Sziasztok!
Itt vagyok,itt vagyok,de tanulnom is kéne valamikor...
Meg hát elég ramaty volt a hetem,lelkileg egy kicsit össze kellett magam szedni,mert a sulinkban sorra történtek a tragédiák és nehezn dolgoztam fel
....
Villő-pisi :ma kaptuk meg az újabb eredményt,ami full negatív.Mivel én ezzel nem elégedtem meg,felhívtam a dokinénit (ugyanis még mindig büdi...
) és kaptunk steril csövet,jövő héten tenyésztés...
Hát majd meglátjuk....
Na,azt sem tudom,hol kezdjem a reagálást
!
Kriszti
Először is óriási gratula,hogy minden rendben van és a pofika a kezecskékkel naggggyon aranyos
:D:D!(irigy is vagyok
)...de Tonticára jobban
...a kettő miatt)....
Akkor nagy drukk a ZH-hoz,én szombaton megyek,elég gáz,Etika,borzalom
!Ha lenne hányós emoticon
!....
Ada jobban van már???
Tontica
Remélem,minden rendben lesz az EKG-n és tényleg csak a két baba bolondozik veled
.
Gratula az esküvőhöz,tényleg marha romantikus
....Úgy elképzelem..gyere annyuk,elveszlek,mert több lesz a lóvé
...na de viccen kívól sok boldogságot
.(amúgy nem is értem,hogy eddig a pénz miatt miért nem hűzasodtatok?Nekünk is sokat jelent a két gyerek adózásban...
)
Aktus:na én is mindig ettől rettegek
!Na de mi lett a vége????
UH-down:sokmindent lehet látni az UH-on,az tény,de ahhoz,hogy hiteles legyen a vizsgálat és az eredmény,nagyon jó szonográfusnak kell lennie az illetőnek,mert oltári könnyű elmérni és elnézni dolgokat...
Szl még így sem egyértelmű
.A downos babákat szt még elég jól fel lehet nevelni(Az az egy a borzalom igazán,hogy nagyon korán meghalnak az ilyen emberek).Nagyon sok szeretet tudnak adni és viszonylag "nomrális" életet tudnak élni.Szt ettől elrettentőbb és szörnyűbb(ha van értelme iylet mondani),amikor valakit egész életében mondjuk etetni,pelenkázni kell...
Ja,és egyetértek Krisztivel,szt egy gyönyörű esküvő MINDEN pénzt megér!!!!
:)
Szirom
Drukkolok én is a biposziára,bizti minden rendben lesz
.
Pisi:Bulcsúnak is volt már húgycsőgyulladása,de ő ordított minden pisinél,egyértelmű volt.Először Villőnek is tesztcsíkkal nézték a dokinál,ott nem csak genny,hanem vér is kimutatható volt,ezért küldtek laborba.Na ott már nem mutattak ki semmit
.Hát majd most az ÁNTSZ...
Robcsi
Vérkép
Értem
.Az nekem is ilyen volt
! MOndjuk a VVT kevés nem túl jól hangzik,de gondolom a vassal megpróbálják kézben tartani...A amagas fehérvérsejt szám terhesség alatt teljesen normális(na jó,biztos van már kóros
).Nekem is magas volt,be is voltam tojva...A doki meg úgy húzta ki a csilagaimat,mint a fene:ez nem érdekes,ez sem,ez sem...és elmagyarázott mindent,mi miért elfogadható
.
Gyakorlati tanács: majd ismétlem Junkot
:D!Most is kint dolgozik a férjed????
Athiz
Örülök,hogy Szili kukija jobban van
!
Boniko
Nem dolgoztam Herenden
!Bár tény,hogy közel van....
Azért örülök,hogy itt vagy
!
Kokusz
A görbéddel dicsekedhetsz is,szuper
.Hajrá
!
És nem akarlak csigázni,de ez egy eléggé 3 fázisúnak kinéző görbe...
Képzeljétek,anyumnak volt kellemes élménye az itteni laborral.Ő vitte el Villővel a pisit tegnap és hát ugye vizeletgyűjtő zacsiban volt.Ketten ott trécseltek a laborosok,amikor anyum megkapta a poharat,hogy öntse át.Kérte őket,hogy nem tennék meg neki?Felháborodottan közölték vele,hogy ők aztán NEM!Na anyum kikelt magából,mondta,hogy be is vizsgálná,ha tehetné,nehogy dolgozniuk kelljen!!!Erre mondják,hogy ezt most miért mondja???Neki kellett bemenni a wc-be,szétszedni a zacsit,közben a gyerek kint ordított,azok meg trécseltek -akkor már 5-en-tovább.Hát anyum nem köszönte meg nekik a segítséget...
Még jó,hogy van kitéve egy kérdőív az elégedettség méréshez,hát majd most kitöltöm...
Bosszantó minden esetre.hogy ennyi emberiesség nem szorult beléjük,pedig magán labor
.
Na megyek,mert sok lettem így is
!
Ui:Angel tényleg nem írt régóta
.