Jaj, Hajni, nagyon sajnálom, h ilyen vacakul vagy! Ugye van, aki ápoljon? A magam részéről küldöm a nagy hatóanyagú gyógypuszit: cuuuuuuppp!
Nem értem, h jelenthet ilyeneket a Mara, ha a Máriából van! De ha kicsit is rossz érzés lenne Neked ezek után, h olvastad ezt, tényleg cseréljétek le! Időtök még van gondolkozni...
Arwen, nekem egyszer "29 hetes 3 napos terheségnek felel meg" szöveggel (idő szerint két héttel kisebb volt) a következő adatok voltak:
2007. március 20.
BPD(fej atmeroje):74mm
HC(fej korfogata):265 mm
AC(has korfogata): 268 mm
FL(combcsont hossza): 55 mm
1500 g
A következő ápr. 5-én, 30. héten:
BPD(fej atmeroje):81 mm
HC(fej korfogata):292 mm
AC(has korfogata): 290 mm
FL(combcsont hossza): 61 mm
1950 g
32/5-nek felel meg.
De nálunk tudod az idők gyanúsak, szóval nem hiszem, h nagyobb, hanem idősebb ez a babóca.
Képzeljétek, egy gyerekkori barátnőmről álmodtam ma éjjel, h mutatja a pocakját, h babát vár. Már vagy egy éve nem hallottam felőle, hát mi vár itt az éjszakában: fényképek a most született kisfiáról! Ilyet!
Nikó, bulizzatok nagyokat, akár leánybúcsú, akár nem!Annál jobb, így többször jöttök össze. Lehet, h így kellett lennie, h ne fáraszd le a magad a sok készülődés közepette. Szorítunk a vizsgálathoz.
Marietta, Neked is a legjobbakat a biztató jelekhez!!! +++++++++
Meri, ha élvezed a pszichológussal a munkát, sztem az már jó jel! De kérlek, kapcsolj ki, amenniyt lehet, a munkából, pl. kutyizz sokat. Bár ki tudja, lehet, h a kemény munka Neked most arra jó, h lásd, h kiderüljön, mennyire sokat bírsz. Nekem erőt szokott adni, ha látom, h milyen sokra vagyok képes.
Esztora, majdnem minden megvan már akkor, ugye?
Köszi a rucik nevében a dicséreteket. Már nagyon várják, h formát öltsenek dundi idomokon...
Tényleg, amikor meglesznek a babák, eszembe jutott vmi, kíváncsi vagyok a véleményetekre: Lehet, h furcsán hagzik, de én egy kicsit idegenkedem attól, h képeket rakjak föl a hálóra. Olyasmi miatt, h visszaélhetnek vele, mint ahogy Meri járt a kutyusképpel. Szóval, mit gondoltok?
Többiek, merre vagytok????