Sziasztok!
Túl vagyok a pisivételen
,az eredményt majd a doki kapja,de nem tudom,mikor...
A vicc az,hogy tegnap óta nincs büdi és reggelre már a pelus sem volt tele pisivel,hanem száraz volt,ahogy szokott...szl lehet,hogy a vizsgálattal elkéstünk és magától rendeződött a dolog???
Gondoltam már annyi mindenre,de enni sem evett mást,mint eddig,hogy attól lenne,tényleg nem tudom.Remélem,nem ismétlődik meg...
Amúgy a pisivétel meglepően gyorsan és könnyen sikerült
!
Kokusz
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!Most már nagyon izgulok!!!!Itt valami van
!És most a boszi beszél belőlem
!
A teszt simán lehettt korai,nem írtad,miylennel csináltad!
Angel
Na látod, ez a verzió így eszembe sem jutott
...pedig milyen egyértelmű
!Lehet,hogy vizsgaidőszak végére beállok száninak,ha már önkéntes alapon megy,mert szt be fogok golyózni
!
Junko
Pisi: foglalmam sincs,de tényleg.Nem vagyok egy parázós típus,szl hogy ez most mi volt és miért...
Vizsga eredmény elvileg holnap lesz,de gyakorlatilag ki tudja,mert az információ áramlás itt fertelmes
...Előző félévben olyan ember is volt,akinek "elhagyták" az egyik jegyét ,így újra kellett vizsgáznia...
Jó,nem?
Kineziológus:már régóta akarom írni,de mindeig elfelejtem
...barátnőm ját hozzá és neki nagyon sokat segített.Pedig ő sem hívő fajta,de eljutott odáig,hogy vmit tennie kell.Szl neki nagyon bejött,sok gondjától megszabadult és az ezekből fakadó testi problémáktól is
.Szl szt rosszat nem teszel
...bár gondolom ezt Te is tudod
!
Bonico
Ez a kép egy kicsit csalóka ám,mert műteremben készült
.Na azért valamennyire hasonlít rám
....
Hmmm...a kedves felvételis hölgy furin méregtett,amikor az eredményért mentem,de szólni nem szólt semmit...
Többiek?