Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!
Egy kicsi barnázás előjött!Remélem nem megy el az egyik bébi!Mondjuk még kapom a progi injekciót,lehet,hogy az csinálja?Vagy így szívódik fel a vérömleny?
Vendég

Lukrécia!
A mensi első napjától számold a terhességet!
Vendég

Benszi

Ok,ne ijedj meg,tudod,nekem is volt kétszer is és lehet is még.Zeke doki azt mondta,löki ki a méh a vérömlenyt.Bár én is mindig imádkozom,nehogy előjöjjön,minden wc-re menetelkor izgulok mi vár majd rám.Pihenj sokat.

Ok,akkor onnan számolom,köszi!
lukrécia

Sziasztok csajszik!

Chesti, de jó hogy írtál!!! :) :) Mi van veletek? Hogy van lencsilány? Nekem a május 18-19 hétvégén is úgy néz ki, csak a péntek lenne jó. :) :) Tök jó, remélem jó sokan leszünk topictalálkozón!!

Mot, Krisztina milyen szépen tarjta a fejét! Mi ez ,amit összeszedett? Hogy van?

Csajszik, látom mindenkit sikerül összezavarnom a számolással. :oops: :oops: :oops:
Szóval úgy van, ahogy mondtam, annak idején a Konc doktortól kérdeztem rá,
PUNKCIÓ - " HÉT = A MENSI ELSŐ NAPJA.
Úgy kell a kalkulátorban kijöjjön, hogy a fogantatás a punkció. Amúgy Lukrécia ha a kettő közötti különbség 1 nap, mármint a valódi menstruáció és a punkció alapján számolt ,akkor mindegy, nálam 1 hét volt, az már nagyon nem mindegy. Szóval sztem számolj március 5-tel. És a hétforduló is mindig hétfőre esik. :) Az ikreknél ott van jelentősége, hogy úgyis korábban jönnek.

Agnese, Milánra én is lecsapnék, ha már ezt nem tette volna meg Viki. :) :) Végülis neki két lánya van.

Na puszi, jó éjt mindenkinek!
Lucia

Kép
lucia1

Kép Lucababa

Kép
lucia1

Kép DonZsombor

Kép
lucia1

Jó reggelt Csajok!!!

Kedvesem mindenkit puszil!!!! :)

Lucia :) Nagyon jók a képek!! Tündériek!!!

Szóval az egész "móka" a mellgyulladással kezdődött, Cedax nevű antibiotikum tette rendbe Anyát, viszont a gyerkőc bélflórája ráment a dologra!!!

Azt kezeltük, aztán jött egy kis szájpenész, majd most a végére egy kis felső légúti fertőzés, torok, tüdő rendben, viszont jön a takony rendesen!!! Orrszívót hasznáni kell többször is, de nagyon hatékony!!

Fentiek miatt étvágy kissé vissza esett, hiszti és nyekergés többször is egy nap!!!

Mára talán normalizálódott a helyzet!!

Amit javaslok Mindenkinek!! Legalábbis nekünk tegnap ezt mondta a gyerekorvos, inkább hiába (mármint, hogy nincs probléma) menjünk le a dokihoz, minthogy otthon filózzunk, hogy mi újság és napok alatt kialakulhat valami komolyabb baj!!!!! Ők azért vannak és kell a közreműködés a dolgokban. Mi tegnap is lementünk megnézte a száját, tüdejét, pocaknyomkodás és teljesen megnyutatott minket.

Amint elmúlik a takony visszaáll minden a régi kerékvágásba!!!

Orrcsepp és orrszívó porszívó!!!

:)

Anya jól kezeli a dolgokat, ügyes, türelemes (nem úgy mint én)
, Imádom Mindkettőjüket!!!! :)

Kép
mot

[quote="lukrécia"]B írta:lukréciaenszi

Ok,ne ijedj meg,tudod,nekem is volt kétszer is és lehet is még.Zeke doki azt mondta,löki ki a méh a vérömlenyt.Bár én is mindig imádkozom,nehogy előjöjjön,minden wc-re menetelkor izgulok mi vár majd rám.Pihenj sokat.

Ok,akkor onnan számolom,köszi!

Lukrécia!
Nem voltam benne biztos,de mintha neked is vérömlenyed lett volna!
Akkor sajnos jól gondoltam!Nekem is a Zeke a dokim!Kicsit morc a pali,de szerintem kezelni kell tudni őt és akkor nincs gond!
Nagyon jó szakember!!!
Vendég

Lucia!
Csodásak ezek a bébik!
Mot!
Kívánom,hogy minél hamarabb gyógyuljon meg a babád!
Lukrécia!
Csak két csepp barna volt,de megijedtem.Estére már elmúlt!De én is félve megyek Wc-re mindig!
Köszönöm,hogy megosztottad velem!
Vendég

Sziasztok!

Nagy vonalakban tudtam csak vissza olvasni.
Újak:üdv közöttünk!
Régiek:nagyon jók a fotók
Tali:még nem tudjuk.
Mindenki jól van, a gyermekek szépen növögetnek, bár Vikinek nagyon fáj a háta.
Dobok egy pár képet, a többi a www alatt.
További szép napot!
üdv
Kép Kép Kép Kép
wolves

Wolves!
Ezek a bébik kicsattannak!
Gratulálok hozzájuk!
Vendég

Chesti
drága vagy hogy irtál oda is :lol: :lol: :lol: képet kérünk,rég láttam azt a gyönyörüséget :lol: :lol:

Wolves,Mot,Lucia
csodálatosak a gyerekek,gyönyörüek :lol: :lol: :lol: :lol:

Wolves
az a kép ahol egymás mellet vannak valami fantasztikusan imádnivaló!!!!!!!!!!!!!!!

jó egészséget a piciknek!!!!!!!!!!

bibar

Hát ma vagyunk fél évesek!!! :lol: :lol:
El sem hiszem. :) Mintha cak tegnap lett volna, hogy Szűcs doki azt mondta: "ez egy sikeres terhesség." :) Ez annyira bennem maradt.

Hát lássuk miből lett a cserebogár. :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

chesti

Chesti!
Ez a kislány csodálatos!Őszíntén gratulálok hozzá!! :lol:
Vendég

Szaisztok!!!!

Gondoltam ide írtok nektek, mivel már én is kismama lettem, ha mindenigaz!!! Benszivel együtt sikerült! Olyan édesek a pindurkáitok, nagy gratula nektek, reméljük párommal, hogy mi is hamarosan ( dec. környékén :D ) ide tehetjeük első képeinket!

Szeretnék kérdezni tőletek!!!!
Természetes dolog az, hogy így a hatodik hét elején még mindíg vannak a pocimban fájdalmak???
Ez engem nagy aggodalommal tölt el, és kellemetlen is!!! Várom válaszotokat!!
Puszi nektek!

Kép
tini75

Elnézéseteket kérem ( Lippa, Zsókuci....) Sajnos egyszer írtam már tényleg ide, majd inkább a másik topikba, és ide nem igen néztem vissza, de utólag is köszike a szorításokat, látjátok megérte!!!

Mégegyszer pussszz!

Kép
tini75

Tini Gratula neked. :)
Mikor mész UH-ra? A szurdogálások azt jelzik hogy nő a méhed, de ha nagyon aggaszt, akkor hivd fel Irénkét, tuti segít. :)

Üdv itt. :)

chesti

Sziasztok!

Lucia nagyon-nagyon édesek a gyerkőcök,Lucának az a rengeteg haja...,na és Don Zsombor(nagyon találó :D )!Gyönyörűek!!!!!
Várom a privit,ha van időd mégegyszer leírni :wink: !
Egyébként a fagyikkal kapcsolatban úgy tervezzük,hogy vagy nyáron,de a legkésőbb ősszel visszamegyünk értük :D !

Wolwes nagyon szépek a lányok és szerintem nagyon hasonlítanak egymásra!További szép növögetést és jó egészséget kívánok Nektek!

Chesti drága :D .
Nagyon boldog 1/2 éves évfordulót kívánok Nektek! Nagyon jó ez a sorozat,Nikinek a szemétől továbbra is elolvadok!

Mindenkinek szép napot kívánok 8) !

Lippa

lippa

Chesti :lol:
Hú, már félévesek vagytok, hogy telik az idő!!!!
Niki gyönyörű!!!

Lucia, Mot, Wolwes :D
Gyönyörűek a babák!!! Nem lehet velük betelni!!!
Tessék képeket sűrűbben feltenni!

manda

Hú, ezek a babák :lol: :lol:
Egyszerűen gyönyörűek!!!!!

Chesti!
Boldogságos- nem akármilyen- hófordulót Niki babának!!!!

Wolves, nagyon édesek a lányok!
Az a kedvencem, amin fogják egymás kezét :lol:

Lucia, olyan két kis külön egyéniségnek látszanak a képek alapján!
Nagyon sokat nőttek ők is, és szépségesek!

Tini, nekem is fájdogált még akkor a hasam. De ha nagyon aggaszt, inkább beszéld meg a dokival, abból baj nem lehet.

KépKép
naposoldal

Sziasztok!
Chesti, Wolves, nagyon szépek a lányok!!!
Nikinek boldog 6. hófordulót kívánok!!! :D
süni76

Sziasztok,

Bocsi, hogy már megint így eltűntem, de a héten délután dolgoztam, és este, amikor már hazaértem nem volt sem energiám, sem időm írni, bentről meg nem nagyon tudtam, csak olvasni Benneteket. Tegnap meghozták a kutyusunkat, Vandát. Nagyon kis édes :D Kicsit beteg – hát igen, a menhely hátránya… - bélfertőzése van, de ma voltunk dokinál, és kapott szurit, és már sokkal jobban van, kezd igazi rosszcsont kutyó lenni :lol: :lol: Teszek fel majd képet. A másik kutyánk meg tök féltékeny rá, még nagyon bizalmatlan, de idővel majd megszokják úgyis egymást. Bocsi a topik offolásért… :wink:

Chesti drága,

Nagyon boldog félévességet Nikinek!
KépCsodás a képsorozat, na meg az almás videó :D:D - kész vagyok tőle… :) :wink: Remélem, a jövő héten tudunk majd beszélni msn-en, ha nem, felhívlak :D

Gica,
Örülök, hogy már jobban vagy! Vigyázz magadra, és pihizz sokat!

Lippa,
Akkor most válaszolok a kérdésedre :wink: : A másik kutyi nagyon féltékeny, még idegenkedik tőle nagyon. De a tegnapi 1 méteres távolság mára már ½ méteresre csökkent, úgyhogy szépen, lassan összeszoknak majd :D
Nagyon helyesek a lánykáid az asztalon :D:D

Judit kedves,
Hogy vagy? Remélem, sokat pihensz még. Sokat gondolok Rátok!!!

Naposoldal,
Nektek milyen kutyótok lett? Tegyél fel majd képeket te is! :D

Taptau,
Szegény kutyitok. Sajnálom, hogy el kellett altatni :(

Share,
Puszi nektek! Jó, hogy néha jelentkezel, tüneményes kissrác Máté. Tényleg kis huncutka :wink:

Agnese,
Milán is nagyon zabálnivaló :D Nem csodálom, hogy nem tudtál a képek közül választani, hiszen mindegyiken nagyon aranyos!!! :D

Mot,
Remélem, azóta már jobban van Krisztina hercegnő!!! Jobbulást neki! Csodás a képen!
Gratula a szakvizsga első részéhez! :D Ügyi vagy!!!!! Puszi nektek!

Nefke,
Üdv itt :D Beletettelek a tábliba, majd kérlek, írd meg a hiányzó adatokat :D Egyelőre 1 szívecskét tettem a táblába, de remélem, UH után kiegészíthetem kettőre :wink:

Lucia,
Csodásak a gyerekeid :D Milyen édes kis pufik :D Zabálnivalóak!!!

Wolves,
Örülök, hogy jelentkeztél, jó hallani felőletek! Csodaszépek a lánykák! :D

Tini,
Üdv neked is itt! :D Téged is bele tettelek a tábliba, légyszi, majd te is írd meg a hiányzó adatokat :D

Na, mára búcsúzom, holnap (is) meló… Majd jelentkezem a héten, remélem most több időm lesz kicsivel.
Puszka mindenkinek, legyetek jók!

A tábla:

Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

És még néhány fotó Vandáról :D

Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Szia Zsókuci!
Köszi, hogy bekerültem ebbe a táblázatba!
Adataim: 2. fagyis beültetésre sikerült, dr. Konc az orvosom és Bp. IV. kerület, hogy hol fog születni még nem tudom, de lehet a János kórházban, és az uh ideje április 26.
Én is remélem, hogy két szivecském lesz, és minden rendben lesz és csak decemberben találkozok velük személyesen!
:P
Csütörtökön már a vonalzom is pontosabb lesz, de azért beillesztem, mert olyan jó látni! :roll:
Kép
Nefke
nefke

Jó reggelt Csajok!!! :)

Hercegnőm napok óta jobban van!!! Már nem szörcsög!!! Étvágy visszajött!!!

Chesti: )

Micsoda szemek!!! :) Gratulálok a Tündérhez!!!!

Zsókuci :)

Agyon dögönyözném Vandát!!!! Az tuti!!

Wolves:)

Tündérek!!!!

Repül az idő!!!

Ma 15 hetesek vagyunk!!!

mot

Jó reggelt mindenkinek!

Chesti, gratulálok!!! Emlékszem, mikor írtad, hogy IGENNNN, SIKERÜLT!!! HCG: 91! Emlékszem mikor mellettem feküdtél és nagyon boldogok voltatok, hiába folyt az a rengeteg infúzió, emlékszem mikor végülis csapolni kellett a hasadat, emlékszem mikor először tettél fel képet a babszemJankáról, emlékszem mikor írtad, hogy érzem, igggenn, megmozdult, EZ Ő!!!! Mikor írtad, hogy puncikás, Stark Nikoletta, mikor még bevállaltátok ősszel a nyaralást, mikor izgultál, hogy most mi is van, mikor is kéne megszületnie, majd mikor írtad, illetve talán a férjed írta, hogy megérkezett Stark Nikoletta!! Gratulálok!

Timi, talán Te kérdezted a másik fórumon, hogy nem kevés-e a 88-as hcg. Hát ahogy nézegetem Nikit, nem úgy tűnik. :) :) :)

Lippa, válaszoltam, nem tudom mennyire aktuális még, de elküldtem újra!! Hát akkor hajrá ősszel. :) Mi lenne, ha még egy ikerpár lenne?

Zsókuci, nagyon édes a kutyus!

Kismamák, én alapvetően egyetértek Chestivel és Lukréciával, lehet hogy jobb ,ha a terhességetekkel kapcsolatos mindenféle érzéseiteket, kérdéseiteket nem azon a fórumon írjátok, ahol a többség még csak szeretné ha ő is babát várna. :( Mert abban egészen biztos vagyok, hogy nekik is isekülni fog, mert MINDENKINEK SIKERÜL, csak ezt olyan nehéz kudarcok után legbelül elhinni. Én sem hittem sokáig... Szóval gyertek minél többen, itt is szívesen látunk benneteket!

Szép napot!
Lucia[/b]

Kép
lucia1

Kedves Zsókuci!

Helyes nagyon Vanda.
Köszi a kérdést, fizikailag jól vagyok...
Szombatig feküdtünk, aztán elmentünk anyósékhoz ebédelni, mert már nem bírtam a bezártságot. Meg délután el kellett mennünk nadrágot venni, mert Gombóckáim annyit nőttek egy hét alatt, hogy bár még mindent be tudok gombolni, már nem kényelmes.
Tegnap pedig délután Tatabányán voltunk a Mondern Táncsport 2007 Bajnokságának döntőjén, mert volt ismerős tánccsoport.
Próbáljuk elterelni a gondolatainkat arról, hogy vajon csörög-e ma a telefon v. nem...persze nem nagyon megy. Hétvégén még jobb volt, hogy Ati is itthon volt, de egyedül...

Chesti!

Hihetetlen, hogy Niki milyen nagy már és gyönyörű, édes a videó is.

Lucia!

Édesek az ikrek, Zsombi igazi kis pasi :wink:
Wolves csodaszépek a lányok!

Puszi!

Judit

jucicuki

Hello mindenki!

CHESTI & NIKI!
Nagyon nagyon boldogságos 6 hónapos fordulót!

Csodaszép ez a lányzó! :D

Zsókuci!
Gratulálok Vandához! :D Nagyon helyes kiskutya, és látszik rajta hogy kis pajkos rosszcsont lesz belőle. Legyen sok örömötök benne! Remélem a régi kutyó hamar megszokja majd!

Mot!
Örülök, hogy már jobban vagytok!

Timi!
Nekem is 88 volt a BHcgm. Ne aggódj, nem kevés! :D

Wolves!
Tündériek a csajszikák! Jobbulást Vikinek, remélem a hátfájás nem komoly.

Lucia!
Édesek a babócáid!
Még mindig elámulok Luca hihetetlen mennyiségű haját látva! :lol: !
És Donzsombor is milyen aranyos!

Benszi!
Pihenj sokat! Biztos hgy a vérömleny okozza a barnázást. Mikor mész a BMCbe?

Csajok hihetetlen hogy megy az idő! Mához 2 hónapra vagyok kiírva! Most azért belémkerült a para ...
Már csak Csibe és Macika van előttem a tábliban...uhhhh
A hasam hatalmasat nőtt, majd rakok fel képet a mai napos állapotról, de ez nagyon nagy!
Puszi mindenkinek!

lanett

Juci!
Szorítok, hogy ne csörögjön az a fránya telefon!

lanett

Chesti drága!!!
Tündéri a Stark Nikolett!!!És ahogy Lucia levezette......KOmolyan mondom megsirattam!!!Annyira jó!!!!!!

MInden baba tündéri!!IMádok ide átjönni, és nézelődni!!!Tegyetek fel minél több képet!!!!!Hihetetlen erő!!!!Főleg most, hogy tudom, nem egész 3 hónap választ el a sok izgalomtól újra!!!!!!!!

De most Chestinek írok az időpontokat,azért jöttem!!!Csak nincs ezen az oldalon tábla, így visszamegyek, elolvasom, és jövök vissza!!!! :lol: :lol:
Vendég

Na, kiselefánt újra itt!!!!
:lol: :lol

Szóval nekem jó a május 11, 12-én már nappalos vagyok! :(
18 19 pont jó, mindkét nap!!! :lol:
júniius 1- 2 dolgozom....Ez tuti, bár az még messze van.....és talán a június 8-a is jó,(bár még nincs beosztás, de kiszámoltam...)
A májusi időpontk tuti így vannak!!!

Puszi mindenkinek, és további jó babázást, szép babavárást!!!
Sokszor gondolkodom, ha nekem sikerült volna, Csibével együtt szülnék, nem egész 2 hét múlva..... :cry: :cry:
Na, de ami késik nem múlik!!!!Nemsokára csatlakozom én is ide!!!!Érzem!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Zsókuci :D .Nagyon-nagyon édes Vanda kutyus,a kedvencem ahogy alszik.Egy idő után majd csak összeszokik a két kutyi(hátha rájön,hogy a benti helyét nem veszélyezteti senki :D ).Nekünk is van ám egy mopszunk Oszkár(imádom és a lányok is :D )!

Juci sokat gondolok Rátok,szorítok nagyon-nagyon ,hogy ne csörögjön a telefon( csak ha mi hívunk,ahogy Kriszti írta :wink: )!!!!!!!!!!

Lucia megint nem jött privi :cry: .Ha megint ikrek lennének...... :shock: ?

Lanett kitartás az utolsó 2 hónapra!!!

Chesti drága :D .A talival kapcsolatban annyi módosult,hogy a május 12 nem jó.

Krisztike hajrá július :D !!!!Biztos vagyok benne,hogy nemsokára Te is és a Többiek is a vonal fölött lesztek :wink: !

lippa

Köszönjük mindenkinek a köszöntést. :)

Lucia drága könnybelábadt a szemem, ahogy vissza vezettél az emlékek útján. :) Annyira aranyos vagy. :) Köszönöm. :)

Don Zsombor a nevének megfelelően viselkedik? :) Nagyon husi. :)
Ezeken a képeken nekem totál egypetéjűeknek néznek ki, nem? :) Lucának nagyon komoly ez a sűrű séró, tündéri. :)

Mot örülök, h Krisztina hercegnő jobban van. Jöttök talira? Dobok mingyu egy táblát.

Lanett várjuk a képet. Lesz még nagyobb is az a poci. :)

Juci, én is szorítok, hogy ne csörögjön a telefon. Azért próbálj lazítani, babókáknak nem tesz jót a stressz.

Nefke üdv itt. Úgye milyen jó megcsinálni a vonalzót, még ha egyenlőre nem is pontos. :)
26-án kérjél Uh képet, és tessék felrakni, olyan rég láttunk már ilyet. :)

Zsókuci, Vandust szétharapdálnám. :) Msn-en összefutunk ha nem akkor telcsi. :) Puszillak drága, a másik az hogy nem offolod a topicot. Hiányzol ha nem írsz, írj bármit, csak íííírrrjjjjjjjjj. :lol: :lol:
Köszönjük a táblát. :)

Csibe már nagyon izggiii. :) Várjuk ám a híreket. Lassan itt van Csanád. :) Izgulsz már? :)

Wolves a csajszik tüneményesek! Főleg amikor egymással szemben vannak, nagyon husik. :)
Vikinek mitől fáj a háta? Komoly, vagy csak a gyerekek emelgetése miatt?

Na most megyek, lassan ébred az Én nagy kislányom. :)

Mindenkinek további gyönyörű napsütötte délutánt. :)

chesti

Kép
Kép

chesti

Sziasztok!

Néha-néha azért benézek ám hozzátok is.
Lucia, Chesti:
Egyre szebbek a gyerkőcök, csodálatosak! :D
Vendég

Share:
Nagyon cuki Máté :D
Zsókuci:
A kutyusod is nagyon édes! :)
Mot család:
Krisztina gyönyörű :)
Vendég

Jól látom, hogy juni 8-9 lesz a nyerő??

chesti

Jaj, Lányok!

Nem telefonáltak. Most hívtam a kórházat, hogy hátha csak elfelejtették, de már nem lehet érdeklődni, csak holnap 9-13 óra között. Ati itthon marad, ha mégis menni kell. Meg az az igazság, hogy mindenképpen szeretnék beszélni a Hajdú doktornővel, hogy nézzen rájuk holnap, mert elvileg jövő keddre beszéltük meg, de az május 1.
Azt hiszem ma sem sokat alszom :roll:

Köszi Mindenkinek, hogy gondoltok ránk!

Judit

jucicuki

Juci
Szerintem az ilyesmit nem felejtik el,egyszerűen csak minden rendben van :wink: :D !
Szorítok,hogy tudjál beszélni a doktornővel és hogy holnap 2 teljesen egyforma egészséges babát lássatok!!!!

Puszi

Lippa

lippa

sziasztok!
Jucicuki!
Hidd el minden rendben van.Sajnos a rossz hírrel elértek volna hidd el.A jót meg ráér megtudni szerintük!Csak aki vár arra a telefonra,nem gondolhat min mehet keresztül!

Kezd felszívódni a hematomám.Zeke alig találta meg!
ÉLETEM LEGCSODÁLATOSABB PILLANATA MA VOLT,MERT LÁTTAM A BABÁIM SZÍVÉT DOBOGNI!
mikor kijöttem nagyon sírtam!Olyan jó volt!Még most is pityergek.
5mm-ek a picik!
Vendég

Hello csajok!

Help!!!!!!
Már napok óta nagyon ég a gyomrom, főleg éjjel- hiába figyelek oda arra mit iszok mit eszek. De ez a mai nap ez valami iszonyat! Torkomban van a gyomorsavam, és iszonyat rossz. Vettem már be Renniet de nem használ. Amit már kipróbáltam: piritós, kefír, háztartási keksz, korpovit keksz. Várom az ötleteket hogy mi a bánatot egyek hogy jobb legyen.
A hab a tortán hogy úgy fájnak a melleim hogy csak na....

lanett

Sziasztok Csajok!

Benszi,ez nagyon jó hír! :lol: :lol: :lol:

Lanett
,kérjük már a pocifotót!Egyébként meg nekem semmi nem használt,ugyanígy voltam vele,teljesen mindegy volt,hogy mit ettem,vagy nem ettem,hány órával lefekvés előtt,semmi nem segített.......... :wink: de mégis :wink: amint megszületett a Máté,abban a pillanatban elmúlt! :wink:

Juci,nagyon drukkolok,szerintem is ha eddig nem hívtak,akkor minden rendben van!
A Hajdú Júliáról írtál?Mert ő nagyon aranyos.Sajnos én is voltam nála,férjem szívproblémája miatt kellett kb. ennyi idős terhesen csinálni egy magzati szív uh-t Máténál .De szerencsére mindent rendben talált és ő már ekkor megmondta ,hogy fiú lesz!Nagyon jó szakember!Már ha egyről beszélünk!

Chesti,válaszoltam ,igaz csak ma reggel ,mert este folyton kidobott a gép és minden elszállt!Remélem ezt megkaptad??!
Nagyon boldog féléves fordulót kívánunk Nikihusinak! :lol: :lol: :lol: El sem hiszem..........már milyen "nagy lány!"

Puszi a szépséges babáknak! :lol: :lol:

Kép
taptau

Sziasztok!

Csak röviden.
Egyben vagyok még, de inkább csak olvasgatok benneteket, nincs időm írni. Német vizsga, óvodai beíratás, nst minden napra jut valami. Idáig izgultam de már nem, és nem is magam miatt, hanem hogy addig ne szüljek míg a szülésznőm lábáról le nem veszik a gipszet és megy dolgozni, de holnaptól ez az akadály is elmúlik. Hú már alig 2,5 hét.
Üdv az újaknak, nagyon megszaporodtunk, de ez a jó.
Kismamiknak, kisbabáknak jó gyarapodást.

Sziasztok
csibe
csibe31

Sziasztok!

Nincs baj, legalábbis nagy nem, telefonon nem adhatnak felvilágosítást, és a teljes eredmény még nincs meg, de nagyobb gond nincs a babával. Május 8-án megyünk UH-ra Pestre.
Holnap saját dokimhoz megyek amúgy is, ott látjuk őket.
Bár azt hiszem teljesen nyugodt akkor leszek, ha megszületnek és minden rendben lesz :oops:

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci nagyon örülök a jó híreknek :D ,meglátod minden rendben lesz :wink: !

Benszi ez szupeeeeer :D !

Csibe hú 2,5 hét az már tényleg mindjárt itt van!Szorítok nagyon!

Puszi Mindenkinek

Lippa

lippa

sziasztok!
Jucicuki!
Minden rendben lesz ne aggódj!
Lanett!
Nekem krónikus refluxom van,ami állandó gyomor és nyelőcsőégést jelent!Nekem a hideg tej segített!Ja mega nyers reszelt krumpli levét nyomkodtam ki és azt éhgyomorra megittam!Az egy bevonatot képez a garaton és nem engedi marni.
Taptau!
Köszi a gratut!
Vendég

Lippa neked is köszi!
Vendég

Sziasztok!!!

Chesti!!! 7-én kell mennem UH-ra!!!!! Akkor leszünk 8 hetesek!!!! Másik dolog, én is szívesen taliznék veletek!!!!! / Persze ha csak lehet róla szó!!! /

Lányok nem beszéltem dokival, tűrök még!!! Majd csak nem lesz gond, bár kissé aggaszt, de mivel legtöbben a méh változásának vélik bízok!!! :oops:

Zsókuci!!! Nekünk ez volt az első lombikunk!!!! Előtte nem sikerült spontán és ezt a lehetőséget mondta Konc! 7-én kell uh-ra mennünk!!! Laura / Roland lesz a pindurkánk!!!! Itthon Cegléden Toldy Ferencben fogok szülni!!!

Kép
tini75

Sziasztok csajok!
Mindíg átjövök megkukkolni a babákat!Nagyon édes mindegyik!Csak azt sajnálom,hogy ilyen kevés kép van.Olyan jó nézegetni őket.

Juci
Örülök a jó hírnek,azért ez már biztató!Reméljük most már minden renben lesz és boldogan élvezheted a várandóság minden percét!
gabicsibe

Benszi, de jó hallani, hogy szívódik fel a hematoma. :) Két kis dobogó szivecske. :) Gondolom milyen boldogság öntött el. :) UH kép nincs? :)

Lanett, hűű ez rosszul hangzik. Nem tudom mit tehetnél még, amiket kipróbáltál, azokat mondtam volna Én is. Dokit esetleg védőnőt megkérdezted már?
Azt szokták mondani, biztos nagy a haja azért ég a gyomrod. :)

Taptau drága de jó látni. :) Mátéról kérünk képeket. :) Gondolom kertészkedok ezerrel. :) Válaszolok pü-re. :)

Csibe. :) 2in1. :) Egy nagy pocis fotót nem dobnál? :) Jól be vagy havazva, nem semmi.

Juci, de jó hallani. :) Írj majd mi volt a dokinál ma.

Tini, mi az hogy:
[quote]M írta:ásik dolog, én is szívesen taliznék veletek!!!!! / Persze ha csak lehet róla szó!!!

Tessék jelezni az időpontokat neked mikor lenne jó. :) Minnél többen leszünk annál jobb. :) Gyere, gyere, gyere :lol:

Gabicsibe, de aranyos vagy. :) Tök jó a vonalzód. :)

Hát nézzétek hogy vigyorog ez a nagy lány, mint a tejbe tök. :)

Kép Kép

chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?