Sziasztok,
Bocsi, hogy már megint így eltűntem, de a héten délután dolgoztam, és este, amikor már hazaértem nem volt sem energiám, sem időm írni, bentről meg nem nagyon tudtam, csak olvasni Benneteket. Tegnap meghozták a kutyusunkat, Vandát. Nagyon kis édes
Kicsit beteg – hát igen, a menhely hátránya… - bélfertőzése van, de ma voltunk dokinál, és kapott szurit, és már sokkal jobban van, kezd igazi rosszcsont kutyó lenni
Teszek fel majd képet. A másik kutyánk meg tök féltékeny rá, még nagyon bizalmatlan, de idővel majd megszokják úgyis egymást. Bocsi a topik offolásért…
Chesti drága,
Nagyon boldog félévességet Nikinek!
Csodás a képsorozat, na meg az almás videó
:D - kész vagyok tőle…
Remélem, a jövő héten tudunk majd beszélni msn-en, ha nem, felhívlak
Gica,
Örülök, hogy már jobban vagy! Vigyázz magadra, és pihizz sokat!
Lippa,
Akkor most válaszolok a kérdésedre
: A másik kutyi nagyon féltékeny, még idegenkedik tőle nagyon. De a tegnapi 1 méteres távolság mára már ½ méteresre csökkent, úgyhogy szépen, lassan összeszoknak majd
Nagyon helyesek a lánykáid az asztalon
:D
Judit kedves,
Hogy vagy? Remélem, sokat pihensz még. Sokat gondolok Rátok!!!
Naposoldal,
Nektek milyen kutyótok lett? Tegyél fel majd képeket te is!
Taptau,
Szegény kutyitok. Sajnálom, hogy el kellett altatni
Share,
Puszi nektek! Jó, hogy néha jelentkezel, tüneményes kissrác Máté. Tényleg kis huncutka
Agnese,
Milán is nagyon zabálnivaló
Nem csodálom, hogy nem tudtál a képek közül választani, hiszen mindegyiken nagyon aranyos!!!
Mot,
Remélem, azóta már jobban van Krisztina hercegnő!!! Jobbulást neki! Csodás a képen!
Gratula a szakvizsga első részéhez!
Ügyi vagy!!!!! Puszi nektek!
Nefke,
Üdv itt
Beletettelek a tábliba, majd kérlek, írd meg a hiányzó adatokat
Egyelőre 1 szívecskét tettem a táblába, de remélem, UH után kiegészíthetem kettőre
Lucia,
Csodásak a gyerekeid
Milyen édes kis pufik
Zabálnivalóak!!!
Wolves,
Örülök, hogy jelentkeztél, jó hallani felőletek! Csodaszépek a lánykák!
Tini,
Üdv neked is itt!
Téged is bele tettelek a tábliba, légyszi, majd te is írd meg a hiányzó adatokat
Na, mára búcsúzom, holnap (is) meló… Majd jelentkezem a héten, remélem most több időm lesz kicsivel.
Puszka mindenkinek, legyetek jók!
A tábla: