Ezt még éjjel írtam, de akkor nem volt jó a babanet! Bocs a fáziskésésért!!!
Sziasztok!
Soraitokat olvasva szerintem egyértelmű, hogy Kami meg lett áldva a Suttogó szerinti ideális babával, de az is látszik, ő van a kisebbségben. Áron a kivétel, nem a szabály! (Arról nem is beszélve, hogy azt hiszem ő a rangidős baba, és ráadásul a korához képest még fejlett is... gratula Kami a kis zsenihez
) A legtöbb baba nem szöszmötöl el boldogan egyedül pár hetes korában órákig vagy akár félórákig... a legtöbbet igenis szórakoztatni kell, ami sokuknak azt jelenti, cipelni kell őket. Lehet próbálni szoktatgatni az egyedüllétre, de van amelyik baba egész egyszerűen nem jó alany erre, ezt majd biztos kitapasztaljátok hogy kinek a babája mennyire fogékony erre. Mert azért egy baba sem sablon, hogy csak a jó technika alkalmazása a kérdés, hanem egy egyéniség, aki igenis tudomásodra hozza, mi tetszik neki és mi nem.
Pann, ne aggódj, egy 10 kilós gyerek kb 1-másfél éves, már valószínűleg minimum kúszik-mászik, de az is lehet hogy már totyog, és a világon minden érdekesebb lesz neki mint hogy te hurcibálod.
Kivéve persze ha álmos, nyűgös, baja van, de azért sokkal kevesebbet kell majd.
Higgyjétek el, ez a periódus elmúlik, nem tart sokáig. Ahogy egyre többet tud önállóan mozogni a baba (értem ez alatt hogy tudja mozgatni a saját fejét, szemét, kezeit, lábait, ami azért nagy szó) egyre jobban leköti majd magát. Ahogy fejlődik, egyre kevésbé igényli az ÁLLANDÓ testközelséget. De azért szerintem a legtöbb gyerek igenis még nagyon sokáig fogja igényelni a SOK testközelséget.
Újra elővettem a Suttogót én is, de egyrészt én falnak megyek a nő stílusától, másrészt a szopiról néha olyan bődületes baromságokat ír, hogy csak tépem a hajam... de szórakozásnak jó...
Rólunk:
Zsuzsa azt hiszem jobban van, tegnap már nem hányt és csak hőemelkedése volt, láza nem. Viszont nem evett semmit, csak vizet ivott meg anyatejet, most úgy örülök hogy legalább ezt tudom neki adni, az ideális táplálékot mikor beteg.
A rossz hír viszont hogy én is elkaptam tőle.
Hőemelkedés, hasmenés, hányinger... a hányást egyelőre sikerült elkerülni, remélem ennyivel megúszom... most nagyon együttérzek vele, olyan kis hős, jó a hangulata annak ellenére hogy biztos marha szarul volt... nekem közel nem voltak olyan lázaim mint neki, nem is hánytam, és NAGYON rosszul éreztem magam, csak dideregtem, felvettem egy csomó pulóvert, bebújtam az ágyba két paplan alá és még úgy is fáztam...