszédes, kedves volt. :shock:
Ő kérdezett rá, hogy tudjuk e mi lesz. Nme is kellett kérdezni tölle.

Ami azt illeti, mikor elment a nyákdugó egy része, mondtam Lillának, hogy nemsokára pár napig nem leszek itthon. Azóta is egy párszor eszébe juttatom. De nem tudom mennyire kellenne ezt "erőltetni".
Rozika, esetleg elmesélhetnéd a te tapasztalataidat.

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?