Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert nem nagyon van időm.

Köszönöm a sok aggódó sms-t, és hogy ennyit drukkoltatok értünk. Pénteken végre hazaengedtek minket, miután a vérképe végre jó lett.
Sajnos nagyon hasfájós, minden szopi után 1-1,5 óra sírás és látom rajta, hogy mennyire szenved. Most infacolt használunk, de nem nagyon válik be.
Tegnap is szinte egész nap ébren volt, úgyhogy semmire nincs időm.
Majd ha lesz már egy kis nyugis időszak rakok fel képeket is és igyekszem gyakrabban jönni.

Addig is puszi mindenkinek és minden babócának.

Móni

Kép
móni23

Szia Móni!

Üdv végre itthon! :D :D :D ! Minden nap gondoltam rátok, mert annyira emlékszem még, hogy milyen rossz volt bent és én is alig vártam, hogy kikerüljünk! Leírod részletesen, hogy mi hogy volt? Persze ha lesz egy kis időd. :)

Képeket várjuk! :D
Vendég

Barbi,
Egyetértek Pannival. Vannak ilyen napok, de ezek is végetérnek. Harc a túlélésért. Ha igaz, hogy a 3-4. hét a legrosszabb, akkor azt pont most élitek. Ilyenkor szerintem az egyetlen, ami használ, hogy valakinek a kezébe nyomjuk a gyereket és még nála is hangosabban visítva rohanunk az ellenkező irányba full sebességgel. :oops: (Bocs, az egész hülyeség azt jelenti, hogy én sem tudom megoldani magamnak...)

Kép KépKép
lorca

Ja es meg azt akartam irni, hogy nalunk a hasfajas tuti amiatt volt, hogy adott esetben 1-1,5 ora mulva jott a kovetkezo etetes. Amit mondtatok a talin is, meg ki se urult Aron pocakja, mar jott a kovetkezo adag... jelentem, masfel napja (OK, nem reprezentativ, de...) NINCS hasfajas. Mi tobb, lufi-pocak sincs! Tegnap a furdesnel epp azt neztem, hogy tok kis lapos es puha a hasa. Ma a gyogytornasz jegyezte meg, hogy milyen kis puha most a hasa. A pukik mindenfele rakeszules nelkul jottek most a szopi alatt, mi tobb, egy adag rotyi is volt. Semmi kapalozas, nyoszorges kozben (ami azelott jellemzo volt meg szopi alatt is!)

OK, nem akarom elkiabalni, de egeszsegesebbnek tunik a 3 orankenti kajaltatas, mint az ossze-vissza, lelkiallapot szerinti. Es nekem is sokkal kimeletesebb!

Vegul most ettunk, Aron 3/4-kor kelt fol (= 2 es hn ora), tehat a kovetkezo kajanak kb hn 4-kor kellene jonnie. Egyelore csuklunk, aztan beprobalkozom egy alvassal. Setaval nem akarok, mert igencsak fuj a szel... de majd meglatjuk. Ha elalszik, akar meg le is vihetem bebugyolalva... (tegnap a dokitol is pokrocba csavarva jott haza a babakocsiban...)

Szoval Moni, neked is ezt mondom! Nemtom milyen gyakran etetsz, de...
kami

Kami,
Persze, hogy nem adom fel mert amúgy eddig működött csak a tali óta nem megy a dolog csak nagyon- nagyon nehezen az is csak este.
Most már mindent bevetettem, de semmi. Most kint figyel az erkélyen, de majd leragad a szeme és nem akar elaludni. Ez miért lehet? Pedig figyelem az álmosság jeleit is és úgy is próbálom altatni, de semmi. Biztos csak rossz napjai vannak, majd kinövi vagy 5 év múlva... Már előre rettegek a hétvégétől,hogy mi lesz!

Móni,
Üdv újra itthon!!! :P
Vendég

Reggel így aludt,de csak 40 percet,egyszerűen nem tud átlépni a mély alvásba! :cry:

Kép
Vendég

Barbi, ugyanez a helyzet!!!! Hajnali 4 óta (pedig visszamenőleg hetekre sose ébredt 5 előtt) hát ma igen, és azóta 1 percet se aludt! Ill félálomban volt már kétszer, de aztán sírás. Ahogy Sági is írja, nem tud átlendülni mély alvásba. És nekem a bugyolálás se jött be ... :( se úgy, h kint a keze, se úgy, h bent..
Mondjuk az éjszakai altatással nem szokott gond lenni, nappal viszont annál inkább.
Kami, bár a bugyolálás nem jön be a Suttogóból, de a 3 óránkénti evés igen, az mindig is így volt, de ez egyben nagyjából igény szerinti is, mert ha elalszik (ma nem) akkor óramű pontossággal az előző szopi kezdete után 3 órával ébred.
Megint nyöszörög, megőőőőőrülök :shock:
És fogalmam sincs micsináljak vele hamár egész nap ébren van. Mégiscsak nincs két hónapos, nem ülhetek le vele kártyázni, beszélni nem tud, és hangosan meg már olvastam neki, sétálni meg nincs olyan jó idő. Mit csináljunk? És éhes is vagyok de nem tuok enni az ordítástól :(

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Köszönjük a jókivánságokat! Zsuzsa aludt egy hatalmasat, és úgy tűnik (kopp-kopp) ma már jobban van.

Ellenben most nekem van hőemelkedésem. :? Remélem megúszom ennyivel.

Időrendre etetés:

Ha beválik, akkor persze egy szavam nincs. De nekem nem logikus, hogy miért emésztene attól könnyebben, hogy nem kap új kaját. Mert én sem mindig üres hasra eszem és nem vagyok rosszul tőle? És Zsuzsa tök rendszertelenül evett, sose volt hasfájós, sőt, ő cicire mindig megnyugodott. Szilvi más. Ő sem hasfájós szerintem, csak érzékeny, és tudja mikor mit akar.

Timocska:

Nagyon-nagyon megy neked a drukk, hogy mihamarabb megoldódjon ez a legújabb gyulladás! Szopis tanácsadó erre nem tudott semmit sem mondani, miért jelentkeznek nálad ilyen borzasztó gyakran a mellgyulladások?

Suttogó:

Olvastam, illetve beleolvastam még Zsuzsával. Tkp ezt a részét találtam benne a leghasznosabbnak/szórakoztatóbbnak, kitölteni a tesztet, hogy milyen természetű babám van. Zsuzsa átlag illetve élénk (spirited?) baba volt, vagy nem tudom mi a magyar fordítása (angolul van meg). Szilvi meg kifejezetten a mimóza (érzékeny). De azután hogy kategorizálja a babákat, nem nagyon mond ötleteket, hogy a különböző típusokat hogyan kell kezelni... mindegyikre ugyanazt a módszert nyomja. Vagy csak nem olvastam elég tüzetesen?

Babanyugtatás (ordítós, kólikás babáknak):
Csak ötleteket tudok bedobni, SZilvinek is voltak ilyen napjai, valóban a 4. hét táján csúcsosodott a dolog, azóta egyre jobb.

Szóval lehet próbálkozni (tudom hogy néhol ismétlem magam, bocs):

Testkontaktus: Hordozás, szoptatás, ringatás, összebújás, bugyolálás, pólyázás, kólika tartás (hassal lefelé) stb.

Ritmus: Ringatás, autókázás, babakocsizás, autósülésben ringatás, táncolás, avagy bármilyen rázást eredményező dolog (akinek olyan mosógépe van pl ami rezeg, meg lehet próbálni a tetejére rakni és bekapcsolni).

Hangok: Éneklés, zene, "fehér zaj" mint pl porszívó, hajszárító, rádiósercegés

Hőmérséklet: Felöltöztetni, meleg fürdő, együtt fürdeni, bebugyolálni takaróba

Szopásigény: szopi vagy cumi

Na felébredt Zsuzsa, pedig még tuti volt más is...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok! Mindenkitől elnézést kérek, hogy nem jelentkeztem már ezer éve. Egy ideje már próbálok írni, de mindig csak olvasásig jutok.
Először is nagyon helyesek a babák!
Timó: úgy sajnálom, hogy ennyit kell szenvedned a szopi miatt. Nálunk a 8. hét óta megy úgy ahogy a szopi - kicsit lassan, mert 1-1,5 óra egy szopi, de csak azóta kezdett el igazán hízni. Már majdnem tápiznunk kellett, de aztán megoldódott.
Bocs megint mennem kell...

Kép
Kép
deako

Deako!!! Ez a közös gyerekorvosunk? Minket is tápiztatni akar ha nem hízik mire oltásra megyünk! Néálunk is 1-1,5 óra egy szopi. Eddig nem hízott eléggé? Az mit jelent? Mennyi volt hetente? Boldi néha heti 200, de inkább csak 130 körül.

Kép
Kép
agiboldi

Szilvi képek...

Én komoly baba vagyok!

Kép

Azért becsúszik néha egy félmosoly:

Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Orsi, írtam privit. Ja, és nekem is vannak fenntartásaim a gyerekorvossal kapcsolatban.

Kép
Kép
agiboldi

Rokica, de aranyos Szilvi, egyáltalán nem tűnik "mimózának" ránézésre..

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok Anyukák!! :)

Először is még 1x nagyon szépen köszönöm, h szinte mki válaszolt nekem tegnap, nagyon aranyosak vtok, h szakítottatok időt rám is!! :) :) Páran kértétek, h írjak, ha megvolt az uh. Megvolt. :) És a doki szerint tuti, h a baba kislány!!! :) :) Nagyon örülök ennek, én kislányt jobban szerettem vna, mint kisfiút, de term. teljesen mindegy lett vna. Most jön még a névválasztás... :) Tök izgis ez az egész!!

Puszi mkinek!

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Róki,
Nagyon édes Szilvi,nekem nagyon hasonlít Zsuzsára!!! :P

Peti egy órája alszik az erkélyen,bebugyolálva.Igaz szerintem most nincs köze a bugyolának az alváshoz, inkább a friss levegő.

Ági,
A heti 200 hízás az teljesen jó!!!Peti sem hízik sokkal többet.3450 volt és most 4970,1500 6 hét alatt.Ne aggódj!!!Nem azért nincs tejed mert keveset eszel és sokat idegeskedsz?Én igyekszem rendesen kajálni,reggeli-ebéd-vacsi,közben nasi,sok folyadék.

Orsi,
Szia!!! :lol:
Vendég

Gratula Lollypop :D
Gyere máskor is, mondd el, h mi a helyzet, milyen nevet találtatok, stb. És kérdezz bátran, hagy érezzük a kétségek és mellfájdalmak között, h mi már "tapasztalt anyukák vagyunk"... :lol:
És legalább lesz kinek szorítani, mert mi épp mostanra már mindannyian megszülettünk.

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, fiam 15 hónapos, május végére várjuk a kistesót. Költözünk, a régi doki nem vállal minket az új helyen. Pesterzsébeten tud valaki jó gyerekdokit, aki esetleg házhoz is szívesen jön?

Köszi!
ksmariann

Jaja, Ági, nem mindig eszem rendesen, illetve nem iszom eleget, de már nagyon figyelek rá. A nasi az megvan!!! Annyi csokit eszem, h csoda, h nem méz folyik belőlem egyenest hanem tej.. :D

Kép
Kép
agiboldi

Boldi alszik?
Vendég

ÁgiBoldi! Köszike a gratulát, és a kedves szavakat is!! :) Rendben, meg fogom írni, h hogy döntöttünk név-ügyileg! :) :)

Lányok! Mindenki, aki cici-gondokkal, v hasfájóssággal, v sírással, v bármi rosszal küzd, legyen túl rajta minél hamarabb, jobbulást!!!

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Na, alszik dél óta (kopp-kopp-kopp) :D Végül betömtem cicivel a száját, aztán bealudt :wink: Egy darabig csak ültem a csendben és néztem ki a fejemből :D
Sági! Elvileg nem ette túl magát, mert tegnap este 8kor, aztán f4kor evett, azóta meg a 2 órát mindig kihúztam, hogy nem fájjon a hasa attól, hogy keveredik benne a frissen megevett és a félig megemésztett tejcsi :? Aztán fene tudja... :roll:
Pann! Jó hogy mondod a lázmérést! Tipikus hülye hozzáállás volt a részemről, hogy az fel sem merült bennem, hogy az én gyerekem beteg is lehet :? na, ha folytatódik, akkor ezt is megejtjük! Már úgyis csak cigánykeret nem vetettem neki... :?
Lorca! Elképzeltem amit leírtál :D Kb ebben a fázisban tartottam :lol:

Timi! :cry: :cry: :cry: Nagyon becsülöm a kitartásod! Én már lehet, hogy feladtam volna :oops:

Móni! De jó, hogy otthon vagytok!!! :P Majd gyere mihamarabb és mesélj!!

Akartam még írni vmit, de elfelejtettem... Kicsit fáradt vagyok :lol:
Vendég

Ja! Róki! Neked akartam írni, hogy Zsuzsának jobbulást! Sok gyógypuszi neki! :)
Köszi a tippeket! Mindent próbáltam :? Kivével autókázás, mert a kocsi apánál :D Ja és fürdetni se fürdettem, séta meg a nagy szél miatt nem volt, egyébként a többit mind bevetettem...
Nagyon jók a képek! :P

Ágiboldi! Nekem már az is megfordult a fejemben, hogy az időjárás lehet a dologban. Nálunk legalábbis orkános szél van, nem is megyünk ma sétálni :(

Sági! Peti hogy beájult :D

Orsi! Pont ma jutottál eszembe, meg Andi is, hogy milyen régen voltatok! Majd mesélj még kicsit ha tudsz! :P

Lollypop! Nagy gratula! Én is így voltam a nemével kapcsolatban ;)
Vendég

Csajok, bocs a traktálásért, de tegnap csináltam egy fotósorozatot Emmáról, amikor tök jó hangulatban volt és muszáj feltennem a legjobb képeket! :P Szóljatok rám ha sok vagyok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Barbus! Köszi a gratulát! Emma nagyon édes!!! :) :) Egyébként nálunk lány nevek közül az Emma az egyik esélyes! ;) Ezen kívül van még 2, a Fanni és a Réka. Nehéz a döntés! :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Köszi a dícséretet :P Én elfogult vagyok a neveket illetően ;) :D

Hú, el sem hiszem, hogy még mindig alszik :D Mondjuk ennyi üvöltésben még én kifárdtam volna :lol: Remélem nemcsak erőt gyűjt :shock:
Vendég

Most jutott eszembe, hogy ma még nem is ebédeltem :? Tuti most fog felkelni ha elkezdem melegíteni a kajám :? :lol: Azért bepróbálom...
Vendég

Ági, Barbi, igeeen, alszik!!! Sőt, gügyögött magának egy sort a feje fölé akasztott IKEA-s halak irányába, és aztán elaludt, majd pici sírdogálásra bementem, de nem vettem ki csak megsimogattam a fejét és visszadugtam a cumit és azóta alsziiikkk!!
Szerintem is az idő lehet, itt is boongós.
Emma nagyon jópofa :P én a nyelvnyújtogatósat választom!

Na tüsszögés, nyöszörgés indul.. elkiabáltam

Kép
Kép
agiboldi

Nem, nem is a nyelvnyújtogatóst, hanem az utolsót, ahol olyan mintha azt kérdezné, h "na mi van, mit akarsz?" :lol:

Mennem kell, tényleg felébredt..

Kép
Kép
agiboldi

sziasztok anyucik!

Bocsánat, hogy ilyen régen jártam erre, de én is mindíg csak az olvasásig jutok aztán már nem marad időm az írásra.

Látom sokat köszködtök ti is az apróságokkal. Nekünk sem egyszerű az életünk a két kiscsajjal, bár le a kalappal Réka előtt. Éjjel alszik (1x szopizik 5-6 óra alvás után, de egyszer 7 órát is aludt éjjel!), délután mikor Petra alszik Ő is alszik és nem egy nyafogós babuci. Bár múltkor a borsófőzeléktől amit magamba nyomtam nagyon ordibált.A gombától meg 2 napig ordíbált. Ezeket biztos nem eszem ameddig szopizik.

Nagyon aranyosak a babucik! Sajnos még mindíg nem tudok feltenni képeket, mert nem tudom lekicsinyíteni.

Azért megpróbálom, de nem biztos, hogy fog sikerülni. Kép Réka 6 hetes

zsuzsibo

Na mit szóltok? Sikerült képet feltenem!!! El sem hiszem! Éljen! :P

zsuzsibo

hamár így belejöttem, akkor teszek fel képet Petrusról is. Kép Petra

zsuzsibo

Ágiboldi! Nekem is az a kedvencem :P Emma meg még mindig alszik :shock: Lassan letelik a 4 óra, de nincs szívem felkelteni :? Na jó, "félek" :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi! Jó a fotó :)
Vendég

Na, beindult a nyöszörgés nálunk is :? Bár ezt csinálta már 1 órája is párszor, aztán mindig visszaaludt... Sebaj, most igyekszem észrevétlenül tisztába tenni, aztán szopizunk egyet :D
Vendég

Kész vagyok totálisan!!! :cry:
Ti mit csináltok ha ébren van a gyerkőc?Folyamatosan foglakoztok vele vagy csak úgy elvan ahová teszitek?
Én most már az őrület határán vagyok.Ha nem vagyok ott vele akkor csak bömböl.Ez megy már napok óta,csak legyek ott,dumáljak neki,de ha még az ölembe is veszem akkor teljes a nyugalom.Csakhogy én már nem bírom,de a sírást sem bírom már hallgatni!!!!Most is úgy üvölt,de ha meglát akkor csak néz a boci szemeivel és azt mondja "hogy vegyél már ki"...
SEGÍTSÉG!!!!! :cry:
Vendég

Sági:

Kendő? Vagy autósülés, és akkor tudod magaddal vinni, hogy nézhessen?

Szilvi is nagyon keveset van el csak úgy hogy lerakom valahova és ő elnézelődik... percekben lehet mérni, jobb napjain is max 1 órát van így el. Inkább ölben van ha ébren van, és akkor is ringatni kell, nem jó ám akárhogy.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

(Az 1 óra természetesen nem egy adagban, hanem több menetben.)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sági! Emma mindenképpen igényli a kézben létet, ha csak dumálok neki vagy énekelek, az nem elég! Ja, és elég változatos is legyen a műsor, különben szintén ordít :?
Anyu hozott egy könyvet, amiben mondókák vannak, már azt tanulmányoztam a múltkor :D

Nem hiszem el... Most evett, bealudt a cicin, bevittem a kiságyába, totál kóma volt, aludt mint a bunda, de most megint nyöszörög... Remélem nem indult újra a délelőtti műsor :shock: :shock: :shock:
Vendég

Róki! Nálunk is ez van! Sőt, sokszor az sem elég ha pl ülve ringatom, csak akkor van nyugi ha emellé még járkálok is vele :shock:
Vendég

Csatlakozom az Ági kérdéséhez, mit kell csinálni vele ha ébren van? Úgy értem napi 18 órában??????
Mondjuk most éppen mint ha elszenderedne...
Az a baj, h vagy etetés után azonnal haladéktalanul még a böfit is kihagyva berakom az ágyba, és akkor talán hátha néha ritkán elalszik, vagy örülök neki, h evés után olyan kis érdeklődő, látszik, h fejlődik az agya, követi a színes állatkákat a szemével, és gügyög, de ha ezt kihasználom és "készséget fejlesztek", akkor utána bocsánat, de cseszhetem, abból már a következő etetésig nem lesz alvás (és így nehéz kivárni, h az a következő etetés 3 óra múlva legyen, merthogy nyilván egy idő után sírni kezd). Szóval felélénkül, és akkor lötyögtetni kell, de még az se megoldás. Hiába lesem én itt a Suttogó féle álmossági jeleket...
Na tessék, dehogy szenderedik, már nyüszög...

Kép
Kép
agiboldi

Barbi, nálunk elindult a délelőtti műsor, megyek... :twisted:

Kép
Kép
agiboldi

Kukucs!

Itt vagyok, elment a fejőnő!!! Azt mondta, hogy most közel sem volt olyan rossz a cicim, mint múlt héten! Bíztató :? ! Szerinte azért van, mert nem minden tejmirigy akar beindulni... nem igazán értek hozzá, nekem csak az lenne a fontos, hogy többé ne legyen ilyen!

Csajok!
Valaki észrevette a fejlődési ugrást a gyerkőcnél? Hogy többet akart cicin lenni, többet eszik stb. Állítólag a 4-6-8 héten következik be. Én ebben bízom, hogy akkor Lillus jobban kiüríti a ciciket...

Látom szenvedtek a babák miatt! Tuti az időjárás csinálja! Lilla is nyüszi volt reggel, de azóta hál'Istennek alszik. Délelőtt 10 óta két szopi megszakítással! :D :D
Ha ébren van és leteszem, nem marad el sokáig. Bábozni kell neki, beszélni hozzá. De a seggét nem kell cipelni, ücsörgünk a szopipárnán én meg bohóckodok neki!!!

Orsi!
Igazán írhatnál privit, hogy hogy oldódott meg a gondod!!! Nagyon érdekelne!!!

Olyan cukik a babák, ennek örömére teszek fel én is! :D

Ja, még mindig lázas vagyok, de azért már kicsit jobb. Holnap egyedül leszek itthon, Bali csak ma tudott maradni... :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timocska 2009.12.09 13:54-kor.

Timi
Kép Kép
timocska

Ági,
Ugyan ezek az én problémáim is.Annyi különbséggel,hogy Peti még Boldinál is kevesebbet alszik nappal!Kezdek kiakadni!Valamit nagyon rosszul csinálok.
Vendég

Ági!
Nem csinálsz semmit sem rosszul, de a babáknak is lehetnek rossz napjaik! Petinek most ez van! Hidd el, visszatér minden a régi kerékvágásba. Tuti az időjárás zavar be, ezt még a védőnő is megmondta, hogy ilyenkor nyüszibbek a babák!

Timi
Kép Kép
timocska

De három napja???
Vendég

Sagi es a tobbiek! En pont ezt kerdeztem a babatalin: ki mit csinal, amikor a baba ebren van??? Emlekeztek? (Erre mondtad, Sagi, hogy olvasol neki meset meg ilyenek, en meg csak amultam...) Es meg kerdeztem is, hogy rossz anya vagyok, ha en TV-t nezek, mig o elszoszmotol maganak? Vagy netezek, mig o elszoszmotol maganak? Szerencsere o szeret szoszmotolni, a fal elenk bamulasa is kielegiti. Most pl bebugyolalva letettem az agyaba, mert elaludt a vallamon - mire az elobb beneztem, hogy mizu, mar javaban szoszmotolt, de minden hang nelkul, nem is hallottam, hogy felebredt. Csak ramnezett oszt szoszmotolt tovabb... Sirni mostanaban akkor sir, ha hamarabb ebred fol, mint ahogy letelik a 3 ora es nincs kedve szoszmotolni... vagy pedig ha faradt. Na megnezem most is, varjatok... ELALUDT! Takaroval az orran. Azt felrehuztam. 1/4 7-ig kellene aludnia (az elobb elirtam, 1/4 4 vlt es nem hn 4), sanszos, hogy osszejon :D Voltunk kozben Brendonban is, jo nagy szel van kint, de ot nem zavarta, feszt kibugyolalta magat a bugyolabol a babakocsiban...

Mai elso seta-probalkozasunk (csak eleredt az eso, igy a fszt-rol kellett visszajonnunk...)

Kép Kép

Aztan a sikeres probalkozas - ezuttal ebren, bugyola inkabb a hideg, mint az alvas miatt volt:

Kép Kép

Ja, szoval hogy mit csinalunk, ha fent van a baba:
- tornaztatom, kezet-labat emelgetem es kozben fole hajolok kb 25 centire es a kepebe vigyorgok
- beteszem a kisagyba, ahol elszorakoztatja sajatmagat
- enekelek neki, kozben szinten a kepebe vigyorgok (Micimackot es Bobitat leginkabb)
- netezek - o meg szoszmotol (kisagy, mi agyunk)
- TV-t nezek, kozben eszek - o meg szoszmotol (kisagy, mi agyunk)
- beteszem babakocsiba es jon velem mindenhova, igy ni:

Kép

- kimegyunk erelyre jatszani, igy ni:
Kép

Most ezek jutottak az eszembe...
kami

Ha ez vígasztal vkit, Gergő kb. egy percet van el egyedül, ha ébren van. Komolyan. Ha ezen túllépünk (gondolom mikorra tudatosodik benne, hogy egyedül maradt) elkezd üvölteni. Próbáltam hagyni, hátha él az "önnyugtatás" módszerével, de úgy tűnik, még nem hallott róla. :? Lehet, hogy fel kéne olvasnom neki a Suttogó idevágó részeit! :lol:
Szóval cipelem, rázogatom és lógatom a vállamon. Vele nézem a tévét, vele netezek, amíg úgy be nem alszik, hogy le lehet tenni. :? Közben persze igyekszem nem gondolni arra, hogy egyszer 10kg-os lesz, de elég nehéz mivel már most is leszakad a derekam. :(
Vendég

Pann, ne menj el, egyszer olyan jól leírtad, h hogy kötöd meg a hordozókendőt, de nem találom, írd már le lépésenként megint!
Kösziii
mert most próbálkoztam, bénán, de még így is bealudt, ami a mai napon csoda.

Kép
Kép
agiboldi

Ja, és aki ezen tűnődik: én ma már felolvastam a gyermeknek a Suttogó önnyugtatásra vonatkozó részeit... amíg olvastam csöndben figyelt, majd mikor a gyakorlatba ültethette volna át a tanultakat a kiságyában, akkor rázendített...

Kép
Kép
agiboldi

Agiboldi,
Ne hagyd abba az olvasást. Ha ilyen figyelmesen hallgat, itt az ideje, hogy felolvasd a Háború és békét :)

Pann,
Próbáltad már az autósülésben hurcibálni? Akkor nem marad egyedül, és ha nyomod a szöveget, esetleg fel sem tűnik neki, hogy galád módon letették.
Szabi legalább 5 percig képes elszórakoztatni magát. Ezt először el sem hittem. Natiból kiindulva azt hittem, hogy minden babát szórakoztatni kell 24/7 vagy bömbizik.
Ha így halad, már a nyáron átlépheti a 10 kg-t. Tényleg jobb, ha megpróbálsz vmi köztest a hurcibálásra. 6-7 kg felett kész kínlódás.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!!

Bocsi, h megint itt lábatlankodom, csak egy fél szóra jöttem. :)

Barbus! Emmának nagyon sok boldog névnapot!!! ;) :)
Kép

Szép napot nektek! :) :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?