Sziasztok!
Ilyen meleget........
Pár szót rólunk aztán reagálok
Szerdára végre sikerült pisit vinnem a dokihoz,kicentrifugálta,azt mondta,hogy minden rendben vele,semmi baja Vikinek.
Azóta néha még előfordul büdi pisi,néha fájlalja a punciját....
hogy mitől azt nem tudom?
Ma voltunk bent az Önkormányzatnál,Vikinek sikerült elintézni a bölcsit
Fáj a szívem,hogy be kell adnom....olyan jó lett volna még otthon tölteni ezt az 1 évet,de a gyes is kevés,és elég jó állás ajánlatot kaptam......itt a dózsakerti Sparban.
Sokat gondolkodtam rajta,hogy megéri-e,hogy inkább a munkát választom,Vikit meg beadom bölcsibe.
Aztán arra gondoltam,hogy mi lenne,ha most visszamondom az ajánlatot,és ősszel eltesznek mondjuk lakásunktól távol lévő Sparba,kevesebb pénzért,akkor duplán járnék rosszul......
De nézzük a jó oldalát,közösségbe fog járni Viki,lesznek barátai....kár,hogy nem jár ide Virág is
,megtanul egy kicsit önnállóbb lenni.....most ezzel vígasztalom magamat
Az Önkormányzattól jövő hét vége felé kézhez kapom a határozatot,addig megérkezik a munkáltatói igazolásunk is és elmegyünk megbeszélni a továbbiakat a bölcsibe.
Röviden ennyi történt velünk.
Gangi
köszönjük szépen a vendéglátást,jól éreztük magunkat!
Tavaszi fáradság van rajtad vagy valmai mástól vagy fáradékonyabb mostanában?
Ági
szerintem se adjad már tovább az orrcseppeket!
Itt a jóidő,legyetek sokat kint a napon az jobban használ mint bármi más.
Megfogadom a tanácsodat és ha a tünetek nem múlnak el szerdáig akkor reggeli pisit megpróbálok levinni a dokihoz.
Amúgy találtam a babaszoba oldalon egy csajt aki varr babaruhákat,tök olcsón,azért nem hívtam fel az untesódat
,ugye nem haragszol?
Zsanka
én ha Vikinek hőemelkedése volt nem adtam neki rögtön lázcsillapítót,hagytam hadd dolgozzon a szervezete egy kicsit,de ez csak egy vélemény volt
Cs-s utáni 4 óra alvás????Az igen!!!!!!!!!!
Ha még olvasol,nagyon jó pihit nektek az elkövetkezendő 4 napra!!!!!!!Képeket kérünk majd az előnyaralásotokról!
Angika
Vikinek néha ammóniaszagú a vizelete és a punciját fájlalta ezért vittem dokihoz.
A dobozokból el akarom készíteni amiket a keddi klubban láttam
Ha lesz fényképezőnk akkor teszek majd fel képet róla.
Hugi
Virágnak nagyon bolodog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!
Többit majd holnap du.nálatok
Mindenkinek nagyon kellemes hosszú hétvégét kívánunk!!!!!!!!!
Sziasztok:Erika