Új privát üzeneted érkezett!

Pankaa
Boldog szülinapot így nagyon utólag.
Kép

Angie
Nekem azt mondta a dokim nemrég, hogy ez a területi dolog nem lépett életbe és mindenhol kötelesek
ellátni és nem kell plusz pénzt fizetni.
Sajnálom, remélem jól vagy. Ez szuper, hogy érzed mozgolódik :). Minden rendben lesz meglátod :).
Szerintem te meg baba most fontosabbak vagytok,mint egy tali. Úgyhogy ne sajnáld!
Sajna nem tudjuk :( a többit majd lent leírom, hogy a többiek is el tudják olvasni. :)
Hát nagyon gratulálok!
Kép
Hát ez a fiúcska nagyon meg akart születni!
Asztaa mekkora haja van :)

Farthy
Még egy kicsit visszakanyarintok az esküvős témához. Amit mi nagyon elszúrtunk és ti ne így tegyetek, hogy
szinte mindendt mi szerveztünk az idő szűke miatt. Még az esküvő előtt egy nappal 1kor lakást díszítettünk :)
és másnap 5kor kelés volt. Kicsit fáradt menyasszony voltam, de azért bírtam a hajnali bulit.
A ruha fazonját kb nekem is tudta a férjem, de a ruhát csak a barátnőm látta az esküvő előtt senki más.
Akkor már én is alig várom a jövő ilyenkort, hogy a gyönyörű esküvős képeiteket nézegessük :).

Kacsa
Szívből gratulálok a ki jövevénynek :) Végre kibújt a lányka :)
Kép

Sziszka
Nem tudom gratuláltam e már, de ha nem akkor gratulálok!
Kép
Én is így tudtam meg, mint te :) és még 2 év is stimmel :) fúú micsoda hasonlóság

Évi
Le is maradtam :) Elkezdtétek a tesó projektet? De jó!!! Nagyon szorítok!

Monyo
És hogy vagy? Minden rendben?Monyó a beágyazódást gyógyszeresen tudják támogatni. Mit mond a dokid?
Bízni kell! Sikerülni fog meglátod!

Szia Klarka

Pankaa
Bíztató, hogy a cicik máris rendbe jöttek. Emili nagyon kis helyes volt a keresztelőn.

Puppy
Sanjnálom a rossz eseményeket.

Jeges Maci
Köszi :) Nekem is szeptemberben van a szülinapom :)

Bea
Nagyon cukiiii!

Narco
Remélem már jobban vannak a lányok. Lakással mi a helyzet?

Unique
Biatorbágy nagyon szuper hely. A múltkor voltunk ott kirándulni és esélyes jelölt a következő költözésünkre.
Ha lesz annyi pénzünk egyszer, hogy házunk legyen :).

És Laura baba boldog szülinapot!
Kép

Farthy
Az álmok valóra válnak egyszer :)!
Ez tök jó én is szertnék ilyen modern dolgokat, ha egyszer építkezünk. Szerintem hosszú távon nagyon
behozzák az árukat.

Eszter
Vagy még fel sem kell ébrednie :). Jó az félálomban is :)

Wish
Gratulálok!
Kép

Cicabogár
Szia. Én is Tri-regolt szedtem, azután valami mást (valami M betűset) engem teljesen felborított. Kellett fél év még helyre álltam.
De ez mindenkinél más. Próbáld a hődet mérni, figyelni a tested jeleit, a hüvelyváladékot. Ha minden ok,
a baba is jönni fog.

Narco
Jajj de szép nagyok lettek a pici lányok :). Imádom a virágzó cseresznyefákat, meg az illátát, meg a tavaszt is. :)

Kacsa
Boldog szülinapot!
Kép

Ági
Ne görcsölj. A szurkálás a méhszalagok nyúlásától is lehet! Nekem is szokott!
Na látod :) És mit láttál???

Sziszka
Örülök, hogy minden rendben.

Hehe ez vicces
Brill Gratulálok!Jajj olyan szépek vagytok!
Kép

Mindjárt még jövök.

KépKép
KépKép
fleur

Velünk minden rendben csak túlságosan túlszerveztem a munkahelyi életem. Hát igen ki is derült, hogy ez már nem nekem való.
Annyira elfáradtam, hogy nagyon és még a hátam is elkezdett jelezni, hogy ez sok volt. Ebben a két hétben folyamatosan megbeszéléseim voltak és még egy külföldi egy napos út is beleesett. Az is tiszta rohanás volt.
El is gondolkoztam, hogy miért is most akarom megváltani a világot 2 hónap alatt :).

De voltam 18 hetes UH-n, nagyon jó volt megint látni Pindúr, aki már nem is olyan pindúr. 25 dkg :).
Persze nem voltak valami kedvesek az UH-n, ez csak annyit tesz, hogy egy csomó rövidítést kaptam vissza a lapon és gőzöm sincs mi mit jelent. De a lényeget leszűrtem, hogy minden ok. Az AFP eredményét még nem tudom, de jövő héten megtudom azt is.
Sajnos nem látszott, hogy fiú vagy lány, mert a köldökzsinór a lába között volt és eltakarta :). Amúgy nem is tetszett neki túlzottan, hogy pihi közben ilyen UH bigyóval zavarják őkelmét. Még a fejét is elfordította. Mellesleg most éppen fejjel lefelé van. És az egyik képen látszik, hogy szopja az újját. Hát egész elérzékenyültem tőle.
Majd ha sikerül lefotózni a képet beteszem.

Hirtelen felindulásból vettünk egy használt szuper állapotban lévő babahordozót és megvettük a babakocsit is, amit kinéztünk. Szerintem tök jó, és a célnak tökéletesen megfelel.

Anyukám már gyűjti a babarucikat :) meg a minden mást úgyhogy ez igazán nagy segítség. Én még babaruhákat nem akartam venni egyenlőre.

Amúgy szuperül érzem magam és szépen gömbölyödöm. Most már egészen egyértelmű a dolog. Lassan esedékes egy pocifotó.

Na ezer és még egy puszi nektek!

KépKép
KépKép
fleur

Fleur
Micsoda jó híreid vannak. :) Vigyázz magadra!
Pont szeptember közepén van a szülinapom. :) Mennyi véletlen. :)

Kép
Vendég

Virag! Azert vigyazz magadra. Allitolag en is a sok ulesnek koszonhetem hogy kinyiltam hamarabb. Ugy tudom te is ulomunkat vegzel. Legkozelebb nem biztos hogy eddig fogok dolgozni.
Vendég

Virag! Azert vigyazz magadra. Allitolag en is a sok ulesnek koszonhetem hogy kinyiltam hamarabb. Ugy tudom te is ulomunkat vegzel. Legkozelebb nem biztos hogy eddig fogok dolgozni.
Vendég

Vendég

Adri :)
Persze Peti is pakol ezerrel :D Most a kedvenc a videóba bedugdos mindet. Azelőbb épp Annamari kistükrét halásztam ki :D

Angie :)
Ez csodálatos :)
Örülök, hogy ott van veled Szilárd és szopizik. Mindkettőtöknek meg kell tanulnia, de hidd el menni fog :)
Szupi, hogy Brill a szomszédod :)
Mikor mehettek haza?

Virág :)
Klassz, hogy minden rendben Pindur Pandúrral :) Kicsit nosztalgiázva olvastam soraid...
Olyan jó látni, hogy ilyen boldog vagy :) De nem szabad túlhajtani magad! Én is végig dolgoztam a várandóságot és sokszor már a sírás kerülgetett a fáradtságtól. Kicsit pihenj, nem kell megváltani a világot :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Panka képének idézete:

Örülünk, hogy megérkeztél!

Tudom, mindenütt így van ez a nagyvilágon,
ha egy kisgyerek megszületik. Mert a
kisgyerek egyszer felnő, s talán sikerül, hogy
a könnyeket nevetéssé, a gyűlöletet
szeretetté, és az ellenségeket barátokká
változtassa!

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Elfeljetettem, hogy a legjobb amit tehetsz, hogy a fiatalember visszaszokjon a cicre a "nagylyukúnemkellmegdolgoznomatejért" cumiról, ha csak szopiztatod ahányszor csak szeretné, de legalább 3 óránként.
Elrontani nem lehet, emiatt ne aggódj :)
Tényleg sárgasága hogy áll? Nem kell már kékfény alatt feküdnie?

annácska

Ezt még muszály megmutatnom :)
Peti így örült a tűzijátéknak :lol:
Kép

annácska

De jó lenne, ha már kis kerekedő pocim lenne..... :)
Kis fejtörést fog okozni, hogy mikor jelentsem be majd, hogy nem egyedül vagyok és túl sokáig ne számítsanak rám. Biztos azért, mert túl körülményes vagyok.....
Tudom, hogy terhesen nem lehet éjszakázni, de esetleg mégse marad velem, akkor meg rámkenik, hogy kamuzok és így akartam kikerülni a 3 műszakból... :S

Kép
Vendég

Sziasztok!

El se hiszem, hogy ilyen régen nem írtam már, ajajj... Van mit pótolnom :)

Brill!

Nagy-nagy gartula nektek Erik babához! Valami csodagyönyörű kis tücsök! Egy picit se látszik rajta, hogy nehéz nap van mögötte! Dorci is pont 2960 grammal született :)
És amilyen szerelmesen nézed, hát olvadtam rendesen!
Mikor kedden délután írtad, hogy lehet tippelni, hány napod van szülésig, hát nem gondoltam volna, hogy csak egy...

Anikó!

De jó, hogy írtál magatokról! Kis gyöngyszemed nem is olyan pici, ha már most 3 kiló fölöttinek mérték! Jövő héten lesz a nagy nap? Lassan illene levennünk a válladról a tábla gondját, vagy hogy legyen?
Drukk, hogy Marci már túl is legyen a barin, mire ti hazajöttök a kórházból! De én is úgy tudom, hogy ha te voltál már bárányos, akkor a baba az anyatejjel védett lesz.

Nárcisz!

Nem csodálom, hogy be vagy sózva a költözéstől, ez hatalmas lépés! Én szerettem költözni, bár nekünk akkor még nem volt gyerekünk, de még pocakba se, így azért jobb volt :) A dobozolásnak is van egy hangulata :)

Kacsa!

100 gramm tejcsi nagyon szép mennyiség ám! Ügyi a kis Timcsa, és nagyon kis formés, szép kislány! Még egy nagy gratula hozzá! HOgy vagytok?

Jucmuc!

Megjött már? Kezdődik a a fagyibabás project hamarosan?

Norwell!

Én kefekúrának ismertem. Végy egy szőrszálat, és addig igyál, amíg egy kefét nem látsz :)
Kende tényleg nagyon hucut :) A szemfog tényleg nagyon brutál :( Mondtam már, hogy agyoncsapkodom a fogmanót?!

Pupy!

De, utazunk ebben ehónapban :) Nevezetesen vasárnap, és egy egész hétig nem leszek. Szépen zebrásodjál be, oké? Na, ezt megbeszéltük :)
Örülök, hogy szerencsésen túlvan anyukád a vizsgálaton! Szerda mindjárt itt lesz, hogy megtudjuk az ereményt!

Adri!

Remélem hamar kiderül, hogy mi baja Levikének! Nem semmi, hogy miken kell keresztül mennetek :(

Szisz!

Olyan megható az örömöd, olyan jó volt olvasni! Csodás hónapok várnak rád, jaj, de jóóóóóóóóóóó neked!!!

Tina!

Hát hova sírnád el a bánatodat, ha nem ide?! Aszittem ezéééé vagyunk :wink:
Nagyon sajnálom a hülye tesztet! Ha úgy érzed, hogy valami nem oké, akkor inkább tényleg keress fel egy dokit.

Juca!

Megzabálom Kingát abban a kis fodros kalapban :) Csak kerüljön a szemem elé :)

Évi!

Dórinak is volt az ínyén olyan pöttyöcske, és egyszer csak eltűnt. Nem tudom, mi lehetett.

Annácska!

Nagyon szépek vagytok! Ez a túra még ránézésre is fárasztó!

Panka!

Emilit is úgy megcsócsálnám! Nagyon büszkén ücsörög a székében Szereti?

Angie!

Végr igazán jó hírek rólatok is! Dejóóóóóóóóóóóóó! Ügyesk lesztek, és lesz tejcsi is bőven! Puszi nektek!

Fleur!

A pocifotó ötletét támogatom :) Imádom a pocisképeket :) Nagy simi a Pindurnak, aki már egész nagy lehet :)

Macika!

Esetleg majd egy pár nap (esetleg pár hét) táppénzzel nem tudod majd megoldani a bejelentést? Meg különben sem szabad ilyenen agyalni, hogy nem marad veled a csöpp, ráadásul így előre, irgumburgum :) Na :)

Na, most csak győzzetek olvasni :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Még azt elfelejtettem, hogy jövő héten lesz ovulációm, és persze pont akkor leszünk otthon anyuéknál, apa meg a szigetelési munkálatokat felügyeli itthon... Ez a hónap is ugrott :roll: 200 km távolságból nem fog menni :( Na, majd legközelebb!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
Értettem. :) Hát, nem tudom mennyire lehet ezt így megoldani.... Itt úgy szokták fogalmazni, hogy külön kasztban dolgozunk. Talán járható út lesz. :) És nem gondolok semmi rosszra, csak a jóra. :)
Az is gond lesz, hogy fehérváron vagyok, de szegedre kell majd orvoshoz járnom. Viszont van szülésznő ismerősöm. :)

Kép
Vendég

Ennyi voltam mára. Vár a kicsi párom a bejáratnál. :) Majd holnap este jövök.
Puszi mindenkinek!

Kép
Vendég

Holnap megyek dokinénihez. Egy hónapja kaptam ezt az időpontot, és már majdnem el is felejtettem, hogy most kell mennem. Drukkoljatok lécci, hogy sikerüljön elintéznem egy hormontükröt magamnak! Gyorsan összeírom a listát a kérdéseimről, mert van bőven :roll:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77!

Már akartam kérdezni, nem akarsz megint lekerülni a táblában? Csak mert mostantól ugyebár te is zebrára gyúrsz (vagyis babára :D ).
Sajnálom a jövő hónap sikertelenségét már előre. Bár abban a hónapban amikor Levi megfogant, a pé-m idején mi is 240km-re voltunk egymástól... :shock: Valszeg később lehetett a pé abban a hónapban, csak így tudom elképzelni. :wink:

Most csak ennyi voltam,rengeteg a dolgom még. Ja, és férj ma éjfélig dolgozik... :evil: :evil: A gyerek már meg sem fogja ismerni lassan.

Puszik

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Annyira aranyosak vagytok!

Narco, Timi, Juca, Pupy, Panka, Norwell, Macika, Évi!
Köszönöm a vigasztaló szavakat! Tényleg nagyon jól estek.

Lilia!
Neked is köszönöm a privit is. Remélem mihamarabb "feltörünk" a sárga mezőbe. :)

Fleur!
Te pedig ne hajtsd túl magad! Kismama vagy és most ez mindenféle munkánál fontosabb!!!

Panka!
Köszönöm szépen, jó lenne jövőre már hármasban. :)

Brill!
Még nem is gratuláltam!
Sok boldogságot kívánok Nektek! :) Vigyázzatok magatokra! :)

Kép
Kép
tina82

Pupy!
Reméljük minden rendben lesz Anyukád eredményével. :)

Anikó!
Ha lesz rá lehetőséged átjavítanád a korom a táblában 25-re. Köszönöm! Tényleg lehet, hogy át kéne adnod valakinek, aki át tudná vállalni.
Akkor ezek szerint az ápr. 27 lesz a nagy nap. Hihetetlen, hogy hogy megy az idő! :) Nem kell előtted befeküdnöd?

Rólam egy picit: ma már sokkal jobban vagyok lelkileg. Most az lebeg a szemem előtt, hogy menjek a dokihoz. Megnyugatatna ha csináltatna egy hormont meg egy UH-ot.
Tegnap egy nagy csokor vörösrózsával várt haza a férjem, úgyhogy az lendített rajtam, délután, meg ma is jönnek a többiek is, úgyhogy nincs idő búslakodni! :) Hétvégén meg megyünka telekre élvezni a napsütést! :)
Muszáj túllendülnie az embernek, hisz az élet megy tovább.

Kellemes hétvégét mindenkinek!
(Akinek meg dolgozni kell holnap, annak kitartást!)

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!

Angie!
Örülök a jü hírnek.Bocsi, most tudtam csak jönni, Annácska beelőzött az idézettel.Tök jó, hogy együtt vagytok Brillel! :D

Annácska!
Köszi az idézetet.
Peti nagyon aranyos!Mi is szeretünk kirándulni, Emilivel is bioztos fogunk menni. :wink:

Macika!
Bocsi, ha már írtad, de mit dolgozol? :roll:

Fleur!
Nálad is nagyon repül azu idő!Pocifotó jöhet!

Évi!
Na majd legközelebb.
Székben szeret lenni, úgy néz ki, tetszik neki.

Anyukák!
Emili 2 napja nem akar szopizni.Éjjel elfdogadja, mikor fálálomban van, de nappal... Eleinte evett belőle, majd kb. mikor a fele mennyiségnél járt, kiköpte, és utánna nem volt hajlandó elfogadni, és úgy bömbölt,mikor közeltettem felé, mint aki nagyon dühös.Lefejve elfogadja.Mostmár egyáltalán nem akarja bevenni a cicit. :cry:
Azt hittem, hogy azért nem kell neki, mert már nincs benne, de még spriccel,mikor kiköpi.Váltanék a másikra, de az sem kell neki.Eddig ha meglátta, már csámcsogott, mert tudta, hogy jön a kaja, de mostmeg üvölt.Nagyon rossz érzés, mintha nem szeretne engem. :cry:
Felhívtam a védőnőt, aki mondta, hogy lehet, hogy meg fog jönni, vagy peteérésem van/volt/lesz, ezésrt megváltozott a testszagom, és ezért nem kell neki.Addig is fejjem le, és úgy adjam neki.Majd pár nap múlva próbálkozzak megint.
Nem tudom, hogy volt-e vkinek hasonló tapasztalata???Ha tudtok vmi okosságot, légyszi írjátok meg.Köszönöm!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Annacska,

Nagyon eds Petike! :D

Evi,

Igen, mar a harmadik napon vagyok! :D 30-an hetfön megyünk a Kaaliba, az lesz a 13. cn-om akkor ellenörzi, hogy van-e eresben levö tüszö es ha van akkor lesz beülti is. :D

Drukkolok a holnapi dokinenilatogatashoz! En is mindig irok listat de meg igy is belegabalyodok neha... :D

Kép
Kép
jucmuc

Panka!

Lehet, hogy Emili ún. "szopási sztrájkba" kezdett. Nem vetted észre, hogy esetleg fájna a füle az egyik oldalon, nyomásra érzékenyebb lenne, nem váltottál tusfürdőt vagy valamilyen krémet, nincs a szájában szájpenész? Tudsz nyugodtan szoptatni? Ha nem megy másképp próbáld meg még félálomban megszoptatni, amíg úgy elfogadja. Lehet, hogy tényleg a testszagod változott meg. Biztos, hogy nem azért, mert nem szeret!!!

Kép
Kép
tina82

Írtam pár sort, de elszállt ...

Röviden mégegyszer:
- hajnalban valszeg volt egy jó kis epegörcsöm (átélhettem újra a vajúdás hangulatát, csak most nem a derekam, hanem fentebb fájt, de ugyanúgy jajgattam és nyüszítettem)
- Timcsám szopikál ügyesen, csak nekem áll ki a kezem, mert ülve, kézben tartva szoptatok
- az alvással még vergődünk. Cicin bealszik, de amint leteszem kipattan a szeme. Most a bebugyolálással próbálkozunk. Egyelőre bevált, csak már tiszta kaja a pléd, mert ugye nem büfiztetéskor bukik, hanem jóval utána ...

Egy fotó a nagyitól kapott csini ruhában, ami mellesleg most volt rajta először és utoljára, 50-es, most is úgy aplikálltam bele Timcsát a fotó miatt ...

Kép

kacsa14

Tina!
Gondoltam én is rá, hogy a tusfürdő, de azt már 1 hete váltottam.De veszek majd a régit.
Nekem ne sztrájkoljon! :lol: Ahoz nekem lenne jogom. :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Panka
Köszi jól vagyunk, minden rendben. Élvezem az itthonlétet nagyon, már gondolatban rendezkedem a babaszobában :)

Norwell
Már 16 hetes kora óta érzem a mozgását, most már egyre erősebben. Még nem tudjuk a nemét, legközelebb kb. 4-5 hét múlva megyünk UH-ra, az 4D lesz, remélem, akkor megmutatja magát a baba. Akkor meg is írom ide is :)

Annácska :)
Törpike huncutkodik rendesen, nagyon szeretem, nagyon várom Őt. Látom ám szép családod a képeken, gyönyörű a kisfiad!

Fleur
Örülök, hogy jól vagytok! Ha sok a meló, akkor tudod, nem kockáztatni! Vigyázz magatokra nagyon! De hát ezt már kár is mondani, melyik kismama nem tudja ezt? Pocakfotó? :)

Tündi
tündi30

Sziasztok!

Brill család!
Gratulálok! Sok boldogságot és sok tejcsit kívánok!

Puszi: Hangyi
hangyolca77

Sziasztok!

Én még mindíg dolgozom... :shock: :evil:

Nagyon szépen köszönöm a bíztató szavakat mindenkinek anyukámmal kapcsolatban, és én is nagyon remélem,h. minden rendben lesz Vele. :D

Még egy dolog. Már a múlt hónapban is volt 3 olyan nap amikor 36,6 volt a hőm és feszített a petefészkem, erre a fertility beírta,h. volt előtte PÉ-m, de szerintem utána volt. Ebben a hónapban is már 3 napja feszít, de szerintem ma van a PÉ-m, bár a Ferty szerint a 11.cn-en volt,mert ismét 3 napja 36,6. Lehet,h. nincs is PÉ-m egyáltalán? Csak feszít, de nem reped meg? :oops: Előfordulhat ilyen?Persze azért bőszen próbálkozunk. :wink:

Adriana!
Gyönyörűek a képek Levikéről!:D

Eszter!
Én is nagyon bízom benne,h. hamarosan „besárgulunk” mert már kezdek belilulni teljesen. :lol: Nekem tavaly az április volt a babás hónapom, remélem szerencsém lesz most is. És persze neked is. :lol:

Norwell!
Nagyon örülök,h. már jobban vagytok, végre!:D

Angie!
Hurrá, dejó úgy örülök,h. ennyire jól alakul minden. :lol: Úgy meglátogatnálak Titeket!!!

Brill!
Millió puszit küldök Nektek is!! És sok-sok tejcit kívánok!!!!!! :lol:

Virág!
Dejó,h. ilyen sokat írtál nekünk, én már nagyon hiányoltalak. :lol: Nagyon örülök,h. jól vagytok és Pindurral is minden oké. Várom nagyon azt a pocifotót. :wink:

Annácska!
Annyira gyönyörűek Peti szemei, komoly veszélyben leszel 15 év múlva! :wink:

Maci!
Tényleg nem vagy könnyű helyzetben ezzel a 3 műszakkal, de esetleg nem lehet megoldani,h. amikor már ténylegesen babaproji van, leállj a 3 műszakkal? :oops:

Anikó!
A tábla dolog nekem is eszembe jutott, csak nem mertem írni, hisz gondolom már hozzád nőtt. :oops: Hátha szerencsét (babát) hozna valakinek újra! :D :oops:

Évi!
Nagyon köszönöm, annyira aranyos vagy, ha csak rajtunk múlik, akkor bebabásodom ebben a hónapban. :wink: Jó pihenést vasárnapra!!!! :lol: Sajnálom ezt a hónapot nagyon, de annál nagyobb izgalommal fogjuk várni a következőt, nem de? :wink: Nagyon szorítok, h. sikerüljön kicsikarni a hormontükröt. Mi volt a dokinál? Erre a lekerülsz a táblában dologra én is gondoltam, Te is Juca is lekerülhetnétek újra.

Panka!
Sajnálom ezt a szopis dolgot, én ugyan segíteni nem tudok, de nagyon érdekesnek találom ezt, és remélem valaki tud segíteni és hamarosan megoldódik a problémád.

Tina!
Nagyon örülök,h. már jobban van, nagyon kedves volt a férjedtől. Olyan jó,h. ilyen sokat tudsz segíteni Nekünk. :lol: Köszönet érte!!

Kacsa!
Sajnálom az epegörcsöt, remélem már jobban vagy. Timcsáról szuper a kép!!:lol:

Tündi!
Nagyon örülök,h. jól vagytok és,h. sokat mocorog a Babócád. Pocikép??

Hangyi!
Mi újság Veletek?

Még egy fél óra és végre hazamehetek....

Puszi!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Panka
Csúnyán fogalmazva IT system supervisor vagyok. :) Magyarul informatikusként melózok és szerverekre vigyázok, nehogy valami bajuk legyen. :)

Jucmuc
Nagyon szorítok, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnéd.

Pupy
Sajna elég bajos. :? Egy kiemelt ország szervereire vigyázunk és elég zárt társaságot alkotunk. Innen kikerülni nem könnyű. :(
Drukkolok, hogy sikerüljön a gólyát megfogni. :)

Kép
Vendég

Hello Lanyok! Latom, nagyon sokan be akartok sargulni. En meg azert drukkolok hogy neghogy besarguljunk itt a kicsifiammal :) Ugy szeretnek irni MINDENKINEK vmi szemelyeset, de errol a telefonnal keptelenseg. Mi jol vagyunk. Ugy nez ki hogy hetfon hazamehetunk. Szerintem Brillek is. Babokaink minden nap egyre szebbek. Nekunk meg nem megy a szopizast. Tobben azt tanacsoltak hogy eheztessen ki ...
Vendég

... egy kicsit, hatha ugy szopizik, de akkor sem akart cicibol. Itt bent pedig azt mondja a csecsemos nover hogy o meg nagyon picike es vele nem szabad ezt csinalni. Tobbszor kevesebbet kell adnom. Tejem hala Istennek szepen beindult es az Avent kezi szivo csodakat muvelt. Sulycsokkenes csak 100gr volt az 5 es fel nap alatt. Mindenki azzal biztat hogy fog szopizni, tartsak ki. En bizakodom!
Vendég

Angie
Ez nagyon jó hír, akkor nemsokára otthon lehettek. :) Ne aggódj, biztosan szopizni fog majd. A kiéheztetés kicsit durva módszer... :?

Kép
Vendég

Pupy! Be tudsz jonni. Holnap 15.45tol meg lehet nezni a lurkokat. De neked csak 1 napbol all a hetvege. Csak ha tenyleg semmi mas dolgod nincs. -- Juca! Nagyon aranyos vagy hogy bejottel. Nagyon jol esett! Kinga pedig egyszeruen gyonyoru. A tali ota is sokat nott. -- Annacska! Panka! Koszonom az idezetet. Most meg nem tudok vmiert visszalepni az elozo oldalra. Majd meg probalkozom. Puszi. Jo ejt!
Vendég

Pupy! Be tudsz jonni. Holnap 15.45tol meg lehet nezni a lurkokat. De neked csak 1 napbol all a hetvege. Csak ha tenyleg semmi mas dolgod nincs. -- Juca! Nagyon aranyos vagy hogy bejottel. Nagyon jol esett! Kinga pedig egyszeruen gyonyoru. A tali ota is sokat nott. -- Annacska! Panka! Koszonom az idezetet. Most meg nem tudok vmiert visszalepni az elozo oldalra. Majd meg probalkozom. Puszi. Jo ejt!
Vendég

Vendég

Vendég

Idiota telefon! :evil:
Vendég

Pupy :D

Szerintem akkor reped amikor erzed a feszitest a ferty csak egy "gep". Szerintem. Probaltad az lh tesztet? A hömerseklet is akkor megy fel amikor mar kiszabadult a sejt.
Nagyon szoritok Nektek! :wink:

Macika :D

Nagyon aranyos vagy, köszönöm! Megkerdezhetem ki az ovosod? Csak kivancsisagbol.

Angie :D

Orülök, hogy jol vagytok Brillel es a babaitok is jol vannak! Puszillak benneteket!

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc
Egyelőre nincs orvosom. Eddig a bordányi egészségnapok keretén belül voltam rákszűrésen. Valószínű, hogy ennek a dokinak a magánrendelésére megyek el tanácsot kérni, hogy merre tovább. :) Ja, dr. Kecskeméti Lászlónak hívják. Jópofa egy orvos, és nagyon lelkiismeretes. Ő vette észre, hogy gond lehet a pajzsmirigyemmel, így derült ki a szaporább szívverésem.

Kép
Vendég

Nahát, ez most jutott csak eszembe. :oops:
Akit érdekel, az iwiw-en megtalálhat. :) Elég elrettentő képeim vannak. :lol:

Kép
Vendég

Narco!
Nócibabát nagyon-nagyon sokszor puszilom, ééééééééés:
Kép kívánok neki!!!

Kép
Kép
norwell

Norwell!

köszönjük szépen. Annyira megleptél, és annyira jól esett, hogy el sem tudom mondani. :D
Sok puszi Kendének is :D

Kép
narco

Sziasztok!

Angie!
Sajnos közbejött egy program, így nem nem tudok bemenni hozzátok! Nagyon sajni, remélem nincs azért harag. :oops: Hogy haladtok a szopival? Tényleg már holnap hazamehettek? Szuper! :lol:

Jucmuc!
Nagyon köszönöm,h. válaszoltál. :D Még nem próbáltam az LH-tesztet, eddig mindíg feszített,majd másnap felment a hőm. Most pedig, már múlt hónapban is 5 napig feszített mire felment a hőm, ebben a hónapban pedig szerintem PÉ-m sem lesz,mert hiűba feszített tegnap is,meg előtte is a hőm még mindíg nem ment fel. :(

Maci!
Milyen néven vagy fent iwiw-en?

Mindenkinek szép napos hétvégét kívánok!!!
Puszi!! :lol:
Vendég

Hat mi sajnos holnap nem megyunk haza mert besargult (azaz visszasargult) az en draga kicsi fiam. Megszakad a szivem mert nem tud velem lenni pedig neki most nagyon ram lenne szuksege. A szopizast igy az eletben nem tanuljuk meg, bar azt mondjak h. a sargasagtol erotlen es azert nem szopik, es h. majd fog ha erosebb lesz. Ma reggel mar fel orat probalta szivni de nem jott neki semmi...
Vendég

Ugy latszik egyre tobb a kitartasa, mert eddig harom szivas utan feladta. Nem akarom feladni!! Neha azert a siras folytogat mert elbizonytalanodok es elkap a felelem hogy nem fog menni, de eddig meg mindig sikerult osszeszedni magam. -- Nehogy ebáol ugyet csinalj. Tedd a dolgod. Majd ugyis egyszer hamarosan a meglatod Manocskamat.
Vendég

Pupy! Az elozo uzim vege neked szolt :)
Vendég

Pupy! Az elozo uzim vege neked szolt :)
Vendég

Angie!

Én örülök. A sárgaság elmúltával jobban fog szopizni, emiatt ne aggódj. Sőt most lehet a többiek furin néznek, de szerintem meg fog tanulni cickóból enni akkor is, ha először üvegből kapja. Igaza van a csecsemősnek, nem úgy éheztetni, hanem először próbálkozzon szopizni(ezzel azért téged is működésbe hoz, és ha nem megy, csak akkor jöjjön a cumi. De amikor lehet érezzen Téged, tudom a kék fény miatt nem tud annyit, de sebaj, egyszer hazamentek, és akkor megtanulja a dörgést előbb-utóbb. A sárgaságtól pedig lustácska, aluszékony. Biztosan elmondták, hogy a sárgaság ellenszere a sok folyadék. Ami lehetőleg tej legyen, de akár a teának nevezett víz is jó. Minél többet iszik, annál hamarabb szabadultok. :-) Kitartást, nagyon ügyesek vagytok és a -100 deka meg semmi. (Kinga 250-et fogyott, úgy, hogy kapott tápot.) Ha esetleg adnának neki tápot, azon se emészd magad, mert, ha hazamentek nem lesz táp. :-) Puszi Brillnek is és Neked is.
És akkor jöjjön, amit nekem nem mondott senki: azt, hogy a gyereket már első nap mellre kell tenni. Tudom iszonyú hüylén hangzik, de eszembe sem jutott, hogy éhes lehet, vagy csak érezzen engem. Aztán másfél nap után leesett, hogy meg sem próbáltam szoptatni. Na akkor hajrá, és hát persze olyan voltam, mint a Szahara. Gyerek sárgás, így nem nagyon volt motivált semmiben. Aztán harmadik nap kezdtem pánikolni. Negyedik nap már ott ültem a csecsemősnél, és különórákat vettem. :twisted: persze nem volt tejem, mert ugye nem kapott az agyam jelzést elég korán. Hja, hogy inni is kéne, nekem ezt sem mondta senki. Na szép lassan megindult a tej, a több lityi cucctól. Gyerek viszont annyit aludt, hogy egy életre kialudta magát, az evés nem izgatta. Egyik csecsemősnél ültem, hogy tanítson meg szoptatni, mire kiderült tele van táppal. Kicsit kibuktam, de mindegy. Jött az, hogy az én gyerekem nem eszik semmit. Minden este teletömték persze, és így is csak fogyott. Aztán egyszercsak kiderült, hogy mérni is kellene. Kiderült, hogy hatvan millit evett. :twisted: ésn meg nem is éreztem, hogy eszik. Aztán jött a para, hogy hétvége miatt nem mehetünk, mert sárga. Kiderült nem is annyira sárga, kirúgtak. Itthon nekem annyi tejem, lett, mint egy tehenkének, a gyerek evett, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva, soha nem mértem, csak a védőnő, egy hónap alatt 1,5 kilót szedett fel. Szóval senki ne higgye, hogy a szoptatás ösztön kérdése, mert ez smafu. De azért a legtöbb páros ráérez, hogyan kell csinálni, DE akinél nem megy, ott is felnő az a gyerek!
Az már egy másik sztori, hogy utána mennyit kínlódtam a csecsemősoktatóimnak köszönhetően (gyerek fejét rácuppantjuk a bimbóra, ha akarja, ha nem). Utóbb kiderült (csak most Panka esetében tudatosult), hogy bizony a ferde nyaktartás is problémát okozott, mert logikusan kicsit húzódott az egyik oldalon az izom, a gyerek meg azon az oldalon nem karta/tudta elkapni rendesen. Persze ezt akkor nem tudtam, de most legalább talán ha másnál hasonló gonda van talán segít, hogy ez is lehet a baj.
Hosszú lett, és igazából csak annyit akartam írni, hogy bátran kérdezz, és ne keseredj, ha nem megy egyből, meg szerintem mindenkinek tanulópénz az első gyerek, aki azt mondja, hogy csak úgy jött az egész, az füllent. És én még mindig azt mondom, hogy a kezdeti pár napot leszámítva én még nagyon ügyes voltam, meg Kinga is, mert nem sebesedett a mellem, nem fejtem, és majdnem 11 hónapig szopott. Ja és mi kértünk segítséget szoptatási tanácsadótól, esetleg azt a vonalat sem lenne baj megpróbálni, ha a kórházban nem segítőkészek. (Igaz néni visszírt, hogy a két oldalnyi adatlap után azt hitte tud megoldást, de megnézve a videot -felvettük, mert az volt az egyszerűbb, mert nehezebb leírni, mint megnézni- mégsem tud segíteni, mert ilyet még nem látott. Ez volt a ferde nyaktartás+csecsemős által erőltetett fejrácupp) De úgy érzem, hogy nem lesz ezzel gond, próbálj meg nem rágódni rajta, és fejni, hogy legyen elég tej Szilárdnak.

Pusza!

tjuca

Narco!
Örülök, hogy örömöt szereztem! :)

Angie!
Amikor Kende besárgult, és kékfény alatt megkaptam újra a szobába (mert 3 napig ő is a cs.osztályon volt, infúzión, ahogy Juca írta, hogy minél előbb lemenjen a sárgaság), alig bírtam beimádkozni a fény alá, mert ott üvöltött. Sírva mentem ki a csecsemősökhöz, hogy nem tudom berakni, erre mondta, hogy "nem baj, anyuka, szoptasson, az sokkal többet ér!!!" :shock: ;) Szóval ne aggódj, és akkor is hagyd szopizni, ha "nem jön semmi", mert igenis jön, csak lehet, hogy úgy érzed, nem is (és a tejcsi MINDIG TERMELŐDIK, SZOPI KÖZBEN IS!!!) Kitartás, és sok-sok cupp Nektek! :)

Kép
Kép
norwell

Norwel! Koszonom a biztatast. Itt lemerik a babakat es onnan tudom h. nem jott a szivasara semmi. De en mar attol is boldog vagyok h. egyaltalan szopja a cicit 20 percig es nem adja fel 3 szivas utan. Tejem van, sokat iszok. Itt napi 10x elmondjak hogy napi 3 liter folyadek. Be is tartok szigoruan, masfel liter szopis teat iszok naponta. Nem is tudtam h. Ti is sargultatok.
Vendég

Juca! Irtam neked is de nem kuldte el. Lenyeg: En is abban hiszek hogy fejben dol el minden, es en nagyon akarok szoptatni, es ahogy latom, Mano is, mert ez a mai kitartasa errol tanuskodik. NEM ADOM FEL! KI FOGOK TARTANI A VEGSOKIG! Sok jo tanacsot adtal, mindjart el is olvasom meg egyszer. 20 percig lehet kint. Addig probalkozunk, utana fejek es beadjak neki. Tapszert itt tutira adnak neki. Pusz
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?