Új privát üzeneted érkezett!

domo, köszi, most egy picit megnyugodtam :lol: akkor lehet, hogy nem is gond a 14-16-os tüszőcske :shock:
mindjárt berakom azt a levelet (azt hiszem a katatáé) amit korábban nekem küldött a vonalzóról :lol:
kicsiboris

domo, a profilodba kell beilleszteni az aláírásba, és bepöttyözni, hogy mindig csatolja a leveleidhez.

Aranyos vagy, akkor péntekig szurkolok neked. Azt gonodlom jelek ide jelek oda valószínűleg nem számít, ki tudja ezek közül melyik a pszichés, melyik ami a babfőzeléktől van, és melyik ami a hormonoktól :?

kicsiboris, biztosan tudja a dokid mit csinál, mint minden más ezek szerint ez sem egyforma, és ha 14mm-esen repedt meg spontán, akkor..Kíváncsi vagyok milyen választ kapsz a dokitól :shock:
Nem írtam ég le, azért nagyon reménykedem.
Egyébként statisztika szerint neked most sikerülnie kell, úgyhogy felejtsd el a lombikot.++++
bbilona

így írta nekem katata:
Boris,
ment el err az oldalra: http://www.tickerfactory.com
Ott balra, kicsit lent kattints erre: Trying To Conceive
Aztán jelöld be a Ruler/Slider és utána kattints a Next-re.
Itt kiválaszthatod, hogy milyen legyen a vonalzód háttere. A More Designs-nél lapozhatsz és nézelődhetsz még több háteret. Ha meg van ami tetszik akkor jelöld be és Next-re kattints. Itt azt választhatod ki,hogy milyen figura haladjon előlrébb ahogy telnek a napok. Itt is van lehetőség továbbiakra. Ha meg van ami tetszik, jelöld be és Next. Itt meg kell adnod a mensid első napját. Az alatta lévőbe azt kell beírni, hogy hány naposak a ciklusaid. És az ez alatta lévőbe beírhatod, hogy hanyadik napon szokott lenni az ovulációd. Ezután pontosítani kell a mai dátumot, és órát,hogy jól váltson a számlálód. Ha ez is megvan akkor Next. És már készen is van a vonalzód. A vonalzód alatt lesz egy bbCode felirat és az utána következő kis téglalapba zárt jeleket kell belemásolnod ide a babaneten az aláírásodhoz (Profile-odban van). És ennyi. Smile Ha túl részletes voltam bocsi, ha meg még nem világos valami kérdezz bátran!!
kicsiboris

ilona, nagyon édi vagy, köszönöm :lol: én is szorítok neked ezerrel :lol: :lol: Kép

Kép
kicsiboris

domo, hát én is kívánom, hogy sikerüljön neked :lol: :lol:
kicsiboris

Ilonka Drága!!!
Nem feladni!! Még bármi lehet, szorítok nagyon!
Egyébként talán ezér tjó nekem, hogy a 3. inszem után megyünk lombikra, mert nem kell végigjárnom a 6 sikretelen inszemet. Bár a lombik sem tuti, szóval csalódás az mindig kijut nekünk...

Ma reggel voltam vérvételen, 3 kémcsőnyit vettek, és ha valami csoda folytán mégis terhes lennék már, akkor délután telefonál az asszisztens, hogy ácsi az injekcióknak. Persze nem hiszek benne, de azért várom, hogy megcsörrenjen a telefon. Szóval én is tiszta hülye vagyok!

Boris,
ne izgulj, biztos jó volt az a méret, főle hogy, ha előtte ilyen méretű spontán megrepedt. Szerintem ez sem egyforma mindenkinél,nem lehet mindent az átlag méretek közé szorítani. Ha a doki azt mondta jó, akkor bízz benne!!! :wink:

Kedves Újak!
Ha szeretnétek bekerülni a táblácskánkba, akkor nekem adjátok meg aza dataitokat és, ha ez megvan,akkor teszek új táblát. Szükséges adatok (Kor,Hova jársz,mióta akartok babát, inszemek száma, köv. inszem,lombik száma, köv.lombik, gyerek, egyéb)
katata

Ilona és Kicsiboris! Köszönöm a segítséget!

Kép
domo

szeretnék a táblába kerülni: 29 éves vagyok, most még a Nyírőbe járok, 2005 július óta várjuk a babánkat, eddig két inszemem volt, a legutóbbi ápr. 13-án. Köszi!

Kép
domo

no katám, akkor szorítok nagyon. Ugye kicsit bedilizünk ettől az egésztől, aztán mindjárt kiderül, hogy spontán lesz babátok.

Én egyébként nem bánom a 6 inszemet, mert hallod mennyit kell várni a lombikra, hát abba bele kell őrülni.
bbilona

domo, jó kis vonalzód lett :D
bbilona

Sziasztok!

Szombaton annyi akkora halat fogtam, hogy vasárnap ebédre elég volt. Aztán vasárnap megint annyit, hogy megnyertem a haltisztítást. :roll:

Megjöttem a dokimtól. Elvették a véremet, meg megnézték a szívecskémet a műtét miatt. Van mindegyik bennem. Ez már egy jó jel! :lol: Jövő héten szerda-csüt leszek a kórházban, és csütörtökön csinálják meg a tükrözést.

Kicsibé! De jó! Látod én mondtam, hogy nem lesz gond apával! Azon meg ne aggódj már, hogy mekkora a tüsző, nem akartalak megijeszteni! a dokid tudja, mit csinál, ismer téged! És tessék végre a statisztikára koncentrálni és két hét múlva a kétcsíkos teszttel dicsekedni!

Domo! Üdv! Már csak pár nap, és remélem a te teszted felett is örömködhetünk!

Katata! A múlt héten voltam a 12. dpo-n dokinál. Megbeszélni a továbbiakat, a lombikot. Csinált egy rákszűrést is, meg megvizsgált. Ha esetleg akkor terhesgyanús lettem volna, biztosan szól. És mégis egész péntekig reménykedtem, hogy hátha ügyik voltunk és lezárhatjuk ezt a rémálmot, amiben két éve tipródunk. A helyedben mi is tutti, várnák, hogy csörögjön a telefon. nem vagy ezért hülye. Vagy ha igen, akkor mi is! Akkor meg nem lógsz ki a sorból! :lol:

Ilona! Én már nem is mertem mondani. De fogjunkkezet! Én is hisztis picsa lettem! Ne is törődj vele! Aki tudja, mi van, megérti a hisztit, aki meg, nem arra tojni kell...

Fááááj a fejem. Tudom, mindenkinek, ami a leggyengébb... Elfekszek, hátha használ.

Puszika!

Kép
Kép
Kép
zel

zel, te hisztis? Megleptél, olyan jókat mosolygok mindig a leveleiden, tele van energiával, humorral. De a kézfogás jól esett :wink:
Tényleg jó hírek, véred, is szíved is van na meg fejed egyszerre mik derülhetnek még ki rólad? Mondjuk néhány ölet: tükrözésnnél is minden ok lesz, és pár hét múlva, Enikő, Lukács a pocidban. Szerintem 2 babóca legyen elég, majd a kistesó lehet Csanád, kb 1 év múlva. Jól leosztottam a lapjaitokat? :D

Na csók mindenkinek!
bbilona

Ilona! Köszi :lol:
Ugye te a BMC-be jársz? Írnál róla, hogy mennyire vagy megelégedve velük? Mivel a Nyírőnek vége, és egyébként sem voltam a dokival megbékélve, valószínű a BMC-be mennék át. Persze lehet, hogy már nem lesz rá szükség :lol: :lol:

Lombikra tényleg sokat kell várni, de ismerek olyat, aki rajta van a várakozólistán, és közben csinálják az inszemeket! Így legalább gyorsabban megy az idő!

Zel! Teszt nem lesz (ha kibírom, de elég jól szoktam, mert addig legalább reménykedek), de lesz vérvétel, ami már biztos eredményt fog mutatni pénteken. Már tényleg nem kell sokat várni!

Kép
domo

Csajszikák!

Reméllem hiányoztam,ti nekem nagyon!
Őrömmel látom,hogy sok új tag csatlakozott hozzánk másik topikból.
Tudjátok addig nem akartam jönni amíg nincsennek jó híreim.
De közben mindenkit nyomon követek mi történik vele.

Sapé! :D
neked ezerrel megy a drukk!!

Zel! :D
Csajok én tudom,hogy egy nagyon erős vagány csaj!
Mikor lessz a beavatkozás? :D :D

bbilona! :D
Te ugye most fogssz tesztelni?

Kicsiboris! :D
Szerintem sem a méret a lényeg!

Magamról!!!

Szerdán volt egy kis műtétem,szombaton tudtam meg,hogy sikeresen eltávolították a cisztát.Ma voltam kaáliba,jövö hónaptól indúl a lombik.Még vár rám ,és a páromra egy pár vizsgálat.Aids,hepatitis ...stb.05.02-án kell mennem vérvételre,és ha jók lessznek a hormon eredményeim akkor felírják az injekciókat. Reméllem minden rendben lessz.Drukkoljatok értem!!!
Én is értetek.Röviden ennyi történt velem!! :D :D :D :D
m. reni

Ilonkám,
nekem azárt jobb, mert itt nem kell várni a lombikra, rajtunk múlik mikor vágunk bele. Csak győzzük kifizetni...

Zel,
tudom én, hogy nem lógok ki a sorból. :wink: Éppen most csörrent meg a mobilom és bele is nyilalt a hasam, erre "csak" férjuram volt....
Mikor kezditek a lombikot? (Bocsi, ha írtad, de le vagyok kicsit maradva... :oops: )
katata

Ilona!

Okés! Megegyeztünk!

Domo! Ha nem teszt, hát vérvétel. Az tényleg biztosabb! Akkor péntekig szorítunk, aztán örülünk!
Én nem akarok több inszemet csinálni. A srácok 7 %-a ép teljesen, és a mozgásuk sem az igazi. erre nem igazán látom értelmét. Viszont bekattanhatok még annyira, hogy nyáron mégis megyünk. Most a nem-re hajlok, de ki tudja!

A BMC-re én is kíváncsi vagyok!

Most már tényleg eldőlök!

Kép
Kép
Kép
zel

domo, én elégedett vagyok, azt hallottam innen onna, hogy ez a legjobb hely, sajnos nem tapasztalatból beszélek. Kedvesek, de sokan vagyunk, órákat kell várni, főleg a hétfő a necces. Én még hálapénzt senkinek sem adtam, de nem érzem hogy számítana bármit is. Az orvosom a keresztnevemen szólít és igazán kedves velem. Szóval pozitív, kivéve azt a 2 esetet amikor majdnem én zártam a rendelőt, mert elkeveredett a kartonom,de ez nem csoda sok ember sok munka.
Én a Szűcs Zoltánhoz járok, de voltam már az Újvárinál, Zekénél, Wiegandtnál csak jót tudok mondani.

Megint jó hosszú lettem :)
bbilona

Reni,
akkor hajrá neked is a lombikhoz!! :wink:
katata

Még mégsem fekszek... Jaaaaj szegény fejem! Már lehet, hogy kettő is van.

Katata! Hol nem kell várni? Én is oda akarok menni! Már beszinteltünk annyira, hogy nem számít a pénz. Vagyis számít, de megoldjuk.. Még csak most van beszélős szakaszban a lombikunk. Jövő héten tudok csak a pécsi dokival egyeztetni, de ott szept-okt hónapokig be van már táblázva.

Reni! Köszi! Drukk ezerrel!

És most tényleg....

Kép
Kép
Kép
zel

m.reni, nálatok is felpörögtek az eseméynek, május kettő már itt topog az ajtóban. Szorítunk naná, arra mindig számíthatsz.
Ja igen és ha nincs jó híred, vagy semmilyen híred van akkor is gyere, csacsogni (tudod ahogy a csajok szokták :) )
Azért nem tetszik ez nekem, mindenki átvált lassan lombikra :?

katata, igen a pénz beszél, magánklinikán lehet itt sem kellene várni, már ha van ilyen.

ugye zel, mi aztán tudjuk a frankót :)
bbilona

Sziasztok!
Pénteken költözünk, így tuti nem fogok sűrűn jönni egy darabig.
Sajna a cg-m 3110, így szigorú pihire vagyok ítélve, újból szednem kell a Diaphylint amitől rosszul voltam... Ezzel befektetnek mindenkit, dea férjemre és a költözésre való tekintettel nem fektetett be, de a lelkemre kötötte a pihenést. Megyke is. Ha valami lesz, majd jelentkezem, vagy üzenek.

moni

kicsiboris:
több tüszőcskéd is van? Ne törődj azzal, hogy mekkorák, fő, hogy vannak! Az, meg, ha több, csak még jobb! Nekem egyetlen egy volt, akkor azért paráztam, erre tessék! :)

moni:
valószínűleg nem olvasod, de mi is az a cg? Jobb is, ha nem tudom meg, akkor legalább tudom, hogy pihizel! Már nincs sok hátra!

Kép
Kép
Kép
mágnes

csajszikák!

Mindenkinek köszi a drukkot!!

Tudjátok azért ,még nem merem beleélni magam teljesen,tudjátok egy kicsit pesszimista vagyok! :oops:

zel!
gyere debrecenbe! Itt rögtön mehetssz lombikra!!!!!

katata!
ti most hol tartottok?
m. reni

moni, pihengss, most ez az első, mi várunk, hogy jelentkezz persze jó hírekkel, de most csak lazíts :lol:

reni, szuppper,húúhaaa hamarosan új projekt, klassz, én is nagyon szorítok neked :lol: :lol: és köszi a megnyugtatást.. :lol:

zelem, hát ez jó sok idő tényleg, de te annyira jól bírod, de tényleg itt mindenkinek te vagy az 'anyukája úgyhogy légyszike ne légy türelmetlen, most már újból sínen vagytok szerintem a siker már kapuban van,,,jójó persze én beszélek aztán alig várom a 21. napi hormi vérvételemet, hogy normális volt -e a tüszőrepim :P :lol:
és hát én is beállnék abba a sorba :lol: :lol: hisztis tyúk lettem.hihihihihihihi viszont a párom teéjesen feldobódott az eredménye miatt :oops: :oops: :oops:

ilona és mindenki, azért olyan jó lenne ha nem jutnánk a lombikig...
kicsiboris

Sziasztok!

Csak úgy zajlik itt az élet!!! Most jöttem meg én is a kaáliból. A menszim tegnap megjött, ma hüvelyi UH volt. Holnaptól jöhet a gonal 75 egységgel. Képzeljétek, 37360ft volt a 450- es. Szörnyű. Kérdeztem a dokim, hogy ne jelentkezzünk be már a debreceni kaáliba? Erre mondta, hogy már csak babonából se. HÁTHA! Én már semmire nem számítok ettől az egytől. A gyerekeknek meg is mondtam, hogy évvégéig már én leszek a matek tanáruk.
Domo, üdv köztünk! Reméljük hamarosan zebrásodsz!
Ilonám: benned bíztam. Te bíztattál engem állandóan. Megyek, puszi mindenkinek!
kabócabobár

jajajaj, kabóca, én biztatlak továbbra is. Nézd csak meg mágnest a 9. sikerült neki. Hol vagyunk mi még attól? Ne add fel, vagy így vagy úgy de lesz gyerek, ha nem hát berendezkedünk arra is az ember nagyon erős. Sokan sokkal nagyobb szörnyűségeken mennek keresztül, jaj nem szabad ebbe belebolondulni. Ne hagyd magad! Veled vagyunk, szurkolunk. A gyógyszer állati drága, elég ebből a Gonal bigyóból 450, v. kell még?

Bocsi hogy ezt írom, de a matektanár az egy kicsit mumus, azért biztosan örültek a gyerkőcök (én személy szerint matek-fizika szakos ofőt fogtam ki az általánosban, kőkemény nő volt, de nekem bejött).

Az meg hogy ki lesz a matek tanáruk év végéig, azt csak a Jóisten tudja. Mert itt van pl. odry spontán babája lesz.

Kicsit el lehet keseredni, de nagyon nem szabad, tudod jól annyi szép dolog van ami felvidíthatja az embert, csak pozitívan (tudom bagoly mondja).
Egy finom vacsi, vagy egy különleges ital, egy szép növény, egy könyv? Kényeztesd magad egy kicsit, az segít!
bbilona

Kabóca, köszi a jókívánságot! Hányadik inszemed lesz most?

Ilona! a várakozás a Nyírőben is megvolt, két óra alatt nem úsztam meg. Nekem a Wiegandt doktort ajánlották már, és örülök, hogy te sem írsz róla negatívat.

A gyógyszerek tényleg borzalmas drágák, én azért is sajnálom az inszemeket, mert mire a lombikhoz jutunk, már nem lesz pénzünk rá. Persze az lenne a jó, ha arra már nem lenne szükség...

Kép
domo

Reni,
most vagyok ciklus végén. Már a 23. naptól minden reggel injekció. Majd ha megjön, akkor este is kell injekció és május 7-10-kor lesz a lombik. Ti mikor mentek?
katata

Na itt a tábla,nem hiszem, hogy teljesen napra kész... :oops:

Kép
katata

Hát nem hívtak a rendelőből, szóval nem úszom meg a lombikot.... :roll:
katata

Sziasztok!

Ilonám: félre értettél. Egyáltalán nem vagyok most elkettyenve. Sőt!!! Amúgy agrármérnök tanár vagyok, és most végzem a matek szakot. Kémiát, földrajzot és régebben biológiát tanítottam eddig. Az élet tényleg szép, és mi még szebbé tehetjük.
Kata: úgy néz ki, hogy nekem a következő inszem jövő hét csüt-péntek tájékán lesz, majd később még tájékoztatlak és utána a lombikrók is.
Reni: mit tudsz a debreceni kaáliról? Egyből lombik? Az igen. Remélem akkor még nekünk is összejön a nyáron.

Pusszancs
kabócabobár

katata! :D
05.02.án kell mennem vérvételre+uhra.
Ha minden rendeben ,akkor írják a stimókat.!

Kabócabógár!
Debreceni kaáli intézet!
nagyon jó hely!
Az én dokim Dr.Tándor Zoltán.juniúsban lessz 1éve hogy oda járok.
Miken estem át eddig:Laporoskópia,3hónap gnrh,3sikertelen inszem,múlthét szerdén egy kis műtét.Szteróid kezelés stb......
A férjem katonái kimagasolóan jó minőségüek!/ ezt a doki mondta/
Nekem mindkét petevezetőm járható,de mot jön a de ! EndómetríózisII ,Sajnos nagyon hamar kiújúló förtelmes betegség.
A doki nagyon kedves,és az Intézetben mindenki!
Nekem már mindenki kapásból tudja nevem!
m. reni

Katata!

Én már alig várom a lombikot,és hogy szúrkáljam magam!
És remélhetőleg sikerül, és két bébit kapnék vissza !!!!
szuperl enne!!!!!!!!!!!!!!!!!
m. reni

Sziasztok!
Szombaton kezdem a szurikat 5-én kell mennem uh-ra és ott kiderül majd hogy mikor lesz a punkció.
Vendég

Reni,
Drukkolok hogy másodikán minden rendben legyen biztos vagyok benne hogy az a nap szerencsét fog neked hozni :wink:

Kata,
Milyen vérvétel volt? Teljes vérkép?
Vendég

Panda,
gondolom, mert 3 kémcsőnyit levettek. Sok vérvétel lesz most már, folyamatosan a punkcióig. Nagyon figyelnek!!! 8)
katata

Panda,
nem szeretnél bekerülni a táblába? :?:
katata

Reni!

De jó! Minden rendben lesz. Miért is ne lenne?!

Az az igazság, hogy konkrétan az ország másik végében lakunk. De ha kellene, akár Debrecenig mennénk a babáért. Majd meglátjuk.

Panda! Neked meg már el is kezdődött! Szombat mindjárt itt van! Hurrá!
Élnék ajánlatoddal, küldöm a címem, és majd léccike írd meg, mivel tartozom a filmért!

Kicsibé! Ez tündéri! Mindenkinek az anyukája! Köszönöm. Csak tudod, hasonlóan hozzád, én is évek óta várok. Vártam a páromra legtöbbet. Aztán a többi gond. A drágám eleinte nagyon félt a gyerekvállalástól. De hát férfi a szentem. Ők ezt biztosan máshogy élik meg. Mindig tudott valami olyan indokot felhozni, hogy miért kellene még várni a babázással. Tulajdonképpen igaza is volt, csak azt nem számoltuk bele, hogy mikor végre tényleg minden biztosított, hogy szépen felnevelhessük, akkor valami más akadály fog utunkba állni. És ezért vagyok türelmetlen. Már túl régóta várok. Túl soknak tűnik az a négy hónap. Visszafelé pikk-pakk, de ha még ezen a végén vagyok?! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

Kata,
Nekem is holnap kell vérvételre mennem teljes vérkép májfunkció,vércsoport, meg egy csomó izé, HIV és Hepatitis szűrés.
Adatok: 2005 május óta próbálkozunk 22 éves vagyok Kaáliba járok(Bp) volt 3 inszemem ez az első lombikom. Gyermek még nincs. Köszönöm :D
Vendég

no kabóca, akkor tényleg jól félreértettelek, de legalább összeszedtem magam egy kicsit.
Jó lehet tanárnak lenni, érdekes szakokat tanítasz. Na szóval sorry, mindenesetre a következő héten szorítok. Remélem ezzel nem kavarodtam el nagyon :)
bbilona

zel értem. és hasonlóan érzem ezt a dolgot. nálunk a kedvesem mostanában azt rebesgette, hogy az ő eredménye miatt nem fog összejönni...és lám-lám, nem rajta múlik :lol: a férfiak tényleg teljesen máshogy gondolják, a párom fél attól, hogy nagy teher lesz nekünk, nem vagyunk elég érettek a babához...de hát akkor várhatnánk amíg nyugdíjasok leszünk...

reni, akkor hamarosan felgyorsul az életed, hajjjrrrá :!: :!:

kabóca, akkor te is hamar belekerülsz ismét a sűrűjébe, mindjárt inszem :P :P

kata, erős légy most :lol: :lol: az is nagy dolog, hogy ilyen gyorsan történnek a dolgok, szorítok :lol:

panda, akkor most már hamarosan célegyenesbe is kerülsz :lol:
kicsiboris

Sziasztok!

Kicsibé! Nálunk a párom nem az érettségen aggódott, hanem biztos körülményeket akart teremteni. Persze gondolom a felelősség is meghatározó náluk. Mondom, férfiak!!! :lol:

Hát csajok a a tegnapival ellentétben gyéren vagyunk ma! Habár én eddig be sem tudtam lépni...

Szóval, csak köszönni jöttem. Vasárnapig nem leszek. A párom tanulmányi szabin van és gondoltuk ellógunk vissza a tópartra.

Addig is legyetek jók! Gondolok majd rátok, hiányozni fogtok. Írjatok sokat, és ezer drukk mindenkiért!!!!!

Pusszantás:

Kép
Kép
Kép
zel

Én sem tudtam bejelentkezni,már órák óta. :twisted:

Kapott már valaki Decapeptylt?
katata

Na betudtam végre lépni. Lecsapoltak 5 üvegcse vérrel.

Kata,
A Kaális topicban ha van kérdésed szurival kapcsolatban segítenek a lányok nagyon rendesek!

Kicsiboris,
Igen én nagyon hiszek benne hogy ez most sikerülni fog :D
Küldök én is neked babatapikat+++
Vendég

Sziasztok! :D

Konkrétan olyan mérges voltam,mert nem tudtam belépni a babanetre.Délután meg egy kicsit elszúndítottam.
Most ébrettem fel a durmolásból.
Én délelőtt voltam a férejcskémmel a ánsz-nél ahol vettek tőllem vért,és hepa hív meg egy csómó szürést.
Konkrétan megint eldúranntótták a bal kezemen a vénamat,
Megint egy bénát fogtunk ki.
Ugyhogy nagy nehezen a jobból sikerült venni.
Mondjuk egy kicsit mérges lettem,mert az ünnepek miatt csúszni fognak a vizsgálattal.Ami viszont jó hogy csak 10.600ft ot fizettem
ma megyek a házi dokihoz,akitől kérek beualót a hív szűrésre.és ingyenes lessz.

zel! :D
Az én párom egy kjicsit szerintem el van fáradva.bár nem mondja,de érzem.
Egy kicsit velem is ingerült,bár lehet csak a munka .Hiszen tudom,hogy jó ember.
én is úgy sajnálom a ,hogy a világ másik végén vagy,
Tényleg nem jössz vasárnapig???

Pandácska! :D
Az igen veled is felgyórsúltak a dolgok.

katata! :D
emlékszel,hogy régen beszéltük hogy egyikünk sem hitt az inszemben.Most,hogy jön majd a lombik én nagyon hiszek ám benne! Remélem te is!Én nagyon szerteném ha ikrek lenne.
Reméllem most odafent valaki meghallja a kérésem.

Boris !
hajrá!!!!!!!!!!!!!!!
m. reni

kata, én kaptam az inszem előtt, tüszőrepi injekcióként.
nekem köldök alá adták (bőr alá), ott hamarabb felszívódik.
ha ajánlhatom ne add be magadnak mert eléggé fájdalmas, égő-feszítő érzés. nekem a dokim aszisztensője adta be.

zele, de jó nektek, éniselakaroktűnniegyhétre :lol: :lol: :lol:
jó pihenést, legyetek jók (??) persze csak ha tudtok, és hajrá a halacskákra :lol: :lol: aztán várunk vissza :lol: :lol: Kép

Kép
kicsiboris

Reni,
én is ikrekben reménykedem! 8)

Boris,
én ezt kapom minden reggel, és most már én adom be magamnak, nekem a combomba kell.
Igazából azért kérdeztem, mert mintha valahol azt olvastam volna, hogy ha ezt kapja valaki, akkor nem jön meg... De nekem meg ezt rendelte a doki. :roll:

Panda,
nem találom a Kaális topikot. :oops: Asszem fáradt vagyok kissé. Tudnál ide tenni egy linket?
katata

Vendég

kata, akkor én másra gondolok, te ezt tüszőérlelésre kapod?
mert én tüszőrepire...akkor nem is értem..
kicsiboris

Boris,
arra kapom, h visszafogja a petefészkek működését, hogy aztán egyszerre induljanak be, és sokan persze.
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?