szia Paga!
üdv itt
sajnálom a babádat
de most minden rendben lesz
a hetek eltérése miatt ne aggódj ,nekem is öszevissza van,én már azt se tudom hány hetes terhes vagyok
na jó most a sok uh miatt egyenlőre úgy néz ki a 17ik hétbe vagyok.De az első uhán majd két héttel kisebb volt a baba ,aztán 2 hét alatt ugrott a nagysága 3 hétnyit,most meg megint egy hét mínusz,ebből is adódik a hülye afp mizériám.
Jolka
de jó kislány
remélem nálunk kukac van
bár nem hinném,hogy lesz olyan szerencsénk
Én mindig zöld szemet akartam
Andi!!!!
ne mondj ilyeneket hogy meki
most van nekik megint erdei gyümölcsös pitéjük szép nagy kövér eprekkel és azt annyira bírom,meg a csirkés szendvicset,meg a bigmacet is ,nyammmm
köszi,igazi szín
van amikor sötétebb valamikor világosabb kék és "kisvirág " van benne,valami szépnek is kell lennie az emberen ,főleg ha ilyen debellaella
uh ekkora bébit,nyem szeretnék,de nekem nem is lesz ekkora az tuti
egyébként a hétői afpém 0,45 ,persze z ia a béka segge alatt,hétfőn uh és kapok beutalót a genetikára,majd ott is uh ,beszélgetés hogy vesznek e vért megint nem tudom majd kiderül.A dokim is azt mondta hogy alkati dolog is beleszól az értékbe (ilyen kis finoman mondta) de majd gentikán korrigálják a súlyommal az értéket.akkor majd talán majden elérem a 0,7et (bár már a 0,6al is kiegyeznék simán)
tegyek fel én az állatokról képet?hehe nem férne ki ide,van 3 kutyánk vagy 5 macska,papgájok,galambok,tyúkok
Timurr
ERmoni
jó ez a kép,így hátulról