Sziasztok!
VAgyok, de nem ilyen sokáig olvastam a hsz-kat.
Csak közben a fiúkat is ki kellett szolgálni. Virágot ültettünk, szerencsére a harmadikon nincs kutya.
Manónál hajvágás, most pedig fürdik, míg írok pár sort.
Marek!
Örülök, hogy túlélted a féjrmentes éjszakát. Barátnőkkel miért nem szerveztettek arra az estére egy bulit?
Andi!
Anyósék voltunk. Gondolhatod, milyen volt.
Főztem egész hétvégén.... Ezért most vacsira, bűnöztünk, Mekibe ettünk. De nem marhát, hanem halacskát.
Megnéztem a receptet, nagyon jónak tünik, apának holnap meg is csinálom, nekem most egy kicsit tömény.
Én is kaptam egy új cipőt, de apa is velem volt, nekem már nem veszi be, hogy kismamacipő, de jó ötlet.
Viszont a 40-es lábamra elég volt egy 39-es, ilyen sem volt még. Pedig azt hittem most nagyobb kell. Nagyon kényelmes, van sarka is, lapos nem igen jön be, mert optikailag összenyomna.
Egyelőre nehéz benne sprintelni, de csak belejövök majd. Legfeljebb gipszes lábbal szülök.
Betsy!
CSodálatos kislányod van! Nincs olyan amin Felnézzel?
Hajni!
Húú, jobbulást, vigyázz magadra!!!
Fényképeket megnéztem az iwiw.-n.
Jól néztek ki. De szerintem a Iwiw is olyan nyilvános, mint egy fórum, sőt.... Itt még többet megtudnak rólad, ha akarnak. MÉg az ismerőseidet is megtalálják, nem is kell már titkosszolgálat, egy perc alatt meg van. De azért én is fent vagyok,
nem vagyok olyan nagyfalat...
Még megpróbálok benézni.
Sziasztok