Új privát üzeneted érkezett!

sapé, na csak így tovább, jó lesz eeeeeeez :!: megint pont egy napon lesz inszemünk :lol: :lol: :lol: újjjjjé

zelem ne haragudj, legközelebb picikével hamarabb szólsz és én is leszervezem a dógaimat :lol: :lol: :lol: muszály :lol: :lol:
kicsiboris

sapé, ez ám a tempó, az endód nagyon jó és ennyi tüszőt, még nőnek egy kicsit, apa megeszi az összes tojást a környéken és nem lehet semmi gond.

reni, szurkolok engedd el azt a cisztát - lélekben startolj rá, ne kelljen műteni!

zel drága, hát te tényleg nem vagy semmi, egyszerre 2 dokit a tűzben tartani :D
bbilona

ilonkám és te hogy vagy drága aranyom :lol: :lol: :lol:
na jó csak vicces vagyok ma :lol: :lol: :lol: de tényleg mi úccság véled?

na zelem mire hazaérsz remélem még jobb kedved leyz, te aztán összeszedted magad!!!!! le a kalpagokkal :lol: Kép

Kép
kicsiboris

köszi boriskám a kérdést, jól vagyok, jól vagyok. Bár most valaki kést forgat a hasikámban, de hazaérek és úgy kimegyek a kertbe molyolni, hogy el kell múljon. 27-e a bűvös dátum, és tudod férjileg letiltva a tesztelés.

Neked hogy állnak a tüszőid? Milyen volt az édeskettes, jól sikerült, ugye nem takarításba fulladt?
bbilona

de takarításba is fulladtunk :roll: de azért jó volt..köszi, akkor neked sem egyszerű most, kitartást, férjecskét kicsit közelítsd a témához-magadhoz, egyébként most én is ezt próbálom, mert párom is nagyon sokat stresszel:o((((
kicsiboris

Sziasztok!

Sapé , Kisboris !
Nagyon szurkolok és szorítok nektek a következő inszemhez!

Tiza!
Nagyon szép kismami vagy! Van már nevetek?

Móni!
Nagyon ügyesek voltatok! Ja és a babád is, hogy végig tudtad vele csinálni. Nállunk a tetőt kezdik, majd 1-2 hét múlva, mert most köt a beton a födémben. Mi csak jövöre költzünk, ha minden jól megy.

Jól vagyunk, sokat pihenek és nagyon jó. Szépen lassan elkezdjük a babának csinálni a dolgokat... festés, takarítás, bútorok, stb.
Nagyon sokat mozog Dávid baba, de még éjszaka birok aludni.

Mindenkinek csíkos-pozítiv tavaszt!

Puszi: Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok!

Eddig csak olvasgattalak benneteket. 2. inszemen vagyok túl, remélem sikerrel járok most.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!
Na, csináltam ma reggel egy BFN (Big Fat Negative) tesztet. Tudtam, hogy - lesz, úgyhogy különösebben nem vagyok letörve, csak az idegesít, hogy húzzuk az időt ezzel a hülyeséggel és csak szeptemberben mehetek lombikra. Addig majd még egy inszemet be kell valamikor iktatni a rend kedvéért, de már most tudom az eredményt.

Na megyek, puffogok még egy kicsit magamban, hogy milyen igazságtalan az élet, aztán dolgozok. Már, ha még van hol, mert tegnap egy "picikét" összevesztem a főnökömmel, aztán rávágtam az ajtót és eljöttem.

Zel, olvastam az eredményt. Sajnálom. De a lombik majd segít mindkettőnkön! Lehet, hogy nálunk is ilyen gond lenne? Dehát Apát mindig megdicsérik, hogy milyen szuperül teljesített.

Ilona! Drukkolok, hogy legalább neked legyen pozitív az a fránya teszt!

Kép

Kép
kamilla306

odry, nem tehetek róla ráz a hideg ha rólatok babásokról olvasok, olyan nagyon irígy vagyok hogy az botrány. Na persze pozitív értelemben, és nagyon örülök hogy már a szoba alakítgatása a program. Nincs fotó, esetleg rólatok együtt (odry+Dávid pocak )?

A hétvégén játszótéren voltunk, ott láttam egy ksifiút, olyan csibész szeme volt, látszott rajta hogy ő egy igazi égedelem rossz kölyök. Na nem ilyet kívánok, legyen egy kicsit szolidabb verzió :wink: Vagy ez nem kívánságműsor?

hanna, üdv! Te mindjárt megtudod hogyan alakult ez a hónap. Szorítok nektek! Hová jártok babaügyben?

kamilla, meg kell bolondulni, sajnálom :cry: Látod mágnesnek a 9. sikerült, ki tudja nekünk mi van megírva, ne keseredj el nagyon.
Neked ott az esküvő is, az akkora nagy élmény, legalább feltöltődsz egy kicsit. Ne foglalkozz senkivel, csak érezd jól magad!

babszi hogy vagy?

reni?

kabóca, szorítok :wink:
bbilona

Sziasztok!
Ezzel a babanettel mostanában nem tudom mi van!Írok és eltűnik vagy egyszerűen be sem jön! :cry:

Boris!
Hú, de jó akkor most is egyszerre inszemezünk!Már nagyon várom a hétfőt!Szorítok érted!

Hanna!
Üdv. itt köztünk!Gyere máskor is!Írnál magadról?Mikor csinálták az inszemet?

Ilona!
Mikor tesztelsz?Szorítok hogy sikerüljön. Bízom én is abban, hogy most sikerülni fog.

Odry!
Örülök, hogy jól vagytok!Vigyázz magatokra!

Tiza!
Jól nézel ki!A kirándulás meg biztosan jót tett mindkettőtöknek!Vigyázz magadra!
sapé

Sziasztok!

Ilona: köszi, de már szerintem nincs miért. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem sikerült. Pénteken persze elmegyünk a vérvételre, de igazából csak azért, hogy adokival megbeszéljem, hogy mit csináljak, hogy a ciklusom megint 28 napos legyen. Ez a 22 napos verzió nem tetszik. Ezért esett most is a 11-12-dik napra a termékenyítés. Februárban volt egy clostis hónapom, és azóta nem akarok normálisan működni. Én nem tudom miért, de valahogy úgy érzem, hogy most is csak a harmadik szuris hónapom lesz sikeres. Addig még van egy inszemem, de utána juniusban sikerülni fog. Az ikrek is akkor jöttek össze. Jó is az, mikor az embernek annyi dolga van, hogy nincs ideje saját magával foglalkozni. Akkor is éppen vizsgázni jártam Nyíregyházára, két iskolában tanítottam+ még este magán tanítványaim is voltak. Akkor persze összejött. Most, hogy itthon ülök, és semmit nem csinálok, csak a fősulis házimat(persze ahhoz semmi kedvem), nem járok sikerrel.
Na, nyavajgásnak ennyit. Neked biztos sikeres lesz ez a hónap.

Kamilla:tudom mit érzel. Kitartás! Bár tudom, ezzel már tele van a padlásod.

Hanna: sok ragacs neked a babához. Mikor tesztelsz, vagy mégy vérvételre?

Szép napot, ha lehet ilyet kívánni, ilyen borús időben!
kabócabobár

Lányok!
Hallottatok arról, hogy a hormon injekciók áránál változások vannak/voltak?Tegnap a gyógyszertárba a gyógyszerész felhívta a figyelmemet, hogy tudok e erről.Én csak néztem rá........ Szerinte ha a recepten nem a megszokott (azt hiszem általános vagy milyen) rublikát húzzák be, akkor jelentősen olcsóbb az injekció. Én az Ovitrelle injekciót váltottam ki, eddig amit fizetni kellett érte az 7110 ft, ha a másik rublikát húzzák be akkor 2900 ft körül van. Én mondtam a gyógyszerésznek hívja fel a dokit és beszéljék meg, ha átírja a receptet visszamegyek, de én feleslegesen nem mászkálok, mivel Ágota is velem volt. Így hát elment telefonálni.A dokim nem tudott erről nem is hallotta még ezt a változást, így rendes árért kellett kiváltanom a szurit. A gyógyszerész váltig állította, hogy átírhatta volna nyugodtan!
Valaki járt így mint én?
sapé

Sziasztok! Bocsi hogy belekotyogok de mindig olvasgatlak titeket.
Sapé,
Ez úgy van hogy 70% támogatás lett most bizonyos gyógyszereket az Ovitrelle-n is de csak azoknak akik IVF-ben vesznek részt és akkor jelölik be azt a rublikát.
Vendég

no sapé, megkérdeztem anyukámat, ő gyógyszertári szakasszisztens. A recepten több rubrika is van, ha szakorvos írja fel a készítményt akkor a pütk-t kell bejelölnie ahhoz hogy a legolcsóbban hozzájuthass a szerhez. Amennyiben egy körzeti orvos írja fel ugyanazt, az általánosba kell ixeljen, így viszont drágább, ixelhet a pütk.ba is ha szakorvosi papírod van róla (6 hónap irdőtartamra) Egyébként én olyan 6e körül jutottam eddig hozzá. Mindenképpen drága a cucc.

kamillka, jó lett volna :roll:
remélem benned is egy boszi bújt el!
bbilona

kabóca:
A számmisztikában hinni kell! :)
Az én inszemeimnél is a 3-as szám volt mindig szerencsés, és 6 nap különbséggel lettem egy év múlva újra pocakos! Ilyenkor az ember minden apróságba kapaszkodjon bele! Drukkolok neked is, és persze, ahogy mindig, mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zel :)
Sajnálom az eredményt. Pedig biztos voltam benne, hogy jó lesz. Csak azt nem értem, hogy a klínikán ilyeneket miért nem látnak? A deformáltságot vizsgálják az első spermavizitnél, ezért ezt végképp nem értem.
Mindegy a lényeg, hogy kiderült és így hamarabb lombikozhatsz. Annak mégis nagyobb az esélye. Panka dokinak szóltál?

Sapé :)
Eredmény szupi, megy a drukk hétfőre.

K.boris :)
Neked is hétfőn lesz? Tök jó hogy a férjed ilyen ügyi és most jó a telcsid.

Odry :)
Még nem tudjuk a nemét a babónak. Kedden megyünk 4D-re holnap helyett, mert a férjemnek közbejött valami. Addig nem gondolkodunk a fiú néven. Ha lány lesz, akkor Panka, Panna. A férjem szerint ha fiú, akkor is. Hi-hi.

Kép
Kép
tiza

Kép

hana, hát én abban reménykedem, hogy sikerül neked ez a hónap és nem kell több vacakságon átesned. tényleg írj kicsit magadról :lol: :lol:

sapé, nekem pénteken lesz az inszemim, szurkolok neked, hétfőn lesz a tiéd?jujj de izgi mi?? végre egy újabb esély

tizu, nekem pénteken lesz az inszemem, valszeg délután valamikor..
uh-s képet majd rakj ám fel :!: :lol: :lol:

kabócabogaram drága, tessék már kicsit optimistábban leledzeni :roll: :lol: :lol: oksis? na. fel a buksival:o)

zel? hol vagy, megint elfutottál valahova? babszim???

húú odry, tényleg rakjá mán egy fotttót rólatok
:lol: én is tökre irigyellek, hogy már itt tartasz, és nagyon szorítok, hogy minden sima ügy legyen :lol: tök jó lehet babaszobát rendezgetni, gondolkodni, mi hol legyen milyen színek legyenek...én is ezt várom már nagyon, szóval tuti nagyon boldog lehetsz, süt minden mondatodból :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kicsiboris

ilonkám. tesztelj egyet.... :lol: :lol: csak az én kedvemért Kép

Kép
kicsiboris

kicsiboris, még nagyon korai lenne, még csak most múlt egy hete hogy meginszemináltak :oops: De az uram kérte hogy ne, hát én akkor szót fogadok.
bbilona

ilona te nagyon szófogadó vagy :P nekem aztán mondhatná bárki :lol: :lol: 8) de azért jól csinálod, bár én ilyenkor már teszteltem egyet, csúnya rossz kislány voltam :lol:
kicsiboris

Sziasztok!

Itt vagyok, csak megint beomlottam...

Na tegnap voltam a dokimnál. Nagyon rendes volt, mint mindig, örült hogy még mensi előtt mentem, mert is akarta javasolni, hogy jelentkezzünk be lombikra, hogy ne veszítsünk több időt a várakozással. Ettől függetlenül, ha úgy gondoljuk, megcsinálhatnánk a maradék inszemet is. De én nem gondolom úgy. Nem akarok többet abban csalódni!

Ha megjön, megyek vérvételre, és lesz egy hiszteroszkópiám is. A hisztero után pedig mehetek a lombikos dokval egyeztetni. Remélem valamennyire sikerül befolyásolni a lombik időpontját, tekintettel az endometriózisomra, mert a dokim tegnap feszt a szeptember-október hónapokat emlegette. Nekem az olyan távolinal tűnik! baromi türelmetlen vagyok...

Kamilla! Nem később kellett volna tesztelned?! Még én sem tettem volna, pedig korábban volt a pém. Sajnálom a -. Nálunk is mindig dícsérték apa teljesítményét, csak sajna nem az határozta meg a sikert.

Olvastam én is a támogatás változását, de az inszemes bigyók ebbe a körbe nem tartoznak bele. Tiszta őrültség. Az inszemes is gyereket akar! Csak akkor támogat 70%-ot, ha már IVF-re megy a felkészülés.

Kabóca! Meg is jött már? Nem korai neked is leírni ezt a ciklust?

Szia Panda! Én is olvastalak már máshol. Tök jó, hogy átnéztél hozzánk egy szóra!

Tiza! A Panka nekem is teszett, főleg amikor a dokinkat megismertem. :lol:

Puszika mindenkinek! Még visszatérek, most megyek kaját kreálni!

Kép
Kép
Kép
zel

Csajok!

Bocsi a sok hibáért! Ha valami nem érthető, jelezzétek. Kimaradt néhány betű, mert van hogy gyorsabban ütök, mint látok. :lol: Megpróbálom tomácsolni, mit is akartam a hibák mögött írni. :oops:

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
Neked is most lesz lombikod? Hova jársz?
Vendég

Sziasztok!

Köszi a fogadtatást, nagyon jól esett. :lol:

Szóval mi 2005. szeptembere óta próbálkozunk. Kaáliba járunk. Április 10.-én volt a második inszemem. Röviden ennyi.

Kép
hanna30

tiza:
de jó a névválasztás! Az eddigi összes itteni inszemes lánybaba Anna , Panna:)

Pandácska:
hogyhogy fogigátlót szedsz a lombikhoz??? :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes,
Azért mert ilyenkor leállítják a petefészkeket vagyis a hormonokat hogy amikor kapom a stimut egyszerre növekedjenek a tüszők és ne legyen köztük méretben nagy különbség. Nem mindenkinek kell szednie de valaki pl szurit vagy orrsprayt kap erre a célre.
Vendég

Hát én ezt nem is tudtam! Orrspray.. Na ezen is meglepődtem :shock: Mindig tanul az ember... Azért milyen visszás ez a dolog, hogy azért szedsz fogamzásgátlót, hogy megfonajon a baba (babák :lol: )

Kép
Kép
Kép
mágnes

Panda!
KÖszi a választ!Jó hogy olvasol bennünket is! :lol:

Ilona!
Köszi neked is a segítséget! :lol: Mivel szakrendelőbe járok, így szakorvos írja fel a gyógyszereket, injekciókat. Elvileg ez a változás nemrégen van, így nem mindenki tud róla.Így meglepődtem amikor a gyógyszerésznő oly kedvesen tájékoztatott erről.Mindegy legközelebb ha ír fel valamit a doki rá fogok kérdezni.NEm mindegy hogy mennyit fizetek.

Boris!
Hú te pénteken mész?Mindjárt itt van!Szorítok neked !
sapé

sziasztok!
Mos jöttem haza a ciszta leszívásból.
Elaltattak,délután volt a műtét.Kissé még mindig émelygek.Elépesztő
az egézségügy 3napi díjat fizessek ki előre,úgy hogy haza engettek.
Puszi mindenkinek!!!!!!!!!
Holnap visszaolvasok....
m. reni

Sapé meg akit még érdekel:
Itt megtalálod az infót a támogatásról.
http://www.lombikbaba.hu/index.php?opti ... ew&id=1813

Reni,
Örülök hogy már otthon is vagy :D Hajrá lombik :D
Vendég

Szia Hanna!

Látod druszám, ki is felejtettelek a sorból. Most pótolom. Szorítok a tesztedhez! remélem, két csíkod lesz. Talán most te vagy köztünk a "legkétcsíkvárományosabb"!

Panda! Pécsre járok, de voltunk Pesten a Szabolcs utcai intézetben egy spermavizsgálaton. Ott derült ki, hogy hiába a jó mennyiség, sajnos a mozgással kisebb, de az alaki hibákkal nagyobb gondok vannak. A 7% ami tökéletes. Még csak most kezdjük a megbeszéléseket és a vérvételt, stb-t. Szerintem egy vagy másfél hét múlva megyek hiszteroszkópiára, utána tudok a lombikos dokival értekezni. Ha túl sokára tudnak lombikra előjegyezni, akkor lehet, hogy megpróbálom Pestet is, hátha ott hamarabb mehetnék. Sürget az endometriózisom is rendesen. Már attól tartok, kiújulhatott. Még egy féléves klimaxot nem tudok végigcsinálni. Meg a türelmem is a végsőket rúgja.

Reni! jobbulást, de kezdd magad hozzászoktatni az émelygéshez!!! :lol: Hamarosan az a két-három lombikbébi fogja a gyomrodat kavargatni!4
Minden rendben volt a leszívással? Sikerült a cisztát teljesen likvidálni? habár hülyét kérdezek, hiszen mondtam, hogy minden rendben lesz, nem kell műtétre is menned!

Fááááááááááááj a cicim. Dilis a természet. Ha tudom, hogy úgysem sikerülhet magunktól babásodnom, legalább az ilyen csaló fájásokat kihagyhatná.. De az is lehet, hogy mindjárt megjön és azért fáj. Egy-két napot késhetne, és akkor a harmadik napi vérvételt már meg tudnák csinálni a jövő héten.

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
Igen megértem a legrosszabb a várakozás. Sok sikert és egy jó időpontot kívánok neked!
Vendég

hanna, nem vagy az a szószátyár típus. De az alapinfot megtudtuk rólad. Egyszerre volt inszemünk, ugyan nekem az 5., és most be is taknyosodtam, de próbálok róla nem tudomást venni. Nem túl jó ez a várakozás, de a jövő héten kibújik a szög a zsákból.

reni, ez is jó hít, túl vagy rajta, műteni nem kell lehet rástartolni a babagyártásra :wink:

zel, mi is az a hiszteroszkópia?

Nagy napok következnek. 20-án boriskának inszem, katata kezdi szedni a bogyókat, sapé 23-án inszem, tiza 24 4D uh, jó eseménydús napok jönnek a topikunkban :D

Szép napot csajszikák!
bbilona

Szia Bbilona!
Hát, tényleg szűkszavú voltam, de igérem, oldódok. :lol: :lol:
Remélem, gyorsan meggyógyúlsz! Nekem általában 26 napos a mensim, tehát vasárnap kellene megjönni, de remélem nem fog.
Te hová jársz?

Kép
hanna30

szia hanna, nekem kb. 33 napos, így még van pár napon, nálad akkor viszont hamar fény derül az eredményre.
Kívánom, hogy sikerüljön, nagyon szorítok!
Mi a BMC-be járunk, és köszi én is remélem hamar meggyógyulok, mert ha nem hát az nagyon rosszul fog esni.
Ja itt minden gyagyaságot, na és persze fontos , komoly dolgokat meg lehet beszélni, tök aranyosak, és kedvesek vagyunk itt mindannyian, most már te is :wink:

zel, megnéztem méhtükrözés a méhszájon keresztül, érdekesés hasznos vizsgálat, kezdhetnék ezzel az egész varázslatot. Nem túl jók az esélyeink, milyen sokan vagytok már akiknek a lombik a nagy lehetőség, már nem is tudok lassan gépelni, úgy szorítok mindenkinek, hogy mindkét kezem ökölben egész nap :D

Pussz Ilona
bbilona

Ilona!Drukkolok, hogy minden oké legyen.
Remélem, ez a Mi hónapunk. :lol:

Kép
hanna30

Sziasztok!

Megint elmaradtam. Szomorúan látom, hogy senki nem lett közben két csíkos, viszont örülök, hogy ennyi új ismerősünk lett. Üdvözlet.
Drukkolok nektek is. Már halványan érzem mozogni a babákat, és elmúlt a hányingerem, úgyhogy minden nagyon happy. Belekezdtem az energikus középidőszakba. 4D Uh-ra megyek legközelebb, de addig is meglesz a genetikei vérvétel eredménye. (az integrált teszt, amit angliában csinálnak, és biztosabb, mint az AFP és az ultrahang, csak az oep olyan hülye, hogy nem ezt támogatja, úgyhogy ki kell fizetni) A Nyírő megszünt úgyhogy kórházkeresésben vagyok. Gondolom a adokim is, majd meglátjuk ki talál hamarabb. Ha ő elfogadhatót talál, megyek vele, mert nagyon kedvelem. Ha lesz valami jelentkezem, puszi és mindenkinek ezer drukk, mostmár nagyon itt az ideje, hogy történjen valami!!!!

Puszi: Tamara
tamaranna

Tamara! Gratulálok a babákhoz.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Zel: tényleg milyen pofátlan tud lenni a természet. Ez a hitegetés, amihez persze mi is hozzájárulunk. Én is még mindig azt lesem, hogy hátha... Azért írtam le ezt a hónapot, mert szerintem, ha nem használtam volna az utrot, akkor kedden meg jött volna a menszim. Így viszont meg kell várnom a holnap reggeli vérvételt, és csak utána szembesülni a rossz hírrel. Ma reggel hánytam. A természet tényleg pofátlan. Drukk neked a menszi késéshez.
A már inszemináltaknak sok nyugalmat, kitartást, ragacsokat, az előtte állóknak gyönyörű tüszőket kívánok. Mennem kell, mert nem csináltam meg a házi feladatomat, és ma oda kell adnom.

Szép napot mindenkinek!
kabócabobár

sziasztok, most kaptam meg a repi szurit a köldököm alá...hát mit mondjak, majdnem odapisiltem, rohadtul fájt amíg beadták...
holnap lesz du. 1-kor az inszemem, van egy 14mm-es tüszőm, a méhnyálkahártyám 10mm-es, szóval már csak a párom eredményéért izgulok...de nagyon...remélem most lesz a skaccok között 'petesejtre érzékeny' hihihi
szurkoljatok holnap légyszi :lol: :oops:

zelem, hát én nagyon izgulok érted :!: :!: :!: azért reménykedjünk egy kicsikét még...és persze a hiszteroszkópiáért sem irigyellek, de az egy nap alatt meglesz, és közel nem olyan mint a lapar, egyébként az endó engem is idegesít, és azt meghiszem, hogy nincs kedved még egy idióta-klimaxos-hőhullámos nyavalyára....mit mondjak, inkább 5 lapar...szóval jól csinálod, így is kell, sürgetni-sürgetni, nekünk nagyon gyorsan kell már, hogy összejöjjön. pussz kitartást

ilonkám, gondolok rád!

tamar, nagyon szupi, hogy jól vagytok, hát igen most leálltak itt az események...sajnos, de köszi a drukkokat, pihenj sokat :lol: pussz

hanna, neked is ezerrel szurkolok :lol: :lol: remélem nagyon boldog lesz az a vasárnapod :P :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

tamaranna, klassz hogy jól vagytok. Mi azhogy Angliában, kiküldte az orvosod a leletedet? Hogy is van ez? Ismerek olyat aki a genetikai vizsgálatra el sem ment, mert azt mondta ha beteg, ha egészséges az akkor is az ő gyereke. Egyébként szuper kiscsaj lett, nektek is ilyet kívánok!

kabócabogár, gyanús vagy te nekem :shock: Mivel magyarázod a hányást, rosszat ettél talán, vagy ennyire ideges típus vagy? Remélem egyik sem, kíváncsian várom a vérvétel eredményét! Te nem szoktál tesztelni? Én azért szurkolok!

hanna, én is remélem :?
bbilona

kabóca, köszi a jókívánságaidat, de te mitől is voltál reggel rosszul?????????????

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Ma teszteltem volna, ha nem tudjuk meg, mi a spermaeredményünk. Így nem látom értelmét. Meg a hasim is elkezdett szurkálni. A hőm még tartja magát, de igazán már arra sem adok. A köv mensitől nem vagyok hajlandó hőmérővel a számban ébredni. Már annyit mértem... Még nem jött meg. Ha kibírja estig, akkor hétfőre pont beférek a napokkal a vérvételre.

Ilona! Te legalább már tudod, mire jó a hisztero, én még nem néztem meg. De ami késik, nem múlik. Csak annyit tudok róla, amit te is írtál.

Kicsibé! Csak nyugi!!!!! Nem lesz holnap semmi gond. Nem akarlak ijesztgetni, de nem picike még repihez a tüszőkéd? A nyh-d viszont király! Adj apának tojást vacsira!!!!

Tamara! Gyere kicsit gyakrabban! Bíztass minket! De jó, már neked is mozognak!

Kabóca! Fel sem merült benned a teszt? A hányás mellé én a helyedben biztosan lepisltem volna egyet. Pláne, ha azt írod, hogy ha a normál ciklusodat nézed, már kedd óta késik!

Hanna! Új vagy nálunk, így törd meg te a jeget! Elég már a nega tesztekből. lassan átírhattuk volna a topic nevét a " sokadik inszem utáni nega tesztesek klubja, vagy a francba ez sem sikerült"-re.

Akkor szurkolok mindenkinek, és nekem is görcsben van már a kezem a szorítástól!

Puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel

kicsiboris:
a köldököd alá adják a szurit??? Az meg milyen új módi??? Brr! Egyúttal kérhetnél egy piercinget is, legalább összekötöd a kellemet a hasznossal.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Lányok, szerintetek az utrogestan mellett is megjönne a menszim? Szerintem nem. Majd csak ha abbahagyom a szedését, utána 2-3 napra. Tehát hétfő környékén majd megjön. A hányást nem tudom semmivel magyarázni, viszont az ikrekkel, csa a 9-10. hét környékén voltam hányós. Persze tudom, hogy minden terhesség más. Mivel 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem vagyok terhes, nem hagytam a férjemnek, hogy vegyen tesztet. Holnap reggelig már olyan kevés idő van.
Kicsiboris: én mindig a köldököm alá adom be a Gonal f-et is. Te nem azt szoktál kapni? És hova, ha nem oda? Ne haragudj, de nekem is kicsinek tűnik az a tüsző. A dokim azt mondta, hogy a 18-20mm-es alkalmas a termékenyítésre. Persze lehet, hogy ahány orvos, annyi vélemény.

Bocsi, mennem kell!
kabócabobár

Kabóca,
Egy másik topicban van egy szakértő lány és ő azt írta utro mellett megjöhet Duphaston mellett nem szokott.
Vendég

K.boris :)
Megy a drukk az inszemhez. A mnyh tényleg szupi, de én is kicsinylem a 14 mm-t. Nekem ilyenkor még kellett adnom szurit és több napot várni az inszemig. Általában a 20 mm körülire mondják, hogy jó. Furcsa, de néha az ilyen nem túl jó eredményből lesz siker.

Kabóca :)
Én a végtelenségig nyomgathattam volna az utrot. Van akinek megjön mellette, van akinek nem. Nekem is gyanús vagy a hányással. Honnan tudod, hogy nem vagy babás? Én sem éreztem, hogy az lennék.

Tamara :)
Szupi, hogy minden rendben és már érzed a babókat. Úgy látszik ez az egészségügy mindenkit megszívat.

Ilona :)
Hogy vagy? Valami tűnet nincs a láthatáron?

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Köszi a bíztató szavakat. Holnap majd minden kiderül.
kabócabobár

Sziasztok!
Boris!
Hová adták neked?Én még nem hallottam ilyet, hogy köldök alá kell.Hasba igen, meg popsiba, de nem a köldök alá, még ilyet!Tényleg nagyon fájhatott!Én magamnak adok mindent, de ennyire én sem lennék bátor, hogy köldök alá adjam.De a lényeg mostantól az, hogy a pénteki inszem sikeres legyen!Ügyi legyél ám!Te most milyen szurit kaptál?Én a tüszőrepit szombaton este adom magamnak.

Kabóca!
Én már szedtem Utrogestant és Duphastont is. Mindkettőnél szednem kellett a kiírt adagot, és ha nem sikerült az inszem akkor a mensinek jelentkeznie kell.Nálunk a doki így is enged el minket, hogy szedjük folyamatosan! MIndkettőnél lényeges a folyamatos szedés, mivel terhesség megtartásában jelentős szerepe van.

Reni!
Sajna az inszemnél is ez van, hogy a beavatkozás előtt 4 vizitjegyet kellett vennünk. 1 a laborba kellett a páromnak leadni, a többit pedig a szakrendelőbe kellett bemutatni.Hivatalosan 3 napig bentfekvő voltam.De túl vagy ezen a műtéten és ez a legfontosabb.Hogy érzed magad?Mikor kezdhetitek a lombikot?Vigyázz magadra!

Hanna!
Akkor hétvégén szorítok érted!Remélem jó hírrel fogsz jönni!
sapé

Sápé!

Természetesen én is folyamatosan nyomkodom magamba az utrot, és holnap fog eldőlni, hogy tényleg volt e eredménye. Én is úgy tudom, hogy a menszi csak utána jön meg, ha nem sikerült a termékenyítés, de amíg utrogestánt használok, addig nem jön meg. Na, ez egy szép körmondat lett.
Látom, te is ovitrellt adsz majd be magadnak. Mekkorák a tüszőid? És a nyálkahártyád? Remélem az is szép vastag.
kabócabobár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?