Sziasztok!
Voltam délelőtt a bőrgyógyásznál. Kb. 3/4 órányi várakozás után kerültem sorra, mert rengetegen voltak, pedig még kevéssel a rendelési idő megkezdése előtt odaértem. Azt mondta a doktornő, hogy szerinte a mellem alatti anyajegyet nem kéne bántani, csak a hátamon lévőt kéne levenni, ami sötét színű. Május 21-re jegyeztek elő a "műtétre". Utána majd kötözésre és varratszedésre is mennem kell. Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem bánom, hogy csak egyet kell eltávolítani.
Edith: Nagyon tetszik Kriszta kis házikója!
Szerintem jó ötlet volt megvennetek neki! Sajnálom, hogy a vasárnap délutánotok, illetve az azt követő éjszakátok ilyen nehezen telt a lánykád betegsége miatt. Csak hat már végre az a gyógyszer!
Ami a hintát illeti, a kezdeti lelkesedés után ott tartunk, hogy alig teszem bele Jocit, már nyújtja is a kis karjait, hogy vegyem ki.
Azt hiszem elkiabáltam, hogy élvezi! Vagy lehet, hogy még kicsi hozzá és nem érzi magát biztonságban benne!? Szerintetek?
Remélem, hogy Krisztánál más lesz a helyzet.
A múltkori "kertészkedés" óta Joci a járókában állva, nagy nyújtózkodás közepette megpróbálta letépni a függönyt, tegnap pedig szinte az összes videókazettát kipakolta a helyéről. Az előbb felállítottam úgy, hogy fogtam a kezeit és bár elég lassan és kissé ügyetlenkedve, de megtett néhány lépést előre.
Zsuzsi: Hogy álltok a pakolással? Hamarosan utaztok!
Etterke: Ugye felteszed majd Rékus albumába a szülinapján készült képeket!?
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat itthon, leszámítva a torokfájásodat. Én már majdnem teljesen jól vagyok, bár még mindig folyik egy kicsit az orrom.
Puszi: