Sziasztok!
Itt vagyok, csak megint beomlottam...
Na tegnap voltam a dokimnál. Nagyon rendes volt, mint mindig, örült hogy még mensi előtt mentem, mert is akarta javasolni, hogy jelentkezzünk be lombikra, hogy ne veszítsünk több időt a várakozással. Ettől függetlenül, ha úgy gondoljuk, megcsinálhatnánk a maradék inszemet is. De én nem gondolom úgy. Nem akarok többet abban csalódni!
Ha megjön, megyek vérvételre, és lesz egy hiszteroszkópiám is. A hisztero után pedig mehetek a lombikos dokval egyeztetni. Remélem valamennyire sikerül befolyásolni a lombik időpontját, tekintettel az endometriózisomra, mert a dokim tegnap feszt a szeptember-október hónapokat emlegette. Nekem az olyan távolinal tűnik! baromi türelmetlen vagyok...
Kamilla! Nem később kellett volna tesztelned?! Még én sem tettem volna, pedig korábban volt a pém. Sajnálom a -. Nálunk is mindig dícsérték apa teljesítményét, csak sajna nem az határozta meg a sikert.
Olvastam én is a támogatás változását, de az inszemes bigyók ebbe a körbe nem tartoznak bele. Tiszta őrültség. Az inszemes is gyereket akar! Csak akkor támogat 70%-ot, ha már IVF-re megy a felkészülés.
Kabóca! Meg is jött már? Nem korai neked is leírni ezt a ciklust?
Szia Panda! Én is olvastalak már máshol. Tök jó, hogy átnéztél hozzánk egy szóra!
Tiza! A Panka nekem is teszett, főleg amikor a dokinkat megismertem.
Puszika mindenkinek! Még visszatérek, most megyek kaját kreálni!