Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Voltam délelőtt a bőrgyógyásznál. Kb. 3/4 órányi várakozás után kerültem sorra, mert rengetegen voltak, pedig még kevéssel a rendelési idő megkezdése előtt odaértem. Azt mondta a doktornő, hogy szerinte a mellem alatti anyajegyet nem kéne bántani, csak a hátamon lévőt kéne levenni, ami sötét színű. Május 21-re jegyeztek elő a "műtétre". Utána majd kötözésre és varratszedésre is mennem kell. Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem bánom, hogy csak egyet kell eltávolítani. :)

Edith: Nagyon tetszik Kriszta kis házikója! :D Szerintem jó ötlet volt megvennetek neki! Sajnálom, hogy a vasárnap délutánotok, illetve az azt követő éjszakátok ilyen nehezen telt a lánykád betegsége miatt. Csak hat már végre az a gyógyszer! :) Ami a hintát illeti, a kezdeti lelkesedés után ott tartunk, hogy alig teszem bele Jocit, már nyújtja is a kis karjait, hogy vegyem ki. :cry: Azt hiszem elkiabáltam, hogy élvezi! Vagy lehet, hogy még kicsi hozzá és nem érzi magát biztonságban benne!? Szerintetek? :roll: Remélem, hogy Krisztánál más lesz a helyzet.
A múltkori "kertészkedés" óta Joci a járókában állva, nagy nyújtózkodás közepette megpróbálta letépni a függönyt, tegnap pedig szinte az összes videókazettát kipakolta a helyéről. Az előbb felállítottam úgy, hogy fogtam a kezeit és bár elég lassan és kissé ügyetlenkedve, de megtett néhány lépést előre. :D

Zsuzsi: Hogy álltok a pakolással? Hamarosan utaztok! :D

Etterke: Ugye felteszed majd Rékus albumába a szülinapján készült képeket!? :) Örülök, hogy jól éreztétek magatokat itthon, leszámítva a torokfájásodat. Én már majdnem teljesen jól vagyok, bár még mindig folyik egy kicsit az orrom.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Julcsi: Utólag is boldog hófordulót Dávidkádnak! :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok Lányok!

Edit! Tényleg szupi ez a kis ház! Látszik mennyire tetszik Krisztának!

Kati! Jó sokat kell várnod erre a kis beavatkozásra!!!
A Fiacskád meg nagyon ügyi!!!! :lol: :lol: :lol:

Ma kaptuk a 4 hónapos oltást, hát eddig egy oltás se viselte meg Dávidkámat, de ez most igen! Már kellett Neki adnom kúpot, mert felment a hője! Nagyon aluszékony, de amikor fent van üvőlt! :cry:
Nagyon sajnálom szegénykémet!!! Most megint alszik!
Na végre a védőnő megvolt elégedve a súlygyarapodással! Most 6400 g! Egyébként azt vettem észre, hogy amikor cici után még kap tápszert, akkor nem hány ki szinte semmit! Miért van ez? :roll:

Mindenkinek szép koraestét kívánok Puszi Julcsi! Kép

Végre már így mehetünk sétálni overáll nélkül, sőt ma még ennél is vékonyabb pulcsit adtam Rá! :P

bogyo75

Sziasztok!

Csodálkozom rajta, hogy tegnap koraeste óta senki sem írt semmit! Remélem napközben azért mindenki bekukkant majd néhány mondatra! :)
Tegnap délután elsétáltunk Jocival az újságoshoz és megvettem a Baba magazin áprilisi számát. Ajánlom figyelmetekbe, ugyanis van hozzá egy ajándék babazene CD, egészen pontosan egy három és fél perces bemutatója egy teljes anyagnak, amit külön meg lehet vásárolni számtalan helyen. Már többször meghallgattuk, nagyon kellemes. Még patakcsobogás is van benne. :D

Zsuzsi: Alidának boldog hófordulót! :D

Julcsi: Remélem Dávidkádon mára nyoma sincs a tegnapi bágyadtságnak az oltás miatt! Nagyon aranyos a képen! :D

Most megyek főzni, Joci alszik, de ha felébred, biztosan megint "átrendezi" a szobát. :lol:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Szia Kati!

Hála Istennek, mára kutya baja az Én kis Hősömnek! Tegnap nem is írtam, hogy egyáltalán nem sírt a szuri alatt!!!!! :lol: :lol: :lol:
Több kúpra nem is volt szükség, de éjszaka azért kicsit nyűgi volt! De nem is csoda, nagyon sokat aludt délután! Olyan fura, mert ha nem alszik az a baj, de amikor sokat alszik egyhuzamban, 10 percenként nézem hogy még lélegzik e ! :oops: Tiszta hülye vagyok!!! :roll: De mondjuk Ákinál pont ugyanezt csináltam!

Olive: Remélem minden rendben Veletek, és csak az időhiány miatt nem írsz?!

Zsuzsi
Alidának Én is boldog hófordulót kívánok! És Gyulának pedig Boldog Névnapot!!!! :P
Nemsokára itthon lesztek, és akkor rengeteg zöldet láthatsz!!! Addigra minden zöldellni fog!!!! Gondolom, már nagyon várod az indulás napját!
Előttünk is áll egy nagyobb út! Május végén megyünk erdélybe, Dávid keresztszüleinek az esküvőjére! Már Én is nagyon várom azt az utazást! Én gyerek korom óta olyan vagyok, hogyha nagyon várok egy eseményt, akkor már előtte éjszaka biztos nem tudok aludni!!! :oops: :roll:
Lehet hogy még mindíg nem nőttem fel teljesen? :roll:

Legyen szép napotok! Puszi mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Julcsi, Kati, látom, jól eltársalogtatok itt kettecskén! :) :P

Én tegnap délután hirtelen ötlettöl vezérelve felkerekedtem egy buszra és kimentünk anyósomékhoz. Gyönyörű idő volt, Kriszta egész héten tegnapig nem volt kint, csak néháyn percet, amíg beültünk vagy kiszálltunk a kocsiból, és gondoltam, jót tesz neki a falusi friss levegő. mert ugyan mi is községben lakunk, de lakótelepen, és nincs egy kis zöld, ahová leülni tisztességesen. Örvendtek is a mamáék, jól megleptük őket! :D Minden szép és jó volt, Kriszat mászkált a fűben, virágokat szedett, koszorút fontam neki, de történt egy "mókás" :roll: dolog is. Elfelejtettünk cumit vinni. A faluban összejártam az összes üzletet és sehol egy cumi nem volt. A gyógysuzertárban csak 0-6 hónapos babáknak való volt. Végül kaptam 2 cumit egy barátnőmtől, akinek 4 hós a picije, de a formája nem volt teljesen ugyanolyan, mint a Krisztáénak. Az esti elalvásnál nem vlt gond, mert pillanatok alatt álomba zuhant, olyan álmos volt már, de éjfél előtt megébredt és olyan- több, mint félórát tartó ordításba, szabályos jajveszékelésbe kezdett, hoyg apósom szerint, ha akkor épp tolvaj akart volna behatolni, megijedt volna! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán anyósommal felváltva valahogy álomba ringattuk-énekeltük, és aludt 3-ig. Akkor ismét "babba-tititi-akció" (legújabban babba a cumi) következett, de ez nem volt annyira hosszas. Végül elfogadta azt a cumit, de az első ébredéskor szabályosan összeszorította a fogait, hogy ne tudjam betenni. aztán kicseleztük, mert a hegyét belemártottam egy iciripiciri mézbe, és valahoyg sikerült visszaaludni. Szóval, nem volt izgalommentes az utóbbi 24 óránk. :roll: :roll: :roll: :D :D :D
Aztán ma is kertészkedett a csajszi, hol tatával, hol mamával, szedett nekem virágot 8) 8) 8) , amit át is adott, majd hirtelen vissza is kapta a kezemből. :lol: :lol: :lol: :lol: Egy kisebb ableset is történt ma. Becsuktuk a konyha és előszoba közötti ajtót, de Kriszta egyszercsak beleakaszkodott a kilincsbe, az ajtó kinyílt és ő teljes egészében elterült. A gond az volt, hoyg a két helyiség közöztt van egy kb. 7-8 cm-es szintkülönbség és kicsit beverte a száját meg az orrát. Nem nagyon - gondolom - mert a felső ajkán egy gombostűfejnyi pici piros pötty mutatja csak.

Szóval ennyi rólunk. István már hazaérkezett Kolozsvárról, a sütőben készül a nyami grillcsirke, Kriszta alszik, én meg itt vagyok. :P

Kati, örülök, hoyg ilyen "egyszerűen" megúszod az anyajegylevételt. :roll: :roll: :roll: Gondolom, azért jobban szeretted volna, ha valamivel hamarabb lejár! :)

Bogyó, örülök, hoyg Dávidka ma már nem lázasodott be, és hoyg kis hős volt tegnap! :) :) :D :D Biztos minden rendben lesz majd a "nagy utazáskor"! :D Szerintem természetes az, hoyg izgulsz, és alig alszol bármilyen nagy esemény előtt. :) Nincs köze a felnövéshez!
:P :P :P :P :P :P Dávidkádnak utólagosan is boldog hófordulót kívánok! :oops: :D :D :D :D :D :D (Nem tudom, régebb sosem felejtettem el az ilyesmit. :roll: :oops: )

Zsuzsi,
Alidának is boldog UTOLSÓ hónapfordulót kívánok! :D :D :D A hónapfordulóknak ezután már nem lesz akkora jelentősége - szerintem. Gyulának pedig Boldog névnapot! :)
HA bemásolom a tegnap és ma készült felvételeket, majd küldök még egy kis tavaszt hozzátok. Itt már sok fának elhullt a virága, a májusfa pedig teljes pompájában díszeleg! :) :) :)

NA, megyek. Puszika mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Zsuzsi, bocsi, véletlenül lett a köszöntés kisbetűs. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Semmi szándékos nem volt benne.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Réka mostanában extra nyügős, egész nap rajtam lóg. Azért sikerült a képeket letöltenem, itt tudjátok megnézni:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=25730

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=25738

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=25739

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Etterke:
Fantasztikusan szép Réka! Szuperek a képek!

Köszönjük a köszöntéseket Gyula nevében is! :P
Most nem tudok többet írni, legyetek jók.
zsuzsi 81

Sziasztok!

Edith: Tegnap Joci is nagyot esett, amikor a szobánkban a kisasztalnál állásból leült, orral előrebukott és arccal a padlóba ütötte a kis fejét, úgy, hogy a foga felsértette belül a száját és még vérzett is. De szerencsére nem volt komoly a dolog, hamar meg is vígasztalódott. El is hiszem, hogy anyósodéknak nagy örömet szerzett a meglepi-látogatás! Várom, hogy feltedd a képeket! :D Felszerelte már István Kriszta hintáját? Ami a "műtétemet" illeti, tényleg jobb lett volna minél előbb túlesni rajta!

Etterke: Rékus tényleg gyönyörű a képeken és nagyon ügyes már! :D Jocinak, Rékus delfinkéihez hasonlóan kacsái vannak, egy nagy és három kicsi. Imádja őket! Az almatorta is nagyon gusztusosra sikerült!

Most megyek, mert úgy hallom, hogy Joci felébredt és ki akarom vinni a levegőre!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Gondolom mindenki kint van ebben a jó időben.

Mi meg maradtunk itthon hiszen ismét beleestünk a baciba!!!
A szokásos torokgyulladás.Na de nem tudunk mit tenni ,ez van.Én már nagyon unom,mert fárasztó az állandó ugrabugra.Főként Emese viseli rosszul,mert ő egy örökmozgó.Ha rájön a köhögés alig tudja abbahagyni.Belevörösödik sokszor és még a gyógyszerek sem segítenek mindig.

Megnéztem én is a Réka képeit,hát igazi kiscsaj!!!Szeret öltözködni????Nálunk Emese nagyon. Majd teszek fel képeket,de mindig mire idekeveredem elfelejtem.

Voltam a dokinál elküldött MRI-re.Majd június 6-ra kaptam időpontot.2 hónap a várakozási idő.Na de majd ha még megleszek ,akkor megírom az eredményt!!!

Megyek,mert Mesi felkelt.

További szép napot és kellemes hétvégét!!!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Ma megint kiruccantunk, ezúttal édesanyámékhoz látogattunk kettesben. Ma reggel IStván bevitt a vonathoz, és úgy mentünk. Ő még dolgozott, így nem jöhetett, mi meg csak este 7 előtt jöttünk meg, ismét vonattal, és István várt. A kisasszony nagyon élvezte a vonatozást, délelőtt "kikezdett" az ülőpartnerünkkel :wink: :wink: :wink: , egy fiatal sráccal, állandóan integetett neki, és pisolygott, délután pedig a kalauz bácsival "kacérkodott". :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Bemutatta a ma tanult tudományát: ló, állandóan hajtogatta, majd, úúúúúú, mármint így csinál a vonat. :D :D :D :D
Nagyon kellemesen, jókedvben, de azért fársztóan is telt a napunk, mert krumplit vetettünk. Kivittük Krisztát is a mezőre, ahol virágokat tépázott, és földet majszolt, majd anyukám hazament vele. 3x aludt ma a kiscsaj, 1x félórát, 1x 2 órát, majd 1x 5-10 percet, míg az állomásról autóval hazaérkeztünk. 8 után meg már tök fáradt volt. Betett neki az utóbbi napok, de főleg a mai friss levegő. Igaz, még nekem is! :) :oops: :oops: :oops:
Aztán volt ma cicasimogatás, pipisimi, és csikósimi is, de érdekes módon, a csikótól eléggé félt. eddig sosem mutatott félelmet állat iránt. Múltkor még a cserebogarat is megfogta.
Úgyhogy jól telt a napunk, gyönyörű volt az idő annak ellenére, hoyg fúrt a szél! A nap meg leégette a nyakamat, a húgomnak meg a derekát.

Kriszta, sajnálom, hoyg Emese ismét lebetegedett. Átérzem a helyzetedet, mi is néhány napja evickéltünk ki a torokgyulladásból. Remélem, hamar helyrejön a kis drága! Június 6-án mire kaptál időpontot? Csak kivizsgálások vagy már a műtét? :)

Etterke, fenomenális Rékus!!!!! MInden fotón gyönyörű, de azok a kirobbanó kacagós fürdős képek, hát, nagyon klasszak. Azt hiszem, még nem is láttam Rékusról ilyen nevetős képet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kati, sajnálom, hoyg Joci is elesett. :( Sajnos, megtörténnek mindezek. Mióta Kriszta 2 lábon jár, a tegnapi volt az első balesete. Persze, huppan hatalmasakat, véletlenül vagy szándékosan (pl. amikor már vetődik, mert azt hiszi, eléri az ágyat, de végülis nem tus megkapaszkodni), de még sosem ütötte meg magát és nem sírt. Hát, tegnap alig vigasztalódott.
A hinta még nincs felszerelve. Ugye, 2 napig Kolozsváron volt, ma későn jött haza munkából, most este pedig elment focizni. MOst ment először a kollégáival edzeni egy kicsit, azt mondja, már érzi, hoyg szüksége van a tudatos mozgáshoz a teste karbantartása érdekében! :roll: :lol: :lol: :P :P :P
Az anyósnál készült, és a mai felvételek sincsenek még a gépen, egyrészt mert nem volt időm, mmásrészt mert nincs hely sem a gépen. Ugye összvissz vagy 20 percnyi tömény videófelvétel, ami jó sok helyet foglal.

Zsuzsi, sajnálom, hoyg ennyire foglalt vagy! Csak eljön nektek is egyszer már a pihenés ideje! Kitartás!!!! :) :) :)

Jó éjt mindenkinek, holnap lehet tudok jönni, bár ha szép idő lesz, akkor talán elmegyünk egy focimeccsre, majd meg még meglátjuk, hová! :)
Mindenkinek kellemes hétvégét, és remélem, a péntek 13 senkinek nem volt szerencsétlen. :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

MINDENKINEK FONTOS!
Lenyúlták az emilcímemet és megváltoztatták a jelszót, úgyhogy többé a zstakats@hotmail.com-ra NE ÍRJATOK!!!! Illetve ha az utóbbi két napban, vagy ezután arról a címrôl levelet kaptok, azt nem én írtam!

Kriszta:
Mesikének jobbulást! Sajnálom, hogy folyton elkap valamit, sajnos ez a bölcsi átka. :( Az MRI-re mindig nagyon sokat kell várni sajnos. Férjemnek is és egy unokatestvéremnek is kellett ilyen vizsgálat és ôk is több hónapot vártak.

Edith:
Örülök, hogy jól telt a napotok! Mi is voltunk ma a szabadban, mert hétágra sütött a nap és 14 fok volt!! Elmentünk egy közeli tóhoz, ami még be volt fagyva! Krisztának ez a vizsgálat a fejfájása miatt van, ha nem tévedek és ez olyasmi, hogy rádtesznek egy fülhallgatót, amibôl nagyon érdekes hangok jönnek ki és te félálomban hallgatod, aztán abból azt hiszem az agy tevékenységét tudják követni és remélhetôleg rájönni, hogy pl mitôl fáj a feje... Nem túl szakszerü a leírás...

Na megyek, mert Alida még mindig csak próbálkozik az elalvással.
zsuzsi 81

Zsuzsi, majd jelezd az új címedet! VAgy ha már van egy, de ne nyilvánosan.
Köszi az infót Krisztával kapcsolatban. Akkor valószínű, a MRI rövidítés tartalmazza ezeket az infókat, én viszont ne is próbáltam megfejteni, mert bármi lehetne, amit én nem tudok! Örülök, hyg ti is tudtatok kirándulni. Gondolom, most már ott is visszafordíthatatlan a további felmelegedés. :)
Puszika

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith:
Igen, úgy tünik, itt is melegszik! :) Most épp majdnem 17 fok van, csak nem tudunk kimenni, mert véletlenül a kocsiban maradt a babakocsi és a kenguru is és Gyuszi vizsgáztat. Elvileg már végzett volna, csak az egyik gyerek elaludt és a vizsga végére ért oda, így ô most írja. :evil: Tényleg, akartam is már kérdezni, hogy mikor indul a kistesó-project? Persze csak ha nem titok...

Mindenkinek szép hétvégét!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Remélem mindneki jól van.

Időm mint a tenger :P , pár hét alatt sikerült frissíteni Enéh honlapját is!
Ha érdekel, nézzétek meg!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sancsi:
Majd nézd meg az elôzô oldalt, Edith is és én is írtunk egy-két gyerekdalt szolmizációs hangokkal. :)
zsuzsi 81

Sziasztok!

Ma is én vagyok az első!? :shock: :cry:

Délelőtt mostam-főztem, most pedig, hogy Joci alszik, írok néhány sort. Képzeljétek, Jocinak alul a jobb oldalon ki van fehéredve az ínye a metszőfogai mellett és pár napja rendszeresen, hangosan csikorgatja a fogait! Nyilván bizsereg ott a leendő fogacskája helye vagy feszül, de olyan rossz hallgatni!
És a nagy dilemmám, hogy kell-e odakintre sapka a fejére vagy sem. Mert bár gyönyörű napsütéses, meleg idő van, de azért eléggé fújdogál a szél és féltem a füleit. Nemrégiben vettem neki egy vékonykát, de ahogy elnézem, néhány anyuka a vele egykorú vagy még fiatalabb gyerekét anélkül tologatja odakint. Meg aztán azt sem szeretném, ha napszúrást kapna, főleg, hogy még nincs benőve egészen a kutacsa. Mi a véleményetek? Lehet, hogy csak én vagyok túlontúl aggodalmaskodó? :oops: (Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy azoknak a bizonyos anyukáknak már van nagyobb gyerekük is, lehet, hogy emiatt veszik lazábban a dolgot? :roll: )

Zsuzsi: Gondolom ma bepótoljátok a tegnap elmaradt sétát! :D Még ilyet, hogy feltörték a postafiókodat! :evil: Az új e-mail címedet elmentettem.

Edith: Nekünk kutyánk és cicáink vannak. Joci nagyon szereti nézni őket, mindig fülig ér a szája, ha meglátja, de hozzányúlni nem engedem, mert múltkor úgy megmarkolta a legszelídebb macskánk bundáját, hogy alig tudtuk kiszabadítani szegény állatot a szorításából! :shock: Még jó, hogy ilyen jámbor cica. :lol

Kriszta: Mesikének jobbulást kívánok! Sajnálom, hogy megint megbetegedett! 2 hónap várakozási idő! Nem semmi! :o Mindenképpen számolj majd be az eredményről! Biztosan minden rendben lesz! :)

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Szia Kati!

Szerintem ha fúj a szél és hüvős a szél nyugodtan adjál sapit Jocira! Valami nagyon vékony sapi elég mert nálatok most nagyon szép az idő. Esetleg ha később úgy látod, akkor le lehet venni róla. Én már nem adok Rékára sapit, a nap ellen vászon kalapot próbáltam, de mindig leveszi a fejéről, pedig az álla alatt megkötős, de ez sem akadály neki. Kendőt is próbáltam de nem jártam szintén sikerrel. Pedig az erős nap ellen jó lenne, mert már ugye nem mindig a babakocsiban napernyő alatt sétálunk!

Sajnos a fogacskák Rékát is gyötrik, ma éjjel sem aludt jól.

Jó sétát mindenkinek a szép időben!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok Lányok!

Nagyon nagy a pangás! :roll: De ezt a jó idő rovására lehet írni! Az lenne aggasztó, ha ebben a gyönyörű időben valaki otthon ülne és netezne! :lol:

Edit, Kati, sajnálom a kis baleseteseket :lol: ( szép magyar szó) :oops:
Kati! Én mindig úgy csinálom, hogy viszem a sapit magunkkal sétálni, meg egy vékonyka plédet, és ha úgy látom, hogy hűvösödik, akkor betakarom, és ráadom a sapkát!

Zsuzsi! Nem is értem hogy történhet meg ilyen dolog!? Kinek kellhetett a Te email címed? Vagy lehet, hogy titokban titkosügynök vagy??? :roll:

Edit!
Jó csavargósra fogtad a figurát!!! :lol: A pasizást meg nem lehet elég korán elkezdeni! :oops: Anyósoddal mostmár minden oké?

Velünk minden rendben, most nem voltunk sehol hétvégén, ugyhogy nem tudok semmiről se beszámolni! Élvezem a tavaszt, és a vele járó illatokat! Ma bementem a zöldségeshez, és olyan szupi kapor illat volt! Hogy hmmm.... Azt hiszem holnap vissza is megyek, és már van friss tök és csinálok, egy jó kis tökfőzeléket! :lol: Egyébként ma magyaros gombalevest főzök, és tegnapról maradt még paprikás krumpli, és az lesz a vacsi!!!

További szép napot mindenkinek!

bogyo75

Zsuzsi, Edit!

Köszi a szolmizálást.

Edit!
Majd írok még dalokat. Olyanok vannnak, amik kottásítva vannak, de én sajna azt se tudom leszolmizálni. :cry:

Kati!
Én is kalapot szoktam Enéhre adni, de mint Etterkééknél, nálunk se mindig marad a buksin.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Kati:
Szerintem is nyugodtan add rá a sapit. Én Alidára (mert már itt is tavasz van ám! :D ) vékony kalapot adok, amit az állán lehet megkötni. Ô csak akkor veszi le, ha melege van benne. :lol:

Alig várom, hogy itt is kirügyezzenek a fák, még minden olyan kopár, sôt, foltokban még hó is van néhol. Ma délután is sétálunk egyet, csak a kisasszony még durmol. Talán a napocskától én is jobb kedvre derülök majd.

Puszi
zsuzsi 81

Sziasztok!

Kati, én még nem vittem ki Krisztát sapi nélkül, mert még sosem sikerült, hoyg maradéktalan legyen a meleg. Mindeg jól fújt a szél, és mivel épp most volt a torokgyuszija, meg a füle is érzékeny volt, inkább nem kacérkodom. Azért tegnap voltunk vásárolni, és amikor a kocsiból kiszálltunk, ráadtam a sapit, mert megizzadt közben, de az üzletben levettem, és a visszaúton az autóig már nem tettem fel. Most akarok egy ilyen vékonyka kalap után nézni neki is, ami azért a fülecskéjét védné, ha fúj a szél, de mégis szellőzzön a feje alatta. Különben tegnap két vékony harisnyával és ruhácskában vittem bevásárolni. :D :D :D Olyan csini volt, apukája mondta is, hoyg milyen szexi az a lábi! :wink: :wink: :wink:

Sancsi, ha be tudod scannelni a dalokat úgy lekottázva, küldd el nekem mailben, és rendre, szívesen "átkottázom" neked, ha úgy jó volt, ahogyan múltkor Zsuzsival leírtuk.

Julcsi, jól hangzik az a kapor! Neke a húgom hozott friss kerti salátát, ami között "vadon" (mármint egyszer elvetették, azóta meg csak lesz magától) nő a kapor, és amint a salátát kihúzzák, hát belőle is jut bőven. Olyan finom a salátában! :)
Anyóssal jól vagyok már, bár nem úgy jutottunk ide, ahogy szerettem volna, de most, az első kilengésnél hajlandó voltam engedni a huszonegyből a családi béke kedvéért. Igaz, azóta is kitesz magáért, kedvemben jár, Krisztának rengeteget vásárol (ő vette a ruháját, ami a szülinapkor volt rajta, azonkívül meg még egy tavaszi és egy téli együttest is vett, de azok csak ezután lesznek jók rá), meg múltkor vett egy jó adag használtruhát is, jó nyári pólókat, rövid nadrágokat. Hásvét előtt én 60 tojást kaptam tőle, hoztak bárányhúst, mert mi most nem vettünk, sütivel felpakolt, szóval na, ez eddig is így volt, de most mintha érezném benne azta a mindenképpen kedvében akarok járni dolgot. És szerencsére dumálni is úg y tudunk, mint régebb.

Zsuzsi, remélem, te is minél hamarabb gyönyörködhetsz a rügyező-virágzó fákban! :) A címedet továbbküldtem, remélem, a többiek is mind megkapták! :)

Most meg magunkról:
Vasárnap sógornőékkel voltunk egy patakparton piknikezni, ahol - bár eleinte szemerkélt még az eső is, a szélfújás pedig szinte állandó volt - mégiscsak jól telt, mert a napocska sütött, és mégsem volt hideg. Ettünk, labdáztunk, sétáltunk, jó volt. CSak a vége a napnak lett rossz, mert a sógornőm nagyobbik fián kiütött egy csomó piros pötty, amiről tegnap bárányhimlőt állapítottak meg. Úgyhogy, 2-3 hét múlva valószínű, Kriszta is bepöttyösödik. Tegnap már állandóan csak paráztam, de aztán beszéltem a dokinővel, aki megnyugtatott, hogy több, mint valószínű, hoyg hael is kapta, enyhe lefolyású lesz, addig nincs más mit tennem, csak jól vitaminozzam fel, hogy a szervezete eléggé erős legyen. Szóval megvan az örömöm. :roll: :roll: :roll:

Na, megyek is. Mindenkinek szép napot! Nálunk nagyon furcsa az idő: délelőtt mindig gyönyörű és a szél sem fúj, délutánra viszont, bár megmarad a napsütés, előáll a szél is. :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat a sapival kapcsolatban! :D Végülis tényleg nem kell nekem a környezetemben lévő anyukákat "utánoznom", ha én úgy ítélem meg, hogy kell a fejére, akkor ráteszem. :lol:

Joci most nagyon nyűgös, már reggel 6-kor felébredt, evett, utána játszott, most pedig látom rajta, hogy álmos, de mégsem tud elaludni. :roll: Éjszaka szívszaggatóan felsírt, de egy kis vízivás után gyorsan visszaaludt. Nem tudom, talán rosszat álmodhatott!

Sancsi: Megnéztem a honlapot, gyönyörű Enéh! :D Szokott még kepeszteni?

Zsuzsi: Egy hónap múlva indultok! :D Hogy álltok a felkészüléssel az útra?

Most megyek, valami miatt nagyon lassú a billentyűzetem, alig győzöm kivárni, míg "leírja", amit akarok. Joci elaludt, ha felébredt, akkor megyünk a boltba. (Hátha én is szagolhatok egy kis finom kaporillatot! Bár a tökfőzelék gondolata nem csábít, úgyhogy nem veszek, csak szagolok! :lol: )

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Edith: Örülök, hogy anyósoddal rendeződött a viszonyotok. Már biztosan nagyon megbánta a múltkori viselkedését! Remélhetőleg a jövőben háromszor is meggondolja, mielőtt kimond valamit! :) Sajnálom viszont ezt a bárányhimlő-dolgot! Szegény kis Kriszta most lábalt ki egy betegségből, erre itt a másik! :evil: Ha egy nappal előbb jelennek meg a pöttyök a másik gyereken, akkor elhalaszthattátok volna a találkozót! De ha jól értem, a doktornő azt mondta, hogy nem feltétlenül lesz ő is beteg. :?

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Szép Jó reggelt Mindenkinek!

Ma is gyönyörű idő lesz!!! Dávidkám még alszik! Az előbb etettem, és ilyenkor még 9, 9-30-ig alszik! :lol: Ilyenkor reggelizek, mosogatok, csevegek!
Olyan jó, hogy mostmár van valami rendszer az életünkben!!! Így sokkal könnyebb! Bárhova eltudunk indulni, mert kiszámítható, hogy mikor kér újbol enni!
Tegnap voltunk utoljára babamasszázson! Kaptunk oklevelet is, hogy elvégeztük! Most volt az első alkalom, hogy végig bírta feküdni! :oops: Nagyon büszke voltam rá!!! :lol:

Edit!
Örülök, hogy rendeződött a kapcsolatod anyósoddal! Én is sok mindent lenyelek a családi béke kedvéért!!! Meg szerintem mindenki!!! Nagyon szerencsés vagy, hogy ennyi mindenben tud segíteni anyósod! Az a bárány nagyon jól hangzott! Nyers húst vitt, vagy valami kész ételt???

Zsuzsi!
Ugye milyen hamar elért hozzátok is a tavasz??? Én is a virágzó, rügyező fákat szeretem a legjobban, meg a tavasz illatát! Itt a környéken rengeteg orgona van, és olyan illatuk van, hogy ilyet ember nem tud alkotni! IMÁDOM A TAVASZT!!!!
18 évig 10 emeletes panellakásba laktunk lakótelepen, most pedig egy 4 emeletes zöldövezeti lakásban! Ég és föld a különbség! Utáltam a panelt!

Kati!
Biztos valamelyik fogacska kínozza Jocit! Nekünk még se híre, se hamva hogy készülne fogzani! Pedig az öklét állandóan rágja!!!
Van egy másik oldalon egy 2 nappal fiatalabb baba, Neki már fehérlik az ínye! De ez nem összehasonlítás, csak úgy megemlítettem! :roll:

Olive vajon merre jár? Remélem minden oké velük! Én még nem is láttam képet a kis Lolliról! :cry:

Mindenkinek szép napot kívánok!

bogyo75

Kati, biztos, hogy elhalasztottuk volna! De így történt, és most már nincs mit tenni, mint várni. Szerintem elkapja, mert nincs amitől védettsége lenne.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Julcsi, épp egyszerre írtunk! :lol: :lol: :lol: :lol: NA, van itt ma forgalom! :wink: :wink: :wink: :wink:

Anyósom nyers bárányhúst hozott, 4 adagot csináltam belőle és lefagyasztottam. Én kértem, hoyg ne készen hozza, ha már hozza, mert úgyis lesz elég kaja az ünnepen. Így be tudom osztani ezutánra. Mi 4 emeletes panelben lakunk, nekem se ez a kedvenc helyem, hisz világéletemben, na jó, amiíg elkezdtem a középiskolát, falun laktam, és rengeteget jártam a mezőt. :)
De Egyelőre kényelmes így, mert udvarra, kertre, mármint ezek rendbentartására amúgy sem jutna sok időnk, IStván meg nem is szereti az ilyesmit. Aszondja, neki elege volt kertből-földből gyerekkorában, amikor muszáj volt segítenie.
de nem áll messze tőlünk az a gondolat, hoyg majd egyszer egy családi házba költözzünk. de egyelőre energiánk és anyagi alapunk sincs rá.

Olive, nagyon köszönöm a Lolliról küldött képeket! Olyan édi kisasszony, és már olyan nagyot nőtt! :)

Julcsi, szívesen átküldöm neked a fotókat! :)

NA, puszika. Az én lányom még nem kelt fel. Illetve fél 7-kor tápizott, aztán fél 8-tól 8-ig fenn volt, és azóta ismét alszik. :roll: :roll: :roll: Most már lassan 10 óra.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Kriszta: Múltkor értettem amit írtál, csak tovább fűztem a gondolatot, miszerint sokan gondolják, hogy a párok veszekszenek is, ha közös a munkájuk. Amúgy korábban én is ezt gondoltam. Mi szoktunk a férjemmel olykor veszekedni, de inkább csak kis hülyeségeken (szerintem főként azért mert fáradtak, ingerültek vagyunk), munka miatt a legritkábban.

Sedith: Nagyon jók a szülinapi képek, csak ámulok, Kriszta milyen kész hölgy már és milyen szép. Olyan kecses tartása van, nagyon nőies már.

Etterke: Megnéztem Réka képeit és leesett az állam! Ő is nagyon szép kislány! És azok a szempillák! Na, majd amikor a fiúkra rezegteti őket :D

Hát igen, meleg lett hirtelen, és nagyon örülök a légkondinknak, mivel a nappalinkban már most 26-27 fokra felszökik a hőmérséklet! Az ok, hogy délkeleti oldalon vagyunk és kétoldalról is hatalmas ablakok vannak. Légkondi nélkül nem bírnánk nyáron.

Amúgy semmi különös nincs velünk, dolgozgatunk, mostanában sok az idegeskednivaló. Van, hogy már reggel úgy ébredek, hogy azon fohászkodom "Jaj, csak ma ne kelljen annyit idegeskedni." Már komolyan gondolkozom, mivel lehetne foglalkozni, ami nem jár ekkora stresszel, mert ez fog sírba vinni engem. Még jó, hogy a vérnyomásom alacsony, így legalább nem kapok agyvérzést. Persze Ákos miatt is lelkiismeretfurdalásom van, sokszor szitter fiú viszi sétálni, stb. Néha úgy érzem, kimaradt valami az életemből, h nem tudtam mondjuk egy évig csak vele foglalkozni. Bár ha ez rá nincs káros hatással, akkor a későbbiekben csak nem fogok emiatt lelkizni.

Lassan megyek aludni.

Puszi Mindenkinek

Kép
mölli

Sziasztok.

Mölli:Én értem ,hogy te mire gondoltál vagyis sejtettem ,de más aki nincs benne az nem tudhatja.Sokan mondták már nekünk is,amit nektek is,hogy " De jól megy nekünk!" Persze ők nem tudják,hogy mennyit is dolgozunk mi.De nem baj ,mert megéri! Megvan a telek és ez a lényeg ,a tööbi majd utána.

Edit:még csak koponya mri-re megyek nem plasztikára.Azt megkaptam ,mármint a támogatást,de mire oda jutok már úgysem fogják kifizetni.Ez egy ilyen ország!!!Meg meg kell várni ,hogy elapadjon a tejem ,mert így nem műtenek meg.

Jól vagyunk .Mesi megint bölcsibe ,de nehéz szegénykémnek vissza szoknia.Sajnálom néha ,mert nyűgös emiatt!!!!Remélem nemsokára ,olyan lesz neki,mint régen!

Május 5.-én megyünk az új nővérem kisebbik fia ballagására.Tök jó lesz!!!Nagyon megszerettem őket!!!Nem is tudom ,hogy tudtunk nélkülük.

Megyek,mert lassan bölcsibe megyek.

Szép napot!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Élni!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Tegnap elmentünk Jocival vásárolni és találkoztunk számtalan ismerőssel. Megint tapasztaltam, amit az utóbbi időben többször is, hogy ha egy idegen elkezd Jocinak "udvarolni", akkor az én kisfiam úgy tesz, mintha szégyenlős lenne. Ha éppen a karomban van, akkor belémfúrja a kis arcát, de közben mosolyog, tegnap pedig szintén huncut képet vágva lehajtotta a fejét a kocsiban. :roll: :lol: Utána persze már barátkozik ő is.

Julcsi: Gratulálok az oklevélhez! :D Jocinak még mindig nem bújt ki az a bizonyos 7. fogacskája. Ha jól emlékszem, a könyvekben azt írják, hogy 5-6 hónapos korban bújnak ki az első fogacskák. Ezzel szemben Jocinak 8 hónapos koráig nem volt egy sem, aztán hirtelen egyszerre jelent meg kettő. :)

Mölli: Nem csodálom, hogy kevésbé stresszes munkán gondolkozol. Hiszen a sok stressz nem csak az emberi kapcsolatokra, hanem az egészségre is rossz hatással van. Férjednek mi erről a véleménye? Mármint arról, hogy mással kellene foglalkoznotok.

Kriszta: Örülök, hogy ilyen jól egymásra találtatok az "új nővéreddel"! :D Nem egy hétköznapi dolog, ami veletek történt, az biztos!

Olyan bolond szél fúj most odakint! Joci már másodszor aludt el a reggeli ébredése óta. Lehet, hogy az időjárás van rá ilyen hatással. :roll: Megyek is, mert kiteregettem a mosott ruhákat a teraszra, remélem semmit sem fújt le a szél a szárítóról.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

MINDEN ANDREÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok Lányok!

Edit!
Köszi a képeket megkaptam, és egyáltalán nem haragszom, csak azt hittem hogy engem nem szeret Olive :oops: :oops: :oops: :cry:
Egyébként gyönyörű baba! Gratulálok Olive! Teljesen olyan, mintha álmában gondolkozna, valami hatalmas probléma megoldásán!!! :lol:

Kriszta!
Én az új növéredről nem igazán vagyok képbe, de holnap reggel az MSN-en megbeszéljük!!! :lol:

Kati!
Tudod, hogy ezek a hónap számok, csak hozzávetőlegesek! Egyáltalán nem kell pont akkor fogzania! Én ismerek egy kislányt, 1 éves volt amikor kijött az első foga, és van aki foggal születik! :lol:

Szép délutánt mindenkinek! Zsuzsi Puszi Neked is!!!!!

bogyo75

Sziasztok!

Boldog névnapot minden Andreának!

Ma voltunk usziban, nagyon jó volt megint.

Most csak ennyi voltam, mert itthon van már a férjem is!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Köszi, hogy ránk is gondoltok, néha én is benézek! Pakolásnál még egyáltalán nem tartunk... Egy hónap alatt az egész házat ki kell üríteni, de addig is még annyi a tenndô!

Puszi Mindenkinek!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Ezek a nagyszülőknél, múlt héten készült képek. Előre elnézést, ha esetleg túl sok lesz. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Kép Szekéren
Kép Húgommal
Kép Cicával
Kép Cicákkal
Kép A mezőn - nyuszi ül a fűben
Kép Pipivel
Kép Édesapámmal és a csikóval
Kép Fűszálat tanulmányoz
Kép Tavasztündér - anyósommal
Kép Anyósommal
Kép Velem
Kép Huncut ül a fűben :)
Kép Hapciiii
Kép Mama, tessék a virág! :)
Kép Édibaba

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Nagyon édi Kriszta! Nagyon jó, hogy sokat lehet e friss vidéki levegőn és az állatokat is közelrők megismerheti. Réka még csak kutyussal találkozott, egyébként a könyveket tanulmányozza! :cry: Igaz, vadasparkban voltunk a szülinapján, de az más. Majd talán nyáron, amikor hazamegyünk. Unokatesóméknál is sok állat, főleg ló, szamár van.

Tegnap úszni voltunk és nagyon élvezte, mint mindig. Újabban a medence szélébe kapaszkodik, ott tornázik, felhúzza magát és kimászik. A medencébe való ugrálás is tetszik neki. Aztán együtt pihentünk a pezsgőfürdőben! :lol:

Végre itt is jó az idő, mert délutánonként mindig zivatar volt, így többet megyünk a játszótérre homokozni, hintázni. Hétvégén is valószínű kirándulunk majd.

Pénteken megyünk az egyéves vizsgálatra, mérésre. Majd beszámolok miket mondott a dokinő. Most két kérdésem van, hogy a kettes tápszert meddig adjam még, lehet-e már a hármast. Illetve itt eper szezon van, ehet-e már Réka vagy majd jövőre? Más nem jut eszembe. Van javaslatotok, hogy mire érdemes ilyenkor még rákérdezni?

Edit: Kriszta szereti a tojásfehérjét? Réka húsvétkor kapott először akkor megette, igaz akkor ő kérte. Azóta már 2x kapott és nem ízlett neki. A főtt tojássárgája szerintem száraz neki, a fehérjét pedig bekapja, aztán kiköpi, biztos nem ízlik. Majd más formában próbálom a tojást adni neki, mert szükséges a 15 hónapos oltás miatt.

Kép
Kép
etterke

Etterke, végre, te is írtál kissé bővebben magatokról, meg úgy mindenről! Olyan gyéren írunk mostanában ide! :(

Én csak ámulok, hoyg Rékus milyen ügyi már az úszással. itt nincs babaúszás. Illetve készül, de nem tudom, mikor nyílik. Pedig szívesen vinném én is Krisztát. :)

A két kérdéseddel kapcsolatban: Én csak úgy kimondottan tojásfehérjáét nem adtam Krisztának. Evett palacsintát, amiben benne volt, ette a tortáját, de készítettem vagy kétszer már tojásrántottát is neki, pici vajon, pici sóval. próbáld így meg, hátha jobban ízlik. Vagy a főzijébe keverd bele villával szétnyomva. Kriszta kis kenyérfalatkákkal ette a rántottát és minden 2-3. falat után adtam neki uborkát is. Most már simán eszi a friss uborkát, paradicsomot is.
Eper: elkövettem azt a hibát, hogy adtam Krisztának. Igaz, csak 2 szem volt, mégis pöttyös lett tőle. Illetve csakis az eper okozhatta, mert mást akkor nem kapott. Azt mondta a dokinő, hyog igaz, hoyg egyéves kortól óvatosan lehet adni, de jobb, ha megvárjuk a másfelet, talán kettőt is, mert biztosabb. Ja, és hoyg ez a korai, tartósított epretsemmiképpen ne adjam többet. Most már nem tudom, hoyg majd, ha szezonja lesz, merjek-e adni, de még várok inkább. Aztán jövőben ehet, amennyit akar.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Szia Edit!

Köszi a választ. Szombaton palacsintát akarok csinálni, majd Réka is megkóstolja. Ha a főzelékbe teszem a tojást úgy megeszi, mert nem olyen feltűnő az íze. Itt még ajánlják a tortilla-t, ez egy tojásos kaja. Ismeritek? Tojásból és krumpliból készül azt hiszem, nekem ízlik. A parit Réka is imádja, már régebb óta eszi, néha picit piros lesz tőle az arca, de evés végére elmúlik, biztos ilyenkor még nem az igazi a pari, de Ti majd anyós kertjéből ehetek frisset.
Itt nagyon jó az eper, de én félek tőle, majd megkérdezem holnap a dokinőt, de szerintem majd jövőre kóstolja meg ő is, rengeteg egyéb gyümit ehet már.

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni, csak benéztem.
Látom mindenki jól van!
Mi megvagyunk, bár mostanában Enéh napközben nem hajlandó aludni, inkább hisztizik! :?

Etterke!
Ha megpucolod (levágod a magokat róla) az epret, akkor nagy valószínűséggel nem fogja kicsapni Rékát.
Én úgy adom Enéhnek, és sosincs belőle probléma. Igaz kicsit pepecs munka, de 1-2 szemnél úgysem kap többet.

Nah megyek, most vált aktuálissá egy peluscsere.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Etterke: Az ételekkel kapcsolatban én csak azt tudom mondani, hogy nekem kb. egy hónapja, amikor itt járt a védőnő, azt mondta, hogy epret majd ne adjak Jocinak, viszont a korán érő cseresznyét -nekünk van fánk, jövő hónapban fog teremni- nyugodtan kaphatja majd. Aztán lehet, hogy Sancsi praktikája, vagyis, hogy a magos külsejét levágja, az hatásos.
Ami a tápszert illeti, Joci még mindig a kettest kapja. Őt pont egy nappal az 1. szülinapja előtt kell majd vinnem vizsgálatra, majd akkor én is rákérdezek a doktornőnél. A tojássárgáját szereti, krumplival szoktam adni neki. Fehérjét még nem kapott, de éppen ma gondoltam rá, hogy legközelebb abból is adok neki egy keveset. Olyan jó kis program lehet nektek ez a közös úszás. Már meséltem, hogy én sajnos nem tudok. Egyébként pedig a közelben nem is lenne rá lehetőségünk. Majd aztán nyáron az udvaron a kis medencében pancsolhat. (Szülinapjára kapja majd.) :wink: :D

Tegnap nem is voltunk Jocival sétálni, mert kellemetlen volt az időjárás, ma viszont már kimerészkedtünk, igaz a szél még mindig fúj kissé, de már közel sem annyira mint tegnap. Nemrég értünk haza a sétából. Most meg már alszik is Joci.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kati:
Jocinak utólag is boldog 11. hófordulót kívánok! :D :D :oops:

Edith:
Kriszta nagyon édes! De jó, hogy élôben is ennyi állatot lát!

Ne haragudjatok, muszáj mennem, Alida percenként ugráltat, biztos féltékeny! :lol:
zsuzsi 81

Ó, én lüke! :oops: :oops: :oops:

Kati, JOCINAK NAGYON_NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT :D :D :D :D - TEGNAPRA! :oops: :oops: :oops:

Andreák, ugyancsak tegnapra boldog névnapot kívánok nektek! :)
Remélem, sikerül még benéznetek! :)

Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Igaza van Editnek, tényleg elég keveset írogatunk ide! Már nagyon rég ez az oldal jön be!!! :cry:

Tegnap rossz volt a netünk, és tiszta rosszul voltam, hogy nem tudok gépezni! Lehet ez már a függőség jele? :roll:
Jocikának Én is kívánok boldog hófordulót!!! És Andreának pedig boldog névnapot!!! :P

Nálunk minden rendben, azt leszámítva, hogy kritikusan kevés lett a tejem, és már egyre többször kell tápszert adnom Dávidnak! Olyat csinál mostanában, hogy a cicit már be se akarja venni a szájába, de ha meglátja a cumisüveget, nevet, és repked!!! Szerintetek már felismeri hogy az a kaja??? :roll:

Edit Nagyon jók a képek, és szerencsés vagy hogy ezt a környezetet is megismerheti a Kriszta! Nagyon cuki a képeken!!!!
Anyósoméknál csak csirke van, nem tudom Dávid hogy fog viszonyulni hozzájuk! Remélem az Én állatszeretetemet fogja örökölni, mert én imádom, föleg a kutyákat! Ha egyszer lesz kertesházunk biztos lesz vagy 3 kutyánk, és az egyik magyar vizsla lesz!!! :P

Mennem kell mert felébredt a drágám!

Szép napot mindenkinek!
Puszi Julcsi! Kép

bogyo75

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! Most már nagyon gyorsan itt lesz az 1. szülinap is! :D
Délelőtt elsétáltunk Jocival és a húgommal az előhívatott fényképekért és visszafelé jövet bementünk a cukrászdába fagyiért. Joci kapott egy üres tölcsért, amit először csak forgatott, nézegetett, aztán rágcsált is belőle. :lol:

Julcsi: Szerintem Dávid felismeri a tápis cumisüveget! Joci is már nagyon régóta. Olyankor teljesen extázisba jön, reggel is, mikor beviszem neki, rendszerint már áll a kiságyban és amikor meglát, hangosan nevetni kezd és toporog a kis lábaival! :lol: Nagyon jó a kép, amit feltettél ide! :D

Edith: Mi a helyzet hinta-ügyben? :wink:

Tényleg kevesen maradtunk, akik napi szinten írunk ide! Kár! :cry:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Edith: Most olvastam Kriszta naplójában, hogy milyen nehezen telt az elmúlt éjszakátok és hogy a kicsi lányod visszaesett a betegségbe! :( Őszintén nagyon sajnállak benneteket, remélem, hogy gyorsan és ezúttal végleg kilábaltok belőle!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Kati, jól olvastad a naplóban, Kriszta ismét lebetegedett, és eléggé meg is viseli.
Voltunk a fülorrgégészeten, és ismét torokgyulladása van, ami mellé most társul a jobb fülecskéje gyulladása is.

Ismét antibiotikum, + fülcsepp, de mellette kap homeós bogyókat is. Felfedeztem egy gyógyszertárat, ahol rengeteg homeós szerük van, a bárányhimlő elleni cuccok is megtalálhatóak. Remélem, most már hamarosan mindenestől elmúlik. Nem tudom, mitől lehet, mert eddig még sosem vettem le kinn a sapkáját (hisz írtam), ha hideg van, mindig jól felöltöztetem, és mégis. Olyan szarul érzem magam.
Tegnap éjjel 3-tól szinte semmit sem aludtunk, se én se Kriszta, de még a húgom és IStván is felkelt. Csak ordított és ordított, és semmivel sem tudtam lecsillapítani. Minden elképzelhetőt kipróbáltam, semmi sem ment. Végül Játszott egyet az éjszaka közepén, majd így sikerült kidőlnie hajnalban egy órácskára. :roll: :roll: :roll:

Most még a helyzet változatlan. Már elaludt, de egyszer már felsírt. Nem tudom, miylen éjszakánk lesz ismét! Mindenesetre, igyekszem lefeküdni, mert tegnap is az éj második felében volt a baj. Hátha azért a sok szer már hatni kezd. Ma egész délután csak nyávogott. A szó szoros értelmében, olyan éles, nyávogó hangot adott ki szinte állandóan. Úgy sajnálom szegénykét, mert állandóan odakap a jobb füléhez, biztos fáj neki. De ennél többet nem tudom, ha tehetek ért. Én még a fájdamát is átvenném, ha tudnám, de sajnos nem lehet. :(

Bocs', hoyg most nem reagálok, de már nincs erőm. Jó éjt! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Újra itt!
És milyen korán! :P :?
Nálunk általánam ilyenkor van a füri-vacsi, de ma mindenféle füri nélkül, 8 előtt volt a vacsi. :?
Szegény pici angyalkám beteg. Elakpott valami mandulagyulladást.
a 15 hós oltás után 6 nappal(kedden) volt láza, másnap hőemelkedés. beszéltem dokinénivel, mondta teljesen normális (ezt tudtam), de ha nem múlik, látni is karja.
Hát nem múlt! Sőőőőt! :( Tegnap este 39 felett volt a láza, és ma is lázas volt. Délutáni alvás után mértem, megint 39 felett a hője. Dokinő felhív, mondta, látni akarja. Apa hazajöt előbb, ezért elvittük.
Megvizsgálta, mondta, hogy be van gyulladva a mandulája. Valószínű azért, mert az oltás következtében legyengült a kis szervezete, és valahol elkapta. Tuti, hétvégén, ugyanis voltunk fagyizni (Ő csak egy tölcsért kapott), és a cukrászdába volt egy 4-5 éves forma kisfiú, aki úgy köhögött, mintha tbc-s lenne. Még hangosan meg is jegyeztem, hogy az ilyan beteg gyereket nem kéne emberek közé vinni, főleg nem fagyizni.
Mindegy! Kapott gyógyszert, meg vettem Rubophen szirupt, ha következőnek belázasodik, ne kúpot kelljen adni neki, mert azt szegénykém utálja (meg tudom érteni).
Kicsit lelepődtem, mikor megláttam az üveget. Por, és nekem kell(ett) megcsinálni szuszpenziónak! Még jó, hogy vegyész vagyok, :lol: :lol: igaz, nem egy nagy ördöngősség!

Bogyó!
Szerintem is felismeri Dávid az üveget.
Enéh 6 hónapos választotta el magát, pedig még bőven volt tejem. Inkább a cumisüveget választotta, az egyszerűbb volt neki, meg apa is örülhetett! :P
Így utólag visszagondolva, azért voltak előnyei annak hogy már nem szooizott, de jobban örültem volna, ha tovább tart.

Kati!
Enéh is imádja a tölcsért. Érdekes, mert az első törcsérnél, ő is csak nézegette, majd letörtem egy darabot, és odadatam neki. Utána már ment simán. :lol:
Majd leszedem a telefonomról (is) a képeket, és teszek fel egy tölcsérevőst.
Jah! És nálunk az édes tölcsér a nyerő.

Edith!
Sajnálom hogy Kriszta megint beteg. Jobbulást nektek!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Edit
A felmelegített sóval zokniba töltve, és egy kendővel Kriszta fejére kötve, próbálkoztál már? Vagy nézd meg a www.gyogysapka.hu oldalt, hátha van a patikában ilyen sapi! De amíg lehet kerüld el hogy felszúrják a kis fülecskéjét!!! Mert azután havonta lesz begyulladva Neki! És Magadat ne hibáztasd e miatt! Nem Te tehetsz róla!
Jobbulást kívánok Nektek!

Csilla!
Enéhnek is jobbulást, tényleg vannak olyan felelőtlen szülők, hogy az ember legszivesebben felpofozná! Hogy ha már a saját gyerekére nincs tekintettel, legalább máséra lehetne!

Kati! Olyan gyorsan repülnek nemcsak a hónapok, de az évek is! Már Áki is 7 éves múlt, pedig teljesen tisztán emlékszem amikor Ő született arra is!!! Szoktál kint a kertben tevékenykedni? Tényleg, akarsz valami kerti zöldséget vetni? Vagy nem foglalkozol ilyesmivel?

Na mára ennyi voltam! Megyek mosogatni! :evil:
Szép napot Nektek! Kép
Ez a kép tegnap készült!

bogyo75

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?