Új privát üzeneted érkezett!

Remélem, nem bánjátok, h elárasztottam az oldalt így magunkkal. :oops:

Arwen, Neked is nagyon szép a pocid.
Úristen, tényleg, h 30., 20. hét (kinél melyik)... Rohan az idő! Hátha nem tudok hamar jönni, meg is kérdezem, a Tietek is visszabeszél és nem hajlandő tanulni az érettségire? :D :D

Nikó, gratula a sikeers vizsgához, várjuk az esküvői képeket!

Bocs, ha vkire nem reagáltam! Mindenkinek szép vasárnapot!!!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Helló lányok!

Majd jövök részletesebben most csak egy gyors helyzetjelentés.

Holnap 10-re megyek természetgyógyászhoz! (pszhisebész)
Nagyon kíváncsi leszek hogy mit fog mondani.
Szerdán pedig megyek uhra peteérés nézőbe és ha minden okéjöhet a tüszőrepi.
Most nagyon pozitív vagyok valahogy érzem hogy minden oké lesz.
3 napja olyan tojásfehérjés folyásom van hogy csak na. Úgyhogy tutira lesz normális peteérésem. Több helyen olvastam hogy sokan ebből tudják hogy mikor van nekik pé.

Megyünk vásárolni.

Puszi mindenkinek!
csipcsab

Kuuukkkk

látom mindenki élvezi a jó időt. :)

Nándorka:
nagyon szépek a rucik. :)

Marietta:
drukkolok. :wink:

Viki:
jó utat.
Vendég

megjöttünk a babaexporól.
megvettük a matracot most 10 % olcsobb volt.igy 13 e valamennyi volt
a novetex kokusz matrac .(annyi amennyi a gyártó ajánlott ára megnéztem az oldalukon :wink: )
meg két frottir "kifogót"ez is nagyon jó áron volt mert készítők árulták 1400 volt db-ja.jó nedvszivó anyagból van
ami nem igazán tetszett még mindig nagyon sok téli anyagból készült ruhát probáltak eladni.

Marietta szorítok neked a peteéréshez!!!!
Hajni hogy vagy?

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Lányok!

Csak benéztem, tegnap volt a lánybúcsúm, jó volt, bár amit elterveztünk nem jött össze, mert az egyik lány elkapta ezt a hasmenéses vírust, úgyhogy a disco ugrott, hanem kajálni voltunk a Taj mahal-ba /Indiai étterem, remélem jól írtam/, aztán hazavittük a lányzót aki rosszul lett, aztán beültün pár helyre, de hát nem volt az igazi, mert én dizsizni szerettem volna. Na nem baj, megbeszéltük, hogy majd államvizsga után bepótoljuk.:)))))

Kaptam a lányoktól egy harisnyakötőt, fehér csipkéset, kék virággal, úgyhogy a kék gond megoldva.

Zoli még mindig a legénybúcsúját heveri, ő rosszabb állapotban van mint én:))))) Hát igen, a csajok jobban bírják a terheket:)))) /meg szerintem többet ivott mint én:)))))/.

Fényképeket majd az esküvő után teszek fel.

Már egy csomó mindent megvettünk, még a héten végig kell gondolni, hogy a romlandókon kívül még mi hiányzik, remélem már nem nagyon van ilyen, mert rengeteg pénz elment a italokra és a sütinek, kajának valóra. De hát valamit valamiért:))).

Elkezdtem szedni a Clostit, holnap délután 3-ra megyek uh.-ra, hogy csinált-e peteérést.

Marietta, Vicky sajnálom, de kitartás!!!!!!!!!!!

Meri, úgy látszik, azt a házat nem nektek szánták. Hamarosan megtaláljátok a nektek szántat is.

Enikő baba aranyos!

Szépek a pocakok!

A betegeknek /anyukáknak és gyerkőknek is/ jobbulás! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bocsi, akinek nem reagáltam, de csak beleolvastam a hozzászólásokba, nem tudtam végigolvasni.

Most megyek, kúrálom magam :mrgreen:

Üdv Nikó

Kép
nikóska

Nán-dorka: meg kell zabálni ezeket a rucikat. A lila a kedvencem.
És szépek a virágok is.

Itt még mindig tarta a melóláz. De mivel éjjel-nappal csinálom, azért haladok is. Most is épp egy adagért jöttem be, és közben elcsábultam. Pénteken szuper volt a foglalkozás. Megint festenem kell. Imádom. Egyenlőre nagy kavarodás keletkezett bennem. Ez nem túl jó. Viszont addig se babát, se házat nem akarok, csak ha tisztán látom magam, az életem, stb.

Kép
Kép
Kép
meriann

Sziasztok!

Gyorsan beneztem es irok is par sort,mert olvasni mindig jovok,de irni alig van idom.
Jo mozgalmas volt az utobbi par napom!
Penteken voltam UH-on,minden rendben,az adatok a szamitott terhessegi kornak megfeleloek.
A fejecskeje nem kicsi,ahogy neztem:83mm :shock:
Es a becsult sulya is 1734g. :shock:
Bar ezekben a becslesekben nagyon nem hiszek :wink:
Csajok,Nektek van UH ilyentajrol?Mekkora volt a baba?

Adrira nap mint nap gondolok :wink: :wink: :wink:

Eniko baba nagyon szep!Es ha valaki olyat mer mondani,hoyg nem mer kepet feltenni a babajarol hat :twisted: Irgum-burgum :lol: :lol:

Meri,
remelem hamar rendezodnek benned a dolgok :wink:

Nandorka,
huuuu ezek a ruhak nagyon edik!A lila es a sarga is tunemenyes :lol:
Es az arvacskak is :lol: :lol: :lol:

Lassan haladunk a beszerzessel,a hetvegen vettunk pl 2agynemut garniturat a picurinak :lol: Nagyon szepseges!!!
Remelem mihamarabb hivnak majd a boltbol,hoyg megjott az agy,meg a komod,mert mar nagyon varom....

Niko,
nagyon drukkolok a hetvegere!Szuper lesz!!Nagyon varjuk a kepeket meg majd a beszamolot!!!!!!!Orulok,hoyg jol sikerult a lanybucsud,a dizsit meg majd bepotoljatok :wink:
Holnapra megy a drukk az Uhhoz, a peteereshez! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Marietta,
Neked is drukk az Uhhoz!!A tojasfeherjes folyas az tok jo jel :wink: :wink: :wink:

Hajni,
:( Remelem mar jobban vagy!Vigyazz nagyon magatokra!!Pihizz amennyit csak tudsz!!!!

Mindenkinek pusz!

Kép

Kép
arwen07

Csajok, ma néztem meg, h a Mara mit jelent. És nem lesz Marám. :cry:
Jelentése: keserűség, szomorúság, keserű, ellenálló, lázadó, fegyelmezetlen, zabolátlan, felkelés; kövér, erős

Most a Lilla és a Nóra ami apának és nekem is tetszik. Sztetek?
Ti sem adnátok ilyen jelentéssel a Mara nevet ugye?

Én kicsit talán jobban vagyok, de még nagyon szarul. Voltam dokinál, tüdőgyulladás. :(
Fekvés, pihi. De fulldoklok annyira köhögök. :(
Vendég

MEGÉRKEZETT GABI BABA!!!

2007. 04. 22-én 16 óra 15 perckor 55 cm és 3370 g!
meriann

Kép
meriann

Jaj, Hajni, nagyon sajnálom, h ilyen vacakul vagy! Ugye van, aki ápoljon? A magam részéről küldöm a nagy hatóanyagú gyógypuszit: cuuuuuuppp!

Nem értem, h jelenthet ilyeneket a Mara, ha a Máriából van! De ha kicsit is rossz érzés lenne Neked ezek után, h olvastad ezt, tényleg cseréljétek le! Időtök még van gondolkozni...

Arwen, nekem egyszer "29 hetes 3 napos terheségnek felel meg" szöveggel (idő szerint két héttel kisebb volt) a következő adatok voltak:

2007. március 20.

BPD(fej atmeroje):74mm
HC(fej korfogata):265 mm
AC(has korfogata): 268 mm
FL(combcsont hossza): 55 mm
1500 g

A következő ápr. 5-én, 30. héten:

BPD(fej atmeroje):81 mm
HC(fej korfogata):292 mm
AC(has korfogata): 290 mm
FL(combcsont hossza): 61 mm
1950 g
32/5-nek felel meg.

De nálunk tudod az idők gyanúsak, szóval nem hiszem, h nagyobb, hanem idősebb ez a babóca.

Képzeljétek, egy gyerekkori barátnőmről álmodtam ma éjjel, h mutatja a pocakját, h babát vár. Már vagy egy éve nem hallottam felőle, hát mi vár itt az éjszakában: fényképek a most született kisfiáról! Ilyet!

Nikó, bulizzatok nagyokat, akár leánybúcsú, akár nem!Annál jobb, így többször jöttök össze. Lehet, h így kellett lennie, h ne fáraszd le a magad a sok készülődés közepette. Szorítunk a vizsgálathoz.

Marietta, Neked is a legjobbakat a biztató jelekhez!!! +++++++++

Meri, ha élvezed a pszichológussal a munkát, sztem az már jó jel! De kérlek, kapcsolj ki, amenniyt lehet, a munkából, pl. kutyizz sokat. Bár ki tudja, lehet, h a kemény munka Neked most arra jó, h lásd, h kiderüljön, mennyire sokat bírsz. Nekem erőt szokott adni, ha látom, h milyen sokra vagyok képes.

Esztora, majdnem minden megvan már akkor, ugye?

Köszi a rucik nevében a dicséreteket. Már nagyon várják, h formát öltsenek dundi idomokon... :D
Tényleg, amikor meglesznek a babák, eszembe jutott vmi, kíváncsi vagyok a véleményetekre: Lehet, h furcsán hagzik, de én egy kicsit idegenkedem attól, h képeket rakjak föl a hálóra. Olyasmi miatt, h visszaélhetnek vele, mint ahogy Meri járt a kutyusképpel. Szóval, mit gondoltok? :?:

Többiek, merre vagytok????

Kép

Kép
nán-dorka

Uramisten, gyerekek, tegnap voltam az Istvánban szülőszobát látogatni délután 5-kor. Mondták, h csak az egyik foglalt, gondoltam is rögtön Adrira! Istenem, akkor ők voltak ott!!!!

ISTEN HOZOTT, GABI BABA! Kívánok Nektek sok göndör nevetést, pihepuha összebújásokat, fergetes játszásokat...

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

ADRI! EZER GRATULA ÉS SOK-SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Csajok! Megvan a topic 1. babája. Éljen!!! :D :D :D :D :D :D

Remélem, hogy minden simán ment Adrinál és könnyen ment a szülés, meg azt is remélem, hogy minden rendben vele.
szerika

Igen, hurrá, nahát, h már itt tartunk a babaprojektben! :D

A szülőszoba csendes volt - még babasírást sem hallottam, lehet, h már aludt Gabi baba - , a szülésznő nem említett semmi extrát (mondjuk nem ő volt a szülésznője Adrinak), úgyhogy ezekből arra következtetek, h minden jól mehetett. Most már sajnálom, h nem kérdezgettem, hogy sikerült az a szülés - bezzeg ha tudtam volna, h Adriék vannak ott...

Meri, kösz, h beírtad! Van egy ötletem a táblával kapcs.: lehetne az, h vmilyen formában bennmaradjanak a várandós adatok a táblában, szóval h ne átkerüljenek a megszületettek, hanem mondjuk ott más színnel legyenek, akik szültek? Mert akkor lehet majd nézegetni, kinek mit jósolt az inga, az uh, mikorra stb. - és h aztán hogy lett.

Kép

Kép
nán-dorka

Ja egyébként Sziasztok! :)

Fú mi is elfoglaltak voltunk a hétvégén. Sokat jöttünk-mentünk, kitakarítottuk a bébisarkos szobát, meg úgy az egész lakást, jól elfáradtam. Összeraktuk a babakocsit, meg a hordozót bepróbáltuk az autóba, hogy ne akkor kelljen majd bénázni.

Csütörtökön megyek CTG-re. Remélem, hogy minden rendben lesz. Egy velem egy időben szülő ismerősömnek már két hete bent kell feküdnie a klinikán, mert nem volt jó a CTG-je, persze azóta minden rendben... persze én akkor sem szeretnék még egy hónapot bent feküdni, annyi dolgom van még idekint.... Úgyhogy jöhetnek csütörtökre a szorítások, hogy a bébink szép eredményeket produkáljon. A császáros dolgot is csütörtökön beszélem meg a dokimmal, hátha mostmár tud közelebbit mondani, hogy majd mikorra tervezi a szülésemet...

Ma megyek kozmetikushoz, mert az utóbbi időben rengeteg csomós pattanás jött az állam alatt és összefüggő területen!!! Borzasztóan nézek ki!!!! És nem lehet velük mit csinálni, mert csak szaporodnak. Állítólag a hormonok miatt van. :shock: Ilyenkor azt mondják, hogy megszépülnek a kismamák, ahan... persze... kivétel talán én vagyok, mert iszonyat az arcom!!! :(

Hát ennyit rólunk.

Meri: sajnálom, hogy nem jött össze a ház dolog. :( Nán-dorkával osztom a véleményt, hogy ne dolgozz annyit, kapcsolódj ki és rajzolj! :)

Nán-dorka: akkor te egész közel voltál Adriékhoz tegnap. :lol:
Teljes mértékben egyetértek a bébifotókat illetően, mert én se szívesen raknék fel személyes fotókat. Szerintem küldjünk kör e-maileket egymásnak, vagy esetleg egy jelszós képtárat kellene létrehozni? Hm?
Amúgy klasszak a bébicuccok, a lila és sárga ruci zabálnivaló!

Hajni: jobbulást! Sajnálom,hogy a Mara névnek ilyen negatív jelentése van. Szerintem legyen Lilla Nóra :) vagy ha nem akartok két nevet adni, akkor én a Nórára szavazok, bár a jelentését nem tudom, az biztos, hogy sokban befolyásolna engem is, hogy mit jelent.

Enikő babáról valóban szép fotók készültek. Legközelebb is kérünk, hogy gyönyörködhessünk!!!

Arwen:
BPD: 75,5 mm
FOD: 97,6 mm
HC: 274 mm
AC: 256 mm
FEM: 56,9 mm
súly: 1466 gramm
És ez nekem a 29w6d-nek felelt meg, de asszem akkor még csak 28w6d voltam.
Még azt tudom, hogy a 32. hét végén, vagyis 31w6d-nél volt 2059 gramm súlyú.
Egyébként a mamanet oldalon fent van egy táblázat, amiben nyomon követheted a méreteket.

Nikó: drukk a mai uh-hoz. Remélem, hogy sikerült regenerálódnod a lánybúcsú után :mrgreen:

Marietta: neked is mennek a drukkok!!!

Bocs, hogy nem írtam mindenkinek, de elszaladt az idő.. mennem kell...
szerika

Még annyit, hogy nagyon kiváncsi vagyok Adri szüléstörténetére, remélem hamarosan le tudja írni nekünk! :lol:
szerika

Ahhoz képest, hogy menni akartam, nem tudok elszakadni :lol: , pedig mostmár mindjárt indulnom kell a kozmetikába.
Szóval Arwen, kikerestem a kedvenceimből ezt az oldalt, nézd meg:

http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm

Mostmár tényleg lépek! :P
szerika

Szeri, akkor csüt-re már most küldök egy nagy adag drukkot, ami addig még kamatozni is fog, csak győzd elcipelni őket magaddal! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én vasárnap megyek uh-ra, ráadásul 4d-re. MAjd én is kérek drukkokat! Kedden meg nőgyógyászhoz, kicsit izgulok, mit mond, mert lehet, h kenetet kéne venni. Ma éjszaka pl. hosszan fájt a méhem, nem görcsölt, csak tompán fájt, lehet, h vmi hülye fertőzés. :(

Adri szüléstörténetét én is nagyon várom!

Az a baj, h a képtárakhoz nem értek, néha még felhasználói szinten sem. :oops: De hátha vki tudja, h lehetne ilyet csinálni, sztem az lenne a legklasszabb, h ott lennének együtt a babáink, a virtuális valóságban. :)

Kép

Kép
nán-dorka

Ha még itt vagy, Szeri: képzeld, én is kipöttyöződtem a napokban. Pedig eddig egész jó volt a helyzet, ami azért nagy jó, mert elég macerás bőröm van. Vigasztaljon, h a babáinknak így is mi leszünk a legszebbek! :)

Kép

Kép
nán-dorka

Adri:
Gratulálok!
Sok tejcsit, jó egészséget!

Kép
Vendég

Kép
Kép

Nán-dorka erre gondoltál? Ez a baj ezzel, hogy így túl nagy és csak ilyen minőségben lehet felrakni. Na, még gondolkodom mit lehetne vele csinálni. Vanit és Anitamamit kivettem. Róluk hónapok óta semmi hír. Ha jelentkeznének visszarakom őket egy perc alatt.
Azt hiszem én minden nap drukkolok erősen, mert minden napra akad valami annyira felpörögtek az események.
Egyébként Adrienna ígérte, hogy ma még ír sms-t és akkor megírok mindent.

Hajni: nem könnyű. Szerintem is nézzetek másik nevet, mert úgy tűnik nagyon foglalkoztat a jelentése.
meriann

Ez is jó ötlet, Meri, nekem így is tetszik. Én eredetileg azt gondoltam, maradhatna a 3 rész (mert mostanában 3 részből állt, ugye?), csak nem vennénk ki pl. Adrit a felsőből sem, ott maradna, amiket akkor tudtunk, mikor még Gabi baba nem látta meg a napvilágot, legfeljebb más színnel, vagy dőlttel vagy ilyesmi. De ez az összefoglaló is nagyon klassz. A többiek is szóljanak hozzá, de sztem ha Te csinálod, az már rossz nem lehet. :D De komolyan!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Ilyen hírekre öröm ébredni!

Nagyon gratulálok!

én ma megyek dokibácsihoz este 3/4 7re.

Bridzsi

Kép
esztora

Nán-dorka: leesett már. Köszönöm :oops:
Őszintén szólva eszembe sem jutott kivenni, de az jó ötlet, hogy meg legyen különböztetve, akinek már világra jött a babája. Az összefoglaló táblában minél több adat lesz, annál silányabb minőségben fog megjelenni. Akkor majd a következő pihenőmben megcsinálom a 3 részes újat.
meriann

Egyébként megírtam Adriéknak a sok szépet amit írtatok sms-ben és kértem, ha lesz pici ideje és ereje írjon részleteket is.
meriann

Adri! Gratula! Isten hozta Gabi babát! Várjuk ám majd a szüléstörténetet! :D :D

Meri! Nagyon jó ez az összefoglaló táblázat! :D

Hajni! Szerintem is nézzetek más nevet! Ha jól emlékszek, akkor a Nórának nagyon szép jelentése van. Nekem nagyon bejött az a név, de a páromnak nem...

Szeri! Mennek a drukkok a csütörtöki ctg-hez! Aztán nekem is drukkoljatok, én holnap megyek. :P

Ragota! Azt hiszem te kérdezted a vérsüllyedést, hogy mitől lehet magas. Nekem is nagyon magas lett: háziorvoshoz és fogászatra kell elmenni (legalábbis nekem ezt mondta a doki), és akkor ők megvizsgálnak. Nekem, mint kiderült a 2 hónapja betömött fogam a tömés alatt begyulladt , úgyhogy gyökérkezelték, ma megyek vissza az utókezelésre. :( De egyébként lehet torokgyulladástól is magas....

Nekünk most már majdnem minden megvan. Majd csinálok képet a babasarokról. Olyan tündéri ágyneműt sikerült vennünk... :lol: :lol:
Már csak a babakocsit, és a hazahozós rucit kell megvennünk szerdán. Úgy izgulok már, hogy vajon mikor fog kibújni. :) Tegnap este elmentünk a párommal sétálni. Most sokkal jobban bírtam mint máskor, de a végén úgy elkezdett szúrkálni a hasam aljánál, aztán egy kicsit elmúlt, majd újra kezdte, de nagyon rossz volt. Nem tudom mi lehetett ez... :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Ja, majdnem elfelejtettem: Meri! A táblához: én a kistarcsai Flór Ferenc kórházban fogok szülni.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Nem tudom konkrtéan, Angyalkrisz, mi lehet a szúrkálás, de ha nincs semmi egyéb, ne aggódj. Ahogy nézem, kb. még egy hét, és már semmilyen érzet miatt nem kell aggódnod :) - onnantól már
időre született baba lesz Csenge.
Fényképezgess, légy szíves, én úúúúúgy imádom most ezeket a dolgokat!
(És fészket rakok én is. :D Képzeljétek, én, aki irtó lusta tudok lenni, ha pakolásról van szó, kitúrtam a napokban majdnem az összes szekrényt, szelektáltam /máskor azt se tudok/, és alig bírtam abbahagyni...)

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, ráérsz vele. Ígyisjó, úgyisjó.

Fioonát rég láttuk itt, nem? Ugye minden rendben?

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Lányok!!!

TE JÓ ÉG! NAGYON GRATULÁLOK GABI BABÁHOZ! BÍZOM BENNE EGYSZER SIKERÜL MAJD VÉGIGOLVASNIA ADRINAK EZT A RÉSZT!
ADRI: SOK TEJET ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!!!!

Nem tudom Lányok Ti hogy vagytok vele, de számomra most vált valósággá ez a szülés dolog. Eddig csak növekedtünk, gömbölyödtünk, nézegettük az UH-s képeket, most meg már meg is született az első "közös" babánk! Emellett én vagyok a következő! Jesszum Pepi!

Szerencsére jól vagyunk, nincs szurkálás még, meg semmi. Fáradékonyság, mint mindig, de semmi más tünet! Szerencsére. Főzők rendszeresen, ellátom a dolgokat.

Krisz, köszi a tanácsot, lehet nekem is meg kéne nézetni a fogam?? A dokimhoz 1 hónap az előjegyzés... Bár tünetem nincs az égvilágon semmi! Torokgyuszim sincs...? No majd alakul. Jövő héten kontroll!

Nekem bárhogyan is tetszik a tábla, de az jó, ha benne van az inga szerinti rész, a várható szülés, és hol, és mikor jött pontosan. No meg a neve és a méretei is szupik. Na jó sokat segítettem. Bár számomra jól látható minden adat így, hogy benne van minden.

No megyek, mert ma már tényleg le kéne zárnom egy csomó mindent.

Puszmák!

Ág

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok Drága Lányok!

Először is:
Adrikám:D:D:D:D:D:D:D
Isten hozta a kis Gabi-babát, sok szeretettel gratulálok és nagyon sok örömet kívánok Nektek!!Ha mér lesz egy picic időd és energiád, várjuk a sztorit, és persze negyon meg is néznénk a Picúrt!!

Vivi:D
De jó, hogy már érzed Enikőt!!! Ákosom is rengeteget mocorog, mostmár az Apja is érzi, és néha akkorákat rúg,hogy megmozdul szemmel láthatóan is a pocim! :D:D:D Enikő gyönyörű baba, és szerintem mindenki mindíg örül a képeknek, úgyhogy ne fogd vissza magad!!!

Arwen:D Gyönyörű poci!! Nagyon kis csini vagy!

Orsi:D
Nagyon szépek a falfestményeid, hihetelen ügyes vagy! A pocid pedig szerintem nagyon kis helyes!

Niko:D
Hűűűűűűűű, már csak néhány nap és feérjezett leszel!!! MAjd kérünk szépen képeket!

Hajnikám:D
Hát, ez a név/jelentés dolog elég bonyolult....én pl. nagyon szeretem a nevem, pedig kismedvét jelent, ami nem minden esetben hízerlgő egy nőre nézve....de ez azért nem ugyanaz, mint a keserűség, szomorúság....nehéz, az biztos, de a Lilla és a Nóra is nagyon szép nevek.

Dorka:D
Tündériek a ruhák!!

Csajok, nagyon ügyik vagytok, hogy ennyi mindennel kész vagytok már! Nekünk a Baba-sarok legkorábban június végén-július elején lesz berendezve, mert ugye akkor kötözünk...én ezért is nem vettem még túl sok mindent. Nem fér el dsehol:D:D:D Úgyhogy eddig van Ákosomnak 7 db rövid ujjas rugija, egy kisnadrágja, három pár zoknija, egy ujjatlan és három hosszú ujjú, de vékony rugija...kezdésnek elég, és már ez is alig fér valahova...:D:D:D
Hihetetlen érzés, hogy leadtam a szakdolimat. Mindenkinek nagyon köszi mindent mégegyszer, és akit érdekel, annak nagyon szívesen elküldöm!
puszik

porsika

Sziasztok!

Szivbol gratulalok Adrieknak Gabi babahoz!Gyonyoru meretei vannak!!!!Remelem konnyu es szep szulese volt es majd amint tud jon,es mesel!!!!Sok tejcit es jo egeszseget nekik!!!!!!!!!!!!!

De jo ilyen jo hirre jonni reggel :lol: :lol:
Ugy orulok nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni,
szerintem a Nora es a Lilla is gyonyoru!!!Melyik illik jobban a vezeteknevetekhez?
Ismerek egy Marat,es szinte raismertem a nev jelentesebol a csajra :roll:

Meri,
szerintem szupi igy a tabla :lol: Szerintem ne legyenek kulon a mamik :wink:

Angyalkrisz,
hat bizony nincs sok hatra nektek sem!
En is ahoyg elnezegetem a babacuccokat,olyan jo erzes fog el!!!!!mi is vettunk agynemuket es olvadok toluk.Hat ha meg megjon az agy es ossez lesz rakva....sztem en ott fogok taborozni mellette :lol: :lol:

Ragota,
sullyedes:nekem azt mondta a dokim,hoyg normalis egy ilyen nagyon megemelkedett ertek is!Nekem 31 volt,de azt mondta ez teljesen ok.Azt olvastam,hoyg terhesseg alatt 60ig ok.

Ragota is nagyon eltunt...cserelt vkivel szamot?

Esztora,
drukk este a dokihoz,majd meselj!!!!!!!!!!!

Nandorka,
nogyogyihoz egy kalappal holnapra es a 4Dhez is!! :lol: Huuu d ejo lesz Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Remelem nincs semmi fertozesed,sztem csak keszulodsz a szulesre szepen lassan!!!! :wink:

Szeri,
koszi,ismerem ezt az adatos oldalt,meg a Mamaneten is,csak kivancsi voltam,hoyg Nektek mekkora volt ilyentajt a baboca.De ugy latom azert nem kiugro a mienk :lol: :lol: :lol: :lol:
Csutrotokre drukk,kivancsi vagyok mikor lesz a nagy nap :lol: :lol: :lol: :lol:

Koszi az Uh adatokat csajok! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Kozben megjott Ragota is :lol:
Hat ne is mondd,en meg messzebb vagyok,de yger tobbet gondolok a szulesre..plane,hogy megerkezett Gabi baba....
Ugy porognek az esemeynek!!!!!!!!!!!nem semmi!
Es bizony Te vagy a kovetkezo :shock:

Fiona hooooooooooool vaaaaaaaaaaaaaagy????

Porsi,
ugyi vagy,hoyg leadta vegre a dogat!!!Jo erzes mi? :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Most csak bekukk,mert én is beteg lettem...(nátha ,köhögés,fejfájás egyéb nyalánkságok) :)

Adri!

JAJ DE JÓ!!!!!

GRATULÁLOK GABI BABÁHOZ! :D :D :D
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Adri és Gabi baba:

Kép

Nán-dorka szuper, hogy "ott voltál" Adri szülésénél. :D
Nem vödröt vettünk végül, hanem egy pattintós fedelű műanyag dobozt a Tescoba. 25 l-es. Vödröt csak 2-öt találtam, de azok szinte sehogy se zártak. :?
A zárt képtárat én se tudom pontosan, hogy kell létrehozni, de már hallottam róla, hogy meglehet oldani. Azt hiszem, hogy a kép.tár.hu oldalon megoldható valahogy.

Sajnos nálunk volt egy kis gond hétvégén. :( Azt hittem baja esett Lillának, és kirohantam a konyhába. Az még ment, leguggoltam Lillához, (nem esett baja végül) de mikor felálltam, már nem tudtam bemenni a szobába. Apa segített be, sűrű könnypotyogások közepette. Már mikor felugrottam a székből, éreztem, hogy meghúztam a medence izmokat, de nem gondoltam, hogy ez lesz belőle. Egész nap nem tudtam semmit csinálni. Még leülni se egyedül. Egész éjjel apa segítségére szorultam, ha meg akartam fordulni, vagy kimenni a wc-re. :cry: A lábam se tudtam felelmelni az ágyra. Igaz lépni se. :roll:
Nán-dorka, gondolom sejted mit érezhettem, csak felnagyítva. Többieknek kívánom, hogy soha ne tudják meg. 8)
Most már jobb jelentősen, de felfedeztem egy visszeret a szeméremajkamon. :oops: :cry: Nagyon félek, mi lesz a szülés után. Lényegesen nagyobb terhelésnek lesz kitéve az a terület.
Attól tartok megin elhúzodik a lábadozásom.

Hajni, én megváltoztatnám a nevet. De tényleg sok időtök van még, nem kell kapkodni. Kóstolgassátok a neveket. :D
Gyógyító energiák mennek neked, remélem mihamarabb kilábalsz belőle, és semmi sem zavarja meg végre a várandóságodat!

Én is vettem még ruhákat, de interneten "turiztam", és ezek már 62-68 méretűek, de nagyon jó áron voltak, az itteni turihoz képest, nem tudtam ott hagyni őket. :lol:

Nikó hétvégén sokat gondolok rátok. Szép időtök lesz valószínűleg. :D

Most megyek, bocsi akinek nem írtam, de Gabi baba érkezése elvonta a figyelmemet. :mrgreen:

Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Jaj, Fioona! Mennek a gyógypuszik ezerrel (a kisfiam tanúsíthatja, h igen hatásosak!) +++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hú, de rossz lehetett! És most már tudsz járni.
Amúgy nekem a fülész mondta :) , h nem ajánlják a várandósoknak a guggolást. Azóta jobban figyelek erre - amúgy folyton leguggolok a Mókusomhoz -, és mintha jobb lenne.
(Értem, h Nálad már a felugrásnál volt a gond, csak gondoltam, elmesélem, hátha vki tanul belőle.)
Figyi, Fioona, sztem most sem késő, h rendszeresen csinálgasd az intim torna gyakorlatait. Visszérre is jó, úgy rémlik, de ha szeretnéd, utánanézek a könyvben!

Kép

Kép
nán-dorka

És most már tudsz járni. Bocs, ez persze kérdés akart lenni. Hogy tudsz-e?

Kép

Kép
nán-dorka

Fiona,
de jo,hoyg beneztel!!!!!!Mar regen voltal,aggodtunk mi lehet!
Sajnalom,ami tortent,ahogy irtad szinte fajt nekem is... :roll: Szegenykem!!!!
Most mar jobban vagy?

Kép

Kép
arwen07

Szerintetek a kokusz matracból le lehet vágni?

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Olvasgatok ám, csak nincs időm írni :(
De ezt nem tudom szó nélkül hagyni!

ADRI, ÓRIÁSI GRATULA. SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET A BABÁNAK!
Nagyon várunk majd vissza fotókkal és történettel.

Kép
bodzi

Adri!
Nagyon nagyon sok boldogságot, és zökkenőmenetes kezdeti napokat kívánok Neked, és a pici Gabi babának.
Várunk vissza, siess megerősödni.

Köszi lányok mindenkinek a Babám dícséretét. Nagyon aranyosak vagytok.

Fio: pihenj sokat, és vigyázz magadra.

Marietta: szorítok a tökéletes peteéréshez.

Nikó: örülök, hogy jól sikerelt a lánybúcsú, a discot majd pótoljátok. Hétvégére jó időt jósolnak, reméljük hogy eltalálják.

Nán-dorka: azt végül nem írtad milyen volt a szülésznőd?

Orsi: képeket kérünk Domi szobájáról, de előbb gyógyulj meg.

Meri. bocsi, ha már írtad, de miért úszott el a házvétel?

Esztora: csütörtökön szorítunk, de úgyis rendben lesz minden.

Porsika: bőven lesz időd vásárolni még a költözés után is, nem vagy elkésve semmivel. Én még nem vettem semmit (3 db fehér rövidujjú body kivételével) Pedig nem sok különbség van köztünk.
vivi79

Adri!
Nagyon nagyon sok boldogságot, és zökkenőmenetes kezdeti napokat kívánok Neked, és a pici Gabi babának.
Várunk vissza, siess megerősödni.

Köszi lányok mindenkinek a Babám dícséretét. Nagyon aranyosak vagytok.

Fio: pihenj sokat, és vigyázz magadra.

Marietta: szorítok a tökéletes peteéréshez.

Nikó: örülök, hogy jól sikerelt a lánybúcsú, a discot majd pótoljátok. Hétvégére jó időt jósolnak, reméljük hogy eltalálják.

Nán-dorka: azt végül nem írtad milyen volt a szülésznőd?

Orsi: képeket kérünk Domi szobájáról, de előbb gyógyulj meg.

Meri. bocsi, ha már írtad, de miért úszott el a házvétel?

Esztora: csütörtökön szorítunk, de úgyis rendben lesz minden.

Porsika: bőven lesz időd vásárolni még a költözés után is, nem vagy elkésve semmivel. Én még nem vettem semmit (3 db fehér rövidujjú body kivételével) Pedig nem sok különbség van köztünk.
vivi79

Nagyon aranyosak vagytok! :mrgreen: Már tegnap du. önállóan közlekedtem, ha lassan is. Apa azzal viccelt, hogy versenyt futhatunk. Sztem nagyon megkönnyebbűlt akkor már.
Nán-dorka a gugolásban teljesen igazad van. Észrevettem én is, hogy nem tesz jót. :roll: A tornát csinálom, csak ritkán jut eszembe.......... :oops:
Rendeltem hordozókendőt. :D Állítólag 1-3 nap múlva itt lesz. :mrgreen: Nagyon kíváncsi vagyok.
Én is a héten megyek dokihoz. Nagyon ideges vagyok miatta. Egyrészt a hétvégi eseményekre mit mond, másrészt megakarom kérdezni, hogy akkor hogy is lesz ez a fizetősdi dolog. Már most szaporább a pulzusom, ha csak rá gondolok, hogy beszélni kell erről. :x Mert ugye eleve csak 25 elött tudna vállalni, én meg akkorra vagyok kiírva. És égne a pofám visszamondani is a felkérését. A császárért mennyit kell fizetni, tudjátok? Azt tudom, hogy a sima szülés kb. 25-30e forint.

KépKép
KépKép
fioona

Pár kép a babasarokról:

Kép Kép

A pelenkázó:
Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Adri!

GRATULÁLOK!!!!
JÓ EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Angyalkrisz,
jaj de szepseges lanyos sarok!nagyon aranyos!Gyonyoruseges!!!
De varom mar en is,hoyg minden osszealljon :lol: Nagyon jol fogja erezni magat nalatok Csenge :lol: :lol: :lol:

Fiona,
legfrissebb ezugyben:
http://www.mno.hu/index.mno?cikk=407810 ... cb3&pass=2

Bodzi,
de kar,hoyg nem tudsz surubben jonni!Pedig sokat gondolunk rad!!!Amikor csak tudsz gyere!!Remelem jol viseled a babasodast :wink:

Esztora,
hat biztos le lehet vagni a matracbol,csak ugye ott olyan bena lesz a vege :?
Tul nagy lett a matrac?

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

ADRI!! GRATULA NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kívánom, hogy minél hamarabb regenerálódjál, és nagyon szép pillanatokat éjetek át Gabi babával!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én ma voltam a dokinál, megultrahangozott, aztán közölte, hogy nem optimista, 50 % ad arra, hogy babánk legyen. A bal petefészkem tele van cisztával, a jobb petefészkemben van egy petesejt, ami 11mm, amire közölte a doki, hogy nem elég nagy, és most szombatig nincs hancúr, majd esküvő után "durrantunk egyet a petesejtnek". Jól megfogalmazta a doktorbácsi :) . Mi igazából nem keseredtünk el, mert tudjuk, hogy úgyis lesz babánk! Ha már van peteérésem, akkor már jöhet a babó is! :lol: Csütörtök délután megyek megint, akkor megint megméri, hogy mekkora a sejtem.

Lányok, már nagyon közel van a hétvége, már azt kéne végiggondolnom, hogy mit kell még elintézni, megvenni, de valahogy összeszedem magam, és minden rendben lesz! :)

Krisz, nagyon szép lett a babaszobátok.

Porsi, én szívesen elolvasnám, bár majd csak júniusban, de szívesen venném, ha elküldenéd.

Lányok, nem értek most rá betegeskedni, szedjétek gyorsan össze magatokat!!!!!! :twisted:
Na jó, küldök egy kis energiát hozzá +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Most megyek, üdv mindenkinek

Nikó

Kép
nikóska

Adri: Hatalmas Gratula!!! Sok erőt kívánok a lábadozáshoz és jó egészséget mindkettőtöknek!

Várjuk nagyon az élménybeszámolót és a képeket Gabi babáról.
toti77

Arwen nem nagy lett hanem kiderült hogy nem szabvány méretű az ágy.most azt találtam ki hogy felhívom a boltot mert lehet egyedi méretű matracot rendelni a novetex-nél hogy segítenének-e ebben.ha nem akkor vissza visszük és levásároljuk az árát és megrendelem közvetlenül.

voltunk dokinál Lurkó faros éppen, nagyon szép kerek feje van(föntről nézve) 76 mm,lába most a csontom mögött van igy nem lehett benézni közé.köldökzsinór nincs a nyakánál.
minden rendben vele és velem is jó lett a kenetem is.méhszáj teljesen zárt.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Holnap este 8-ra megyek a dokihoz tüszőnézőbe. Már úgy izgulok. Remélem ez alkalommal már minden rendben lesz!!!!

Esztora!
Örülök hogy minden oké veletek!!! :D

Niko!
Lesz ez még jobb is. Teljesen igzad van nem szabad feladni. Csak nem mindig ilyen egyszerű. Egyébként egy másik topicban olvastam hogy a csajszinak az egyik hónapban 9 mm-es volt a tüszője a tizenakárhanyadik napján. És mondta neki a dokija hogy semmi esélyük abban a hónapban. Azóta már mindjárt tölti a 12-ik hetet. :wink:
Sok sikert.
csipcsab

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?