Jó reggelt!!
Kicsit el vagyok megint maradva!! Kicsit nagyon!!
Szépek a keresztelős képek!! Gondolom katolikus!??
Viol,
Tök szuper lehet a hinta meg a homokozó, majd teszel róla képet????!! Múltkor kérdezted, hogy az oltás megzavarta e Zoét: Eddig soha, még hőemelkedés se volt (le is kopogom).
Anikó, Zília
Örülök, hogy kicsit összefutottunk az usziban, csak sajnálom, hogy ilyenkor nem lehet annyira ismerkedni, beszélgetni (mert mindenki a maga Pindurjára figyel
), találkozunk remélem majd máshol is!
Anikó,
Azt a sapeszt a Kossuth Bababoltban vettem, ha jól emlékszek 900 Ft volt. Jó pakolászást!! Tényleg eléggé besűrüsödött a program, de biztos minden klasszul sikerül!! Majd tegyél te is keresztelős képeket!! Nálatok a család nagyon meg szokta ünnepelni?? Zoénak június 30.-án lesz, és utána csak sütizés, meg szendvics lesz nálunk és kb 18-20-an leszünk.
Zília,
Bocsánat ha bambán meredtem rátok amikor beléptetek az öltözöbe, de őszintén bevallom, egy kicsit dundibb kislányt vártam Alexandra személyében a fotók alapján, erre belibeg egy törékeny tündérke!!
Kérdezted a hozzátáplálást: Egyenlőre csak gyümölcsöt adok neki a déli szopihoz 6 hónapos koráig, szerintem egy kis vitamin nem árt. Nem akarom elválasztani se, meg tejem is van rengeteg szerencsére, csak az ízeket kóstoltatom vele. Mikor mi voltunk picik, már 3 hónaposan is adtak, én 4 hósan adtam neki először. Főzeléket...ilyesmit nem kap, majd csak később. Ti mikor kezdtétek el??
Ági,
szuperek ezek a vidám képek!!! Sajnálom a nyamvadt időt, gondolom milyen lehangoló lehet!! Milyen volt a húsvét??
Esztermami,
én is imádom a testvéres fotókat!!
GYÖNYÖRŰEK!! Janka nézése meg hatalmas!!
Rik,
gratulálok a lakás eladásához!!
Eszti,
csatlakozom a többiekhez, úgyis a legjobbat és legtöbbet teszed Szonjának ami tőled telik!!! És igaz: Néha jobb a gyereknek is ha külön vannak a szülők!!
Csilla,
kicsit lemaradtam, miért is költöztök??
Nagyobba, közelebb valamihez, sajátba...???
Amica,
te is tehetnél ám tesós fotókat!!!
Ágnes már áldogál??
Bocs ha már írtad és figyelmetlen voltam!
Gabó,
jaj annyira irigyellek ám titeket!! Új lakás, kicsit új élet...!!! Alig várom, hogy mutogasd a képeket az új otthonotokról!! Mondjuk egy kis reménysugár nekem is megcsillant tegnap este!! Úgy volt, hogy a szocpolt lakásbővítésre felvesszük és keresztapám csinálja meg a tervrajzot egy szoba beépítésére. Tegnap szólt, hogy 2 hét múlva tudná kezdeni a tervezést. Erre este Gyula azt mondja nekem, mi lenne ha mégsem építenénk be, hátja jól jönne az a szocpol ha mégis építkezünk.
Szóval van remény, hogy egyszer elköltözünk mi is!! Gondolhatod: örülök, mint majom a micsodájának, pedig még lehet az 2-3 év is, de REMÉNY az VAN!! Bocs, hogy leírtam! És ráadásul hosszan!