Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Eszti, szeretem, ha jöttök :wink:
Csak azért nálam is véges csapat létszám, de kb. annyi embert elbírok, amennyien lenni szoktunk :wink:
Kaja ügyben meg ne aggódj :wink: :wink: :wink: :wink:

Nagyon sokat filóztam, hogy hova menjünk nyaralni, nem akartam 1000 km-ekre menni.
Szóba jött Görög, Bulgária, Horvát, Mointenegró, Olasz, Francia riviéra, Toszkána, Tirol. :D
Na, ezekből csmegéztem.Aztán mindig kitartottam az eredeti tervem Karintia mellett.
(ott is maradtam)
Nem akartam 3 gyerekkel annyit autózni.
Így meg nem is itthonról indulunk, hanem anyóséktól(előtte héten Levente ott lesz náluk), onnan meg kb. 350 km lesz csak, azt úgy gondolom gyerkőcökkel is kellemesen le lehet vezetni. :D
Horvátorzságot a kavicsos, sziklás strandjai miatt elvetettem.Két hely jött szóba , ahol homokos a part, Krk sziget Baska, meg Rab sziget Lopar.
De stornóztam ezt is.
Az ausztriaiban meg ott van a strand a ház végében, saját, privát, van játszótér...stb, tök jó.
Ilyen:
Kép Kép
Kép

Innen meg ellehet menni Velecébe is, Bibionéba, Lido de Jesolóba, Szlovéniába, szóval nagyon közel van mindnehez.
200-300 km-ekre vannak tök jó helyek .

Mennek lkell, Oli zaklat :wink:
vas

Eszti, van egy csomó katalógusom, ha kell:
Terra, Vista, Tensi, Ibusz, Neckermann, Horvátországos....stb :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vas

Ildi, igen, Horvátország miatt én is fázom, de annyira szeretnék oda menni, mert imádom, Montenegro viszont messze van, oda csak két adagban mennénk. Mi mindenképpen éjszaka fogunk utazni, amikor Bence alszik, az ő mozgásával 3 órát sem tudunk autózni, ha ébren van.
Olaszország még nyerő lehet, bár marha drága, de hátha kifognánk valami jó helyet. Montenegro nekünk nagyon bejött két éve, ott olyan gyönyörű partok vannak, homokosak, vagy gyöngykavicsosak, és nincs nyüzsi. :)

Ok, akkor mi szívesen megyünk hozzátok jövő héten, mikor lenne jó neked?
Vendég

nekem eddig minden nap okés :D :D
semmi programunk nincs jövő hétre, és ráadásul baromi jó idő lesz, lehet udvarozni :D :D

Montenegrót is néztem, de az is messze van.(pont a homokos maitt jött szóba) :D
Ha 1000 km-es távba gondolkodtunk volna, mi is éjjel utaztunk volna.De így most nem kell. :wink:

Olaszban vannak olcsibbak, is nem? :wink:
Bár én Toszkánát, meg a Franciao-val határos szakaszt néztem, na ,az baromi drága.Néha kicsit meg is lepődtem, hogy mi az anyámért kérnek egy nyomorlult apatrmanon 200 ezreket??? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:
(ja, és ez csak a kezdet) :roll:
vas

Nekem is mindegyik nap jó még. Mégiscsak te vagy a házigazda, jelölj ki te egy napot! :)

Montenegroban még az ára is nagyon vonzó, mert marha olcsó ott lenni, a szállás, a kaja, minden. És gyönyörű.

Kuksi csak:

Kép Kép Kép Kép

Itt már egy hét hetes Bence van a pocakomban

Kép
Vendég

Sosem felejtem el, hogy egyszer másfél euróból ketten megkajáltunk, ebéd volt. :)
Vendég

Sziasztok!

Ildi,
Natka gyönyörű kiscsaj. Annyira kis csini mindig, anyja lánya :D Lidi is ennyi idősen ezt a felmászást játszotta, ezért szédszedtük a lábtartót és a fotelt az ágya felé szoktam fordítani, mert ő meg arra állt fel. De ugye mindent nem tehetek el. Pár napja megtanulta, hogy a DVD-t hogyan kell ki be rakni. :twisted:
A ház nagyon szép, jól lesz nektek itt. Lehet, hogy a talira esetleg benevezünk mi is, de még nem száz %.
Vali,
sajnálom, hogy nem javul a lábad.
Bosco,
még nem írtam, hogy mennyire ügyi vagy a vizsgával. Nehogy elmenj innen.
Eszti,
mennyire szép Montenegro. Nálunk Feri még nem akar külföldre menni az idén. Horvátország nekem is bejött anno.
Vok,
anyud nem semmi. :shock:

Pussz. Szép napot!
angi79

Angi, nekem muszáj elutaznom valahová, ahol tenger van, én tengerimádó vagyok, és ahogy nézem, Benyó is imádni fogja, mert ő is nagy vizes. :) :) Ráadásul ugye nászút is lesz ez egyben, szóval mi tuti külföldre megyünk. :) Meg persze egész nyáron a Balcsira. :)
Vendég

Tényleg gyönyörű Montenegro.
Na, majd jövőre. :wink: :wink:

Angi, akkor szívesen látlak!!!!
De tényleg!!!!!
nagyon örülnék neki, ha jönni tudnál te is. :D
Csajok, most nézetm, hogy jövő héten 27-28 fok lesz.
Kedd-szerda-csüti??????? :wink: :wink: :wink:
Kicsit napozgatunk, hempergünk a fűben(mármint ne rám gondoljatok :roll: :wink: ) , szupi lesz :D

Angi, "anyja lánya", köszi :oops: :oops:
Megpróbálom mindig cukin öltöztetni, ennek ellenére kb. két hete lekisfiúzták :shock: :wink:
Na, mindegy, nem vettem zokon :lol: :lol:

Eszti, ez milyen hónapban van Montenegróban?(júni, júli?)
Nagyon szépek a virágok is!!
Másfél eurós ebéd??
Mit adtak azért???? :wink:

Még a lépcsőre is imád felmászni, állandóan ott ül (jó, ezt már végigjátszottam Olivérrel is mikor ideköltöztünk, épp ennyi idős volt), de még mindig kiver a víz ha látom, ha lépcsőznek :roll:
vas

Ildi, ez július elején van, és marha meleg volt. Remélem augusztus végén már nem lesz azért 40 fok. :)
Másfél euróért sült husit körettel (zöldség és krumpli), jó nagy adagot, friss volt és finom. :)
Vendég

Augusztus végén akartok menni??

Én amikor H.o-ba voltunk, akkor voltam kb. 2 hónapos terhes OLivérrel, de alig mertem fürödni a vízben(nagyon hidegnek találtam), pedig aug. volt, és lennt voltunk Dubrovniknál.
Egy-két helyen melegebb volt, ott azért fürödtem.
Pedig a dokim mondta, hogy fürödhetek nyugodtan :wink:
Látom, te nyomtad bártan :D
vas

Sült husi, krumli, zöldség, hmmmmm................ :D :D :D

na, megyek, mert itt ragadok megint egész nap

(és a katicás játékkal ma még nem is játszottam) :wink: :wink: :wink: :wink:
vas

Eszti,
a vizet az én lányom is imádja. A Rómain ment volna bele a Dunába. :D Balcsi az lesz nálunk is, csak ne legyen olyan idő, mint tavaly. :twisted:
Vas,
Lidi egyszer tök rózsaszínben volt és megkérdezték, hogy kisfiú vagy kislány. :D Natka is tök lányos. A lépcsőzés megy nálunk is, 1 emelnyit megyünk lépcsőn, a többit lifttel.

Megyek, mert felébredt és dumál. :D
angi79

Ildi, mi baj az augusztus végével??? 25-én lesz az esküvőnk, és utána megyünk közvetlenül. :)
Én simán fürödtem, a dokim azt mondta, nyugodtan, ráadásul a tiszta, sós tengervíz inkább, mint bárhol uszodában, szerintem. Nem lett bajom tőle, viszont lebegtem egy csomót, és olyan jó érzés volt, akkor voltam olyan rosszul levős időszakban, és az a hűs tengervíz, húúú, imádtam. :)
Vendég

Sziasztok :)
Boscó :)
Nehogy itt hagyj minket!
Most nem akartok több babát vagy egyáltalán?

Vali :)
Sajnálom, hogy a lábad még mindig nem oké :( Remélem megúszod a műtétet :)

Melitta :)
Akkor készülünk a házavatóra :D
Nálunk is elfért húsz ember igaz egymás hegyén-hátán :D Tuti jól meg fogod szervezni :)

Eszti :)
Ügyi vagy, hogy így meg tudod szervezni az életed :)
Esküvő részletei körvonalazódnak már?

Ildi :)
Nem csalódtam benned :D Vonalzó a kipurcanásig :lol: :lol: :lol:
Nagyon jók a képek :D Olyan vagány Natka, mint az anyja :lol:
A taliban benne vagyok :D Ha vállalod :D Tényleg klassz idő lesz jövő héten :) Akkor viszek fürdőrucit :wink:

Csajok!
Ne fájdítsátok a szívem! Nekünk esélyünk sincs külföldre menni, vagy egyáltalán nyaralni :(
De mind a ketten gyönyörű helyeket találtatok :) Talán egyszer még eljutok. Karintia nagyon tetszik :)

Angi :)
Nem volt egy kicsit hideg a Duna? Tuti megfagytam volna :D

Puszi, megyek valami ebédet kreálni, amig Petka alszik :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska, légyszi ne sokkolj fürdőrucival. Akkor én viszem a télikabátomat. :lol: :lol:
Vendég

Szasztok Anyucik!

Jaj egészen elábrándoztam itt a nyaralós képek láttán... 8)
Eszti, már mi is régóta terveztük Montenegrót, csak tényleg messze van. Mi is éppen most nézegettük hova mehetnénk, én is abszolút tengerfüggő vagyok. De Horvátország tényleg nagyon köves. :( Meg van egy halom utazási csekkünk, szóval szerintem marad Magyarország. Vagy lehet, hogy szeptemberben bevállalunk egy Törökországot. Már kétszer voltunk és nagggyon meg voltunk elégedve, gyönyörű homokos part és all inclusive, seggkinyalással (bocsi :oops: ) 110 körül kijön repcsivel, bizotsítással, stb. Na itthon viszont nem... :( De majd meglátjuk mi lesz. Mondjuk egy gyerekkel még más.

Annácska! Akartam még neked írni, hogy a CAM kocsinkkal annyira meg vagyok elégedve (ez az első kocsim, amivel maximálisan ki vagyok békülve). Szóval csak ajánlani tudom. :)

Vali! Rémséges, amit a lábadról írsz! Szegénykém, drukkolok neked. Akkor is fáj, ha rálépsz? Én még nem is hallotam lábcisztáról. :roll:

Mi jövő kedden lehúzunk Siófokra, szóval megint ugrik a tali. :shock: Már nem is remélem, hogy eccer eljutok én is Ildiékhez. :evil:

Ami a peteérésem illeti, hát csajok én tudok nektek újjat mondani. Utánanéztem és mikor Pötyike összejött, akkor is 30 napos volt a ciklusom és a 13. napon volt peteérésem. Ez tutto, mert másnap mennem kellett UH-ra és láttuk, hogy már nincs meg, vagyis megtörtént az ovuláció. És a hőm is másnapra ugrott fel, mint most. Szóval én valami másképp működöm. De fasza, mert így fingom sincs mikor jöhet össze így a gyerek... Na mindegy, már most nem görcsölök annyira, mint az elsőnél... :lol:

Szép napot mindenkinek!
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti, ezzel a sok számolással ezt legalább elérted, hogy görcsölsz a tesón is. Szerintem lazíts, de tényleg, és a méregetés helyett gyerünk az élvezetekre gyúrni. Tudom, könnyen beszélek, de tényleg! :)
Barátnőmnek a 10. napon van rendszeresen a peteérése, és már két gyönyörű kicsi fia van, szóval ne aggódj. :) :)
Vendég

Sziasztok!

De rég voltam már megint :oops: A gyerekek továbbra is csodaszépek :) Lassan mindenki betölti az egy évet :)

Hanna!

Itt is nagyon boldog szülinapot kívánok neked!

Boscó!

Nemáááááááááá, aakor inkább eltünetetem a gólyás vonalzómat! :wink:
Nagyon ügyes voltál a vizsgán, büszke vagyok rád! :) A hangod meg remélem mielőbb visszajön :)

Bartika!

Van kistesós topic :) Illetve "Babaproject előtt állók, ide!", én ebbe írok már két és fél éve. Gyere te is, örülnének neked a lányok ott :) Jó fejek! És akkor nem fájdítanánk senki szívét itt, mégis meg tudnánk beszélni a tesós dolgainkat :) Na? :) A babás mondanivalónkat meg megírhartjuk továbbra is ide :)
Ha belépsz a társalgóba, akkor ne a "Gyeremekek/magzatok kor szerint"-be menj, hanem hárommal fölötte a "Fogamzás"-ba, és ott találod ezt a topicot. Gyere!

Ennyi gyönyörű kép láttán nagyon kedvem támadt nyaralni menni, de asszem idén nyárom mi se ugrálhatunk nagyon :( Ez a hangszigetelés nagy érvágás lesz, de a nyugalmunk megér ennyit :( Na mindegy.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Annácska, jó, hogy jöttél, és ennyi képpel. :D Nagy dícséret :lol: Szépek vagytok, és szép helyeken voltatok.

Angi, múlt héten kapott Boti is triciklit. Apóséktól :cool: Hááát, nem a legfiúsabb, de azért egész jó. Azzal járunk boltba... inkább, mint gyalog (úgy egy egész napba telne, mert minden egyes kavicsnál, botnál megállunk, kezdve a legelsőnél :D)

Ildi, tényleg szuper csaj Natka. Édes nagyon :D Ezt kapjátok ki, múltkor megkérdezték Botusra is, hogy kislány -e :shock:

Esztikém, mi Loparba, de már mondtam, asszem. Messzebbre még nem, mert ugye, nekünk így is át kell szelni előbb az egész országot. :lol: Éjszaka megyünk, vissza meg meglátjuk. Lehet meglátogatunk benneteket a Balcsin, ha lenn lesztek, és alhat Boti az autóban visszafele is.
Munka királyul hangzik, még nem is meséltél. És olvashatunk is esetleg vmelyik magazinban?

Boscó, nagy-nagy gratula, ügyes vagy! Hátha sikerülne az óvónőség...
Nehogy már itt hagyjál minket! Ez elsősorban 2006. tavaszi babák topic és a a testvéreiké :D

Melitta, tegnap óta nyomjuk a nyakláncban. Háááát, válogatott sz@r délutánunk és éjszakánk volt. :lol: :lol: :lol: Kb. 98x voltunk fenn éjszaka, reggel 6-tól nuku alvás. Persze én nagyon bizakodom a láncban, hogy segít :wink: (lehet anélkül 102x keltünk volna :wink:) A lényeg, hogy itt van, és még nem is zavarja Botondot. Zaza nagyon ügyes!!! Éljen a szülinapi buli.

Vali, nem hangzik túl vidáman :( Drukk!

Május 5-én uram megy Szigetszentmiklósra (úgy néz ki), és akkor vele tartanánk. Egész napos elfoglaltsága van. Ez szombat. Esetleg tali?????? Esztinek már mondtam, ha más nem, megyünk hozzájuk, Angiékhoz meg közel lesz férj :wink: Szóval nagy tali, vagy vkire rátelepszünk :wink: Mit szóltok?

Na, most lépek. Legyetek jók!

Puszi.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory, mizu a vezetéssel?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, Lopar jó hely, én is azt néztem :wink:
Botus kislány :roll: :lol:
Komolyan olyan buták az emberek, Natusra is egyszer rózsaszín SZOKNYÁBA kérdezték meg, hogy kislány, vagy kisfiú????????
Aztán mondtam, maga adna fiúra szoknyát???? :shock:
Erre kicsit zavarba jött a nyanyus. :lol: :lol:

Én elméletileg ráérek 5.-én :wink: :wink:

Anna, te fürdőrucit akarsz hozni, Eszti nagykabátot????? :lol: :lol: :lol:

Eszti, semmi bajom az augusztussal :D .Miért gondoltad?
Mi is nyaraltunk már egy csomószor akkor.
Tök jó.
De most júli-ban megyünk :D

Bartika :D :D :D , akkor megint azt tudom mondani, hogy majd legközelebb :D :D :D :D :D

Melitta, te kérdezted a csacsit, hogy mit csinálnak vele?
Hát lovagolnak!!!! :lol: :lol:
Natus még nem tud egyedül, csak segítséggel, de a másik két kölök imádja :lol:
Olivér azon ül megint :P
vas

Sziasztok!

Tali: IGEEEN! Mi is! Mi is! :)

Nyaralás: mi meglátogatjuk Szardínián a barátnőmet... hogy hogyan lesz ez kivitelezve... az még rejtély... :) Egyébként meg Balcsi orrba-szájba.

Eszti! Idén talán sikerül ott is összefutni. Tényleg csajok, ha valaki a déli parton lesz, aakor ott is talizhatunk!!! :)

Szép napot mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Hannának boldog születésnapot kívánunk!

Köszönjük az Emma köszöntéseket!
Mostanában nem igazán tudtam jönni,mert szinte alig vagyunk itthon!Most is csak azért jöttem,hogy megköszönjem a figyelmességeteket!

Holnap megyünk a Balatonra hétvégézni,hétfőn pedig elárasztalak titeket Emma és Balaton képekkel!

Mindenkinek gyönyörű hétvégét kívánok!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Tali nekünk reménytelen Gödöllőn :(, de ahogy látom, nekünk a talik már mindig kimaradnak :(

Anita: úgy néz ki, rendeződött a dolog az oktatóval :) Hatott rá a múltkori szövegelésem. Legutóbb már meg is dícsért. Kedden meg azt mondta, kb még 1 hónap a vizsgáig.

Engem érdekelnek a kistesós dolgok, szívesen olvasom a készülődést :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory, lassan lesz jogsid, aztán bepakolod a kölköket, aztán irány Gödöllő :D

Mi Balcsin Vonyarcvashegyen szoktunk előfordulni
(nem éppen a déli part) :wink:
Melitta, Szardínia, hhmmm..................... :D :D :D :D
Frankó :D :D

Anna, jó hétvégét, Emmának meg boldog névnapot!!! :D :D :D

Akkor eddig Eszti, Melitta, Anna,
Angi????

Kép
vas

Sziasztok!

Pár napja találtam rá erre a fórumra, illetve a chat-re ahol cory-val és Csillus-sal már váltottam is pár szót.:)

Ha megengedik csatlakoznék hozzátok, nekem egy kisfiam van - Milán, aki 2006. március 27-én született.

Kép

Kép
éca

Sziasztok! :)

Jaj, de szép nyaralós képeket tettetek fel! :) Mi valahoc óckodunk a külföldi nyaralástól, Dominó nagyon nem bír megülni egyhelyben, örülünk, ha országon belül kibírja. :) De ugye ez a nyaralás nekünk is nászút lesz, úgyhogy 2*1 hétre megyünk valami wellness-szállodába. Ha sikerül, akkor az egyik helyre a nagyanyót is elcsaljuk, hogy Apával rástartolhassunk ketteskére. :lol: Nameg, hogy legalább egy pár órát lehessünk kettecskén. :)

éca, szia :D

Domkát is nézték már lánynak, pedig igyekszem fiúsan öltöztetni. De ha nem kékben vagy barnában van, már csaj. ;) Szerintem azért a narancssárga, vagy piros annyira nem gáz :)
Ja, annó asszem cory mondta, hogy milyen nehéz 1 év fölötti kisfiúra rendes ruhát találni. Akkor nem hittem, de mostmár simán belátom, hogy így van, sajnos. :? :( A múltkor vagy 5 bababoltot jártunk végig, mire a Mária nagykerben találtunk összvissza 3 db rövidnadrágot. Bezzeg habosbabos ruhákból annyi volt mint a dög. :? :)

Na, mentem, megyünk táncra Apával. :)

Szép napot!

faby

Jajj, de béna vagyok, ezen a fórumon nem is az 'olive' a színem. :oops: :) Bocsi, Anita :)

faby

Anita,
tegyél majd fel a járgányról képet. Lidi is imád rajta ülni és be van szíjazva, így biztonságos is. A fogas problémákat sajnálom.... Lidinél ma vettem észre, hogy kibújt a tizedik, a 2. örlő ez.
Lopar? Biztos jó lesz. Május 5-én mi anyuéknál leszünk. :( :( :(
Ildi,
melyik nap lenne? Szerintem megyünk, Esztiékkel.
Faby,
na habosbabost én nem vennék Lidinek... H&M-et néztétek? Ott nagyon vagány gatyók vannak. Szerintem az itthoni wellnes is klassz lesz. Jó táncit!
Évi, Bartika,
csak semmi para és drukk megy ezerrel!!!

angi79

Sziasztok

Hűha nagyon készültök nyaralni! :)

Eszti
mennyi az az olcsó? Gyönyörűek a képek!!!!

Áronom belázasodott...
38.8 levonva.... :( olyan kis elesett...

...én meg ma vagyok 30 éves... azt sem tudom sírjak vagy nevessek! :) hi-hi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
Isten éltessen sokáig!!!!!!!!!!!
Kép

Áronnak jobbulást! Szegényke... :(
angi79

Köszönöm! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

faby:
télen voltunk egy hosszú hétvégén Zalakaroson egy wellness szállodában. Mi is vittük anyósomat, hogy tudjunk közben pihenni is! :) Ez kifjezetten gyerek barát szálloda volt és Milánó nagyon élvezte! Alsópáhokon is van egy szálloda valami Kolping Hotel valami óriási gyerek játszóházat csináltattak, képek alapján nagyon jól néz ki! :wink: Jó pihenést és kellemes nászutat hozzá! :)

mamacka:
Boldog Születésnapot! Áronnak jobbulást kívánok!

Normális és szép fiú ruhákkal én is bajban vagyok, hát még a mérettel. Hétvégén 2 boltban is jártunk és 92-es méretet nem lehetett kapni!

Kép

Kép
éca

Marcsi, az utiköltség, amivel odáig lemész, 1000 km, nem túl közeli hely. Mi ott Budvában laktunk, egy gyönyörű tengerparti kétágyas, fürdős, erkélyes szobát 10 euró/nap-ért béreltünk, szerintem ez iszonyú korrekt. :) A kaja nagyon olcsó, és általában lent minden nagyon olcsó (legalább is két éve az volt), viszont a színvonal hasonló, mint Horvátországban, kevesebb turistával és a világ legszebb természeti kincseivel. Ha érdekel, tudok képeket küldeni még neked e-mailben.

Anita, én örülnék egy nagy talinak is, de ránk is telepedhettek. :)

Angi, akkor szállítást egyeztetjük! :)

Éca, üdv itt, mesélj magatokról!
Vendég

Mamacka, nagyon boldog születésnapot! :D
Áron manónak jobbulást! :(

éca, a Kolping Hotel tényleg klassz, tavaly nyáron voltunk ott. :) Melyikben voltataok Zalakaroson? Kinéztünk ott egyet, Hotel Mendan a neve, bár az sem olcsó. :(

92-es ruhát hordotok? Mekkora most Milánó?

faby

Cory, ha elbumlizol idáig és Eszter nem veszi zokon, én szívesen elviszlek benneteket Gödöllőre! :) :) :)

Melitta

Kép
nyf

éca! Üdv. itt! Én is ajánlom a H&M-et... a szép ruhákat én onnal szerzem, a játszótérit pedig a szuperturiból. Amire sajnos ráálltak a webáruházas kismamák. :evil:

off
Ilyet még nem láttam: havonta egyszer le szoktam menni a turkálóba és rengeteg babakocsis anyuka szenvedteti ott az ordító gyerekét. Mint kiderült, azok járnak oda, akiktől aztán "gyermekei kinőtt ruháit és játékait" lehet megvásárolni a babaszobán. Értem én, hogy mindenkinek meg kell élni valamiből, de konkrétan kiveszik a kezedből amit nézel és örülhetsz, ha nem taposnak meg... :evil: Szóval lassan feladom, mert homokozós ruhát lehet kapni a hiperekben is.
on

A Corát is melegen ajánlom. Én sok jó dolgot szoktam ott venni. :wink:

Melitta

Kép
nyf

Faby, egy ismerősömék mindig a Mendanba járnak, és imádják, iszonyú jó fotókat szoktak feltenni. Ők egyéves kisfiúval járnak, de tényleg nem olcsó... :roll:
Vendég

Melitta, ez gáááz, főképp ez a kiveszik a kezedből dolog.... :roll:
A homokozós cuccokat én is a turiból veszem, tökéletesek szétnyúzni őket. :)
Vendég

Mamacka: boldog szülinapot :) Áronnak meg jobbulást!!

Éca: üdv itt :) 92-es?? Nem semmi. Liza lassan talán kinövi a 74-eseket ;)

Melitta: az sajnos reménytelen, hogy 2 autósülést is elcipeljek a 2 gyerkőcöm mellé :(

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

esztipeszti:
hol is kezdjem... Milánó úgymond (egyik ismerősöm használja a fiára) gyári baba. Sajnos endometriozisom volt, így a bal petefészkem 3/4-ed részét kivették, majd jobb oldalon állandó ciszta leszívása közben kivették a jobb oldali vezetőmet, mivel valami folyadékot termelt és ez megakadályozta, hogy teherbeessem. Így irány lombik - Dévai Intézet. Első lombik eredménye Milánó, 1 babajelölt beültetésével, mivel hyperstimuláltam. Majd 2006. március 27-én megszületett Milánó 59 cm, 4250 gramm-al normál úton 5 óra alatt. :) Most csodára várunk, hátha mégis összejön spontán a kistesó, ha nem megyünk szeptemberben újabb lombikra.

faby:
Mi a Hotel Karosban voltunk, nem volt egy olcsó mulatság és a sok pihenéstől, úszástól végül fáradtabban jöttem haza mint mikor odamentünk. :roll: Most 84 cm és 12,5 kg körül van a kis törpém. :) Egyébként van olyan nadrág ami még 86-os jó, de már pulcsiban, pólóban nem elég.

nyf:
a H&M tényleg nagyon jó, nemrég vettem ott kertésznadrágot meg két vékonyabb pulcsit elég jó áron. Csak épp elég messze van a Campona, így ritkán jutunk ki oda.

Kép

Kép
éca

Jaj lányok nem hagylak itt Benneteket!Csak egy kicsit fáj ez a kistesó téma!Most nincs kedvem beszélni róla,mert nagyon szarul vagyok,de majd egyszer leírom!(vagy már lehet írtam is)

Évi:el ne tüntesd a vonalzót! És érdekelnek a veletek történt események!!!!!!!!!!!Csak beszélek néha össze vissza! :lol: Csodálatos dolog várni egy kisbabát!

Eszti:én is felismertem a tesódat!És nagyon szupik a képek a nyaralásról!Én nem bírtam a sós tengervizet!Meg a kék szemem sem! Úgyhogy én csak a látvány miatt vágyom ilyen helyekre!

VasIldi:Hát nem tudom hogy emberek mire használják a szemüket ha nem arra hogy lássanak!Hogy tudják lepasizni a lányodat!Nem értem! Gyönyörű csajszi!

Vali:jobbulást!Remélem minden oké lesz az eredménnyel!Nyugi!

Hát a hangom iszonyat,holnap megajánlanak énekvizsgán egy jegyet remélem!Meg tesiből is megyek,kíváncsiak rá hogy tud egy óvónőjelölt röplabdázni! :shock: Na nem tépem tovább a számat!

Tényleg nem akartam bunkó lenni a kistesókat várókkal!Bocsika!!!!!!!!És tényleg igaza van Esztinek hogy inkább az élvezetekre gyúrjatok!!!!!!!!!!!!!Puszi!
Vendég

Mamacka!
Nagyon boldog szülinapot neked! Isten éltessen sokáig! :D:D A 30 meg egy szép kerek szám. :D

Cory!
Akkor marad az én viszem a két gyerekt, te meg jössz bkv-val. :D:D:D:D
Azért meg lehet ám oldani. :D Max 2 kocsival megyünk.

Tünde!
Ti is jönnétek Ildiékhez???? :D:D

Megyek, mert a kis gépen már az egér se m
ködikr endesen és IDEGBAJT kapok tőle!!!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Mamacka!Boldog születésnapot!
Vendég

Cory! Van egy kagylóülésem. A héten még Zazát belepréseltem és még aludt is benne... Szóva Lizának pipa! :)
De pl. apjuk elhozhatna idáig reggel és este errejöhetne a kocsiért... ez így halott ügy? Vagy maxxx elugrom értetek... vagy Eszter. Vagy kettévágunk... :lol:

Esztipeszti! Sármos pasi, igen! Elfelejtettem reagálni... :wink:

Melitta

Kép
nyf

Mamacka! Te is bika? Én is!!! :)

Isten éltessen sokáig!
És nagyon vigyázz magadra, irgum-burgum!

Melitta

Kép
nyf

Jaj, bocs! Nem is vagy bika... :( micsoda zizis vagyok ma! Nna, levonulok... :oops:

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok Anyucik és Babucik!

Annácska!
Hűha! De sokat írtál! Jó lehetett a kirándulás. (A párod miből vizsgázott? Mert én nem emlékszem.)

Boscó!
Gratulálok! Nagyon szép jegyet sikerült kapni! Ügyes vagy! A kistesó miatt meg sírjunk együtt! Én is szeretnék, de hirtelen nem tudnám hová tenni.

Kövecske!
Hát vagy körzeti meghízott leszek :), vagy az igazgatásrendészeteten valami lótifuti. Tünci elég későn kel néha, de már pár napja fél nyolc - nyolc között kel.

Tünde!
Hááát, most erősen gondolkodom rajta, hogy mikor menjek. Két hét múlva többet tudok, asszem...

Mamacka!
Sok Boldog Szülinapot! Szerintem nem látszik rajtad a 30 év! Áronkáról nagyon szép képeket tettél fel! Jobbulást neki!

Vok!
Hannának Nagyon Boldog Első Szülinapot!

Angi!
Kitartást a kondizáshoz! Én fogyózni kezdek a szomszédasszonnyal egyetemben. Hála az égnek, ő rendesen tud fzni, így nem halunk éhen a 90 napos alatt. Őt egy másik babás fórumon vették rá a diétára és támogatjuk egymást lelkileg.

Ildi!
Olyan édes Natika a tulipánnal! A mindenhova-felmászás miatt meg ne aggódj, Tünci a kanapé karfáján egyensúlyoz mostanában.

Bartika!
Drága ne számolgass, hanem ha kedvetek van, akkor hajrá! :)

Éca!
Üdv itt! Mesélj magatokról!

Faby!
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Mindig annyi gyönyörű kockás kisfiúinget látok. A lánykámnak meg keresztelős rucit keresek, de ami csini és "habosbabos" az mind maradék karácsonyi ruci. Azok meg melegek lesznek május végén. Fehér csipkecsodát meg azért nem akarok.

Eszti!
Én is épp azon gondolkodtam, hogy kinek is lehet itt a fórumon a tesója ez a pasi (mert ugye a memóriám).

Nyaralás: Körösztgyerekeim anyukája ma azt mondta, hogy Dubaiba akar menni nyaralni! Azt hittel eldobom az agyam. Meg is kérdeztem, hogy talán a Burj el Arab hotelbe? De aztán közölte, hogy vicc az egész.

Rólunk: Tünci mostanában egyszer alszik egy nap. Viszont nagyon keveset eszik, reggelire négy kiskanál zöldséges rizst evett.
Szóval a dilemmám: ha most szeptembertől visszamegyek melózni, akkor normál hétköznapi melóm lenne, 8-4-ig, kb ugyanannyi fizuval, mint két éve. De ez a meló csak idén van. A másik meló lesz jövőre is, több fizuért, viszont csak papíron 8-4-ig, mert egy csomószor van berendelgetés éjszakára, hétvégére, tüntetésekre. A bölcsi meg nagyon jó, alapítványi, de jövő héten megyünk nyílt napra és akkor többet tudok. És az a helyzet, hogy lehet, hogy a lánykámnak még jót is tenne, ha társaságban lenne.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

sziasztok!

Most csak gyorsan annyit, hogy ha jövő héten nem szerdán lesz a tali, akkor tudunk menni!
Vok: akkor ott lerendezzük az üzletet! :)

Jó Éjt!!! holnap írok majd részletesen

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?