Sziasztok Anyucik és Babucik!
Annácska!
Hűha! De sokat írtál! Jó lehetett a kirándulás. (A párod miből vizsgázott? Mert én nem emlékszem.)
Boscó!
Gratulálok! Nagyon szép jegyet sikerült kapni! Ügyes vagy! A kistesó miatt meg sírjunk együtt! Én is szeretnék, de hirtelen nem tudnám hová tenni.
Kövecske!
Hát vagy körzeti meghízott leszek
, vagy az igazgatásrendészeteten valami lótifuti. Tünci elég későn kel néha, de már pár napja fél nyolc - nyolc között kel.
Tünde!
Hááát, most erősen gondolkodom rajta, hogy mikor menjek. Két hét múlva többet tudok, asszem...
Mamacka!
Sok Boldog Szülinapot! Szerintem nem látszik rajtad a 30 év! Áronkáról nagyon szép képeket tettél fel! Jobbulást neki!
Vok!
Hannának Nagyon Boldog Első Szülinapot!
Angi!
Kitartást a kondizáshoz! Én fogyózni kezdek a szomszédasszonnyal egyetemben. Hála az égnek, ő rendesen tud fzni, így nem halunk éhen a 90 napos alatt. Őt egy másik babás fórumon vették rá a diétára és támogatjuk egymást lelkileg.
Ildi!
Olyan édes Natika a tulipánnal! A mindenhova-felmászás miatt meg ne aggódj, Tünci a kanapé karfáján egyensúlyoz mostanában.
Bartika!
Drága ne számolgass, hanem ha kedvetek van, akkor hajrá!
Éca!
Üdv itt! Mesélj magatokról!
Faby!
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Mindig annyi gyönyörű kockás kisfiúinget látok. A lánykámnak meg keresztelős rucit keresek, de ami csini és "habosbabos" az mind maradék karácsonyi ruci. Azok meg melegek lesznek május végén. Fehér csipkecsodát meg azért nem akarok.
Eszti!
Én is épp azon gondolkodtam, hogy kinek is lehet itt a fórumon a tesója ez a pasi (mert ugye a memóriám).
Nyaralás: Körösztgyerekeim anyukája ma azt mondta, hogy Dubaiba akar menni nyaralni! Azt hittel eldobom az agyam. Meg is kérdeztem, hogy talán a Burj el Arab hotelbe? De aztán közölte, hogy vicc az egész.
Rólunk: Tünci mostanában egyszer alszik egy nap. Viszont nagyon keveset eszik, reggelire négy kiskanál zöldséges rizst evett.
Szóval a dilemmám: ha most szeptembertől visszamegyek melózni, akkor normál hétköznapi melóm lenne, 8-4-ig, kb ugyanannyi fizuval, mint két éve. De ez a meló csak idén van. A másik meló lesz jövőre is, több fizuért, viszont csak papíron 8-4-ig, mert egy csomószor van berendelgetés éjszakára, hétvégére, tüntetésekre. A bölcsi meg nagyon jó, alapítványi, de jövő héten megyünk nyílt napra és akkor többet tudok. És az a helyzet, hogy lehet, hogy a lánykámnak még jót is tenne, ha társaságban lenne.