jaaaajj lányok!
kivagyok, ah elolvastam az elmúlt 3 oldalt
rettenetesen sajnálok mindenkit, akinek álló nap ordít a csemetéje és rettegek, h hamarosan mi is idejutunk. mert ugye kele még kicsi és sztm azért ennyire nyugi. már ha lehet ezt annak nevezni, mert igazából panaszkodni jöttem, de aztán látom, jobb ha befogom és megbecsülöm ami még most van
egyébként az elmúlt majd 3 hét alatt, amióta anyuka vagyok egy csomószor eszembe jut, h tök szarul van kitalálva ez az egész dolog. a terhességről annyi mindent olvas az ember lánya a9 hónap alatt (ráadásul nagyjából uazok vannak minden könyvben) és vlh az utána jövő rész elsikkad. senki nem hívja fel a figyelmet, h milyen problémák lehetnek majd egy csecsemővel és jön egyik dolog a másik után mint derült égből a villámcsapás. v csak én vagyok bizonytalan/felkészületlen anyuka?
suttogó
tegnap elolvastam, engem n megnyugtatott, h legalább az evést jól csináljuk, én egyszerűen nem bírom 3 óránál sűrűbben etetni, így is tök szarul vannak a melleim, a sűrűbb csócsát nem bírnám
a bebugyolálást párszor próbáltam, nálunk nem megy, kele utálja, v csak én nem voltam elég határozott, nem tudom. a cumitól rettenetesen idegenkedem, viszont tény, h éjjel amikor másfél óra múlva enni kért és a szájába tömtem, simán visszaaludt, úgyh csönd volt és én is aludhattam volna, ha nem elemeztem volna a helyzetemet a rettenetes anya vagyok, és különben is cumizavaros lesz koordináták között.
kami
te vagy az én emberem! együtt mos, és nem vasal!!!! hurrráááááá! bár én még csak a nemvasalnál járok, de szívből örülök, h van előttem jó példa, h így is lehet. gratula a fordításhoz, én már arra is büszke vagyok h a héten már volt olyan nap, amikor nem egész nap pizsiben voltam. még jó, h talán ágiboldi javaslatára én is jól bevásároltam a womensecret leértékelésen
evés
étvágyam nekem se n van, lassan a terhesség előtti súlyomnál vagyok, döbbenetes, sose hittem volna. viszont zavar, h nem eszem, lelkiismeretfurdalásom van tőle, de képtelen vagyok még a főzés-evést is beiktatni.ettől függetlenül a hasam nekem is irtó puha, egyáltalában nem tudom megfeszíteni a hasizmom. aki bír, tornázzon, én leszek a kontrollcsoport, aki nem csinál semmit, meglátjuk ki mire jut pár hónap alatt
sírás
hát nálunk is van, főként este, ill séta után, és a legjobban azt utálom benne, h az jár folyton a fejemben, h mit szólnak a szomszédok. tök hülye vagyok, tudom, legelsőként ezt kéne leszarni, de nem megy
kisplutó
gratula esztibabához! úgy látszik, harmadszorra csak zökkenőmentesebben megy minden! bár én ezt soha nem fogom megtapasztalni, az ezerszázalék
drusza
kiborító ez a mellgyusza, n sajnálom!!! hozzám is jön még időnként a "segítség", mert az ödémásság folyton visszatér, én nem bírom ennyire masszírozni/fejni, pedig már annyira bíztam benne, h túlvagyunk rajta, de tartok tőle, h ez végig ilyen borotvaélen táncolás lesz.
tényleg, van még, akinek fáj a szopi? mikorra múlt el az érzékenység? nekem még amikor kezdünk az n fáj, közben nem, de a szopi után is érzékeny marad...
roki
nekem a mellgyulladásra algopirint mondtak a kórházban, h 6óránként bevehetek egyet, nem árt a babának. jobbulást nektek!
na jó sokat írtam, mindnekinek minden jót. egyébként az én védőnőm is azt mondta, h a szél n megviseli a babákat, hátha...