Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti, a lángos receptje még ma kellene feltétlenül :lol: :lol: :lol:

Egyébként nem volt olyan vészes nap, csak amikor a nyakamra ül, és megfájdul a fejem tőle..............Amúgy szeretek ott dolgozni. Nagyon jó a csapat.
A Tesco-ba már nem is járunk, mert én azt nem bírom. Egyébként is nagyon kell figyelni, mert a kasszánál már semmi nem annyiba kerül, mint a polcon. Ja, meg az utolsó alkalommal egy dolgot kétszer is lehúztak. Na arra végképp kiborultam, ráadásul itthon vettem észre.
Egyébként (ma már minden mondatomat ezzel kezdem) jól vagyok, most nem görcsölök annyira, hogy mi lesz a hónap végén.Lesz ami lesz. És így most egész gyorsan telnek a napok.

Nektek meg hajrá, mindent bele!!! :lol: :lol:

Én ma már nem jövök, megyek megpróbálok megnézni egy filmet, amit a héten felvettem, mert nem bírtam fentmaradni.
Úgyhogy jó éjszakát, hogy holnap jövök.

Zsu

Kép
bvigh

ZSU LÁNGOS RECEPT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----------------------------------------------------------------
1kg sima liszt
1 pohár tejföl
2 dkg élesztő
1/2 l langyos tej
1 kanál só
2 tojás sárgája
1 kanál olaj

Az élesztőt belemorzsolom a lisztbe,bele teszem a hozzá valókat a 1/2 l langyos tejjel bedagasztom.
Ne legyen túl kemény a tészta.
Ha kész nagy nylon zsákba teszem és egy tálba.
24 órán át pihentetem a hűtőbe.
Ha sütöm olajos kézzel szaggatom és jó vékonyra elnyújtom a kezemmel,
Zsu!
Mivel ketten vagytok ,fél adagba is csinálhatod.
De majd kitapasztalod,az egész adagból én 2x sütök.

Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

JÓ REGGELT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZÉP NAPOT MINDENKENEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!!

Húú Kriszti, de ari vagy!! Még este megsütöttem a lángost :lol: :lol:
Tényleg komolyan vetted??????? Azért köszönöm szépen. Ezer puszi érte.

Remélem ma a munkanap miatt laza napunk lesz. Mi csak 1-ig vagyunk nyitva. (szerencsére) Utána megpróbálok erőt venni magamon, és otthon rendet rakni, kitakarítani, meg főzni, hogy holnap ne kelljen semmit se csinálnom. Ez a mai tervem.Majd melátom mi valósul meg belőle, mert hihetetlen, milyen fáradt vagyok.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok Mindenki!!!

Hajrá a munkában levőknek...csak fél napot dolgozunk :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Szia Zsu!

Nekem, is laza napom lessz,de nekem itthon,ma nem főzök,csak amerikai hot-dog ,lessz a gyerekenek,majd holnap főzök,tegnap mindent megcsináltam,csak egy kis vasalni valóm van.

Ha lessz időd,a hőm beirni:
20-án 36,8
21-én 36,8

Nem értem a hőmet,egy jó pár napja ennyi,egyszer volt a héten 37.
Hogy mi sül ki ebből?!
Azért ha lessz időd irj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti: lement 37 alá a hőd????Remélem nem hűlsz ki :lol: :lol:

Nálam a helyzet változatlan,visszaugrott:
Kép
vedresandi

Kriszti, látom garázdálkodtál, kitörlöm jó??? Egyébként úgy tudsz beleírni, ha a nagyítós előtti ikonra lépsz. Íme a görbéd:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... erid=44640

És az enyém:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... erid=41568

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Dolgozósak! Kitartást! Hamar vége lesz a napnak!
Vígasztaljon az, hogy én hiába vagyok itthon én viszont nagytakarítok. Mindjárt kezdem is ablakpucolást!

Nekem is van tuti jó lángosreceptem, 1 hétig elálla hűtőben a tészta.Majd én is felrakom.

Ja a hőm képzeljétek ma leesett, így a ferti nem rajzolta be a pé-t, de ha egy tizeddel többet írok be akkor meg berakja. Majd mindjárt feldobom a görbét is!

Andi! a tiéd irtó jól alakul! Remélhetőleg fent is marad.

Pusza mindenkinek!!!!
Vendég

Itt a görbém is:
Kép
Vendég

Én is akartam ma ablakot pucolni, de a párom azt mondta, hogy én csak ne nagyon pucoljam az ablakot, majd ő megcsinálja. Hát nem imádnivalő??????

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Megpróbálkoztam,de úgy látszik,csak kontárkodtam,amit az Andi irt az a wwwciklus.hu az nagyon jó,megcsináltam mindent,mivel magyar nekem jó.
A holnapi napom fiú-lány a többi 4 csak fiú.
Májusban van 4 napos lány a többi megint fiú.

Krisztinka!
Az én ablakaimat is megcsinálhatnád :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak vicceltem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök neki,hogy jobban vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi!
Na ugye,hogy,felugrott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem szeretnék kihülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Többiek?????????????????????????????????????????????????????

Kacika!
Ildi!
Enik!
Erzsi
Ancsa!
denni!

Hogy vagytok????Szép napot Nektek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Én már itt vagyok!!!

Itt volt a nagyfőnök, úgyhogy serényen dolgoztunk, nehogy bejőjjön hoozánk. Nem is jött, szóval megérte!!!!!

Mindjárt 13.00, éééééééés megyek HAZA!!!! Hurrááááááááááááá :!: :!: :!: :!: :!:

Zsu

Kép
bvigh

Kriszti!
Te aztán érzed mikor van itt valaki!!!

Zsu

Kép
bvigh

Kriszti!
A te lángostésztád meddig áll el?

Zsu

Kép
bvigh

Két napig szoktam tartani,legkésőbb 3 nap.
Nagyon sok van 1 kg lisztből,csinálhatod 1/2kg lisztből,mikor elkezded sütni,meglátod mennyit csinálsz,mert a zacskóból olajos kézzel tépkedsz mindig egyet,egyet,és mikor már úgy gondolod elég akkor a maradékot beteszed a hűtőbe és kisütöd másnap vagy harmad nap,de majd kitapasztalod,én is voltam mikor elősször csináltam,bedagasztottam 1kg lisztet.
máskor elég volt egy 1/2kg is.De azt egyszerre kisütöttem.
Az a lényeg,hogy 2-3 naptól tovább nem lehet tartani a hűtőbe.
Én azért szeretem,mert ha a gyerekek este egyet gondolnak és van bedagasztva,fogom és sütöm nekik.
Vendég

Úgy látszik csak hahóóóó-val lehet ide csalogatni valakit!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na mégegyszer:

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Vendég

VALAKI??????????????????????????????????????????????????????

ÉLETJEL????????????????????????????????????????????????????

Na,ha nincs senki,én se leszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Kriszti!
Én is jó vagyok neked??????
Mert úgy látom nem kapsz mást.
Még egy fél órát kell kibírnom, és irány haza. Csak el ne felejtsek a boltba hagymáért beugrani, mert akkor lőttek a brassóinak. Ez jó kis diétás kaja pedig.

Zsu

Kép
bvigh

Halihó!!
Sikerült a szállás Miskolc-Tapolcán végülis, már alig várom, a következő hosszú hétvégén meg Mezőkövesdre megyünk végre valami kirándulás :D :D
Andi húú már nagyon izgulok érted, ez nagyon tuti görbe akkor már csak pár napot kell kitartanod!!! Hajráá!!!
Ancsa!!! Tegnap nem is tudtam már neked írni, hogy nagyon ari kisbabucid van :D :D én is nagyon örültem az első képnek, és fel voltam háborodva, ha valaki nem látta, hogy melyik a feje meg a többi része, igaz az a 10. héten volt, ekkor történt a nagy bejelentés is, addig csak a két nagymami tudta. Ti vártok még vele vagy tudják már az ismerősök? Te különben figyelted a pé-t? vagy érezted? és akkor akció? már lehet, hogy írtad bocsi akkor :D :D szóval a kérdés, hogy sikerült így elsőre???
Nálunk sem volt igaz a halálozás dolog, hanem mikor úgy éreztem, hogy én már nem tudok tovább várni, állandó nyaggatás, férjem fülének rágása :D közepette, elhatároztuk, hogy májustól próbálkozunk, de januárban már megfogant. Lehet most az a baj, hogy kétes érzelmeim vannak, félek is, de azért szeretném is. Már nem tudom, hogy azért szeretném, mert elhatároztam vagy tiszta szívből szeretném :roll:
Nálatok mondjuk ez a kérdés nem áll fenn, úgyhogy biztos hamarabb bebabásodtok!!!++++++drukk mindenkinek, főleg most a soronkövetkező Andinak!!!

Kép, Kép
nemen

Örülök Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudtam,hogy itt vagy,csak hahhózni kellett,mint az előbb.
Még én is itt vagyok,pedig lenne 1-2 dolgom,de mig a gyerekek nem jönnek haza,addig van nyugi.
Na Dávid már kopogott,ő nem volt suliba,mert elkezdődött a tavaszi foci bajnokság és kikérője volt a suliból,Szilvi iskolába.
Már nem sokára mehetsz haza!
Jó pihenést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti anyu is ilyen hűtőbe tevős lángost csinált a múltkor fincsi volt nagyon, de most nem sikerült megszereznem a receptjét, úgyhogy majd a tiédet próbálom ki valamikor, mostmár megvan a hétvégi menü: ma gombás pöri tésztával, holnap tésztasaláta csirkemell falatkákkal és még pizzát is szeretnék vacsira valamelyik nap vagy az már lehet hétfőn lesz. A héten volt sóska is azt nagyon szerettük Annával, sajnos apa a zöld dolgokat nem igazán díjjazza :D
Van itt is aviva-s topik fogamzás vagy valamelyiken belül, kicsit olvastam bele, van talán könyv és kazetta is, intimtorna, szülés után is jó.

Kép, Kép
nemen

Zsu akkor nektek legalább rövid a mai nap, apa sajnos dolgozik egész nap, rövid lesz a hétvége, de majd holnap próbálunk valamit csinálni együtt. Olyan jó ez a tavasz, folyton bicikliznék, tegnap is olyan jót kirándultunk Annával, Nagyerdő, játszótér, Békás tó, fagyizás, ezt már élvezem mikor ilyeneket lehet vele csinálni :D
Krisztinka mivel várod anyósékat mi lesz a finomság? :D

Kép, Kép
nemen

Erzsi merre van? nem dolgozik? biztos gondolta, hogy most agyonbombázzuk kérdésekkel és inkább elmenekült :D
Ildi nagyon furi, hogy kevesebb, mint egy év korkülönbség van és már a fiad kitalálja mit kér enni, és milyen polót szeretne, én is szoktam ilyen eldöntendő kérdésekkel bombázni Annát, de még nem harcol az igazáért, hogy nem azt, hanem inkább azt, ráér még vele :D
Tegnap délután el akartam még menni vele ide-oda, de nem tudtam egyszerűen felöltöztetni kitalálta, hogy ő most meztelenkedni akar és egész délután egy szál pelenkában rohangált :D én meg nem erőltettem, majd lesz még elég időnk időre menni, szóval értitek :D

Kép, Kép
nemen

Sziasztok!

Ildi! Frankók a vonalzóid!

Mindenkinkek: Köszönöm a vígasztalást, túl vagyunk a dolgon. Ilyenkor amikor vége, kicsit megnyugszik az ember.

Ma viszont a fiam akasztott ki. Soha nem volt még ilyen probléma, de egyszerűen nem akart elaludni.

El kell rohannom, majd jövök még.,
Vendég

nemen:itten vagyok csak most jöttem a dokitó uh meg pct volt.nos most már 22,5mm-es a tüszőcske szóval jó nagy de még mindig nem repedt meg :roll: párocskám spermavis :roll: :roll: kiskatonavizsgálata is nagyon jó lett :lol: sz :lol: szóval a dokim ki volt akadva a jó eredményekért. azt mondta max annyi lehet ho :lol: h :lol: gy nem pattan fel a tüsző nem reped meg és ezen lehet kell segíteni de azt mondta ezt sem h :lol: szi szerinte minden ok. holnap este megint akció :lol: ez az én választott orvosom a szabolcsba de aki az uh-ot csinálta az nem. adtam neki ma egy ezrest :lol: és ti lányok? t.kriszti? zsu? andi hogy érzed ezt a hónapot? nemen? :lol:
erzsebet0312

Kacika nekünk kedden volt ez, Anna 1/4 4-kor volt hajlandó elaludni, amúgy fél12 körül szokott, mostanában mire hazaérünk már alszik, úgyhogy alvás után van ebéd. Tényleg nektek Ildivel egyidősek a fiúk? Peti is ilyen tudatos?
Ti észlelitek a dackorszakot?

Kép, Kép
nemen

ja és azt mondta hgy tök jó hogy van peteérésem még a köv. hónapba megyek uh-ra aztán ha akkor is van pé-és,akkor szeretné már látnia a ++++++ tesztet :lol: már én is :lol:
erzsebet0312

andi tuti jó a görbéd nagyon szorítok :lol: ancsa: gratula nagyon kis formás a bébid :lol: egyébként most itthon vagyok feljöttem tesómhoz netezni kicsit :lol: mert már úgy hiányoztatak :lol: holnap dolgozom akkor írok
erzsebet0312

Húú Erzsi nagyon jó, hogy végre így kiderült, hogy minden rendben, mert addig csak agyal az ember, hogy mi lehet a baj. Mikor mentek ismét? és a saját vizsgálataid mit jeleznek most? :D :D tojásfehérje, hasfeszülés ilyesmi van? ez hányadik napod már? Végülis ez a baj, hogy a pontos napot nem igazán lehet megmondani saját vizsgálatokkal, lehet a hőmérőzés segít, de nem biztos, hogy minden hónapban akkor van a pé. A pct az micsoda különben már bocsi :roll: :D :D

Kép, Kép
nemen

Ha nem reped meg, akkor felszívódik vagy mit csinál a tüsző? eddig akkor szerinte az időzítéssel lehetett a baj? nagyon rendes dokid van. Nekem is van egy választott orvosom, akinél Annát szültem, de már van magánrendelése is, nem tudom, hogy ha a Klinikán keresem fel, akkor ott is megvizsgál és oszt egy kis észt :D :D vagy azt ilyen esetben már rossz néven veszi. Nagy divat lett ez a magánrendelősdi, de én nem igen tudnám megfizetni esetleg egy vizsgálatra futná :?

Kép, Kép
nemen

Na tessék,nem vagyok gép közelben,és máris termeltek.

Erzsi!!Ezek jó hirek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örülök neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enik!
Ment egy privi,észre vetted?

Most,hogy igy itt vagyok, nem ér lelépni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A naptár,holnapra jelölte be az ovu-t,ma egy iciri-piciri tojásfehérjét vettem észre,picit feszülget a hasam,de más semmi különös.
Papa sajna ma este éjszakás,akció elmarad,vagy reggel,vagy holnap este,reméllem nem késő.
Vendég

Már megint eltüntetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????
Vendég

Kriszti neked is ilyenkor lenne jó egy tüszőkukk! Végülis keresel egy másik orvost? Ha nem akkor mikor kell menned ehhez a mostanihoz? Hajráá hátha ez a tuti hónapunk!!! :D :D
Anna fel is ébredt, úgyhogy én már elvileg nem vagyok :D Erzsi tessék a kérdésáradatra válaszolni majd!!!
puszi mindenkinek!!!

Kép, Kép
nemen

Igen Kriszti, neked is egy ilyen vizsgálat kellene. Az a baj, hogy a jelenlegi dokid jól tudja mi a helyzet, és nem mondhatod azt neki, hogy már több mint egy éve próbiztok.
Reméljük Erzsinek így már sikerül.

Enik! Hol fogtok megszállni? (ha nem titok)

Zsu

Kép
bvigh

Halihó!

Csak gyorsan benéztem, mert ezer dolgom van! El kell nektek mesélnem, hogy mi történt ma, mert még mindig nem térek magamhoz! A Bencével elmentünk játszóházba. Jobban mondva a játszóház udvarán lévő játszótérre. Itt szoktak különböző programokat is szervezni a gyerekekne, és éppen kint volt egy csoport. Később megtudtam, hogy 5-6 évesek és éppen angol órájuk van. A lényeg, hogy az egyik odament a Bencéhez és megkérdezte angolul, hogy hogy hívják! Erre az én fiam válaszolt, persze magyarul!!!!! :shock: :shock: Aztán érdeklődve figyelte, hogy miket tanulnak. Aki tartotta az órát, felhívta a figyelmemet, hogy már 2-3 éveseknek is van ilyen és érdemes lenne rá elvinni a fiamat, aki egyébként amikor hazajöttünk az almát már angolul mondta! :shock:
Majd beraktam neki egy mesét dvd-n és angolra állítottam a nyelvet. Az én gyerekem, akit még a mesék annyira nem kötnek le, mert közben mindig csinál valamit, most leült a kis fotelkájába és nézte a mesét!
Úgyhogy elhatároztuk, hogy beiratjuk. Szombatonként van 1/2 óra az egész, és csak 4000,-Ft egy hónapra. Veszíteni nem foguk szerintem, és remélem, hogy nyerni annál jobban!
Ez a kiskölyök még alig múlt 2 éves, de annyi meglepetést tud nekünk okozni!

Megyek, mert még hajat akarok festeni! Minden hónapban befestem, hogy ez lesz az utolsó, mivel elhatároztam, hogy ha terhes leszek a 12. hétig tutira nem fogom befesteni! Hát remélem, hogy most egy darabig tényleg ez lesz az utolsó! :wink:
Vendég

Jaj Zsu!!!! Ezer bocsánat, hogy nem írtam le neked a lángos receptjét tegnap, de már este nem ültem le a gép elé!
Most gyorsan bepötyögöm, nehogy elfelejtsem!

Egyszerű, gyors, és finom lángos

Hv:
- 1 db tojás
- 1 db tejföl
- 2 dkg élesztő
- 30 dkg liszt
- 1 dl hideg tej
- só

Ezeket egy tálba összekeverem és 1/2 órát pihentetem, és már lehet is kisütni!
Hűtőben tárolva /nem fagyasztó/ 1-2 napig is eltartható és felhasználható!

Ha nem tudod jól széthúzogatni, akkor úgyis csinálhatod, ahogy én, egy lisztezett deszkán kb egy-másfél újjnyi vastagra nyújtom és egy nagyobb átmérőjű pohárral kiszaggatom, mint a fánkot, és így már könnyebb lángos formájúra húzogatni!

Majd leírom a marcipános sütit is amit igértem!
Vendég

Ildi, köszönöm szépen! De én nem gondoltam komolyan a tegnap estét. Kriszti is komolyan vette. Hát már nem kezdtem hozzá este a lángossütéshez. De lehet, hogy holnap meglepem vele a páromat. Nagyon fog neki örülni, mert eddig csak a hugom sütött neki, de már a tesómnak sincs kedve hozzá, mindig azt mondja neki, hogy inkább vesz egyet. De az nem olyan.
Szóval köszi, majd megírom, hogy sikerült. Biztos, hogy ezt fogom megcsinálni, mert meglepinek szánom, és ha ennek nem kell sokáig állnia, akkor holnap nekieshetek.
Puszi

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, Kriszti, eddig itt hívogattál mindenkit, most meg te is jól eltűnsz??????

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok lányok!
Itt vagyok én is,csak most egy kicsit inkognitóba,mert azt hiszem kezdődik a 16 hétig tartó rémálom.Tegnap óta csak most keltem fel,alig birok ülni,meg állni,mert annyira hányingerem van,hogy csak aludnék... :(
Ja,és holnap megyek korházba,egyenlőre csak egy napra kell befeküdni,egy cukor profilra,aztán majd meglátjuk..

Egyébként Erzsi tényleg nagyon jó kezekben van a Szabolcsban,én is oda járok.Nagyon lelkiismeretes dokit találtam..

Kép

Kép
ancsa03

Nem tűntem el,valami miatt,nem jött be a babanet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most itt vagyok,de fogadni mernék,hogy most nincs itt senki.
Vendég

VESZTETTÉL :lol: :lol: :lol:

Zsu

Kép
bvigh

Csak tipp volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mit csinálsz????????????????????

Én semmit,várom a párom,egy akcióra,gyerek nincsennek itthon,de nem siet haza,pedig 7-kor megy éjszakára,mondanom se kell most is dolgozik,elválaltak egy lakás teljes felújitását a sógorommal,jól jön egy kis mellékes pénz.

ITT VAGYOK RAGYOGOK!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én is itt! :lol:

Ancsa! Hát ez nem jó! Pihenj sokat, most megbocsájtjuk, ha emiatt hanyagolsz minket! :wink:

Kriszti! Mit dolgozik a párod, hogy éjszakára megy?
Vendég

A párom is elvállalta egy internetes honlap készítését! De mondta, hogy csak a jövőhét vége felé tudja elkezdeni, mert addig nem ér rá! Azt nem akarta mondani, hogy az asszonynak most lesz pé-je, és addig vele foglalkozik! :wink: Pedig biztosan értékelték volna az őszinteségét! :lol:
Vendég

Generealelektrik Hungary ZRT-nél,fröccsüzem,12 órázik.
Külöböző alkatrészeket,kapcsolókat csinálnak.
Vendég

Ildi!
Te érzel valamit???????????????????????????????????????????
Nekem kicsit feszülget a hasam,ezenkivül jelen pillanatban semmi!!!!!!!!!!

Én velem tegnap este jól kicseszett a férjem,megszületett a kollégájának a lánya,mivel itt laknak velünk szembe,át hivta az újdonsült apuka áldomásra:
Mondom a férjemnek ne legyél sokáig,mert termékeny napjaim vannak,és ne is igyál semmit,gratulálj,és gyere haza,jó nem iszok semmit csak egy sört,jól van azt még megengedem.
Hát mikor jön haza?11 után igaz nem ivott csak egy sört egy felessel,mondanom se kell berágtam,mert ugye aki nem iszik és ritkán annak megárt,nem tudott bejönni a lépcsőházba,csenget,mondom,ki a jó isten az ilyen későn,hát ő,már akkor tudtam az este nem lessz semmi.
Nem volt bekapva,csak mégis csillogott a szeme.
Úgy,hogy igy jártam az este.
Vendég

Kriszti!

Én már nem tudom, hogy mit érzek! Mintha ma már tényleg nem éreznék semmit. Még délelőtt egy-két szurkálás aztán semmi. A hőm meg csak 0.1 fokot ment fel. Akartam figyelni ebben a hónapban a váladékot is, de képtelen vagyok rá, mert ugye ilyenkor sok az akció, és nem tudom, hogy most ami ott van az éppen kinek a mije. :oops:

Hát jól ki.... veled a férjed! De most akkor akció sem volt? Miért nem ugrottál rá és kész?! :lol:
Nálunk tegnap tényleg csak a gyerekgyártásról szólt a szex, szégyen nem szégyen. :oops: Olyan fáradtak voltunk már este, hogy csak a baba miatt akcióztunk. Nem színészkedtem, kerek-perec megmondtam ezt a páromnak, szerencsére nem vette ezt zokon, és nem volt ellene semmi kifogása.
Vendég

Mire vissza akartam jönni, elment az áram. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :twisted:
Visszaolvasok!
Vendég

Ildi!
Mi is szoktunk olyat tenni,hogyha fáradtak vagyunk,ez nem szégyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap este ő sem akart,és én sem szeretem mikor egy picit iszik!!!!!!!!
A 2 naponkénti müködik,speciel nem azért,hogy 2 naponként spontán igy jön össze,most kimarad 2 nap,de holnap bepótoljuk,még nincs késve a dolog.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?