Új privát üzeneted érkezett!

Pici Szonja!!!
Boldog Névnapot Kívánunk Neked!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Szonja

SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Úgylátom ez a jó idő mindenkit a szabadba csábít :D :D :D

Mi délután bográcsolni voltunk a munkatársakkal. Olyan jól éreztük magunkat, annak ellenére hogy elég lapos volt a hangulat. Timi volt egyedül gyerek de nem félt, feltalálta magát. Táncolt, pipiket etetett, huncutkodott, kutyázott.. kapott egy csomó kutyapuszit, :x aminek nagyon örült :? 8)
Jól kifáradt és már negyed 9-kor elaludt :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ó, jaj, én kis buta!! Szonjának nem is névnapja volt, hanem hófordulója!! Bocsika, ha bekavartam :oops: :cry: !!

Petri! Én sem repesnék az örömtől, ha egy kutya nyalogatná a lányomat, gondolom te sem-a jelekből ítélve. Ugyanennyi erővel már haraphatná is :(

Nóri és az ovis...
Kép
elin

szilbee

Készül a szülinapi-tábli! :D
szilbee

Itt az első SZÜLINAPI TÁBLI vázlata. Csak az adatok egyeztetése miatt teszem fel!
Még van meló vele, hogy jól is nézzen ki!
Ha valamit elírtam, kihagytam ... stb. , akkor szóljatok!
szilbee

Sziasztok!

Hát igen! Még hirtelen mi is azt hittük, hogy elfelejtettük az első névnapját pedig tudom, hogy májusban lesz. Igen, most hófordulós volt tegnap. Aranyosak vagytok! Köszi!

Nahát!.. Babaruha Börze.. Semmit nem adtam el. :oops: F..sza
Apa szerint komoly üzletszzony válhat még belőlem.. :lol: :lol:
Egyébként a kínálat nagy volt.

Húúú Szilbee már kilenc hetesek vagytok?!

Üdv. Mindenkinek

phpBB: Kép
kati74

Szonja első húsvétja:

Apával és Mamával Kép
Kép

kati74

Szilbee!

Megnéztem a táblit, nekem jók az adatok!

Kati, a képen anyukád van Szonjával, olyan ismerős nekem. Hol dolgozik?

Ma tapétáztuk a fiúk szobáját. Pénteken kikevertettem a falfestéket, és elrakattam a padlószőnyeget, szombaton haza is került. Már alig várom, hogy kész legyen. Jövő hét végén jön a vizes, remélem, aztán a burkoló és kész lesz az emelet.
Ja délután még tollasoztam is.Csak egy kicsit, és nem ugráltam. :shock:
Judit!!!
Mikor jöttök el hozzánk? Már fenn van a hinta is a fán. A homokozó is használható.

Elin!
Jól bedőltünk neked! 8) De legalább mi köszöntöttük lesőnek az első névnapján Szonját! :lol: :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ........ :oops: :oops:
Nem tudok számokat sorbatenni! Bocsi Elin! Kijavítom a hibám és beteszem Lilcsit a helyére.
Sikítson, akinek még elírtam valamit!!!!

Kata!
Szonja nagyon édes! :D 8)
szilbee

Sziasztok!

Már nagyon régen nem jártam felétek,de vendégek voltak több mint egy héten keresztül, :? aztán meg ez az isteni idő,folyton csavargunk Francival! Pénteken a védőnő is éppen feladni készült,hogy meglátogat minket amikor nagyvégre hazakeveredtünk!
Hogy vagytok kismamik?Nagyon rohan az idő,éppen nézegettem,hogy Ildinek már kevesebb mint két hónap van még hátra,Katlina meg a nyomában. Én már ilyenkor olyan türelmetlen voltam,meg is lett az ára túlhordtam egy teljes héttel! :? Gondolhatjátok,egy hétig minden nap a kórházba jártam,egyik nap Nst,másik nap magzatvízvizsgálat!Mikor eljött az idő és keltettem apát,hogy indulni kell,ő megnyugtatott,hogy még aludhatok nyugodtan ma csak Nst-re megyünk,ráérünk!:D Bocsi ha untattalak benneteket,de olyan jó volt visszagondolni egy kicsit! :oops:

Kata!
Olyan keveseket írsz,de néha olyanokat tudok rajtad mulatni! :lol: :lol: (Ne haragudj!Nem rosszindulatból! :oops: ) Most pl.azon vigyorogtam mikor azt írtad,hogy komoly üzletasszony válhat még belőled! :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért holnap,még találkozunk? :wink: :D
Egyébként Szonja tényleg nagyon édi a képeken!Anyukád nekem is nagyon ismerősnek tűnik!

Na megyek! Puszi mindenkinek! Jó éjszakát!
Vendég

KépBOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK SZONCSINAK!!!
Vendég

Hajni!

Köszi, hogy érdeklődsz utánnam. Jól vagyunk,nemsokára pakolom a táskámat, mert én mindig hamarabb szülök, így számolta Zoboki is. 32 hetesen volt majdnem 9 cm Petike fejkörfogata, így lassan közel az idő, hogy elérje a születési méreteit.

Már én is nagyon nyűgi vagyok, sajna a családom a megmondhatója. De egy kicsit felvillanyozott, hogy készül a gyerekszoba, így most egy kicsit megnyugodtam.

A hét végén lesz Ancsi versenye, már előre izgulok. Én nem megyek, mert már nem merek elindulni. Anyukám jön el hozzánk, hogy ne legyek egyedül, ha mégis megindulna a szülés. Azért remélem május előtt nem szülök!Anyukámnak május 4-én van a szülinapja, lehet meglepjük egy kis Petikével.

Kati! Ne búsulj, hogy nem sikerült értékesíteni a dolgaidat. Én is a múltkor leszedettem Ancsika kinőtt cuccait a padlásról, nagy elhatározással, hogy ami nek kell a kishugáéknak, majds eladom. Hát jött az asztalos, és én nagylelkűen felajánlottam egy zsák ruhát, persze ingyen.
Ja és Nórikám, nektek is tettem el ruhákat, csak még nem volt időd kijönni hozzánk. Remélem Lilcsi nem növi ki őket!

Kati!Ha esetleg minden áron szeretnél megszabadulni a cuccoktól ajánld fel valamilyen karitatív szervezetnek, vagy a Zöld házban működik a Családsegítő Szolgálat, biztosan tudnának olyan emberkéket, akik szívesen fogadnának ilyen típusú dolgokat.
Vagy az Ady Endre úton az egyik tíz emeletes ház aljában van egy bababolt, ahol beveszik bizományba a használt cuccokat, babakocsit, stb...
Vagy nyissunk közösen egy turit, szerintem sokunknak vannak hasonló gondjai, hogy nem igazán tudjuk hova tenni a kinőtt dolgokat.
Egyszer, még gerek voltam kb. 14-15 éves. Egyik szombaton összeszetem a megúnt ruháimat és kibuszoztam a Lengyelpiacra, akkor még tényleg ilyen jellegel működött. Szépen kipakoltam a ruhákat az asztalra, és vártam a nagy rohamot. Vártam, vártam, és még mindig csak vártam, már a színem megközelített egy Ausztrál őslakost, de csak nem akartak fogyni a ruhák. pedig tényleg olcsón adtam, a célom az volt, hogy üres táskával megyek haza. Hát sajna cipelhettem vissza szinte mindent, egy nyáriruhát sikerült eladnom, ami ráadásul anyukámé volt, valami potom 150 Ft-ért.
Már nem is tudom mi lett azokkal a ruhákkal, de soha többé nem próbálkoztam ilyen dologgal.
Egyszer a piacon árultam fokhagymát. Volt egy nagy kertünk és az egyik évben rengeteg fokhagyma termett. Anyukámék kitalálták, hogy áruljam a piacon. Délre mindet eladtam, igyaz nem egységes áron. Néha megsajnáltam egy -egy kis nyugdíjast, nekik olcsóban adtam a szép nagyfejűeket is. Volt hogy madamka mutogatott lakkozott körmével, arra melyiket kéri, akkor viszont egy -két Ft-al többért adtam.
Egy csomó apró pénzzel mentem haza, és egyém lehetett a fele. Hát nem gazdagodtam meg belőle az szent igaz.

Most lépek, Imike elég korán kelt.
Szép napot mindenkinek, este benézek.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

halihóóó!
Megszületett a név!!!!!Patonai Szabó Róbert! :D
Képzeljétek voltam tegnap talpmasszáson,isteni volt megyek ezen a héten is,felért egy napos pihenéssel,és csak 1300ft

Kép

Kép
katlina

Csajok, egy kis nézegetni való!

Annó ez voltam én. Majdnem 5 éve.
Kép Ancsi és én
Kép Mi
Kép Ugyancsak mi
Kép Én a falona

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Mi is sokat vagyunk kint mostanában, olyan jó idő van. Marcika mindig nyakig koszosan jön ki a homokozóból. De annyi baj legyen. Tegnap a tiszaligeti játszótéren voltunk (eddig nem is tudtam, hogy ott is van!) nagyon klassz játszótér! Csak tavaly építették.

Szonjának boldog hófordulót! Nagyon szép baba, és milyen fiatalos nagymamája van :)

Petri: aranyos ez a kép Timiről a vonalzón. Olyan huncutul néz :)

Katlina: szép neve lesz a babátoknak, gratulálok! Talpmasszázsért irigyellek :P

Ildi: te aztán nem sokat pihensz! Azért vigyázz magadra, még korán van a babának! Holnap délelőtt ráértek? mert akkor elsétálunk hozzátok.
Aranyos volt ahogy leírtad a fokhagyma árulást :lol:
Voltunk csütörtökön a bölcsiben játszani, Marcika megint nagyon élvezte. Most kint voltunk végig az udvaron. Marcika jött-ment, felénk se nézett másfél órán keresztül.
Nahát, most látom az esküvői képeket :shock: Nagyon szép menyasszony voltál! De nem ismertelek volna fel, első ránézésre legalábbis...
judit_79

Képek:

telefonálós:
Kép

cicás (Anyuék kertjében)
Kép

csúszdás (tegnap Tiszaligetben)
Kép
judit_79

Sziasztok!

Kati! Szonjának boldog hófordulot!
Sajnálom, hogy nem sikerült jól a tegnapi börze.
Végül mi nem mentünk el, mert tegnapra jött össze a Munkácsy kiállitásra a csoport. Gyönyörüek voltak a képek.

Ildi!Nagyon szépek az esküvöi képeitek, Ancsikával nagyon aranyosak vagytok és persze a férjed is nagyon helyes.
Én egyébként nagy fénykép nézegetös vagyok, a sajátjainkat is már vagy 100* megnéztem.
Szóval lassan már 5 éves házasok vagytok. mikor is pontosan?
Mi 4 évesek leszünk idén, de már 8 éve együtt vagyunk.
A piacos történetek nekem is nagyon tetszettek.

Katlina! tényleg nagyon szép a párodtól, hogy gondolt arra, hogy a te vezetéknevedet is viselje a pici.
Nem volt csikis a lábmasszázs, én nem biztos hogy kibirtam volna.
Az almaevéssel mi a helyzet?

Szilbee! Csak úgy kapkodom a fejemet, hogy már 9 hetes vagy.
Akkor lehet, hogy lassan vége a rosszullétes korszaknak.

Hajni! Jó hosszú vendégség volt. Rokonaitok voltak nálatok?

Zsú! Költözködéssel mi újság ?

Cleo! Gondolom ti is sokat csavarogtok. Sziszi már ősszel kezdi az ovit?

Betti? Suli, tanulás? Lassan neked is itt a szünet, biztos nagyon várod már.
Tényleg ez a suli hány éves?

Na mennem kell, mert a kislányka felébredt.

Kép
Kép
mongi

KAtlina
Csak 1300? :shock: Még jó hogy egy kisebb vagyonért megnyomkodja a talpad. :roll: Én olyan zsugori vagyok ilyen téren. :oops: Mindig egy jó masszázsra vágyok de sajnálom rá a pénzt. :evil: Apjuk meg olyan béna

Judit
Ezek a kölkök mennyire buknak a telefonra.. :lol: és az állatokra. :lol: Aranyos a drágám! :D

Tegnap mi a tiszaparti játszón voltunk, estefelé kb fél 6 körül. Timit csak a kavicsok érdekelték. :? Egy gyerek se szedte őket csak az enyém. :P Később egy nagyfiú labdájára zsongott be.

Ildi
Oltári nő voltál az esküvőn :wink: :lol:
Azért még meg ne szüljél! Bírd még ki egy kis ideig. Majd küldök hozzá energiát. +++++++++++++++++++++++++++++++

Na mennem kell felébredt...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Mongi!

És a többiek!

Köszi a dícséretet, nagyon jól éreztük magunkat az esküvőnkön, azóta is emlegetjük. Persze általban az emberek jól érzik magukat a saját esküvőjükön.
Elrontottam, csak négy évs házasok leszünk szeptember 27-én. Már mi is lassan 7 éve vagyunk együtt, igaz csak decemberben.

Judit!
Jó a délelőtt, gyertek nyugodtan!
Katlina, remélem tudja a dolgát a masszőr, ugyanis a talpon is vannak olyan pontok, amelyek beindíthatják a szülést. :shock: Bocsi, ha ,megilyesztettelek!nem szándékosan.

Szilbee!

Elmúlt az émelygés, lekopogom!Te hogy vagy?

Töbiek, hahó, merre jártok?

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Szonja nevében is köszönjük a dícséreteket!!

Anyukám magánvállalkozásban, társasházak közösképviseletével foglalkozik.

Ildikó! Táskapakolás... de izgi!!!
Egyébként én is gondolkodtam már, hogy viszek egy jó adag ruhát a zöld házba csak tudod sokkal nyugodtabb lennék ha tudnám, hogy bizti jó helyre megy. Van egy ,,réteg" akiknek soha nem adnám oda.. inkább álljon a szekrényben.

Lengyel piac: képzeld eszembe juttattad, hopgy én is voltam ott egyszer gyerekként árulni

Az esküvői képeid nagyon dögösek!! :wink: :lol: Szépek vagytok!

Szép napot mindenkinek!

kati74

De édesek a képek! Levente végignézegette az összeset! Közben a maga módján próbálta mondani, hogy ki-kicsoda... Ildi! A te avatarodat is jól megsasolta.

Ildi!
Ismerem a férjed!!! :D Mármint látásból!
Nagyon szép menyasszony voltál. Hát hallod! Mi egy héttel előttetek esküdtünk! :P :lol: szept. 20-án, de látom még nálatok is tartott a vénasszonyok nyara!! Isteni idő volt azon az őszön.
Örülök, hogy elmúlt végre az émelygésed. Gondolom Petike jól felnyomta a gyomrod. Valszeg most azért múlt el, mert elindult lefelé! :wink:

Kati!
Ha kiscsajom lesz, akkor én szeretném majd átnézni azokat a ruhákat... már ha még meglesznek!

Rólam
Jobban vagyok! kop-kop-kop Csak állandóan étvágytalan vagyok és iszonyat fáradt. Most is csak azért kuksolok a gép előtt, mertvárom, hogy Ádám hazaérjen ebédelni.
szilbee

Ildi!
Nagyon szépek vagytok a képeken!
Ja a néni nagyon érti a dolgát,10éve maszíroz,emelett reflexológus és természetgyógyász.Ahogy nyomkodott mindíg mondta hogy ez melyik szervhez tartozik és érdekes mert megmondta hogy gyengébb a jobb szemem és ez tényleg így van :shock:

Petri!

Én is sajnálnám rá amúgy de már annyira fájtak a csülkeim és köztük a palpim is hogy elmentem mert apa nálunk is béna :D

Mongi
Almákkal jól állunk eszem rendesen de tízóraira és uzsira csak almát eszem,ha véletlenül rám tör az éhség akkor is csak almát eszem,igaz már lassan alma undorom lesz de úgy tünik így is jó,ja és nem eszem sót mármint nagyon minimálisat

szilbee!
mostanában akik körülöttem kislányt vártak ugyanilyen rosszullétekkel voltak!!És olyan érdekes az első terhességemnél én is ilyen rosszul bírtam magam,most meg Robikánál ha nem kezdett volna el nőni a pocim észre se veszem hogy terhes vagyok :D

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Szilbee! Aranyos lehetett a Levente, ahogy nézte a képeket. Marci is szereti nézni ezt az oldalt,olyankor nem is tudok írni, mert a babákat kell nézegetni.
Most alszik, már elég nyűgi volt mire hazaértünk Ildiéktől (csak 15 perc sétányira lakunk tőlük). nem is nagyon ebédelt, csak szétkente mindenhová a paradicsomos tésztát :evil:
De nem lehet rá haragudni, mert olyan kis ragaszkodó. Nagyon tud hízelegni! Olyan szorosan átölel a kis kezével, és hozzámbújik! Mert amúgy nem egy elülős baba, nagyon izgága, de időnként odajön és kimutatja a szeretetét. Meg kell zabálni.

Ildi kertjében amúgy egész kis bölcsi gyűlt össze. Manók a homokozóban:
Kép

Nagyon szép idő van! Hazafele majd megsültem. Tegnap meg szedtünk pár szál orgonát a faluban, és most olyan tömény illat orgonaillat van, én nagyon szeretem :)

Katlina! Ez a talpmasszírozó néni hol van, itt Szolnokon? A párom odavan a talpmasszázsért :D
judit_79

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy zavarok!

A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy ismeritek-e esetleg Dr Altorjai Balázst és ha igen írnátok róla nekem némi infót? Érdekelne, hogy milyen terhesgondozó orvos és mennyire jó szülész orvos? Mennyire lehet Vele megbeszélni dolgokat?
Még azt szeretném kérdezni, hogy Szolnoki korházban adnak -e szülésnél epidurális érzéstelenítést ha valaki kér? Esetleg Altorjainál szült-e valaki ilyen érzéstelenítésben?
És mivel én kecskeméti vagyok, nem tudjátok véletlen, hogy mennyit kell fizetni ha másik korházhoz megyek szülni?

Köszönöm előre is a segítséget!
angel

Sziasztok!!!!

Mindenkinek nagy nagy gratula a képekhez!!!!!!
Ildi!!!
Gyönyörű szép menyasszony voltál GRATULÁLOK!!! :)

Kati!!!
Bocsi ,hogy elírtam én is Szonja névnapja helyett boldog hófordulót :P
Petri!!!
Tényleg olyan kis huncut Timi a kisképen olyan édi... hajad milyen színű?????? Alakul már a színe?

Katlina!!
Bocsánat,hogy megkérdezem de én kicsit most bekavarodtam amit írtál....2.terhességed??? akkor ezek szerint van már gyerkőcöd? Bocsika hogy rákérdeztem de tényleg nem tudom... :oops:

Szilbee!!
Jöttök akkor bölcsibe Levikével?
Képzeljétek Diusnak annyira megtetszett a bölcsi,hogy nem akart hazajönni :lol: :lol: Gyorsan felpattant egy motorra és tűzzzz mint ha mindig is oda jártunk volna.
Mongi!!
Remélem holnap jó időnk lesz és kitudunk menni a játszóra olyan jó,hogy most már TI is ide jártok játszani..

sziasztok szép napot!!

KépKép
diÁcska

judit!
Tiszasülyön van!

Dia!
Igen ez a második terhességem az első sajnos elment,még 11hetesen,"felszívódott"
Csak sajnos az ember szerintem ezt soha nem fogja elfelejteni és igazándiból megemészteni azt hogy nincs..tovább :cry:

Kép

Kép
katlina

Vali!
Igen megyünk szeptembertől. Máj. 23-án pedig az első szülőire. Ti is akkor jöttök ? vagy nektek más időpontot adtak?
szilbee

Katlina!!!!
Ne hari,hogy ilyen kíváncsi voltam.......most már értem miért írtad így :cry: :cry:

szilbee!!!
Mi is akkor megyünk igen szülőire :lol: :lol: :lol:

KépKép
diÁcska

Akkor végre talizunk! :mrgreen:
szilbee

Katlina!

Muszály elengedni az első babádat, hidd el, mert nem gyászolhatod egy életen keresztül. Én már csak tudom! Nekem is llenne még egy nyolc és fél és egy három és fél éves babám, de a Jóisten máshogy gondolta, lehet jobb is, hogy nem születtek meg, mert sokkal rosszabb, ha beteg gyermeknem adunk életet. Én így vagyok vele. Elfelejteni sosem fogom, de itt vannak a szép és egészséges gyermekeim, akiknem nagyon örülhetek, és nagyon szerethetem őket. Ez a fontos!
Megnyugtattál, hphy érti a dolgát a masszőr. Huh.

Angel!
Az az igazság, hogy még hallani sem hallottam a doki nevét, aki után kérdezel. Szerintem epidurális érzéstelenítést biztosan kaphatsz, ha kérsz és ha az orvos is indokoltnak tartja, bár az én személyes véleményem az, hogy át kell élni a szülés minden pillanatát, mer ettől válunk igazán anyákká. Na nem mintha a császárosok nem válnának anyává, csak valahogy ez hozzá tartozik az életünkhöz.
Az biztos, hogy ha másik korházban szeretnél szülni, mint a lakhelyszerint illetékes, akkor fizetned kell a szülésért. Szerintem a legjobb infókat ami tuti boiztos, azt az orvos tudja elmindani, sajna hogy nem tudtam segíteni Neked!
Mennyi idős terhes vagy?

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ja Szilbee!

Ugye, hogy ismerős neked a férjem!
Olyan szép ősz volt abban az évben. Nekünk nincsenek is műtermi képeink, mert a Tiszaparton és a Színház előtt, na meg a Tisza Szálló előtt készült az összes.
Utánnunk meg közvetlenül Iminek egy volt osztálytársa, vagy évfolyamtársa nősült.
Már hamarabb fel tehettem volna a netre, csak most találtam meg őket. :oops:

Judit!
Imike kb. egy másfél órája alszik. Megsütöttem a hurkát, ő még játszott, aztán ettünk és kidőlt. Persze én is aludtam vele, de mindig valaki felcsörget a telefonnal. Úgyhogy most kihasználom a csendet és netezek! :wink:

Csajok!
Csütörtökön be kell mennem az Oriflame cuccaimért a városba, nem tudnánk talizni a tiszaparti játszótéren, ha ráértek? Remélem megjön a cucc, mert a múltkor sem jött időben, Imike meg már nagyon nyűgi volt.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi - azért köszi hogy írtál. 28 hetes vagyok, a jelenlegi orvosom nem vált be ezért szeretnék váltani. Hallottam hogy ez az orvos Kecskeméten is rendel magánban de csak a szolnoki korházban vezeti a szüléseket. Ezért gondoltam rá, mert itt helyben már nem szeretnék váltani.
angel

Ildi: én is megyek az oriflame-hez csütörtökön :lol:
Bár én előtte fél 10-re megyek kozmetikushoz, és úgy terveztem hogy utána megyek be az oriflame-hez. De szívesen beviszlek titeket a városba, ha jó neked úgy hogy 9 körül indulnánk!

Szilbee! Hogyan ment nálatok a bölcsibe felvétel? Rögtön megmondták, hogy felveszik? Mert én holnap vagy a jövő héten készülök leadni a jelentkezési lapot, s gondolom hogy majd értesítenek, hogy felvették-e vagy sem.
Amúgy melyik bölcsibe fogtok járni?
judit_79

Judit!
A párom első alkalommal kért jelentkezési lapot, a második alkalommal meg csak beadta. Levente ott sem volt, meg én sem, mert akkor tájt még nagyon hányingeres, meg szédülős voltam. Az igazgatónővel egyik alkalommal sem találkozott sajna. Viszont rögtön meg tudták mondani, hogy van még hely és hogy fel is vették.
Egyébként a Rózsa útiba fog járni.
szilbee

Judit!

Nagyon jó lenne veletek menni! Jó az időpont is. :P
Főztem teát, nagyon finom.

Na volt a vízvezeték szerelő és őt választjuk, árban is jó és szakamailag is, úgy ítélem meg, bár én nem vagyok szakember. Az biztos, hogy nem a fejét vakargatta, amikor felmérte a munkát, hanem konkrétan előadta, hogy mit akar csinálni. Vasárnap már jön is csinálni, úgyhogy most úgy gondolom, hogy kész leszünk Petike érkezése előtt.

Na most lépek jó éjszakát mindenkinek!

Aki akar jöjjön csütörtökön a játszótérre! :lol: Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Most nagyon rövid leszek.

Diácska! Olyan aranyos volt tegnap Dius, ahogy Antóniát tolta.
Sajnos ma nem jött össze a játszótér, tegnap még sikerült magamat kiütnöm egy délutáni túrával.
Most meg nem gyözöm magam utolérni és az idö is olyan borult volt féltem, hogy esni fog.

Ildi! Holnap mikor mentek a Tisza- partra?
Szerintem mi elkanyarodunk arra, de reggel még rápontositok.

Többiek! Jöttök-e ti is?

Kép
Kép
mongi

Mongi!

Bár Judittal még nem egyeztettem, de szerintem, ha végzünk az oriflame-nél, utánna megyünk a játszótérre, feltéve, ha nem esik az eső. Ez kb. 11 óra tájban lenne esedékes.

Judit! Merre van helyileg a kozmetikusod?

Én is nagyon tartottam attól, hogy esni fog délelőtt az eső, de aztán mégiscsak elinduktunk sétálni Imikével.
A férjem már kezd parázni. Reggel hívott, hogy már szerinte jobb lenne, ha lennt aludnánk éjszaka, mert ha elfolyik a magzatvíz, akkor nehézkes lesz levergődnöm Imiklével az emeletről. Igaza van, de úgy terveztem, hogy csak azon a héten költözök le, amikor megyek nst-re.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Szilbee! Köszi az infókat a bölcsiről. Megnéztem a Rózsa utcát a térképen, ez is olyan kertváros, gondolom (nem vagyok ismerős arrafelé) biztos jó helyen van a bölcsi!

Ildi! Akkor holnap 9-re ott vagyok a házatok előtt. A kozmetikus a Konstantin utcában van és fél 10-re megyek oda, úgyhogy szerintem kiteszlek titeket az Oriflame-nél és én majd kozmetikus után visszamegyek a cuccaimért.
Sajnos a visszautat nem garantálom, mert nem tudom, mikor végzek, de ha időben, akkor szívesen.

Hát nem tudom, milyen idő lesz, mert itt nagyon beborult. Most úgy néz ki, mindjárt vihar lesz :shock: . Délelőtt pedig még nagyon szép idő volt.
Marcika kicsit meg van kattanva, lehet hogy az időjárástól, elég nyafi volt ma és délután csak fél órát aludt :shock:
judit_79

Judit!

Nekem az is jó ha kiteszel minket valahol és rámcsörögsz, ha kész vagy. Kb. 10 óra után érkezik csak a csomag, de lehet, hogy később. Én is még vásárolgatok itt-ott, úgyhogy bizti össze tudjuk egyeztetni a dolgot. Ja, és vinnénk a kis összecsukhatós babakocsit is, ha befér még.

Hallotad milyet dörgött az ég? Pont mint nyáron!Most meg süt a nap. Remélem Ancsika nem ázik el, mindjárt itthon van.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Nem jó a fórum órája. Most 15.35 van.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi: ok, úgy jó lesz! 9-re ott vagyok értetek. Üres a csomagtartó, úgyhogy biztos hogy befér a babakocsi :)

Nem hallottam az égdörgést, végül úgy tűnik mégsem esett. Viszont a naplemente nagyon szép volt! Marcika szobájából pont látni lehet ahogy megy le a nap!

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Cleó! Így utólag nagyon boldog névnapot kívánok!!

Ildikó! Az órát a profilodban te tudod beállítani :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Cleo! Boldog névnapot kivánok neked!

Ildi! Akkor mi is kint leszünk ma a Tisza-parton.

Kép
Kép
mongi

Mongi! Remélem találkozunk!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Létezik, hogy téged láttalak Imikével a szökőkútnál lévő zebránál, kb. 10:30-40 magasságában?
szilbee

Ildi! Az iwiw-re irtam neked az ablakosokkal kapcsolatban.
Megint nem volt babanet.

Puszi

Kép
Kép
mongi

Sziasztok! :D

Ezt még tegnap írtam de mire elküldhettem volna behalt a babanet. :evil: Még jó hogy wordbe írtam. :P igaz csak egy pár sor volt az egész

Majdcsak idejutok én is..
Ma csak délelőtt voltunk kint egy órát, délután egymást szórakoztattuk itt bent. Egész furcsa volt ennyi időt bent tölteni, már alig győztem mit kitalálni Timinek, hogy ne unatkozzon. Mostanában extra hisztis pipi tud lenni..Nagyon akaratos lett a kis terroristám.
Kezd a fejemre nőni. :?

és akkor ma folytatom...

Letettem az ágyikójába, majdcsak elalszik.
Tegnap este, alvás előtt nem kapott cicit és egy mukk nélkül csicsikált. :lol: Igaz előtt kb 2 órával szopott
Elhatároztam hogy bekeményítek :roll: Nappal max csak 3x szopizhat!!! Éjszaka még marad a szokásos 1-2.
Egy-két hét múlva majd csak napi 2 cicizés lesz engedélyezve és így tovább. Már nem állapot amit velem művel.
Remélem elég kemény tudok lenni. :|

Jövőhéten kedden mi is megyünk Szolnokra, szemészetre.
Ha megírjátok melyik játszóra jártok akkor mi is elmegyünk :) és talizhatunk :)

no megyek mert vettem virágokat az erkélyre és el kell ültetnem amíg a terroristám alszik...

puszi mindenkinek

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilbee!

Létezik, hogy te néztél annyira egy sötétkék autóból visszafelé a Kossuth téren? :wink:
Nekem is gyanús volt, mondtam is Monginak, hogy szerintem te voltál az, de csak megbámultuk egymást!!! :oops:
Akkor mentünk a játszóra.

Köszi Mongi, majd megnézem az iwiw-et.
Imike olyan jól érezte magát a játszón, még egy kis barátnője is akadt, igaz egy évvel idősebb nála, de a kor nem számít, szereti a tapasztalt nőket.
nagyon aranyos volt Antónia, olyan kis huncut. Hogy kinevett, amikor visszamentél a táskádhoz.
Szerintem ha nem figyelek eléggé Imikére, beépül az ovis csoportba és ,magyarázkodhattam volna itthon, hogy hol a gyerek. Nagyon jól éreztük magunkat egész nap, el is fáradtam, bár én feküdtem le. Imike még Judit kocsijában elaludt hazafelé és még most is alszik. Azért ültem le gépezni, mert hátha felébred a kalimpírozásomra. De semmi hatás.

Petri!
Jó lenne találkozni, de szerintem kedden nem megyünk a városba, ha csak nem történik valami, ami miatt mégis be kell mennünk. :lol:
Hogy van a terror bébi?
Amúgy Imike is elég hisztis mostanában. Mindenért sír, amit nem kap meg, úgyhogy vagy nagyon kemény vagyok, és sikerül elterelnem a figyelmét, vagy engedek neki és akkor legalább nem ordít, mint a fába szorult féreg! :?

:shock: Beszéltem a szülésznőmmel, 1-én megyek nst-re mert 2-án szabin lesz. Megbeszéltük, hogy 2-án szülök!
Csak vicceltem, úgy sem tudom mikor jön ez a csemete.

Tegnap szétbombázták a fürdőszobát, most úgy néz ki mint atomtámadás után. Imike is tevékeny résztvevője volt a díbolásnak, a játék szerszámaival borzasztóan püfölte a csempét. Utánna meg segített falat festeni apának, aki mondanom sem kell írtóra örült neki. Ma már lesz színe a falnak, úgy örülök!!!!!!!

Lépek, majd még benézek, csók a családnak!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?