Új privát üzeneted érkezett!

Kabóca!
Én kedden voltam vérvételen és ultrahangon a 10.napon, ekkor az endom 12mm, a balon 1*10mm a jobb oldalon 3*10mm tüszők voltak. Ebben a ciklusban váltottak injekciót nálam eddig Puregont kaptam, most Gonal-f et.Péntekig még adom magamnak a Gonal-f et, majd szombat este jöhet a tüszőrepi.Hétfőn meg az inszem.
Holnapra egy nagy kalappal neked!Szorítok, hogy jó eredményekkel gyere!
sapé

Jó vastag volt már akkor is a nyálkahártyád! A tüszőid szombatra szerintem már lesznek 18-20 mm-esek. Csak így tovább! Én mindig Gonal-f-et kaptam. Az előző terhességemnél Duphastont szedtem, mert éppen akkor utro hiány volt. Ez tavaly juni. Az első 12 hétben szednem kellett végig. Akkor volt egy UH-om, és utána már csak a 20. héten kellett volna mennem, de a 19. héten meghaltak a babáim, és el kellett vetélnem. Na, erről ennyit. Abszolut nem akartam ilyen irányba terelni a dolgokat, de most ez jött ki belőlem. Bocsi, és minden jót neked hétfőre. Persze még addig úgy is csevegünk.
kabócabobár

Sziasz!

Sapé! Szép eredményeid vannak! A hétvégére tutti tüszőid lesznek!
Hajrá!

Kabóca! Én mindig utrot használtam és mellette is megjött. Csak kicsit lassabban indult be. 1-2 napig pecsételtem.

Tiza! Már csak két hónap meg egy icipici és már foghatod a babádat a kezedbe! Tök jó! Pedig mintha csak most írtad volna, hogy pozítiv lett a teszted.

Visszafelé milyen gyorsnak tűnik az idő. De előre! Ba.....s minden nappal meg kell küzdeni. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom, hogy ennyit kell várni!

Kép
Kép
Kép
zel

Panda!
Olvastam valahol, hogy most a kirúghatnak-e lombik közben dologgal foglalkoztok. Sajnos nekem is át kellett mennem ilyen kacifánton. Nem lehet kirúgni senkit, amint reprodukciós eljárásban van. Ez alatt már a stimulált spontán próbálkozás is értendő beletartozik az inszem, meg a lombik. Tehát minden mesterséges. Rendes felmondással nem tudnak elküldeni, mert a törvény baromira véd, csak rendkívülivel. Ahhoz meg baromi nagy hülyeséget kell csinálni a munkahelyeden. Na én létszámleépítve lettem majdnem, a főnököm ostobasága miatt. Jeleztük, a központunk felé, hogy ez nem stimmel, aztán mentünk a munkaügyi bíróságra. Már megkaptuk az első meghallgatásra az idézést, amikor sikerült peren kívül a munkáltatómmal megegyezni. Így állományban vagyok még egy ideig, mintha táppénzen lennék, de a fizumat rendesen megkaptam, nem csak x százalékát. A munkavégzés alól felmentettek, tekintettel a babaprojectre. Vagy hogy befogjam a szám és ne legyen per. Nyertünk volna. De szerencsére megoldódott anélkül.
Viszont érdemesnek látom, ha ilyen gondok lehetnek mielőbb jelezni a munkáltató felé, hogy milyen programban vagyunk. Én sajnos csak a közvetlen felettesemnek szóban tettem ezt meg és ő le is tagadta. Jobb, ha tudják, mert akkor a későbbi jogvitákat ki lehet kerülni. De ez csak az én véleményem.
Remélem tudtam kicsit segíteni!

Kép
Kép
Kép
zel

lányok, mi lesz velünk ha teljesen bekrepál a babanet?

kabóca és is folyamatosan Utrozok, és amikor rózsaszínben látom a világot még akkor is reménykedek, de akkor hagyom abba.

kicsiboris, azért én erre a tüszőméret dologra rákérdeznék, tudom mostmár ennek a petének annyi, jön apácska villámegészségessejtecskéje, és olyan szépség lesz belőle hogy a Világ a csodájára jár. Szóval lehet kár is a kérdésért. De az az igazság engem még a 16mm-essel hazaküld a doki, és a 18-tól mondja rendben.
Okoskodunk ugye, és majd meresztjük a nagy szemeket a 18mm-es tüszöinkkel, amikor 2 hét múlva felteszed a 2 csíkosat?
Szorítok!

zel, úúúúúúútáljuk együtt, én sem szeretem ezt az egy hetet, az idő csak úgy vánszorog.
bbilona

Panda!
Jaj kifelejtettem! Természetesen az emberi reprodukciós eljárás időtartam meghatározhatatlan. A terhesség létrejöttéig tart. Ha sikertelen, a megtermékenyítések közötti pihenőidők is beletartoznak!

Ilona! Tényleg csúcs lenne, ha mi itt parázunk Kicsibé tüszőjén, az meg röhögne rajtunk és babává lenne pár napon belül.
Neked csak egy hét, amit most vársz, aztán valami úgyis történik. Remélhetőleg a hányingerről fogsz mihamarabb írni. nekem viszont kinéz egy műtét, és utálok kórházban lenni, aztán ki tudja mikorra férünk be lombikra! Akár 4-5 hónap is lehet, amit várakozással kell töltenünk. ááááááááááá!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

tudom zel, az én problémám piskóta a tiédhez képest.
Katasztrófa, hogy csak őszre van hely, de nem hiszem hogy ez Bp-en is így van. Kórházban lenni tényleg nem jó, de az a hisztoizé, nem lehet túl veszélyes gyorsan túl leszel rajta, és legalább kizárnak egy csomo "hibalehetőséget". Fel a fejjel klasz csaj vagy ezek nem akadályok, menni fog minden mint a karikacsapás meglásd :wink:
bbilona

Sziasztok!

Zel: kitartás! Nem akarom azt írni, hogy majd úgy is összejön, mert ezt tudjuk. Csak ez a rohadt idő telne gyorsabban ilyenkor. Szerintem ezt a két hetet is olyan nehéz kivárni. Igaz Ilona? Tehát, én is csatlakozok a lassan telő időt utálók táborához. Az az igazság, hogy nekem a normál menszimnek mindig a két hét lejárta után kellett megjönnie, ezért most egy kicsit össze vagyok zavarodva. Nem tudom, hogy ezzel a 22 napos ciklussal hogyan is kellene hogy működjek. Meg kellett volna jönnie kedden? Az utro mellett is? Éreztem a derékfájást, de ennyi. Nem lett belőle semmi.
Ilona: te is sokat szenvedsz a belépéssel? Használjuk ki az időt mindenképpen. Mit érzel mostanában? Cici fájás?Has szurka?
Zel: nem akarlak elkeseríteni, de a Kaális lapon ahogy látom, a legtöbb helyen már csak szeptemberre van hely. Persze mindenki azt írja, hogy orvos függő.
kabócabobár

Zel,
Pesten is szeptembernél tart a várólista pedig nem volt ez mindig így de ha jól tudom a BMC-ben nincs várólista de lehet rosszul tudom :roll: Esetleg ha valakinek elmaradna lombik oda nem tudnának berakni?
Vendég

Sziasztok!

Borcsikam!
En ezt nem nagyon ertem - 1 nappal az inszem elott csak 14mm volt a tuszod??? Annyit nem nohet 1 nap alatt, hogy az jo legyen, es csak 18 felett mondjak, hogy erett a tuszo.
A masik a hasba adott repeszto - ez is fura nekem. Mindig a hatsomba kaptam eddig, es meg ugy is nagyon feszit, de hogy hasba... Szegeny Te! Ettol fuggetlenul nagyon drukkolok, hogy sikeres legyen minden!

Rolam annyit, hogy tul vagyok a 8. vagy 9. inszemen (Katata kerlek javitsd a tablazatban - egyel tobbet adj hozza - nagyon koszi elore is.)
Sok furcsa dolog volt most az inszemnel. Eloszor is berendelt Uh-ra a doki hetfore, es azt mondta, hogy jojjon a ferjem is, mert megcsinalja az inszemet. Az Uh-na azt diktaltak be a leletbe, hogy egy 19mm-es folyadekkal telt keplet lathato, a douglasban keves folyadek van. Igy soha nem irtak rolam, az ideg borzasztoan elkapott, hogy terhesseg es baba helyett cisztam van. Megkerdeztem az Uh-s orvost, hogy egyaltalan mit jelent ez, mire megkerdezte volt-e nogyogyaszati mutetem, es hogy beszeljek a kezeloorvossal. KOSZIIIII
A doki csak telefonon volt elerheto, ahol azt mondta, hogy minden rendben van ezzel, nem tudja miert nem mondta meg egyertelmuen az Uh-s doki, hogy semmi baj. KOSZIIII
Masnap fel 8-ra berendelt minket ujra, de persze o nem jott idoben, majd tobb, mint 1 oraval kesobb berobbant, bement az inszemes szobaba, majd azzal jott ki, hogy rabizott egy masik orvosra, hogy az csinalja meg nekem az inszemet. Tok felhaborito a dolog, de higgyetek el, hogy amikor a dokim megjon, a vilag kifenyesedik, es egy olyan megnyugtato erzes van bennem, mintha minden rendben lenne. Szoval ez van.
A masik doki is nagyon jo egyebkent meddosegi ugyben, o Magnes orvosa. Eddigi inszemek alapjan mindig feszitett az alhasam, mikor nyomtak az anyagot, es tok kellemetlen volt a kateter. MOST mintha semmi nem lett volna. Egyedul a kacsa volt kellemetlen, a tobbit meg sem ereztem. Lehet nem is csinalt semmit? :)
Nem tudom mi leszvelunk, de megyek majd laparra, es NEM megyek lombikra.
Nem tudom megfizetni, ez az egyetlen akadaly. Egyszeruen nem tudok 180000 forintot kifizetni egy osszegbe, plussz a doki penze...
Ez van velem. Kivancsian varom mi lesz velunk.
Jovore osztalyfonok leszek :) tok joooooo
Azt az osztalyt kapom, aminek most a pot-osztalyfonoke vagyok, azaz 5. eve az enyemek.
babszi

Babszi: milyen szemét volt veled az UH-s doki. Az inszemeknél én soha nem éreztem semmit. Na de utána!? Most azt hittem, hogy üvölteni fogok minden moccanásnál. A hozzászólásod alapján te nem is várod most, hogy sikerüljön. Olyan szempontból megértelek, hogy én is imádok tanítani, nagyon szeretem a gyerekeket. De!!!Ha azt az osztályt elvállalod, végig akarod majd vinni őket nyolcadikig. Még három év! Jól meggondoltad?
kabócabobár

Halihó!

Kabóca! Az utro kitolja a mensit. Nekem pl ovulációtól számítva 18-19 napig nem jött meg, így a stimus, inszemes utros ciklusom lazán 33-35 napos szokott lenni. Tudom milyen a két hét várakozás. Négy inszem után nagyon tudom. Még a két nap is sok néha..

Babszi! Nem semmi! Milyen emberek vannak. Remélem ez a sok kellemetlenség majd egy babával fog végződni és el kell majd búcsúznod az osztályodtól! :lol:

Panda! Tudom, hogy mindenhol be vannak a lombikosok táblázva. Ezért gondoltam, hogy mindenképp több helyen is megpróbálom. Valahol csak figyelembe tudják venni azt is, hogy endometriózisom volt, ami még jobban sürgetné a babásodást, nehogy kiújuljon. habár a szeptemberbe is bele kell majd nyugodnom. Addig legalább átalakítom a fél házat. Csak tényleg ne kéne az endótól félnem!

Ilona! Dehogy piskóta a te problémád az enyémhez képest! pont ugyanolyan.

Kicsibé! Hooool vagy? Vagy is csak pihenj. Holnap nagy nap lesz!!!
Drukk apáért és érted, meg a babókáért!

Pusszantás!

Kép
Kép
Kép
zel

Na, nekem ma megjött. Várható volt.
Az Utrotól nekem sose jön meg. Ha abba hagyom, rá három napra jön meg pontosan mindig. Duphaston mellett viszont tesztnap előtt megjött, úgyhogy mindenki máshogy működik.

Nekünk most pár hónap pihenő van. Szeptemberben pedig lombik, addig még van egy inszem, de azt stimu nélkül fogom csinálni, mert teljesen kikészítette a szervezetemet ez a fél év folyamatos gyógyszerezés. Minden bajom van és nem látom, hogy lenne értelme.

Most csak az esküvőnkre koncentrálok és titkon azért még bízom a nászutunkban, mert két hét kikapcsolódás talán segíthet.

Megyek aludni.
Puszi mindenkinek.

Kép

Kép
kamilla306

Jol meggondoltam, es persze igaz, hogy van bennem maris olyan erzes, hogy ragaszkodom hozzajuk. De elso lesz a gyerek, hiszen arra maris sokkal regebb ota varok. Nehez lesz, de igazabol mindenki tudja a celomat, es megis a szulok akarnak engem osztalyfonoknek, mert en szeretem a gyerekeiket minden rosszasaguk ellenere :) A masik, hogy sajnos azt mondtak nekem az iskolaban, hogyha a baba sikerul, konnyen potolhato vagyok. Tok elkeserito ilyet hallani, de hat igaz, ha logikusan vegiggondolom.

Nem varom a sikeret, es eddig sem vartam. Kiabrandult es csalodott vagyok, de elni szeretnem az eletemet. Es pl. ezert is vallalom a gyerekeket - nem alapozhatok mindent a jovomre. Es ha 5 evig nem lesz gyerekem??? Persze lehet, hogy kov. honap mindent megvaltoztat. A nyaron elmegyek laparra, olyanom meg nem volt, es annyit ki tudok siman fizetni. Ja, es a lapar is sokaknak segitett, hatha nekem is. Ha meg bajom van, ami eddig nem derult ki, hat majd megcsinaljak.

Tok hulyeseg, de maris nem banom, ha megsem azonnal esem teherbe, mert olyan celt kaptam, amivel akar 3 evre is tolthetem magam energiaval - remelem ertitek mire gondolok. Lehet kimegy belolem (a nem letezo) gorcs, es majd pont most lesz baba.

Egy biztato jelet azert persze latok az ehavi beavatkozasban - az endometrium soha nem volt ezelott 12mm-nel jobb, es most allitolag 15mm.

Bocsi, hogy eddig nem irtam, most meg ratok zuditok mindent, de kicsit olyan, mintha "hazajonnek". Itt mindenki tudja mirol beszelek. :)
babszi

Babszi:
Hát akkor most tartasz annyi inszemnél, mint én... Nem csoda, hogy nem éreztél semmit a inszem során, a dokim ügyesen csinálja:) Biztos más orvos is, de én sosem éreztem semmi negatívat, amikor beültetett. Mondjuk azt is megtudtam, hogy két helyre lehet kilőni a kisfickókat, a méhszáj elé, és a méhbe. Az én dokim az utóbbit alkalmazza.:)
Nagyon drukkolok, és jó, hogy találtál valami klassz kis célt az életedben. Ha le kell mondani az osztályodról, legalább olyan dolog miatt fogod tenni, amire még jobban vágytál! :)

Olyan mérges vagyok, másodjára visszük a babakocsinkat szervízbe!Először a kerekek estek ki, most eltört a tolókar!!! Az ember megveszi jó drágáért, hogy tartós legyen, erre tessék! :evil: Babakocsi nélkül meg meg vagyunk lőve, Anna megérzi, ha kimarad a séta.... A szervíz pedig Lengyelországban van! Arrghh!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Látom, kezdődik a hétvége! Hoool vagytok?

Kicsibé! Csőszex után jelentkezel ugyi?

Kabóca! A mai napon lesz már neked is eredményed a vérvételről?

Mágnes! Babakocsiszervíz Lengyelországban? Váó! Egész odáig el kell vinni?

Babszi! Gyere nyugodtan sokszor haza!
Galád módon én is mindig rátok zúdítom a nyomoraimat. De kinek is mondhatnánk el? a család együtt érez,meg van saját bánatuk, a miénket teljesen soha nem fogják fel. Tényleg csak mi tudjuk, mit érez a másik, akik ugyanabban a hülye cipőben járunk. Nekem sokszor erőt ad itt az a pár bíztató szó, amit tőletek kapok.

Megjött. A hőmérőmet ünnepélyes keretek közt elsüllyesztettem egy fiókba. Hétfőn megyek vérvételre,meg időpontot kérni a hiszteroszkópiára.

Most, mivel mensikor nekem csillapíthatatlan vágyam van a nagytakarításra és bútortologatásra, megyek és belevágok!

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

zel:
kicsit hülyén fogalmaztam:)
A boltba visszük vissza, ahol forgalmazzák, ott kell hagnyi az anyameghajtású járgányt, ők pedig Lengyelbe viszik, ott a szervízük. Azóta felhívtam őket, kapunk cserekocsit!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Eredményem sajnos a várt lett. Nem sikerült ez a hónap sem. Még egy inszeminációm lesz, és utána megyünk mi is lombikozni. Remélem Debrecenben nincs olyan nagy tömegnyomor.
Babszi: megértelek. Be mentem én is a véreredmény után a suliba. A gyerekeket két hete nem láttam. Majdnem elsírtam magam, olyan aranyosak voltak. Minden osztály ott csüngött rajtam, alig tudtam eljutni a kocsiig.
Mágnes: sajnálom a kocsitokat, és főleg a picikéteket, hiszen neki is fontos lenne a séta. A cserekocsi azért sokat segít rajtatok.
Zel: én is hasonlóan vagyok. Menszi alatt a világot is kifordítanám a négy sarkából. Ilyenkor a párom agyára megyek. Szerinte kitúrom a házból, mert mindig ott akarok takarítani, ahol éppen ő van. Nem érti meg, hogy ez egy folyamat. Először mindenhol port törlök, majd mindenhol porszívózok, majd felmosok. Nem őt akarom macerálni. Látszik, hogy még sose menstruált!!!
Mondták a Kaális nővérek, hogy ha meg akar jönni, megjön az utro mellett is. Nekem úgy látszik mégse. Már hétfőre bejelentkeztem én is, vérzés alatti hüvelyi UH-ra. Teljesen felháborít, hogy az inszemeseknek nem adják a 70%-os gyógyszer támogatást. Be kell vallanom, hogy mi is ezért gondoltuk meg magunkat, és nem csináljuk meg, csak a hatodik inszemet, utána pedig lombik. Nem fogok itthon ülni a következő inszemes két hétben. Hétfőtől visszamegyek tanítani. Már várom, és szerencsére a gyerekek is. Hétvégére vendégeink jönnek, és a jövő héttől csak esténkét tudok majd veletek beszélgetni. De megígérem, hogy vissza olvasok majd mindent.
Nagyon szorítok mindenkinek minden jóért, hogy sikerüljön az éppen előttünk álló dolog.

Sok puszi!!!
kabócabobár

Sziasztok!
Boris!
Remélem megvolt az inszem! :lol: Szorítok neked!

Mágnes!
Az a nem semmi, hogy onnan kell pótkart rendelni!Mikorra csinálják meg?amikor Ágotának vettük a kocsit mi is hasonló módon jártunk. Először csak nyikorgot a kocsi, majd az egész vázat ki kellett cserélni. Szerencsére nekünk nem külföldről rendelték!De tényleg felháborító az, hogy az ember kifizet egy halom pénzt és silány minőséget kap!Kengurud van?Próbáld meg azzal levinni levegőzni ideiglenesen!

Zel!
Sajnálom, hogy nem jött össze! :cry: Bocs, hogy megkérdem de miért van szükség hiszteroszkopiára nálad?

Kabóca!
Eredmény?Voltál?

Kamilla!
Sajnálom, hogy nem jött össze! :cry: Jól teszed, hogy most az esküvőre koncentrálsz.Egy kis kikapcsolódás lehet, hogy segít!

Ilona!
Hát ha bekrepál a babanet akkor átmehetnénk a babafalvára, vagy a babaszoba.hu.-ra. Mostanában tényleg sok probléma van a babanettel, sajnos! :cry: Én is jártam már úgy, hogy pár napig nem tudtam belépni! :x :cry: Reménykedem abban, hogy azért csak megmarad a babanet, mert nagyon jó!
sapé

Kabóca!
Ó, de sajnálom! :cry: A Debreceni Kaáliba fogsz jönni?Én a Klinika Meddőségi szakrendelésére járok. Innen pár doki átment oda dolgozni. Jó csapat dolgozik ott!
sapé

babszi, akkor most egyik szemed sír a másik nevet. Remélem most hogy így új erőre kaptál a leendő gyerekcsapattól, sikerül elterelned a figyelmet a problémátokról, és ki tudja talán :? Azért én szurkolok, másik orvos? hátha a "kezdők" szerencséje most bejön.

kamilla, az esküvő, nászút biztosan segítségedre lesznek. Hová mentek? 2 hét az szuper, óhh azok a régi szép idők. Én legszívesebben minden évben férjhez mennék, olyan jó volt. Hasonlókat kívánok. Várjuk majd a képeket, ki ne hagyj minket a muriból!

katata, te meg mai nappal belevágtál a nagy projektbe, szurkolok.

boriska, pihi?

mágnes, gondolom nem kaptál röhögőgörcsöt amikor kitört a kocsi kereke. Jó kis plusz program.

sapé, én is szeretk ide járni, a másik két oldalt nem ismerem, de mejd megvizsgálom, jó lenne-e vész esetére talomba tartani egy ilyen lehetőséget is.
Minden jót a hétfőhöz!

zel, na szupi, akkor indul a mandula nálatok is. Lehet startolni Enikőre és Lukácsra! Hajrá!

hanna?

kabóca, óóóó :cry: Te lehet hogy tényleg boszorkány vagy? Nincs véletlenül 6 újjad, vagy ilyesmi?

Jó hétvégét mindenkinek!
bbilona

Szia BBilona!
Minden okés velem, megvagyok. Már vágom a centit. :lol:
Te hogy vagy?

Kinek kell most szorítani???

A lombikra a pesti Kaáliban hosszú a várólista. Én április elején májusra kaptam időpontot.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Nagyon tuttira megcsináltam a teraszunkat. egy csomó virágot kipakoltam. Jól néz ki.

Sapé! A lombik miatt kell a hiszteroszkópiát megcsinálni.

Kabóca! Pedig csak egyszer kéne kipróbálni ezeknek a baknyusziknak, hogy milyen a mensi. Azt hiszem, utána megértenének mindent...

Ilona! Enikőre és Lukácsra most már tényleg rástartolunk. Sőt lehet még belőle egy kis Csanád is! :lol:

Jaj menek, folyt köv: teregetek.. Mintha a szomszédék is áthoznák a szennyest. Valahol a családban biztosan volt mosónő...

Kép
Kép
Kép
zel

Hanna! Az nem is hosszú idő. Mármint konkrétan, ha áprilisban voltál megbeszélésen és már májusban kezdheted is. Engem egyelőre szeptember október hónapokkal sokkolnak. Ha a Kaáliban "csak " ekkora a lista, meg fogom próbálni a vizsgálatok után. Gondolom ott is elfogadják másik intézmény leleteit, eredményeit. Meg állítólag a BMC-ben nem kell sokat várni.. Meglátom! Hanna! Figyi! Ha most két csíkod lesz, akkor a cseréljünk! Én megyek helyetted a májusi lombikra! Szívesen!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
Hanna elírta mert augusztusra kapott időpontot. De nem lesz rá szüksége :lol:
Vendég

Zel,
Azt nem lehetne megbeszélni a dokiddal hogy bizti van olyan aki lemondja vagy elmarad és hogy oda berakjanak téged? Lehet ez nem törvényes meg nincs ilyen de hátha...
Vendég

Akit érdekel és lombikra készül annak szívesen elküldöm postán a Sejtjeink című filmet. 3 lombikos pár küzdelmét kiséri végig az első naptól az a szülésig.
Vendég

Panda!
Ugye ez az a film amit pár évvel ezelőtt a Tv-ben is adtak?Ha ez az akkor érdemes megnézni azoknak akik nem látták. Én még ezt Ágota születése előtt láttam, nagyon megható. Bevallom sokszor sírtam rajta.
Ezt a filmet azoknak az aktakukacoknak is végig kéne nézni, akik egy tollvonással megakarják változtatni az inszemináció, és a lombik támogatott beültetések számát. Min mennek a párok keresztül. Szerintetek egyáltalán tudják ezek az emberek?
sapé

Sapé,
Igen az nagyon hiteles a BMC-ben forgatták. Én is sírtam rajta megható.
Vendég

Zel! :oops: Igen, Pandusnak igaza van. Ma nagyon feledékeny vagyok. :oops:

Kép
hanna30

Hanna!

Semmi gond! Az augusztus is jó! :lol: Mégsem szept-okt!

Panda!
Én is ilyesmire pályázok! Remélem valaki csak úgy bebabásodik, és lesz hely! Ha meg nem, hát ki kell várnom. Ki fogok akadni, de a 6 hónapos klimaxom is véget ért egyszer!

Ma itt kelepelt a gólya a ház előtt az oszlopon. Szemeztünk egy darabig, aztán mire lefényképeztem volna nektek, elrepült. Pedig kértem, várjon egy picit.

Puszilok mindenkit! Legyen kellemes a hétvégétek! Nekünk reggel irány a nyaraló! Juhéjjjj!

Kép
Kép
Kép
zel

Panda!

Én nem láttam a filmet! Érdekelne! Jövő héten megbeszéljük! Majd elküldöm a címem!

Most már mennem kell, mert a macskáim letépik az ajtót. Éhesek...

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
Majd privire kérek egy címet és küldöm is a filmet.
Vendég

Zel! Egy babanetes lány után 2 héttel már szeptemberi időpontot kapott és azt írta, már az is elég zsúfolt!
Szerintem lépjél, ha tudsz.

Jó hétvégét!

Kép
hanna30

Sziasztok Lámnykáim!!

Annnnyyyyira hiányoztatok! :lol:
De most már itt vagyok, kicsit gyorsolvasásban olvatsam vissza, szóval nem vagyok napra kész, de majd újra felveszem a fonalat. :wink:
Sajnos nem láttam zebrákat, ennek nem örülök, de a remény, az éltet bennünket továbbra is!!
Reni,
lombik előtt nekem nem kellett fogigátlót szednem.
Zel,
nagyon sajnálom a rossz eredményeket,de legalább tisztán láttok és nem húzzátok tovább az időt az inszemekkel és nem kell a sok csalódás sem. Sok erőt kívánok a lombikhoz!!

Rólam annyit, hogy ahogy Drága Ilonkám írtad is, 20-án (vagyis tegnap) reggel elkeztük az injekciókat. Hétfőn kell mennem egy vérvételre, majd, ha megjön, akkor arra 3.napra megint. És asszem, ha megjön majd, akkor már este is kell egy másik fajta injekció is. Szóval halmozni fogom az élvezeteket... reggel egy szuri, este egy szuri. És képszeljétek, ma reggel beadtam maganak ezt az új fajta szurit! Nagyon büszke vagyok magamra.De csak azért mertem beadni, mert ennek nagyon rövid a tűje és van egy műanyag rész,ami megfogja, hogy beljebb menjen, így mondom, hogy na most már ennyi döfködés után én is ki akarom próbálni. Kicsit jobban fájt, mint mikor férjuram adja be, de tök büszke voltam magamra. :)

Otthon találtunk egy nagyon szép, medditerrán típusú házat, ami egyből szerelem volt.:) Most hezitálunk, hogy megvegyük-e vagy sem. Szerencsére van időnk,mert van valami, amit a földhivatali papíron ki kell javítani és azt úgyis meg kell várni,addig nem foglalózunk. Szóval van izgalom...

Igyekszem majd táblát is rakni,de most nincs többre időm.

Puszi és további szép hétvégét!
katata

Ilonkám,
úgy látom te is 11. DPO-n vagy. :) Együtt derülnek ki a dolgok, bár én nem reménykedem, de elkezdtük a lombikot és ez erőt ad.
Nagyon szorítok, h legyen most a pocidban már végre a kis lurkó(k)!!

Puszi!
katata

Kata,
Milyen szurikat kapsz?[/b]
Vendég

katata, örülök hogy megvagy. Csupa jó hírekkel, tele lendülettel. Ügyes vagy ez a szuri dolog nem nagy ügy, de valahol mégis olyan nehéz. Az is igaz amikor más adja be szinte nem is fáj (ha meg magadnak kell, jaj itt most csíp, fáj, keressünk egy másik helyet hátha ott jobb lesz, én így csinálom :D )
Akkor nem bérlés, hanem vásárlás? Hát ez izgalmas.
Minden jót ehhez a projekthez!

hanna, örülök hogy jól vagy :D

kicsiboriska remlem takarítás helyett kényezteti magát apával :oops:

sapé te vagy soron, május elején jucmuc, 24--én tiza megy 4D-re, olyan sűrű az elkövetkező pár nap hogy szerintem a fele eszembe sem jut.

kabóca, megjött?

zel, a Sejtjeinket ki ne hagyd, nagyon emberközeli, jól megkreált sok kérdést felvető dokumentumfilm.

kamilla, te most azért elindulsz a 6-kal?

További szép hétvégét!
bbilona

Sziasztok!
Már régóta olvaslak titeket, most gondoltam csatlakozok hozzátok. Nagyon tetszik itt a társaság, sokat törtödtök egymással.

A párommal két éve döntöttük el, hogy jöhet a baba. Azóta is várjuk. Április 13-án volt a 2. inszeminációm.
domo

Panda,
most decapeptylt, utána e mellett fostimont fogok kapni. Te is lombikozol? Bocsi,lehet, h írtad feljebb, de képtelen vagyok visszaolvasni rendesen... :oops:

Üdv. Domó!
Mesélj még magadról! Kettőtükkel minden rendben, csak egyszerűen nem jön a baba? Vagy van valami bibi esetleg?

Pusz!
katata

Kata,
Igen most fogom kezdeni pár nap múlva a szurikat az első lombikhoz csak nekem short protokolom neked meg ezek szerint long van. Milyen a szuri tűje? Nekem valószínű Gonal-F meg Suprefact lesz de pontosan majd hétfőn fogom megtudni. Most fogigátlót kell szednem. Sok sikert kívánok neked :D
Vendég

Panda,
köszi, neked is sok sikert! Majd írd meg mi volt a konzultáción!

Jucmuc???? :?: :?: :?: :?: :?:
katata

Sziasztok!!

Csak pár nap, és alig lehet elolvasni, amit írtatok.

Ilona!

Kérdezted, az integrált vérvételt. Ez két vérvétel egy a 12. egy a 15. héten 5 tényezőt vizsgálnak benne, ebből 2 megegyezik az AFP-vel de sokkal több ennál. 97%-osan kiszűri a rendellenességeket, Down kórt, idegcsőzáródást és még 3 ritkább kromoszómarendellenességet. Nálunk nem támogatja az Oep, pedig kórszerűbb, biztosabb, és olcsóbb lenne, mint az AFP és a genetikai uh, ami helyette van. A gond az, hogy ki kell küldeni (mindezért) Angliába, ami miatt viszont drága 25.000. Ft volt. De nem a leletet küldik ki, hanem a vért. De még így is tök gyors. Kedden vették le a második vért és csütörtökön 1 óra tájt már telefonált is a doki. Nem semmi. Ceizer prof mondta a multkor a tv-ben, hogy az angolok sem értik, hogy hogy lehet az, hogy nem támogatják, nálunk, ahol annyi a jó elméleti, genetikus szakember. Hát ez a mi országunk, már sokadszor....Mi arra gondoltunk, hogy már annyit áldoztunk a babák elkészülésére, hogy ez a pénz sem fog minket romba dönteni, annak ellenére, hogy az építkezés miatt minden fillért meg kell gondolni.

Hosszasan beszélgettetek arról, hogy megjön-e az utro és a duphaston mellett. Nekem az a tapasztalatom, hogy az utro mellett nem a duphaston mellett igen, de a barátnőmnek az utro mellett is, így én is amellett török pálcát, hogy erre sem egyformán reagálunk. Tegnap beszéltem egy másik lombikos lánnyal a gyógyszerektől való meghízástól, ez is más-és más. Nem vagyunk egyformák.

Ja és a várólisták. Tavaly nem kellett sokat várni, én csak a Nyírőt tudom, havonta 70-80 lombikos beavatkozást végeztek. Januártól az Oep közölte, hogy 25 beavatkozást fizetnek ki. Így ha akarnak sem tudnak többet csinálni, a várólista pedig egyre hosszabb és hosszabb lesz. Mindenhol. Mert ez minden intézményt gyötör. Amikor én voltam januárban megismerkedtünk egy másik párral, akiknek sajnos nem sikerült, február elején, mikor az eredmény meglett már csak szeptemberre volt hely. Azt gondolták, hogy nem hagyják annyiban, és a srác végighívta az összes pesti meddőségit, és mindenhol vagy ugyanezt mondták, vagy azt, hogy most még egy kicsit hamarabbra van helyük, de mivel ők az újjak és a régieket veszik előbbre, náluk is hasonló helyre kerülnek. A Nyírőben úgy oldották meg, hogy akinek maradt fagyasztott embriója, azt a 25 felett megcsinálják, csak ki kell fizetni a szondát. Ez kevesebb, mint a gyógyszerek lennének ( 25.000 Ft) így sokan vállalják ezt. Már, hogy ez volt, amíg működött, mert most úgy néz ki, hogy a NYírőtben lehúzzák a rolót.....

Babszi!!!

Biztos, hogy el kell vetned a lombikot? Mi lenne ha megpróbálnád azt az alapítványt, amit a múltkor valaki feltett, ha jól emlékszem a www.pri.hu-n megtalálod? Vagy ha most úgyis beleveted magad a tanításba, apránként kispórolnád??Most lépett életbe az a 70 %-os gyógyszertámogatás, lehet, hogy mégsem jönne ki olyan sokra. Nekem 127.000. volt de tudom, hogy mindenkinek más összegre jön ki, csak azért írom, hogy tudj mihez hasonlítani. Én hittem nagyon az insemben, de most már azt gondolom, hogy sajnos akármeddig insemezhettünk volna, mert nekem biztos, hogy a megmaradt petevezetőmben is göröngyös az út. És ezt nem mutatja ki vizsgálat. Átjárható, a folyadék átmegy rajta, de rőgös, és a pete már bajban van.

Nagyon drukkolok mindenkinek. Pusz Tamar
tamaranna

Sziasztok!

Egy kicsit még magamról: velünk minden rendben van, nem találtak semmi problémát (bár szerintem van, amit nem néztek).

8 hónapja volt HSG-m, ahol mindkét petevezetékemet zártnak találták (a méhhez közel), ezért a lombikot javasolták. De a BMC javaslatára csináltattam laparoszkópiát, ahol viszont mindent teljesen rendben találtak, és spontán próbálkozást javasolták.

4 hónapig volt türelmem, akkor mentem a Nyírőbe, ahol most csinálták meg a 2. inszeminációt. Most várom az eredményt, és azt is mi lesz a Nyírővel.

Tamaranna! Látom te is Nyírős vagy, tudsz a sorsáról valamit? Nekem két hete annyit mondtak, hogy talán megmarad, de magánként fog üzemelni.

puszi mindenkinek!
domo

sziasztok!

domo, üdv nálunk. Birom amikor spontánt javasolnak, hiszen azt csináltuk 1-2-3 évig mit gondolnak tulajdonképpen?
Meddig kell a körmödet rágni, hogy megtudd az eredményt?

tamaranna, köszi az infót, igazából az eddigi ktg-hez képest úgy gondolom ez már arányaiban nem sok, de azért nem tudnám mit csinálnék ha valami rossz eredményt kapnák kézbe.
Amit a lombikok számának korlátozásáról írtál az egyenesen felháborító, nem kíván az ember semmi mást azoknak akik ezt a rendeletet kitalálták, csak egy hasonló cipőt, járjanak benne ők is egy kicsit.
Az meg aztán csúcs hogy ahová jártok kórház meg is szűnik, mikor mindenhol olyan tömegek várakoznak így is.

Asszem ma megint alulhangolt vagyok, az az igazság elmúlt a mellfeszülésem, és ezt nem tartom túl jó jelnek, hogy a fene vigye.

babszi, ha nyer a férjem a lottón tudod... :wink:

Szép napot lányok!
bbilona

kabóca nagyon sajnálom :cry: de fel a fejjel :!: :!:

na itten vagyok csajok, az inszem csúcs szuperül sikerült, kedvesem eredménye nagyon jó lett 25 mill sp, 60% motivitás :lol: és fel tudta rakni majdnem a teljes anyagot :lol: :lol: :lol: :lol: hát én is megnéztem az interneten, hogy milyen petesejt a jó, de nem találtam semmit. na majd a következőnél rákérdezek (bár remélem nem kerül rá sor)

annyit írtatok amíg pihentem, hogy vissza kell olvasnom aztán írok :lol: :lol:

de sapéért izgulok, ma van az inszeme :lol:
kicsiboris

Sziasztok!

Ilona! hol tartasz most, az inszem után hányadik nap? Nekem ma a 10. nap. Még feszül a mellem, de azt gondolom, csak a gyógyszerek hatása.

Kicsiboris!
Örülök, hogy jól sikerült az inszemed. Nálunk csak 18 millió volt, ellenben én tele voltam tüszőkkel. Az orvos szerint most minden esélyem megvan, hogy terhes legyek, bár szerintem mindenkinek ezt mondja.
domo

domo, katata csináltatott velünk vonalzót, hogy követni tudjuk egymás ciklusait, esetleg te is bütykölhetnél egyet. Én a 12. napon vagyok, elvileg pénteken kellene pisit vinnem a kórházba. Lehet hogy gyógyszer hatására feszül a mellünk, de én ezt jó jelnek tekintem, hiszen egy normál terhesség is talán így kezdődhet. Így aztán első elkeseredésem, amikor kb. 1 héttel a mensi előtt van 1-2 napom amikor idióta vagyok, aztán másodszor akkor keseredek el amikor nem feszül a mellem, és az utolsó pont amikor megjön. Az első kettő megvolt. Ja és nagyon padlóra kerülök, igazából egy nyavalygós, hisztis picsa lett belőlem. Na ez kellett most neked, éppen csak benéztél hozzánk, kérdeztél egy ártatlant én meg a nyakadba zúdítom. Bocsánat.

kicsiboris, nocsak, nocsak ügyesen elődolgoztatok, szuper. Reméljük megcáfolsz minden aggályunkat, és bebizonyítod, hogy a 14mm-es tüsző is tüsző.
bbilona

csajok, tényleg mindenki úgy gondolja, hogy kicsi a 14-16mm-es tüsző az inszemhez????
meg is őrülök, ha a 3 inszem tök fölösleges volt...segítsetek...ha tudtok olyan internetes lapot ahol erről van valami írjatok légyszi...kössssssssssz

hát kamilla, nemm erre számítottam...de komolyan legyen már babás valamelyikőtök :lol: :lol: :lol: azért kitartást neked :!:

domo érted meg szorítok,és üdv itt nálunk, meg jólesik az örömöd :lol: :lol:

ilonkám naaaaa azért bízzunk még egy kicsikét....ezek a jelek annyira nem egyértelműek, ki tudja :lol: :lol: várjunk csak még :lol: :lol:

babszi, köszi a petesejt-infót, most megkérdeztem dr török attilát ímélben erről a dologról, mert interneten sehol sem találtam arról semmit, hogy mikor érett egy tüsző...nekem meg azt mondta a dokim, hogy mivel az első inszemnél 14mm-esen megrepedt, és lemaradtunk az eseményekről, így most nem bízzuk a véletlenre...
hát mit mondjak, neked sem egyszerű. ez az egész uh-s dolog meg rémísztő nekem, milyen dokik vannak..a lombikra nekünk sem lesz pénzünk, de lehezt, hogy érdemes alapítványokat nyaggatni :lol:
puszi, szuper oszifő leszel :lol: és kitartást a sors biztos segít :!:

tamar, hát ez a lombik nem egy olcsó mulatság, már én is azon gondolkodom, hogy talán nekünk is ez lesz a megoldás....bár nem szeretném. :?: :?: :?: :!: :!:

Kép
kicsiboris

Ilona! Semmi gond, én sem vagyok más: hisztizek, és folyton csak a jelekre figyelek. Nekem szúrkálni szokott, és a 10. naptól néha görcsölgetni a hasam (méhem). Most talán kevésbé szúrkáltam, és már én sem tudom, hogy görcsölök, vagy csak beképzelem. (talán most nem olyan konkrét, mint az elsőnél volt). Pénteken lesz a vérvételem.

Megpróbálkoztam a vonalzóval, elkészült, de nem tudom, hogy kell ideküldeni. Segítenétek?

Kicsiboris, nekem voltak 20 mm feletti tüszőim, és 14-16 mm -esek is, és mindegyikre azt mondta az orvos, hogy rendben vannak!
domo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?