SZiasztok!
Boldogan jelentem , h tegnap óta visszakaptuk a mi kis huncutmanónkat, a betegség végre a múlté!!!!!
Kisjulcsi: Barninak sok-sok gyógyítópuszit küldünk, remélhetőleg napról napra csillapodni fog a viszkető érzés! egyébként van elképzelésed, h hol kaphatta el? én úgy tudom, h sajnos a mélyen kikapart pöttyök később meglátszanak, de ilyen kis korban nagyon nehéz lehet megakadályozni, hiszen nem tudod elmagyarázni neki, h miért nem szabad kaparni. egyem a husikáját neki!!!! kitartás a nehéz napokhoz!!!!!
szilvi: annyira megörültem a cipőválasztásról szóló kis összefoglalódnak. nekünk pont most vált aktuálissá a teljes cipőcsere, ui a 20-as még határeset, éppen h belemegy a lábikója. én balga vettem nélküle egy 21-est, de soha többé nem teszem, kicsi lett. más gyártó, és már egyből más számozás.....dettó mint a ruciknál.
igazából én sem nagyon tudok tanácsokat osztogatni ákos megnyugtatására, mert a mi ákosunk szerencsére nem volt hasfájós. egyedül akkor balhézott, amikor nem volt teli a pocija. de gondolom most h rácuppant a cicidre és van elég tejed is, ez a ti esetetekben nem lehet probléma
ami nekem nehezebb napokon sokat segített, az hintaszékben ölben ringatás, halk énekléssel. ettől 90%-ban megnyugodott
nóri: hát sokszor magam is meglepődök, mennyire jól bírom még a nagypocakos rohangálásokat, és egyéb hancúrokat Ákossal, de már pár napja Szabi küldi a figyelmeztető rúgásokat, h "anya vissza a tempóból!" hűűű, azért kíváncsi leszek, h az igazán nagy pocakkal a 8.hónapban mi lesz a helyzet..........max. gurulok utána, mint egy labda, ő biztosan imádni fogja
farkas egyszerűen tündéri, cuki kis vasgyúró!!!!! tényleg mintha ikrek lennének samuval!!!
zsófi: gratulálok a sikeres napodhoz. le a kalappal előtted, h samu mellett fel tudtál készülni a nagy napra! na de samu is nagyon ügyi, h igy hagyta az anyukáját!!!! az új napirendről nem is beszélve...........samu babaüzenetben elküldhetné ákosnak és a többi nem alvónak a 3 órás maratoni alvásának a titkát!!!!!! igaz két napja mi is kétszer alszunk de + du 1+1,5 órát, vhogy csak összejön már egyszerre, nem pedig két részletben.
ez csudaklassz lehet most nektek, h igy hozta az élet, apuci + anyuci váltogatják egymást. vhol ez lenne az ideális. mondjuk ehhez egy olyan munkakör is kell mint a tiéd. nálunk ez nem jönne össze
mérgező játékok téma: erről jó lenne bővebben olvasni, mert mi is annyi gagyi játékot kapunk ajándékba.........és persze ákos is mindent megízlel, mint egy vérbeli bélpoklos
edus: édesek a zs-k, csodállak benneteket, h ekkora útnak nekivágtok. ákossal mi még csak a balcsiig merészkedtünk, és kiderült, h egyelőre 1,5-2 óra egyhelyben a tűréshatára.
az a levél pedig majd csak összejön vmikor! ha egyszer nagyon unatkozol és úszkálsz a szabadidőben........jó vicc volt, két, sőt három gyerek mellett
múltkor is kérdeztem, de biztosan átfutottál rajta: kiderült már a pocaklakótok neme????!!!! mikor mész legközelebb dokihoz?
képzeljétek, ma annyira vagány pólókat vásároltam ákosnak, természetesen az imádott turiban. 500-750 ft körüli áron és olyanok, mintha vadiújak lennének. most hogy itt a homokozós idő, kicsit feltöltöttük a ruhásszekrényt. nem tudom, h ti hogy csináljátok, de mi van amikor napjában háromszor öltözünk át. lassan benevezhetnék mosómasa és vasaló versenyre
zsóka ti merre vagytok????? remélem marcipán szeme javulgat!!!!!
na most már dobom magam a kanapéra egy kicsit vízszintesbe!
mindenkinek további nagyon szép hétvégét!!!! a kis betegeknek pedig mégegyszer jobbulást, anyukájuknak pedig sok-sok erőt, kitartást!!!!!!!
niki