Márti homájosíts már fel légysz milyen üzletek lettek a plázában!
AMúgy nagyon útálom és kívülről írtó rondának találom, de talán ha van könyvesbolt, amiatt bemennék! És csakis a könyvesboltig! Úgy érzem maga mint egy ufó az ilyen létesítményekben!
A ruci tök édi! Erről jut eszembe, képzeljétek, havi 1x elmegyek tesco-ba bevásárolni, most is voltam, és volt/van 800 FT-ért lánykamelegítő, szabadidő nadrág. Megfogott nagyon,mert én mindíg régi , ócskákban járok itthon, hát képzeljétek vettem magamnak egyet, amt 13-14 éves lányokra való. A család jót röhögött, hogy gyerekcuccot vettem magamnak, de hiddjétek el, pont jó, nem kell felvarrni, és a fenekemen sem reped. Amúgy ajánlom a lányosoknak, bár asszem olyan nagyon pici méretben nincs.
Ja, és ne haragudjatok, hogy nem küldöm a képeket, de annyira nem tudok itt ülni huzamosabb ideig....
Párom most lett kész a szakdolijával, mostmár felszabadul a gép, de mostmár nekem kell megint tanulni.
Tudom, uncsi téma, de hadd mondjam:
sikerült a szakdolgozatomhoz konzulens tanárt találni, de sajna pont a legkeményebb vállalt el ( bár ez talán azt bizonyítja, hogy ő emberileg tán mégsem annyira nulla -
remélem -)de mikor beszéltem vele, teljesen lezsibbadt a két kezem, utánna alig tudtam csinálni bármit is egy 10 percig. Tiszta adrenalin sokkot kaptam a görcstől. Valahogy tök félek és tartok ettől a tanártól, bár a tudását nagyon tisztelem. És most vele kell dolgoznom majd!
( Amúgy a szakdolim címe: A környezeti nevelés az oktatási intézményekben, melyben kidolgozom az iskolánk környezeti nevelési programját.)
Na jó nem fárasztlak benneteket tovább a tanulásommal.
Legyetek jók!