Új privát üzeneted érkezett!

moszmota!

Megy a drukk 1000-rel!!!

:D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Én is vagyok csak olvasó üzemmódban:(

4160gr még nem a világ, ügyes leszel Gyöngyi! A Kolpingba szerintem elmehettek nyaralni nyáron, mi mindig bevállalósak voltunk, sosem volt rossz.

Lány gyártás: Simon garantáltan pár nappal félidő előtt foggant és mégis fiú lett. :( :) Spontán peteérrés szabályos ciklusú nőknél is lehetséges. Ennek ellenére megy a drukk Magika!

Ovi: Áron felvették egy félig magán oviba szeptembertől. 25e Ft havonta+kaja, amit kell fizetni. Zenét, angolt játékos formában tanítanak, viszik őket úszni. Mi ezeket fontosnak találjuk, remélem Áronnak is bejön. Önkormányzatiba nem sok esély, mivel novemberi.

Csirkesz! Gratulálok hármaskához! Igazi bevállalós szülők vagytok! Nekem mostanában a kettő is sok, nemhogy három.

Tontica! Ikrek, hú nem semmi :D Lesz ez a poci még óriási is. Nekem is hamarabb látszott a második terhesség, aztán sokáig nagyon kicsi maradt, majd a végén (utolsó 5 hétben) igen megnőtt.

Lányok és fiúk nagyon aranyosak, rajtuk látszik hogy telik az idő.

Simon pénteken elkezdett mászni, észrevétlenül cseperedik az én kisfiam is. Sajnos Áron most igen rossz passzban van, folyaton veri a kicsit. Tudom ez normális, de nagyon kikészít, mert igen agresszíven adja elő. Nem az a szokásos ellököm, lebirkózom, hanem verem a fejét ami kezembe akad mindennel. Simon sír, én vigasztal, Áron frusztrált. Többi anyuka: Ti mit csináltok, ha a nagy elveszi a játékot, illetve ha csak úgy sunyin ráüt?

Andrea

KépKép
Áron

Húúúú Moszi :) most ahogy elolvastam a hozzászólásod NST, UH, szülés - teljesen beleéltem magam a dologba és nagyon drukkolok és az az igazság hogy picit irigykedem is. Azt a megszületés pillanatát irigylem, amikor kijön, megkapod.....de jó lesz nektek :lol:
Nagyon várom a híreket!!!!

Magika :) kiváncsian várom a hugi híreket, drukk, drukk :wink: :)

Judy:) mi újs veletek?

Képzeljétek az én 13 hónaposom egyedül csúszdázik a játszón. Felmászik a bazi nagy közökkel meggyártott létrán a toronyba és lecsúszik a meredek csúszdán. Az esetek nagy százalékában már háton érkezik, mert a lendülettől hátradől és soxor kicsit előre röpül talajra érkezéskor és huppan egy jó nagyot, de hangosan röhög és szalad egy újabb körre. Engem a büszkeség mellett a frász tör fel végig. Őrület, hogy nőnek ezek a minik is :roll:

Edit
Kép

Kép
reditke

B+ Ti honnan tudjátok, hogy mikor fogantak a kölkecek??? :lol: meg ilyen spontán peteérés, Lh teszt és egyebek.....én teljes tudatlan vagyok :lol: :lol: a két fiú spontán lett fiú :lol: :lol: na de majd most...(1-2 év múlva...) szóval, nekem nagyon rövid lett a ciklusom (sajnos) így a 2. gyerkőc után... van hogy 21. nap. (Ez a bosszú, hogy évekig nem volt a terhesség, szopi alatt). szal akkor a félidő előtt kell 2-3-4 nappal akciózni????jól vettem le??? akkor a piros betük ünnepek végén már kéne is rögvest ha jól számolom.
na ezt az okosságot elraktározom.
aptyuk benne lenne bármikor hármaskában, de én még vacillálok.

Reditke
köszi megvagyunk, szerencsére jan óta nem betegek (kopp-kopp).
Gergő ovis, a kicsi is megy abba az oviba ahová a nagy jár, egy csopiban lesznek. csak még nálunk is hátravan a peluselhagyás projekt...a beszéd is alakul lassan-lassan...bár még le van maradva azért...

Tontica
pocakod csini :lol: sztem nem is nagy két albérlőnek 8)

pusz

Andreák
happy nameday!

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Andrea :)
egyszerre írtunk....
szerintem amit kérdezel az egyik legnehezebb kérdés. Én is minden 2 gyerekes "tapasztalt" anyuka ismerősömet kérdezgetem, ki milyen technikákat alkalmaz.
Az alap szitu, hogy akinek nincs pici korkülönbséges gyerek hada, az megdöbbenve és észt osztogatva áll a testvér terror kérdése előtt és úgy gondolja, a szülők valamit rosszul csinálnak (férjem rokonsága kioktatta múltkor páromat, hogy neveljük már meg a nagyot, mert ez nem normális - 8 év korkülönbséggel van 2 gyerek, másiknál meg 1 gyerek van - no komment). Szóval ők nagy okosan rászoltak Bálintra múltkor, hogy ezt nem szabad meg azt nem szabad és ígérd meg, hogy nem csinálod. Peraze gyerek fűt-fát ígért, aztán 5 perc múlva megint csinálta. Szóval picit meglepődtek, igazából nem is tudom, talán azt gondolták, hogy mi sose szólunk rá illetve hogy egy megígértetéssel megoldódik a probléma :roll:
Szóval ez az egyik oldal.
A másik oldal, ahol 2 pici gyerek van, meg teljesen természetesnek és normálisnak tartja, hogy igenis van ilyen és ez a normális. Bárkivel beszélek a témáról, hol erősebben, hol gyengébben, de azért valamuilyenszintű testvér bántás működik. Sokmindentől függ, de sztem főleg a kölykök jellemétől.
Bármilyen ezirányú beszélgetésemnek mindig az volt a konklúziója, hogy majd kinövik.
Ami persze nem jelenti azt, hogy hagyni kell és megjegyzés nélkül elnézni a másik irányba, de túl sokminden eredmény nem érhető el.
Mi már a leüvöltöm a fejét és ráverek a kezére szélsőséges büntetéstől, a szépen halkan megbeszéljükig mindent kipróbáltunk.
Egyik így hat, másik úgy, de nagyon tartósan egyik sem válik be.
Egy ideig bejött a felültetem a kanapéra és gondolkodjon, hogy szabad-e bántani (direkt nem egyedül a szobába zártuk, hanem ott szemelőtt együtt velünk, de mégis büntiben), aztán pár hét után ez már úgy nézett ki, hogy megtörtént az affér, gyerek szaladt a kanapéra automatikusan, kiabálva, hogy megyek gondolkozni kanapéra és megígérem, hogy soha többé nem bántom a Milánt :lol:
Egy barátnőmnek ideig óráig az jött be, hogy gyerek be a szobába, kilincs kívülről tart, gyerek benn tör zúz, üvölt, és addig hagyni benn, annyi percig ahány éves. Mi ezt nem csináljuk.
Van olyan ismerősöm, aki szerint sose bünteti meg, úgysem hat, de halkal-csendben tudatosítja mindig agyerekkel, hogy ez csúnya dolog, fáj a picinek és tessék bocsánatot kérni. Mondjuk ez az anyuka ismerősöm alapban egy halál nyugodt, halk szavú lány....na én nem ilyen vagyok. Én néha leüvöltöm ahajat a fejéről, bár én magam is tudom, hogy ez a világon a legnagyobb baromság tőlem, mert csak agresszívebb lesz a gyerek tőle és semmit nem oldok meg, csak mindenkit felhúzok vele. Dehát istenem, én is ember vagyok, nekem is vannak hibáim, a gyerekek meg hibatűrőek :shock: :twisted:

Szóval, mostanában ha épp nem akadok ki nagyon és nem megy át ordításba a dolog, akkor normális hangnemben megmondom neki, hogy nem szabad, fáj Milánnak, kérj tőle bocsánatot
Amit szerintem nem szabad (mi elég sokáig csináltuk és hulla felesleges volt), az hogy túlmagyaráztuk. Mit érez Milán, mit érezne ő ha ez meg az ezt meg azt csinálná vele stb. mert marha értelmesek már a nagyjaink, de még sok nekik az info és néha nem tudják az ok-okozatot úgy levenni ahogy mi azt gondoljuk.

Hát, én ennyit tudok hozzátenni. kitartás! Simon nagyon kemény kis csákó lesz.....mint az összes ketteske :lol:

Edit
Kép

Kép
reditke

Judy :) én könnyen tudom mindkettőt. Bálint nekünk csodababa volt, mert épp a szinte esélytelen lombikra készültünk és mellette már az örökbefogadást kezdtük beindítani, (mert nekem úgy volt nem lehet spontán gyermekem, még a lombikkal is a nullához közelített az esély.) A sok hónap programozott (mikor lehet és mikor kell szexelni, hogy összejöjjön) házasélet után (borzasztó lélekölő), az adott hónapban konkrétan egy alkalommal voltunk együtt az emberrel és ez pont középidőben volt.
Milánnál valami hasonló a helyzet, mert ott meg aptyuk el volt utazva a többi időben.
Szóval, úgy látszik, nekünk úgy sikerül, ha jól leritkítjuk a dolgot :oops: :lol:

Jaj ez a babanet, vár a vasalnivaló és itt lopom az időt :evil:

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke
Ja bocsika, így már érthető...
én (mi) a másik véglet voltunk mind2-szer, épp hogy rágondoltunk, hogy akkor jöhetne a gyerkőc, már terhes is voltam mind2-vel. szal ezért nem vagyok képben.
csúszdázó cseppnek gratula!

Andrea
nálunk ilyen nem nagyon volt.
olyan szokott előfordulni, hogy valami játékon összevesznek és akkor Gergő elveszi a kicsitől kihasználva a testi erőfölényét.
de agresszióból sosem bántotta szerencsére. szóval passz.
nem lehet, hogy féltékeny? nálunk az vált be, hogy minden nap volt olyan fél-1 óra, amikor csak a naggyal foglalkoztam.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Reditke!

A project csak juniusban lesz.

Amit majd julius elejen tudok meg, ha sikerul, es meg par honap mire kiderul, hogy bejott e lany vagy nem.

Szoval meg hosszu ido!

:shock:
Vendég

Edit!
Köszi a választ. Pont az van nálunk is, amit írtál. Sarokba magától rohan, onnan vigyorog. Sajnos néhányszor már elpattant a húr meg is ütöttem. (Egy gyermekes anyukák ne vesstek meg, én sem terveztem a pofozást, de amikor a kicsi fájdalmát átérzem nem mindig tudok hideg fejjel gondolkodni.) Nálunk sem használt. Emellett minden alkalommal elmondjuk, hogy nem szabad, fájdalmat okoz, szeretjük nagyon. Most talán az jön be a legjobban, hogy amikor sunyiságot látok a szemében "nem ver, szeretget" mondatot mondom viccesen. Nagyon nehéz, főleg hogy, mi szülők egykék vagyunk, nincs támpont.

Judy!
Jó nektek, ez is gyermekfüggő. Tudás: Nálunk apa 5 napra elutazott az action után, nem is gondoltunk babára. Akkor volt valamior félidő. Én sosem hőmérőztem, spontán jött mindkét gyerek egy hónapon belül. Azt hogy oldod meg, hogy csak vele foglalkozol?

Andrea

KépKép
Áron

Andrea :)
erről a "nem ver, szeretget"-ről az jutott eszembe, hogy amikor Milán épp mászni kezdett, akkor Bálint nagyon soxor megharapta, néha valóban szeretettel vegyes agresszióból, de lényeg, hogy párszor komoly lila foltok voltak Milánon a harapástól. Akkor kezdtem el azt mondani mindig, amikor közeledett felé, hogy "Halljam azt a puszit". Ilyenkor jó cuppanóst nyomott neki és nem harapás lett belőle.
Egyébként szerintem tényleg idő kérdése csak, mert azért fél évvel ezelőtt, egy másodpercre nem mertem hátat fordítani nekik, de most már sokkal kevesebb az affér. Tényleg sokat értelmesednek és szociális érzékenységük is sokat nő a nagyobbaknak. plusz Áron és Bálint között van pl 4 hónap, ami ilyenkor sokat számít, nekem összehasonlíthatatlanul okosabb, együttműködőbb most mint 4 hónappal ezelőtt volt.

Még valami, hátha nem jutott eszedbe, az hogy a nagyobb frusztrációját csökkentsd, tök jó ez a csak a naggyal töltött idő és nekünk még sokat számított, hogy a picire is határozottan rászóltam. persze a pici még pl nem tudatosan akarta megütni a nagyot mondjuk 7 hónaposan, de ugyanúgy rászóltam, mintha Bálint csinálta volna ezt. Olyankor olyan elégedettséget láttam B szemében és persze megszeretgettem, mert őt bántották.
Szóval tényleg az a marha nehéz, hogy még ezek a nagyok is olyan, de olyan picik objektíven, de a pici mellet ők a nagyok és az ember hamar megharagszik rájuk, vagy hajlamos igazán nagynak kezelni őket, pedig aztán nehéz lehet nekik, hogy ott a kis trónkövetelő, akit persze szeret, de azt mindenki babusgatja, osztozni kell vele apán és anyán, sőt még a játékaimat is elveszi és állandóan engem fenyítenek.

Jól egy hoszzú mondatba beleömlesztettem amit mondani akartam, de talán kihámozható amit gondolok.
Na megyek, fürcsi és hajmosás (irigylem a rövid hajúakat!!!!)

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Tudatos lany gyartas: pontosan igy tudom en is de mar nem nagyon hiszek benne, az elozo baba a peteeres elott par nappal fogant es megis fiu lett volna. Kerlet Titeket most probaljatok belem "beszelni", koncentralni, szugeralni legalabb egy kislanyt! :mrgreen: A kinai lanyt mutat de a fiamnal is az van. :lol:

Moszi: hu, de izgi, tenyleg nagy leanyzo, en is akarok!! :D Juj, szerintem jobb a kos mint a bika, a bika onfeju, makacs es onzo /en is az vagyok :lol: /

Aron Andi: hu, en is ettol felek mert a hugom 8 honapos kisfiat Rate is igencsak probalta agyabugyalni, fuzta a hajat, lokodte szoval egyertelmuen feltekeny volt akkor mi lesz a tesokkal! :shock: Nem igazan tudom mit lehet ilyenkor csinalni, gondolom elviselni aztan majdcsak megvaltozik a nagy is!

Reditke: milyen ugyi Milan, kerunk kepeket!!! Nem is tudtam hogy Balint csodababa, ez csodallatos, Milan pedig egy-ket szobol osszejott, ebbol latszik hogy mennyit szamit amikor az ember "megnyugszik" es el meri engedni a gondolatot. A homeros topikban is van egy lany, ugyanugy jart mint Ti, orokbefogadas, lombik aztan spontan baba. :D
Agresszivitassal kapcsolatban teljesen egyetertek Veled, majd kinovik, /vagy nem mert az en 11 es 9 eves tesoim meg mindig utik-vagjak egymast :lol: :shock: / addig kitartas lanyok!!!

KépKép
KépKép
tontica

Joghurteveszet:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Csak gyors jelentkezem, még egyben. Most itt van Mama, amíg a párom Bécsben, aki este jön. Amint tudok még írok.

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!

Moszi,
milyen szófogadó pocakbaba! :) Akkor holnaptól hajrá a kis bikának!

Csirkesz,
Boldog Szülinapot!

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok!

Tudatos lány gyártás téma: mi másodikra tudatosan fiút szerettünk volna. Volt peteérés-kalkulátor, a nyálas is meg a pisis is ( ennyire elvetemült módon szerintem senki nem akart fiút :wink: ), tuti peteérés után voltunk együtt. A kínai gyerektervező módszer szerint is fiúnak kellett volna lennie. És tessék, leány a lelkem :D :D :D Szóval 100%-os módszer nincs :(

Pocó

Kép
Kép
pocó

Itt a hírhozó :lol: Moszi 0 óra 39-kor küldött üzenete szószerint a következő:

"Illés Melinda Dorottya örömmel tudatja, hogy április 21-én 22.44-kor világra jött. Súlya: 3650 gr, hossza:57 cm. Anya és baba egészségesek."

Itt is gratulálok nekik.

Edit
Kép

Kép
reditke

Nagy-nagy gratula Moszinak és az egész családjának! Akkor mégiscsak apás szülés lett belőle? :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Erika

Kép

Kép
zsombi

hahó

Moszi
Gratulálunk, sok boldogságot a kis családnak :)

Noémi
Boldog névnapot :)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Moszi :D
Hatalmas gratula a kislányodhoz! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Noémi :D
Boldog névnapot!

Juti :D
Köszi az iwiw-es köszöntést.

Majd jelentkezem, csak ez a keddi pénzügyi számvitel vizsga nagyon a nyakamon van :roll:

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Moszi!

En is gratulalok!

sok oromot es egeszseget.

Magi
Vendég

Moszi :)
A múlt napokban is folyamatosan bekukucskáltam, hogy mikor lehet már végre gratulálni, hát most itt az alkalom :D
Sok-sok boldogságot, jó egészséget kívánunk Nektek :) Várjuk a képeket!

Noémi :)
Boldog névnapot kívánunk mi is :)

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Moszi :) Gratula mindkettőtöknek :)

Noémi :) Innen is boldog névnapot :)

Pocó

Kép
Kép
pocó

Moszi!
Gratulálok a Kislányodhoz! Legyen benne sok örömed! :lol: :lol: :lol:

Noémi,
Boldog Névnapot! (bár már kicsit átcsúsztam hétfőbe)

Kormi

kormi

Testvértémához:
Én nagyon féltem, hogy majd mi lesz, ha Benedek féltékeny lesz a kicsire, mit csinálok, ha bántja, stb. Nálunk egész jól sült el a dolog. Mondjuk nagyon sokáig minden játékot elvett a kicsitől, de rászoktattuk, hogy ha el is vesz valamit Leventétől, akkor adjon helyette valami mást oda neki. Így hamar lenyugodnak a kedélyek. Azért néha odacsap a kicsinek, ezt mostanában onnan veszem észre, hogy veszettül puszilgatja (s akkor tudom, hogy volt valami előzmény). Neki már valamennyire meg tudom magyarázni, hogy ne bántsa a tesót, de mostanában többször, s egyre gyakrabban fordul az elő, hogy bizony a kicsi kezdi ütlegelni Benedeket, vagy összekarmolja az arcát, vagy ma is egy játékkal verte a fejét. Na, egy 14 hónaposnak hogy magyarázza el az ember, hogy ne vereje a bátyját?
De nagyon össze is tudnak dolgozni, ma este pl nagy egyetértésben beledolgoztak egy tálka száraz műzlit a kanapéba, a rések közé is benyomkodták. Csak onnan jöttem rá a hangok alapján, hogy valami nem stimmel, hogy a kicsi nekiállt a tálkával verni a falat. Ilyenkor bezzeg nagy az összetartás. Kicsivel később meg összevesztek azon, hogy ki trónolhat a felfordított puff tetején. Álltak egymástól kb 20 cm-re, s bőszen köpködték egymást. Én majd felfordultam a visszatartott röhögétől. :wink:

Kormi

kormi

Moszi!
Engedd meg,hogy a magam és családom nevében minden jót kívánjak!

Üdv.GnéKriszti
gnékriszti

Lanyok!

Ti tudtok kepet tolteni?
Nekem mindig azt irja ki, hogy hiba tortent pedig a merete is 600x600 pixel alatt van.

Magi
Vendég

Moszi, gratulálok! :)

Kép

Kép
liv

Lanyok!

Most egy kicsit dicsekedni jottem!
Tegnap elkeszult Zoli szobaja!

Par kep:
Kép

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Moszi, gratulálunk!

Beatrix és a fiúk
Vendég

Moszi :)

Szeretettel gratulálunk!!!!!

Viola és családja
h_viola

Moszi
Gratula nektek :) Sok sok tejcsit neked Apa hazaért?

Magi
Nagyon jó lett a szoba :)

Minden kép szuper( Pocó, Kormi ,Tontica), már a kis picik is milyen nagyok( Kormi) :)

Kép
Kép
nikk0830

Pár perccel ezelőtti érdeklődő sms-emre Moszi válasza:

"Szia. Jól vagyunk, holnap megyünk haza. Tejcsim tegnap óta van bőven, Melcsi tegnap este 50 gr-ot be is nyomott, de ma már csak 20 fért bele, de az kb 2 óránként. Puszi mindenkinek, amint tudok majd írok a fórumra. Gyöngyi"

És a szülésről:
Sima szülés volt. Dett nst méhösszehúzódás=0. Doki meg megvizsgált, 1 újnyira voltam nyitva. Onnan kezdett fájdogálni, kb 1 óta volt rendszeres 10 p fájás. 1/2 9re jöttünk be 4-5 perces fájásokkal, szűk 2 újnyira nyitva. Innen gyorsultak az események, a dokim épp ideért a szülésre, annyira felgyorsult minden fél óra alatt :)
Apás szülés volt, apa 20án este jött haza. Mama vigyázott Vikire. Gyöngyi

Edit
Kép

Kép
reditke

Magika szuper a szoba.
Zolika ennyire nagy Micimackó fan?

Edit
Kép

Kép
reditke

Kormi :)
a szövetséges kópé kölykök :lol: :lol:
és te hogy reagálod le általában az ilyen kanapéba nyomkodott müzli eseteket? Én nem mindig bírom higgadtan :roll:
Nálunk is marha nagy az egyetértés, ha arról van szó, ki bír messzebbre köpni az etetőszékből, vagy ki bír hangosabban sikítani az amúgy is marha jó akusztikájú fürdőszobában vagy ki bírja előbb lerángatni a másikról a szandált és a zoknit :shock:

Tontica :)
készítenék én fotót, nagyon szívesen a játszón, de majd egyszer hétvégén, ha apa is ott lesz, mert nem tudok még a gépre is figyelni + állandó élet-halál harc van a nagy csúszda tetején, főleg amióta Bálint is kitalálta, hogy a legjobb úgy lecsúszni, hogy hanyatt fekszik és a feje van lefelé. totális nyaktörő mutatvány, ha nem kapom el a nagy lendülettel érkezőt a csúszda alján, mielőtt még a nyaka tekeredik. Edzenek engem a kis szarháziak fizikailag és adrenalinilag is rendesen :twisted:

De most már elkúszom innét, mert ez a holnapi vadas nem akarja összeturmixolni saját magát :?

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke!

Zoli nem nagy Micimaci fan. Szeret O mindent, de ugy gondoltuk, hogy a Micimacko olyan mint a farmer. Soha nem megy ki a divatbol, mindig szeretik a gyerekek.
Most a Thomas es a Verda a meno, de azt egy ev mulva ugy is kinovi, vagy megunja, vagy kimegy a divatbol, vagy jon helyette mas. Micimacit talan nem.
Azota este lefekves elott mindig a fal fele fordulva ul az agyon es nezegeti.
Annyira tetszik neki.
Orulok, hogy bejott.

Vegulis olcsobban festette meg a fesot, mint amennyiert egy sima szobafesot kifestette volna a szobat.

Magi
Vendég

Moszi!
Sok boldogságot Melcsivel! Minden nehézség ellenére, anniyra jó kétgyerekes anyukának lenni:)

Magi!
Áronnak is biztosan tetszene, ő nagy micimackó rajongó.

Kormi!
Jaj, nagyon cukik lehetnek a fiaid. Nálunk is szerintem csak ideig-óráig egyoldalú a testi fölény alkalmazása. Simon erősebb testalkatúnak tűnik Áronhoz képest. Ha egyszer elkezdi visszaadni, lesz itt nemulass. Persze a mindennapokat megélni nem olyan könnyű, sok-sok türelem kell (kellene nekem).

Kérdés: Gyermekek nálatok már biciklivel vagy még motorral randalíroznak az utcán?

Andrea

KépKép
Áron

Sziasztok!

Moszi hatalmas gratula, hu de szupi, gyors szules volt es nagyon orulok hogy hazaert ra Apa! Irigy, irigy! :D Gyere majd es rakjal kepeket!

Magika: de szepek ezek a falfestmenyek, ugy szeretnek en is de itt nem ismerek senkit aki tud ilyet, kerdezd meg a festot nem-e akar spanyolba nyaralni?! :lol:

Lanyok kepzeljetek ma eloszor teljesen egyedul es szuloi rahatas nelkul RATE BILIBE KAKILT ES PISILT! :D Ugy orulok neki hogy el sem hiszitek! :lol:

Reditke: ez a nyaktoro mutatvany "jol" hangzik, egy nyugodt perced nem lehet a ket kolok mellett :lol: arra nem is akarok gondolni velem mi lesz majd a harommal! :lol:

Kormi de edesek ezek a kis huncutok es olyan gyonyoruek, komolyan ezek a csodaszep szemek!

Tegnap voltam uh-on, minden ok a babakkal, egyik rugdosta a masikat /mar most "jo" tesverek/ :lol: sajna kepet nem kaptam es a nemuket meg nem tudta megmondani a dokino, most 5 hetet kell varni a kov. uh-ra. :shock: :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Moszi!

Gratulálok nektek:):):):) Legyen sok örömed és tejed:)

A névnapit köszönöm szépen:)

Hétfőn nem dolgoztam mert bútort szereltem, tegnap meg nem volt itt babanet, most olvastam mindent.

Ha bútort kell vkinek szerelni már van tapasztalatom:) :wink:
Meg egy pár vízhólyagom a tenyeremen.Hétvégén festik kivülről a házat, aztán készen van végre.

Noémi
fantikbaba

Tontica:)

Ügyes Rate, látod megy ez magától is.

Nappalra teljesen szobatisza Heléna, éjszaka még pelus van, az a baj hogy sokat iszik este.

Magi:)
Nagyon szép a festmény, öröm lehet az alvás a fiadnak ilyen szép szobában.

Noémi
fantikbaba

Sziasztok!

Csak beköszönök. Köszönöm gratulációkat (bár most nincs időm visszaolvasni, talán hétvégén).

Tegnap hazajöttünk túl vagyunk egy húzós éjszakán, mert Viki beteg, és Melcsi néha 1-1,5 óránként kér cicit. :( :?
Egyelőre még jól bírom, csak a szemem ragad le majdnem. :lol:
Apa intézi tb-t melóhelyemet, így most 1 órája hármacskán vagyunk. Melcsi alszik, ezért tudok most írni.
Amint tudok jelentkezek, és teszek fel majd egyszer képet is. :lol: :roll:

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!

Elnézést kérek a bepofátlankodásért, a "ma mégsem jött meg"-ből vagyok. Elkezdtem extra minőségű angol baba,-és gyerekruhákkal foglalkozni. Akit érdekel nézzen körül az odalamon a http://babaturi.gportal.hu címen.
Tina

tynus12

Sziasztok

Kedden voltam nőgyógyásznál és sajna már csak azt láttuk uh-on, hogy a baba angyalka lett. Így szerdán be kellett feküdnöm a kórházba a terhesség "műszeres befejezésére".
Szomorú voltam mikor kiderült, de azt hiszem jobb ez így. Mármint hogy hamar kiderült, meg hogy hamar túl lettem rajta. A két esemény között nem telt el 24 óra.
Meg azt hiszem azért is jobb így, mert a baba így nem genetikai betegséggel született, ami neki is, nekünk is jobb. Most jön egy kis szünet, azaz 3 hónap, és a doki szerint semmi akadálya az újabb babának. Úgyhogy a nyarat pihenéssel, bicajozással (amiről ugye le kellett volna mondanom) töltjük, ősszel meg elmegyünk apával kettesben valahová, hogy jól összebújhassunk a következő babáért. :D

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz
Sajnálom :( elhiszem, hogy szomorkodtál. De igazda van abban amit írtál a rendellenességről.
Hajrá next projekt!
vizsgák sikerültek??

Moszi
majd dobj egy képet!

pusz
jó 7végét mindenkinek

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Csirkesz :(:(
Sajnálom. De azért nagyon örülök, hogy sikerül ilyen racionálisan felfognod a dolgot. Plusz egy vigasz: még egy picivel nagyobbak lesznek a nagyok, mire az összebújás következménye megérkezik :). Most pihizzetek, aztán hajrá!:)

Erika

Kép

Kép
zsombi

Csirkesz!

Együttérzek veled, azért is mert én is keresztülmentem már ezen.
Kis pihenő után, vágjatok bele!!!

Mindenkinek jó hétvégét!

Noémi
fantikbaba

Noémi! Boldog névnapot kívánunk mi is :lol:

Magi! Nagyon jó lett a szoba. :lol:

Tontica! Nagy gratula a szobatisztasághoz. :lol:

Csirkesz! Sajnálom. :cry: 3 hónap múlva hajrá: :wink:

KépKép
Kép
moszmota

Moszi, mesélj!
Kicsit nosztalgiával gondolok rá, amikor hazamentem a kis jövevénnyel. Mit szólt Viki?

Csirkesz :(

csengo
Vendég

Csirkesz !
Sajnálom :(

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Csirkesz!
Sajnálom!Remélem az első próbálkozásnál már sikerrel jártok!Csak ügyesen!

Magi!
Nagyon szép lett Zolika szobája.Ügyes a piktor.

Lányok!(akik dolgoznak)
Ha gyes mellett dolgoztok és beteg a gyerkőc Kb. mennyire jön ki táppénz?Százalékos arányban érdekelne mert azt tudom,hogy fizetés függő.
Szeptemberben lejár Adriennel a gyesem de mivel Ágota tartós beteg maradok gyesen csak mellette munka is lesz!

Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!
Üdv.GnéKriszti
gnékriszti

Sziasztok!

Moszinak hatalmas gratula, édes a pici lány!!! :D

Csirkesz,
úgy sajnálom! :( Klassz csaj vagy, hogy így állsz nek! Hajrá! :lol:

Most kicsit én is parázok....
Csütörtökön voltunk dokinál és láttuk a 2,8mm-es nagyon aktív porontyot, egyelőre minden ok.

Kriszti,
gyes mellet gyáp-ra menni szinte egyenlő a nullával. Sima táppénzt még nem tudom, mert nem voltam. Valami olyasmit hallottam, hogy 180 nap után már a tényleges fizetésedből számolják, de előtte a minimál bérből. Aztán lehet, hogy ez hülyeség, nagyon nem értek hozzá, majd nyáron már tudok erről nyilatkozni, mert akkor el szeretnék menni táppénzre, idióta főnököm mellett nem fogok sokáig dolgozni.

Andi,
Márk még motorozik, a bicajt még nem tudja hajtani.

Tontica,
hú már a 16. héten jársz!!! :)
Két hete Márk is elkezdett bilibe pisilni, kakilni, de aztán 1 hét után most megint inkább a pelust választja. Semmit sem erőltetünk, nem lehet tudni éppen mi zajlik a kis fejében.

Mindenkinek szép hosszú hétvégét!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?