Új privát üzeneted érkezett!

Húúúúúúúú Erzsi! Ti az anyósodékkal laktok?? Ez nem semmi. Én egy napig sem bírnám, sőt arra sem vagyok hajlandó, hogy akár 1 éjszakát is ott töltsek. Nem is irigyellek már..........

Zsu

Kép
bvigh

Erzsi akkor Ti ezek szerint nem magánrendelésre mentetek, igaz? Ne haragudj, hogy ennyi kérdéssel bombázlak, de kíváncsi vagyok mindenkinek minden részletére :D :shock:
Remélem viszonylag simán megy majd az építkezésetek és minél hamarabb tudtok majd költözni!! én sem szivesen laknék senkivel, nekem már elegem volt a sok kollégista létből, egyedül a legjobb (mármint szűk kis családunkkal)!!!

Kép, Kép
nemen

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Még bekukkantok,ha van itt valaki!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk!Akartam tenni egy képet,de túl nagy,és nem tudom kicsinyiteni.6mm-es óriásbabánk van,és láttam ahogy dobog a szive.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!

GRATULÁLOK,NAGYON ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VIGYÁZZ MAGADRA és a BABÓRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ancsa!
Örülök, hogy minden rendben van. Olyan jó lett volna látni a babádat. Mik a következő lépések?

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:Holnap vérvétel,és két hét mulva uh.,de ha a cukor eredményem nem jó,akkor be kell feküdni,egy beállitásra.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa! Ez szuper!!!!!!! Na ilyen hírekből szeretnék itt sokat látni! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Kép

Zsu:Na összehoztam a képet,hát nem sok látszik belőle...

Kép

Kép
ancsa03

JÓ REGGELT!!!!!!!!!!!!!!!!

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok,Jó reggelt!!!!!

Ancsa: igazán édes a kép,amit felraktál....Nagyon gratulálok!!!!

Én meg elkezdtem kihűlni :lol: :lol: :lol:
Kép
vedresandi

Hahó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi van veletek????????????????????????????????????????????????

Életjelet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kacika!Hogy vagy?
Zsu!Hővel hogy állsz?
Krisztinka!Gyógyulgass!!!!!!
Enik!Hogy vagy?Anna már nem akar szopizni?Sikerült tekjesen elválsztani?
Ildi!Közeleg a pé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Érzel valamit????
Erzsi!!Dolgozol?????
Andi!Hőd hogy alakul?
denni!Hogy vagy?Irj töbször!

REMÉLLEM NEM HAGYTAM KI SENKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Itt vagyak Kriszti :lol: :lol: :lol:

Sztem egyszerre írtunk :lol:
vedresandi

Ancsa!
Bocsi kihagytalak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép a babócád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Andi!Igen egyszerre irtunk.
Én itt volnék,kihasználom a délelőttöt,mert jövő hétfőtől dolgozok,nem tudok délelőtt intenziven irni,csak délután ha haza jövök.
Vendég

Nekem nagyon fog hiányozni,hogy húzod a kis csapatot...veled kelünk,veled fekszünk :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Én húznám most is,de rajtad kivül,nincs itt senki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igaz, nekem is lekéne vinni a kutyát,de vissza aludt,s mig csendbe van hagyom.
Reggelizni is kellene,na meg a házi munka,dagasztanom kéne sütit,mire a gyerekek hazajönnek suliból,levesem van,azt nem kell csinálni.
Még egy picit itt ülök aztán neki vágok,de azért bekukkolok és irok annak aki itt van.
Vendég

Én dolgozom...illetve úgy csinálok.....és szeretném,hogy holnap reggel legyen.Ha visszaugrik a hőm,37 fölé,akkor még reménykedem :lol:
vedresandi

Drukkolok,hogy vissza ugorjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor dolgoztam én is mindig a szombatot vártam,de az a 2 nap úgy elröpült.
Most egy kicsit vágyok dolgozni,igaz az öregjeim nyavajgására nem vágyok,de néha olyanok mint a gyerekek,és olyankor aranyosak.
Ha dolgozok,jobban telnek a napok,s reméllem nem kell sokáig dolgoznom.
Szurkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Én is it vagyok, de sajna ma is csak olvasni fogok tudni. (remélem)

Kriszi kérdésedre itt a válasz:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... erid=41568

De megint itt a kiskervezető, úgyhogy lépek is dogoz(gat)ni.

Szép napot mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

ZSU!!!!!!!!!!!!!!!
Ez szép,csak maradjon is igy,egy kis ingadozás belefér.
Drukkolok neked,hogy fent maradjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy kis + energia+++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!
Vendég

Kriszti: abban lehet valami,ha dolgozol,kevesebbet kattog az agyad.Ezzel én is így vagyok, de néha inkább kattog az agyam a munka rovására :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu:Miért csak olvasni???Elfelejtettél írni??? :lol: :lol: :lol: Amennyit ingadozik a hőd,msztem belefér.Én is abban reménykedem,hogy holnapra visszaugrik,és ott os marad :wink: Ha nem,akkor így jártunk.Hajrá MÁJUS!!!!!!!!
vedresandi

A munkám nagy figyelmet igényel,na most már ha én a babaprojektre koncentrálok,már pedig nem tudom megállni,hogy negondoljak arra,akkor tudom mi lessz mint mikor dolgoztam.
Beszélt hozzám az idős néni,én meg agyilag teljesen máshol jártam.
De majd lessz valahogy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Krisuti: biztos meg tudod oldani.Nem féltelek egy cseppet sem :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Kriszti: elírtam a neved,bocsiiii :roll:
vedresandi

Nem felejtettem el írni, csak itt járkál ki-be ez a nő, és nem tudhatom mikor jön be. Szóval csak akokr tudok írni, ha tudom, hogy a másik épületben csinál valamit, és közben még nézelődők sem jönnek be.

Zsu

Kép
bvigh

Semmi baj!!!!!!!!!!
Majd megoldom,valahogy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vagyok!

Ancsa! Nagyon édes kis bébikéd, bár nem sok látszik a képen sajna, de majd lesz nagyobb is!
Én amikor először mentem orvoshoz, akkor már volt szívhang 7 hetes kismami voltam akkor. Nagyon jó volt!!!!

Na én este megfürödtem, lefeküdtem és apa hozta nekem a friss teácskát, hogy igyak sokat és úgy tűnik ma jobban vagyok. Már a piacon is voltunk, elköltöttem egy csomó pénzt, de annyi finomságot vettem, többek között epret, mindjárt el kezdem nyammogni!

Holnap így tudok takarítani, vasárnap meg valami fincsit főzök, mert jönnek az anyósék.

Nagyon szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Délelőtt elrohantunk az Auchanba, mert Bence kinézett a katalógusból magának egy pólót, ahogy ő hívja "munkás pólót :lol: ", ami egyébként egy terepszínű poló, és mivel mától akciós gyorsan elmentünk venni neki, mert teljesen meg volt érte hülyülve. Még alig múlt 2 éves, de már nem lehet ráadni akármit, csak ami neki tetszik. Mi lesz később???!!! :lol:

Nálam annyi a helyzet, hogy ez a 4. páfrányos napom, a múlt hónapban a 6. páfrányos napra rakta a fertí a pé-met, és utána meg is szüntek a páfrányok. Néha úgy érzem, hogy most van pé-m, mert itt fáj- ott fáj, aztán nem érzek semmit. A tény, hogy baromi ingerlékeny vagyok tegnap óta, és valahogy nincs kedvem semmihez. Persze ez a bizonytalanságtól is lehet, hogy akkor most mikor is lesz az a fránya pé. Akartam ma venni lh tesztet, de elfelejtettem. Itt nálunk a gyógyszertárba csak rendelésre hoznak, a távolabbi patikába meg csak kocsival tudnék menni, amivel a férjem most elment dolgozni.
Egyébként ma meglepően alacsony volt a hőm, ilyen alacsony a múlthónapban egyszer sem volt, 36,4. Úgyhogy ez alapján is úgy vélem, hogy holnap vagy esetleg holnap után lesz pé, csak a bizonytalanságomnak az az oka, hogy az elmúlt 2 normális görbémet megnézve a 18. napnál előbb egyszer sem volt még. Talán a fejenállástól most előbb jön! :lol: :lol:

Andi! Ha holnap felmegy a hőd, akkor az még jó, hiszen a beágyazódáskor is eshet a hő, és ez nálad most éppen aktuális lenne!

Kriszti! Egyébként mit dolgozol?
Vendég

Halihó csajszik!

Ancsa, tök jó a kép, vigyázz magatokra, és élvezd ki a terhességet. Ha elmúlik a hányinger, de még nem túl nagy a hasad, akkor nagyon jó. Mi annó ezidőtájt voltunk Olaszban nyaralni, isteni volt.

Kriszti! Ha dolgozol majd, tuti lenyugszol, kicsit kénytelen leszel figyelni, és akkor nem mindig a leendő babán jár majd az eszed.

Erzsi!!! Hanyadik napon voltál a dokidnál? Bocs ha már írtad :oops:

Mi ma du megyünk temetésre -tudjátok, a nagypapa- így aztán nincs kirobbanó jó kedvem.

Holnap valamikor biztos beugrok
Puszi Mindenkinek!
Vendég

Ildi: nekem is megfordult a fejemben,reménykedem abban,hogy felmegy holnapra...

Kacika: kitartást.....és erőt Neked a mai naphoz!!!!
vedresandi

Erzsi! Ez az építkezés nagyon izgi! Mi 2003 nyarán kezdtünk el építkezni! Mivel családilag nem igazán tudtuk volna megoldani, mert az ide-oda mászkálás meg kaja főzögetés baromi sokba került volna, így megbíztunk egy vállalkozót és ő intézet mindent. Persze mindent mi mondtunk meg, mi választottunk ki, hogy milyen legyen, de a szakembereket ő hozta. Kicsit féltem tőle, de így sokkal egyszerűbb volt, és kedzvező áron vállalta nekünk, mert volt egy közös ismerősünk. Sőt, volt olyan is, hogy a saját pénzén haladt tovább, mert késett a banki utalás és nem akart leállni. Persze ilyenkor szoktak jönni a váratlan kiadások. Ahogy elkezdtünk építkezni a következő hónapban összetörték a kocsinkat. Mivel nem volt már fiatal autó, így gazdasági totálkáros lett, vagyis már nem érte meg megcsináltatni. Így aztán vennünk kellett másikat közel 1,5 millió forintért. Ezt a pénzt a házból vettük el, így még nincs 100%-osan készen. Igaz ami még nagy meló és kiadás, az a színezés, illetve kimaradt két tetőtéri ablak költségtakarékosság miatt. A színezést idén megcsináltatjuk, már csak azért is, mert be van a ház szigetelve, és azért annak nem túl jó sokáig csupaszon maradnia. A tetőtéri ablakokat meg azért se bánnom, mert nem valami praktikus dolog. Így kitaláltuk, hogy helyette olyan "kutyaház" szerű ablakokat fogunk jövőre csináltatni!
Egyébként milyen lesz a házatok? Földszintes, tetőteres? Mekkora?
Vendég

Hát Kacika nem irigyellek a temetés miatt! Olyan rossz, amikor az ember éppen egy új életre készül, akkor elmegy valaki! Lehet, hogy hülyeség, de lehet, hogy pont ezért leszel hamar babás, mert már megfigyeltem, ahol elmegy valaki, ott vagy már van, vagy hamarosan jön egy új élet!
Amikor Bence született, akkor a nagymamám halt meg. Emiatt elég sokáig depis voltam. Csütörtökön amikor mentem vizsgálatra, akkor azonnal befektettek, mert valami nem volt okés. A mamát aznap délután vitte el a mentő, mert agyvérzést kapott. Pénteken megszületett Bence, ő pedig szombaton meghalt. Erről persze nekem senkinem szólt, csak utólag. Anyu mesélte /az ő anyukája volt/, hogy pénteken amikor tőlem elmentek bementek a mamához, és mondta neki, hogy nem halhat meg, mert megszületett a kis Bence. Erre a mamám, aki addig semmi életjelet már nem adott, felsóhajtott. Tudjátok Bence lett a 13. dédunokája, de úgy várta, mintha az első és egyetlen lenne. A temetésére persze nem tudtam elmenni,mert még kórházban voltam akkor. Sokáig nem tudtam megemészteni, hogy miért akkor halt meg, amikor én a legboldogabb voltam. Talán azért, hogy az én kisfiam egészségesen szülessen meg. Még a halálával is jót tett, mert nem hagyta, hogy nagyon belemélyedjünk a fájdalomba, mert ott volt az én kisfiam, aki nagyon sok boldogságot adott közben. Az vigasztalt, hogy nem szenvedett, és ő mindig így akart elmenni. Amióta a lánya meghalt rákban, azóta szinte már várta a pillanatot, mert annyira nem tudott belenyugodni a dologba.

Ne haragudjatok, de úgy látszik ma ilyen lelkizős állapotomban vagyok. Örülök, hogy ezt leírhattam nektek, mert eddig a páromon, és az anyukámon kívül nem nagyon beszéltem erről a dologról, mert még mindig nem sikerült teljesen feldolgoznom a halálát!
Vendég

Na mire megiertam,addigra kidobott a babanet,és kezdhetem előről :( :(
Hazaértünk a korházból,és le kellett feküdnöm,és sikerült két órát aludnom...
Sokszor csak olvasgatlak benneteket,és nem is válaszolok,mert a hőgörbékhez,meg a pete méretekhez sem értek igazából,és nem tuduk okosat mondani,hülyeséget meg nem akarok...............

Kacika:Nekünk szerdán lessz a temetés,és holnap derül ki,hogy el tudok-e menni,vagy korházba kell menni...

Andi:De jó nemsokára tesztelsz,már alig várom..én ilyenkor már nem birtam megállni,hogy ne csináljak egyet..

Krisztinka:Én csak láttam,hogy dobog a szive..

Kép

Kép
ancsa03

Szia Ancsa!
Jól tetted,hogy pihentél! :lol: :lol: :lol:
9 DPO-n nem igen mutatná ki a teszt,hogy terhes lennék....inkább várok keddig biztos!
vedresandi

Kacika! kitartást neked!

Mikor 7 hónapos voltam Manóval nekem is meghalt a nagypapám.
Ildi! Szerintem is lehet benne valami, hogy ha valaki elmegy jön egy új élet helyette. DE szerencsére ez nem törvényszerű.
Vendég

Sziasztok Lányok!
Kissé elcsesztem az időt a szálláskereséssel, de még nem is biztos, hogy találtam majd este derül ki, sajna most van a Miskolc rally is és nagyon sok szállás foglalt volt már, Anna időközben felébredt :D
Kriszti, csak az az egy hét volt húzós az elválasztásnál utána beletörődött és már reggel nem kiabál rám, hogy cici cici!! :D azért még mindig szimpatizál vele, ha véletlenül
Andi remélem holnap már emelkedik a hőd és hátha tényleg ez volt a beágyazódás!!
Kacika sok erőt neked!!!!
mennem kell
pusz mindenkinek többiek!! :D

Kép, Kép
nemen

Teljes profilváltáson estem át! :lol:
Vendég

Little! Tuti lett!!!
Vendég

Little!!!!!!!!

Nagyon jó vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok!
Már én is itt vagyok!

Ildi!
Szociális gondozó és ápoló vagyok.

Krisztinka!
Örülök,hogy gyógyulsz!!!!!!!!!!!!!!!!

Kacika!
Reméllem én is, úgy lessz,ahogy te gondolod!

Enik!
Szilvásváradot próbáltad???Helyfoglalásilag?

Ildi!
Nagyon jó a profil.
Egyébként én is nyűgös vagyok,leszakad a derekam,fáj a hasam.
Tipikus pé előtti jelek?!!!!
Vendég

Mire ide jöttem addig eltűntök?????????????????????????????????

Ilyet nem ér csinálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fekete pontot fogtok kapni :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ildi!

Ugyan úgy voltam én is mint te,a születés és halállal kapcsolatban.
Nekem mikor a lányom született,rá 2 napra halt meg a férjem mamija,jöttek minket is látogatni a kórházba,mindenki feketébe,én meg nagy poénosan modom,születés volt nem halás,akkor tudtam meg én is,hogy meghalt a mama,mert látogatás után,a temetésre mentek.
Sok időstől hallottam,igaz az a mondás,ahol halál ott születés!!!!!!!!!!
Az idősek olyanokat tudnak mondani,sok igaz van benne,elég sok mindent ellehet nekik hinni!!!
10 éve dolgozom a szakmában,van tapasztalatom.
Vendég

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Van itt valaki,vagy csak magamnak irogatok????????????????????
Vendég

Kriszti Drága! Én itt vagyok!
Csak a gyerekem felkelt és kitalálta, hogy ő bizony lángost akar enni! Úgyhogy csináltam neki gyors lángost, most meg majd mehetek elmosogatni :cry:

Hát remélem tényleg most lesz pé-m! Nagyon örülnék neki, ha most nem tolódna ki a 18. napra, hanem előbb lenne. Végülis az lenne a normális, mert akkor nem lenne olyan rövid a ciklusom második fele!

Valaki ismeri az aviva tornát? Én még nem láttam egy gyakorlatot sem, de egy angol oldalon találtam egy olyan cikket, hogy a peteérést úgy lehet ösztönözni, hogy négykézláb állsz, de a fejed a földön marad, és így kell csípőmozgásokat csinálni előre-hátra, jobbra-balra! Ez olyasmi, mint a fejenállásos dolog, amiről a múltkor beszéltünk. Úgyhogy én a fejenállást erre a gyakorlatra cseréltem.
Vendég

Lángos?Az nagyon finom,nekem is van receptem,a tiéd az a hütőbe tevős?Mindig annyit kell kivenni amennyit kiakarsz sütni?!
Én ma meggyespitét sütöttem.
Még nem hallottam az aviva tornáról.
Te Ildi!
Mit megteszünk a babaáért?Én még nem fejen álltam,de itt amit leirtál megpróbálom,de úgy,hogy ne lássa senki a családból,mert hülyére rögögik magukat rajtam,és egy hónapig ezzel húznak.
Milyen jó lenne,ha egyszerre lennénk terhesek!!!!
Vendég

Van olyan lángos receptem is, de van egy gyorsan kelesztés nélkül elkészíthető is, és nagyon fincsi, és nem ragad össze-vissza.
Én hétvégére almás pitét tervezetk /ezt is a kicsi fiam találta ki/. :lol:

Hát ezt a fejen, meg négykézlábállást én is úgy szoktam csinálni, hogy ne lássa senki! :lol: Általában amikor aludni megyek. Akkor a bence már alszik, a férjem meg később szokott feljönni, és így senki nem tud róla! Ha látná a párom, szerintem kihívná a mentőket, és diliházba vitetne, pláne ha még azt is tudná, hogy mindezt a baba miatt teszem. :lol: :lol: :lol:

Hát az nagyon tuti lenne! Még egy napra is lennénk kiírva!
Vendég

Sziasztok!

Van itt valaki?
Képzeljétek, ma mikor haza értem akkor jöttem rá, hogy munkahelyemen hagytam a vacsoránakvalót. De olyan szörnyű fejfájásom volt, hogy nem volt kedvem megint boltba menni.
De majd az egész napom ilyen volt, úgyhogy nem is csodálkozom magamon. Az a "kedves" kisfőnök már az agyamra ment. Mivel kis halláskárosodása van, ezért állandóan kiabál. Már azon imádkozunk mindig, hogy mikor megy már haza.

Ildi, ez a lángosrecept érdekelne engem is. Meg a hűtőbe tevős is, ha nem túl nagy kérés.Jöhet priviben is. Egyébként mennyi van belőle? Mert túl sokat nem akarok csinálni kettőnknek.

Látom ma a születés és a halál volt a téma. Hát nálunk sajna ez a mondás nem jött be, mert bár a párom nagymamája is meghalt decemberbe, meg az enyém is júliusba, mégsincs sehol egy új élet. Pedig én annyira biztos voltam benne, hogy az én drága nagyikám segít majd nekünk......... Annyira vágyott egy dédunokára, és én meg a betegágyánál megígértem, hogy egy év múlva lesz, ha az ég is akarja.Erre meghalt, mielőtt elkezdtünk próbálkozni.
Na, jó, részemről a téma lezárva, mert mindjárt sírok, még most is ugyanúgy fáj, hogy Ő már nincs.

Zsu

Kép
bvigh

Most egy kicsit visszalapoztam, hogy átnézzem mi is volt még ma.

Ancsa, nagyon szép kép!!!!!!!!!!!!!!!!

Ildi, jó ez a változás!!!!

Enik, mi lesz a szállással? Sikerül találni?

Kriszti, már csak két nap............

Krisztinka, az jó, ha már jobban vagy, vigyázz nagyon magadra, és gyógyulj meg hamar.

Bocs, akit kihagytam. :oops: :oops: :oops:

Zsu

Kép
bvigh

Stia Zsu!
Olvasom nem jó napod volt.
Nekem türhető,csak este ,vagyis most borultam ki a tescóba,rengeteg nép pénztáros meg allig allig.
Már érzem a tüneteket,pé-vel kapcsolatban.
Dolgozunk az ügyön :lol: :lol: :lol: :!:
Ha holnap megfelel leirom a lángos receptet,az olyan,hogy bedagasztod,neylonba rakod,és annyit veszel ki amennyit kisütsz.
Hogy vagy?azonkivül,hogy nem jó napod volt,hiányzol napközben!

Ez vonatkozik,mindenkire aki keveset tud irni :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

JÓ ÉJT!Még jövök ha lessz itt valaki!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?