Új privát üzeneted érkezett!

Angel ugyanmár ... semmi gond,, tök furi épp azon filóztam hogy itt már nem sokan vagyunk akik még nem vagyunk babásak vagy nincs még gyerkőc. Talán 3-an? A szánik :)
Gondolom, azért 3 nap nagyon sok a jóból.
kokusz

Kókusz,
igen, mi vagyunk a címben a "többiek"! Vagyishát a szánik! :mrgreen:

Hátha te most átnyergelsz! :wink:
angel37

Köszönjük a dícsérő szavakat!!![KépNagyon édesek vagytok!!

Angyalka
Gratula,hogy kibírtad a 3 napot!!!!!

Kokusz
Ez nagyon szép görbusz!!Mikor akarsz már tesztelni???????Nagyon sdrukkolok,és ezt küldöm:
Kép

Anyapoc
Remélem már túl vagy a vizsgán,és sikerült!Az etika nem is olyan gáz,bár abból nem tudom,hogyan vizsgázol????Mi mindig házidogát írtunk,esettanulmányt!
De itt egy hányós smile: Kép (legközelebbre jó lesz)

Hát csajok,most bajban vagyok,mert a többi hsz,amire reagálni akartam,az előző oldalon van,és nem tudom,mit is akartam még írni Kép :oops: :oops: :oops: :oops: Bocsánat!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Köszi a drukkokat,úgy tűnik,célba értek :).
Naná,hogy a legrosszabb sorban ültem,akik a nehezebb feladatot kapták,de némi segítséggel sikerült megoldani :).

Angel

3 nap...az jóóóó :wink:!
A többiek :).Hát akkor legyen Tizedes,meg a... ? :D Vagy esetleg írassuk át,hogy Hőmérősök babásai és a szánik? :lol: Na nem akarlak ám bántani Benneteket :roll:....lesz még olyan,hogy többiek már nem is lesznek :wink:!

Kokusz

Pocifájás,tudod,semmit nem jelent :).Hősd viszont igéretes :).Viszont nem tudom,hányadik napon vagy ... :roll:
Én is gyanakszom valamire a pisinél,de már az is megfordult a fejemben,hogy nem húgyuti,hanem esetleg vmi hüvelyi fertőzés...már ha nála lehet :shock: ...

Kriszti

Nem tudom,Ti milyen etikát tanultatok,ha orvosit,akkor azzal jobban jártatok .D!Mi rendes,filozófiai etikát tanultunk... :( És nem is abban az anyagban volt a gáz,amit a tanár leadott,az tanulható és normális mennyiség.De mellette megadott 3 könyvet,amiből egyenként 4 fejezetet el kellett olvasni.Hát mit ne mondjak...az olvasás még hagyján,de visszaadni... :shock: És naná,hogy azt kaptam pont,amelyik a legkevésbé volt érthető :twisted: .Az volt a feladat,hogy írjuk le,miket olvastunk benne fejezetenként.Na ehhez kellett egy kis segítség,volt egy kivonatom,amiben a lényeg benne volt és ahhoz adtam hozzá az olvasottakat :).Mert ugye fontos,hogy saját szavainkkal írjuk le... :roll:
Azért a tanárban volt annyi,hogy végig olvasgatott,így azt csináltunk,amit akartunk :D!lehet,hogy csak arra volt kíváncsi,ki az aki tényleg elolvasta és meg is értette? :roll:
Köszi a hányóst,jól jön majd a legközelebbire :D!

Na megyek,mert a fiam trónol ... :?

anyapoc

Helló Csajok!

Ma reggel pisiltem egy full negatívat ... a hőm viszont ma is 37,1. Rakok görbét. A hasam hol fáj hol nem fáj, legalább a hőm ment volna lejjebb akkor ... ki érti ezt megint?

Anyapoc, hát nem tudom hogy mi lehet ez Villőnél, szerintem hüvelyi nem valószínű .... még nagyon picurka. Valami baktérium lesz tuti. Remélem rendbehozzák utána hamar a kiscsajt. Ja amúgy ma 13. dpo.

Okr :) látod teszteltem .... pedig szerintem is tök jó a görbém ... de ha mégis megjön nem török le, pco-val 28 napos ciklus nagyon pöpec :)

Angel jaaaaaaaaaa tényleg :) mi vagyunk a többiek ....

Kép
kokusz

Hello!

Tegnap egesz nap nem volt netunk es a nap vegere mar tiszta dili voltam a babanet hianyatol! :lol:

Kokusz ez tenyleg nagyon biztato, megy a drukk!!!

Angyal: igaza van Anyapocnak, eljon majd az az ido amikor majd mindenki Ratok fog irigykedni mert Ti lesztek babasak es a Tobbiek mar mind megszultek! :D

Anyapoc: az irigykedessel kapcs, tuti nem fogsz majd ha arra gondolsz hany ev atalvatlan ejszaka var ram! :lol: :shock: Nyugodtam johetsz am bebiszitterkedni!!! :wink:
Gratula a vizsgahoz!!!

Voltam EKG-n de egyet sem ugrott a szivem a vizsgalat alatt, erre szamitottam, nehez ezt elcsipni de hallottam hogy van valami kutyu amit egesz nap hordani kell, na az kene nekem. Szerdan kell mennem a kardiologushoz az eredmennyel. Hetfon pedig a vedonohoz, juj de varom mar!!!
Tegnap mintha ereztem volna finom kis mocorgast a jobb oldalomon lent es mindig ugyanott, en meg vagyok gyozodve hogy az egyik babucit ereztem, szuper volt, meg akarok!!!

KépKép
KépKép
tontica

Kokusz: :cry: :evil: :cry: :evil: :cry: :cry: :evil: Oh, hogy az a mocskos .... !!! Szedtel valamit ebben a ciklusban?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica a metforminon kívűl semmit .... lehet csak holnap esik le a hőm aztán mensi .... :roll:
kokusz

Kokusz
Hihetetlen,hogy egy halvány csíkocskád sincs :evil: :evil: Azért még drukkolok,hogy pár nap múlva legyen.Lehet ez egy bujkálós baby! :lol:

Anyapoc
Ja,a filozófia része ki is ment a fejemből!Abból én is írok! :x Értelmetlen :?

Tontica
Igen,az az egész napos jó lenne neked!Hátha megkapod!Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++

Én ma elutazom,tudjátok konzultációs hetem lesz a következő :x Semmi kedvem hozzá,ráadásul jogból ZH,meg Ada rámragasztotta a nátháját is.Szörnyen fáj a fejem,és elég vacakul érzem magamat! :cry:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kokusz

Én sem tudom elhinni,hogy nega a teszted,mert olyen szépen 3 fázisú a görbéd,hogy ihaj :roll:....
Na de kíváncsi vagyok a holnapra...Az biztos,hogy nagyon szép ciklust produkáltál :).
Az a baj,hogy már kétszer csináltak Villőnek labort és semmileny bacit nem mutattak ki :(.Így fogalmam sincs,mi lehet ez... :roll:

Tontica

Ne aggódj,álmatlan éjszakákat nem csak két-három gyerek tud okozni,1 is :lol: :lol: ...szt ha az ikreseket megkérdezed,lesz bőven olyan,aki azt mondja majd,hogy uúgy átaludták időben az éjszakákat,mint más gyerek :wink:!
De megyek én sintérkedni,ha cserébe vigyázol a kölkeimre :D:D:D!
Szt simán érezhetted már a babákat,Villőt én is ilyen tájban éreztem már és ő egyedül volt :).Juj,de izgi :).Neked hol tapad a lepényed???
Igen,van egész napos kütyü,apumnak is volt fent.Szt ha nem múlik a ritmuszavarod,akkor járd ki,hogy adjanak.... :roll:
Védőnő :).

Kriszti

Jobbulást... :roll: Hát így nem lesz kellemes a heted,ha már amúgy sem...
Ugye,ugye filozófia? :D
Drukk a joghoz :).Azért néha jelentkezz be :).

anyapoc

Okr kitartás a jövő hétre .... biztos nem lesz egyszerű főleg így náthásan, sajnálom.
Én megmondom őszintén, a görbe miatt erősen reménykedtem, még sosem volt ilyen klassz 3 fázisú görbém ... hmmm hátha nem jön meg és pár nap múlva tényleg örülhetek.

Anyapoc :) ez a ciklusom tényleg nagyon szépre sikeredett ez is valami ha mégis megjönne. Fáj a hasam, de még se barna semmi. Azért holnap reggel megmérem a hőmet ... meglátjuk.

De mondom még egy halványka második csík sem volt ... a fene vinné :lol:
kokusz

Kokusz

Nem jelent semmit.Milyen tesztet csináltál? Érzékenységre?
Igaza van Krisztinek,vannak ám bújkálós babák :).
Jaj,nagyon izgulok :).De holnap reggel nem tudok jönni,mert pisiincidens lesz,aztán irány az ÁNTSZ :D!
De drukkolok :)

anyapoc

Anyapoc
Hát nem lesz egy kellemes hét,főleg,hogy kemény széken,és hideg helységben ültetnek bennünket egész nap.Fűtés lenne,de klíma jellegű,és nagyon zúg,ráadásul,aki a légbefúvóka alatt ül,az folyton belázasodik,így nem használjuk. :x Azt ültetném itt 1 hétig aki ezt ktalálta.Szóval jajj-jajj,de nincs kedvem menni!

Pisi:remélem meglesz az oka,miért büdi!Ha nincs benne baci dunsztom sincs mi lehet a gond! :? Drukk a mintavételhez++++++++++++++++++++++++++++

Kokusz
Várom a fejleményeket,és nagyon bizakodom!!!!!!!!!!!!!!

Lassan indulnánk,de Ada elszunnyadt! :shock: :D

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Anyapoc akkor lehet csak hasonlítasz valakire :oops: :lol:
tényleg kedvesaek lehettek a hölgyek!

Okr jobbulást!

Kókusz azért még drukkolok neked!++++++++++++

Szirom! nagy ölelés! kedden mész?

athiz hát farkas tényleg jöhetett volna! :lol: hogy vagy?

Tontica remélem sziveddel nem lesz semmi baj :lol: pozitívenergiahegyeket küldök!

mindenki mást is üdvözlök szeretettel!
Vendég

Kép

Sziasztok! Okr tegnap elfelejtetem írni, hogy gyönyörű a kisbabád!

kókusz továbbra is drukkolok+++++++++++
Vendég

Sziasztok

Gyors leszek mert rohannom kell.
Ma reggeli hőm 37 ... másfél órával hamarabb a szokásos időpontnál, mensi még sehol .... :roll:
kokusz

Sziasztok!

Kókusz,
erre még ráfoghatjuk, hogy korai volt a teszt! :wink:
Ma nem is nézted? Mert a többi biztató! :)

Anyapoc,
akkor majd a babák lesznek a "többiek" :P

Kriszta,
jaj szegényem: konzultációs hét + nyavalya :roll: Mihamarabbi végét ennek!

Rólam:
megérkezett szombatra miklósbácsi, így két fogibogyón túlvagyok! :) :)
Konzultációs időpontot május 21-re tudtam kapni.
angel37

Sziasztok!

Angyalom, Kokuszka!
Csak nem rám gondoltatok 3. szániként :?: Na köszi. :mrgreen:

Kokusz!
Fene a negatív tesztbe. Nem tudom bíztassalak, vagy mi legyen? De a hőd tényleg nem rossz...

Angyal!
Igen kis városunk minden szempontból kimagasló eredményeket ér el itt délen. Büszke is vagyok rá, főleg ilyen szembeszélben. :wink:
Éljen végre megjött. Kezdődik lassan. Látod csak telik az idő valahogy?
Nekünk szerdán lesz azt hiszem eredmény.
Kinez beválik-e? Ebben a ciklusban biztos nem vezetett eredményre. :cry:

Szirom!
A kineziológus oldásokat csinál. Kicsit hókuszpókuszos, de probáltam komoly maradni...

Tontica!
"kell hozzá love is" ezen azért elvigyorogtam magam. Érted így ékezet nélkül. :wink:

Kriszta!
Gratulálok a kicsihez. Az egy hét konzultáció tekintetében meg hős vagy a szememben. Én 3 napot nulla gyerekkel nem bírok ki...

Anyapoc!
Még mindig megvan Villőnek ez a fertőzésszerű dolog? Nem tudom mi lehet...
Vizsgáról eredmény megvan?

Bee!
Azért néha gyere már, no.

Szervusztok.
Vendég

Junko,
ááá, neeem! :lol: A szániság önkéntes alapon megy - meg persze adottság :roll:

Tényleg nagyon tuti dolgok történnek felétek!!! Komolyan le a kalappal, minta értékű!!! 8)

Szóval úgy érzed most sem? :(

És most akkor kaáli, vagy más? :?

Na igen, az idő az könyörtelenül halad, de azt nem merném állítani, hogy gyorsnak éreztem idáig, talán innen nem lesz ilyen ólomlábú! :P Még kb 70 szem fogi, és start! :D
angel37

Szia Angyal!

Egyenlőre Kaáli. Ott lesz kontroll, ha rossz az eredmény maradunk, ha jó megyünk inszemezni máshová.
Ja remélem egyszer poronytostul megmutogathatom neked/tek a szitit. :)
Ja 70 szem az még sok, de már ez is valami.
Vendég

Sziasztok!

Túl vagyok a pisivételen :roll:,az eredményt majd a doki kapja,de nem tudom,mikor... :?
A vicc az,hogy tegnap óta nincs büdi és reggelre már a pelus sem volt tele pisivel,hanem száraz volt,ahogy szokott...szl lehet,hogy a vizsgálattal elkéstünk és magától rendeződött a dolog???
Gondoltam már annyi mindenre,de enni sem evett mást,mint eddig,hogy attól lenne,tényleg nem tudom.Remélem,nem ismétlődik meg... :roll:
Amúgy a pisivétel meglepően gyorsan és könnyen sikerült :wink:!

Kokusz

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!Most már nagyon izgulok!!!!Itt valami van :wink:!És most a boszi beszél belőlem :D!
A teszt simán lehettt korai,nem írtad,miylennel csináltad!

Angel

Na látod, ez a verzió így eszembe sem jutott :oops: ...pedig milyen egyértelmű :wink:!Lehet,hogy vizsgaidőszak végére beállok száninak,ha már önkéntes alapon megy,mert szt be fogok golyózni :D!

Junko

Pisi: foglalmam sincs,de tényleg.Nem vagyok egy parázós típus,szl hogy ez most mi volt és miért... :roll:
Vizsga eredmény elvileg holnap lesz,de gyakorlatilag ki tudja,mert az információ áramlás itt fertelmes :evil: ...Előző félévben olyan ember is volt,akinek "elhagyták" az egyik jegyét ,így újra kellett vizsgáznia... :? Jó,nem?
Kineziológus:már régóta akarom írni,de mindeig elfelejtem :oops: ...barátnőm ját hozzá és neki nagyon sokat segített.Pedig ő sem hívő fajta,de eljutott odáig,hogy vmit tennie kell.Szl neki nagyon bejött,sok gondjától megszabadult és az ezekből fakadó testi problémáktól is :).Szl szt rosszat nem teszel :)...bár gondolom ezt Te is tudod :roll:!

Bonico

Ez a kép egy kicsit csalóka ám,mert műteremben készült :).Na azért valamennyire hasonlít rám :roll:....
Hmmm...a kedves felvételis hölgy furin méregtett,amikor az eredményért mentem,de szólni nem szólt semmit... :roll:

Többiek?

anyapoc

Junko,
és melyiket szeretnéd?
Tudom a kérdés hülyének hangzik, mert nyilván jó seregszemle eredményt szeretnél :wink: , de a folytatás szempontból nem annyira mindegy! :)

Naná, majd megyünk porontyostul! :lol: Gondolom elfér az ikerbabakocsi! :mrgreen:

Anyapoc,
kezdesz golyós lenni? 8)
A szániság félig önkéntes, félig adottság - az adottság nálad "sajna" nem adott! :wink: De tiszteletbeli száninak bevehetünk! :)

Akkor a pisi-ügy rendben? :D
angel37

Angel

Kösziiiii :).
Hát kezdek,kezdek...most is éppen egy recenziót próbálok kisajtolni magamból...egy három oldalas tömény tanulmányból próbálok egy oldalast csinálni :?...
Mikire nem is regaáltam :).:)... 70 bogyó :shock: :shock: azért ez így leírva durvának hangzik :roll:.
Pisi:majd megmondom,ha a dokinéni megkapta az eredményt :D.Hát tünetek már nincsenek,de azért cseszi a csőröm,hogy a mijafene volt ez... :?
Ja,birom a szöveged :wink:!

anyapoc

Anyapoc,
azért, hogy ma már a megszokott eredmény volt a pelenkában, az mindenképp jó! :D A labor se mutasson mást! :wink:

Ez van, 70szem, gondolom egy hét szünettel a két adag között.

A recenziós feladat pedig nem is nehéz: fél oldal a bevezetőből, fél oldal az összefoglalásból a végén! Ebben a lényeg benne szokott lenni! :mrgreen: Persze ha magad is bele akarsz mélyedni, az más! :wink:
angel37

Angel

Ááá,ha lenne bevezető és összefoglalás :D!De nincs... :? Hát azért összejött :).
Remélem én is,hogy nem mutat mást a tenyésztés :wink:!
De olvastam,hogy május (végén?) már konzi??? :) Azért az már tök jó :).

anyapoc

Anyapoc,
ja, igen négy hét múlva konzi! 8) Belőjük, hogy is lesz pontosan a fogi! Cápatámadást kivédeni stb! :lol:
Talán a szurikat is felírja a doki! Most, hogy lementek az árak, be vagyok sózva, hogy megvegyem, mielőtt újra visszamennek! :roll:

Ügyes vagy, látom azért megbirkóztál a tanulmánnyal! :)
angel37

Sziasztok!
Pénteken költözünk, így tuti nem fogok sűrűn jönni egy darabig.
Sajna a cg-m 3110, így szigorú pihire vagyok ítélve, újból szednem kell a Diaphylint amitől rosszul voltam... Ezzel befektetnek mindenkit, dea férjemre és a költözésre való tekintettel nem fektetett be, de a lelkemre kötötte a pihenést. Megyke is. Ha valami lesz, majd jelentkezem, vagy üzenek.

moni

Sziasztok!

Írtam de eltűnt. :evil:

Anyapoc!
De végül is elmúlóban Villő lány nyavajája. Végül is ez a lényeg, nem? De elhiszem hogy nyugtalan vagy mi volt ez. Nem lehet valami új kaja? Persze lehet ez hülyeség...

Angyal!
Nem tudom, komolyan nem. Az tuti nagyon örülnék a jó eredménynek, mert megszenvedtünk vele.
Inszem is jó volna, de a lombikot meg biztosabbnak gonolom. Nem tom. Azt se hogy fogok reagálni. Főleg hogy prmenestruációs napjaimat élem.
Naná hogy elfér. Két ikres kocsi is. :wink:
Vendég

Junkom,
akkor talán a legjobb úgy felfogni, hogy bármi is az eredmény, mentek tovább aszerint az úton! :wink:
Csak látnánk már a végét! :?

Sz@r ez premenstruáció állapot, nem akarlak azzal a hülyeséggel vigasztalni, hogy mindjárt vége :oops:

Mondjuk még egész jól elvagyok vele, most jöttem rá, hogy olyankor borogatok :shock: (mármint folyadékot pohárból, bögréből)...

Két ikres kocsira gondoltam én is! :D
angel37

Sziasztok!

Mi ez a szanizas itten!!! :lol:

Hu de sokat irtatok, nem tudok most mindenkinek irni, egy rahedli dolgom van! Majd este, ha nem alszok be ido elott!

Voltam vedononel aki igazabol nem is vedono hanem doki, csinalt uh-ot es minden rendben van a picurokkal. A doki mutatta az egyik baba arcat, hat en csak egy koponyaszeruseget lattam belole :lol: de azert biztos edi! Felso baba megint rugdosta a tesojat a masik pedig szotlanul turte :lol: jot rohogott rajtuk a doki is. Van ket kezuk es ket labuk, nagy fejuk es dobodo szivecskejuk. Szoval minden ok csak nem kaptam se adatokat se kepet igy nem tudok Nektek mutatni semmit. Legkozelebb 20 hetesen kell mennem. Ja, a nemuk termeszetesen nem derult ki! :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Szerintetek mikor menjek 4d-re?

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!
Szupcsi hogy jól vannak a bébik. Jó ez a rugdosás. Már most kezdik a rosszalkodást.

Angyal!
Én is erre jutottam. Ahogy lesz úgy lesz. :wink:
Vendég

Ezt a borogatást nem értem, Angyal! :shock:
Vendég

Junko,
kiborítom a vizet a pohárból, a teát a bögréből - persze véletlenül! :lol:
Tegnap a levest borítottam ki a szőnyegpadlóra ráadásul, miután a többórás takarítást befejeztem, de ezt már nem tudom arra fogni, hogy pre... :?

Tontica,
akkor nem lesz nagy meglepetés, ha nagyobb korában az egyik veri a másikat! :wink:
angel37

Helló csajok

De sokat írtatok. Ma elég húzós napom volt, rohadt sokáig tartott az értekezlet.

Angel, hajrá hajrá teljen az idő gyorsan :) hogy minél előbb mehessetek konzultáni.
Szániságunk valóban részben adottság :) de legalább mi is dicsekedhetünk valamivel :)

Junko akkor nektek is lehet drukkolni, nagyon fogok hogy tényleg jü legyen az eredmény :) Lassan szániságunk végére érünk .... vagy nem :) de én azért remélem hogy igen.

Anyapoc, az jó hír hogy nem büdös a pisi, akkor lehet tényleg magától rendbejött a gyermek .... Teszt Lilly volt aszem 25-ös. Vizsga m,eg biztos sikerült nagyon jól :) de azért ez durva amit írtál, hogy újra kellett vizsgázni. Na köszi ...

Moni vigyázz magadra és tényleg pihizz ... bár költözés közben elég nehéz .... de azért mégis.

Tonitca szuper hogy jól elrugdosódnak odabenn a bébik :) szerintem egyik fiú másik lány :)

Na szóval mensinek nyoma sincsen ... hasam néha szurkál oszt annyi ... nemtom .... :roll:
kokusz

Sziasztok!

Angel

Cápatámadás :D!már el is felejtettem :wink:!
Betankolsz? :wink:
Hát ha nem tudnám,hogy a helyzet nálad olyna,amilyen,ezeket a kiborogatásokat másként értékelném :wink....mondhatni gyanús lennél :shock: !

Junko

Nem,nem hülyeség :).Az étel eszünkbe jutott,a dokinak is,védőnéninek is,de semmi olyat nem evett Villő,amit eddig nem.Pedig már annyit agyaltam rajta,hogy hátha... :roll: Vagy ha mégis,akkor igen lassan ürült ki :?...
De minden jó,ha vége jó :).Most már csak nekem kéne eljutnom a dokihoz :?.
Akkor drukk a kiskatonáknak :wink:!Meg mindenhez :).

Tontica

Szuper,hogy minden rendben :).Kár,hogy nincs kép :(.A 4D-sre azt írják mindenhol,hogy félidőben érdemes menni,összekötni egy genetikai UH-al.Ott is megcsinálják a genetikát,nem csak a kórházban,és iylenkor még vizsonylag jól látható minden.Szl a 20. hét tájékán,de inkább picivel túl :).Mi Villővel a 23. héten voltunk :).

Kokusz

Azt kell mondjam,hogy a 25-ös érzékenységű teszt becsaphatott....Az nem mindenkinél mutatja ki időben a terhességet(nekem mondjuk a Clearblue simán kimutatta a 13. cn-n Villőt,de sokan szidják,az is 25-ös)
Szl ha holnap is fent a hő és csak szurkál a poci,akkor biza nyúúú teszt :):).Én arra tippelek,hogy nem marad el a katarzis :wink:!
Vizsga:óóó,minden félévre jut egy egy ilyen csemege :D!Most az élettant tanító doki(aki egyébként sokat szerepel a tévében, Dr. Komáromi Zoltán :D) azt tervezi,hogy bár az első félévben volt vizsga,most abból az anyagból is kell mégegyszer :shock: ...hogy ugyan miért és hogyan,azt ki tudja...Ráadásul nekünk nem is lesz szigorlatunk,márpedig sima kollokviumi jegyért csak 1 félévet szabad(na) kérni... :? Az élettan mondjuk engem nem érint,de a többi... :shock: Na panasz befejezve :)!

Pusz,kinyomtatom a recenziómat :D!

anyapoc

Sziasztok

Anyapoc jófej az az élettan tanár ... no comment :) biztos unatkozik ....

Ma elég béna volt a babanet. Pedig akartam kérdezni tőletek. Szóval a heéyzet az hogy a hőm ma is 37 volt és mensinek nyoma sincsen. A hasam néha fáj néha nem ... :roll: Tesztelni nem merek az az igazság .... és igazából nem tudom hogy mikor kéne egyáltalán. A férjem azt mondja hogy várjunk péntekig és ha nem jön meg akkor pénteken teszteljek. Dehét és addig megzakkanok ....
Íme a görbe:

Kép
kokusz

Kokusz szerintem ez a gorbe nagyon babas, nagyon, nagyon drukkolok Neked, annyira jo lenne!!! Szerintem igaza van a ferjednek, varjatok pentekig hogy egesz biztos legyen a dolog es ne megint konnyhullatas legyen a vege!

Jaj, megint burogat a fiam a masik szobaba :evil: kepzeljetek ma eleteben eloszor belekakilt a bilibe teljesen egyedul! :D :D

KépKép
KépKép
tontica

Nagy hirem van: Ratico bele is pisilt a bilibe, eljen! Vegre valahara elindultunk a szobatisztasag fele! :D

KépKép
KépKép
tontica

Kokusz

A görbéd továbbra is jó, a hasfájás babásan is normális,hiszen a méh elkezd növekedni stbstb...
Viszont mivel középidőben barnázgattál,meg volt vérzés,én azért tesztelnék,mert ha tényleg baba van a dologban,lehet,hogy nem ártana egy kis erősítés... :roll: persze ezt csak szigorúan az "előéleted" miatt mondom.És ha progipótlás kell,akkor nem lehet totojázni.
Na most nem rávenni akarlak a tesztre,csak aggódok :roll:...
De nagy drukk továbbra is!!!!Én nem félnék a helyedben,mert én 99%-ra mondom,hogy lapul valaki a pocakban :wink:!

Tontica

Éljen és hurrá :).Szuper,hogy ilyen ügyik vagytok :).
Képzeld,Villő is pisilt már a wc-be. :shock: Ő mondogatta és bele is pisilt.A kakát is mondja már,elmegy a fotel mögé nyomni és ha kérdezzük,hogy mit csinál: kakjok nyögéssel válaszol .D!Remélem,idén nyáron már mi is szobatiszták leszünk...bár ha nem,akkor sem esek kétségbe :D!Talán a bölcsi miatt jobb is lenne,ha nem...

anyapoc

Tontica ügyes fiad van :) és a másik két lurkó mocorog a pociban?

Anyapoc, igazad lehet ... akkor csütörtökig várok. Ha nem jön meg akkor csütörtökön tesztelek és ha pozitív húzok a dokihoz.
Jajj elképzeltem Villőt ahogy leírtad :) biztos nagyon édes ....

Köszi lányok!
kokusz

Anyapoc koszi a gratulaciot, hat Villo nagyon ugyike, persze O lany es hat a lanyok mint tudjuk elobb ernek. En orulok hogy most igy majd 3 evesen jutottunk valamire es nem kell majd 3 gyereket pelenkaznom. :shock: Dobhatnal kepet kakalos Villorol! :lol:

Kokusz: Anyapocnak van igaza, akkor csutortokon de addig tarts ki es kuld el a menzit melegebb eghajlatra, tudod Anyapocnak lehet hinni es ha O azt mondja 99 % akkor az ugy is van! :D Lurkokat meg nem nagyon erzem vagyis nem tudom hogy amit erzek az-e de mar NAGYON VAROM!!!!!!!

Hu, csajok mennyit zabaltam megint, szegyenlem magam mert mar 4 kilot hiztam es most mar jo lenne egy kicsit leallni mert mar a gyomrom nagyobb mint a hasam. :roll: :evil: :oops:

KépKép
KépKép
tontica

Kokusz

Rendben,csütörtökig adok haladékot :lol: !Juj,de izgulok.Holnapi hőjelentést nehogy el merd felejteni!!!És tessék korán,mert aztán még órát sem fogok tudni tartani,úgy fogok izgulni :D!
Csaj:hát látni kéne,hihetetlen :D!Amúgy is eszméletlen dumája van(anyja lánya :D...mármint én is iylen dumás voltam ennyi idősen :)).

Tontica

Szt már simán érezheted a babákat :).Tök jóóó :).
Igen,szt 3 éves korra egy fiútól ez tök jó :).És tényleg nagy áldás lesz,ha nem kell majd 3 gyereket pelusozni.Bár szt annyiből érdemes lenne most kicsit erőltetni,hogy ne essen túl közel a szüléshez a teljes leszokás,mert esetleg visszaesik Rate.Persze ez nem törvényszerű,de sokszor így regaálnak a kisetsó érkezésére.Bár ebben az is lehet,hogy (ez magánvélemény) túlzottan siettetik a leszokást,a gyerek ritmusa mást kívánna.Nálunk kb másfél hónap volt a kettő között(leszokás és szülés),de nem volt gond vele.Tényleg csak egy ötlet :).
Na majd csinálok kakálós képet Villőről,ha hagyja,mert mondom,elbújik a fotel mögé,legugyul és nyög nagyokat :)!
Nyugi,oszd el a hízást két gyerek felé :).Ezt mondjuk most ne úgy értsd,hogy nyugodtan zabálhatsz,de azért ne flejtsd el,hogy két baba súlya növekszik odabent és két lepényé (+ víz,burok stb).szl ez nem mind a háj...

anyapoc

Anyapoc Te nagy dumas! :lol: :lol: Nagyon figyelek de azota nem ereztem semmit odalent, na de szerintem mar nem kell sok es ossze-vissza fognak rugdosni. Azert 4 kilo nincs a ket gyerek meg a cuccos ami vele jar van ott haj is boven sajna de le van tojva, valoszinu ez az utso terhessegem, kijar ez nekem. :D Jaj, ugy felek hogy nehogy valami baj legyen! :( :cry:
Azota megint belepisilt a bilibe Rate ugyhogy szerintem ez mar igy is marad :D szoval nalunk 5 honap lesz a leszokas-szules kozt /ha minden jol megy/ irtora buszke vagyok Ra! :lol: Anyuci kicsi fia nagyfiu lett! :lol:
Kakalos Villot feltetlenul meg kell orokiteni!!! :lol:
Itt egy kep az en alvo kisnagyfiamrol (nem tudok betellni Vele, tudom, tudom elfogult anyuka vagyok :D / :
Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontika beleszerettem a fiadba! :lol:
Kókusz remélem hőd fennt van, drukkolok+++++
Anyapoc műtermi nélkül sem lehetsz másabb :wink: örökítsd meg VIllőt mindenképp :lol:

Athiz mi újság veled? én letettem a hőmérőt, így nem tudok arra koncentrálni, rábíztam magam Természetanyánkra. illetve 3.án a doktornőre! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc!
Köszönöm drukkot. Izgulok rendesen mi lesz az eredmény.

Kokusz!
Amit Anyapoc írt neked engem is teljesen belelkesített. Nagyon-nagyon drukkolok!!!!

Tonti!
Gratulálok a gyönyörű nagyfiadnak!!!!
Vendég

Jóreggelt

Tontica olyan édes a fiad :)

Anyapoc, köszi a haladékot :) remélem azért tudsz órát tartani ...

Boniko köszi a drukkokat!

Junko hát ezaz én is be vagyok lelkesedve ... csak nehogy hiába :)

Mindenesetre ma reggel is 37 és nincs mensi. Pici hasfájás. Viszont a mellem egyáltalán nem fáj.
kokusz

Kókusz
nagyon drukkolok ++++++++++++++++++++++ 16. dpo és szép magas hő, jó jel :wink:

Tontica
hogy repül az idő, már 16. hétben vagy :P :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Kókusz,
ez egy őrület, hogy nem dobtál egy tesztet! :shock:
Az okés, hogy te bírod, de a kedves topictársak borzasztó kíváncsiak ám! :lol: :lol:

Anyapoc,
Betankolok, naná! :lol:
Á, olyan gyanú tőlem távol áll! :? Már ha egyre gondolunk! 8)

Villős képet én is akarok látni! :D Tényleg mi lett a laboreredmény?

Tontica,
Megértem, hogy aggódsz, azt hiszem én is be lennék sz@rva, még jobban, mint te, de biztosan minden rendben lesz! :) EKG-val mi volt? (Bocs kiccsit le vagyok maradva.)

Rate-nak gratuláció! :D

Épp tegnap kérdezgettem kisgyerekes barátnőmet, hogy hogy is megy ez a szobatisztaság! :wink: Egyszer még szükségem lehet rá! :lol:

Junkom,
eredmény??? 8)
angel37

Angel megmondom őszintén nem merek tesztelni :) tudom hülyén hangzik .... nemtom mit csináljak ....

Gaby köszi a szurkolást :)
kokusz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?