Jó reggelt!
Nem is tudom hol kezdjem...
A szombatunk pokol volt... Talán életem legrosszabb napja
Délelőtt még mozogni alig tudtam, aztán azt mintha elfújták volna, viszont délután kezdődött a nyűgi. Vagyis nem nyűginek nevezném, mert annál sokkal több volt: amikor nem volt a cici a szájában, akkor ordított! Nem sírt, hanem teli torokból ordított!!!
Mindent bevetettem, aztán Gábor is amikor hazaért, de semmi... Este 9kor bevágtuk magunkat a kocsiba, hátha az segít: amíg kocsikáztunk, addig OK volt, de mikor kiszálltunk, onnan folytatta, ahol abbahagyta
Miután hazaértünk, mindketten belealudtunk egy maratoni szopiba, majd az éjszaka ugyanúgy telt mint egyébként: 3kor meg reggel 6 körül keltünk, közben alvás
Mostanáig nem tudjuk, hogy mi volt a baj
Tegnap már a gyomrom rándult görcsbe amikor meghallottam, hogy sírni kezd, hogy most akkor folytatódik az előző nap vagy mi lesz
Borzasztó érzés volt, hogy nem jöttünk rá, hogy mi bántja ennyire
Na, de jó hírek is vannak
Egyre többet van el egyedül, amikor ébren van! Van, hogy beteszem a kiságyába, hogy szokja, hogy ott is lehet egyedül amikor ébren van, de ha kicsit nyűgösebbnek találom, akkor a babapihenőbe teszem, és ott van velem. Ha éppen dolgom van, akkor is beszélek hozzá, meg énekelek neki, és időnként odamegyek, megsimizem a buksiját vagy a kezét, lábát, hogy érezze, hogy ott vagyok és foglalkozok vele
Nagyon aranyos, imádom!!! És egyre többet mosolyog, ami még nem hiszem hogy tudatos, mert főleg félálomban csinálja, aztán mikor kinyitja a szemét, akkor szigorú fejet vág, mintha azt akarná, nehogy elbízzuk magunkat
Fotók szuperek! Kami én imádom a fekete-fehéret! Nagyon jók lettek!
Timi! Lilla tényleg kis hörcsög
Nagyon édes!
Lorca! Szuper a kép Szabiról! A fintor ismerős
Na meg a babatalis képek is nagyon jók!
Praktiker - én a Margitszigeten vettem magamra a kendőt, amikor az iszonyat tömegtől Emma nagyon nyűgös lett és kitartóan sírt. Nekem is volt ám közönségem...
Vmit akartam még...
Ja igen! Bimbóvédő - én is még mindig azzal szoptatok! Nem izgat, tényleg max a macera lehet zavarós, amit Ágiboldi is írt, de ez legyen az én bajom, a gyerek így is szopizik rendesen! Én is érzem még így is, hogy mit csinál a szájában a cicimmel
Most azt próbálom, hogy amikor több lépésben eszik, akkor a második körre már teszem fel, ahogy Timi is írta, és nem okoz neki gondot! Eszik úgy is mint a kisangyal
Apropó! Nektek nincs olyan érzésetek, hogy kéne nekik vmi plussz folyadék kimondottan szomjoltásra? Emma időnként csattintgat a nyelvével, mintha ki lenne száradva kicsit a szája. Vagy én értem félre a jeleket??
Bendi! Üdv újra itt!
Május! Én próbálgatom a cumit, de nem igazán kell neki
Elsősorban amiatt szeretném, hogy megszokja pl. hogy álomba cumizza magát kaja után, és ne csak karban ringatva aludjon el. Egyenlőre nem műkszik
Pann! Emmának is vannak szöszök a lábujjai között is, meg van, hogy a kezén is. Tuti a ruhákból jön... Azért szerintem egy bébiruhánál alapkövetelmény kéne, hogy legyen, hogy nem szöszöl... De lehet, hogy én vagyok naiv...
Sterilizálás: baromi pipa vagyok, mert csak a cumi tájékoztatójából derült ki nekem, hogy nem szabad hosszabb időre benne hagyni a cuccokat a sterilizáló folyadékban, mint ami rá van írva (asszem 30 perc), mert roncsolhatja az anyagot! Basszus ezt miért nem tudták ráírni a lötyi csomagolására???
Mazsi! Kitartás!!! Jobbulást a párodnak!
Timi, rajtam is kezd kijönni a fáradtság
A reggelek meg az esték egyre nehezebbek... Végül akkor működik a bébiőr?
Megyek, ébredezik, úgyhogy kajcsi lesz