Új privát üzeneted érkezett!

halihó!

megvagyunk mi is, csak gábor szabinapokat vett ki csüt-péntekre, plusz a hétévge és hintát meg homokozót csinálnak dorkának! :) én meg kint voltam dorkával az udvaron és felügyeltem a munkát!! :wink:

olyan jó, nektek sopronban lakóknak, tudtok véletlenül összefutni a másikkal!

hajnus,
nagyon jók a képek, azért látni ám istit szépen! :) de miért is volt hajnalban?? elfelejtettem... :oops: tudom, hogy említetted gyakran, hogy korán lesz, de miért is??

ági,
szia!!!! képzeld, tegnap gondoltam rá, hogy megkérdezlek viccesen, talán azért nem írsz, mert ellepett titeket a hó, erre.... basszus, ilyen szar idő van felétek? ez kivételes vagy mindig ilyen? megvannak ott is az itt megszokott évszakok közötti különbségek?
szuperek a képek a fiúkról, nagyon jó a hangulat!!
picasa progi letöltésére már nem emlékszem mit hogyan rendezett, de ha most megnyitom, nem úgy rendezi a képeket, mint ahogyan nekem a gépen mappákban van, hanem másképp, asszem különveszi, hogy melyik évben készültek. de az eredeti mappáknál megmaradnak a képek úgy, ahogy én rendeztem őket. hűű, nemtom mennyire voltam világos... én is csak ilyesmire használom, amit te szeretnél, és ha belépek, könnyen megtalálom a keresett képet. talán kriszti többet használja, hátha ő okosabbakat tud majd mondani...

erika,
azért andiék lakását ne "vevő szemmel nézd ám, sztem ők mostanában nem akarják eladni! :wink:
hja, gyakran kezdem itt a napot, mert dorka baba is korán kelő... :?

eszti,
de jó, hogy jelentkeztél!!! :) örülök, hogy megvagytok! sajnálom a hercehurcát, ami rátok vár, nem semmi... kicsi szonja meg okos nagylány már, belül biztosan megoldja magában. de különben ő amúgy is olyan, hogy elmond akármit is és kérdez is, nem?

jajajjj, mit akartam még...

KépKép
viol81

óóó, és anikó!
kitartást, hamar túl lesztek majd mindenen! aztán majd hallgathatsz sok-sok zenét, 5 doboznyit! :wink:

KépKép
viol81

Viol,
ma velem véletlenül összefuthatsz otthon :lol: :lol: :lol: :lol:
Megint buszozom a gyerekekkel :wink:
Ma már felhozza az új freemail a leveleimet...

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt!!

Kicsit el vagyok megint maradva!! Kicsit nagyon!! :shock:

Szépek a keresztelős képek!! Gondolom katolikus!??

Viol,
Tök szuper lehet a hinta meg a homokozó, majd teszel róla képet????!! Múltkor kérdezted, hogy az oltás megzavarta e Zoét: Eddig soha, még hőemelkedés se volt (le is kopogom).

Anikó, Zília
Örülök, hogy kicsit összefutottunk az usziban, csak sajnálom, hogy ilyenkor nem lehet annyira ismerkedni, beszélgetni (mert mindenki a maga Pindurjára figyel :wink: ), találkozunk remélem majd máshol is! :D

Anikó,
Azt a sapeszt a Kossuth Bababoltban vettem, ha jól emlékszek 900 Ft volt. Jó pakolászást!! Tényleg eléggé besűrüsödött a program, de biztos minden klasszul sikerül!! Majd tegyél te is keresztelős képeket!! Nálatok a család nagyon meg szokta ünnepelni?? Zoénak június 30.-án lesz, és utána csak sütizés, meg szendvics lesz nálunk és kb 18-20-an leszünk.

Zília,
Bocsánat ha bambán meredtem rátok amikor beléptetek az öltözöbe, de őszintén bevallom, egy kicsit dundibb kislányt vártam Alexandra személyében a fotók alapján, erre belibeg egy törékeny tündérke!! :D :lol: :oops: Kérdezted a hozzátáplálást: Egyenlőre csak gyümölcsöt adok neki a déli szopihoz 6 hónapos koráig, szerintem egy kis vitamin nem árt. Nem akarom elválasztani se, meg tejem is van rengeteg szerencsére, csak az ízeket kóstoltatom vele. Mikor mi voltunk picik, már 3 hónaposan is adtak, én 4 hósan adtam neki először. Főzeléket...ilyesmit nem kap, majd csak később. Ti mikor kezdtétek el??

Ági,
szuperek ezek a vidám képek!!! Sajnálom a nyamvadt időt, gondolom milyen lehangoló lehet!! Milyen volt a húsvét??

Esztermami,
én is imádom a testvéres fotókat!! :D :D GYÖNYÖRŰEK!! Janka nézése meg hatalmas!!

Rik,
gratulálok a lakás eladásához!!

Eszti,
csatlakozom a többiekhez, úgyis a legjobbat és legtöbbet teszed Szonjának ami tőled telik!!! És igaz: Néha jobb a gyereknek is ha külön vannak a szülők!!

Csilla,
kicsit lemaradtam, miért is költöztök?? :oops: :oops: Nagyobba, közelebb valamihez, sajátba...???

Amica,
te is tehetnél ám tesós fotókat!!! :wink: Ágnes már áldogál?? :oops: Bocs ha már írtad és figyelmetlen voltam! :oops:

Gabó,
jaj annyira irigyellek ám titeket!! Új lakás, kicsit új élet...!!! Alig várom, hogy mutogasd a képeket az új otthonotokról!! Mondjuk egy kis reménysugár nekem is megcsillant tegnap este!! Úgy volt, hogy a szocpolt lakásbővítésre felvesszük és keresztapám csinálja meg a tervrajzot egy szoba beépítésére. Tegnap szólt, hogy 2 hét múlva tudná kezdeni a tervezést. Erre este Gyula azt mondja nekem, mi lenne ha mégsem építenénk be, hátja jól jönne az a szocpol ha mégis építkezünk. :D :D :D :D Szóval van remény, hogy egyszer elköltözünk mi is!! Gondolhatod: örülök, mint majom a micsodájának, pedig még lehet az 2-3 év is, de REMÉNY az VAN!! Bocs, hogy leírtam! És ráadásul hosszan! :oops: :lol: :lol: :wink:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

rik!Kitartás majd meglesz az álomkérótok!! :D :D :D

Viol4Homokozója dorkának..!De jóóóóóóóóó!!Levikének venni akarok majd egyet amit eltudunk vinni magunkkal!Élvezi ezt a jóidőt a csaj mi?
Vendég

Nitta!Mindennek eljön az ideje én is sokat vártam erre,hogy elköltözzünk innen és legyen egy saját kuckónk!Csak győzze az ember kivárni,de ez már egy jó jel amit Gyulád mondott!
Vendég

andi,
:( délelőtt enyém a kupis lakás, a főzés - anyuék szombathelyen - itt vannak a lakatosok - nekem csak "vasasok" :D - csinálják a korlátot a teraszra, én felügyelem és fizetem :? őket, mert gábor is mindjárt húz el itthonról, és akkor még az asztalost is várom, mert hozza a korlát léceit, szintén a teraszra... szal a délelőttöm csurig, délután meg megyünk nyárligetre...
ez nekünk nehezen akar összejönni... de egy darabig még tuti itt lakunk hegykőn :wink: , egyszer összejön :P ! vagy többször!! inkább!! :P

KépKép
viol81

nitta,
teszek majd fel képeket! :)
jó, hogy zoét nem zavarta az oltás! :) dorka kicsit nyűgösebb volt anno, de komoly hisztit azért nem vágott le.
na, látom nálatok is vannak tervek!! a mai világban meg a 2-3 év nem is sok... :roll:

igen, már andi ágnese is álldogál, én úgy emlékszem...

gabó,
jaja, alig lehet behúzni az udvarról... állandóan a kutya mellett álldogál, be is nyúlna hozzá meg nem is... macskát is megnyomkodná, de amikor az meg oda akar simulni, kicsit megijed dorka és arréb lép. de közben persze mosolyog... :wink:
van egy olyan bicaja is, mint laranak, csak dorkának még nem ér el a lába a pedálig, de tolni azt kell rajt! ha megállok, már márges! :D

KépKép
viol81

na, megyek, folytatom a melót... :?

KépKép
viol81

Viol!Tyű micsoda munkálatok folytnak nálatok!! :) :) :)
Hát igen mi vagyunk az ő rabszolgájuk!! :D :D :D
Ez az idő a babáké!!!!Levit is csak úgy lehet beinvitálni a kéróba,hogy hozhatja magával a Thomast(a kis mozdonya rá lehet űlni sé hajtani)!Egyébként egy harc!
Vendég

Dorka védőt csináltattok?
Vendég

Nercsi,Katus ti merre jártok?
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Köszönöm a bíztató szavakat.Sokat segítenek ám!

Rik!
Szonja kérdez de nem túl sokat.Én mondom mindíg neki,hogy:Azért mert apu és anyu külön lekik Téged mindketten nagyon szeretünk.
Ja és egy pszichologussal beszélgettem és ő azt mondta mondjuk el sokszor a gyereknek,hogy ezért a helyzetért nem ő a hibás.Mert elkezdik magukat okolni a válás miatt.
Találtatok már lakást?

Gabóca!
Köszi,hogy üzentél.Ne felejts ám el írni ha jössz!
Mikor költöztök?

Nitta!
Írtó nagy lány már Zoé.Régen láttam és csak nézek mennyit nőtt.Jó evő?

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Ma Kincső másodunokatesója volt nálunk! Úgyhogy a pakolást felfüggesztettük egy kicsit :oops: , babáztunk. Este jövök!
Ezeket muszáj: (bocsika :oops: :oops: )

Kép

Kép

Kép[/url]
quito

És ezt is:

Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Eszti!Semmiképp nem fogom elfelejteni!
Én augusztusba szeretnék költözni,hogy mire a Levike megy bölibe be legyünk rendezkedve!

Anikó!Gyönyörűek a babák!!Kincsőnek bámulatos a mosolya!!
Vendég

Sziasztok!

Na, ma lusták voltunk, csak picit pakoltunk, bútorokat néztünk, mert május 4-re topra kell a lakás a keresztelő miatt. Nitta, nálunk is egy kis süti, szendvics lesz a keresztelő után. Nagy ünneplés Szegeden lesz, amikor közösen ünnepelünk az unokatesóm kislányának a kereztelőjét.

Húúú, nagy munkák vannak nálatok. Mi csak egy bébi felfújható medencét vettünk Kincsőnek, hogy nyáron abban pancsizzon :lol: . Olyan jó, én mindig panelban laktam, most pedig lesz egy közös kis udvar, ahová Nyuszit levihetem. Így nemcsak napi 2-3 órát lehetünk levegőn, hanem többet :lol: :lol: :lol: .

Mennem kell, a férjem sürget!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép[/url]
quito

Visszajöhettem... :twisted:

Szóval, amióta Kincső van, azóta érzem, hogy szűkös a lakás, többet szeretnék levegőn lenni vele. Eddig semmi bajom se volt a panellal, kényelmes.

Nitta-a lakásváltozás, már csak lehetőségként is felvillanyozza az embert! :P :P :P

Kösz a biztatásokat,Kincső segít ám, de csak akkor, ha pakolás közben fogom őt :wink: , egyébként hangosan kommentálja az eseményeket.... :P

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol-rád gondoltam a munkával-homokozó... :oops: :oops:

Eldugultam.

Kép[/url]
quito

Anikó!Meglátod milyen szuper egy kis udvarral teljesen más!!
Nemsokára költöztök!!!Izgi!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Anikó
köszi!!!
Kincső gyönyörű baba!!Mennyi idő van az unokatesók közt?
Mikor költöztök pontosan?
Látod ezt irigylem most de nagyon!! :P

Eszti
örülök,hogy jelentkeztél megint!!
Szerintem Szonja pontosan azért nem kérdez mert most szemlélődik,dolgozza fel a hallottakat,látottakat! :roll: Az igaz,minnél többször mondd neki,hogy NEM MIATTA történtek igy a dolgok!!Ilyenkor a gyerekek nagy többsége,azt hiszi ő rontott el valamit!Arrol nem irtál,hogy apához szivesen megy?Sokat van ott?Apudnál szeret lenni??
ÉS TE HOGY VAGY??????????
Igen van egy lakás amit éppen meg szeretnénk venni,most megy az alku.SZorits!!

GAbó
ehhez a házhoz nektek nem is kell hitel??VAgy berendezni kell csak??És miért ilyen későn akarsz beköltözni???Nagy felfodulást terveztek??
Priviben is irhatod!

Viol
merre vagy????
Milyen lett a korlát??
Ti is tervezitek az elköltözést???VAgy mi ez "az egyszere ugyis összejön,vagy többször??"Bocs ha süti vagyok!!!
Vendég

Jó reggelt!

rik!Kell felvennünk hitelt 2millát+egy 500.000-et felújítani!Én mennék előbb is,de június 30. lesz eddigiek szerint a kiköltözési és a kifizetési határidő,hogy biztosan meglegyen arra a kölcsön!Tudom előbb is meglenne,de ez a biztos és annyira nem sürgős a költözés!Most meg úgy néz ki,hogy a Balázs megy ki osztrákba melózni ma dől el a főnöke mennyit fizetne ha megéri kimennek és csak hétvégn lesz ideje a kérót csinálni,de itthon marad akkor is csak a hétvége marad neki!De remélem azért sikerül előbb költözni!!
Nem lesz nagy ferfordulás a fürdőt akarjuk komplett cserélni,festeni kell,konyhabútort venni Levikének ágyat+komódott nekünk még egy szekrényt és egyenlőre ennyi!!
Na milyen lakást néztetek tegnap?
Vendég

Jó reggelt!!
GAbó
tegnap nem néztünk már lakást.Igazábol már nincs is amit megnézzünk:)Meg az igaz az,hogy megtaláltuk amit kerestünk,igy nem is akarjuk folytatni a keresgélést.Persze ha nem tudunk megegyezni az eladókkal,akkor muszáj lesz mást venni:(
Tegnap tettünk vételi ajánlatot,most várjuk a visszajelzést.
A 2,5 M nem sok,nem is lesz nagy a törlesztésetek! :wink:
Vendég

JAj,most láttam Réka nagylány ma 10,5 éves!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

rik!És hol van az ami tetszett az Ibolyán?Milyen elrendezésű?És mennyiért?
Igen nem sok kb. havi 23.000ft -lesz a törlesztés 15-évre!
Vendég

Boldog névnapot Csilla!
Vendég

Boldog 10.5-et Réka!
Én mindíg olyan büszke voltam mikor azt mondhattam,hogy pl.10 és 3/4 éves vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csilla boldog névanpot kivánunk!!!

Gabó
Már Réka is ugy modja!!Büszke nagyon magára!!!
Csak nekem furi,hogy ekkora lányom van!!Ahogy átölelem,épp az ajkamig ér!! :shock: Megnő egyszer mindegyik!!
Az az bolyá lakás,1 emeltesbe volt,szép állapotu,1+2 félszobás.Csak az nem tetszett,hogy zuhanyzofülkés volt!!De hát az legyen a legkevesebb!! :wink:
Meg a környék is szép,dehát az is messze van mindentől nekem!!Csak a suli lett volna karnyujtásnyira! :wink:
Már elkezdtétek a foglalozást,ilyesmit???Bocs ha már irtad!
Vendég

Na mégegyszer:Ibolyás lakás,és 10 emeletesbe volt!
Vendég

rik!A fürdőt akár mikor megtudjátok csinálni!És szóltak már vissza az ajánlatotokra?Hány évesen szűlted a Rékát?Lehet már írtad!Jó fiatalos anyunak mi?Én nagyon élveztem és élvezem most is,hogy anyu fiatalos!
Holnap megy a Balázs az ügyvédhez és viszi az egy milla foglalót és holnap viszem a jegyzőhöz vissza a papírt a szocpollal kapcsolatban az 3-4 nap és utánna mehet a hitel!
A sóginőm 5-percre lakik onnan és mondta,hogy folyamatosan pakolnak el szal mihelyst megvan a hitel nekiállunk a felújításnak,mert a Balázs június 1.-el megy ki osztrákba melózni és egyedül maradok a gyerekkel!Ha mindegy jól megy helyre rázódunk anyagilag!
Vendég

gabó
ezek nagyon jó hirek!!!Gratula neki!!!Aztán csak ügyesen Balázs!!!!
Engem kérdezel hogy hány évesen szültem???3 honap hiján 20 évesen!!!Hát igen,korán is lehetek nagyi,de remélem okos lesz a Réka!!
Vagy anyumat kérded??Őt szegénykémet 40 évesen a bátyám nagymamává tett!!!! :wink: De nagyon élvezi!!!Most már az első uncsija 14 éves lesz!!!Ha igy folytatodik még a dédunokája esküvőjét végigtáncolja!! :D
Te anyud hány évesen lett nagyi???
Lakásra még nincs válasz,talán holnap! :!:

Többiek merre voltak ma???Szép idő volt ugye??
Vendég

szaiasztok!

cajok, elkezdek írni, erre dorka kinyomja a gépet... még jó, hogy szó szerint csak elkezdtem...

jelentem, hinta kész, homokzó folyamatban, teraszon a vaskorlát már oks, még le kell festeni a léceket, meg ráfúrni.

gabó,
a dorkavédőkor erre gondoltál? :wink:

anikó,
kincső gyönyörű!! olyan széép, és szépen üldögél, olyan aranyos abbana asapiban!! :)
medence még nekünk is kell!!

erika,
nem, mi nem költözünk, csak azért írtam, mert andival már olyan rég beszéljük, hogy majd összefutunk itt is hegykőn - ő már kétszer is eljutott a lépcsőházunkig vagy kapuig - volt, hogy ablakon keresztül beszéltem velük - szóval egyszer csak összejön az is, hogy fel tudnak jönni, vagy elmegyünk együtt játszira, ilyesmi! :wink: szóval itt lakunk sokáig, ez idő alatt csak összejön vmikor... :)

gabó,
én gyerekkoromban emlékszem annak örültem iszonyatosan, amikor már két számjegyű volt a korom! tök büszke voltam a 10-re, meg a többire! :) kis csitri! :D

KépKép
viol81

hehehe

Kép
Kép

KépKép
viol81

Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

na, lépek megint, ma délelőtt megyünk virágot venni virágládákba, meg cipőt nézek ennek a kis nőmnek! :D

sziasztok!

KépKép
viol81

Viol,
jó lett! Legközelebb már hintázni megyünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Andi,
oks! :)

ne, megyek szoliba! 8) :D

ja, cajok, vettem dorkának szandált. 6.200 pénz volt... :shock: :? durva. bár, ha jobban belegondolok, így miniben, inkább veszek neki jó minőségűt. nagyobban lehet gagyibbat is. ez olyan elmenős, fényképezős, csini. van egy kapott is, az itthon túrni-fúrni jó lesz.

na, lépek téynleg.

KépKép
viol81

[quote]n írta:e, megyek szoliba!

a "ne" az valójában: "na"
:D

KépKép
viol81

Sziasztok!
Viol
szép legyél ám!!!!!Készülsz a nyárra???
Irto jo lett a hinta!!Még a játszik is megirigyelhetik!Dorka mit szolt hozzá?(bár a képek magukért beszéltek!!)

Amica
okés,leirtam,ahogy van időm hivlak!!!
Vendég

erika,
óó, idén most megyek másodszorra szoliba. az elsővel megszívtam, ahogy szoktam. tudtam, hogy nem kéne elsőre 10 percre mennem, mert leégek. mentem. leégtem. :oops: :? :P :roll:
a mostani már jobb volt.
köszi, a hinta nekem is tetszik. persze nem olyan elegáns és tökegyenes, mint egy gyári, de szép. otthonról hozta a fát, apuval leszedték a kérgét, legyalulták, lecsiszolták, összeállították, lekenték sadolinnal és kész. :P
dorkának is bejön, kapaszkodik meg mosolyog ezerrel. :)

cajok, én meg tök mérges vagyok. dorka ugye kb 4 hete nem szopizik. befejeztem a cerazatte szedését és elmentem dokihoz, hogy felirassak másik fogigátlót, mivel tejtermelés már nincs, nem bíztam a hatékonyságában. berkes nem volt, nagy bálint írt fel bogyót, amit 6 napig kellett szednem, és meghozta volna a mensit. de nem hozta. szedtem ugye egy hétig. vártam még egy hetet, hátha. nem jött meg. a mai napig vártam, gondoltam ha nem jön meg, bejelentkezek holnapra berkeshez, hogy mi legyen, mi van ilyenkor. mert a rendes fogigátlót még nem kezdhetem el, mert nincs vérzés. szóval szedjem újra azt a 6 naposat vagy mi legyen. berkeshez holnapra már nincs hely, jövő kedden május 1, nem dolgoznak, szal kórházba csak két hét múlva mehetnék. privibe nem igazán akarok elmenni, mert a vizsgálat sztem tök fölösleges lenne most, nincs mit nézni rajtam, akkor meg ne vizsgáljon meg, kórházban sem lenne muszáj, meg is mondanám. nekem most tulajdonképpen csak egy duma kéne vmelyikkel, hogy mi van. vagy egy recept. de mikor és kihez? meddig várjak még? már két hete semmi fogigátló nincs bennem, gumit meg nem szeretjük... jönne meg már a francba :evil: , had kezdjem el szedni a fogigátlót!! :roll:
asszem vmelyiket felhívom egy rendelésén - ott is szoktak telefonálni, volt szerencsém megtapasztalni - és megkérdezem.

bocs, ha hosszú lettem!!! :oops: csak gondoltam leírom.

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol! Vettél virágot? Ma mi is virágoztunk, vettünk pár nagyot, tujákat meg ilyesmit ládával, meg még kellenek picik, ki a kertbe, szép színesek. Azokat most nem vettem mert így is sokat költöttünk, talán majd jövő héten.

Én azt mondom, hogy az első cipellők legyenek jók, utána már nem olyan lényeges. És még nem vettél iszonyúan drágán, én láttam 12 e ft-ért is szandit. :shock:

Hinta tök jó lett! :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Viol! Ezt én sem értem, szerintem mindenképp menj el dokihoz. Lehet hülye kérdés, de tehes nem lehetsz?
Nem is tudtam, hogy Dorka már nem szopizik. A végén már csak este szopizott?

KépKép
KépKép
mirama

Szép álmokat mindenkinek!

Én is virágoztam a hétvégén :wink:
Az a baj kertet nem adnak a palántákkal :lol: :lol: :lol: :lol:

Viol, egy teszt holnap reggel? :D Vizsgálat nélkül úgysem hagynának...

Kép
Kép
Kép
amica

Na hali!
Ez a szar most jött csak be a manókám meg mindjárt kel!!

rik!Igen jó hírek remélem össsze is jön!!Igaz kurva szar lesz itthon egyedül,de kell a zsozsó és nem mindíg jön ilyen lehetőség reméljük már nem jön közbe semmi!
Jó fiatal voltál Rékával,de persze ez nem mérvadó!
Én eddig túlszárnyaltam a család nő tagjait!
Anyu nemegész 17-volt mikor a bátyámaz szűlte engem rá másfél évre az öcsémet pedig 36-éves korában!Hamar elment az esze,de menekült otthonról valahol érthető....!!! :? :? :? :?
A nővére is korán szűlt valahogy ő is így mint ő az unokahugom 17-volt mikor született a kislánya szal én tartom a rekordott a 26-al! :lol: :lol: :lol: :lol: Anyu 45-évesen lett nagyika!1-nappal a szülinapja előtt! :D :D :D
Lakásügyileg mizu?Mi tegnap voltunk kifizetni a foglalót+péntekig a többi 4 és felet aztán mehet a hitel+szocpol!

Viol!Szuper a hinta!Én Levit még nem mertem belerakni az ilyen hintályába! :shock: :shock: :? :? Lehet megkéne próbálnom csak olyan eszetlen,hogy tuti kifejelne belőle!Tegnap a játszin majdnem kiesett!! :evil: :evil: :evil:
Szerintem hívd fel valamelyiket.Nekem nem volt ilyen gondom már szülés után 3-hónappal megjött!! :( :( :(
Vendég

Szóval anyu 45-évesen lett nagyi!Újabban belemennek a figurák a szövegbe! :twisted: :twisted:
Vendég

Sziasztok!!
Viol
én is voltam igy.Először kérik a teszett(ha nincs neked,akkor csináltatnak egyet--arra egy napig vársz!!! :cry: szerintem csinálj egyet.Aztán utána menj el,és ott megnéznek,mi lehet a gond.Telefonon hiába hivod őket,nem lát azon keresztül beléd! :shock:
Ne várj a Brekire,keress mást!!Minden nap van valaki az ambulancián!!

Gabó
lakásügyileg vegyesn állunk.VAnnak buktatok,de talán sikerül a héten minden amit terveztünk(foglalo ,hitel intézése)
Vendég

Viol-teszett :arrow: Tesztet
Vendég

És akkor az a lakás lesz amit mondtál?Ezek szerint elfogadták az árat?
Vendég

Viol!Képzeld!Épp nézegetjük a Husival a képeket és a talisokhoz értünk meglátta a kicsi lánykádat és mondta,hogy Dorka!! :D :D :D :D :D
Vendég

Gabó
igen az lesz!!!! :wink:
Csavizatok a jó időben???
Kis barátnője közel fog hozzátok lakni??
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?