Halihó!!
Sikerült a szállás Miskolc-Tapolcán végülis, már alig várom, a következő hosszú hétvégén meg Mezőkövesdre megyünk végre valami kirándulás
Andi húú már nagyon izgulok érted, ez nagyon tuti görbe akkor már csak pár napot kell kitartanod!!! Hajráá!!!
Ancsa!!! Tegnap nem is tudtam már neked írni, hogy nagyon ari kisbabucid van
én is nagyon örültem az első képnek, és fel voltam háborodva, ha valaki nem látta, hogy melyik a feje meg a többi része, igaz az a 10. héten volt, ekkor történt a nagy bejelentés is, addig csak a két nagymami tudta. Ti vártok még vele vagy tudják már az ismerősök? Te különben figyelted a pé-t? vagy érezted? és akkor akció? már lehet, hogy írtad bocsi akkor
szóval a kérdés, hogy sikerült így elsőre???
Nálunk sem volt igaz a halálozás dolog, hanem mikor úgy éreztem, hogy én már nem tudok tovább várni, állandó nyaggatás, férjem fülének rágása
közepette, elhatároztuk, hogy májustól próbálkozunk, de januárban már megfogant. Lehet most az a baj, hogy kétes érzelmeim vannak, félek is, de azért szeretném is. Már nem tudom, hogy azért szeretném, mert elhatároztam vagy tiszta szívből szeretném
Nálatok mondjuk ez a kérdés nem áll fenn, úgyhogy biztos hamarabb bebabásodtok!!!++++++drukk mindenkinek, főleg most a soronkövetkező Andinak!!!