Szerintem tok szuperul nez ki mindenki de komolyan!!!
Jo kis csapat ez es milyen szep kolkok fognak itt szuletni!!!
Jolka: ez nem er!!!
Mindjart sirok, en is nunist akarok!!!
GRATULA!!! Azt a langost hozzavagtad valakihez?
Tok olyan!
Andi: szerintem szuper helyes, szexi ferjed van /nyugodtan megmondhatod Neki a ferfiak szeretik ha dicserik Oket
/. Te is nagyon csini vidam csajszi vagy!!!
Horrorsztorikat en is hallottam sot sajna ismerek egy-ket lanyt innen a babanetrol akik elveszetettek az ikerbabajukat de ne is gondoljunk ilyesmire, velunk nem tortenhet meg! /Marcsak azert sem mert en az elozot is elvesztettem 16 hetesen!
/
Lollypop: nagyon helyesek vagytok, tok jo a hajad!!! Nagyon tetszik, szokecske baba lesz?
Ancsi Ti is ritka szep csalad vagytok am!!! A Te babad neme kiderult mar? Bocsi, nem emlekszem!
Jutta jo az almoskonyved, nagyon tetszett es mit mondasz hogy en ket tokossel almodtam remelem azt jelenti hogy ket lanyom lesz!
Marek tenyleg meg vagy buggyanva, negyon jol nezel ki ezen a kepen /nem a sarkanyoson
/ ! A ferjed egy bombazo, nagyon hasonlit a szeretomre!
Timurr: micsoda kek szemek!!! Nagyon szep vagy! MIndannyian szepek vagytok!!!
Paga: eloszor is GRATULALOK a babahoz! Nagyon sajnalom hogy az elozo terhesseged igy vegzodott, lehet tudni hogy mi volt a baj? Biztatot azt tudok mondani hogy en is elveteltem tavaly augusztusban 16 hetes terhesen egy kisfiut es most itt vagyok ket babaval es ugy nez ki minden ok, nem eri meg felni inkabb hasznald ki a terhesseged minden percet mert ez egy csoda!
Tudod hogy a nickneved azt jelenti spanyolul hogy: fizess?
Ermoni: legkorabban szerintem a 16. hetnel tudjak megmondani a baba nemet azelott nem nagyon!
Amugy sok, nagyon sok mullik az ultrahangot vegzo szemelyen, ha normalis addig forgatja a babat amig be nem tud kukucskalni oda! Jokepu a ferjed hatulrol es edi a kutyusod fara!
Marha faradt vagyok, megyek hunyni! Jo Ejszakat!