Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ja, azt hittem valami jo Morfi torvenyes konyv! :lol:
Nem maradt le a kepem hi-hi-hi csak faziskesessel erkezett meg.
Marmint Magatokrol rakj kepet ugy gondoltam!
Ikres topik Varandossag cimszo alatt Ikrek+Veszelyeztetett terhesseg /ide irok en is/ de van tobb is pl. Gyerekeneveles, Ikrek vagy Ikrek 2 eves kor felett de ott igazan a gyerekneveles a tema tehat a legtobb baba mar megvan es gyereknevelesi tanacsokat adnak egymasnak.

KépKép
KépKép
tontica

Köszi Lillypop!
:)
MÁr megyek is.

Tontica!
Nagyon szép családod van! Ha nekünk is lesz ilyen jó kép, teszek fel. :)
De apáról felteszem a kedvencem. :)
Persze beleegyezése nélkül:D
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka: Vau, de jo pasi! :D Buszke lehetsz Ra!

Lollypop: en legjobban annak orulnek ha fiu-lany paros lenne de ha ket lany az se baj! :lol: Csak ket kukis ne legyen /tuti az lesz mar csak kiszurasbol is/ :lol:

Na jo en is megyek mert var a sopres, folmosas es aztan pihizes.
Ja, csinaltam isteni finom gyumisalatat es azt eszem egesz nap, Nektek is ajanlom mar csak a kilok miatt is.

KépKép
KépKép
tontica

Kép [/img]
asszem nyilvánvaló, h mennyire vagyok értelmes :?
:lol:

Kép
an°°di

Hát ha már mki ennyire belejött, akkor én is teszek fel egy képet rólunk, remélem, nem bánjátok! :) :)

Kép

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Jolka, Andi! Szupi képek!! ;)

Tontica! Szorítok, h megfelelő páros legyenek!! ;)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Kép
Apukáról nekem ez a kedvencem
(ezért kinyír...bassssz)
;)

Kép
an°°di

Andi!
A spanyol uborka sem jó? :wink:

Mennyi kép! Nahát! Mindenki nagyon szép. Én ettől az élménytől most megfosztalak benneteket, ha nem haragszotok! Nem akarom itt rontani a színvonalat, meg az uram is megölne!

Az álommal kapcsolatban: az elhalt terhességem után egy hónappal az egyik kis aranyos tanítványom odajött és ezt mondta: "Azt álmodtam, hogy terhesnek tetszik lenni." Hát majdnem elbőgtem magam. Viszont a jelentése azonnal lejött: "Menjen má el táppénzre ez a p.csa."! :lol:
marek

Marek! Tegyél fel képeeet!!! :roll: :D Amúgy én nem hiszem, h a tanítványod csak ezért mondta vlna! ;)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Marek! spanyooool? :shock: az az eper. ne keverjé, te lyány, mer' baj lesz ebből. érzem. :lol: különben is mire jó ugye? salátának? vagy.... :oops:
és tessék felrakni vmi, bármilyen képet
én már totál kiadtam magamat. meg Jolka is (bár az ő fejét még nem láttuk), meg Tontica is, meg Lollypop. is ez így nem fair!!!! ne legyél izéééé! ;)

Kép
an°°di

Sziasztok!

Mi ez az általános jókedv? Terhesek vagyunk és sak rötyögünk? :lol: :lol: :lol:

Látom ma a hormonok mindenkit a +++ tartományba repítettek! :wink:

Álmoskönyv a szülésről álomodó terhes nőről:
- csupa vér volt minden -> be vagy sz*rva
- túlélted -> örök optimista vagy
- túlélted és csak a gyerekre emlékszel az egész álomből -> örök optimista vagy és ráadásul már majd megveszel, hogy babázhass
- nem is szültél csak ott lett rips-ropsz a gyönyörű / okos / ügyes / mosolygós / rögtön az éjaszakt végigalvós baba -> olyan súlyosan örök optimista vagy, hogy "kéjük forduljon kezelőorvosához - a gyógyszerész már nemsegíthet"
:lol: :lol: :lol: :lol:

Lollypop - tök jó, hogy túl vagy rajta.

Hajni - jobbulást, rádjár a rúd (először hosszas hányinege, majd ez...)

Fejfájósok - együttérzésem, nekem mút hét volt gáz, de most vhogy jobb! (tehát van remény)

Na megyek szkafandert venni és bezárom magam az oxigén sátorba, ha lefertőtlenítik a gépem, akkor majd beadják a dupla zsilipelésű ajtón és újra írok! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

( :cry: tudtam, h mindenki sokkal szebb, mint én. :? )
(vagy csak sosem leszek fotogén?) áááá
köszi Ancsi a képet! tökjóóóóóóóó 8)

Kép
an°°di

Gondoltam legalább a kutyát megmutatom, de nem tom hogy kell. Bruhaha!!! Tudom ciki, de ez van! :oops:

A tanítványom tudatalatt így akart elküldeni a francba! És sikerült!!! :D :D :D
Azóta is hálás vagyok neki!
marek

alul rákatt a "melléklet feltöltése" linkre
utána tallózol a gépedről egy képet (ha tudod, h hol van ugye :P )
és ne a kutyát, plíííííz ;)

Kép
an°°di

Marek, ha most nem, akkor estig lécci kapd össze magad és tegyél föl egy képet legalább, jó? lehet szkafanderes is, no. ;)
én mindjárt lelépek, ha ideér végre a késett diák.
este benézek lehet
sziasz
:arrow:

Kép
an°°di

Próbálom, de mindig kiírja, hogy hiba történt! Heeelp!!![/img]
marek

először tallózol, utána feltöltés...azt is megkattintottad? :?

Kép
an°°di

Na mostmár étem, hogy miért ilyen cuki az összes gyerkőc, akit eddig felraktatok...
Ezzel a génállománnyal nem volt nehéz dolguk! :lol: :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

CSak visszajöttem.
Nem lesz a vasalásból már semmi sem. :D

Ancsi!
Ti aztán tökéletesek vagytok. :) Nekem sosincs időm karácskor kicsípni magam. :(

Andi!
Te meg vigyori vagy. :) A párod is nagyon szimpi.

Lollypop!
Ti meg szemtelenül fiatalok. :)Helyesek vagytok

Na és akkor rólam egy, de nem friss. Valaki egy lángost?
Kép

FElhívtam Debit, meg van az Afp és a több marker.
Afp: 1,03(0,7-2,5 között a jó) ; Hcg: 1,1;(határ u.a mint a AFp-nél) Papp-a: 1,1; SP1: 1,77 lett. Tökéletes. MÁr mehetek a dokihoz a friss eredményekkel. Állítólag Debiben csinálják egyedül az országban ezt a négy vizsgálatot.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Feltöltés után történik a hiba! Nem jött a tanítvány? Ilyenek!
marek

Merek!
Túl nagy a kép, vagy nem Jpeg formátumú. Kicsinyísd le. kb. 600x600 pixel alá. Utána probáld meg még1x.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jesszus mennyi hsz, pedig csak rendet rakni ugrottam el! :D Csajok, annyira szuper minden kép, amit feltettetek!! Örülök, h látjuk egymást! ;)

Az Ancsi-család is csudiszép, és Jolka is nagyon jól néz ki!! :) :) És ha már itt tartunk: Jolka! Én kérek lángost!!! :D

Marek! Amúgy úgy is fel tudsz tölteni képet, hogy:
- felmész ide: www.kepfeltoltes.hu
- tallózol egy képet, feltöltöd
- kimásolod az url címét
- megnyomod itt, a hsz ablakban, h "Kép", beilleszted az url címet, és megnyomod megint, h "Kép"
- és látunk ;)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Egy utolsó próbálkozás, aztán feladom.

Kép

Talán sikerült. Hát ez lennék, főleg amióta terhes vagyok :D

Hogy ezzel én mennyit szendvedtem, de szerintem megérte. Vagy nem???
marek

Kösz Lollypop, de ebből egy szót se értettem! De egyébként az előzőt, teljesen egyedül, illetve némi telefonos segítséggel oldottam meg. Egy vállveregetést azért megérdemlek, vagy nem? :D
marek

Ez annyira kifárasztott, hogy ennem kell valamit! Nem irigylem az informatikusokat, ha ez ilyen kimerítő meló. Még a vérnyomásom is az egekben!
marek

Marek! Dede! :D *vállbavereget* De képet rólad, rólad, RÓLAD!!! Légyszi! :) :)

Amúgy enni nekem is kell, mert megkívántam az almát sajttal! :shock: Régebben nem is volt a kedvencem! :P

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Én meg a sajtot kenyérrel! Nem mérgezem magam ilyenekkel, hogy alma, meg narancs, meg most már ugye az uborkát sem lehet :wink:
marek

Nekem meg az almától elment az étvágyam, mire kiértem a konyhába! :shock: :? Úgyhogy nálam is marad a sajt + a kenyér! ;) Fini is az :) :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Ja, és a férjem

Kép

:D :D :D
marek

Naaa, látom van ízlésed!!! ;) :lol: :lol: De lécci-lécci télleg képet rólad/rólatok!!! :) :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Marek!
:lol: :lol: :lol: Tényleg pörögsz ma. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sztem a topik is rendesen pörög ma! ;) Oké, tudom, h én még csak 3 napja vagyok veletek, de abban a 3 napban kétségtelenül ez a legpörgősebb, legvidámabb nap! :) :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Nem hiszem el, hogy ezt csinálom!

Kép

Ez kellett, akkor tessék. De nem ám rémálmokról panaszkodni, meg görcsökről, meg fejfájásról!
Mert én ettől akartam kímélni a társaságot.!!
marek

Marek!!! Rád buggyanasztó hatással van a terhesség!!! (bocsi :D) Sztem tök jól nézel ki, és ez a kép még egy újságba is beleillik!! ;)

Na csajok, én most (egy kis időre :P) eldugulok, elmegyek sétálni egyet, egész szép idő lett, ki kell használni! :) :) Este felé jövök, addig is puszi a társaságnak! :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Meg lennék buggyantódva??? Nem fáj ám! (csak ha nevetek) :lol: :lol: :lol:
Viszont holnap, lehet, hogy egész nap itt zokogok (bruhaha). Rám ilyen hatással van a terhesség. Egyszer házisárkány, egyszer Depi Teri, egyszer AgyaláGyula. (hú, ez nagyon rossz lett!) :oops:
Talán most jobb is, ha megyek!!!
marek

Most megyek szórakozni. Gondolom jó nagy kő gördült le...ugye?
De ne örüljetek, mert 10 körül jövök! Ezt vegyétek fenyegetésnek!
Addig is szép estét mindenkinek!
Most aztán már mindenki pakoljon fel egy képet magáról!!!!!
:D :D :D
marek

sziaisztok!
húha mi van itt
uborka,gumikesztyű,kép áradat.Egyébként ezt tökjó ötlet ,hogy az arcunkat is adjuk :-)

mindenki nagyon csini,vidám és humoros embere tök jó.

Lollypop
gratulálok a kislányhoz :-)

Jolka
ezt azért elküldöm Manókádnak
Kép
,mit kapott?Nagyon cuki a képen.Én is katicás tortát terveltem ki csak olyan marcipánost :-)

Marek
jó ez a sárkány :-) én is az vagyok,pláne ha éhes vagyok.

dobok én is arcot

TTimurr

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Csatlakoznék én is hozzátok, ha nem bánjátok. 8 hetes terhes vagyok és november 29-re kiírt szülési időponttal. Igazából látom, hogy mostanában az ilyen korú terhesek a téliekhez csatlakoztak, pedig, hát ez még ősz. És úgy két három hete, amikor még nem volt biztos a terhességem titeket kezdtelek el olvasni, és nagyon szimpatikus, vicces kis csapat vagytok. És az én öreg fejemnek jót tennétek. Amúgy erMónihoz hasonlóan én is 38. Második gyerekemet várom, de rajtuk kívül 2 éve volt egy hat hónapos terhsségemből történt, a baba halálával végződő vetélésem. Sajnos! :cry: :cry: Ezért most nagyon para vagyok!

A mai UH-n ol azt írta a papírra a szonográfus, hogy 6 hetes terhesség, pedig számítás szerint ma pont 8 hetes. Ha tudtok mondjatok erre valami bíztatót! Mert tudom, hogy nem kellene, de állandóan ez jár a fejemben!

Előszörre ennyit!

Azt nem igérem, hogy én is nagyon sűrűn tudok jönni, mert munka, meg gyerek, meg háztartás (persze csak módjával), és másodállás mellett nem mindig van energiám, de azért szakítok időt arra, hogy jöjjek, akkor meg pláne, ha nincs kedvem dolgozni, vagy otthon valamit csinálni, mint most is, amikor pedig szalad a konyha.

Sziasztok,

Nicknevem szerint Paga, de valójában Gabi.

Gabi
paga

Sziasztok!
:lol: :lol: :lol:

Még nem 100%, de a doki kislánynak látta. :) Mintha ott lett volna az a nagyajak. De majd a 18. hetes Uh megerősítik. Apa repül, lebeg, hogy Ő megmondta. :D

Marek látom, csak sikerült magadról képet felrakni. :) Többit még nem sikerült visszanézni.

Paga! Üdv a topikon.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Na hello fényképalbum sztárok!
Hello Paga, bocsi épp hogy 37! :lol: A 38-ig még el kell jutni!
Mára csak ennyi, látom vidámak vagytok! Nagyszerű!
Én meg megdöglök a fáradtságtól (meló) és voltam afp-n, ekg-n, nődokinál...az egész délelőttöm odavolt!
És a Ti orvosaitok ilyen fiatal magzatoknál (12 hét) honnan látják a nemét ilyen majdnem biztosan!
Nekem ma(16 hét) is össze volt kucorodva, de integett az apjának, aki ma látta először, hogy mit/kit csinált! :lol: (Tényleg integetett! :) )
További jó fényképeszkedést!
Szép estét!
erMóni
ermoni

Marek!

Szerintem is nagyon jó képet tettél fel magadról, jól nézel ki!De egy mosolygós is jöhet.:)

Timi!
Köszi szépen a képet? Manónak is tetszik.
Jaj, de irigylem a kékszemedet.:) Helyesek vagytok!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

szevasztok
újabb hírek: eljutottam egy olyan szintre, amikor egy adag mekis salátától pukkadásig jóllakom :wink: hát nem csudijó? így aztán Jolka, én most nem kérek lángost. de nagyon klassz ám az a kép. hangulata van kéremszépen. igazi. nem-uborkás :D mikor is mész fodrászhoz?

Marek, ha vmi rémeset álmodom, már nem is kell az álmoskönyv, tudom, ki tehet róla :wink:

Timi, nem rágalmazásképp, de ez igazi kék vagy kontaktlencsés? irtó szép. :D

szia Paga/Gabi! gyere csak nyugodtan, amikor csak tudsz. ne gondolj arra, h bármi rossz is történhet. én is rengeteg 'klassz' kis horrorsztorit hallottam már ikerterhességekről. meg sem hallom őket (ádehogy, :P )

Kép
an°°di

erMóni, kép?

Jolka, köszi. vigyorgós. basszus. sose leszek már jó nő. namindegy.

Kép
an°°di

Kép Hát íme az én férjem és Samu nevű kutyánk! Szilveszter-tópart!
ermoni

asztaaaa, megszült az egyik csaj a volt munkahelyemről. 5090 grammos óriást! :shock: nem lehetne ezt most itt kicsit lemondani? :?
totál be vagyok rosálva.

más: beszélnem kell a nődokival. elegem van az olcsó repülőút-ajánlatokból (ma este jött még 2!). menni akarok. most. vagy holnap. brühühü

na, asszem, nézegetek egy kicsit újságot. az olyan statikus, stabil és megnyugtató. keresek hozzá nyugizenét. van vkinek bálnahangos relax cucca? :wink:

Kép
an°°di

erMóni, egyet akkor rólad is. ha van elölről és nem szkafanderes...?
(a Samu kutyanév...én a gyereknek akartam :lol: )

Kép
an°°di

Hello Andi!
Nem tom milyen név a Samu, én több kutyát is ismerek, akik Samuk! :lol:
Biztos akarsz Te engem is látni? :wink:
ermoni

helló, Móni!
haláltmegvető bátorsággal...mi történhet?! :roll: jöjjön a kép!
:shock: figyelek ezerrel, csak nem dögöljön be a babanet

Kép
an°°di

szia Paga!
üdv itt :-)
sajnálom a babádat :-(
de most minden rendben lesz :-)

a hetek eltérése miatt ne aggódj ,nekem is öszevissza van,én már azt se tudom hány hetes terhes vagyok :roll: na jó most a sok uh miatt egyenlőre úgy néz ki a 17ik hétbe vagyok.De az első uhán majd két héttel kisebb volt a baba ,aztán 2 hét alatt ugrott a nagysága 3 hétnyit,most meg megint egy hét mínusz,ebből is adódik a hülye afp mizériám.

Jolka
de jó kislány :-)
remélem nálunk kukac van :-) bár nem hinném,hogy lesz olyan szerencsénk

Én mindig zöld szemet akartam :-)

Andi!!!!
ne mondj ilyeneket hogy meki
most van nekik megint erdei gyümölcsös pitéjük szép nagy kövér eprekkel és azt annyira bírom,meg a csirkés szendvicset,meg a bigmacet is ,nyammmm

köszi,igazi szín :-) van amikor sötétebb valamikor világosabb kék és "kisvirág " van benne,valami szépnek is kell lennie az emberen ,főleg ha ilyen debellaella

uh ekkora bébit,nyem szeretnék,de nekem nem is lesz ekkora az tuti :-)

egyébként a hétői afpém 0,45 ,persze z ia a béka segge alatt,hétfőn uh és kapok beutalót a genetikára,majd ott is uh ,beszélgetés hogy vesznek e vért megint nem tudom majd kiderül.A dokim is azt mondta hogy alkati dolog is beleszól az értékbe (ilyen kis finoman mondta) de majd gentikán korrigálják a súlyommal az értéket.akkor majd talán majden elérem a 0,7et (bár már a 0,6al is kiegyeznék simán)

tegyek fel én az állatokról képet?hehe nem férne ki ide,van 3 kutyánk vagy 5 macska,papgájok,galambok,tyúkok

Timurr

ERmoni :D :D :D
jó ez a kép,így hátulról :lol:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?