Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jó reggeltet kívánok!
Mindenki szunyál? Pedig már majdnem 9!!! Lassan ugorjatok ki az oxigénsátor alól! Hozzá kell szoknunk a koránkeléshez, mert a gyerkőcök úgyse engedik majd, hogy lustálkodjunk!

Nekem már csak 146 napom van. hihihi!!!! :D :D :D

Marek

marek

Kép

Na azért is sikerült felrakni ezt a pocakos képet!

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok!
dehogyis alszom: már leszaladtam a boltba reggeliért (itt figyel és vár két túrós rétes, meg egy bögre kakaó). persze steril zsugorfóliázva mindkettő :P

Jutta, jó a kép. jó kicsire sikerült (pedig rajtam vana szemüveg, de így is nehéz...). tök nagy a pocakod. :D

Kép
an°°di

tegnap voltunk sétálni meg plédet dögleni a Margitszigeten. majdnem elfáradtam ebben a kimerítő programban :? és tényleg. nem bírom olyan jól, mint gondoltam. lehet, h mégis igaza van annak a kölcsönkapott Anyák Lapjának, és megterhelő a terhesség, az ikerterhesség pedig duplán az (az újság sem ajánlja a terhestornát sem, képzeljétek!) :roll:

és utána mozi. Felforgatókönyv (amit délre terveztem eredetileg megnézni). a Volver és a Babel után a legjobb film manapság, de ez komédia. nagyon nagy. eredeti, jók a szereplők (elfogult vagyok mondjuk dustin hoffmann hangja miatt, és mindig is olyan szerettem volna lenni, mint emma thompson). nézzétek meg!

Kép
an°°di

Jutta, aranyosak vagytok a képen. Apunak megmondalak ám, csak nemtom még, hogy. álmában üzenhetek? :?

Ciripke, mi az h nálatok lesz tanfolyam?? :shock: (mindettudniakaroook). és tessék egy kicsit faragni még abból a képből. kivárjuk. ráérünk. ;)
én is akarok egy RHCP fan kukist! :lol: elképzeltem, és nagyon bejött! sztem inkább ez az idilli, mint az amerikai filmekben az 'I love you, Mummy" minden este lefekvés előtt (vagy azt kell??? :? )

Marek. milyen cipő? én most nem veszek, mert parázok az ödémás, kettővel nagyobb számúra dagadó lábtól. hátha, ha nem veszek, nem dagad föl...? hüje babona, de olcsó :wink:

nézem közben a stahl-k*rva (nem bírom a nőt, de a kaják jók) piterecepjét. olyan egyszerűnek tűnik leírva. csak azt nem értem, minek kell kisebb tálban összekeverni a vizet meg a lisztet, utána nagyobba tenni, és abban hozzáadni a vizet? :shock: nem kezdhetnénk a nagyban, Juditka drága?

Kép
an°°di

na, klassz. :? egyedül maradtam. láttátok, h beléptem, mi? :twisted:
akkor kitalálok vmi más programot, mert ez így unalmas.

tudom is, Apuka hasán fogok ugrálni (míg mindig laszik, sztem ő lesz a délutáni műszakos a kölykökkel) :twisted: :twisted:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Andi én itt vagyok!

Bekajáltam egy jó adag popcornt! :oops: :oops:
De van mentségem: állítólag jó savkötő! Tuti ezért kívántam meg...

Most meg jön a kávé, ebédre meg vmi gyors.

JA csináltam egy érdekes túrós receptet.
Eredetileg olasz túrós a neve, se az elkészítési módja miatt én csak hihetetlen túrósnak hívom. (Nem kellett az összevalókat összegyúrni, csak egymásra rétegezni... :shock: )

Bocs a sok kajás témáért, vmiért erre vagyok rákattanva... :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Én is itt lennék, csak az uram itt tanít, most két óra közt belógtam. Hihetetlenek vagyunk, mi? Jó kis vasárnap délelőtti program. Nekem takarítás, apunak magántanítványok.... :( :(
Széééép, kényelmes, fekete, Mark cipő!!!! Semmi sarok, tők jó!
Na megyek, mert jött a következő.
Utána meg "jó ebédhez szól a nóta"
marek

szia, Jutta
köszi a popcornos tippet! lehet, h még jól jön ...
túrós édes? ha nem, akkor kérem a receptet. hihetetlenből sosem elég! (nekem pihen a pitetészta a hűtőben, Juditka tanácsát követve)

most lelépek kicsit, mert bútort tologatunk (akinek ugye nincs helye.. :? ), ill. csak Apuka. én asszisztálok ..hehe

Kép
an°°di

Sehol senki? CSak én vagyok itten? Akkor már itt se vagyok, elmegyek, aztán delelek. (de szép szó!!!) :D :D :D Majd még jövök, ha az uram elmegy focizni. Addig nem hiszem, hogy szabad lesz a gép. :( :( :(
A túrós engem is érdekelne, főleg, ha egyszerű, mert én nem vagyok egy konyhatündér.... :oops: Nem is tudom, mit fog a gyerkőcöm enni :?
marek

jajdehogynem
én vagyok, csak ímmel-ámmal
soba átrendezve, minden leporolva, könyvek le-vissza, stb. elfáradtam, pedig nem is én csináltam a munka oroszlánrészét :)
no, meglesem a csirkés-kolbászos-sajtos-brokkolis-répás pitét, h hogy áll, mert nagyon illatozik
(lehet, h a gyerekek nem ennék meg... hehe)

Kép
an°°di

Sziasztok!

Ez nem ér...:D Nem voltam két nap, net előtt és ilyen sokat írtattok. :) Azonnal visszaolvasok. :lol:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

helló, Jolka
hát azt hitted, h ha elmész csavarogni, akkor mi is??? :shock:
jó volt? merre jártatok? jól vagy? panaszmentes a kismama?

na, addig bevágok még egy szeletet ebből a pitéből. tök finom lett. el sem hiszem, h én sütöttem.

Kép
an°°di

Pite recept!!? Vagy megvan a neten?
Egyébként most szívom magamba a napot és közben írom a férjem szakdogáját (csak a módszertanit). Hihetetlen jó program.
A könyveket nekünk is el kéne távolítani, de olyan sok van! Meg most nem merem a kedvesem ilyenekkel zaklatni. Majd ha leadtuk ezt a szakdogát...
Nekünk azért nem lesz soha új fürdőszobánk, mert az uram minden pénzét könyvre költi! De most rábeszéltem, hogy egy kicsit tegyen félre babakocsira is :D :D :D
marek

nemtom, hol van a recept, de a könyvében benne van. nekem ronda lett és finom.
Marek, nem távolítottuk ám el a könyveket, csak leporoltuk őket, meg alattuk a polcokat. könyvek maradnak. ők a mi szent teheneink.
sztem amíg régi fürdőszoba van, addig okés. minek az új? :wink:

mi is terveztünk napon, kinn Föld napjázni ma délután, meg kinléztünk a moziban egy rancia filmet, de eddig én aludtam (egy barátnőm telefonja ébresztett), most pedig Apuka húzza a lóbőrt. olyan együttérző a lelkem! 8)

Kép
an°°di

http://www.stahl.hu/index.nof?o=0&nyelvid=1&k1=1&k2=22&receptid=66
no, ez vmi hasonló ahhoz,a mit eszem, de nem ua.

én még mindig álmos vagyok. a fejfájáson megint segített a kávé, de az álmosságon...NEM!
horkhork...lehet, h nem erőltetem sokáig az ébrenlétet

Kép
an°°di

Mi sem eltávolítani akarjuk a könyveket (majd megteszi a gyerkőc, amikor elkezd mászni), csak eltávolítani azért, hogy le tudjunk törölgetni. Csak az a baj, amikor a drágám elkezdi csinálni, az több nap, mert akkor téma szerint, vagy szerző szerint elkezdi válogatni, mindbe beleolvas és így nem halad. Pedig milyen jól működne a jó női módszer: szín és méret szerint visszarakni őket a polcra :D :D :D

marek

és szivrányványskálában: kezded a fehérekkel, sárgák, narancs, piros...ahogy a színes ceruzák szoktak lenni? :lol: kész vagy teee, inkább írjad a szakdolit.
nekem is kellene azt az esszét, de most nincs kedvem. amúgy is vmi május a határidő. és különben is olyan rég írtam esszét. a fordítás minden önálló gondoltatomat kinyírta. :roll:

sétálni kőne, míg fenn van a nap. megpróbálom a hasonugrálós-ébresztős módszert. ha reggel bejött.... :twisted:

Kép
an°°di

Betsy!

nagyon édes a kislányod és gyönyörű!

Nálunk meg volt húsvétkor egy hétre bérnyuszi (keresztapa hozta). Az elején tök jó volt minden, mondtam is hogy még ez a legelviselhetőbb háziállat. A macskát aki egy vadállat volt száműztük vidéki rokonokhoz miután meglett Betti, mert nem bírtam idegekkel mikor a babakocsiban találtam édesdeden aludni!
Szóval a nyuszit minden nap kiraktam legelni fél órára, de vérszemet kapott és aztán nem lehetett elkapni, fél órát kergettem aztán elegem lett. Este elkaptam, de már kiugrani is megtanult! Ekkor mennie kellett!

Stahl én is bírom, de valahogy egy ideje nem csípem el a műsorá, talán elnyomás alatt vagyok és mindíg győz a minimax, de a tv paprikára néha kapok engedélyt! Egyébként én túró függő vagyok. Ma túrós palacsintát sütöttem (Canderellel, hogy ne hízzak annyira és hogy még egy tiltott dolgot egyek, meg ugye rákkeltő is vagy mi, de azt hiszem ennyi káros szenvedély nekem is jár!) Meg csináltam krumli főzeléket, apának pácoltam húst, mert ma dolgozott csak este jön ("hülye" tandemugrókat ugrat). Dálután lefeküdtem a gyerekekkel 2 és fél órát húztuk a lóbőrt, utána olyan voltam mint akit kiütöttek, este majd éjfélig tévézek, gondolom.

Kedden megyek a 2. integrált tesztes vérvételre, addíg már lehet hogy nem jövök, mert holnap non stop meló.

Hajni! Milyen néven futsz az iwiwen, csak hogy ne nézzem már át az összes Hajnit. Egyébként tényleg, ha valakit érdekel akkor sok fotó van az iwiwen, apa is ott van és Koltay Dóra név alatt futok (gödöllőn rem. csak egy van belőlem)

Megyek mert a kukis óbégat a kádban én meg itt ülök haj és arcpakolásban (a takonytól hámló orromat próbálom orvosolni).

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

VAgyok, de nem ilyen sokáig olvastam a hsz-kat. :) Csak közben a fiúkat is ki kellett szolgálni. Virágot ültettünk, szerencsére a harmadikon nincs kutya. :? Manónál hajvágás, most pedig fürdik, míg írok pár sort.

Marek!
Örülök, hogy túlélted a féjrmentes éjszakát. Barátnőkkel miért nem szerveztettek arra az estére egy bulit?

Andi!
Anyósék voltunk. Gondolhatod, milyen volt. :D Főztem egész hétvégén.... Ezért most vacsira, bűnöztünk, Mekibe ettünk. De nem marhát, hanem halacskát.
Megnéztem a receptet, nagyon jónak tünik, apának holnap meg is csinálom, nekem most egy kicsit tömény.

Én is kaptam egy új cipőt, de apa is velem volt, nekem már nem veszi be, hogy kismamacipő, de jó ötlet. :D
Viszont a 40-es lábamra elég volt egy 39-es, ilyen sem volt még. Pedig azt hittem most nagyobb kell. Nagyon kényelmes, van sarka is, lapos nem igen jön be, mert optikailag összenyomna. :) Egyelőre nehéz benne sprintelni, de csak belejövök majd. Legfeljebb gipszes lábbal szülök. :D

Betsy!
CSodálatos kislányod van! Nincs olyan amin Felnézzel?

Hajni!
Húú, jobbulást, vigyázz magadra!!!
Fényképeket megnéztem az iwiw.-n. :D Jól néztek ki. De szerintem a Iwiw is olyan nyilvános, mint egy fórum, sőt.... Itt még többet megtudnak rólad, ha akarnak. MÉg az ismerőseidet is megtalálják, nem is kell már titkosszolgálat, egy perc alatt meg van. De azért én is fent vagyok, :) nem vagyok olyan nagyfalat...

Még megpróbálok benézni.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

nahát, Csajok, akkorát sétáltunk (aszittem, bepisilek, mire hazaértünk, mert ugye wc az seholse...volt ugyan egy talponálló, de oda vegyvédelmiben sem)!
nincs is semmi más újság. egy kis zuhany, egy jó kis film dévédén (mostani ajándék, nemttom milyen..), aztán bealvás.

nektek is szép estét!

ja, és Jolka, anyós nem tud főzni vagy mi van? :twisted: én tuti nem főzök neki, pedig bírom a fejét...

Kép
an°°di

Ciripke!

Megnéztelek téged is. Nagyon jól nézzel ki! Persze az egész család. Nem is tudom minek panaszkodsz, a vizilovakra. Akkor én Óriás bálna leszek. :(
Apával, akkor néha a felegekben jártok.

Canderel, én is próbálkoztam vele, de nagyon gyorsan fogyik és nem is 219Ft, mint egy kiló cukor. Inkább no cukor. Vagy csak igazi.

Nyuszi:D Láttom a lelkiszemeim előtt. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Andi!
Anyós nem szokott főzni, a Dédi mindenben kiszolgálja őket, :evil: ilyenkor inkább a Dédinek segítek. :)
Szerencsére ritkán találkozunk, így én is "bírom a fejét". Csak ne lennének a beszólások, és a bagó.... :evil:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

jaja, Ciripke, most már tudom, miért és hová megy Jutta, mert én is meglestelek a wiwen. nincs is másik Koltay Dóra seholsem, így nem volt egy nagy mutatvány.
és tényleg szépek vagytok! :wink: lehet, h nekem is kellene arcpakolást vennem (sose lehet tudni, mi segít.. :P )

Kép
an°°di

háháháááááá, megvan Jolka is...
bejelölhetlek, vagy várjunk még vele? ;)
nézem a képeket. :roll:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Már megint fáj a fejem... minden hétvégén az egyik nap ez van...
így megint kómáztam fél nap, kicsim meg dolgozott...
Most ő aludt be - elég nyúzott volt - én meg megpróbálok vasalni.
Attól még hogy terhes vagyok, sajna a házimunka még nm végződik el magától...

Jutta

KépKép
jutta

Betsy, tényleg édes a lányod! :P

Jutta

KépKép
jutta

tök jóóók :D mondjuk szerény véleményem szerint a világosabb haj, Jolka, jobban állt...de ezt csak én mondom, én meg ugyebár....hihi

Kép
an°°di

Ti hogy találjátok meg egymást az iwiwen? Vagy valahol itt vannak a nevek, csak én nem találom? Jóvannna béna vagyok, de legalább főzni sem tudok! :D :D
A párom kibontott egy üveg bort, csak hogy tudjam milyen rossz terhesnek lenni :twisted:
És ma azt mondta, hogy nekem irgalmatlan nagy hasam lesz :( :( Mire számított, hogy én vagyok Angelina Jolie és nem hízok terhesség alatt??!! :? :?

marek

:D :lol: :lol: Köszi Andi!
Szerintem is nagyon nagyis volt az a sötét haj, de színezőből csak ezt lehetett kihozni. :) Le is veszem ,míg más is felfedezi. :)
Nyugodtan jelölj be. Mér ismerjük egymást, főleg, hogy egy nap többet "beszélek" veled mint a barátnőimmel.

Én mára lelépek, Manót altatom, aztán apával is foglalkozni kell egy kicsit. Elhagyagoltnak érzi magát. :)

Jutta!
Ha fáj a fejed, meg szoktad mérni a vérnyomásodat? Ha alacsony, próbáld ki a kávét (hígabban), vagy szólj a dokinak, nem jó ha állandóan fáj a fejed. Házimunka meg megvár, úgy is neked kell megcsinálni, pihenj egy kicsit.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Képet töröltem :D
Most már publikus. :)

Marek!
Megsugom, a mail címek alapján megtalálod a többieket is (nem mindenkit).

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Végre működik a Babanet. Bár most már minek, úgyis megyek lefeküdni.
Szép álmokat mindenkinek!!!!!
marek

ja, rothadék szerversz*rság
jóccakát
holnap délután jövök ám!
:arrow:
szasztok

Kép
an°°di

Köszönjük a dícséretet!

Marek
1-2 dl borocska időnként nem árt...

Jolka
Kép
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Betsy!
Ne is, tessék panaszkodni a korodra. Nagyon jól nézel ki. Szeretnék ilyen csini lenni pár év múlva.

Jutta!
A bor szerintem sem árt, még a vérképed is jobb lesz tőle. Apa tegnap pezsgőt bontott, kaptam én is pár kortyot.
Fagyi!
Ismerős érzés, anno az utolsó hónapokban bolondultam meg tőle. De csak a vizes fagyiért (amit előtte utáltam) citrom és áfonya, bármennyi mennyiségben. Volt olyan, hogy meg volt a reggeli adag, de Apát, este még visszazavartam egy befőttes üveggel. Állandóan szomjas voltam, de nem vízre, hanem fagyira, egyszerűen nem lehet leírni, mennyire kívántam. Manó azóta is szereti a citromot, a fanyar, keserű gyümölcsöket. :D
Egyél azt, ami jól esik, most lehet. :)

Táblát frissítem, új adatok? Következő vizsgálatok időpontja?
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt!

Jolka
Szerdán megyek afp-re. (már most be vagyok tojva) Az eredmény két hét. Talán azért ilyen sok, mert erre ritkán jár a postakocsi, ami felviszi a vért Pestre... :? :? :? Ha gyalog elindulnék vele, előbb meglenne... Persze nem baj, legalább nem lesz lehetőség arra, hogy megismételjék, ha gond van :( :( :( Hülye magyar egészségügy :twisted:
marek

Szia Marek!

Nem lesz semmi gond. Eseleg a szuri miatt parázhatsz egy kicsi, de az sem fáj, annyira. :?
Az eredmény meg van hamarabb is. Szerintem megnyugtatásként rájuk lehet csörögni. 06/1/476-4458 v. 476-4400/156 (csak a TAJ számod legyen a közelben), remélem még nem változott a tel. szám. Nem csodálom, hogy csak két hét alatt lesz meg, mert nagyon nagy Pest régiója, ott is csak emberek dolgoznak. Főleg ebben a nagy fejetlenségben, még jó, hogy ennyi idő alatt meg van. Még azt mondják, kevesen szülnek mostanában. :? Nekem is meg volt 1 hét alatt Debibe, csak az a bibi, hogy csak a hivatalosan kiküldött papírokkal lehet menni a genetikai Uh-ra.
Beírlak a táblába.

Szép napot!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

http://www.mno.hu/index.mno?cikk=407810&rvt=2
Na ezt a hírt vártam már. Amikor a védőnő mondta, hogy beszéljem meg a dokival a szülést. Mondtam még ráér, még változhat a rendszer, és lám...Nem mintha nem fizettem volna mint a katonatiszt, de az ügyeletessel se lenne gondom, itt jó dokik vannak.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok!

Jolka, ez tényleg jó hír. én ugyanis eddig még egy fillért sem fizettem (a tb-n kívül ugyebár, de mindegy is, mert a dokim a körzeti rendelőjébe hív...de nem oda tartozom helyileg, mégis ingyenes).
és voltam is nála ma délelőtt. terven kívül. reggeli pisikor (10 óra felé, kora reggel semmi), volt egy kis barna csík a tisztasági betéten. totál besz*rtam, mert nem akartam, h befektessenek kórházba megint (ahogy erre volt már példa). mégis felhívtam, h legalább tudja. menjek be rendelésre. oké, de se taj-kártya, se személyi, se kiskönyv. sebaj, menjek.
bementem. még jó, h semmi bajom nem volt, mert 1.5 órát vártam, h bekerüljek. és semmi gond. :roll: totál megkönnyebbültem, DE no szex, totál relax, meg sok-sok magnézium és továbbra is duphaston. de A baba integetett nekem egyet... :lol: B pedig megmutatta, mekkora lábai vannak már. nagyon cukik! :D

Kép
an°°di

hű, Betsy. még egy jó nő :)

Jolka, következő vizsgálat nekem is genetikai uh lesz meg afp (már nem is sz*rok semmitől sem, csak a kölkök jól legyenek). jövő héten megyek, nemtom, pontosan mikor még.

és most pedig asszem még egyszer megebédelek! :lol:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Andi: ne tolj be! Ha a barna nem sokkal szex utan volt akkor biztos nagyon vadul csinaltatok! :lol: De tenyleg nagyon fontos hogy pihizz ugyhogy irany az agy!
Ha folytatodik a barna vagy esetleg piros akkor irany a korhaz!

En is voltam ma uh-on, minden ok a babakkal, folso baba ismet rugdosta az alsot aki szotlanul birta, szegenyem ossze volt kuporodva megint :lol: meg a doki is rohogott rajtuk. Nem kaptam kepet! :( :evil: Nemuket meg nem tudtuk meg! :cry:
Legkozelebb 20 hetesen kell mennem, fu de messze is van az!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica, nem tudom, mi számít nem sokkal szex utánnak (asszem tegnapelőtt volt, vagy azelőtt).. és sajnos lehet, h amiatt, de ugye a doki nem tudja (honnan tudná? de legalább bevallotta), így aztán kizárjuk a szexet, mint egyetlen lehetséges okot :evil:
hm, és micsoda elnyomás van nálatok. most nekem is azt mondta a doki, h a B kicsit kisebb (remélem, ő a srác, azért...hehehe) 8) igaz, csak pár nappal. az meg nem számít.
és igenis, pihenek, fekszem (mégis fáradt vagyok, bár nem éreztem, de f3 óta aludtam elfolytában), és újra elolvasom a Mester és a Margaritát. :wink:
még benézek
szasztok

Kép
an°°di

Betsy, nem semmi!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

hát, Lányok, látom, ma nagy a hétfő esti pangás
nem is rondítok bele.
kipihenem ezt a barnázást, és nyomok egy kis pohárka vörörsbort rá, meg asszem az idegeimre is ráfér (enyhén hisztis vagyok, úgy érzem, és picit ideges).
holnapig szép estét, jóccakát!
:arrow:

Kép
an°°di

Kép

Sziasztok!

Andi!
Pihenj sokat, nagyon vigyázz magatokra!!! REndes dokid van.

Remélem a többiek is, jól vannak.

Tontica!
Nagyon aranyosak lehetek a babák:)

Jutta!
Még nem is írtam, de szép pocid van. Tényleg a pocakra mehetett a plusz kiló, mert nagyon csini vagy.

Jó éjszakát mindenkinek!

Ja, Andi megcsináltam a pitét, apának nagyon ízlett, sőt még Manó is evett belőle. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Andi!
Vigyázni magadra! Mester és Margarita? Nem olvastad a Kismamák nagykönyvében, hogy mit kell ilyenkok olvasni???? Pöttyös és csíkos könyvek. Azok aztán pihentetnek!!!! Má jó, hogy nem az Amerikai pszichot olvasod!!!

marek

Sziasztok!
Nem semmi ez a Babanet!

Ugye mindenki jól van?

Ma voltam védőnőnél, lemázsáltak. Több mint két kiló a pocakom. Meghallgatták a szívhangot is. Tök jó volt. Most viszont az enyémet kellene meghallgatni, mert próbáltam aludni, de valami nincs rendben, mert úgy vert mint az állat. Inkább beszüntettem a próbálkozást, mert nem volt jó feküdni.... :( Mi lesz még itt?!? :? :?

marek

na, gondoltam, írok, de mégsem. nincs a szerverhez türelmem. marad az olvasás.

Marek, az Amerikai pszicho olvasása közben nem terhesen is rosszul lettem...gondolni sem akarok rá. a Mester... sztem aranyos és érdekes. haggyálmár a pöttyös könyvekkel! legközelebb Janikovszkyt ajánlod? ;)

jó hír, h ma nincs barnázás. a rossz, h nincs fergeteges jó kedvem. ezen a babanet is rontott egy cseppet :evil: nincs másik ilyen hely, ahová átköltözhetnénk csetelni és műkszik a rendszer?

Kép
an°°di

Marek, azt a 144 napot féllábon is kibírod már, nem? ;)
2 kiló? az tök jóóóó :o
nekem viszont jól esik a henyélés. megyek is, mielőtt besz*rik megint a babanet (ami sztem inklább semmi, mintsem vmi) :roll:

Kép
an°°di

Andi!

Pl. ott az msn
Örülök, hogy már barnázás ok, csak a hangulatod van a békasegében.

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?