Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kismamik!

Segítségeteket szeretném kérni. Kellene egy jó doki a Jánosból, mert most már oda tartozom. Aki tud segíten, légyszii írja már meg priviben, meg azt is hol van magánredelése. Nagyon nagyon köszönöm!!!

További jó pocakosodást és babázást! :wink:
Vendég

kimike
A Jánosban csak jó orvosok vannak és úgyis mindenki a magáét mondja legjobbnak!! :) Akárkihez kerülsz , hidd el nagyon jól fogsz járni!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok.

Jó reggelt. Mi újság a 40 hetesekkel??? Úgy szorítok Nektek, már alig várom, hogy felrakjátok a picikékről az első sztárképeket!!!!
Az a baj, hogy ma pl. azt hallottam, hogy tiszta, csendes, frontmentes idő lesz, de bízom benne, hogy ez nem igaz.
Puszi mindenkinek.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Kiscsillag: egyenlőre egy rákszűrés lenne aktuális, aztán majd meglátjuk, hogy még mi. :lol: De örülök, hogy azt írod, hogy csak jó dokik vannak. Nemrég a kisfiamat beutalta oda a háziorvos, és a gyermekosztályon nagyon rendes volt mindenki velünk.
Vendég

Sziasztok!

Andi: Most már lett egy 41 hetes kismama is :) Szerintem b79 Andi hamarosan jelentkezik a képekkel, mert régóta nem volt itt és hát mivel is lehet így elfoglalva?

Niki:
A dokival már egyeztettünk, ő nem vár sokáig maximum 10 napig, ha letelt a kiírt idő. Ennek nagyon-nagyon örülök, mert nehezen bírnék még 2-3 hét várakozást és elkezdenék izgulni a túlhordás miatt. Jó, hogy ezt te is megtudtad, de szerintem Emmácska időben fog érkezni, a lányok rendesek és pontosak :)
Persze indokolt esetben egyáltalán nem várna, de nálam eddig rendben van a CTG, a magzatvíz és a méhlepény is.

Szóval ha vasárnapig nem jön ki magától babóca, akkor hétfőn kora reggel be kell feküldnöm, még egy napot "megfigyelnek", aztán kedden legkésőbb megindítja a szülést.

Beni még kos és bika is lehet, lehet hogy ezért vár?

Jók legyetek, vigyázzatok magatokra és pocakokra!
Köszi a drukkokat.

Viki

Kép
viky30

Szia Kimike, azaz Móni!

Üdvözlet a fórumon és a Jánosban!
Én is azt tapasztaltam, hogy az összes dokit és szülésznőt dícsérik.
Belepillantottam a blogodba, Milán csodaszép kisfiú, gratulálok!
Az én dokim dr. Serfőző, az Arany J. utcai metrómegállónál van a privát rendelője és róla is csak jókat mondhatok. Majd ha túl leszek a szülésen megnézheted a beszámolóm (remélem minél előbb) milyen a nagy eseménynél. Addig is olvasgasd vissza a hozzászólásokat, ha van időd, az előző pár oldalon rengeteg ajánlás van, mert nagyon sok Margitos anyuka jött át és priviben bárkitől kérhetsz részleteket, ha valamelyik doki "megtetszene".
Neked most még van időd válogatni.
Kívánom, hogy hamarosan bővüljön a család! :)

Viki

Kép
viky30

Sziasztok!

Meg uj vagyok itt, most ´kostolgatom´ az oldalt, de mar latom, hogy itt sok erdekes es hasznos dolgot meg lehet tudni :D
Ennek örülök nagyon, mert az 1. babankat varjuk, tehat tapasztalatunk az nincs.A Janosban fogok szülni, Dr. Varga Antalhoz jarunk maganrendelesre.Meg csupan 12 hetesek vagyunk, van meg idö tervezgetni, de nagyon szimpatikus a doktor ur, nala szeretnek szülni.
Esetleg szült mar valaki nala?Es ha barmi tanacsotok van, köszönöm!

Evu
Vendég

Sziasztok!

Nincs időm most olvasgatni, de amint tudok jövök részletes beszámolóval. Viki, igazad van, a mi Maja babánk pontosan a kiírt időre megszületett.
2007.04.14 -én 21:32 perckor bújt elő, 3550g és 55cm. És persze gyönyörű. Már itthon vagyunk, amint tudunk jelentkezünk, képekkel is temészetesen.
Viki, nagyon szorítok érted, csodálatos pillanat, érdemes várni, bár képzelem milyen türelmetlen vagy már. Mindent bele, hajrá Beni baba!!!!

Üdv mindenkinek: Andi és Maja

Kép

Kép
b79andi

Halihó mindenkinek!
Már régóta olvasom ezt a fórumot, hiszen a hónap végén 30-ra vagyok kiírva és ott fogok szülni a János kórházban Dr. Molnár László Zoltánnál. Az eddigi hozzászólásokat már elolvastam, és érdekelne, hogy vele kapcsolatban kinek mi a véleménye , van-e aki hozzá jár.
Már csak pár napom van a szülésig, így aztán már nagyon várom pici fiam megszületését.
gulyas

Sziasztok!

Én is még új vagyok itt ezen a fórumon, de szeretnék hozzátok csatlakozni. :D

Csak a fórum új, a János nem... :D

Klári
ekka

Gulyas: Ő a fiatal Molnár doki, ugye?
ekka

b79 Andi!!!

SZIVBŐL GRATULÁLOK MAJA ÉRKEZÉSÉHEZ!!

Sok-sok egészséget és boldogságot kívánok Nektek.

http://img0.tar.hu/koziviki/size2/29519288.jpg[/img]

Nagyon várom a képeket és köszi a drukkolást!

Viki[/img]

Kép
viky30

gfhdfh

Kép

Kép
b79andi

Ekka: Igen, a dokim Molnár László Zoltánnak hívják, kb: 35 éves. Én meg vagyok vele elégedve, de jó lenne, ha más is mondana róla valamit.
gulyas

b79andi!

Gratulálok és nagyon sok bolgogságot Nektek!!

Puszi mindenkinek!

Zsu
svs

b79Andi!

Gratulálok nektek!

Klári
ekka

Andi sok-sok puszi és gratuláció!
De kis ügyes kislány volt Maja!
Milyen? Hogy viselted a szülést? És utána? Tejcid van?
Ha majd lesz időd, írd meg nekünk!

Jújj de örülök, de jó Nektek!

Az egész családnak gratulálok!

Kép
niki30

Sziasztok!

Nóri8 ajánlotta a fórumot, akivel már volt szerencsém telefonon is beszélni: sok köszönet érte!!!

Bemutatkozásképpen: a 10. hétben vagyok, Újpesten szültem volna, de a kórházat bezárták, a dokim meg bemondta az unalmast és nyugdíjba megy. Hurrá! Területileg a Jánoshoz tartozom, de a védőnő rámhozta a frászt, hogy a János borzasztó, a Szt. Imrét viszont az egekig magasztalta. Sajnos ezt az információt más ismerősök (Nórit kivéve!) alátámasztották és most kissé tanácstalan vagyok. Első babámat várom és most még az öröm és a szüléstől való félelem keveredik bennem.

Sajnos a Jánosban nem ismerem az orvosokat, még az épületben sem jártam soha. A Nóri sokmindent elmondott a Serfőző dokiról, illetve korábbi hozzászólásaitokból tudom, hogy "kissé" szigorú. Győrffy dokiról olvastam még, hogy kedves, aranyos....ennyi. Egyenlőre még nem volt türelmem elolvasni az összes hozzászólást...őszintén szólva azt sem tudom hol kezdjem.

Tudnátok erről a két orvosról írni egy-két személyes tapasztalatot? Van valamelyikőtöknek tapasztalata esetleg a János és a Szt Imrés "stábról"? Volt valamelyikőtöknek komolyabb fejsérülése a szülést megelőzően? Nekem koponyatörésem volt és a család aggódik, hogy szülés közben esetleg a nyomás hatására baj lesz...

Köszönöm előre is!

Sziasztok:

Mariann
mariann74

Szia Mariann!

Jó helyre jöttél infógyűjtés gyanánt. :)
Nos. A Szent Imréről én is csak jókat hallottam. Állítólag az egyik legjobb kórház a szülészetét tekintve. Úgy tudom, hogy ők abszolute a természetesség hívei.

A Jánosról sem tudok rosszat mondani. A szülészet belülről szépen fel van újítva. Szobákat sajna nem láttam, de állítólag azok is rendben vannak. A szülőszoba maga nem egy gyönyörű látvány...arra ráférne a felújítás. Viszont a személyzetről csak jókat hallok. Mind a szülésznők, mind az orvosok nagyon kedvesek, segítőkészek és normálisak. Még senki sem panaszkodott rájuk.
Az én orvosom Dr. Serfőző László. A terhesség kezdete óta járok csak hozzá, de nagyon elégedett vagyok vele. Jó szakember és nagyon korrekt. Kicsit szigorú, de tudod úgy kedvesen teszi. Szóval nem tojik be tőle az ember, csak éppen mindig a baba és a Te érdekedet néze. Ez számomra nagyon pozitív. És a lényeg, hogy nem futószalagon kezeli a betegeit, hanem tényleg foglalkozik velük.

A Győrfyről is sok jót tudok mondani. Ő szonográfus a Praxis Uh Rendelőben. Állítólag szakmailag a toppon van. Mi voltunk nála (és még nagyon sok ismerősöm). Megnyerő, megbízható és alapos és érti a dolgát. Szóval ha 4d-re akartok menni, hozzá érdemes!

Remélem tudtam segíteni.
Ha kell Serfőző telefonszáma, priviben elküldöm Neked!

Ja, és bocs, hogy így utólag, de gratulálok a várandósságodhoz!

Niki

Kép
niki30

Kedves Niki!

Köszi a pozitív info-t. A Nórit már megadta a doki telefonszámát, úgyhogy elvileg fel tudnám hívni... :?

Mariann
mariann74

Nincs mit:)

Kép
niki30

Evu,én nála szültem tavaly májusban, kérdezz bátran !

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Lányok, ma nem voltam semmi.
Reggel egy pizzaszelet, aztán délután egy túró rudi, majd jó kis vacsi, utána egy milli túróvarázs, aztán egy pohár sör (iiiiigen):):), egy kis chips, és most hozza párom a várva várt jégkrémet. De ezért az a k...va reklám a hibás..... :oops: :lol:

Kép
niki30

Ezt a levelet már tegnap megírtam, csak valahogy nem sikerült feltenni, viszont megmentettem: lásd

niki30: megjött a bababútor!!!!!!:)))))) Na most már tényleg jöhet a prütyök!

M-l-andrea: Boldog Névnapot!!!! :D Kösz a turi címet! Mindig a SAvoya Park mellett hajtunk el hazamenet Sz.miklósra, ezért ott ejtjük meg legtöbbször a hétvégi bevásárlást. Egy sorban állás alkalmával pillantottam meg az álom fagyizót! :D

Kiscsillag: Én is csak reménykedem benne, hogy nincs sok hátra, próbálok vele egyezkedni! dr. Wiegandt Pétert "ajándékozom meg" a születés élményével... :D Remélem sikerül odaérnie....

Viky30: Akár meg is beszélhetünk egy randit! :D Bár a hidegfront rám sem volt valami nagy hatással....kivéve a fejfájást :(
Annyira biztosan mondogatom mindenkinek,( főleg magamnak) hogy előbb fog jönni, hogy még végül bejön.....de a már tapasztalt anyukák simán "kinevetnek", hogy tuti túlhordom mert fiú....ezért már annyira nem vagyok biztos a dolgomban....
A dokibá is azt mondta, hogy akár jöhetne már....
Kitartás Neked is!!!!! Nagyon drukkolok!

Kép
zsebi32

Andi!

Tiszta szívből gratulálok Maja érkezéséhez! Remélem minél előbb hallunk felőled! :)

Viky ma azt hittem elkezdődik valami.....de csak vaklárma volt.... :(

Kép
zsebi32

Zsebi, épp ma jutottál eszembe.:)
Szóval egyben vagytok még, jól van.
Hogy? Ma éreztél valamit? Mit pontosan?

Na, tök jó, hogy megjött a bútorotok. Akkor már gondolom össze is raktátok. Van még valami hátra?

Vigyázz magadra nagyon!

Kép
niki30

Hááááááááát, ha valaki egy este alatt össze tudja rakni ezt a millió elemből álló dobozhalmazt, akkor megemelem a kalapom előtte :D :D :D

Tapasztalt kiságy (egybe van a pelenkázóval, alatta fiókok, ifjúsági ággyá alakítható csoda...) összerakók elmesélése alapján ez egy fél napos történet...akkor még nem beszéltem a sarokszekrényről.... :roll: a komódot meg a játékszekrényt, meg a falipolcot talán segítség nélkül összerakjuk, de az a két dolog nem fog menni.... :D De jön a segítség!!!! (a hétvégén)

Ma délelőtt éreztem erős derékfájdalmat, mentsruáció jellegű fájdalmat, görcsölgetést jó fél órán keresztül....ezért beindult nálam a vezérhangya, (emlékezve a szülésznő által mondottakra) hogy talán ilyen lesz a kezdete....de aztán elmlúlt.... :cry:
Viszont utána, meg most is hihetetlenül ficánkol a kis pöttönke... :D Ezek szerint csak gyakorolt.... :D

Most már csak a ruhácskák stb. kimosása, vasalása, szobabútor összerakás utáni rendezgetés van hátra. Úgy gondolom 99%-ban minden megvan...még a gyerekorvost kell felkeresnem...bejelentkeznem...receptet kérni....
A kórházi csomagomat már összekészítettem....indulásra kész! (vagyok) :D

Köszi az aggódást! Ari vagy! Mikor tudod meg, hogy Emmácska befordult -e már? Egyre rövidül a vonalzód!!!! Hihetetlenül rohan az idő :D

Kép
zsebi32

Jól van na, bocsi, jogos, nem egyszerű ez a bútorösszeszerelés. Tudom. :oops:
Nekünk is hasonló kiságyunk van, ágy és pelenkázó egyben, alul fiúk, oldalt polcok és ifjúsági ággyá lehet alakítani. Nagyon praktikus.
Bár csak kölcsön kaptuk és nem fa, de nekem mégis tetszik és nagyon örültünk neki.

Szóval azért jönnek azok a jóslófájások, de még nem az igazi.
Nem baj, csak gyakoroljon a méhecskéd! :lol:
(ezt egyszer egy dokitól hallottam. azt mondta valakinek, hogy magának olyan hátrahajló a méhecskéje, ezért kutyapózocskában kell csinálni.:):):))

Én hasonlóképpen állok, mint Te. A receptek vannak még hátra, meg a mosás, vasalás. Amit azért sem tudok elkezdeni, mert még a szekrényt nem vettük meg. Na jó, még a szivacs is hiányzik a kiságyból.

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy éjszaka be kellett mennünk a kórházba. Jól leborotváltak, még a hajamat is lenyírták! Rátettek a gépre. Aztán összefutottunk Fatimával (ő is szokott ebbe a topicba írni, ha valaki nem ismerné), de náluk is csak vészriadó volt, szóval mindketten hazamehettünk.
Vicces volt! Ti nem álmodtatok még hasonlót?

Szép napocskát!

Niki

Kép
niki30

Sziasztok!

Ezer bocs, hogy most csak Mariannak írok, de őszintén szólva már rég elvesztettem itt a fonalat, ami azért jó, mert jó sokan vagytok és tudjátok egymást erősíteni stb. :)

Szóval Mariann, a fejsérülésről: nekem igaz gyerekkoromban, de kétszer tört be a fejem. A második óta egy kis gödör még mindig kitapintható a fejemen. Nekem eszembe sem jutott ettől félni, de nem is volt semmi baj. Nem tudom neked mi volt, és mikor, de ha a Serfőzőt választod és ezt megkérdezed tőle tuti, hogy kimerítő választ fog adni! :)

Majácska születéséhez gratulálok!!!! Sok boldogságot Nektek!!!

Ja, még annyit, hogy MÓni (Kimike), a fiaink majdnem egyidősek! :)

Puszi, Nóri

Kép
nóri8

Bekukkanóban vagyok, mert már kicsit össze vagyok zavarodva annyian lettünk. Ez nem rossz, inkább jó, csak én olyan ritkán járok, hogy nem tudlak titeket követni. Annyiban rossz, hogy a kórház bezárások miatt a kismamák lépéskényszerbe kerültek. Sajnálom!!!!!!!!!! :twisted: :cry: :twisted: :cry:

Andiknak sok boldog névnapot kívánok!!
[color=red]Maja érkezéséhez szívből gratulálok![/color]

Viky rajtatok a világ szeme!

Pocak Emmácskának boldog névnapot! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mariann: küldtem privit, ugye nem baj? :oops:

A harmadik vonalzót nem sikerül felrakni, de nem adom fel! :twisted: :cry:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Szilvi, de jók ezek a vonalzók!:)

Köszi a névnapi jókívánságot!

Kép
niki30

Sziasztok!

Fúú milyen sok új pocakos lett hirtelen!
Gratula mindenkinek!!

Mi még egyben vagyunk és az én kicsi pocaklakóm nem is akar kijönni, pedig már nagyon izgulunk. Apa még jobban izgul (ez a flowmetriás uh megijesztette) ma össze is törte az autót mikor vitt reggel a kórházba. Persze lassan mentünk és "csak" egy erősebb koccanás volt, de én azért megijedtem. Szerencsére semmit nem éreztem, biztonsági öv sem nyomott meg. Benike észre sem vette és utána az uh miatt hamar megnyugodhattam, hogy tényleg semmi baj.
De azért ez most nem hiányzott. Főleg nem a szervizelés költsége. Pont most maradunk pár napig autó nélkül. Ez Murphy törvény, hisz sosem tört össze az autónk, mióta együtt vagyunk hát mikor ha nem most..... Nem baj, van taxi, mentő ha menni kell, asszem jobb is ha nem apa vezet!!

Zsebi: örülök, hogy megérkeztek a pici bútorai. Először mi is meghökkentünk a rengeteg csavar és alkatrész láttán, végül fél nap alatt sikerült összerakni, pedig a párom nem szeretett legózni gyerekkorában. :) Ha nem tolakodás, a képeket szívesen megnézném ha kész.
Nekem még soha nem voltak ilyen jellegű jóslófájásaim, mint neked és hiába vagyok már a 42. hétben még most sincsenek, úgyhogy lehetséges hogy nálad tényleg előbb bújik ki a babóca. Én csak keményedek néha, de azt is alig érzem.

Niki: Én úgy tudom, hogy a recepteket csak szülés után írja fel a védőnő, nem? Mi azt beszéltük meg, hogy telefonálunk és valaki bemegy érte a rendelőbe.
Nekem is sok álmom volt, de nálam a szülés kimaradt, én azt álmodom mindig, hogy a mesztelen kisbabámat a hasamra teszik és mikor reggel felébredek olyan meleg és jó érzésem van tőle és úgy érzem tényleg átéltem.

Mariann: Nekem is Serfőző a dokim, szerintem nagyon kellemes, megnyugtató személyisége van. Én nem szoktam sokat kérdezgetni, de eddig mindig kielégítő információt kaptam. Tényleg szigorú, ránk szól hogy pihenjünk sokat és figyeljünk a súlygyarapodásra, de ez bántó és nem tűnik felesleges piszkálásnak, hiszen a mi és főleg a baba érdekében teszi. Pl. ha nálam ez nincs akkor nagyon magas lenne a cukrom, hiszen így is elég rossz, pedig nem ettem semmi tilosat - kivéve most, mert már nem bírom egy kis fagyi nélkül és sok az izgulás, ennyi kell. Remélem hamarosan olvashatod a szülésbeszámolómat. Ha érdekel akkor priviben válaszolok a kérdéseidre. Azt tudnod kell, hogy a rendelőben sokat kell várni, de gondolom ez pont a népszerűség átka.

A Szent Imre kórház szülészetéről én jókat és rosszakat is hallottam. Egyszer voltam ott ügyeleten, mert iszonyatos görcsöm volt és azt hittük vakbél. Felküldtek a nőgyógyászatra is, ahol semmit nem találtak, aztán elmentem a saját dokimhoz aki megállapította, hogy van egy nagy cisztám és szerinte az okozhatta a fájdalmat. Szerintem az a fontos, hogy a saját dokink jó legyen, a kórháznál pedig a helyi szokásokkal tudjunk egyet érteni. Pl.velünk lehet-e éjjel a baba, mellre teszik-e egyből szülés után stb. (ezek pont így vannak a Jánosban)

Puszi Mindenkinek

Viki

Kép
viky30

Viki!

Nekem azt mondta a védőnő, hogy ha április végén bemegyek, akkor egyrészt bemutat a gyermekorvosnak, másrészt felírja a recepteket.
Mintha azt mondta volna, h. az én tajszámommal látják majd el, hogy ki lehessen váltani. De az is megoldás, hogy ha megírja és szülés után az apuka kiváltja!

Azért örülök, hogy szerencsésen megúsztátok ezt a kis koccanást és nektek nem lett bajotok. Persze ez olyan pech, mikor ha nem ilyenkor történjen az emberrel ilyen baleset! :evil:

Kiváncsi vagyok mit mesélsz a doktor úrról szülés után!

Kép
niki30

kiscsillag
Gratulálok :lol:
Tegnap voltam vizsgálaton, egyedül van odabent :wink: , de még osztódhat :oops: :wink: , de ha nem az sem gond, csak, hogy egészséges legyen.

Viky30[b]
Egy hétig gyötrődtem és érdeklődtem, faggatóztam, nézelődtem, szóval nem ment az olyan könnyen :lol:
Egyébként a terhességi teszt nem volt egyértelmű, elég halvány volt a második vonal, mind a kétszer (eltérés a kettő között 3 nap), szóval a kíváncsiság hajtott inkább :lol: Az 5. hét eleje táján járhatok. Annyir ahihetetlen. Még nem sikerült felfognom. :roll:

Vigyázzatok magatokra és a pocaklakó(k)ra.

Muszáj mennem dolgozni :cry: , (otthon nincs net) bocsi, pedig milyen jó lenne itt csevegni :lol:

További szép napot!
pearl's

Sziasztok!

Nóri: köszi az információt, ha a Serfőzőnél maradunk, akkor mindenféleképpen beszélek vele. A koponyatörésem elég komoly volt, majd egy évet kellett miatta feküdnöm és kb. 3 év alatt jöttem rendbe. Idén nyáron lesz 10 éve, hogy történt a baleset.

Viki: köszönöm neked is a dokival kapcsolatos megerősítő szavaidat. Ha jól értem most várható a kisbabád? Gondolunk rád!

Csillik Szilvi: megkaptad a privát üzenetedre küldött válaszom? Lehet, hogy véletlenül kitöröltem küldés helyett... :oops:

Üdv mindenkinek:

Mariann
mariann74

Mariann: Nem! :?

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Ja, Mariann, akkor ez egy kicsit komolyabb mint ami nekem volt. :roll:
Jó gondolkodást a dokikról, remélem a kórház már meggyőzött. :)

Viki, Niki: biztosak lehettek benne, hogy a Doktor úr szülésnél még ezerszer pozitívabb benyomást tesz majd mint eddig! Nyugodt, higgadt, jól tűri a hisztit :), nagyon kedves, és profi!

Viki drukkolok! :)

Kép
nóri8

Sziasztok!

Köszönjük szépen a gratulációkat. Bár igazából Maját, a papát a dokit és a szülésznőt kell megdícsérni, rettentően ügyesek voltak.

Szóval. Szombatra voltunk kiírva, de mivel úgy éreztem, hogy semmi esély rá, hogy megérkezzen közénk a kiscsillag, úgy döntöttünk, eltereljük a figyelmünket, és egy nagyot sétálunk az állatkertben. Megmutattuk neki az összes mostanában született kisállatot, és vettünk neki kibújós ajándékot is.
Aztán 5 óra körül hazaértünk. Persze egész nap nem volt semmi, a séta közben is csak kétszer feszült be a hasam, de ezen túl semmi. Szóval, itthon, mivel nagyon fájt a lábam a sok sétától lefeküdtem aludni. És hat óra magasságában arra keltem, hogy elönt a magzatvíz. Én azt gondoltam, hogy ez folyik, de nem ez elöntött, mint a zuhatag. Aztán fürdés, és vártam, hogy elkezdődjenek a fájások. Egy 10 perc után, meg is jöttek, vele együtt újabb magzatvíz özön, és ez így ment nagyon sokáig. Mondom papa, indulunk szülni. A kocsiba mértük, 5 perces fájások voltak. Beértünk a kórházba, és mondtuk jöttünk szülni. Rámtették a ctg-t, aztán jött Annamari és mondta, hogy akkor most előkészülünk. Megnézett egy fájás közben, és mondta, hogy már több mint 3 újnyi a tágulás, szóval nincs idő semmire, ki az orvosom, mert hívja is. Mire Szuromi doktor beért, már a szülőágyon feküdtem, és megnézett, máris öltözött át. Mire visszajött, mondta hogy akkor most megpróbálunk nyomni. Sajnos, jó sokat kellett, nehezen haladtunk előre. Végül Szuromi dokinak kellett kipráselnie belőlem a kis Maját, de később meglett az oka. Ő is szuper csaj volt, kézzel előre érkezett. Ettől, mint később kiderült, eltört a kulcscsontja, de már szépen javul, és tök jól használja a kis kezét. Szóval, fél tízre megérkezett Maja.
Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan megúszom a szülést. Szinte fel sem ocsúdtam, és már ott volt velünk.
Sajnos, mivel a kezével előre tört utat, eléggé sokat kellett varni, főleg nem látható helyen, és nem is bírtam, baromira bedagadt utánna. Úgy volt, hogy fel kell újra vágni, de a sűrű jegelés segített. És bár még mindig nem az igaz, de jó úton haladunk.
Mindenkinek ilyen, vagy legalább hasonló szülést kívánok.

A tejci, lassan indul be, bár a szülőágyon is volt már előtej, de egészen a 4. nap végéig szinte semmi. Mostanra, le ne kopogjam, már van, és elég is neki. Kezdünk összeszokni. Nem könnyű, de mindhárman azon vagyunk, hogy a lehető legjobb legyen.

Hálás köszönetem Szuromi doktor úrnak, Annamarinak, és a papának, akik mindvégig kitartóan bíztattak, és olyan nagyon nagyon sokat segítettek. Jó volt velük szülni!!! :D :D :D
Kép Üdv Mindenkinek!!!! Maja vagyok. :)

Kép

Kép
b79andi

Viky, nagyon nagyon szorítunk érted. Ne csüggedj, ha nincs is semmi előjel, attól még gondolhatja úgy a kis Beni, hogy ma érkezik. Lehet, hogy éppen ez a kis koccanás indítja el őt nagy útjára. Hajrá Beni baba, már nagyon nagyon vár rád mindenki!!!

Ja, még elfelejtettem. Szeretném elmondani, hogy milyen nagyon jó a János kórház. Igaz, nem a legmodernebbek a körülmények, de mindez semmit nem számít. Hiába csak függöny van a szülőűgy mellett, én azt sem tudom megmondani, volt e valaki a szobában, míg én vajúdtam, vagy feküdt e mellettem valaki. Semmi nem számít, csak az, hogy mi vagyunk, és jön a baba.
Igaz, szerncsénk volt, mert a hétvégén nagy baba bumm volt, és mivel Maja gyorsan érkezett, volt még egyágyas szoba. De a csecsemősök és minden ott dolgozó a lehető legjobban bánt velünk. A csecsemő osztályon folyamatosan 26 feletti gyerekszám volt, mikor eljöttünk, akkor volt a csúcs 33 gyermek volt benn. Iszonyatosat dolgoznak, de te semmit nem veszel észre, mert minden gördülékeny.
Nem kell semmitől sem tartani, amikor már ott a baba, semmi nem számít.
Üdv minden pocakosnak, és én már most irigykedve nézek rátok, bármikor szülnék újra. Élvezzetek ki minden percet!!

Megyek, mert Maja jelzett!!! :D :D :D

Kép

Kép
b79andi

Andi, mégegyszer gratulálok és köszi, hogy megosztottad velünk az élményeteket!
Biztos fantasztikusan csináltátok mindannyian! Jajj, olyan jó volt olvasni. És tényleg elég gyorsan meg is született Maja baba.
Örülök, hogy pozitív élményben volt részetek a Jánosban, azt hiszem ez mindannyiunkat megnyugtat.
És milyen helyes baba!
:lol:
Édes szive!

Bárcsak nekünk is szerencsésen és gyorsan menne ez a nagy esemény! Én nagyon optimistán állok hozzá. Biztos minden rendben lesz majd, csak ugye az új érzésektől (fájdalmak) tartok picit. :oops: :roll:

Kép
niki30

Kiscsillag
E mailt ....küldtem Dr.Pálmai ügyében....
Gratulálok a babákhoz....a DrÚrban pedig nem figsz csalódni
végtelenül kedves ,jómodorú ,alapos és még humora is van :)
a többit privát levélben ...
Mindenkinek puszi ...de nem tudok sokat fenn lenni elkapott egy virusos nyavalya és itthon vagyok táppénzen.....és nagyon kinlódom.
Vera és a beteg srácok

Kép
Kép
vera70

Sziasztok.

Üdv az új pocakosoknak, nagyon megszaporodtunk! :D
Andi: Gyönyörű babád lett, gratulálok Majához. Ő úgy gondolta, hogy egyedien fog megszületni, talán mert egy nagy egyéniség lesz. :D Amikor olvastam, majdnem elsírtam magam, irigyellek Titeket!!!! :lol:
Viky, Zsebi: kitartást, szorítok Nektek.
Nem tudtam írni a héten, mert anyukámékhoz kellett kimennünk és ott sajnos az internet nagyon lassú, nincs türelmem kivárni, amíg bejön egy oldal. A munkahelyem... az meg egy káosz. :twisted:
De már csak 10 nap van hátra és itthon leszek, babucinknak a dolgaival foglalkozni. Olyan jó azoknak, akiknek már megvan mindenük, ilyenkor elgondolkodom, hogy nem kéne-e többet foglalkozni a kérdéssel. :oops:

Pearl's: Nekem sem volt egyértelmű a tesztem, elmentem mégegy tesztet venni és megkérdeztem, nem lehetséges, hogy átüt? A hölgy nagyot mosolygott és adott egy másikat. Azt túlpisiltem. Hiába, először csináltam. A harmadik már teljesen világos volt. 2 csík. Azaz a mi kis babucink. :D :D :D

Niki: Emma még mindíg nem fordult be? Beszéld meg Vele a dolgot, lehet ha dumáltok, nem fog lustizni. Várom az infókat!!!
Niki kérdezte, hogy nem álmodunk-e? Sajnos én még egyszer sem álmodtam a kislányommal, de a férjem annál többet, Ő már megálmodta a szülést is. Nem értem mi van Velem, pedig nekem kéne álmodozni Róla. Ti mit gondoltok erről?
Megyek aludni, mert sajnos holnap is meló van és fittnek kell lennem.
Üdv mindenkinek:

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Andi, gratulálok kicsi Maja gyors érkezéséhez!!!
nagyon szép a pici lány!!!
jó volt olvasni Téged!
mangó

Sziasztok!

Köszönjük szépen mégegyszer a gratulációkat. Aranyosak vagytok!

Niki írtad, hogy az új érzésektől, a fájdalmaktól tartasz egy picit. Nem kell. El sem tudod képzelni menyire fáj. Leírhatatlan, és nem lehet rá felkészülni, de amikor vége, akkor megszűnik minden, és csak ti léteztek. Semmire nem emlékszik az ember, csak később jönnek vissza az élmények. Tudom, nem megnyugtató, hogy nagyon fáj, de hidd el, ennél jobb fájdalom nincsen. :D :D
Emmának szorítok, hogy még egy kicsit ficánkolja be magát a helyes irányba!!!!!!!!!!

m-l-andrea: mi újság? Nem tudom írtad e már, de görcsök? Gyógyszerrel mi a helyzet? Szeded még? Remélem minden rendben van veletek, és már nem kell sokat aludni, és vége a munkának, csak Pöttyé minden perc. Miért Pötty? Nem akarjátok tudni a nemét? És mi lesz a neve? Mert azzal már biztosan készültetek!

Viky, mi újság veletek? Szorítunk értetek, hogy minél hamarabb csengessetek a János kórházban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olyan jó, hogy ilyen sok pocakos van itt fenn, sajnos sokakat nem ismerek, pedig alig pár napig nem voltam. Hirtelen nagyon sokan lettek. De ez jó!!!!! Mindenkinek nagyon boldog babavárást kívánok, és kívánom, hogy mikor eljön a nagy nap, minden úgy sikerüljön, ahogyan azt elterveztétek.

Jó éjszakát: Andi, Maja

Kép

Kép
b79andi

Igen Andi, tudom fel kell készülnöm a fájdalomra. De valahogy szeretném ezt másképp felfogni. Nem is tudom, hogy fogalmazzak. Szóval a fájdalom helyett valami más szót használnék szívem szerint. Mert az embert valahogy elriasztja. Én ugyan még nem tudom mi egy szülés, csak azt gondolom, hogy úgy kell hozzáállni, mint az egyetlen értelmes küzdelmes állapothoz.

Befordulás. A minap Emma frankón kidomborította magát, de úgy, hogy párom ránézett felülről a hasamra és felkiáltott, LÁTOM, LÁTOM, AHOGY FEKSZIK! És sajnos nem úgy feküdt, ahogy kéne.

Szép napot mindenkinek!

Kép
niki30

andi
én is tiszta szívből gratulálok a gyönyörű kislányodhoz!!! nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit kívánok!!!! :)

vera
köszönöm megkaptam mindent!! jobbulást neked és a fiúknak is!!!

niki
én már hallottam olyat is , hogy valaki annyira félt a szüléstől, hogy tudat alatt úgy irányította, hogy a végén császár lett. amúgy én is nagyon félek, de szerintem még mindig jobb szülni!!! múltkor pont két császáros mamival voltam együtt és hát nagyon , nagyon szenvedtek!! :( én meg már inkább attól félek most már. ...

pearl

gratula az egykédhez!! :) persze minden mindegy csak egészséges legyen!! én is mindig ezt mondom!! :)

Lányok nem szeretnétek táblázatot?? vagy van már aki csinálja?? én nagyon szívesen megcsinálom, ha van rá igény és akkor átlátjuk, hogy ki mikor hol stb..... :)

Kellemes , szép hétvégét Mindenkinek!!!!!!!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Andi, érdekes, amit írtál. Hogy leírhatatlanul fájt, azonban szinte rötön el is felejtetted, mert a bébi ott volt a karodban!
Én azért irigyellek, hogy túl vagy rajta, és főleg, hogy ilyen pozitív élmény volt!

Reméljük mindannyiunknak így lesz!

Aki dolgozik (sajnos én is, bár a jövő hét lesz az utolsó), annak kitartást, a többieknek jó 7végét kívánok!

Üdv,

Zsu

Zsu
svs

Andi, szívből gratulálok Maja érkezéséhez, ez valóban gyors szülés volt! Isten hozta idekint a picilányt! :D

Niki, most nézem a vonalzódat, neked még 5 hét, de az sem tuti.. 8) :wink: Azta,h elrepült az idő! Korábban írtál vmi tornáról - befordulás miatt - , az nem hatott Emmára?! Fájdalom, vhogy úgy lesz, ahogy Andi írta. De előtte én is úgy vélekedtem, ahogyan te. Tudtam,h fájni fog, de vhogy elfogadtam...Meg a csoda, ami utána lesz. :D

Fatima, Neked írok privit, ha több időm lesz. Nem tudom, melyik topikot olvasod, de ha van egy kis időm, akkor inkább a másikba írok. :D

puszi, és üdv Minden új pocakosnak! Boldog Babavárást! Vigyázzatok nagyon Magatokra! :D :D
mazsolák

Ja, és gyönyörű a kis Maja, mennyi idős a képen?
Zsu

Zsu
svs

Sziasztok!

Már jó régen jártam erre, Andi nagyon gratulálok Maja születéséhez.
Én is Szurom dokinál szültem, nagyon bevállt, aki dokit keres, meleg szívvel tudom ajánlani.

Minden pocakosnak kellemes pocakoskodást kívánok. Aludjatok sokat ha megtehetitek, mert utána nem sok alvásban lesz részetek. :lol:

Üdv Mindenkinek!

Nóra és a csajok

Kép
Kép
Kép
anaci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?