Sziasztok!
Délelőtt elrohantunk az Auchanba, mert Bence kinézett a katalógusból magának egy pólót, ahogy ő hívja "munkás pólót
", ami egyébként egy terepszínű poló, és mivel mától akciós gyorsan elmentünk venni neki, mert teljesen meg volt érte hülyülve. Még alig múlt 2 éves, de már nem lehet ráadni akármit, csak ami neki tetszik. Mi lesz később???!!!
Nálam annyi a helyzet, hogy ez a 4. páfrányos napom, a múlt hónapban a 6. páfrányos napra rakta a fertí a pé-met, és utána meg is szüntek a páfrányok. Néha úgy érzem, hogy most van pé-m, mert itt fáj- ott fáj, aztán nem érzek semmit. A tény, hogy baromi ingerlékeny vagyok tegnap óta, és valahogy nincs kedvem semmihez. Persze ez a bizonytalanságtól is lehet, hogy akkor most mikor is lesz az a fránya pé. Akartam ma venni lh tesztet, de elfelejtettem. Itt nálunk a gyógyszertárba csak rendelésre hoznak, a távolabbi patikába meg csak kocsival tudnék menni, amivel a férjem most elment dolgozni.
Egyébként ma meglepően alacsony volt a hőm, ilyen alacsony a múlthónapban egyszer sem volt, 36,4. Úgyhogy ez alapján is úgy vélem, hogy holnap vagy esetleg holnap után lesz pé, csak a bizonytalanságomnak az az oka, hogy az elmúlt 2 normális görbémet megnézve a 18. napnál előbb egyszer sem volt még. Talán a fejenállástól most előbb jön!
Andi! Ha holnap felmegy a hőd, akkor az még jó, hiszen a beágyazódáskor is eshet a hő, és ez nálad most éppen aktuális lenne!
Kriszti! Egyébként mit dolgozol?