Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Fricky, Judit!

Jobbulást kívánok Nektek!

Én sem tudom eldönteni, hogy csak az allergiámtól szenvedek vagy egy kis nátha is bejátszik. Ma a fejem is annyira fáj, hogy azt elég nehezen viselem. Ha van vmi ötletetek, hogy mit lehet fejfájás (migrénes) ellen tenni azt szívesem veszem, mert szoptatok még és az Algopyrinen és származékain kívül nem igen vehetek be mást az meg mostanában nem segít!

Tibicsoki!

A langyos vízzel való arcmosást valóban jobban viselte. Köszi a tippet.
Nekem is terheségem alatt és az óta is állandóan melegem van, pedig azelőtt mindig megfagytam, soha nem volt melegem.

Riella, Kit-Kat!

Szofit mi is hordozóba hoztuk haza, ráadásul Ő imádott is benne lenni.
A gátmetszéstől és a beöntéstől én is féltem, de hagytam magam meggyőzni (nem kellett nagyon). Nem bántam meg! A szülésznő nagyon ügyesen csinálta a beöntést és a gm. helye nekem egyáltalán nem fájt.

Dalmácska!

Szerintem is nagyon jó, hogy ilyen szép időbe levegőre vitted Flóra babát.
Igaz Szófi nyáron született, de kéthetes kora óta sétlok vele.

Jaj el ne felejtsem Szofinak pénteken kibujt a hetedik foga!

Puszi mindenkinek
Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok!

Zsókuci! örülök, hogy jobban vagytok már. Hát igen csak előrenézni és menni tovább. Barlangfürdőzés jó lehetett.

lÁtszik, hogy jó idő volt ma.

Nekem nagyon fáj a torkom, remélem holnapra ügyin kikúrálom és elmúlik.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok,

Minden szülinaposnak és névnaposnak, hónapfordulósnak nagy-nagy vidámságot. Szonjuska és Danca köszönik a jókívánságokat.

Hát, nem mondanám, hogy Danca már jobban van. Tegnap éjszakára már Szonjus orra is bedugult. Egyenként 3xd keltek fel éjszaka, persze nem egyszerre. Amíg az egyik visított, a másik édesdeden szörcsögött a szomszéd ágyon/ágyban.

Holnap mennénk óvodai nyílt napra. Csúnya dolog, de ha már csak kicist lesz beteg, el kell vinnem. Itt, Zuglóban, nagyon nehéz egy októberi gyereknek bekerülni az oviba. Itt lenne egy kis protekciónk, szóval muszáj menni. Szonjust már lepasszoltam a sógornőmnek, optikailag rooszul venné ki magát, ha ő is jönne velünk.

Holnap majd beszámolok, hogy mi volt.

Puszi,

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Komolyan olyan ez az oldal mint egy kórházi fórum,mindenki dögrováson,csajszik kapjátok össze magatokat,és gyorsan gyógyuljatok meg,nem jó olvasni,hogy a nagytól a legkisebbig bezárólag mindenki szenved.
Most küldök egy csomó gyógy puszit előlegként,aztán még írok receptre is,akinél úgy látom,hogy nem javul az állapota.
:wink:
A hétvégén egy csomót nőtt a pocakom,viszket is a bőrőm ezerrel ahogy tágul,éppen ma reggel jutott eszembe,hogy pár hét,és nem arra fogok ébredni reggel,hogy babuci lambadázik a pocimban,hanem,hogy gügyög a másik szobában....hiányozni fog,már annyira hozzászoktam a kis seggéhez amit ha kitól ,úgy néz ki a hasam mint a Mount Everest :D :D
Tegnap napfürdőztünk babucival,na persze óvatosan vigyázva,hogy fel ne forrjon a magzavíz a hasamba,de nagyon kellett már egy kis energia,és szerencsére az idő nekem kedvez,és azt mondják egész héten ilyen idő lesz,ma még jönnek egy ruháért egy eljegyzésre,azt még letudom,aztán nem dolgozom és csak pihenek a kertben,mi ez ha nem dolce vita????
Most nem tudok tovább ülni,mert babuci lerúgja az oldalam,de még este jövök
Puszi
Riella

KépKép
riella77

Sziasztok!
Most derült ki, hogy 2 héten belül a Dél-Pestiben fogok szülni. Tudtok segíteni hogy milyen a gyermekágyas részleg?
Előre is köszönöm!!
birlee

Szia Birlee,

Szerintem érdemes egy kicsit visszaolvasnod, mert mostanában elég sokat volt szó a gyerekágyas osztályról.
Röviden: vannak 1,2 és 4 ágyas szobák. Az 1 ágyas hivatalosan nem fizetős, gyakorlatilag annyit fizetsz érte amennyit gondolsz, ill. amennyit megengedhetsz magadnak. Minden szobához tartozik fürdőszoba WC-vel. Látogató elvileg egyáltalán nem jöhet be a szobákba, az egyágyasokba csak az apuka. A látogatókat a folyosón lehet fogadni egész nap. A babákat ablakon keresztül lehet megnézni, ha jól emlékszem délután 5-6-ig.
A baba alapból éjszaka nincs veled, ha egyágyasban vagy kikérheted. Reggel 7 körül kihozzák, majd fél 9 körül elviszik. Ekkor van a vizit az anyukának is és a manóknak is. 10 körül visszahozzák. Legközelebb babamutogatás előtt viszik el. Azt szokták ajánlani, hogy ilyenkorra időzítsék a látogatókat, hiszen ilyenkor úgyis a csecsemőosztályon vannak a picik. Egyébként is be lehet adni, ha ki szeretnél menni egy látogatóhoz. A látogatási idő után visszahozzák, és veled marad kb. fél 11-ig.
A csecsemősök között van ilyen is és olyan. Ha valami nem tiszta, vagy túl gyorsan mutatnak valamit, mindenképpen kérdezz rá. Van kórházi védődő is. Ne legyen rá szükség, de van koraszülött osztály is. Azt hiszem a babák kapnak pótlást, de ha már tejed, és lefejed, azt adják neki éjszaka. Az biztos, hogy nem folyik ki belőlük a tápszer, amikor kihozzák őket. Szerintem kérheted, hogy ne adjanak neki, ha gyerekorvosnak nincs kifogása, biztosan megoldható.
Mire hazajössz a kórházból, elintéznek minden hivatalos papírt. A születési anyakönyi kivonatot és a lakcímkártyát még ott megkapod, a TAJ kártyát majd küldik a megadott címre pár hét múlva. Az anyakönyvezéshez kell a házassági anyakönyvi kivonatotok 300 napnál nem régebbi példánya, ha nem vagytok házasok, akkor apasági nyilatkozat a papától.
Most ennyi jut eszembe. Ha valami még érdekel, kérdezz nyugodtan.
Pihizz nagyokat, mr nem sokáig lesz rá alkalmad :D

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Szandra,

Isten éltesse a két és fél éves kisasszonyt!!!

Kép

Kép
karpijudit

Boki, nekem egy Baby Nova nevű mellszívóm volt/van, leárazva vettük egy bécsi dm-ben, szó szerint párszáz forintért és tökéletesen bevált, bár nem sokat használtam.Mosogatógépbe bevágtam, illetve tablettával fertőtleníttem.
A dél-pestiben azt mondta az egyik csecsemős nővérke, aki segített megmutatni a használatát, hogy ez az Aventnek a koppintása, úgyhogy szerintem jól jársz az Aventtel, többen is írták, hogy jó.

Fricky, mi se járunk gyerekkel étterembe csak miután elaludt a babakocsiban. :lol:
De leginkább nélküle.

KépKép
tibicsoki75

Helló Csajok!

Látom a jóidő mindenkit kivonzott a szabadba! :D

Minden beteg babának és mamának jobbulást kívánok!

Riella!
Most már tényleg kihasználhatod az utolsó heteket, napokat és pihenj sokat, hogy minél kipihentebb legyél amikor eljön az időd.
Ebben a szép időben bizony egy klassz kertben a legjobb a lazítás!
A pocakot kenjed folyamatosan, nekem is az utolsó 3 hétben szinte egész nap viszketett, talán akkor nőtt a legtöbbet. A krémezés sokat segít.

Zsókuci!
Örülök, hogy időnként benézel és hírt adsz magatokról. Tényleg csak előre lehet nézni, hiszen minden megy tovább. A barlagfürdő nagyon fincsi lehetett!!!

Birlee!
Szerintem Judit a legfontosabbakat el is mondta a gyermekágyas részlegről.

Szandra!
Isten életesse a két és féléves Tamit! :D

Szami!
Gratula Szofinak az új fogacskához! :D

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Tamit Isten éltesse sokáig.

Birlee! Isten hozott közöttünk. Grat a pocaklakóhoz. Tudjátok a nemét? Én is javaslom a visszaolvasást. Riella is hasonló cipőben jár, de szerencsére már teljesen megnyugodott, mert sok jó tapasztalatot olvasott itt a kórházról.

Riella! köszi a gyógypuszikat, már nem is fáj annyira a torkom
:D hát csak csínyán a munkával, gondolom már nem olyan kényelmes ott ülni a gép előtt.

Tibicsoki! állítólag a Trófeában van játszósarok és még felügyelet is van a gyerekekre. Barátnőmék voltak ott keresztelőn és mondta hogy nagyon jól elvolt a 4 éves kisfia. Sztem mi is kipróbáljuk egyszer. Kíváncsi vagyok...

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Hello Lányok!

Adra,
köszi ,pocit kenem minden este,hála az égnek nem reped,és csíkjaim sincsenek,biztos szerencsés alkat vagyok.
Most kel fel a nap és gyönyörködöm benne a nappalink ablakából,ma is szép nap lesz,irány a kert!!!!!!!!!!! :D :D :D :D már alig várom,hogy babucit berakhassam a gyönyörű verdájába,és nagyokat sétáljunk a falusi levegőn.
Képzeljétek ,új szomszédaink lettek a Megasztáros Kontor -Szabó páros költözött a szemközti házba,babástól nagyszülőstül.
Tamás nagyon közvetlen ,Eszti még egy kicsit zárkozott,de majd feloldódik.
Mondjuk nem lepődök meg semmin,a szomszéd utcában lakik a Talmácsi Gábor motorversenyző,a szüleivel költözött ide Zuglóból.
A falu elején most vett egy nagy hangárt a Palik Laci,itt készül a Dakarra.....lassan tele leszünk a sztárvilág krémjével,én nem tartozom közéjük,de már engem is megkülönböztetett figyelemmel kisérnek mióta itt lakunk,egy kis falu életében,újdonság,ha egy divattervező költözik oda,és minden évben rendez bemutatót,amin ott kell lenni,nehogy valami fontosról lemaradjon az ember lánya.
Tündériek,egyszerű emberek és a maguk egyszerű módján fejezik ki az elismerésüket és a szeretetüket,nem gondoltam volna .
Na de félre apletyót,van fontosabb is,lányok ki használt már szoptatós párnát??Érdemes venni???Csak mert a brendonba 12ezerért egy kicsit szívtam a fogam,viszont most a vaterán találtam egyet és az csak 5ezer volt,azt lehet ,hogy beválllalnám,ha azt mondjátok,hogy jó és kell az nekem?!!!!!

Sidney,
látod én mondtam,hogy az én puszikám recept nélkül kapható gyógyhatású szer :D :D ,akkut esetekben ,felírom receptre is,csak ezt sajnos csak én támogatom a Tb nem :( :(
de örülök,hogy jobban vagy.
Tegnap elvitték az utolsó ruhát amit szülés előtt készre varrtam,ma még össze kell raknom egy koszorúslány ruhát ,de azt csak próbálni fogják,mert júniusra kell,és ennyi...nagyon fog hiányozni,de most a babuci a fontos,és a pihenés :D
azt hiszem a finisben vagyok,bár még konkrét fájásaim nincsenek,de vizesedik a csülköm,és egyre nehezebben mozgok,este 8kor már ágyban vagyok,mint a terhességem elején,és állva el bírok aludni,ez normális,hogy ilyen álmos vagyok????
Holnap megyek a JF-be ctg vizsgálatra,mondta a hölgy ,hogy lehetőleg jelentkezzek be a beteg felvételen mielőtt felmegyek,persze csak akkor ha nincsenek sokan,,nem tudjátok hol van,hatalmas az épület nem kóvályognék ott napokat,főleg,hogy a ctg reggel 8kor van.
Azt mondták valahol ott van ,ahová a mentő szokott beállni,na köszi,életemben egyszer jártam ott,és nem tudom hová szoktak állni a mentők,és mikor ott voltam egyse volt bent.
Ha nincs fogadott orvosom,akkor ki dönti el,hogy a ctg eredményem jó vagy nem?Hazamehetek-e vagy nem?
Valami dokinak csak meg kéne nézni nem??????
Most mennem kell,mert anyukám vár reggelivel,de majd még jövök
Puszi
Riella

KépKép
riella77

Sziasztok!

Köszönjük a két és fél éves nagyasszony nevében a köszöntést.

Tegnap voltunk usziban, megint négyen nyomtuk a vizet ki a fenekünkkel a medencéből :lol: . Edóka vigyorog ezerrel a vízben köv. alkalommal már megy a víz alá, Tama meg ezerrel ugrál be a vízbe a medence széléről. Tud a kiscsaj.

Mindenkinek nagyon sok gyógypussssssz!!!

Riella!
Betegfelvételre az épület bal oldalán kell menni (ott van is egy tábla ami mutatja) ott lesz egy kis beugróban egy nagy szétnyíló ajtó és ott kell bemenni. Sokan fognak arra menni így nem lesz nehéz megtalálnod.

Még jövök csak az Edó kiabál a társaság másik fele meg még alszik

Szandra

szandrakiss

Riella!
Nekem van szopipárnám, még aludni is tök jó vele! A szopinál meg vagy beválik vagy nem :lol: Lehet, hogy fekve fogod tudni csak szoptatni a babót, majd elválik, hogy melyik a legkényelmesebb pozitúra. Én spec. mindig is fotelban, ülve szoptattam.

Ja, a Brendonba ne vegyél 12 ezerért, rendeld meg a www.szopiparna.hu ha jól emléxem egy-két hét alatt kész van, és ha sokáig tartana a postázás, akkor személyesen is át lehet venni vhol Pesten.

Egyébként látom, te is az utsó pillanatig kihúztad a melóval :wink: NEkem is ki van számolva rendesen, mert május 31e a mérlegek határideje, szóval eléggé necces a szülésem :lol:

Nálunk kiscsávó már szuper jól van, az orrát még kell szívni, de halálosan csinálja.
Egyszer csak hallom húzza a széket a mosogatóhoz, veszi ki a szárítóból az orrszívót, cufálja a porszívót hozzám, és már ül is a fotelba, hogy jöhet a szívás.
Én még köhögök picit, de nem vészes.

Pocaklakó jól van, csak azt nem szereti, amikor dolgozom 8)
Ilyenkor meg sem áll egy pillanatra sem :D
Megyünk 24én 4 Ds-re, kíváncsi leszek a paraméterekre.

Istenke éltessen mindenkit, akinek mostanában van/volt fordulója!

Tényleg, valaki :lol: 8) nem tudna csinálni egy táblát, amiben össze van foglalva, hogy kinek mikor milye van? Akkor legalább én is észben tudnám tartani :lol: 8)

Megyek, készítem a reggelit, aztán ezerrel meló :P

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Riella!

Szopipárna ügyben, Igen, igen, igen. Nagyon szerettem én is Szofi is. A mai napig használom. A JF-be vettem a nyolcadikon, a csecsemősök árulják 4000ft. Szerintem azért jobb mint a Brendonos mert ebben nem gyöngyök vannak hanem vmi. más tömő anyag és van tartása, nem nyeklik össze mint a gyöngyös és hát lényegesen olcsóbb is. Én nagyon tudom ajánlani.

Most csak ennyi, később még jelentkezem.

Szami

szamikám

Helló Csajok!

Riella!
Az Eszti által ajánlott szopipárna oldalon rendeltem én is meg a szopi párnát. Nekem a terhesség alatt is nagyon jó volt, mert jól tartotta a hasamat és kényelmesebb volt így aludni. Szoptatásról sajnos nincs tapasztalaom, mert nekem csak 5 hetes korukig volt tejcsim. :( Én akkor szoktam még használni, ha egyedül vagyok és etetnem kell őket, mert arra teszem rá egyiküket, míg a másiknak takaróból szoktam szopipárnát csinálni, egymás mellé fektetem őket a két "párnára" és mehet a szájukba a cumisüveg.
Ha nincs választott orvosod, szerintem akkor is biztos megmutatják az ügyeletes orvosnak a ctg-t, de ezt nem igazán tudom. Az eredményről majd számolj be Nekünk!

Eszti!
Hű.. nagyon izgis lesz a 4D-s uh! :D Majd tegyél fel képet a pici lányról! Olyan kíváncsi vagyok!

Finike, Dóri, Tibicsoki, Tücsök, Dalma, Mazsuzs! Mizújs veletek?
Bocsi, ha valakit kihagytam!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!
Köszönöm az infókat a kórházról, bár egy kicsit neki vagyok keseredve, mert elég sokat nincs kinnt a baba. Egyébként nekünk ő lesz a harmadik manónk, az első kettőt a Rókusban szültem. Egyiknél sem kérdeztük meg a nemüket. Egy fiú és egy lány után meg már tényleg mindegy! Ez az ablakos módszer azért mit nem mondjak elég fura.. Remélem sikerül kiharcolnom, hogy minél többet legyen velem a babám és még a 2 hétbe remélem belefér egy röpke kórház nézés!

Szép napot!
birlee

Sziasztok!

Először is gratulálok minden szülinaposnak, névnaposnak. A betegeknek sok-sok gyógypuszi.

Azt hittem több időm lesz jönni, de tévedtem. Amikor meg írni akartam, nem lehetett belépni.

Tegnap voltam dokinál. Minden ok, csak a méhszáj(vagy méhnyak?) van megrövidülve. És szép méretesnek mondja, mind súlyilag, mind fejméretileg. Mondjuk Gergő is negy súllyal született. Azt mondta valszeg előbb megszületig, de ha nem így lenne, május 25-re kiír császárra.
Máj. 4.-én kell mennem vérvételre, ctg-re, uh-ra. Akkor már többet tudunk.

Sokat kellene pihenni, de így egyedül nem sok időm marad heverészni. Ebben a jó időben egész nap kinnt vagyunk az udvaron.

NA, felébredt Gergő, mennem kell.

Szép napot!

jucus1

Sziasztok! Ismeri valaki a Csütörtök dokit?Mondjatok róla valamit,a kórházban is rendel,van nálla terhes gondozás? A fiamat a Nyírőben szültem,sajnos már nem oda tartozok,hanem a Dél-Pestihez és nem tudok a kórházról semmit.Ezért szeretném a segítségeteket kérni.Előre is köszönöm!
easy11

Fricky!
Kb. 4-5 napja elkezdtem egy táblázatot :lol: mert már nem bírtam követni, hogy ki mikor mit ünnepel. Igaz én csak úgy a vonalzók alapján próbáltam kiszámolni, hogy ki mikor jubilál. Ha kész nagyon szívesen közzé teszem bár nagy segítség lenne ha mindenki leírná a pontos dátumot.

Szandra

szandrakiss

Easy!
Az én dokim is a Csütörtöki. A magánrendelése az Üllői út 644- ben van, itt hétfőn és pénteken délután van egyébként a kórházban fogad. Nagyon rendi doki, tényleg tudom ajánlani. Nem tudom mire vagy kiváncsi....

Szandra

szandrakiss

Szandra!

Te kis gondolatolvasó :lol: :lol:

Pont rád gondoltam, mert te mindig mindenkinek tudod, hogy mikor mije van :wink:

Elkezdem akkor a dátumokat:
Bence 2004. dec. 21.
Névnapja: aug. 23.

Kell még valamilyen dátum? Rékáét még meg kell várni :wink: Enyém kell????

Adra!
Igen, már én is nagyon várom az uh-t!

Kép Kép
fricky

Szandra!

Milyen rendi vagy!
Szofi:2006. 07. 17 ( Ma vagyunk 9 hónaposak)
Névnap: május 15 (Ezt mi választottuk mert van egy pár.)

Szami

szamikám

Sziasztok!

Adra köszi az érdeklődést, megvagyunk. Hétfőn voltunk csípőszűrésen, minden rendben van. A doktor néni aki vizsgálta a babát, megkérdezte, hogy mennyi idős a baba? Mondtam neki, hogy a héten lesz két hónapos. Erre a doktornő: ennek a babának nem kellene még ekkorának lennie! :-)
Hát igen, már 5 kg a Nándi, de nem látszik rajta mert hosszú kissrác, egyáltalán nem kövér és nincsenek hurkácskái sehol...
Sajnos a képeket a babákról nem tudtam megnézni, pedig a párom is próbált segíteni, de valamiért nem ment :-(
Dalmacska! Mi nem kérdeztük meg, hogy kapnak-e a pótlást a babák, nem gondoltam emiatt, hogy tápszert is kapnak, azt hittem csak teát, dehát azzal meg nem lehet jól lakni, főleg ha nincs tejcsi...De az egyik aranyos csecsemős aki sajnos éjjel volt mikor én bent voltam a kórházba, mondta is, hogy baba ott még nem halt éhen a kórházba :-) Hát ezért...
Sidney! Köszi a biztató szavakat. Én is remélem, hogy nem kell majd kezelésre hordani a királyfit, hanem magától elkezdi emelgetni a fejecskéjét.
Egyébként erről a grapfruitmagról már mintha valahol hallottam volna, és egyszer a gyógyszertárban előttem vett valaki. Ennyire jó?

Judit, Dóri, Szandra, hónapfordulósainak minden jót, jó egészséget és orrfolyásmentes napokat kívánok!
Judit, egyébként mi volt az oviban?

Pociló! Mi már régen nem adjuk a konakiont a babának a tápszer miatt. Kb. két alkalommal kapott az ampullából + amit a kórházban kapott, de utána a védőnő tanácsára nem adtuk neki, hanem odaadtuk a védőnőnek aki el vitte olyan anyukának aki szoptatott.

Szamikám! Gratula a 7. fogacskához? Hogyan viseli Szofi a fogzást? Vagy csak észrevétlenül kibújnak a fogak?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!!
Lányok ez nagyon jó ötlet, így tudni fogjuk kinek, mikor van ünnepe.
Szami!
Szofi babának boldog hófordulót.
A családom Szilárd 1998.11.20
Milán 2004. 10. 28
Marcell 2007. 02. 17 (ma 2 hónapos)

Szandra!
Előre is köszike a munkád ,neked ez nagyon megy.

Easy!
Én dokim is a Csütörtöki és csatlakozom az elöttem szólókhoz nagyon szuper :wink:

Mennem kell majd máskor :cry:
Kép

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!!
Lányok ez nagyon jó ötlet, így tudni fogjuk kinek, mikor van ünnepe.
Szami!
Szofi babának boldog hófordulót.
A családom Szilárd 1998.11.20
Milán 2004. 10. 28
Marcell 2007. 02. 17 (ma 2 hónapos)

Szandra!
Előre is köszike a munkád ,neked ez nagyon megy.

Easy!
Én dokim is a Csütörtöki és csatlakozom az előttem szólókhoz nagyon szuper :wink:

Mennem kell, majd máskor :cry:
Kép

Kép

Kép

Kép
pocilo

Üdv újra!
Még el nem felejtem!
Pociló! Milánnak boldog hónapfordulót! Hogy viselkedik egyébként? Nyugodt baba mint a képen ami fent van? :-)

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok! Birlee! Érdeklődj a kórház számán van minden hónapban szülőszoba és gyermekágyas osztály látogatás! Érdemes elmenni! :D
alda

Sziasztok,

Most rohanok, de holnap jövök.
Addig is:
Danca: 2004. 10. 13.
Szonjus: 2006. 11. 13.

Puszi:

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Szandra! TE egy kincs vagy nekünk. :D
Johanna 2002.02.11. névnap: 03.28.
Bulcsú 2005.02.03. névnap: 06.04.

Riella! Szopipárna amiről beszélnek a csajok itt kapható a XVII.ker-ben a Melczer u-ban. Nagyon sokféle anyagból tudsz választani és rövid határidővel megvan. Egyébként a kórháztól nincs olyan nagyon messze. Ja és mi a szomszéd u-ban lakunk úgyhogy akár találkozhatnánk is :D Betegfelvétel ha bemész a kapun akkor ahogy eléred az épületet ott előtte befordulsz balra aztán már megtalálod.
MI hétfőn megyünk a fülészetre JOhannával.

Dóri!mi újság van Veletek?

Finike! el vagy tűnve. jól vagytok?

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Helló Csajok!

Nagyon jó ötlet ez az összeírás! :D :D :D

Szandra!
Valahogy én is Rád gondoltam, hogy Te biztos szívesen megcsinálod!
Zétény szülinap: 2007. 01. 16., névnap: 02. 22
Zsófia szülinap: 2007. 01. 16., névnap: 05. 15.

Szami, Judit!
A három kiscsajszinak egyszerre van a névnapjuk! Tök yóóóóó! :D

Mazsuzs!
Hű... Nándi baba tényleg nem pici! :D Zéti is most 5 kg. Zsófi pedig még nincs annyi, de közelít!
Na itt a csípőszűrés nem egyszerű, tegnap akartunk menni a dokihoz, aki 17-től rendel, erre közlik velem 17.10-kor, hogy már nem fogad babákat, mert tele van. :? Mondtam is, hogy ez baromira nagy kitolás velünk, mert direkt telefonáltam a múlt héten, hogy mi a rend: kell-e időpontot kérni stb., és akkor azt mondták, csak nyugodtan jöjjek ide a rendelésre. Erre tegnap meg azt mondták, hogy csak úgy fogunk beférni legközelebb, ha aznap 15-kor :!: már bejelentkezünk, és majd 17-re jövünk a babákkal, mert nagyon sokan vannak. Ezt nem lehetett volna telefonon elmondani a múlt héten? Arról nem szólva, hogy ha ennyire sokan vannak, akkor miért nem adnak időpontot? Mindenkinek sokkal
kényelmesebb lenne. Dehát ez a magyar egészségügy. :?

Jucus!
Örülök, hogy jelentkeztél! Méhnyak rövidülésem volt nekem is, semmi komoly gondot nem okozott, de azért vigyázz magadra! Pihenj minél többet! Miért kell császár, ha nem születik meg május 25-e előtt a babó? Most már végig itthon leszel?

Na mennem kell, mert a művésznő ma reggel kicsit nyűgös....

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Most csak gyrsan, mert mindjárt ebéd.
Ma elkényeztetteka csajok, Ági 8:00-ig míg a picik 8:30-ig aludtak :lol:
Iagz Ági rájött , hogy ki tudja nyitni az ajtót éjjel is, így hajnali 3-kor átjött, hogy most akkor tévézne az ágyunkból :shock: .

Adra!

Csípőszűrés nekünk simán ment, időpontra mentünk, de a sorszámnál így is előrébb vettek, mert a picik joker számot kaptak, ami a soron következőt jelenti, de amúgy sem volt sor a bejelentkezéses rednszer miatt, így nagyon kultúrált, ráadásul most újították fel a rendelőt a Fehérvári úton. És a doki bácsi is szuper rendes, szóval van ilyen is :lol: :lol: Itt teljesen megreformáltak mindent csak sorszámmal és telefonos időponttal lehet menni, még terhesgondozásra is. Lent a recepción egyen sálban ültek az aszisztensnők, pont, mint egy magán intézményben.

Szandra!

előre is köszi!
Ági: 2005.04.04 névnap 01.21
Réka: 2007.01.14 np: 11.10
Blanka: 2007.01.14 névnap: 10.25

Jucus!

Pihenj sokat, nálam is volt rövidült méhnyak, de utána nem sokkal kinyílt a méhszáj és már jöttek is a babók.
Akkor most egész héten egyedül vagy, párod csak hétvégén van itthon? Nem lehet egyszerű...
Most kihez jársz, azt hittem, dokit váltottál, vagy lemaradtam?

Fricky!

Mindjárt szülsz te is.
Jó lenne előtte még talizni.
:wink:

Csajok!

Tabló készül, csak nagyon el vagyok úszva egyéb elfoglaltságaim miatt, majd megírom, ha publikus lesz. 8)

Üdv:Dóri
Vendég

Judit
Danca 2004. Október 13
Szonjus 2006. November 13
Sidney
Johanna 2002. Február 11
Bulcsú 2005. Február 3
Adra
Zsófi 2007. Január 16 15.máj
Zétény 2007. Január 16 22.febr
Dóri
Ági 2005. Április 4 21.jan
Blanka 2007. Január 14 25.okt
Réka 2007. Január 14 25.nov
Pocilo
Szilárd 1998. November 20
Milán 2004. Október 28
Marcell 2007. Február 17
Mazsuzs
Nándi 2007. Február 19
Finike
Viki 2006. Október 17
Fricky
Bence 2004. December 21 23.aug
Réka
Dalma
Jázmin 2004. Március 20
Flóra 2007. Április 3
Tibicsoki
Fanni 2005. Szeptember 21
Szami
Szofi 2006. Július 17 15.máj
Jucus
Gergő 2005. Augusztus 13

Hát nagyjából itt tartok. Légyszi nézzétek már át, hogy jól írtam e a dátumokat mert sokat csak úgy kiszámoltam és lehet, hogy tévedek. Az első dátum a szülinap, második a névnap. Ha valakit kihagytam bocsesz :oops: . A névnapos dátumokat leírhatnátok mert abból van egy csomó.

Ha kész akkor mindezt egy csodálatos táblázatba foglalom és akkor szipiszupi lesz minden.

Képzeljétek ma a Tami elaludt egyedül most délután, elbújt előlem a szobájában a takarója alá aztán egyszercsak csönd volt és ő nagyokat szuszogva aludt. Hát nem édes.

Most megyek.

Kérem a dátumokat meg a javítást ha kell.
Ja és nyugodtan a tieteket is közzé tehetitek, hogy az is legyen benne a táblában. Ha nagyon nem akarjátok akkor az évszám nem kell :lol: :lol: .

Szandra

szandrakiss

Sziasztok Lányok!

Tele vagyok élményekkel,voltam a kórházban ctg-n ,mint kiderült Marcsinál(Hartmann doki aszisztense)megint tündéri volt,a doki is bejött de csak egy percre,most már őt is be tudom azonosítani.
Farkasinszky volt a felvételes őt csak pár pillanatra láttam,de elsőre szimpi volt ő is,aztán jöttek,mentek a dokik,akik anoním köppenyt viseltek,igy róluk nem tudok nyilatkozni,de barátságosan mosolygott mindenki .
A növérek közül is jó párat láttam,és összegezve,mindegyik nagyon nett, ápolt,és mosolygós...olyan jó volt az első benyomás,hogy nah.
Teljesen fel voltam dobódva,a ctg-m is tökéletes lett babuci jól érzi magát.Tegye is,hiszen már nem sokáig élvezheti anya meleg pociját,itt vár rá a hideg külvilág,és egy meleg szerető család.
Mondjuk úgy,hogy sokkal pozitívabb behatások értek,mint azt gondoltam volna,eddig is nyugodt voltam,most meg aztán pláne,alig várom,hogy mehessek jövő szerdán,nem tudjátok az ultrahangra is kell időpontot kérni,mert ezt elfelejtettem megkérdezni,lehet telefonon is,amennyiben kell????
Sidney,
köszi a szopipárna tippet,de már a párom ma megy érte....a találkozást azért majd megejtjük valamikor! :D :D

Kérdezte Marcsi ,hogy mi van a dokimmal nem talált még új helyet,
mondtam nem,de ajánlott mást a Mávban,erre azt felelte,ha idegen akkor tök mindegy hogy hol idegen,itt vagy ott.Erre én is ezt mondtam!Ki volt akadva a sok új doki miatt akik hozzák a szülés előtt álló betegeiket,és elég zűrzavart okoznak vele az amúgy normál mederben folyó kórház életében.Ez van,ezt dobta a gép.!
Puszika mindenkinek
Riella

KépKép
riella77

Sziasztok lányok!

Megint nagyon sokat írtatok...

A hónapfordulósoknak sok egészséget kívánok én is! :D
üdvözlöm az újakat!

Olyan fura,hogy nemég még én is ott tartottam ahol te,Riella ,jártam ctg-r,uh-ra és már itt van a picikém a karomban. :lol:

Ma volt nálunk a védőnéni és már 3300gramot nyomunk,már 300grammot híztunk születés óta! :lol: :lol: :lol:
De még mindig olyan fura Jázmin után,aki 3500-al született.

A mi dátumaink:
Jázmin, 2004.03.21. névnap,02.24.
Flórácska,2007.04.04. névnap,07.29.

sziasztok
Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk. Rengeteget írtatok, alig győztem olvasni. :shock: :lol:

Szandra, köszönjük a táblázatot nincs könnyű dolgod.
Viki: 2006. 10. 18.;
Névnapja: december 23-án van.

Sid,
Köszönöm érdeklődésedet, mi jól vagyunk, Viki már négykézláb, "kutyapózban" ringatózik nagyon édesen csinálja. A fogfájás most enyhébb, így rengeteget nevet. Az étrendünket vissza kellett állítanom, mert nyűgös volt miatta, így minden megy a régi kerékvágásban.

Adra,
Jól kitoltak Veletek ezen a csípőszűrésen, mit ne mondjak! :evil:

Dóri,
Ráér a tabló, nem sürget a tatár!!! :lol:

Csajok,
Lenne egy furcsa kérdésem/kérésem. Nem tudna nekem kölcsönadni valaki egy kengurut amire már nincs szüksége? Ki szeretném próbálni, mert ha nem bírjuk így el a kiscsajt akkor semmi értelme, na meg hát erre a kis időre már nem szeretnék beruházni. Csak 1-2 hónapra kellene, vigyáznék rá ígérem! Ha kell bérleti díjat is fizetnék... Előre is köszi.

Most mennem kell fürdetés van.
Szép estét mindenkinek!!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Már lassan a célegyenesben vagyok, még kedden sikerül egy CTg-re bemennem és közben megismerkedni a kórházzal ha minden "terv" szerint alakul! Egyébként meg Május 2-án szülünk!! Ez kereken két hét ami gyorsan el fog menni, de most mégis olyan piszkosul soknak tűnik!

Kellemes Estét Mindenkinek!
birlee

Sziasztok,

Ha nem bánjátok felrakok a kiscsajról képeket, olyan szép, szeretnék büszkélkedni... :oops: :lol:

Kép Kép Kép Kép

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Finike!
Büszke is lehetsz Vikire, mert tényleg gyönyörű kislány! Kenguru ügyben én nem tudok segíteni. Ami nekem volt, azt eladtam, mert én nem szerettem. MOst a hordozókendőn gondolkodom, hátha az jobb lenne.

Szandra!
Köszi, hogy összeírtad az adatokat. Annyit javítanék, hogy Gergő augusztus 12.-én született. Nénvap pedig Március 12.

Dóri!
Igen, hétköznap egyedül vagyunk Gergővel. A férjem csak péntek este jön. Kicsit izgulok is, ha esetleg előbb beindul a szülés, és épp éjszaka van, akkor kit hívok Gergőhöz, mivel megyek be a kórházba. Ezt még ki kell találnom és meg kell szerveznem. Bár lehet, hogy anyu itt alszik majd az utolsó időben.
És igen, most másik dokihoz járok. Muszéj voltam keresni egy közelebbit, mert erzsébtre már nem tudtam volna följárni. A Szinte doktornak pedig van itt miklóson is rendelése, így hozzá mentem. De nagyon szimpatikus.

Adra!
Azért ír ki 25-re császárra, mert Gergő is császárral született. Így mivel megindítani már nem lehet a szülést, marad a program császár. Bár van egy olyan érzésem, hogy elöbb megszületik.

Most mennem kell főzni meg vasalni.

jucus1

Sziasztok,

Tegnap végre lett volna időm írni, de nem engedett fel :(
Tegnap voltunk a szemészeten Dancával. Nagyon megdícsérte a doktor néni. Most számítógéppel is meg tudták vizsgálni. Így pontosabban meg tudták mérni. Csak egy kicsit kellett módosítani az eddigieken. Most csináltatunk neki még egy szemüveget, hogy legyen egy tartalék.
Hétfőn voltunk egy oviban nyílt napon. Nagyon szimpi volt, de nem valószínű, hogy fel fogják venni. Tavaly még a körzeteseket sem tudták mind felvenni, mi pedig nem lakunk a körzetben. Ráadásul Danca októberi :(
Hétfőn megyünk egy másikba.
Mókás a dolog, mert be fogom iratni 3 oviba és két bölcsibe. Valahova csak bekerül. Tiszta röhej...
Majdnem elfelejtettem: Szonjuska tegnap hasra fordult :lol: Azóta többször nem, de hát a jó munkához idő kell!
Most mennem kell, mert este jönnek a barátnőim csajpartira (apa vidéken :D ), és még sütnöm kell két kenyeret.

Finike,

Viki gyönyörű!

Holnap majd én is teszek fel képeket.

Ja, ez majdnem lemaradt:
1976. 05.13.
névnap: nem nagyon tarttunk névnapot.

Puszi nektek:

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Szandra!
Köszönöm és bocsi, hogy lemeradt a névnapi dátum most pótlom.
Szilárd Március 11.
Milán Július 18.
Marcell Augusztus 14.

Mazsuzs!
Kép Boldog hófordulót a kis Nándikának. Kérdésedre válaszolva igen nagyon jó baba Marcus .
Eszik, alszik, mosolyog, nevetgél. Mi holnap kapjuk az oltást, remélem nem fog sírni. Nekünk nagyon ügyi dr. nénink van eddig egy gyerkőcöm se sírt az oltáson.
Nándikának fáj még a pocója?

Finike!
Kép
[/img] Sok boldogságot a féléves nagylánynak! Büszke is lehetsz rá mert nagyon gyönyörű.
Sajna nem tudok én se kengurut adni.

Szép napot mindenkinek.
Kép Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Szandra!
Nagyon köszönjük a táblát, az én szülinapom: 1980.05.05., névnap: 05.24.
Réka nap pedig: 11.10.

Judit!
Kíváncsi leszek, hogy hogy sikerül az oviba felvétel. Nálunk is hasonló lesz a helyzet, mert Bence meg ugye decemberi. Egyenlőre viszont nem gondolkodom ovin, had maradjon itthon ha már jön Réka :wink:
Gratula a forduláshoz!

Finike!Tényleg csodaszép ez a kislyány!!!

Jucus!
Hát, már neked sincs túl sok hátra 8) Remélem sikerül megoldanotok, legfeljebb ha jön a szülés és apa még nincs itthon, akkor összeszorítod a lábad :lol:

Birlee, Riella!
Hajrá, mindjárt kezetekben a kincseitek!

Kép Kép
fricky

Sziasztok!
Képzeljétek,egy másik oldalon olvastam véleményeket a JF-ről,és egy kismama önmagából kikelve mesélte,hogy milyen brutálisan szar volt az a pár nap amit ott volt,és senkinek nem ajánlja ,hogy oda menjen szülni.
Milyen mocskok voltak a nővérek,még a csecsemősök csak csak,de a sima nővérek semmiben nem segítenek,és ócsárolta őket a plafonig.
Kedvem lett volna visszaírni neki,de gondoltam nem ereszkedek le ilyen alpári stílusba,nem vagyunk egyformák,mások az igények,de emberek vagyunk és azt hiszem aki nem dologzik nem hibázik.
Nincsenek helyi tapasztalataim,de hamarosan lesznek,a tegnapi vizsgálatok után tele voltam pozitív élménnyel,erre most tessék.De azt hiszem nem ülök fel egy szavára,amikor Ti meg pont az ellenkezőjét meséltétek,saját tapasztalatból.
Szerintem az én babucim egy tánc őstehetség lesz,most éppen ír steppel a hasamban,Isteni élmény :D :D :D :D :D
Holnap jön védőnéni,látogatóba!!!Kiváncsi leszek?! :roll: :roll:
pusszantás nektek
holnap mesélek
Riella

KépKép
riella77

Sziasztok!

Hú ez a Viki baba milyen sokat nőtt mióta nem láttam! Nagyon kis cuki, igazán bűszke lehetsz rá.

Riella!

Nem is kell hinni az ilyen embereknek, egyébként nekem az a véleményem, hogy ez ugyan olyan dolog mint az orvos kinek mi jön be! Én nagyon jól éreztem magam a szobatársaimat leszámítva, mindennel meg voltam elégedve, szerintem nem fogsz te sem csalódni, legalább is én ezt kívánom neked!!!

Kenguru/hordozókendő: nekem volt mind a kettő és én a kendőt jobban szerettem, csak az a baj vele, hogy egy ilyen késő tavaszi babával nem igazán lehet szerintem kihasználni, mert amikor nagy meleg van akkor olyan szinten egymáshoz izzadtok, hogy azt nagyon kevés baba viseli el. Sokkal szorosabban tartja a babát és jobban egymáshoz vagytok szorítva és a kendő szinte az egész gyereket betakarja.

Mennem kell mert a manócskám kifürdi az össze tusfürdőt :lol: :lol: :lol:

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

Saját:1977.04.12., névnap:02.26.

RIella! örülök, hogy a személyes tapasztalatod is jó volt a kórházzal szemben.

Adra! hát akkor nálunk annyival jobb a helyzet, hogy adnak időpontot, viszont nem túl szimpi a drnéni.

Finike! Viki nagyon szép, és aranyos!!!! Kenguru van egy barátnőmé itt nálam. Ez ügyben írok Neked privit.

Johanna még mindig csúnyán köhög. Eléggé aggaszt a dolog. Holnap leviszem a dokihoz, hétfőn meg a fül-orr-gégészetre be a JF-be. Remélem nincs semmi komoly. Már nagyon várom a hétfőt, hogy túllegyünk a vizsgálaton.

Jucus! hát az biztos hogy utolsó héten nem árt ha anyukád ott van Veletek. Én biztos mentőt hívnék amikor beindulna a szülés.
És hogy bírod egyedül GErgővel , és a nagy pocakkal? nem lehet egyszerű.

Fricky! egyre izgibb. már alig 3 hét?

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Helló Csajok!

Szandra!
A manócskák dátumai stimmelnek, az enyém: sznap 1976. 05. 29. névnap: 09.08. Mégegyszer köszi Neked a táblázatot!

Finike!
Viki egy gyönyörű kis tündér! :D Nagyon szép baba! Igazán büszke lehetsz Rá!

Judit!
Hatalmas gratula Szonjusnak a forduláshoz! :D És természtesen Dancának is, hogy ilyen ügyes volt a vizsgálaton!! :D

Dóri!
Nálunk a rendelő nagyon szép és kulturált most újították fel, csak még a rendszer nem tökéletes! Ez van! :?
A képek ráérnek amikor lesz időd foglalkozol vele, hiszen most már nagy család vagytok, és gondolom egyre kevesebb az időd a lányok mellett másra.

Sid!
Jobbulást Johannának, remélem nem komoly! Majd írd meg mit mondott a doki!

Riella!
Teljesen egyetértek Tücsökkel, mindenkinek más jön be, de azt hiszem, hogy mindenki a saját bőrén tapasztalja meg. Itt mindannyiunknak többnyire jó tapasztalatai vannak a kórház orvosaival, szülésznőivel, nővéreivel és talán csak a csecsemősökkel vannak rosszabb tapasztalatok. De köztük is vannak kedvesebbek, és kevésbé kedvesek. Én azt kívánom Neked, hogy Te is jó tapasztalatokkal távozz majd a szülés után a kórházból.

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Adri,

Majdnem egyidősek vagyunk :D

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Szandra!
Nándi névnapja október 19-én van, szerintem csak elütötted a számot, a többi a szülinap (febr. 19) az stimmel.

Finike!
Viki nagyon szép baba! Látszik rajta, hogy kiegyensúlyozott, elégedett! Nekem is van kengurum de mi vidéken lakunk, és mostanában nem megyünk el Pestre, így bajos lenne a találkozás megszervezése. De láttam, már ajánlottak fel neked egyet.

Judit!
Gratula Szonjusnak a forduláshoz! De jó lesz, ha már Nándi is itt fog tartani!

Pociló! Köszi a hónapfordulóst köszöntést. Egyébként van még hasfájós tünete Nándi babának de már nem olyan mint az első időkben. Sokkal jobb a helyzet ami a gyakoriságot illet, viszont ha van görcs akkor fülsértően tud szegénykém sírni, és nem lehet megnyugtatni semmivel.

Sidney!
Jobbulást Johannának,! Mi mióta voltunk a mozgásterapeutánál, azóta újra taknyos Nándi, ugyanis ez egy magánház volt, és olyan hideg volt a szobába, igaz, csak 20 perc múlva lehetett érezni, milyen hideg van mert addig besütött a nap. Szerintem már nem fűtött a nő a gázáremelés miatt, az egyenleg viszont az, hogy újra taknyos lett a baba pedig már éppen kimentünk belőle.

Riella! Én is olvastam pár elmarasztaló véleményt a szülés előtt, de ez tényleg olyan dolog, hogy mindenkinek más a jó. Olyan soha nincs, hogy pl. 10 emberből mindenki ugyanazt tartja jónak. Így én is erre a topicra támaszkodtam a szülés előtt, és igyekeztem pozítiv gondolatokkal bemenni a kórházba. Persze a pozitív gondolataim megtartásában a kincset érő dokim is segített :-), elég volt, ha csak a dokira gondoltam mint biztos pontra...:-)
Az egyetlen egy dolog amin változtatnék, hogy egy személyes szobába mennék.

mazsuzs
Szép napot Mindenkinek!

Kép
mazsuzs

Szép estét!
Most már kezdem leszűrni a "tapasztalatot" hogy mindenkinek más a "gyenge pontja" kórház ügyben! Én most már izgulok, de még olyan messzinek tűnik a kedd reggel... De legalább apa is jön velem és így frissibe fel tudjuk dolgozni az ott látottakat. De azért gyors lesz a menet, mert ha a héten nem kell mennem ctg-re többet akkor már csak "élesben" tapasztalhatom meg a dolgokat!

Sok sikert minden szülés előtt állónak és gyakorló anyának!! :P :P :P
birlee

Sziasztok!

Hát mi a múltkori nyári hétvégét a Balcsin töltöttük, utána pedig jól megfáztunk Fannival együtt, úgyhogy egész héten itt szerncsétlenkedtem a lakásban.Fanninak szerencsére csak az orrát kellett szívni, ő valahogy elég erős immunrendszerrel rendelkezik.
Gondolkodtem, hogy beszedek oscillot, mert az tavaly is jót tett, de helyette inkább aludtam a gyerekkel és sokkal hamarabb rendbejöttem.Gyakorlatilag szerdára már alig fújtam az orrom.Csütörtökön ki is festettem magam. :lol:
Ráadásul a babanet napokig nem engedett belépni.

Szandra, Fannika szept 22.-én született, és a névnapja március 9.-én van.

Riella
, szopispárna nagyon jó, én is végig használtam a terhesség alatt és utána addig, amíg ki nem nőtte magát Fanni.
Micsoda remek kompána verődött össze a környéketeken. :lol:

Szami, én 07.15.-én születtem, csak két nap van közöttünk Szofikával.A Rákok hisztisek ám!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Finike, volt kengurunk, de én nem voltam elájulva tőle.Elöször is leszakadt a derekam a cipeléstől, főleg mikor izgágán járt a keze-lába.Másodszor, igaza van Tücsöknek, jó meleg lesz neketek, harmadszor a gyereket max egy vékony cuccba tudod felöltöztetni, kabát nélkül, mert alig lehet összecsukni oldalt.
Segítség nélkül nem olyan egyszerű ám felvenni.
Ez mondjuk nem egy drága baby bjorn volt, azért azok tutibbak.Tesómnak az volt, viszont a fia utálta, max 15 percet volt hajlandó eltölteni benne.
21000 Ft-ért.................
Nem mondom néha jól jött, pl virágkiállítás, ahol babkocsit nehéz lett volna tologatni, de egyébként nem sokat használtuk.

KépKép
tibicsoki75

Sziasztok!

Birlee! Kedden indítják meg a szülést? jól értem? Túlhordásban vagy már? Bocsi ha már írtad régebben. És jó kezekben leszel. Emiatt ne izgulj!!! Bébire meg már nagyon kíváncsiak vagyunk. Hírhozód már biztos van, kitől várhatjuk a jó híreket?

Adra! Voltunk dokinál jól meghallgatta, de nem hallott semmi zörejt. MOndta, hogy vigyem el a fülorrgégészetre. Úgyhogy hétfőn ott töltjük az ebédidőt. Ma du elment JOhanna nagymamázni /anyósomékhoz/. Holnap Bulcsú is anyuéknál alszik,mert mi Buliba megyünk.

Mazsuzs! hát az jó, ha megint taknyos. VAGy amilyen makacsok a vírusok nagyon nehezen lehet szabadulni tőlük :( Remélem hamar túl lesztek rajta.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: