Új privát üzeneted érkezett!

Lívia

Talán holnap már letudom vinni a Mátét, akkor beszélek az Orsival. Biztos megtudod nézni. Az a baj, hogy nemtom a telcsiszámát, hogy megbeszéld vele. Igyekszek elintézni, csak ez a bezártság.......

Zsani
Vendég

Sziasztok!

Edi:
Szegény Kata :cry: .Nincs már fűtés,kikapcsolták?Hu az eléggé gáz,mert holnaptól kis lehülést,meg szelet és esőt mondtak.Nincs villany radiátorotok?Mi vettünk annó anyuékhoz,amikor még ott laktunk és tök jó meleget ad.Na ilyenkor jó a mi lakásunk,mert én még estére Dorkánál feltekerem a fűtést,úgyis beteg szegényke,na meg a takaró nem marad rajta.Öszzegyűri és a kis feje melé teszi abba kapszkodik :lol: .Ha betakarom eg ymásik takaróval,akkor azt meg a fejére húzza,tehát inkább marad a fűtés :wink: Szájpenész?Hu az nagyon tud fájni,régen sógornőmnek volt még kiskorában,és emlékszik rá ,hogy az nagyon tud fájni :cry: Még jó hogy van tejcid,és szopizik.

Erika:
képzeld pont tegnap taliztam eg yismerősömmel,és az ő kislánya bölis volt,de kivette mert nem szokott be a kislánya.Azt nem tom melyil bölibe járatta ,de ha érdekel megkérdem tőle,hátha oda felveszik a Vikit.

Livi:
Na akkor nem informált félre a dokinő.Hát nem lesz beoltva dorka,mondjuk nem az én véremet örökölte,hanem az apjáét,még szerencse,mert engem imádnak a kullancsok,és a szúnyogok is sajna.Milyen az a kullancskiszedő?Hol lehet beszerezni?Jó hogy írtad hogy 24 óráig nincs gáz,csak utánna,na ezt sem tudtam. :oops:Nagyon durva,a játszós eset :x még jó hogy el tudtad kapni.Mondjuk pont attól félek mi lesz Dorkával az oviba,amit írtál.Hogy az ovónénik amikor kellenek sehol sincsenek...Dorkára meg ugye jobban kell figyelni,mint a többi gyerekre a veséje miatt.Pl:ne üljön le a hideg kőre,stb...,na erre bizots nem fognak külön odafigyelni.

Ági

Kép

Kép
ági01

Lívia!
Milyen fiatal vagy :wink: hova jártál suliba, 1993-ban kezdtél?

Ági!
Szerencse tud szopni Kata, és szerencse már "csak" az orcája belső felén van a szájpenész és nem olyan durva. Amikor kenegetem fültisztító pálcikával élvezni, remélem akkor vagy nem fáj neki, vagy csak picit :?
Kiváncsi leszek holnap mit mond a doki.

De a védőnőmmel összefutottam ma és azt mondta a nem evésre, hogy kétségbeejtő...nem elég idegeskedni amúgy is és akkor még ez is, semmi biztatás...

na mentem pihenni, mert 2 órát sétáltunk és fáj a lábam...
Edit/Edi78

Kép
Kép
edi78

Jó a kedvem, teli a poci répával (még a régi szép időkben...)
Kép
Mizu? :D
Kép
az új etetőszékemben (amit még nem nagyon használtunk)
Kép

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Erika,
tényleg gáz a bölis téma. Milyen bosszantó lehet! Én úgy hallottam az egyik csajtól a babaklubban, hogy muszály bevenni a gyerkőcöt, ha vissza kell menned dolgozni. Vagy nem?
De lehet, hogy ez így "jobb". Nem ijedtél meg hogy ilyen hirtelen be kell adni bölibe a Vikit? Én biztosan bepánikoltam volna az idő rövidsége miatt.
Fényképezőben nekünk Fuji Finepix van - régen is az volt- nagyon szeretjük, szuper képeket csinál igaz a Zolinak kell általában beállítania, ő nagyon profi, szeret ezzel foglalkozni.

Edi,
kitartás a betegségetekhez. Reméljük hamarosan meggyógyul a Kata. Nagyon nagyot nőtt, aranyos nagyon. Már régen láttunk róla képet :).
Ti nem voltatok hétvégén a Tavaszköszöntő bálon? Anyukád állítólag várt minket, de a Máté megijedt a nagy tömegtől így nem tudtunk bemenni. Zoli volt megint a hangosító. :)
Itt a naci:
Kép
Akkor is vigyorogtam mikor lefényképeztem, gondolhatod kb 40 cm az egész. :D :D :D Kíváncsi leszek rá hogyan néz ki benne. :)

Ági,
a Máté haját első alkalommal - kb1 éve - géppel nyírtuk, azóta ollóval és fésűvel. Általában az egyik barátnőm vágja neki, nem én. Én egyszer próbáltam a pajeszát, mert az megmaradt, de már akkor is nagyon sírt. Szegénykém :(
A kocsiba meg szerintem érdemes beszereltetni egyedi indításgátlót, azzal bizti nem tudják elvinni a szemetek.. :roll:

Velün minden rendben, a Matyimnak egyszerre jön 4 őrlőfoga, de nem nyűgös, csak néha eltűnik az ökle a szájában. :) Amúgy nagyon jó kedvű, a legújabb szava a "duda" amit általában üvöltözik az utcán :) :) he-he.
Legújabb projektunk a bicózás. Beszereztünk gyerekülést és sisakot, egyenlőre Apa megy csak vele, mert én félek egy kicsit. 1x voltam vele, de annyira imbolyog ha pld kinyúl oldalra, hogy nagyon kell figyelni. De a kismanó nagyon szereti így muszály lesz megtanulnom minél előbb.

Néhány képecske rólunk:
Apával útra készen
Kép

A Papáéknál gengszerkedtem
Kép

Kép

eldugulam

tényleg nem talizunk a jövő héten a csóni tónál?

jó éjt
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Zsanka!
nem voltunk a bálom, eszembe sem jutott :oops: Katát nem akartam volna egyedül hagyni, vele meg elmenni ilyen helyre...
Tényleg besz@rás milyen jól néz ki ez a fürdőnaci, nagyon menő :lol:
Máté meg haláli jól néz ki a kannával, baseball sapiban, kantárral :lol:

Ági!
Központi fűtésünk van és szerintem már a jó időre való tekintettel elzárták...ha most 2napig hideg van, de a 3.nap meleg, akkor sem kapcs.vissza, csak ha az átlaghőmérséklet nem tudom mennyi...Ha annyira hideg lenne legalább lenne indokom magam mellé venni a nagyágyba Katát :wink:

Edit/Edi78

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Most csak egy gyors déli alvásnál leszek bővebben. Jövőhéten szerda délelött gondoltam ezt a fajátékos dolgot ki mit szól hozzá???? 10 óra magasságában

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Az új anyukák,hogy eltűntek :cry:
Nikxx,Juca,Vicus mi van veletek????????

Gangi nekünk okés a jövő szerda délelött 9-től is akár.
Meddig lenne 1-2 órás a bemutató?

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok

Nagy a hallgatás mostanában.Mondjuk jó idő van odakinn.

Gangi
Nekünk is jó a jövő hét szerda.Kérdésem lenne,hogy ha van ismerősöm akit érdekelne azis jöhet?
Hogy állsz a vezetéssel?Szilvivel mizu?

Na mentem jók legyetek üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Tényleg sehol senki???

Dorka sajna nem akar gyógyulni.Tegnap levittem a dokinénihez,és azt mondta hogy ödémás az orra.Annyira be van durranva,dugulva a nózija hogy egyátalán nem kap rajta levegőt :cry: Adtam neki többféle orrcseppet ,de semmi javulás.Porszívózás után sem kap abszolut e.Inni tök nem tud,enni is csak keveset.Ja és ahogy vizsgálta a torkát,utánna nézem hogy véres a gyerek szájánál :shock: ,kérdem ez miért van ?Erre hogy biztos a vizsgálat során megsérült :x Utánna jó sokáig nem is tudott enni sem,biztos tök fájt neki.Mondjuk amúgyis csak pépeset eszik meg.

Edi:
Kata hogy van?Ő javulgat már?

Zsanett:
Mi is gondolkzunk a gyerekülésen.Hol lehet kapni és mennyiért?Ja meg a bicóssapit is hol és mennyi?Nagyon édi Máté a képeken.Arra gondoltam hogy azzal mennénk le a jubiparki játszóra(mármint bicóval).Csak én is félek tőle hogy mennyire biztonságos.Ja és nincs nagyon a gyerek feje az ember hátsójában?Mert pl.ma láttam eg ynőt aki a gyerekét bicón szálította,hát szegény gyerek nem sokat látott a nő fenekén kívül...

Mentem,szép napot mindnekinek,
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Most épp unatkozok,Dorka még alszik,gondoltam boldogítalak titeket pár képpel :D
Kép
kis csinibaba
Kép
Kép

Ennyi,
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Hát nem sikerült tegnap délben jönni, szerintem észrevettétek :lol:
Lívi!
Nem gond jöjjön csak nyugodtan aki akar, szerintem nem gond. Sőt arra is gondoltam, hogy 2x csinálok szóval aki beteg vagy épp nem jó neki az időpont legyen módja máskor jönni.

Szilvivel sajna még nincs semmi vannak fájásai de elég rendszertelenül :( Habár nekem az is furcsa volt hogy adtak nekik oxitocint (nem tudom hogy így kell e írni) csak kicsit hogy megnézzék hogy reagál rá ?????? ez nekem elég magas, ha azt akarják hogy szüljenek miért nem adnak rendes adagot, miért csak kicsit???? ha meg nem akarják hogy szüljön akkor minek oxitocin? hogy ne legyen annyira jó??? Nem értem nah mindegy.

Szóval akkor csajok, jövőhét szerda 25-e 10 óra nálunk tali aki nem tudná hol lakunk Turul u. 11. 1/2. ez Bánhidai ltp-n van a kórház melletti újépítésű ház, az Álom Kézimunkabolt melletti lépcsőház.

Jogsival jól állok ha minden igaz május 7-ei héten vizsgázok forgalomból, szóval lassan csavizhatunk máshol is Lackóval sőt a szöllősi bababuliba is el tudunk menni és ha van esetleg aki elég bátor el is visszük :lol:

Mivel olyan rég raktam fel képeket így néhány:
Kép MI?????
Kép Egy kis vacsi
Kép húsvéti csokigyűjtés
Kép Papaaaaaaaaaa

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk...
Ági!
Köszi, Kata jobban van, bár voltam vele 3x dokinál, mert köhögött még mindig és vissza kellett vinnem. Kapott megint vmi sz@rt, és a doki azt mondta jővő héten is látni akarja...Kevesebbet köhög és nem hurutos, de még taknyos. Nem folyik ki, hanem belül hallani, hogy szörcsög, hörög.
Sajnálom, hogy Dorka nincs jobban. Tudom, hogy min. folyadékot kell innia Dorkának, ezt most, hogy oldjátok meg, hogy meglegyen a mennyiség?

Mi nem tudunk menni a fajáték bemutatóra több ok miatt (Kata kiszámíthatlanul kel, eszik, meg babakocsit nem tudnám ott hova tenni). Megkérek vkit, aki tud fényképezne 1-2játékot? Engem ami érdekelne: montesszori, huzogatós állatka stb. Köszönöm.

Edit/Edi78

Kép
Kép
edi78

Edi!
a babakocsidat berakom addig a mi tárolónkba, a mienkét meg a garázsba úgyse használjuk már, szóval a babakocsis dolog megoldva, ha a többi miatt tudsz jönni szívesen várunk, olyan jó lenne egy kicsit megdajkálni Katát olyan nagy már a Lackó :)
de persze fényképezni is fogok 1000rel

Ági!
Most olvastam igazán vissza, tényleg hogy oldjátok meg hogy az adagot megigya? A sérvműtét már folyamatban van csak a Heim Pálba kell mennünk mert ott műtik :( vagy :) nem is tudom

Puszi minden betegnek!
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok,

Sajnos mi a héten még mindig nem tudtunk menni sehova (közösségbe), mert Réka még mindig taknyos és köhög. Volt kint a dokinő, antibio-t nem kapott szerencsére, de a kull. elleni oltást így nem adta be. Már igazán meggyógyulhatnánk: Húsvét előtt 4 nappal kezdtük orrfolyással, ami azóta is van és köhögés főleg éjjel. Rolcsi is köhécsel még mindig, és én is és reggel sokat folyik az orrom.

Ti sem voltatok a CSS-ben??? Nem látok képeket...

Angi, jövő szerdán mi bizti nem megyünk, mert akkorra van időpontunk Bp-en egy gyermekneurológusnál Rékával.
Dokinőnk kicsit aggódik, hogy "csak" a maga módján fejlődget Réka és nem ugrásszerűen. Egyébként bútorokba kapaszkodva lépked már végre!!! A helyi gyermekneurológus dokinő aki a Rehabban van, nem aggódik, szerinte a nyálzás is a fogzás miatt lehet, stb... Hát... inkább lássák többen...
Ivás: nekem akkor isznak többet ha vmi finom (felnőtt ízleléssel is) italt adok (jó kis cukros igaz, de csak átmenetileg).

Erika,
szomorú amit írsz, mi is hasonlóan jártunk annó bölit illetően, és aztán nekem még kacifántosabban alakult. Májusban Roli 1 éves volt, visszahívtak dolgozni, sehova nem tudtuk beadni bölibe, majd beirattam szeptembertől. Akkor szóltam, hogy mennék esetleg most már dolgozni, de az ügyvezető közölte, hogy amikor szükség volt rám én "cserbenhagytam" a céget, most már be kellett tölteniük az állást jelenleg nincs hely, na ekkor vállaltuk Rékát és mondtuk vissza a bölit. Egyébként azelőtt tűzbe tettem volna a kezem a cégért és azért hogy visszamehetek ide, azóta több kollaganőm visszament szülésről 1-1,5 év otthonlét után. Egyébként rendesek voltak, mert voltam szabin és betegszabin (úgymond visszavéve gyedről), hogy a köv. gyed amit a Rékára kérek ismét magas legyen. Nemrég szóltak, hogy van egy beszerzői állás is, de hát ez olyan, hogy reggel 7-kor elmegyek otthonról és este 7-re hazaérek. Ezt 2 gyerek, háztartás mellett nem vállalom. Betegségkor is nagyikkal kellene megoldani. Maradok 3 évig itthon, utána meg majd meglátjuk.
Remélem te is szerncsés leszel és jó szívvel fogadnak majd újra.

A többi kis betegnek (többek között Katának) jobbulást kívánok!!!
Szép hétvégét! (bár sokaknak csak 1 nap lesz)
Andrásom ma nem dolgozik és megyünk motorozni!!!!
Roli már tegnap este óta menni akar a Dédihez, de csak nemsokára visszük, nagyon várja. Réka anyóséknál lesz, ők is várják már Rékát!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Móni,

Nekem szerettem volna még írni: Örülök, hogy jól vagy és nagyon aranyos Dóri, ahogy várja már a kistesót!

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Ági,
nagyon tündéri a Dorka abban a szemüvegben!!! Tied? Milyen retrós :D :D
Gyerekülést az interneten vettem, de már asszem az Isparban van leárazva 5990-re, én is ennyiért vettem. A sisakot a Plusban 1790ért, de azóta több helyen is láttam. A múltkor pld a kistescoban is volt. Még csomagtartót kellett venni az volt asszem 1200 ft. Éppen meséltem az Anginak a CSS-ben hogy voltam vele szerdán bicózni a csóni tó körül, nagyon tetszett mindkettőnknek. A lábam egy kicsit megfájdult mire hazaértünk, a Zoli jól ki is röhögött. :) A Máté is aranyos volt nem nagyon mocorgott :).
Én csak ajánlani tudom. Én azért vettem hogy a Málatira tudjunk bicóval menni :) :).
A Dorkának mielőbbi jobbulást!!!! Próbálj neki párologtatni esténként eukaliptusz illóolajat, az tisztítja az orrát. A fürdővízbe is szuper. Szegénykém jól elkapta ezt a nyavaját.

Edi, Cirmike
a Katának és a Rékának is jobbulást kívánunk! Ráadásul most van hideg is otthon, milyen szerencsétlen dolog. Mi is itthon majd megfagyunk, szegény Mátét lassan űrhajósba öltöztetem esténként :shock: :D.
Gratulálunk a Rékának a menéshez! Nagyon ügyes szerintem. Még jó hogy mindenki mást mond, igaz? Biztos minden rendben van vele.

Gangi,
mi is megyünk szerdán, de hamar eljövünk, mert megyünk 18 hós oltásra. Számíthatsz ránk. Vigyünk valamit?

létem
jó hétvégét
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Edi:
Dorka is ugyanígy van sajna.Köhög be van rekedve,és nem folyik az orra ,de nagyon be van dugulva még mindig.Este lefekvés elött minidg benézek hozzá és láttam hogy cumivaka a szájában alszik és az orrán veszi a levegőt.Tök megörültem neki hoyg na gyógyulgat,de reggelre megint tök bedugult az orra.De már csak 3*porszszívózom neki.

Gangi:
Mi is nagyon szivesen mennkénk a talira,de hát nem hoszem hogy addigra rendbe jön.Már amúgy is tök rég láttam kis gengsztered 8) Tényleg Lackó miket mond már,gondolom ő már nagyon sokmindent.Már egész kis korátol mondogat dolgokat.Dorka sz@rik beszélni.Csak ugat ha kutyát lát,és ha éhes akkor mondja hogy mamam,és megy a székéhez :lol: Tényleg ti már biliztek?Miért a Heim Pálba műtik végül is?Mikor lesz szegénykének?

Cirmike:
Na akkor ti is elkaptátok rendesen.Nálunk is végig ment az egész családon kezdtem én azt a Dorka majd az anyu és most a Balázs taknyolódik.Remélem nem kezdjük előröl az egészet.Kiváncsi vagyok mit fognak mondani Pesten Rékáról.

Angika:
na mi volt ma veled?? :?: Sokszor gondoltunk rád :lol: Hogy mennt a énekelés??? :?

Dorka ivás problémáját úgy tom megoldani,hogy a kedvencét adom neki a Kubut imádja.Ha nem issza azt sem akkor megpróbálom neki pohárból adni mintha én innám,és arra egyből lecsap egy kicsit.Úgy kortyolgat hogy amívan levegője addig iszik utánna vesz eg ynagy levegőt és újra.Levest adok neki azt is megeszi,és a tápszer mait szerencsére meg tud inni az is sok folyadék.Bár kevesebbet iszik,mint kéne de csak nem lesz baja...

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Kicsit rólunk aztán reagálok :lol:
Vikinek is jött az orrából a váladék,meg szerdán a délutáni alvás után elkezdett ugatva szárazon köhögni,majd bokákolt utána :cry:
1 órával később mentünk vásárolni és aboltban jött rá a köhögési inger,mint aki fullad.
Ugatva köhögöt,bokákolt,már tiszta vörös volt a feje szegénykémnek,közben meg sírt,mondta anyu,segíts!,megijedtünk mindannyian :cry:
Aztán adtam neki egy kis teát,utána már jobban lett szerencsére.
Éjjel velünk aludt,sokat köhögött.
Csüt-ön levittem orvoshoz,meghallagatta a mellkasát-hátát,majd bekukucskált nagyjából a szájába és azt mondta a doki,hogy semmi baja :shock:
Bioparox orrspray-t kaptunk náthára semmi mást.
Mivel doki szerint semmi baja nincs ,ezért elmentünk a CS-S-be aznap.
Ma reggel a pisije nagyon büdi volt :cry: olyan ammóniás szagú mint a szalalkálinak :cry:
Védőnő szerint ez több mindentől lehet,sok fehérjét evett,keveset ivott.....de ezek egyik sem.
Ha hétfőig nem múlik el akkor megint orvos :evil:
Remélem,hogy semmi baj!
Vikinek kezd kibújni az alsó kettő utolsó rágófoga,sokszor kéri,hogy ujjammal masszírozzam az ínyét,mert viszket neki.
Röviden ennyi rólunk :lol:

Vkhajni
mi újság veletek,jól vagytok?
Rég jártál nálunk....... :evil:

Ági
nagggyon édes Dorka a képeken,ez a szemüveg........ :lol: :P
Gógyúljatok meg mielőbb!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Neked mint szakértőnek mi a véleményed Viki pisijéről,kell izgulnom????????

Gangi
milyen nagyfiú már Lackó!!!!!!!
Jó ötlet volt a talicskába gyűjteni a nyuszi ajándékait :lol:
Lehet rögtön is vásárolni vagy meg kell rendelni először a fajátékokat?
Olyan árban lesznek kb mint a fakopáncsban?Csak ha nem titok :P amúgy szerdáig csak kibírom valahogy és nme lesz lukas az oldalam :wink:

Cirmike,Ediű
ti is siessetek minnél előbb meggyógyulni!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angika
milyen éneklésről írt Ági?Csak nem egy sztár van köztünk és még csak nem is dicsekedtél vele? :lol:

Lrita
nagyon boldog születésnapot kívánunk Attinak!!!!!!!!!!

Szép hétvégét mindenkinek,sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Zsani:
Köszi a bicósüléssel kapcs. infókat,még át kell rágnom magam rajta.jó lenne csak félek tőle eléggé.Sógórnőmet is kérdeztem ők a tesómmal nagy bicós profik,és hát ők sem nagyon ajánlották,mivel vagyon kell egyensúlyózni végig,egyet gondol a gyerek azt megmozdul és kell tartani nagyon.Na meg ha borulunk....
Ja és neeem az enyém a napszemüveg :lol: 8) Anyóstól kapta Dorka Polaroid,egész jó kis szemüveg,csak még picit nagyocska :wink:

Erika:
Hát sajna,mit pisi szakértő :cry: ,szerintem amíg nem lázas nem étvágytalan nem látnád rajta hogy vannak fájdalmai,sokat fogdosná a derekát ilyesmi,addig nem kell aggódnod.Ha meg akarsz teljesen nyugodni,és miért nem akarnál,akkor csináld azt hogy pisiltesd Vikit (ha van otthon kémcsöved)abba,de ha nincs akkor egy nagyon jól elmostott pohárba,ami persze átlátszó és vizsgáld meg a pisijét.Közép sugár legyen az lényeg.Ha szép áttetsző kicsit fehéres színű,akkor nem kell aggódnod az teljesen okés,de ha olyan kis izék úsznak benne,ronda színű,sötét sárga vagy barnás véreses,nem olyan folyékony kicsit gennyes,akkor mindenképp vidd el orvoshoz,akár ügyeletre is,mert ha felfázott és vesemedence gyuszija van,akkor minden nap számít,mert roncsolódhat a vese.Ha gyulladás van akkor kórház(attól függ mennyire előrehaladott)ha nem akkor antibigyó,ja és utánna nagyon -nagyon sokáig hordhatod te is vesegondora Vikit,aszem 1-2 évig.Ezt onnan tudtm,hog yvolt eg ykislány a kórházban amikor mi ,neki semmi baja nem volt a veséjének és mégis úgy kezelték,mint a Dokrát,infúzió,uh,stb,és a mai napig találkozunk velük a vesegondin és ez már szeptemberben volt...De ne aggódja,biztos semmi komoly,az amúgy tényleg lehet hogy a kajától másszagú a pisije.Bár én soha nem fogoma a Dorkának elfelejteni azt a sagot :cry: ammónia szag volt és a színe is más volt :cry: .
Írj,hogy mi van Vikivel!

Szép hétvégét mindnekinek!

Angika nagyon eltüntél,mi volt Pesten :?: :?: :?:

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági!
Köszi a drukkolást :lol: :D Megtette a hatását! Alkalmasnak ítéltek! :lol: :wink: Nem Pesten,hanem Györben voltunk! Elég ices volt! Kezdtük a tesivel. Ott futkosni kellett,gimnasztikázni,labdázni, stb. Aztán beszédalkalmasságin felolvasni kellett egy szöveget. Ott azt mondta afickó,hogy néha nem artikulálok rendesen,ezért erre figyeljek oda. Éneken meg aegy ari fiatal csajszi volt. KIcsit beszélgettünk a gyerekekröl,mert neki is van egy aztán énekeltem 1kicsit . Úgy ondolta ezt elég is :) Mosat már csak iztgulok,hogy felvegyenek!
Dorka ,hogy van! Eszik,iszik már?

Erika!
Nem vagyok sajnos egy zenei östehetség!Alkalmassági vizsgán voltam és ott kellett énekelni :lol:

Megek megnézem, Julis,mert még mindig alszik! :roll:
angika

Sziasztok!

Szeretném összeírni ki várható a talira/partyra :) kérlek jelezzetek aki tuti jön.
Szerintem semmit nem kell hoznotok, teljesen felesleges az hogy jöttök nekem épp elég :)

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok

Gangi
Akkor mi tutira mennénk.smerősömet elfelejtettem megkérdezni,de szerintem jönnek ők is.

Amúgy nálunk pár nap kicsit gázos volt.Timinek jön az alsó 2. foga.Ami másnál már tök hamar kibújuk.Na hát a 4 rágót azt meg sem érezte,ezzel meg úgy szenved pláne éjszaka hogy nagyon.De úgy látom holnapra áttörés lesz.De akkor még ott van a párja,kb 2 hét múlva. No meg 3 hét múlva vizsgaidőszak.Tiszta para vagyok.Még semmiből nem tudok semmit.Nagyon gáz. Én már leírtam magam,de majd meglátjuk. Általában ha az ember a legrosszabra számít akkor annál csak jobb lehet. Reméljük most is bejön.

Erika
Láttam tök jó Hello Kitty-s pólokat itt dózsakertben.Egyből ti jutottatok eszembe.Én elég jónak találom,bár az árát nem néztem meg.

Most mentem.Jó éjt Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Lívia
aranyos vagy,hogy ránk gondoltál,de Vikinek eléggé tele van a szekrénye,így nem valószínű,hogy őszig ruhát veszek neki :lol:

Gangi
mi tuti megyünk,lehet,hogy 2 anyuka jön még velem gyerekestűl,de nem 100%.
Holnap du megírom a pontos létszámot :lol:

cseriviola

Sziasztok!

Angi-Gangi,
úgy néz ki mi is ott leszünk!!!!!

csak ennyi... :)
pussz
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Na pótlom a lemaradásom. :lol: (végre ideültem, erre a hülye babanet nem engedett be)

Kata úgy néz ki meggyógyult (remélem). Tegnap voltunk negyedszerre a dokinál, de most tök fura, de teli volt a rendelő. Eddig tök üres volt. Szájpenésze még van, kenni kell. Vmikor elfogadja vmikor sír. Most az összes műanyag játékát amiket rágcsál, szeretném fertőtleníteni.
Hozzátápit újra kap, több kevesebb sikerrel. Ált. főziből 60g-ot eszik, többet eddig nem sikerült neki adni. Ma finom vegyeszöldséget kapott, ami ízlik neki talán jobban, mint a husis kaják + adtam neki sütőtök-alma levet. Sütőtököt is szereti. Holnap vmi husis kaját kap, doki azt mondta minden nap kapjon húst. Adtam Katának tejpépet is, abból 60-70g-ot evett, de ami kicsit folyékonyabb azt tálból szereti kiszürcsölni :shock:

Angi!
Köszi a felajánlást a babakocsival kapcs. de nem tudunk menni. Hosszú hétvégére Sopronba megyünk és nagymamám holnap tud valószínűleg jönni meglátogatni minket. Reggel szokott és most remélem marad kora délutánig és együtt megyünk sétálni. Többi napon meg mind van progi délelőttre. Fényképezzetek :wink:
Egy kis vacsi kép nem semmi Lackóról :lol: mennyi kolbászt evett, vagy csak a poén kedvéért vette a kezébe?

Ági!
Dorka nagyon édes azzal a hatalmas napszemüveggel :wink:
Szerencse Katának nem volt vészes a nózija, mert nem volt bedugulva, szívta magának vissza, meg néha én kézi szívóval, de nagyon nem tetszett neki. Napközben sem folyt neki, csak ha hason aludt. Nekem az nem tetszett, hogy hörgött :shock: Néha még köhög, de ez száraz köhögés és valszeg a hideg lakás miatt.

Cirmike!
Gyors jobbulást Nektek! Mit értenek az alatt, hogy „ a maga módján fejlődik?”

Erika!
Nagyon rossz lehetett szegény Vikinek ez a köhögés. Régebben nekem is volt ilyen, hogy tök száraz volt a torkom és rámjött, akárhol voltam, be kellett nyúlnom a torkomat megkaparni. Durva de ez volt. És ha ittam akkor jobb lett. Reméljük nem kell újra dokihoz mennetek.

Angika!
Gratulálok, hogy alkalmasnak ítéltek :lol: Miket kellett énekelni?

Edit/Edi78

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Gangi:
Sajna mi nem tudunk menni,Dorka már javulgat,de így semmiképp nem akarom közösségbe vinni.Pedig nagyon szívesen menntünk volna :cry: ,olyan rég találkoztunk már veletek is meg a többiekkel is...

Erika:
Viki akkor már jól van,huh.Pisijét is gondolom rendben találod.

Na most ennyi telik tőlem,ma nagyon punnyadt vagyok.

Ági

Kép

Kép
ági01

Oké csajok akkor csak olyanok jönnek akik már voltak nálunk szóval tudjátok hová kell jönni várunk titeket nagy szeretettel. A többiek ne búslakodjanak, ha bejön a dolog csinálok még máskor is ilyet akkor jöhettek Ti is :)
Képeket persze csinálok! (meg gondolom Erika is :lol: )

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Nekünk nincs már fényképezőgépünk tönkrement :cry:
Viki gondoskodott róla :?
Majd májusban veszünk valami jót,addig meg majdcsak kibírom valahogyan azt a pár hetet :lol:
Így a többiekre marad a képkészítés :lol:

Ági
ma próbálkoztunk a pisi mintagyűjtéssel,de sikertelenül :cry:
Viszont ma már nem volt ammóniaszagú a pisije,és nem is fájlalta a punciját,szerintem ha holnap sikerül mintát vennem akkor elviszem dokihoz,ha meg nem akkor nem próbálkozok többet.

cseriviola

Sziasztok!

Hát nem sikerült képet készíteni utána jutott eszembe :( az volt a gond amit mondtam is a csajnak hogy eléggé nagy gyerekeknek való, de gondoltam az övé 9 hónapos csak el tudja dönteni, hogy mi kellhet nekünk. Mindegy, én jól éreztem magam és remélem a többiek is! Állítólag lesz olyan ami kisebbeknek való, mondtam neki hogy ha lesz akkor is szívesen tartok ilyen összejövetelt legalább lesz ok a babatalira :)
Nah megyek pihizni mostanában sokkal fáradtabb vagyok mint eddig :( kihasználom amíg Lackó is durmol!

Puszi mindenkinek
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Gangi,
köszönjük a meghívást, jól éreztük magunkat. Kár hogy olyan nagyobbaknak való játékok voltak, majd legközelebb..

Ma voltunk 18 hós oltáson, Máté pityergett egy kicsit, aztán már minden OK volt. Azt mondták gyönyörű gyerek... csak úgy feszítettem :D . Aztán 16,7kg volt, ruhástól. Ezen jót nevettünk. Délután már nyomta a motort ezerrel, alig tudtam utolérni. Ráadásul a büdös kölök már tudja az utat a Gelato-hoz tölcsérért, odagurul, leparkol és bemegy.. :) Agyam eldobom :)

Erika,
sikerült a pisi délután?

Képzeljétek nekem ma délután megjött, több mint 2 év után... meglepődtem rendesen, de várható volt, mert csökkentettem a szopizásokat...

Azt szeretném még, hogy segítsetek elpasszolni az autósülésünket, 0-18kg ig jó, sötétkék macis, állítható háttámlájú, fejszűkítővel. 8e ért gondolom de alkuképes. Ha tudtok valakit aki ilyesmit keres, akkor szóljatok! köszi

Holnap tali a CSS-ben! Gyertek!

puszi
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Még ezt akartam közzétenni, akit esetleg érdekel:

Ebben a cikkben olyan festékek recepjét olvashatod, amelyek nem okoznak gondot, ha a baba szájába kerülnek.

Lisztes festék:
• 1 csésze liszt
• 1 és 1/4 csésze forró víz
• 1 és 1/4 csésze hideg víz
• két evőkanál só
• ételszínezék
Keverjük simára a lisztet, a sót és a hideg vizet egy tálban. Adjuk hozzá a forró vizet, és főzzük addig, amíg a massza sűrű nem lesz. Várjuk meg, míg kihűl, adjuk hozzá az ételszínezéket. Fedett edényben a hűtőszerkényben tároljuk.

Joghurtos festék:
• natúr joghurt
• ételszínezék
A kívánt szín eléréséig keverjük a hozzávalókat és már lehet is festeni! A joghurt helyett használhatunk vanília pudingot is.

Arcfesték:
• 1 evőkanál zsiradék
• 2 evőkanál kukoricakeményítő
• ételszínezék
Keverjük a hozzávalókat simára. Az arcra szivaccsal vagy az ujjainkkal vihetjük fel. Vízzel és szappannal lemosható.

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Dorka már alakul.Már tud az orrán levegőt venni,de még mindig szürcsög,és eléggé sokszor veszi még a száján a levegőt.
A Ti baóitok is sokat veszik a aszájukon a levegőt?Persze nem akkor aimkor futnak..
Azt mondta a dokinő hogy felváltva adjam neki a nasivin meg az ő látala felírt orrcseppet,heti váltásban.De már nem kell neki porszívózni ,én már nem szívesen adnám neki már 1 hónapja kap,és úgy tom hogy egy idő után immus lesz akkor rá :? Szerintetek?

Erika:
Fájlalta a nuniját is?Ajaj,az már eléggé rosz jel is.Ma sikerült pisimintát venni Vikitől?Ja és a reggeli a mérvadó igazán az első pisi,és ha le akarod vinni a dokinénihez,és csak pár órára rá tud fogadni,addig mindenképp tedd hűtőbe,mert a melegen nagyon gyorsan szaporodnak a bacik.Nehogy a semmből legyen baj.Látod most azért egy kicsit átérzed a helyzetem,mármint pisi ügyben,képzeld nekem minden hónapban kell Dorkával szenvednem.És ugye arra is figyelni kell hogy jól le legyen mosva ott neki,mert ha nincs akkor is sok bacit mutathat ki.Volt hogy másfél órát álltam felette a pelenkázón és lestem mikor pisil már :roll: Nem kis feladat eg yekkora gyereket hanyatt fekve tartani ennyi ideig :wink: Szerdán megyünk megint,sztem minden okés vele ,demajd meglátjuk.

Zsani:
Tegnap volt nálunk megint közgyűlés,szerencsére verekedés nélkül :D ,és most új képviselőnk van a Mester Kft-től valaki,na a lényeg hogy az új közös költség most 4600ft 56m2-re.Nem sok ez egy kicsit?1000ft a kuka,és ebb van benne a lakásbiztosítás is.Én ezt tök feleslegesnek tartom,mert sztem mindnekinek van külön lakásbiztosítása,mert ugye nem mindenki uyganarra köti,pl lehet valaki az aranyára is köt stb...Nálatok is van ilyen hogy a közös költségben van még a lakásbizt. is?Nálatok mennyi a közös költs. 56m2-re?
16 kiló felett van Máté :?: :roll: Az igen :lol: :D :wink: Hát igen aki szép az szép,azok a szép kék szemek... :P 8) Ettől az oltástól ugye nem lázasodhat be,meg semmi baja nincs,nem is kell borogatni?

Angika:
Holnapi nap sajna nem jó a sétire,de majd jövőhéten bepotóljuk :wink: De ha esetleg holnap úgy mentek sétizni,hogy 11 után akkor mi a tizes mögötti játszón leszünk egy kicsit,leugrunk.Szombaton jönnek ha minden igaz anyóspajtiék,és főznöm kell nekik :roll:

Tényleg tud valaki arról hogy szombaton mi lesz a csónitónál?

Pussszz Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági,
nálunk a 43m2 lakás kktge 3.700 az 51m2 pedig 4100Ft. Ezt márciustól emeltük 400ft-tal. A szemetet a közösből fizetjük az 160e / negyedév. Biztosításunk nincs. Elméletileg ezek arra szolgálnak, hogyha a házzal (ami közös) történik valami akkor annak a kárát fedezi, de lehet hogy a lakásokét is. Háát zavaros az ügy. Ha sok a közös ktg akkor miért szavaztátok meg?

Az oltástól lett egy kicsi hőemelkedése, de azt mondták adjak neki Germicid-et, így nem volt gond. Nem kellett neki borogatni. Délután ha megkérdezték tőle hogy hol szúrta meg a doktor néni, akkor mutogatta a combját :) :)

Ági, ég az arcom rendesen, de megadnád az uncsitesód számát sokadszorra, valahova felírtam de nem találom. Jövő héten kiugranék hozzá nyári nacikat varratni. bocsi, és köszi.

Szombaton nem tudom mi lesz a csónitónál, de már ott vannak a hinták. Bizti majális. :) állítólag jó idő lesz.

Ma voltunk a CSS-ben, jó volt, a MÁté utána 4 órát aludt :D úgy kellett felzörgetni 3/4 5kor. :)

mentem mert mindjárt elalszom.
jó éjt!
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

sziasztok!

Hüü,tiszta nyár van kint! Voltunk kint ebéd elött és rendesen leizzadtam míg kint voltunk. Julison is látszott,hogy melege van. Így még többet iszik mnit amúgy. :shock:

Tegnap voltunk Pesten! :lol: Februári babákkal találkoztunk! NAgyon jó volt! A vonatozást kicsit necces volt,mert Julcsi nem azaz 'egyhelybenülös' fajta. Így ott is rohangáltam utána és közben sürü elnézést kértem azoktól a kikre épp rálépett vagy ki akarta pakolni a táskáját stb. :lol: :D

Ági!
Jövö 7en már mindenképp kell sétálnunk! Vagy találkozni a játszón. Mostanság délután mindig a házunk mögötti játszóra megyünk homokozni,hintázni úgy 3-4órát! :)
A nasivint tényleg nem szabad sokáig adni. Asszem rá is van írva,hogy 1 vagy 2 hétig. De én bizti nem adnám már,ha nem kell szívogatni és kap rendesen levegöt.
Mi voltunk ma pont a játszón és ti nem voltatok ott :( ;)
Kitartást anyóspajtihoz :wink: :lol:

Zsani!
Na akkor vége a jó világnak!! :) ;) De így már készülhettek esetleg a kistesóhoz :lol: :wink: :lol:
Máté nagyon ügyi! Biztos mindig a pocija húzza a gelatoba:)
Milyen volt a CSS?

Edi!
Köszi :oops: Egy -két népdalt : Pál,kata,Pétert meg a Cifra palotát énekeltem :)

Erika!
Mi volt Vikivel? Lemaradtam kicsit :oops:
Már akartam kérdezni,hogy mit csináltál a dobozokból?

További szép napot és hosszú 7végét mindenkinke!
Mi holnap rövidített Gerecsézünk (holnap lesz a Gerecse50) Julcsival :)

Ja még néhány képecske :lol:

pancsis Kép
Így szereti Emesét Kép Kép

Boti szülinapján:
Kép Látom megszomjaztál :) Kép gyere adok neked inni :)
Kép Kép
angika

Sziasztok!

Ilyen meleget........
Pár szót rólunk aztán reagálok :lol:
Szerdára végre sikerült pisit vinnem a dokihoz,kicentrifugálta,azt mondta,hogy minden rendben vele,semmi baja Vikinek.
Azóta néha még előfordul büdi pisi,néha fájlalja a punciját....
hogy mitől azt nem tudom? :roll:

Ma voltunk bent az Önkormányzatnál,Vikinek sikerült elintézni a bölcsit :lol: :cry: :evil:
Fáj a szívem,hogy be kell adnom....olyan jó lett volna még otthon tölteni ezt az 1 évet,de a gyes is kevés,és elég jó állás ajánlatot kaptam......itt a dózsakerti Sparban.
Sokat gondolkodtam rajta,hogy megéri-e,hogy inkább a munkát választom,Vikit meg beadom bölcsibe.
Aztán arra gondoltam,hogy mi lenne,ha most visszamondom az ajánlatot,és ősszel eltesznek mondjuk lakásunktól távol lévő Sparba,kevesebb pénzért,akkor duplán járnék rosszul......
De nézzük a jó oldalát,közösségbe fog járni Viki,lesznek barátai....kár,hogy nem jár ide Virág is :cry: ,megtanul egy kicsit önnállóbb lenni.....most ezzel vígasztalom magamat :wink:
Az Önkormányzattól jövő hét vége felé kézhez kapom a határozatot,addig megérkezik a munkáltatói igazolásunk is és elmegyünk megbeszélni a továbbiakat a bölcsibe.
Röviden ennyi történt velünk.

Gangi
köszönjük szépen a vendéglátást,jól éreztük magunkat!
Tavaszi fáradság van rajtad vagy valmai mástól vagy fáradékonyabb mostanában? :P :wink: :wink:

Ági
szerintem se adjad már tovább az orrcseppeket!
Itt a jóidő,legyetek sokat kint a napon az jobban használ mint bármi más.
Megfogadom a tanácsodat és ha a tünetek nem múlnak el szerdáig akkor reggeli pisit megpróbálok levinni a dokihoz.
Amúgy találtam a babaszoba oldalon egy csajt aki varr babaruhákat,tök olcsón,azért nem hívtam fel az untesódat :oops: ,ugye nem haragszol?

Zsanka
én ha Vikinek hőemelkedése volt nem adtam neki rögtön lázcsillapítót,hagytam hadd dolgozzon a szervezete egy kicsit,de ez csak egy vélemény volt :roll:
Cs-s utáni 4 óra alvás????Az igen!!!!!!!!!! :lol:
Ha még olvasol,nagyon jó pihit nektek az elkövetkezendő 4 napra!!!!!!!Képeket kérünk majd az előnyaralásotokról! :lol:

Angika
Vikinek néha ammóniaszagú a vizelete és a punciját fájlalta ezért vittem dokihoz.
A dobozokból el akarom készíteni amiket a keddi klubban láttam :lol:
Ha lesz fényképezőnk akkor teszek majd fel képet róla.

Hugi
Virágnak nagyon bolodog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!
Többit majd holnap du.nálatok :wink:

Mindenkinek nagyon kellemes hosszú hétvégét kívánunk!!!!!!!!!
Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Zsani:
Akkor nem i solyan gáz a közöskltg...rég volt,igaz 3600és ebb volt takarítás,is,most meg ugye 4600 lett.Hát a többség dönt ugyebár,én nem voltam a gyűlésen,csak a férjem,az meg nem lázadozik szinte semmin :? Mondjuk nekem az is furi hogy minek kell a ságvári suliban bérleni egy termet a gyűlésre,miért nem lehet a lépiben vag yhog yjó idő van kinnt megbeszélni a dolgokat.Amíg mi dózsakertben laktunk nekünkmindig a lépiben volt az összejövetel...
Köszi az infót a holnapi napról,sztem ha anyós nem kever be akkor mi megyünk.

Angika:
Ja sajna nem tudtunk lemenni,mert nem végeztem időben a főzéssel :oops: Dorka 9-kor kelt ,és amíg ő nem kel fel nem szivesen csinálok semmit,mert meghalja hogy zörgök és egyből fennt van.Na ja jövőhéten már kell talizni vagy sétizni vagy homokozni :lol: Nem adom már nekiaz orrcseppet,hanem néha befújom tengervizzel azt ennyi.Bár még nem kap rendesen az orrán levegőt.Jövőhéten azttom hogy szerdán kell vinnem a vesegondira Dorkát,de délután lenézhetünk a játszóra,úgyis arrafelé megyünk haza.
Tegnap délelöt meg délután is a tizes meleti játszón voltunk.Délután már eléggé sokan voltak inkább nagyobb gyerekek.Képzeld ott fociztak bennt,és az egyik fejbe rúgta Dorkát labdával.Szegényke úgy megilyedt és persze sírt is.A gyerek anyja rá sem szólt a gyerekére,én szóltam a gyerekre hogy óvatosabban már :twisted: Az anyja persze ott trécselt a többi nővel.Úgyhogy oda nem megyünk ha sok nagy gyerek van,mert ahoz tök pici a játszó,és ők persze nem figyelik a kisebbeket.

Erika:
Vikivel mi van????

Na mentem,szép napot mindenkinek,
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági
egymás után írtunk,így nem írnám le mégegyszer ugyanazt a Vikiről :lol:

CSAJOK!
A napokban megérdeklődtem,hogy a fakopáncs fajáték áruházból lehet-e potai úton rendelni.
A tulaj azt írta vissza,hogy lehet és 30 kg.ig 1800 ft lenne a postaköltség.
Ha lenne még pár anyuka akiket érdekelne a dolog,de nem tudnak felmenni érte Pestre akkor társulhatnánk,így már megérné szerintem....
Itt nézegessetek:
http://www.fakopancs.com/

Félreértések elkerülése végett én ne Gangi bemutatója ellen szeretném ezt felajánlani!!!!!!!

cseriviola

Sziasztok!

Zsanka!
Jó súlyban van Máté! :lol: Hányadikon laktok? Felmegy magától a lépcsőn? De gondolom 1 évesen is nehéz volt cipelni, én a Kata majdnem 9kilóját azért megérzem a harmadikig.
Nem semmi Máté: leparkol és bemegy a Gelatoba…fagyit nem szokott kostolóba kapni? :D

Ági!
Kata vette a száján a levegőt, ha hason aludt és teli volt az orra. De nem jött ki a kaka, csak be volt dugulva, ha megfordítottam nem volt gond. Néha volt benne nagy kaka, azt nagy nehezen kiszedtem, attól volt néha dugulás. Örülök, hogy Dorka kezd rendbe jönni.

Angika!
Pál, kata..én is szoktam Katának énekelni, de amit nagyon szeret az a Megfogtam egy szúnyogot…
Nagyon aranyos Julcsi, a pancsis kép tetszik a legjobban, ahogyan hátranéz. Az etetőszékesnél meg mint egy porcelánbaba, olyan az arca szerintem.

Erika!
Örülök, hogy sikerült nagy nehezen a bölcsi. Szerintem így jobban jársz. Biztos nehéz lesz egy picit eleinte, de majd belejöttök. Én nem is akarok belegondolni mi lesz 1-2 év múlva…
Érdekel a FAJÁTÉK!!! Körülnézek és leírom engem mi érdekelne(van egy jó pár…)

Rólunk pár mondat: Kata szépen eszik, vagyis alakul a dolog. Gyümi 50-60g, ebéd 60g főzi + 30-40g gyümilé. Ma kapott tejpépet 100g-ot megevett (0,5adag). Mellette 7-8x szopi. Éjjel 1,2,3x kel fel, változó. Ma mindent kanállal evett. Volt pár nap amikor csak kiinni volt hajlandó a pohárból a gyümölcsöt vagy a tejpépet kiszürcsölte...Ez is nagyon változó.

4 napig nem leszek, megyünk Sopronba kikapcsolódni. Mkinek kellemes időtöltést és pihenést!

Pusz: Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Látom mindenki élvezi a jó időt és a hosszú hétvégét :lol:
Pár album Virág szülinapjáról és a győri állatkertről:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=26297

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=26299

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=26300

Puszi:Erika

cseriviola

Sziasztok

Boldog szülinapot a Virágnak.
Nagyon helyesek a lányok a képeken.Ők már nagyon össze vannak szokva látszik. És a torta is nagyon szép volt.Ügyi voltál megint Erika. :D

Rólunk röviden annyi hogy Timinek ismét jön egyszerre 4 foga amiből egy már áttört,de eléggé szenved velük.Ráadásul alul elől jönnek így még sokszor az evésnél is sír szegény.Ráadásul kapott kismotort amivel jól elesett,beütötte nagyon az állát,majdnem mentünk vele a kórházba is.De hál istennek(remélhetőleg) nincs nagy gond,csak gondolom a fogjövetellel együtt még rosszabb lehetett neki.

Üdv mindenkinek jó majálist
Lívia

Kép
slivia

Kép Timi gyakorol...

Kép
slivia

Sziasztok!

Jöttem még egy kicsit :lol:

Edi
oké,akkor majd várom a listát a fajátékokról :lol:
cseriviola@citromail.hu
Nem lehet,hogy Katának a foga jön és ezért ivott pár napig mindent kanalazás helyett?
Majd kérünk élmény beszámolót Sopronról :lol:

Lívia
nagyon tuti a kép Timiről!!!!!!!!!!
Az ülés új,most kapta?
Köszi a torta dícséretet :P
Szegény Timi,minden öszejött most neki :cry: Jobbulást a bibisnek!
Kened valamivel a fogát?Homeós fájdalomcsillapító golyókat nme próbáltad?Vagy panadol babyt?

Angika
a dobozokból lesz ceruzatartó,filctolltartó.
Az egyik doboz már készen van csipeszesjátékként üzemel,az azt jelenti,hogy a csipeszekre ragasztottam különböző színű pöttyöket,de persze a csipesz színétől igen eltérően,és ugyanígy a doboz tetejére körbe ugyanazokat a pöttyöket.
Aztán a gyereknek úgy kell össze párosítani,hogy ne a csipesz színét figyelje,hanem a pöttyöket :lol: ű
Remélem világos volt :lol: lesz kép is róla,amint pont azt játszuk.

Képek mostanában:
Kép
Kép Kép
Kedvenc képem jelenleg :wink:
Kép
Kép Kép
Bújócskáznak a csajok :lol:
Kép
Kép
Kép
Nyuszilány :D
Kép
Csipeszesjáték/Angika!!!!!!!!/
Kép
Kép
Viki anyukáméknál homokozik
Kép
Tornászlány :lol:
Kép
Segítek papának :lol:
Kép

Puszi:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Erika!
Köszi a képet szemléltetöül :)! :wink: Pont így képzeltem a leírtak a lapján :lol: :wink:
Nagyon aranyyosak a lányok együtt. Tényleg látszik,hogy már jól összeszoktak!

Hugi!
Virágnak sok boldogságot kívánunk mi is szülinapja alkalmából!!!!!!!!!!! Kép

Lívi!
Szegény Timi! Akkor összejött neki minden. Drukkolunk ,hogy gyorsan bújjanak a fogacskák!

Mi most értünk haza Somlóról! Szokás szerint nagyon jól érezte magát Julcsi. Nem is akart ebéd után aludni,így most aludt el nemrég. Kíváncsi vagyok medddig akar majd szundizni,

Jaj,képzeljétek van a babaszobán albumjáték! (Erika láttam Viki albumát az elözöbe :)) 7végén sorsoltak nyerteseket és a topicból ahova írni szoktam ketten is nyertek! És ráadásul a födíjat (egy csúszdát) A szoba egyik kislánya nyerte! Tök jó! Remélem a következön nekünk is lesz ilyen szerencsénk! Próbáljátok meg Ti is ,ha vna kedvetek;hátha!

Továbi jó pihit,majálist! :)
angika

Sziasztok Csajok!

Csak egy villámgyors bejelentkezés!

Köszönjük szépen Virág szülinapi köszöntéseit a nevében is!
Az enerzsi.kotra.hu oldalon találtok egy-két képet a szülinapi buliról, de majd teszek fel olyat is, amit Erika csinált és a kiválóan finom, és nagyon mutatós tortáról is (persze ha nem felejtem el :lol: )

Rólunk csak annyit, hogy Virág keményen nyomja a bölcsit, nagyon jól megy neki, eddig nem nagyon voltak sírások, általában 11-kor kezd egy kicsit pityeregni, hiányolni, de szerintem csak azért, mert már álmos. Szépen eszik, de persze van, hogy meg sem kóstolja (pl. cukkinifőzelék). Nagyon aranyos a dadusunk, most kapunk egy újat, mert a másik lett az igazgatóhelyettes.
Szerdán kezdjük az ottalvást, remélem azzal sem lesz gond, mert 21-től megyek vissza dolgozni.

Remélem mindenki jól van és mindenkinek nagyon szép, sok-sok játszózással, pihenéssel teli napot kívánok (kívánnék magamnak is még egy-két hónapot, de sajnos már nem lehet :lol: ).
Ha lesz babatali, ami esetleg nem hétköznap délelőtt, akkor szívesen elmegyünk mi is, majd gondolom Erika úgyis tájékoztat bennünket :lol:

Sziasztok, Hugi

hugodugo

Hugi,
Örülök, hogy végül is Virág jól elvan a bölivel...
Boldog születésnapot kívánunk neki mi is!!!

Erika,
Örülök, hogy sikerül elintézni a bölit, bizti nem lesz rossz és tényleg a munkát is kell nézni (jó, hogy közel lesz és még persze ha így a pénz is több :lol: )

Remélem a kis betegek jobban vannak már...
Sajnos ugye mi Rékával a 3. hét makacs nátha után elkezdtük az antibiot (ez volt a múlt hét, amikor hőemelkedése és étvágytalansága is volt) jobban lett, de még köhög és orra továbbra is folyik (nem is tudom megszabadulunk e már ettől vmikor). Roli péntek délutánra hazahozott egy kötőhártya gyull. vírust is az oviból. Szerncsére hamar elcsíptem és cseppentettem, nem lett vészes, de Réka is elkapta már neki is kell cseppenteni... :roll: Annyira unom!!!!!

Ennek ellenére jól teltek a pihenőnapok!

Andrásom végre 1 év után felépítette a kerti sütőnket
Kép

Amíg a fiúk begyújtanak a grillhez, addig a csajok pihennek
Kép

Aztán meglátogattuk anyuékat a Balcsin, Siófokon is jártunk (erről nincs kép)

Tegnap pedig a bécsi ismerőseinket látogattuk meg, a Práter mellett laknak, ott is majális volt
A nagy óriáskerék után felültünk egy kicsire is
Kép

Roli ezen nagyon sírt
Kép

De ezeket élvezte
Kép
Kép

Szép napok voltak együtt apával!
Remélem mindenkinek jól teltek a napok!
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Kinek hogy telt a hosszú hétvége?
Nekünk jól telt,minden napra voltak programok.
Szo. du.Virág szülinapján voltunk,vas. de.állatkertben Győrben,hétfőn fürdeni Győrben.
Elvittem a fgépet hétfőn is magammal,de bent a fürdőben vettem észre,hogy kint maradt a kocsiban :evil:
Viki is nagyon élvezte a kirándulásokat,a legsikeresebb a fürdőzés volt :lol:
A bent nagy csúzdán kb.20-szor lecsúszott,annyira csípte :lol: persze apjával csúszott nem egyedül.
Tegnap meg anyuéknál voltunk kertvárosban.

Tiszta káosz van ma!!!!!
Hívott a főnököm,hogy hétfőn/7-én /már melóba kéne állnom :shock:
Erre mondom neki,hogy nem úgy volt,hogy 14-től elküld szabira?
Azt mondta,hogy nem biztos......
MOndtam neki,hogy Vikit kezdem beszoktatni valószínű,hogy már péntektől.......
Hát kíváncsi leszek,hogy mi lesz még ma.....hogy alakul a dolog?
Szerintem még ő sem tudja,hogy mit akar,mi legyen....egyik héten ezt mond a másikon azt....
Mindegy,majd lesz valahogyan!

Ezt a cikket találtam:
4xszex=7 gyermek :wink:
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=55364

Edit
3-szorosan NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK A 2 ÉVES NAGYFIAIDNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy vagytok?OLival mi újság?
Gondolom azért vagy ritkán gépnél mert egyre több idődet lefoglalják a fiúk és élvezitek a jóidőt.
Ha tudsz gyere!!!!!!!!

Angika
melyik topikban beszélgetsz még,itt a babaneten vagy máshol?
Látom most ti is 3 albummal indultatok :P
Csak győzétek versenyben tartani! :wink:

Cirmike
jobbulást nektek!!!!!!!!!!!
Nagyon jók a képek!!!!!!!!Tök szupi a kinti kemencétek!!!!!
Új frizurád van?Más a fazonja vagy csak a színe?
Csini lett :wink:

Többiek hol vagytok???????

Fajátékot szeretetne még valaki rendelni innen:
www.fakopancs.com
Ha együtt rendelünk,akkor megéri,elosztjuk a postaköltséget :wink:

További szép napot mindenkinek!

cseriviola

Sziasztok!

Zsani:
Még mielött elfeljetem,uncsitesóm telefonszáma:
0634-473-163 Végertné Nedermann Éva.

Ma voltunk vesegondin,szerencsére sikerült pisit kaparintanom Dorkától,egyenesen kémcsőbe :lol: .Pisije teljesen negatív,huh,de a torka még mindig piros,és tele van hólyaggal :cry: Gyógyszer nem kell rá,csak figyelgetni ...
Azt mondta a dokinéni,hogy ebből a vírusos nyavajából nagyon nehezen mennek ki a gyerekek,sajna.
Gondoltam ha már ott vagyunk elmegyünk a Máltaira,de zárva volt :roll: Nem tudja valaki mikor nyit?nem száltam ki a kocsiból megnézni,mi fél 10kor voltunk ott.

Cirmike:
Jobbulás a gyerkőcöknek.Tök megértelek hogy úg ylátod soha nem lesz már ennek vége :?: :shock: Dorka is már 4,hete nyüglődik...Mi is voltunk majálison,Dorka felült az apjával eg yhintára,olyan forog körbe-körbe,és persze kocsiba kelett beleülnie a kiscsajnak.Egész végig dudált,kormányozott,váltott,ja és integetni is volt ideje :wink: Csak akkor volt baj,amikor ki kelett szállni a kocsiból...

Hugi:
Kicsit ég a képem , :oops: ,de boldog szülinpaot Virágnak,így utólag is!!!!!!!!!Jók a képek nagyon,látszik a kiscsajokon hogy összeszoktak már.Melyik bölibe jár Virág?

Erika:
Hogy sikerült elintézni a bölcsit?Polgármesterin keresztül?Ha nem mész oda be akkor nem veszik fel?Ha meg bemeg yaz ember akkor meg igen?Kicsit furi ez nekem,mert ugye akkor ha fel tudják venni cska van hely... :roll: Virág tortáját komolyan te csináltad :?: Fuu nagyon komoly 8)

Livi:
Timi álla hogy van?Szegénykének hogy fájhatott+ még a fogai is...

Körkérdés:
Dorka már 6. napja nem akar inni.Neki meg ugye napi 1 litert meg kell..Hogy tudnám átverni hogy igyon?Már adtam neki minden félét ,sok verzióban,de semmi.Elfordítja a fejét és elkezd hisztizni hogy nem kell.Dokinő persze nem mondott semmi ötletet,csak annyit,hogy az a jobb ha nem iszik,és eszik rendesen,mint hogy nem eszik és rentgeteget iszik és pisil.Nem egészen értem az összefüggést :roll:

Na mentem vasalni,
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Mi is utólagosan is Boldog szülinapot kívánunk Virágnak és nagyon pompás, hogy jól megy a böli :)

Erika!
De buta vagy nem az én fajátékos bigyóm, megjegyzem énis a fakopáncsból vásároltam :lol: Én csak azért csináltam, hogy megnézzem milyen játékok, de én már a katalógus alapján is mondtam neki hogy ez inkább nagyobbaknak való, erre mondta hogy van kisebbeknek is gondoltam új katalógus lesz vagy ilyesmi. SZóval semmi nincs ha rendeltek a fakopáncsból, nekem most köszi nincs semmire szükségem/günk

Cirmike!
Tudom, hogy szedtek vitamint, csak fel szeretném rá hívni a figyelmedet hogy Lackó ugyanilyen beteges volt mint Réka és mi az Ökonet-es vitamint kezdtük el szedni és azóta (több mint 2 hónapja) az orrfolyásnál több nem volt. Persze előtte nem volt olyan hónap hogy valami ne jött volna (orrfolyás, láz, köhögés, hasmenés....) lehet érdemes lene más vitamint kipróbálni.
Nagoyn jó kis hinták voltak a majálison :) és persze a kerti sütő se akármi

Angika!
Majd nekünk is megmutizod ének tudásodat? Milyen suliba mész amihez ez is kellett? Óvónéni leszel? vagy tanítónéni???

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Az előbb kaptam e-mailt,hogy a CS-S-ben megint nincs fűtés,és aki megy holnap jól öltözzön fel!!!!!!!!!!!
Mi nem biztos,hogy oda eljutunk......

Ági
igen,az önkormányzat által sikerült elintézni a bölcsit,írtam nekik e-mailt és abban kifejtettem a véleméynemet erről az egész bölcsis/várólistás dologról,meg,hogy nekem sos kell egy bölcsihely.
Ezt a bizottsági ülésükön megvitatták,és így lett helyünk.
Nekem is olyan érthetetlen ez az aegész,mert akkor mégis van hely,ha intézkedik az ember,amúgy meg nincs? :roll:
A máltai játszó 10-18-ig van nyitva naponta.
Igen,én csináltam Virág tortáját :lol: :lol: :P
Dorka egyedül iszik vagy te adod neki az innivalót?
Én Vikinek vagy pohárba vagy sportkupakos flakonba teszek teát vagy vizet és odateszem a szobájába az asztalára,ha megszomjazik iszik.

cseriviola

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?