Hello Lányok!
Adra,
köszi ,pocit kenem minden este,hála az égnek nem reped,és csíkjaim sincsenek,biztos szerencsés alkat vagyok.
Most kel fel a nap és gyönyörködöm benne a nappalink ablakából,ma is szép nap lesz,irány a kert!!!!!!!!!!!
már alig várom,hogy babucit berakhassam a gyönyörű verdájába,és nagyokat sétáljunk a falusi levegőn.
Képzeljétek ,új szomszédaink lettek a Megasztáros Kontor -Szabó páros költözött a szemközti házba,babástól nagyszülőstül.
Tamás nagyon közvetlen ,Eszti még egy kicsit zárkozott,de majd feloldódik.
Mondjuk nem lepődök meg semmin,a szomszéd utcában lakik a Talmácsi Gábor motorversenyző,a szüleivel költözött ide Zuglóból.
A falu elején most vett egy nagy hangárt a Palik Laci,itt készül a Dakarra.....lassan tele leszünk a sztárvilág krémjével,én nem tartozom közéjük,de már engem is megkülönböztetett figyelemmel kisérnek mióta itt lakunk,egy kis falu életében,újdonság,ha egy divattervező költözik oda,és minden évben rendez bemutatót,amin ott kell lenni,nehogy valami fontosról lemaradjon az ember lánya.
Tündériek,egyszerű emberek és a maguk egyszerű módján fejezik ki az elismerésüket és a szeretetüket,nem gondoltam volna .
Na de félre apletyót,van fontosabb is,lányok ki használt már szoptatós párnát??Érdemes venni???Csak mert a brendonba 12ezerért egy kicsit szívtam a fogam,viszont most a vaterán találtam egyet és az csak 5ezer volt,azt lehet ,hogy beválllalnám,ha azt mondjátok,hogy jó és kell az nekem?!!!!!
Sidney,
látod én mondtam,hogy az én puszikám recept nélkül kapható gyógyhatású szer
,akkut esetekben ,felírom receptre is,csak ezt sajnos csak én támogatom a Tb nem
de örülök,hogy jobban vagy.
Tegnap elvitték az utolsó ruhát amit szülés előtt készre varrtam,ma még össze kell raknom egy koszorúslány ruhát ,de azt csak próbálni fogják,mert júniusra kell,és ennyi...nagyon fog hiányozni,de most a babuci a fontos,és a pihenés
azt hiszem a finisben vagyok,bár még konkrét fájásaim nincsenek,de vizesedik a csülköm,és egyre nehezebben mozgok,este 8kor már ágyban vagyok,mint a terhességem elején,és állva el bírok aludni,ez normális,hogy ilyen álmos vagyok????
Holnap megyek a JF-be ctg vizsgálatra,mondta a hölgy ,hogy lehetőleg jelentkezzek be a beteg felvételen mielőtt felmegyek,persze csak akkor ha nincsenek sokan,,nem tudjátok hol van,hatalmas az épület nem kóvályognék ott napokat,főleg,hogy a ctg reggel 8kor van.
Azt mondták valahol ott van ,ahová a mentő szokott beállni,na köszi,életemben egyszer jártam ott,és nem tudom hová szoktak állni a mentők,és mikor ott voltam egyse volt bent.
Ha nincs fogadott orvosom,akkor ki dönti el,hogy a ctg eredményem jó vagy nem?Hazamehetek-e vagy nem?
Valami dokinak csak meg kéne nézni nem??????
Most mennem kell,mert anyukám vár reggelivel,de majd még jövök
Puszi
Riella