Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Szerintem tok szuperul nez ki mindenki de komolyan!!! :D Jo kis csapat ez es milyen szep kolkok fognak itt szuletni!!!

Jolka: ez nem er!!! :shock: :lol: Mindjart sirok, en is nunist akarok!!! :lol: GRATULA!!! Azt a langost hozzavagtad valakihez? :lol: Tok olyan!

Andi: szerintem szuper helyes, szexi ferjed van /nyugodtan megmondhatod Neki a ferfiak szeretik ha dicserik Oket :lol: /. Te is nagyon csini vidam csajszi vagy!!!
Horrorsztorikat en is hallottam sot sajna ismerek egy-ket lanyt innen a babanetrol akik elveszetettek az ikerbabajukat de ne is gondoljunk ilyesmire, velunk nem tortenhet meg! /Marcsak azert sem mert en az elozot is elvesztettem 16 hetesen! :cry: /

Lollypop: nagyon helyesek vagytok, tok jo a hajad!!! Nagyon tetszik, szokecske baba lesz? :D

Ancsi Ti is ritka szep csalad vagytok am!!! A Te babad neme kiderult mar? Bocsi, nem emlekszem!

Jutta jo az almoskonyved, nagyon tetszett es mit mondasz hogy en ket tokossel almodtam remelem azt jelenti hogy ket lanyom lesz! :wink: :lol:

Marek tenyleg meg vagy buggyanva, negyon jol nezel ki ezen a kepen /nem a sarkanyoson :lol: / ! A ferjed egy bombazo, nagyon hasonlit a szeretomre! :lol:

Timurr: micsoda kek szemek!!! Nagyon szep vagy! MIndannyian szepek vagytok!!!

Paga: eloszor is GRATULALOK a babahoz! Nagyon sajnalom hogy az elozo terhesseged igy vegzodott, lehet tudni hogy mi volt a baj? Biztatot azt tudok mondani hogy en is elveteltem tavaly augusztusban 16 hetes terhesen egy kisfiut es most itt vagyok ket babaval es ugy nez ki minden ok, nem eri meg felni inkabb hasznald ki a terhesseged minden percet mert ez egy csoda!
Tudod hogy a nickneved azt jelenti spanyolul hogy: fizess? :lol:

Ermoni: legkorabban szerintem a 16. hetnel tudjak megmondani a baba nemet azelott nem nagyon!
Amugy sok, nagyon sok mullik az ultrahangot vegzo szemelyen, ha normalis addig forgatja a babat amig be nem tud kukucskalni oda! Jokepu a ferjed hatulrol es edi a kutyusod fara! :lol:

Marha faradt vagyok, megyek hunyni! Jo Ejszakat!

KépKép
KépKép
tontica

Just for you! Mivel más érdeklődő nincs... :lol: Kép
10 házassági évforduló. És ide nem megy felvonó! Szóval én egy hős vagyok! :lol: :lol: :lol:
ermoni

Tontica, jóccakát!
kössssz :P és perszehogy nem lesz semmi baj se

Timi, állatok nem érdekelnek annyira, de egy-két olyan képet csinálhatnál/betehetnél, amelyiken püfölöd a kedvenc öregasszonyaidat a faluból...hm? ;)

Kép
an°°di

erMóni, ÉRTEM A CSERESZNYEMAGOOOOOOT!!!!!! :lol: tuti tök viccesen fogsz kinézni majd később. (én meg mint egy elefánt/bálna vagy a kettő együtt ;) )
és igen! egy hősnő vagy! (nemtom eldönteni ki a nagyobb hősnő: Te, mivel felmásztál ide, vagy Marek, aki be tudta rakni egy segítség felhasználásával a képet....inkább Te, mert Te vagy itt most :D )

Kép
an°°di

Andi
tudom á kifényképezgetné a dögöket,szeretm az állatokat nagyon,de kiccsit sok a melléktermék :evil:
öregasszonyokat szerencsre nem nagyon látom,de ami késik nem múlik :wink:

Ermoni
csuda jól néztek ki,nem szeretnél egy pár kilót?szívesen adok neked

Tontica
aranyos vagy :-)
éss ti is nagyon szépek vagytok,de tényleg mindenki tök jól néz ki,itt lesznek a legszebb babák :-)
Vendég

Na mit szólsz! És marhára sajnálom, hogy az idén az ilyen mászás kimarad! De jövőre már menni akarunk- hármasban! Már néztünk gyerekcipelő hátialkalmatosságot! Van neve is a cuccnak, de én nem tudom mi!
Tudnék még dicsekedni...
Nem túloztam a nádszálkarcsúságommal... Homorítanom kell, hogy domborodjak és valaki észrevegye, hogy én is "pocakos" vagyok! :lol:
Na jól itt ragadtam!
Tudok még én is állatos képet felrakni, de én azt a képet nagyon szeretem a "fiúkról".
ermoni

Látom mindenki lefeküdt, pedig én még csak most érkeztem. Hát hogy van ez? Senki nem várt meg??? Ez felháborító. Át is pártolok a "randa kismamák" topicba, ott hátha befogadnak!!!
Egyébként koncerten voltunk, én a terem egyik felében, Brad Pitt a másikban, mert elkésett a drága és nem talált meg. Na mindegy... az a lényeg, hogy kikapcsolódott a család (bár külön-külön). :(
marek

Na, mindenki helyes ez a lényeg, na meg ragadjon a bélyeg! Jaj, remélem nem értettetek félre, nem akartam arcoskodni!
Timi, gyerekkorom óta ezzel izélnek, h ne adjak néhány kilót! :lol: Nekem ez így pont jó! És még ráadásul 180 cm vagyok! De ezzel sem akarok senkit hergelni!
És imádok fotózni, így ha még fotót akartok több ezret tudok felrakni...
ermoni

jólvan, akkor én lelépek. bekaphassa, aki úgy gondolja, h az ingje
khmkhm... :twisted:
tényleg megyek hajat mosni, addig Apukáé a terep...

Kép
an°°di

Mijjen koncert? Na meg hunn? Én csak filmeket néztem délután (mert ez a munkámhoz tartozik!), h mégis legyen kultúra :lol:
Az orvosi vizsgálatok után ez volt a jutalmam vagy bűntetés?
ermoni

erMóni, és rájöttem, milyen egyesületet vezetsz! ;)
35+ manökenek???? naaa, jó tipp? 180 centiiiiii? aszta. (mondom én, h vicces leszel, ha beindul az a gyerkőc)

Kép
an°°di

Most akkor hogy van ez a Babanet? Ti most írtatok, vagy nyolckor írtatok? Mert én 10 után írtam, de a Babanet aszongya, hogy 8-kor írtam. Vagy kezdek meghülyülni? Ugye neeeeeeem??????????????
marek

Majdnem... És tényleg vicces leszek! A cseresznyemag már most is viccesen áll! Én mondtam! Harsány röhögés a kismama boltban... :lol:
ermoni

Jaj Marek, ezt az majdnemet Andinak írtam! :oops:
ermoni

Bocsika!
ermoni

Értem én! Vettem a lapot!! :( :( :(
marek

Nincs bocsánat! És nincs kegyelem! Azért is maradok! Nem tudtok lerázni! :twisted: :twisted: :twisted:
marek

Pedig már majdnem mindent bevetettem! :lol:
Na mijjen koncert volt? Jó volt?
ermoni

erMóni
jó van na,megtartom magmnak a kilóimat ,bár ha 180 cm lennék jobban mutatnák :-)
nagyon csini vagy :-)

Marek
ez a babnet szépsége,hülye óra,állandó szerverleállás
Vendég

Köszi Timi, aranyos vagy! De ne essünk túlzásba!
Búcsúzom csajok, mert nagyon korán kezdtem a mai napot a hülye vizsgálatok miatt! És még dolgoztam is... szóval ki vagyok nyúvadva!
Jóccaka!
ermoni

Móni
Jó koncert volt, Zorán, itt a világ végén Kiskunhalason. Bár Pesten egy "kicsit" több zenész van ,de azért ez is tetszett a babának, bár az enyém még nem mozog, sajnos :(
marek

Ermóni
amennyit látok belőed csini vagy aztán kész :-)nőtől a bók mindig jól jön :-)

na lépek én is,hideg a lábam megyek az ágyba

jó éjt

Timi
Vendég

na, szép vagyok (értsd: tiszta). mit kerestek még itt ilyen későn? (nálam a babanetes óra csak 1 órát késik)

erMóni, rajtam is röhögnek. mert hogy ikrerk. az milyen aranyooooos. ja. hehe, meglássuk.

Kép
an°°di

Úgy látom mindenki elmegy, akkor én is távozom! De visszatérek :twisted: :twisted: :twisted: !
marek

jaj, ne lépjetek leeeeee :o
itt hagytok Marekkel? nem bírnék ki még egy reggeli menethez hasonlót. :lol:
meg is nézem, mi a helyzet az oxigénsátorral, aztán beáztattatom a konyhát hypóba Apukával, oszt jöhet a csicsi

Kép
an°°di

na, én sem árválkodom, megyek autóversenyezni Apukával szigorúan steril kanapén.
sziasztok. talán vmikor holnap
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

ErMóni!
TÉnyleg nagyon csini vagy!!!

Tontica!
A lángost megettem.:) Biztos neked is lesz legalább egy kislányod. :)

Köszi csajok a gratulációt, remélem már nem mond mást a doki.

Fodrászhoz, szombaton mehetnék, de mi már akkor csavargyárban leszünk. Így megint tolódik, a fejem meg. ..... :?

Marek!
Akkor jó estétek volt tegnap. Koncert, utoljára fősulis koromba voltam. :(

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt!
Mindenki alszik? Vagy esetleg dolgozik? Vagy nyitottatok egy másik topicot és nem közöltétek velem? Nem baj, jó kémeim vannak!!!! :twisted: :twisted:
Azt álmodtam, hogy elszállítottak messzire és bezártak egy marhatelepre! És nem tudtam visszajönni! Erről mit mond az álmoskönyv? Vagy ez a ti tudatalattitok?
marek

Jó reggelit!
Én is álmodtam: egész éjjel vadul dumáltam hol angolul hol valami szláv nyelven. Egy idegen városban, és remek fagyikat zabáltam! És ez a bábeli zűrzavar mit jelent? :lol: (Azonkívül, h 2 hete nem voltam angol órán?! És a lelkiismeretem...) Szóval nyelvtanárok? :D
De éjjel még az is baj volt, hogy iszonyú éles fájdalomra ébredtem! A jobb oldalam (lenn ahol a magzat van) nagyon-nagyon fájt! Voltam wc-n, próbáltam simizni a kisdedet, de... Akkor egy kicsit (nagyon kicsit) csillapodott. Ebből azt fundáltam ki, hogy gömbölygő magzatom valamit nagyon nyomott nekem ott benn. Így próbáltam a bal oldalamon aludni, hátha abbamarad a fájás. És szép lassan elmúlt... Mit gondoltok? Én nem pánikolok, de amióta terhes vagyok, annyi fura érzést éltem már át, amit eddig soha... Ráadásul egy akkora herpesz jött ki reggelre a számon... A terhesség elején is volt egy kicsi, most meg egy jókora... A terhesség előtt nem is emlékszem rá, mikor volt utoljára!
Ennyit a vonzó, csini kismamákról... :lol:
Remélem nektek jobb volt az éjszaka és a reggeli tükörbe nézés nem hozott ekkora meglepetést!
erMóni
ermoni

Sziasztok!
Bocsi, hogy eddig nem írtam de egyfolytába nyomozok ezután a tarkóredős buli után. Tiszta para vagyok. Jövőhéten kedden megyek magzatvíz vizsgálatra. Kicsit félek de szerintem minden oké lesz.

Paga: szerintem ne aggódj!! Most az a legfontosabb, hogy nyugodt légy és ne idegeskedj!! Minden rendben lesz majd meglátod!! Gratula a kis emberkéhez!!!

Zsuzsi
dancsó zsuzsanna

Móni!
Az álmokhoz Andi ért, én is várom, hogy felébredjen, és megmondja, hogy miért zártak marhák közé.... Bár tudom, mit fog mondani :(
Nekem is mindig éjjel fáj a hasam. Pedig azt mondják, ha fáj, akkor le kell feküdni. Nekem meg mindig akkor fáj, ha fekszem. Látom, nem fogom végigaludni a kismamaságot ... :(
marek

Marek!

Engem is marhák közé zártak, de engem sajnos igaziból, itt a munkahelyemen. :shock: Ez azért egy kicsit rosszabb, és tartósabb. :(

Dancsó zs:

Sajnos a genetika nálam is lesz, a korom miatt. Te hová fogsz menni?

És köszi a drukkot, én is nagyon remélem, hogy minden rendben lesz!

Szép napot mindenkinek!

Gabi
paga

Marek!

Engem is marhák közé zártak, de engem sajnos igaziból, itt a munkahelyemen. :shock: Ez azért egy kicsit rosszabb, és tartósabb. :(

Dancsó zs:

Sajnos a genetika nálam is lesz, a korom miatt. Te hová fogsz menni?

És köszi a drukkot, én is nagyon remélem, hogy minden rendben lesz!

Szép napot mindenkinek!

Gabi
paga

Sziasztok!

Paga Üdv köztünk, drukkolunk neked, de biztos minden rendben lesz!

Mivan, mivan mindenkinek megjött az ihlet? Annyit írtatok, hogy egy órája olvasom!

Tegnap Kecskeméten voltam és a kocsiba a gyerkőc végig kapálódzott, azt hiszem a rádió zenéjétől függően! :lol:
Remélem tetszett neki, és nem tiltakozott éppen... :roll:

Ermóni, az álmod fagyi részét azt hiszem értem! :lol:
Én ébren is fagyival álmodom! :oops: :oops:

Hasam nekem is éjjel fáj, puffadok... Nap közben a mozgás miatt nem annyira gáz (szószerint :oops: ), de éjjel - leginkább hajnalban... Néha majd meg pusztulok!
(ilyenkor séta - WC - gugolgatás - megkönnyebbülés)
Bocs, hogy ilyen prózaian, de ez van! :oops:
És hátha másnak segít!

Az álmoskönyvemről (kb 625 hozzászólással fentebb) sajna én az eső kategória vagyok (be vagyok sz*rva a szüléstől), bele se merek gondolni, hál Istennek még nem álmodtam róla...
Próbálok nem is gondolni rá! Tudom besz*ri vagyok! :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Zsuzsi!
mostanában töltöd, v. töltötted ugye a 16.hetet? Afp volt már? Nem várják meg annak is az eredményét, szuri előtt? Nem lesz gond, meglátod.

Marek!
Nekem is van tippem. Talán Sok "marhaságot" hordunk össze tegnap? ááá, az nem létezik, mert tök jó volt a hangulat. Másik verziót inkább meghagyom..., mert nem lenne igaz. :)
Aludni fogsz tudni, legfeljebb azért nem, mert rugdos majd a gyerkőc. :)

ErMóni!
Látszik, hogy tudsz befele figyelni. Ez nagyon jó, ügyi vagy. Simogatás, beszélgetés, pedig a legjobb gyógyír. Nekem is volt anno ilyen érzésem, persze amikor már vízszintbe voltam, ez természetes, csend van, jobban tudsz befelé fordulni. Ha pedig nem jó a babának baloldal, akkor fordulni kell. De ez még csak kezdet. :D Lesz olyan, amikor pont akkor kezd el dobolni, mikor TE már aludnál, ilyenkor is jelezheti, hogy rossz oldal fekszel. :)
Na lelövöm magam, mind ezt majd saját magad is kitapasztalod, az a jó, ha te jössz rá mi jó neked és a babának. :D Jó felfedezést!!!!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tontica!

Nem, nem tudtam, hogy a nicknevem azt jelenti spanyolul, hogy fizess, de ha figyelembe vesszük, hogy a férjezett családi nevem azt jelenti németül, hogy pataki (bacher), és a lánykori családi nevem azt jelenti lengyelül, hogy szalonna (boczek), akkor ebből látszik, hogy én teljesen nemzetközi ember vagyok.

Gabi
paga

szevasztok
nagyon laza itt ma a hangulat

marhák? ennyit tudtál összehozni, kedves Marek? én konkrétan megálmodtam, h a vidéken vásárolt ozzy "márkájú" napszemüvegem hivatalso tesztminősítése "gagyi". én amúgy arra gyanakszom, h a bigmek az lesz a marha. el kell menned vmi egészségtelent kajálni. kifőzdét ajánlok. meg csülköt (fujj...bocs :? )

amúgy meg kivételesen dologztam reggel (kaptam névnapomra egy doboz megkésett belga pralinét...kér vki? nekem nem kell)

Kép
an°°di

Andi , ma még nem pörgetted fel a topikot. Mindenki rád várt. :D

Megyek mert a hegyet tényleg ki kell most már vasalnom, Apa minden reggel csörtet, mire talál valami ruhát magának. :)Inkább rendbe teszem és kikészítem.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

erMóni, a bábeli zűrzavarról az égvilágon semmi nem jut eszembe. lehet, h túl éhes vagyok? (épp rántottát zabálok. gombást..hehe)
nekem is szokott fájni a hasam lenn, oldalt, de eldöntöttem, h az a méhszalaghúzódás (ja, én a testtudatos...ki is volt az? :roll: nem emlékszem)
ma reggel én is belenéztem a tükörbe és egy baromi nagy pattanás kezdett el nőni az államon. fasza. :? csatlakozom a femme fatale kismamaklubhoz. affene :twisted:

hű, Jutta, a gáz nálam is nagyon gáz :oops: ma reggel még az ágyabn, háát, baromi kínos volt. Apuka arra ébredt, h én hosszan-hosszan pukizom. :oops: de nem tudok vele micsinálni, na. nem? vmennyire megnyugtató, h a barátnőm 8hetes kisfia nálam is profibb ;) mindenesetre hangosabb... :lol:

Kép
an°°di

hehe, Jolka, Apát én is kikészítem :P

bassszuuuuuuuuuuuuuus. csak most jut eszembe. ma hozzáértem a barátnőm gyerekéhez. meg egy miniatűr vizslakutyihoz. és azóta még csak kezet mostam, semmi fertőtlenítés. ezért kinyír a doki.
MArek, mitévő legyek???? :shock:

Kép
an°°di

jólvan, el lehet tűnni. elbeszélgetek az ikresekkel akkor (sznob-klub :P ) vagy magammal, vagy lefekszem aludni (áháááá, Nobel-díjat ezért!)

még meg akartam veletek osztani (nem érdekel, h érdekel-e benneteket :wink: ), h még mindig +3 kilónál tartok, így a 15. hét legelején. rettentő büszke vagyok magamra (főleg, ha azt nem tudja meg senki, h 10 plusz kilóval lettem terhes.. :evil: szarügy. most mán megszülöm őket azéris)

Kép
an°°di

jólvan. ezt a pörgést már én sem bírom.
jöhet a szieszta. keresek hozzá mesedévédét. vmi cukit. háhá, tudom is ;)
délután meg szerencsétek, mert megint nem leszek, mert kétszer két barátnőmmel kell egymás után találkoznom. tökjóóóó. nagyon hiányoznak a hús-vér emberek néha. a metrón nem.
no, csicsi, aztán belesek és lelépek
:arrow:

Kép
an°°di

Megint én!
Andi jó pihizést. :) A testtudatos, Jutta.

ErMóni!
Herpesz, Úgy néz ki túl vagyok rajta. MÁr évek óta nem volt, most meg végig ment a számon. Nagyon- nagyom ronda volt. Ha meggyógyult az egyik oldalt, kezdte a másikon. Több mint 2 hétig tartott, fúj. Eleinte nem mertem kenni semmivel. Aztán a bioboltba kértem valami kenceficét, de apa elolvasta az útmutatót, és terhes nőknek nem ajánlották. :( Maradt a fogkrém, de végül csak visszatértem a jó bevált zovarix-hoz. 1-2 nap és elmúlt. MÁr többen mondták, hogy terhesség alatt végig kisérte. Remélem részemről ennyi volt.

Eddig áztattam magam, most megyek dolgozni.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!

Paga: Én Győrbe voltam genetikán. Mert Pest magyarán szólva elküldött a fenébe. És ott is lesz a magzatvíz vétel. Van egy kis para de már nagylány vagyok és muszály kibírni.

Jolka: Most vagyok 15 hetes.Jövőhéten 16 hetes. Pontosabban a hét végén már abba a hétbe lépek. Állítólag. AFP azis jövőhéten lesz hétfőn, kedden meg másért fognak böködni. Nem várják meg az eredményt mert ők azzonnal léptek. De jobb is ha két vizsgálat lesz. Így legalább tuti biztos, hogy mi az eredmény. Állítólag ez a magzatvíz bigyó 100%-os pontossággal megmutat mindent. Még azt is, hogy kisfiú vagy kislány lesz.

Puszi

Zsuzsi
dancsó zsuzsanna

Sziasztok Csajok!

Üdv az újaknak! Gondoltam 3-ig netezek, itt van 3 óra azt most értem a végére a sok baromságnak amit összeírtatok. Jól szórakoztam, de azért kicsit le is fáradtam. Tök jó, hogy ennyi képet felraktatok, ennyi pasi mellett azt hittem rossz fórumot olvasgatok. De az uborkás résznél rájöttem, hogy jó helyen járok.

Tegnap éjjel végre kialudtam magam. Rám fért mert a tegnap éjszakám volt a legdurvább. Aztán reggel mentem vérvételre és majdnem elájultam a sorbanálláskor (de csak a fáradságtól) úgyhogy mondtam a mögöttem álló embernek, hogy akkor én most leülök! Biztos gonmdolták milyen nyámnyila pi..a. Aztán kifele jövet egy pillanatra elengedtem a vattát és elkezdett spriccelni a vérem (Rám is szólt egy öregasszony), egész nap véres cipőben meg gatyában dolgoztam (riogattam a kismamákat). Aztán hazarohantam átöltözni, nagy nehezen találtam egy tiszta gatyát ami rám jön még és mentem a nődokihoz.
Reggel lepasszoltam a gyerekeket és holnap reggelig szabin vagyok (szó szerint is a férjem Szabi) . Este mozi meg egyebek...
Dobjak én is fotót apáról? Na jó!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

szia Ciripke! szóval minden okés. gyerekek rendben? Ciripke rendben? apukáról jöjjön csak a kép! :D

felébresztett vmi hüjebarom közvéleménykutató p*csa :evil: :evil:
ha már így alakult, akár ki is vasalhatnám a tuti gatyómat, amiben du. szeretnék feszíteni.

uborka. tényleg, megkívántam ma. ettem is. jóvót. nemtom, spanyol volt-e vagy sem. :roll:

Kép
an°°di

Jutta, én is beszari vagyok. gondolhatod. és valóban te vagy a testtudatos (köszi, Jolka!). és tudom is, miért szerettem volna tudni: meg akartam kérdezni, h te éreztél egy méhszalaghúzódást? vagy vmi fura 'fájdalmat' alul, oldalt, olyan petefészek-magasságban?
egyszerűen hihetetlen és baromi klassz, h ennyire érzed a babát! engem csak a szelek kínoznak :oops:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Andi, 3 kg össz-vissz ikrekkel? Sárga vagyok az irigységtől, én 5 kgnál tartottam, de valhaogy most 2 falattól tele vagyok, így fogytam egy kicsit (1/2 -1 kg).

Kölök ismért mocorog, szerintem hiperaktív lesz!
(UH-on még bukfencezett is, pedig csak 12 hetes volt)
Lehet, hogy ezért érzem én már ilyen régen mert állandóan fesztivál van odabent? Remélem jó a buli! :-D

Ciripke, pihend ki magad! (márha a gyerkőcök hagyják)
Ja még egy személyes: megyek majd hozzád valamelyik héten :-)
Nem tudsz nekem terhes bandázst szerezni vhonnan, nekem tetszik... de boltban még nem láttam, csak vmilyen újságban, rendelni meg 4 hét.

Pusz

Jutta

KépKép
jutta

Andi!

Lehet, hogy a szelek miatt nem érzed! Olyankor én se érzek mást!
:lol:

Húzódás nekem a 6-11 héten volt, azóta nem, de gondolom majd jön egy újabb löket...
Akkor is este volt inkább, és ha fáradt voltam fokozódott, így ha sokáig voltam bent vagy dolgom volt este olyan nyűgös voltam...
(na egy ilyen szép napon meg is húztam a kocsi oldalát - majd el bőgtem magam, nem nagyon látszik, de akkor az volt a hab a tortán)

Most éppen nincs ilyen, de ha megint jön az a korszak akkor pihizni fogok és kész! Mit nekem meló, megbeszélt találkozó, amúgy is mindenki jobban jár, ha olyan nyűgösen nem találkozik velem! :twisted:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, nekem van tuti kölcsön-bandázsom. C&A-ból, Jessica részleg/-márka. állat! ;)
és mondom, h nem 3 kiló, hanem 13 :oops: így már annyira azért nem irigylésreméltó...

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?