Szilbee!
Létezik, hogy te néztél annyira egy sötétkék autóból visszafelé a Kossuth téren?
Nekem is gyanús volt, mondtam is Monginak, hogy szerintem te voltál az, de csak megbámultuk egymást!!!
Akkor mentünk a játszóra.
Köszi Mongi, majd megnézem az iwiw-et.
Imike olyan jól érezte magát a játszón, még egy kis barátnője is akadt, igaz egy évvel idősebb nála, de a kor nem számít, szereti a tapasztalt nőket.
nagyon aranyos volt Antónia, olyan kis huncut. Hogy kinevett, amikor visszamentél a táskádhoz.
Szerintem ha nem figyelek eléggé Imikére, beépül az ovis csoportba és ,magyarázkodhattam volna itthon, hogy hol a gyerek. Nagyon jól éreztük magunkat egész nap, el is fáradtam, bár én feküdtem le. Imike még Judit kocsijában elaludt hazafelé és még most is alszik. Azért ültem le gépezni, mert hátha felébred a kalimpírozásomra. De semmi hatás.
Petri!
Jó lenne találkozni, de szerintem kedden nem megyünk a városba, ha csak nem történik valami, ami miatt mégis be kell mennünk.
Hogy van a terror bébi?
Amúgy Imike is elég hisztis mostanában. Mindenért sír, amit nem kap meg, úgyhogy vagy nagyon kemény vagyok, és sikerül elterelnem a figyelmét, vagy engedek neki és akkor legalább nem ordít, mint a fába szorult féreg!
Beszéltem a szülésznőmmel, 1-én megyek nst-re mert 2-án szabin lesz. Megbeszéltük, hogy 2-án szülök!
Csak vicceltem, úgy sem tudom mikor jön ez a csemete.
Tegnap szétbombázták a fürdőszobát, most úgy néz ki mint atomtámadás után. Imike is tevékeny résztvevője volt a díbolásnak, a játék szerszámaival borzasztóan püfölte a csempét. Utánna meg segített falat festeni apának, aki mondanom sem kell írtóra örült neki. Ma már lesz színe a falnak, úgy örülök!!!!!!!
Lépek, majd még benézek, csók a családnak!