Sziasztok!
Szombaton annyi akkora halat fogtam, hogy vasárnap ebédre elég volt. Aztán vasárnap megint annyit, hogy megnyertem a haltisztítást.
Megjöttem a dokimtól. Elvették a véremet, meg megnézték a szívecskémet a műtét miatt. Van mindegyik bennem. Ez már egy jó jel!
Jövő héten szerda-csüt leszek a kórházban, és csütörtökön csinálják meg a tükrözést.
Kicsibé! De jó! Látod én mondtam, hogy nem lesz gond apával! Azon meg ne aggódj már, hogy mekkora a tüsző, nem akartalak megijeszteni! a dokid tudja, mit csinál, ismer téged! És tessék végre a statisztikára koncentrálni és két hét múlva a kétcsíkos teszttel dicsekedni!
Domo! Üdv! Már csak pár nap, és remélem a te teszted felett is örömködhetünk!
Katata! A múlt héten voltam a 12. dpo-n dokinál. Megbeszélni a továbbiakat, a lombikot. Csinált egy rákszűrést is, meg megvizsgált. Ha esetleg akkor terhesgyanús lettem volna, biztosan szól. És mégis egész péntekig reménykedtem, hogy hátha ügyik voltunk és lezárhatjuk ezt a rémálmot, amiben két éve tipródunk. A helyedben mi is tutti, várnák, hogy csörögjön a telefon. nem vagy ezért hülye. Vagy ha igen, akkor mi is! Akkor meg nem lógsz ki a sorból!
Ilona! Én már nem is mertem mondani. De fogjunkkezet! Én is hisztis picsa lettem! Ne is törődj vele! Aki tudja, mi van, megérti a hisztit, aki meg, nem arra tojni kell...
Fááááj a fejem. Tudom, mindenkinek, ami a leggyengébb... Elfekszek, hátha használ.
Puszika!