Sziasztok!
El se hiszem, hogy ilyen régen nem írtam már, ajajj... Van mit pótolnom
Brill!
Nagy-nagy gartula nektek Erik babához! Valami csodagyönyörű kis tücsök! Egy picit se látszik rajta, hogy nehéz nap van mögötte! Dorci is pont 2960 grammal született
És amilyen szerelmesen nézed, hát olvadtam rendesen!
Mikor kedden délután írtad, hogy lehet tippelni, hány napod van szülésig, hát nem gondoltam volna, hogy csak egy...
Anikó!
De jó, hogy írtál magatokról! Kis gyöngyszemed nem is olyan pici, ha már most 3 kiló fölöttinek mérték! Jövő héten lesz a nagy nap? Lassan illene levennünk a válladról a tábla gondját, vagy hogy legyen?
Drukk, hogy Marci már túl is legyen a barin, mire ti hazajöttök a kórházból! De én is úgy tudom, hogy ha te voltál már bárányos, akkor a baba az anyatejjel védett lesz.
Nárcisz!
Nem csodálom, hogy be vagy sózva a költözéstől, ez hatalmas lépés! Én szerettem költözni, bár nekünk akkor még nem volt gyerekünk, de még pocakba se, így azért jobb volt
A dobozolásnak is van egy hangulata
Kacsa!
100 gramm tejcsi nagyon szép mennyiség ám! Ügyi a kis Timcsa, és nagyon kis formés, szép kislány! Még egy nagy gratula hozzá! HOgy vagytok?
Jucmuc!
Megjött már? Kezdődik a a fagyibabás project hamarosan?
Norwell!
Én kefekúrának ismertem. Végy egy szőrszálat, és addig igyál, amíg egy kefét nem látsz
Kende tényleg nagyon hucut
A szemfog tényleg nagyon brutál
Mondtam már, hogy agyoncsapkodom a fogmanót?!
Pupy!
De, utazunk ebben ehónapban
Nevezetesen vasárnap, és egy egész hétig nem leszek. Szépen zebrásodjál be, oké? Na, ezt megbeszéltük
Örülök, hogy szerencsésen túlvan anyukád a vizsgálaton! Szerda mindjárt itt lesz, hogy megtudjuk az ereményt!
Adri!
Remélem hamar kiderül, hogy mi baja Levikének! Nem semmi, hogy miken kell keresztül mennetek
Szisz!
Olyan megható az örömöd, olyan jó volt olvasni! Csodás hónapok várnak rád, jaj, de jóóóóóóóóóóó neked!!!
Tina!
Hát hova sírnád el a bánatodat, ha nem ide?! Aszittem ezéééé vagyunk
Nagyon sajnálom a hülye tesztet! Ha úgy érzed, hogy valami nem oké, akkor inkább tényleg keress fel egy dokit.
Juca!
Megzabálom Kingát abban a kis fodros kalapban
Csak kerüljön a szemem elé
Évi!
Dórinak is volt az ínyén olyan pöttyöcske, és egyszer csak eltűnt. Nem tudom, mi lehetett.
Annácska!
Nagyon szépek vagytok! Ez a túra még ránézésre is fárasztó!
Panka!
Emilit is úgy megcsócsálnám! Nagyon büszkén ücsörög a székében Szereti?
Angie!
Végr igazán jó hírek rólatok is! Dejóóóóóóóóóóóóó! Ügyesk lesztek, és lesz tejcsi is bőven! Puszi nektek!
Fleur!
A pocifotó ötletét támogatom
Imádom a pocisképeket
Nagy simi a Pindurnak, aki már egész nagy lehet
Macika!
Esetleg majd egy pár nap (esetleg pár hét) táppénzzel nem tudod majd megoldani a bejelentést? Meg különben sem szabad ilyenen agyalni, hogy nem marad veled a csöpp, ráadásul így előre, irgumburgum
Na
Na, most csak győzzetek olvasni